Andrew Jack Haberleri

25 yıldır sırtında duran devasa kistin patladığı anı sosyal medyadan paylaştı! Bunu izlemeyi midem kaldırmaz

İngiltere'nin Bristol şehrinde çekilen görüntülerde Dave Andrew isimli bir adam sırtında 25 yıldır duran devasa kistin patlatıldığı anı paylaştı. Sırtındaki irinin aktığı anı sosyal medyadan paylaşan adamın görüntüsü kısa sürede viral oldu. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı ise görüntülerin paylaşılmasına tepki göstererek, "Ben neden böyle bir şey izledim" yorumunu yaptı.

Trend 2024-04-18 15:01:18

İngiltere Merkez Bankası da faiz kararını verdi! Beklentiler gerçekleştiBeklentiler gerçekleşti

İngiltere Merkez Bankası (BoE), politika faizini beklentilere paralel şekilde yüzde 5,25'te sabit tuttu. BoE Başkanı Andrew Bailey, "Henüz faizi indirebilecek bir noktada değiliz ama işler doğru yönde ilerliyor" değerlendirmesini yaptı.

Finans 2024-03-21 16:49:42

Andrew Scott, Barry Keoghan hakkındaki cinsel organ sorusuyla şoke oldu! Tepkilerden sonra...

Andrew Scott'un kırmızı halı röportajında rol arkadaşı Barry Keoghan'ın cinsel organına dair sorulan soru gündemde. BBC muhabirinin cinsel organ sorusu sonrası BBC'den özür geldi.

Magazin 2024-02-25 08:15:48

A101'e Jack Wolfskin ayakkabı, Samsung telefon, Xiaomi akıllı saat geliyor! 1 Şubat A101 Aldın Aldın Kataloğu burada

Alışveriş severlerin her hafta perşembe günü heyecanla beklediği A101.com.tr İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu'nun yeni sayısı yayınlandı. A101'de 1 Şubat 2024 tarihinden itibaren satışa sunulan onlarca ürün içinde beyaz eşyadan mobilyaya, küçük ev aletlerine yok yok! Sevilen markaların kaliteli ürünlerine avantajlı fiyatlarla sahip olmanızı sağlayan A101 İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu'nu sizin için bu içeriğimizde bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 2024-01-31 19:25:47

Diğer Haber Etiketleri

sosyal medya İngiltere Merkez Bankası faiz karar Oyuncu yaşında Andrew Scott a101 a101 aktuel urunler a101 aktüel a101 aktüel katalog a101 aktüel ürünler katalogu a101 alışveriş a101 bim aktüel ürünler kataloğu a101 bu hafta a101 bugün a101 buzdolabı a101 dolap a101 elektrikli bisiklet a101 hafta sonu a101 hafta sonu indirimi a101 haftanın yıldızları a101 kampanya outdoor outdoor ayakkabı outdoor bot columbia columbia ayakkabı columbia ayakkabı erkek columbia bot salomon salomon ayakkabı salomon ayakkabı erkek salomon bot salomon erkek ayakkabı jack wolfskin timberland timberland ayakkabı timberland bot helly hansen merrell merrell ayakkabı merrell bot jack jones jack jones mont jack jones sweatshirt boxer boxer erkek ele jeffrey Jeffrey Epstein 10 de cinsel taciz depp Johnny Depp karakteri ünlü oyuncu karayip korsanları Lily-Rose Depp jack wolfskin mont columbia erkek ayakkabı columbia erkek mont quiksilver jack and jones ceket kot gömlek kot gömlek erkek termos çelik termos fenerbahçe hakemi maçı maçın miller turu vahşetin çağrısı atv Jack Dorsey lost Evangeline Lilly Josh Holloway Stanley stanley termos stanley termos 1.3 spor giyim markaları under armour under armour ayakkabı under armour basketbol ayakkabısı under armour erkek ayakkabı Puma puma ayakkabı puma ayakkabı erkek puma bayan ayakkabı puma beyaz ayakkabı puma ceket Adidas adidas advantage adidas ayakkabı adidas ayakkabı erkek blazer ceket blazer ceket kadın kadın blazer ceket çorap acar Jennifer Lawrence takım elbise takım elbise erkek takım elbise markaları damat takım elbise genç takım elbise erkek takım elbise italyan kesim takım elbise spor takım elbise spor takım elbise erkek levis levis 501 levis mont camper camper ayakkabı camper bot camper erkek ayakkabı crocs crocs terlik erkek crocs terlik kadın birkenstock birkenstock erkek terlik birkenstock terlik The Call Of The Wild filmi atv yayın akışı Harvard Üniversitesi bilim erkek outdoor ayakkabı yazlık ayakkabı erkek yazlık ayakkabı Nicolas Cage lord of war Twitter abd Pentagon belge ak atan dakika haberleri n dakika haberleri yapılan açıklama Liverpool arsenal kot ceket kot ceket erkek erkek kot ceket mavi kot ceket siyah kot ceket uzun kot ceket ligi jumping jack jumping jack faydaları jumping jack hareketi erden premier lig sezon grealish manchester city Jack Grealish Rusya Ukrayna Rusya Ukrayna savaşı Pamela Anderson Jack Nicholson da, ekipleri formaları kulübün manchester Manchester United transfer soruşturma Romanya

