Ameliyat Haberleri

Kanser hastasına midesinin alt bölümünden yemek borusu yapıldı

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kanser tedavisi gören Kadir Karataş'a, midesinin alt tarafından alınan parçayla yemek borusu yapıldı.

Yurthaber 28-03-2024 11:49

Çarpık dişleri yüzünden 'köpekbalığı' gibi göründüğünü düşünen kadın, çarpıcı yeni görünümüyle büyüledi!

51 yaşındaki Jennifer Markey, Haziran 2021'de çift çene genişletme ameliyatı geçirmişti. Minneapolis, Minnesota, ABD'de yaşayan kadın ardından gülümsemesini düzeltmek için bu yılın başlarında tekrar çift çene genişletme ameliyatı geçirdi. Kadının ameliyatın arından yaşadığı değişim sosyal medyada dikkat çekti.

Kadin 22-03-2024 09:58

İftarda gırtlağına kaçan kemik nefesini kesti, erken müdahaleyle hayatı kurtuldu

Erzurum'da iftarda yediği etteki 7 santimlik kemiğin gırtlağına kaçması sonucu solunum sıkıntısı çeken kadın, şehir hastanesinde yapılan kapalı ameliyatla sağlığına kavuştu.

Yurthaber 15-03-2024 13:36

Samsun'da kalbinde dört rahatsızlığı bulunan hasta tek operasyonla tedavi edildi

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, literatürde çok nadir görülen doğuştan kalp rahatsızlıkları bulunan 24 yaşında Resul Con, başarılı açık kalp ameliyatıyla tek operasyonla sağlığına kavuştu.

Yurthaber 13-03-2024 10:05

Diğer Haber Etiketleri

Ameliyat

Ameliyat Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Ameliyat Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Uzun süre geçmiyorsa dikkat! İnsanların yüzde 70'i bu durumu yaşıyor... 'Son dönemlerde arttı'

Günümüzde birçok kişi boyun ağrısından muzdarip. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Canan Yıldırım, "Uzun süre geçmeyen hatta artış gösteren boyun ağrısının sebebini bulmanın tek yolu fizik tedavi hekiminizin sizi muayene etmesidir" dedi. İnsanların %70'inin hayatları boyunca en az bir kez bu durumu yaşadığını belirten uzman isim şikayetlerin son görülme sıklığının da arttığını dile getirdi. İşte detaylar...

Haber 12-03-2024 15:19

Özel hastanede büyük skandal: Önce yanlış sünnet, sonra yanlış ameliyat! Bebeğin hayatını kararttı, savunması 'pes' dedirtti

Adana'da bir özel hastanede, akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Doğumundan 7 gün sonra sünnet ettirilen bebek, hatalı sünnet edildi. Bebekleri 2,5 aylıkken durumu fark eden aile durumu hastaneye bildirdi, doktor da hatasını kabul etti. Bebek 6 aylıkken hatanın düzeltilmesi için ameliyat edildi, ancak bu kez de ameliyat hatalı yapıldı. Şimdi 8 aylık olan bebeğin hayatı kararırken, iki kez yanlış ameliyat yapan doktorun savunması ise 'pes' dedirtti. İşte detaylar...

Haber 05-03-2024 11:59

Devrim gibi ameliyat: İlk defa yapıldı! 6 saat süren zorlu ameliyatla tamamen kopan parmağına kavuştu

Hakkâri’nin Yüksekova Devlet Hastanesinde görev yapan Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Emrah Köksal tarafından bir ilke imza atılarak, ilk defa parmak rekonstrüksiyon ameliyatı yapıldı.

Haber 20-02-2024 07:41

Kusma şikayetiyle başvurduğu hastanede mide ve bağırsağından 2 kilogram kıl çıktı

Osmaniye'de kusma ve karın ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran kadının mide ve ince bağırsağından 2 kilogram saç kılı çıkarıldı.

Yurthaber 15-02-2024 10:50

Sakarya'da at nalı böbreğine sahip hasta, ameliyatla 15 santimlik urdan kurtuldu

Sakarya'da, nadir görülen "at nalı böbreği"ne sahip hastanın böbreğinden 15 santimlik tümör çıkarıldı.

Yurthaber 12-02-2024 15:53

Teknoloji facia getirdi: Ameliyat robotu hastayı öldürdü... Skandal iddialar!

Yapay zeka ve robotik teknoloji her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Hizmet sektöründen sonra sağlık sektöründe de görülmeye başlayan robotlar hakkında soru işaretleri henüz giderilememişken, korkunç bir facia gerçekleşti. Ameliyata giren bir robotun hastanın ölümüne yol açması dünya gündemine bomba gibi düştü. Ölen hastanın kocasının iddiaları ise çok çarpıcı... İşte tüm detaylar!

Haber 10-02-2024 17:13

Eski sevgilisi 'Şimdiye kadar gördüğüm en kötüsü' demişti! Özel tasarım vajina ameliyatı yaptırdı... Kabusu yaşıyor

Avustralya'da yaşayn 47 yaşındaki Vanessa Vaugh isimli bir kadın 20'li yaşlarındayken eski sevgililerinden birinin ona vajinası için "şimdiye kadar gördüğüm en kötüsü" yorumunu yapınca estetik operasyon yaptırmaya karar verdi. Sevgilisinin sözleri üzerine özel tasarım vajina ameliyatı olan Vaugh, cinsel hayatının tamamen bittiğini söyleyerek genç kadınları uyarmak istediğini dile getirdi.

Trend 27-01-2024 13:54

Kiloları yüzünden zorbalığa uğradı, ameliyat için Türkiye'ye geldi ama hayalleri kabusa döndü! Genç yaşta hayatını kaybetti

20 yaşındaki Morgan Ribeiro, fazla kilolarından kurtulmak için Türkiye'ye geldi. 2 bin 500 sterlin ödeyerek olduğu ameliyat sonrasında ülkesine döndüğü sırada uçakta septik şok geçiren Ribeiro'nun uçağı Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a acil iniş yaptı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Ribeiro'nun ameliyattan önce yaptığı TikTok paylaşımı görenleri hüzne boğdu.

Trend 22-01-2024 17:20

Profesörün sözüne güvendi, 375 bin lira bıçak parası ödedi! Hem bacağından hem parasından oldu!

Ankara’da kuryelik yapan Yusuf Çağlar, 2022 yılında bir trafik kazası geçirdi. Kazada bacağı kırılan Çağlar, bacağında enfeksiyon oluşunca ameliyat oldu. Enfeksiyon geçmeyince çare arayan Çağlar, Prof. Dr. S.N.N. ile 375 bin lira bıçak parası karşılığında anlaştı. S.N.N.’nin bacağını kurtaracağı iddiası sonucu ameliyat olan Çağlar’ın sağ bacağı 1 hafta sonra ampute edildi. Hem bacağından hem de parasından olan Çağlar, S.N.N. hakkında suç duyurusunda bulundu. İşte detaylar...

Haber 21-01-2024 12:59

İngiltere Kraliyet Ailesi'nin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor! Kate Middleton'un ardından Kral Charles da hastanelik oldu... Kral Charles'ın yerine kim bakacak?

Birleşik Krallık tahtının veliahtı Galler Prensi William'ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton'un ameliyat olduğu haberi dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Galler Prensesi'nin karın ameliyatı geçirdiği, "10 ila 14 gün" hastanede kalacağı ve Paskalya sonrasına kadar kraliyet görevlerine dönme ihtimalinin olası olmadığı açıklandı. Saray, Kate Middleton'un ameliyat olduğunun bilgisiyle birlikte Kral Charles'in gelecek hafta prostat ameliyatı geçireceğini doğruladı.

Trend 18-01-2024 13:47

Mardin'de kadın hastanın kalp zarından oluşturulan yamayla kalbindeki delik onarıldı

Mardin'de kalp zarından oluşturulan yamayla kalbindeki delik onarılan 33 yaşındaki kadın hasta sağlığına kavuştu.

Yurthaber 10-01-2024 13:54

Bolu'da geçen yıl 2 milyon 500 bin sağlık muayenesi gerçekleştirildi

Bolu'da geçen yıl 2 milyon 500 bin sağlık muayenesi gerçekleştirildi, 55 bin ameliyat yapıldı.

Yurthaber 05-01-2024 11:03

Sapasağlam girdi: 4 uzvunu kaybetmiş halde çıktı! Kabusa dönen ameliyat

ABD'de bir kadın rutin böbrek taşı ameliyatı için gittiği hastanede enfeksiyon kaptı. Sapasağlam girdiği ameliyat sonucunda uyandığında dört uzvunu kaybettiğini gören 41 yaşındaki Lucinda Mullins'ın dünyası adeta başına yıkıldı.