Columbia'dan Jack Wolfskin'e indirimdeki outdoor ayakkabıları sizin için seçtik

Columbia, Merrell, Helly Hansen, Salomon, Jack Wolfskin... Dünyaca ünlü outdoor markalarının ayakkabı ve bot modelleri indirime girdi. Su geçirmez, ısı yalıtımlı, konforlu, uzun ömürlü indirimdeki outdoor ayakkabı modellerini sizin için bu içeriğimizde bir araya getirdik. Kaçırılmayacak indirimlerle dolu modellere bakmadan geçmeyin, işte detaylar...

Haber 26-01-24 14:56

Büyük Jack&Jones fırsatları başladı! Çabasız şıklık sunan ürünlerde %50'ye varan indirimler sizi bekliyor

Modada tercihiniz kaliteli ve dayanıklı ürünlerden yanaysa Jack&Jones indirimlerine mutlaka göz atmalısınız! Kış soğuklarını derinden hissettiğimiz şu günlerde, sizi sıcacık tutacak dış giyim ürünlerine ihtiyacınız varsa %50 indirimiyle öne çıkan Jack & Jones JCOLAB AW23 Parka'ya ve daha pek çok ürüne yer verdiğimiz bu içeriğimize bakmadan geçmeyin.

Haber 25-01-24 15:14

Yüksek kalite, düşük fiyat! Jack&Jones boxer setlerinde büyük fırsat

Rahatlık, stil ve dayanıklılığı bir arada sunan Jack&Jones markasında kaçırılmayacak indirimler başladı. Her beğeniye uygun onlarca ürün içinden Jack&Jones boxer modellerindeki fiyatlar da adeta yüzleri gülümsetecek cinsten. %35'e varan indirimlerle satışta olan boxer setlerini sizin için seçtik. Gelin keşfedelim.

Haber 18-01-24 14:15

Pedofil Jeffrey Epstein belgelerinde şoke eden iddia: 17 yaşındayken Prens Andrew ile seks yapmam için...

Pedofil Jeffrey Epstein skandalının yankıları sürüyor. Mağdurlardan olan Virginia Giuffre'nin ifadesindeki iddialar gündeme geldi. Virginia Giuffre, yeni ortaya çıkan belgelerde pedofil Jeffrey Epstein'in 17 yaşındayken Prens Andrew ile seks yapması için kendisine 15.000 dolar ödediğini iddia ediyor.

Magazin 10-01-24 14:17

Futbolda yaşanan cinsel taciz skandalına bir yenisi daha eklendi! ''Bileklerimi sıktı, istediklerini yapmamı söyledi''

Sunderland forması giyen Jack Diamond'ın futbol kariyeri sona ermek üzere... 2023 yılında kiralandığı Lincoln City'de adı tecavüz ve cinsel saldırı iddialarına karışan Jack Diamond ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Spor 03-01-24 11:58

Fiyatı 2 bin 399 TL'ye düştü! Su ve rüzgar geçirmez Jack&Jones montta %35 indirim

Sizi dondurucu soğuklardan, yağmurdan, kardan koruyacak kaliteli bir montu sezonunda neredeyse yarı fiyatına almak ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Yılın Son Fırsatları kapsamında %35 indirimle satışta olan Jack & Jones JCOSWEEP PUFFER SN Mont sizleri bekliyor!