Trend 04-01-2024 10:39

Zayıflamak için ameliyat olan kadın uyandığında gözlerine inanamadı! Göğüs silikonu ve Brezilya poposu takıldı

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan 65 yaşındaki Amerikalı Kimberly McCormick, 6 yıl önce Meksika'da fazla kilolarındna kurtulmak için bıçak altına yatmıştı. Vücudunda kol, bacak ve karnından sarkan derilerin alınmasını ve memelerinin dikleştirilmesini isteyen kadın daha uygun fiyatlı olması için yeniden Meksika'nın yolunu tuttu. Ancak ameliyat bitiminde kendisine göğüs silikonu takıldığını ve Brezilya poposu yapıldığını gördü.

Trend 25-12-2023 09:56

Daha önce böyle bir şey izlemediniz! Ameliyatta doktordan hastaya yumruk: Doktor açığa alındı, kadın bir gözünü kaybetti

Çin'de çekilen ve dünyaya yayılan görüntüler izleyenlerde kısa sürede şoke etkisi yarattı. Bir doktor göz ameliyatı sırasında hastasına 3 yumruk attı. 2019'da çekildiği belirlenen görüntüler için harekete geçildi ve doktor açığa alındı. Kadının bir gözünü kaybettiği belirlendi.

Haber 22-12-2023 18:03

Galatasaray'da korkulan senaryo gerçekleşti! Yıldız isim aylarca yok, sözleşmesi dondurulabilir

Galatasaray'da salonda ağırlık çalışırken göğüs kasına kopuk oluşan Sergio Oliveira ameliyat olurken, uzun bir süre sahalardan uzak kalması bekleniyor. Sarı-Kırmızılı yönetimin yıldız isme sözleşme dondurma teklifiyle gitmesi gündemde.

Spor 19-12-2023 14:09

Kasım ayı astrolojik takvimi belli oldu: Bir işe başlamadan önce bu tarihlere dikkat edin!

Astroloji günlük yaşamımızın her alanını yakından ilgilendiriyor. Kasım ayının gelmesi ile beraber her ay yakından takip edilen astrolojik takvim de gündeme geldi. "Bu ay hangi gün nelere dikkat etmeliyiz, hangi tarihlerde planımızı gerçekleştirmeliyiz?" diye soruyorsanız cevabı haberimizde.

Kadin 05-11-2023 10:19

Galatasaray kulüp doktoru Yener İnce Icardi gerçeğini açıkladı! Ameliyata alacaktık

Galatasaray kulüp doktoru Yener İnce, Beşiktaş maçında sakatlanan Arjantinli yıldız Mauro Icardi için dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 26-10-2023 17:25

Bacağı kesilme riski bulunan hasta, İzmir Şehir Hastanesinde hızlı müdahaleyle iyileşti

İzmir'de damar tıkanıklığı nedeniyle bacağını kaybetme riski bulunan hasta, İzmir Bayraklı Şehir Hastanesinde 1,5 saat süren ameliyatla sağlığına kavuştu.

Yurthaber 20-10-2023 10:32

Ameliyatta bacağında bez parçası unutuldu: 16 senedir bir kumaş parçasıyla yaşamışım

Kayseri'de 16 yıl önce tüfekle vurulan Kadir Durdu’nun (41) yaralanan sol bacağında, o dönem yapılan ameliyatta bez parçası unutulduğu ortaya çıktı. Kadir Durdu, "15-16 senedir bir kumaş parçasıyla yaşamışım. Bunu yapanların ceza almasını istiyorum" dedi.

Haber 19-10-2023 09:32

Ekim ayı astrolojik takvimi belli oldu: Bir işe başlamadan önce bu tarihlere dikkat edin!

Astroloji günlük yaşamımızın her alanını yakından ilgilendiriyor. Ekim ayının gelmesi ile beraber her ay yakından takip edilen astrolojik takvim de gündeme geldi. "Bu ay hangi gün nelere dikkat etmeliyiz, hangi tarihlerde planımızı gerçekleştirmeliyiz?" diye soruyorsanız cevabı haberimizde.

Kadin 06-10-2023 09:39

Hastane hastane dolaştı, 20 günde 418 dikiş yedi! Sabıkalı doktor bu kez Güneri'nin başını yaktı: 'Resmen hayatımı elimden aldı'

Dört hastasının ölümünden sorumlu olarak yargılanıp bir de hemşireye tacizden hapis cezasına çarptırılan doktor A. Ç. bu kez bir başka hayatı kararttığı iddiasıyla gündemde. A. Ç.'ye ameliyat olan Hülya Güneri (56) "Geri dönüşü olmayan bir yola soktu beni" sözleriyle çaresizliğini dile getirdi. Hastane hastane dolaşıp üst üste ameliyatlara giren ve korkunç gerçeği öğrenen Güneri "Ölümüne neden olduğu, mağdur ettiği çok fazla hastası var. Ben de onlardan biriyim. Bu doktor cezasını çekmeli" dedi.

Haber 08-09-2023 08:21

Aylarca dayanılmaz ağrılar çekti! Skandal gerçek ameliyat öncesi ortaya çıktı: Bak bakalım karnından ne çıktı 12 santimlik...

İstanbul'da skandal bir olay yaşandı. Barış Yıldız'a yanlışlıkla kanser teşhisi kondu. Geçirdiği ameliyat sonrası yüzde 60 engelli kalan talihsiz adam bir süre sonra şiddetli bir karın ağrısıyla hastaneye gittiğinde apantistinin patladığını öğrenerek ameliyat edildi. Fakat ameliyat sonrası 3 ay boyunca süren dayanılmaz ağrılar Yıldız'ı tekrar hastanelik etti. Skandal gerçek işte tam da burada ortaya çıktı! Yıldız'ın karnından tam 12 santimlik gazlı bez çıkartıldı... İşte tüm detaylar!

Haber 21-08-2023 10:37

Yer: İstanbul! Zayıflamak isterken hayatı kabusa dönüştü: 3 yıldır ağrıları geçmiyor

İstanbul'da zayıflamak için yağ aldırma ameliyatı olan adamın hayatı, kabusa döndü. İddiasına göre operasyonu yapan doktor, yanlışlıkla bağ kaslarına zarar verdi. 3 yıldır ağrı çeken adam, 2 ameliyat daha oldu ama iyileşemedi. Erhan Eke, ikinci ameliyatı yapan doktorun kendisine "Senin buradaki 3 bağ kaslarını yırtmışlar, sana doğruyu söyleyemiyorlar. Ultrason görüntülerinde 3 bağ kaslarının yırtıldığı belli" dediğini aktardı.

Haber 12-08-2023 07:41

Kars'ta karın ağrısı çeken kadının rahminden 2,5 kiloluk kitle çıkarıldı

Kars'ta şiddetli karın ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran kadının rahminden kapalı ameliyatla 2,5 kiloluk kitle çıkarıldı.

Yurthaber 11-08-2023 11:01

'İşaretleyip mürekkeple boyadı' Narkozun etkisi geçince büyük şok yaşadı! 'Yanlış ayağımdan ameliyat ettiler' iddiası

İstanbul'da yaşayan Murat Oktar'a rahatsızlığı nedeniyle başvurduğu hastanede, 'Os Trigonum' teşhisi konularak ameliyat olması gerektiği belirtildi. Oktar, Fatih'teki devlet hastanesinde ameliyat edildi. Narkozun etkisinin geçmesiyle yanlış ayağının ameliyat edildiğini anlayan Oktar, büyük şok yaşadı. Murat Oktar, ameliyatı yapan doktor ve hastane hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haber 05-08-2023 09:22

Ameliyat olduktan 8 ay sonra şiddetli karın ağrısı şikayetiyle başka bir hastaneye başvurdu, şoke eden gerçek ortaya çıktı!

Ankara'da tedavi gördüğü özel hastanede ameliyat olan 54 yaşındaki Şadiye Boyun, ameliyattan yaklaşık 8 ay sonra şiddetli karın ağrısı şikayetiyle başka bir hastaneye başvurdu. Boyun'un çekilen röntgeninde karın bölgesinde ameliyat makası olduğu ortaya çıktı! Ameliyat sırasında unutulduğu belirlenen makas yine ameliyatla alınırken, Boyun, ameliyatı gerçekleştiren doktor ve hastane hakkında suç duyurusunda bulundu. Şadiye Boyun, yapılan hata nedeniyle büyük mağduriyet yaşadığını söyledi.

Haber 16-07-2023 13:43

250 bin TL verdi, hayatı kabusa dönüştü! 8 ay boyunca ışık görmeden yaşadı: Kahverengi gözleri yeşil oldu

Emlakçı Sibel Meriç'in hayatı geçirdiği ameliyat sonrası kabusa döndü. Kahverengi gözlerinin rengi yeşile döndü. Görme kaybı yaşayan kadın 8 ay boyunca göz kapağı dikişli, karanlık bir odada yaşamak zorunda kaldı. Yaşadıklarını anlatan kadın "Maalesef kahverengi gözlerim yeşil oldu. Buna tıp dilinde çürümüş deniliyor. Sürekli cam batıyor gözlerime, yaşayanbilir. Çok zor" dedi.