Haber 19-12-23 15:55

Karayip Korsanları'nın yıldızı Johnny Depp'in kızı büyüdü! Lily-Rose Depp'in iddialı pozu ağızları açık bıraktı

Karayip Korsanları'nda canlandırdığı Jack Sparrow karakteriyle hafızalara kazınan ABD'li ünlü oyuncu Johnny Depp'in kızı Lily-Rose'un çocukluk halinden eser kalmadı. Ünlü isim, iddialı pozlarıyla sosyal medyada gündemden düşmüyor.

Magazin 27-11-23 14:33

Sahibi evde yokken bir şişe alkolü içen köpek yürümekte dahi zorlandı! O anlar sosyal medyanın gündemine yerleşti

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek viral olmayıa başardı. Amerika Birleşik Devletleri'nde çekilen görüntülerde sahibinin evde olmamasını fırsat bilen Jack isimli bir köpek 1 şişe likörü içti. Sahibi eve döndüğünde ise Jack'in ayakta durmakta dahi zorlandığını fark edince ortaya eğlenceli görüntüler çıktı.

Trend 25-11-23 09:00

Merrell, Jack Wolfskin, Salomon ve dahası! Outdoor giyim ürünlerinde %50'ye varan indirimler

Soğuk havalarda sıcacık hissetmek, yağmurlu ve karlı havalarda sudan, çamurdan korunmak, dışarıda geçirdiğiniz vakitlerde hem rahat hem de konforlu olmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Merrell, Salomon, Jack Wolfskin, Columbia ve Quiksilver markalarının outdoor ürünlerinde %50'ye varan indirimler başladı. Su geçirmez özellikli ayakkabıların bu indirimlerin yıldızı! Sizin için indirimdeki markaları bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 19-10-23 17:16

Fiyatı 960 TL'ye düştü! Sonbaharın vazgeçilmezi olacak Jack&Jones cekette büyük indirim!

İster sonbaharda serin havalardan etkilenmemek için giyin isterseniz kışın kabanınızın altına tercih edin; Jack&Jones markasının bu havalı ceketiyle tarzınızı en iyi şekilde yansıtabilirsiniz! Kısa süreliğine yarı fiyatına satışta olan bu ceketi sizin için inceledik. Gelin birlikte keşfedelim.

Haber 18-10-23 14:38

Her erkeğin gardırobunda olmalı! Jack&Jones kot gömlekte fırsat

Kombin yaparken uzun uzadıya vakit harcamak istemeyen beyler sizi böyle alalım! "Gardırobumda öyle parçalar olsun ki hem her kombine uyum sağlasın hem de çabasız şıklığın anahtarı olsun" diyorsanız doğru yerdesiniz. Sizi her erkeğin gardırobunda olması gereken şahane bir kot gömlekle tanıştırmaya geldik. Çabasız şıklığın anahtarı olacak Jack&Jones kot gömlek kısa süreliğine günün fırsatları kapsamında indirimde. İşte detaylar!

Haber 28-09-23 15:34

Alacağım termos kaliteli ve uzun ömürlü olmalı diyenlere: Jack Wolfskin Kolima 1.0 Termos şimdi indirimde

Evde, işte, okulda, seyahatte kullanabileceğiniz, hem yazın hem de kışın içeceklerinizi istediğiniz ısı da tutmaya yardımcı olacak kaliteli bir termos arıyorsanız doğru yerdesiniz. Jack Wolfskin Kolima 1.0 Termos, tüm beklentilerinizi karşılayacak, kullanıcılarının kısa sürede favorisi haline gelen bir ürün ve şimdi indirimde! Bizden söylemesi, bu fırsat kaçmaz.

Haber 11-09-23 17:18

FENERBAHÇE TWENTE MAÇ SONUCU! Fenerbahçe Twente maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe Twente maçı canlı olarak yayınlandı. Temsilcimiz, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Hollanda ekibi ile kozlarını paylaştı. Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı İngiliz hakem Andrew Madley yönetti. Fenerbahçe Twente maç sonucu ekranı sporseverler tarafından internette araştırılıyor. Peki Fenerbahçe Twente maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte 11'ler...

Spor 24-08-23 22:29

Vahşetin Çağrısı konusu nedir, oyuncuları kimdir? Vahşetin Çağrısı nerede ve ne zaman çekildi?