Haber 07-07-2023 07:06

Göz bebeği çürüdü, gözü maviye döndü! Estetik ameliyatında kabusu yaşadı... 8,5 aydır karanlık odadan çıkamıyor

Gayrimenkul Danışmanı Sibel Meriç, estetik operasyonu için bıçak altına yattı fakat başına gelmeyen kalmadı. Karın germe, boyun germe ve göğüs küçültme ameliyatı sırasında ihmal yüzünden gözlerine kimyasal madde sıçrayan Meriç, görme kaybı yaşadı. 8,5 aydır karanlık odada yaşamak zorunda kalan talihsiz kadının çürüyen gözü maviye döndü.

Haber 05-07-2023 08:17

Trabzon'da genç kızın kopan parmakları ameliyatla yerine dikildi

Trabzon'da, çalıştığı balık fabrikasında eli giyotin makinesiyle kesilen ve 2 parmağı kopan 21 yaşındaki Arife Çamcı, Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesinde ameliyat edildi.

Yurthaber 15-06-2023 13:24

Fransa'dan İstanbul'a geldi, operasyona 1 saat kala ölü bulundu! Kolundaki gizemli yaralar dikkat çekti

Fazla kilolarından şikayeti olan Fransız kadın, mide küçültme ameliyatı olmak için İstanbul'a geldi ama operasyona saatler kala hastanede gizemli bir şekilde ölü bulundu. Kadının öldüğü tuvalette bir adet enjektör ile tanımlanamayan bir kimyasal madde bulundu. 43 yaşındaki kadının cansız bedeni Adli Tıp'a kaldırıldı. Savcılık şüpheli ölümle ilgili soruşturma başlattı.

Haber 23-05-2023 07:15

Beşiktaş'ta yıldız isim ameliyat edildi! Apandisit...

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Adana Demirspor'a konuk olan Beşiktaş, sahadan 4-1'lik üstünlükle ayrılmıştı. Üst üste 6. galibiyetini alan siyah - beyazlılarda Ersin Destanoğlu'nun ameliyat edildiği açıklandı.

Spor 22-05-2023 18:04

Giresunspor'da çapraz bağı yırtılan Arda Kılıç, ameliyat edildi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bitexen Giresunspor'da çapraz bağında yırtık tespit edilen Arda Kılıç, ameliyat edildi.

Yurthaber 19-05-2023 13:43

Zonguldak'ta 5. kattan düşen kedi ameliyatla sağlığına kavuşturuldu

Zonguldak'ta 5. kattan düşen kedi ameliyatla sağlığına kavuşturuldu

Yurthaber 17-05-2023 14:06

Sosyal medya yıldızı vajina ameliyatı olmak istediğini açıkladı! Artık gerçeği biliyorum

Cinsel organlar üzerine yapılan estetik operasyonlar toplumda konuşulmayan konular arasında yer alsa da bu operasyonlara gösterilen ilgi giderek artıyor. Sosyal medya yıldızı Bella Davis, Instagram hesabında eskiden vajina ameliyatı yaptırmak istediğini ama gerçekleri öğrenince bu işlemden vazgeçtiğini paylaştı.

Kadin 10-05-2023 16:09

Beyin tümörü patlaması yüzünden komadayken doğum yaptı! Doğumdan sonra...

Hamileyken bayılan 33 yaşındaki Emma, beyninde bulunan tümörün patlaması sonucu yoğun bakıma alındı ve komadayken doğum yaptı. Yaptığı doğumun ardından felç kalan kadının yaşadıklarını eşi anlattı.

Kadin 10-05-2023 15:20

Sosyal medya fenomeninden mide bulandıran hareket! Ameliyat sırasında aldığı dizinden çıkan bir kıkırdak parçasıyla yemek yaptı

İspanya’da yaşayan Twitch yayıncısı Paula Gonu yaptığı son itirafla herkesi şaşkına çevirdi. Twitch’te 228 bin takipçisi bulunan fenomen isim bacağından ameliyat olduğu sırada dizinden çıkan kıkırdak parçasını evine götürerek yemek yaptığını söyledi. Erkek arkadaşıyla birlikte yaptıkları yemediği yediklerini dile getiren Gonu, “Onu vücuduma geri koymam gerekiyordu. Sonuçta benim bir parçamdı” dedi.

Trend 10-05-2023 08:16

Erzincan’da kornea nakli yapılan hasta sağlığına kavuştu

Erzincan'da görme yetisini büyük oranda kaybeden hasta kornea nakliyle sağlığına kavuştu.

Yurthaber 09-05-2023 11:40

Göğüs küçültme ameliyatından sonra yaşadığı değişimi eski kıyafetlerini deneyerek gösterdi

Büyük göğüsler birçok kadın için sırt ağrılarını en büyük problemi olarak görülüyor. Büyük göğüsleri nedeniyle dekolteli kıyafetler giymekte de sorun yaşayan kadınlar meme küçültme ameliyatlarını tercih ediyor. TikTok'ta bir kadın meme küçültme ameliyatının ardından değişen görünümünü eski dekolteli kıyafetlerini giyerek gösterdi.

Kadin 08-05-2023 13:55

Sekiz çocuk doğurduktan sonra kalçaları iki katına çıktı! Kalçalarımdan çok utanıyorum

Kadınlar hamilelik sürecinde ve doğumdan sonra hem psikolojik hem de fiziksel olarak değişimler yaşayabiliyor. 39 yaşındaki Rubi dört çocuk doğurduktan sonra vücudunda başlayan değişimlerin sekizinci çocuğunda gözle görülür hale geldiğini açıkladı. Kalçaları iki katına çıkan Rubi, bu problem hakkında düşüncelerini paylaştı.

Kadin 08-05-2023 11:01

Tümörün yeri, nokta atışıyla tespit edilebiliyor! 'Metaverse' destekli... Ankara'da 6'ncısı yapıldı

Ankara'da 'metaverse' destekli 6'ncı beyin ameliyatı yapıldı. Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesi'nin beyin cerrahları tarafından, 'metaverse' teknolojisi ile görüntüleme yapılarak gerçekleştirilen 6'ncı ameliyatla, 50 yaşındaki kadın hastanın beynindeki tümör alındı.

Haber 27-04-2023 18:36

Dünyanın en büyük göğüslerine sahip olan Beshine yaşadığı zorlukları anlattı! Göğüslerine sütyen bulamıyor

Dünyanın en büyük göğüslerine sahip olmak için çeşitli ameliyatlar olan Beshine, devasa boyutlara ulaşan göğüsleri nedeniyle günlük hayatta yaşadığı zorlukları anlattı. Yaşadığı zorluklara rağmen göğüslerini büyütmeye devam edeceğini belirten Beshine, ameliyat olmak istediğini açıkladı.

Kadin 27-04-2023 09:48

11 yıl boyunca içinde unutulan iğne ve iplikle yaşadı! “Çok büyük acılar hissettim”

Kolombiya’da yaşayan Maria Aderlinda Forero isimli bir kadın MRI taraması sırasında vücudunda bir iplik ve iğne olduğunu fark ettiğinde büyük bir şaşkınlık yaşadı. Kolombiyalı 39 yaşındaki kadın 11 yıl boyunca iğne ve iplikle yaşamanın kendisine derin acılar hissettirdiğini söyledi. Yıllar boyunca ağrı çekmesinin nedenini bir iğne ve iplik olduğunu öğrenen Forero şaşkınlığını gizleyemedi.

Trend 26-04-2023 09:49

Meis Adası'nda parmağı kopan Yunan çocuk Antalya'da ameliyat edildi

Meis Adası'nda 4 yaşındaki çocuğun kapıya sıkışarak kopan parmağı, Antalya'da gerçekleştirilen ameliyatla yerine dikildi.

Yurthaber 25-04-2023 13:37

Kedi gözü ameliyatı için Türkiye'ye gelerek eleştirilerin hedefi oldu! Seksi olduğumu biliyorum

Bella Hadid'in göz şekli olarak da bilinen kedi gözü son yılların trendleri arasında bulunuyor. Birçok kadın kedi gözü görünümüne sahip olmak için ameliyat olmayı tercih ediyor. Dünyanın çeşitli yerlerinden ülkemize ameliyat olmaya gelenler Türkiye'de yaşadıkları ameliyat sürecini anlatıyor. Türkiye'de kedi gözü ameliyatı olan bir kadın gelen eleştirileri umursamayarak seksi olduğunu belirtti.

Kadin 24-04-2023 11:34