Vahşetin Çağrısı filminin konusu ve oyuncuları gibi detayları merak ediliyor. Film, Jack London'ın aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Vahşetin Çağrısı filminin başrolünü Harrison Ford canlandırmıştır. Peki, Vahşetin Çağrısı konusu nedir, oyuncuları kimdir? Vahşetin Çağrısı nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 23-08-23 21:15

Şaşırtan karar! O isim Instagram hesabını sildi

Twitter'ın kurucu ortağı ve eski CEO'su Jack Dorsey, Instagram hesabını sildiğini duyurdu. Dorsey, paylaştığı yazısında "Instagram hesabımı sildim. Neden bu kadar uzun sürdü bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 18-08-23 12:09

Fiyatı 397 TL'ye düştü! Boxerda kaliteye önem verenlerin kaçırmaması gereken fırsat

Boxer seçiminde kaliteden ve rahatlıktan yana olanların son derece memnun kaldığı bir ürünle karşınızdayız: Jack & Jones Jacsolid Boxer! Gülümseten Yaz İndirimleri kapsamında çok cazip bir fiyatla satışta olan bu ürünün yüzünüzü güldüreceğinden eminiz. Ürünü ve kullanıcıların yorumlarını sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 15-08-23 11:31

Lost dizisinin Kate'i son hali ile şaşırttı! Evangeline Lilly'i Sawyer görse tanıyamaz

Sidney - Los Angeles seferini yapan yolcu uçağının kaza yapması sonucu, gizemli bir adaya düşen kazazedelerin hikayesini anlatan Lost dizisi, Evangeline Lilly'nin değişimi nedeniyle tekrar gündeme geldi. Dizide Jack ve Sawyer'ın ilgi duyduğu Kate'i canlandıran ünlü yıldızın son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 14-08-23 07:31

Termos almakta kararsız kalanlar için Jack Wolfskin ve Stanley termos karşılaştırması

Yeni bir termos almak istiyorsanız Jack Wolfskin Termos ve Stanley Termos arasında kararsız kalmış olabilirsiniz. En çok karşılaştırılan bu iki marka, kullanıcılarını oldukça memnun ediyor. Eğer siz de bu iki markadan hangisini seçeceğinize karar veremiyorsanız her ikisini de detaylı olarak incelediğimiz yazımızı okumaya devam edin.

Haber 09-08-23 17:13

Puma, Adidas, Jack Wolfskin... Spor giyimin sevilen markalarında fırsat zamanı

Puma, Adidas, New Balance ve dahası... Spor giyimin sevilen markalarında Okula ve Şehre Dönüş fırsatları kapsamında büyük indirimler devam ediyor. Kaliteli markaların özgün tasarımlarıyla tarzınızı konuşturmak, hem şık hem de rahat olmanın keyfini çıkarmak için acele edin. Sizin için indirimdeki ürünleriyle öne çıkan markaları seçtik, işte detaylar!

Haber 07-08-23 18:06

Boxerım tarzımı yansıtmalı diyenler buraya! Jack&Jones boxerlarda %60'a varan indirim

Jack Jones boxerlarda sınırlı bir süre için büyük bir indirim başladı. Tarzınızı yansıtan, konforlu, rahat ve kaliteli boxer modellerine %60'a varan indirimlerle sahip olmak için bu fırsatı kaçırmayın. Sizin için indirim oranı en yüksek, en beğenilen boxerları seçtik. İşte detaylar!

Haber 04-08-23 10:55

Fiyatı 493 TL'ye düştü! Jack&Jones cekette %63 indirim fırsatı

Dünyaca ünlü moda markası Jack & Jones'tan tarzınızı tamamlamak için mükemmel bir fırsat! İster iş toplantılarında ister özel davetlerde şık ve sofistike bir görünüm elde etmek isteyen kadınlar için Jack & Jones Kadın Onllana Berry Blazer Ceket %67'lik indirimle satışta! Kendinizi özel hissetmek için bu fırsatı kaçırmayın deriz. İşte detaylar!

Haber 03-08-23 12:51

Fiyatı 676 TL'ye düştü! Jack Jones boxer ve çorap setinde %57 indirim

İç giyimde rahatlığa önem veren beyler buraya! Sizi hem rahat hissettirecek hem de tarzınızı tamamlayacak Jack Jones boxer seti kısa süreliğine %57 indirimle satışta! Stil sahibi bir görünümün yanı sıra sağlam, kaliteli ve rahat bir iç giyim deneyimi yaşamanızı sağlamak üzere tasarlanan bu set, gardırobunuzun vazgeçilmez parçalarından biri olacak. İşte detaylar!

Haber 31-07-23 11:11

Jennifer Lawrence'in +18 komedi filmi gündemde! Gişede büyük başarı

Jennifer Lawrence ve Andrew Barth Feldman'ın başrollerini üstlendiği +18 komedi filmi 'No Hard Feelings' (Büyü de Gel), içerdiği çıplak sahneler ve konusu nedeniyle R derecelendirmesi aldı.

Magazin 06-07-23 15:20

Fiyatı 929 TL'ye düştü! Beylerin favorisi Jack Jones takım elbisede indirim

Girdiğiniz ortamlarda göz kamaştırmanızı sağlayacak, açık rengiyle yazın favoriniz olacak bir takım elbise arıyorsanız doğru yerdesiniz. Kaliteli giyim ürünleriyle nam salmış Jack Jones markasının sevilen takım elbisesi kısa süreliğine indirimde! Bu fiyata bir daha bulamayacağınız takım elbiseye bir şans vermek isterseniz, acele edin!

Haber 26-06-23 14:45

Her güne farklı bir kombin! Birkenstock'atan Jack Jones'a %30'a varan indirimleri keşfedin

Terlikten sandalete, tişörtten şorta yaz aylarında sizi olduğunuzdan daha şık ve rahat gösterecek parçaları keşfetmeye ne dersiniz? Üstelik dünyaca ünlü markaların %30'a varan indirimlerinden faydalanarak! Birkenstock, Crocs, Jack Jones ve daha birçok markada indirimler sizleri bekliyor. Fırsatları kaçırmayın!

Haber 26-06-23 09:15

Vahşetin Çağrısı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Vahşetin Çağrısı ne zaman çekildi? Bir Jack London klasiği!

Vahşetin Çağrısı filmi konusu ve oyuncuları ile merak edildi. dünyaca ünlü Amerikalı yazar Jack London'ın Call Of The Wild kitabından uyarlanan film, yayınlandığı dönemde büyük ilgi gördü. Bu akşam ATV yayın akışında yer almasıyla da oldukça merak edildi. Peki, Vahşetin Çağrısı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Vahşetin Çağrısı ne zaman çekildi? Bir Jack London klasiği!

Magazin 24-06-23 19:40

Bilim dünyasının konuştuğu Türk! Keşfi, büyük heyecan yarattı... Çığır açıcı

Harvard Üniversitesi Fizik Bölümü'nde doktora çalışmalarını tamamlama aşamasına gelen 26 yaşındaki Furkan Öztürk'ün 4 milyar yıl önce yaşamın nasıl başladığına dair gizemlerden birini ortaya çıkardığı keşfi, bilim dünyasında büyük heyecan yarattı! Nobel ödüllü biyokimyacı Jack Szostak, Öztürk ve ekibinin çalışmasını, "Bu gerçekten çığır açıcı bir keşif" şeklinde yorumladı.

Haber 22-06-23 18:47

Fiyatı 498 TL'ye düştü! Kalitesine hayran kalacağınız Jack Jones boxer setinde indirim

İç giyim stiline özgürlük katmak isteyen beyler buraya! Rahatlığına ve kalitesine hayran kalacağınız Jack & Jones Erkek Boxer Şort setinde kısa süreliğine indirim başladı. Çok satanlar listesinde ilk sırada yer alan boxer setini sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 22-06-23 15:53

Fiyatı 1440 TL'ye düştü! Açık hava aktivitelerinin olmazsa olmazı Jack Wolfskin ayakkabıda indirim

Yaz aylarında gününüzün çoğunu dışarıda, özellikle de doğada geçiriyorsanız harika bir öneriyle karşınızdayız. Attığınız her adımda konforu hissedeceğiniz, ayaklarınızı hak ettiği rahatlığa kavuşturacak Jack Wolfskin markasının Breezer Havalandırma Vent Low spor ayakkabı modelinde kısa süreliğine kaçırılmayacak bir indirim var. İşte detaylar!

Haber 12-06-23 12:24

Birkenstock, Camper, Havaianas, Jack Jones ve dahası... Dünya markalarında indirim zamanı!

Havalar iyice ısındı; kısa kollular, terlikler, yazlık ayakkabılar oldukları yerden çıkmaya başladı. Yeni sezon trendleri de moda severlerin kadrajına girdi. Siz de bu sezonu cıvıl cıvıl, enerjik geçirmek ve gardırobunuzu enerjisi yüksek parçalarla doldurmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Sezonun en trend parçalarını bulabileceğiniz, üstelik şu an indirimde olan markaları listeledik. İşte detaylar!

Haber 30-05-23 14:06

Tarzınıza hava katacak Jack Jones erkek giyim ürünlerinde %45'e varan indirim

Gömlekten şorta, tişörtten boxera Jack Jones erkek giyim ürünleri burada! Üstelik %45'e varan indirimlerle... Sizin için Jack Jones indirimlerinin öne çıkan ürünlerini seçtik. Gardırobunuza yeni bir soluk getirecek, tarzınıza hava katacak, olduğunuzdan daha şık ve sportif görünmenizi sağlayacak ürünlere mutlaka göz atmalısınız. İndirimler her an bitebilir, bizden söylemesi!

Haber 24-05-23 08:57

Fiyatı düştü! Jack Jones erkek iç giyim ürünlerinde indirim

İç giyimde rahatlığa önem veren erkekler buraya! Jack Jones'un eşsiz tasarımlı boxer setlerinde %30'a varan indirim fırsatı sizleri bekliyor. Rahatlığı ve konforu her daim hissedeceğiniz Jack Jones boxer modelleri arasından indirimli olanları sizin için seçtik. İşte detaylar!

Haber 17-05-23 18:00

Nicolas Cage’in başrolünü üstleneceği “Lord of War (Savaş Tanrısı)” filminin devamı geliyor! “Dört gözle bekliyorum”

Yönetmen koltuğunda Andrew Niccol’un oturduğu 2005 yapımı “Lord of War (Savaş Tanrısı)” filminin devamı geliyor. Başrollerini Nicolas Cage ve Bill Skarsgard’ın üsteleceği serinin ikinci halkası için sinemaseverlerin meraklı bekleyişi şimdiden başladı.

Trend 10-05-23 15:25

Yeni 'mavi' platform o mu? Twitter'ın en 'dişli' rakiplerinden Bluesky, kısa sürede merak uyandırdı... Sosyal medyada davet kodu arıyorlar!

'Mavi kuş' olarak da bilinen Twitter'a alternatif platformlar olabilir, ancak şimdilerde Twitter'ın en dişli rakiplerinden biri olarak görülen bir uygulama, bir platform kısa sürede gündem oldu. Evet, bu kez adıyla 'mavi'ye atıfta bulunan Bluesky'dan bahsediyoruz. Twitter'ın eski CEO'su Jack Dorsey tarafından desteklenen Twitter alternatifi Bluesky, kısa sürede merak uyandırdı. Sosyal medya kullanıcıları ise Bluesky davet kodu arayışında. Peki Bluesky nedir, davet kodu nasıl alınır?

Haber 21-04-23 18:21

Pentagon'un sırlarını deşifre etmişti! Dünyanın konuştuğu olayın arkasındaki isim belli oldu

Dünya, ABD Savunma Bakanlığına (Pentagon) ait belgelerin sızdırılmasını konuşuyor. Ukrayna-Rusya savaşı, istihbaratın Rusya, İsrail, Kanada, Güney Kore, Çin ve İran nükleer programına ilişkin faaliyetleri dahil önemli konulara ilişkin güncel bilgileri içeren belgelerin sızdırılmasının arkasındaki kişi bulundu. 21 yaşındaki askeri üs çalışanı Jack Teixeira'nın gözaltına alındığı belirtildi.

Haber 14-04-23 08:27

ABD’ye ait gizli belgeleri sızdıran kişinin kimliği ortaya çıktı! Gözaltına alındı

ABD Savunma Bakanlığı’na ait Ukrayna-Rusya Savaşı da dahil birçok güncel konuda "hassas ve yüksek derecede gizli materyaller içeren” belgeleri sızdırdığı iddia edilen 21 yaşındaki Jack Teixeira gözaltına alındı.

Haber 13-04-23 21:27

Son dakika: Liverpool - Arsenal maçında skandal olay! Yan hakem, Liverpool'un dünyaca ünlü yıldızına dirsek attı!

Son dakika haberleri: İngiltere Premier Lig'in 30. haftasında Liverpool ile Arsenal karşı karşıya geldi. Anfield Road'da oynanan ve müthiş bir mücadeleye sahne olan müsabaka, 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşmanın devre arasında yan hakemle konuşmaya giden Liverpool'un dünyaca ünlü sol beki Andrew Robertson, hiç beklemediği bir hareketle karşı karşıya kaldı. Olay, İngiltere'de gündem olurken Premier Lig Hakem Kurulu'ndan açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 09-04-23 21:28

Levi's, Jack Jones... Baharın en trend parçası kot ceketleri keşfedin

Levi's, Jack Jones gibi kalitesiyle nam salmış markaların en sevilen kot ceket modellerini kaçırmamak için acele edin. Stilinizi yenilemek için şimdi en doğru zaman!

Haber 04-04-23 16:05

Fenerbahçe Sevilla maçı ne zaman? Fenerbahçe Sevilla maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Sevilla bugün UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Sevilla maçı canlı izle ekranı internette araştırılıyor. Temsilcimiz, 2-0 mağlubiyetle sonuçlanan karşılaşmanın rövanşında rakibini Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda konuk etti. Maçı, hakem Michael Oliver yönetti. Yardımcılıklarını ise Stuart Burt ve Simon Bennett yaptı. Maçın dördüncü hakemi ise Andrew Madley oldu. Peki, Fenerbahçe Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 17-03-23 00:55

FENERBAHÇE SEVİLLA MAÇI hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? İşte Fenerbahçe Sevilla muhtemel 11!

Fenerbahçe ile Sevilla UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında bugün kozlarını paylaşacak. Temsilcimiz, 2-0 yenilgiyle sonuçlanan maçın rövanşında Kadıköy'de rakibini konuk edecek. Maçı, Michael Oliver yönetecek. İngiliz hakemin yardımcılıklarını Stuart Burt ve Simon Bennett üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Andrew Madley olarak açıklandı. Peki, Fenerbahçe Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Jorge Jesus'un Fenerbahçe Sevilla maçındaki muhtemel 11'i...

Spor 16-03-23 07:55

Jumping jack hareketi nedir, nasıl yapılır? Jumping jack hareketi hangi kasları çalıştırır, ne işe yarar?

Spor yapmak birçok insan için vazgeçilmezdir. Sporu zinde kalmak ve fit bir bedene sahip olmak için hayatınızın bir parçası hâline getirebilirsiniz. Gündelik hayatta enerjik ve aktif olmanın yolu spordan geçer. Yalnızca spor salonunda değil ev ortamında da kalori yakabileceğiniz farklı çalışmalar bulunur. Özellikle de kardiyo egzersizlerinde ve kilo yakımında sıkça tercih edilen hareketlerden birisi de jumping jack hareketidir. Peki, jumping jack hareketi nedir?

Haber 03-03-23 17:34

İngiltere o kareyi konuşuyor! Arsenal Manchester City maçında Jack Grealish'in adalesi gündem oldu

Premier Lig'de sonucu merakla beklenen erteleme karşılaşmasında Arsenal ile Manchester City karşı karşıya gelirken, mücadelede gülen taraf 3-1'lik skorla konuk ekip Manchester City oldu. Karşılaşmada performansıyla dikkat çeken isimlerden biri olan Jack Grealish'in yer aldığı bir kare ise sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 16-02-23 16:45

Rusya ve Ukrayna arasındaki esir takası! Gönüllü olarak savaşa katılan iki İngiliz askerinin cansız bedeni iade edildi: 179 asker serbest kaldı

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken iki ülke arasında esir takasının yapıldığı açıkladı. Taraflardan yapılan açıklamalara göre 116 Ukrayna ve 63 Rus askerinin esir takasıyla serbest bırakıldığı belirtildi. Aynı zamanda iki yabancı gönüllü olan Christopher Matthew Perry ve Andrew Tobias Matthew ile Ukrayna kuvvetlerine katılmak için gönüllü olan Ukraynalı Evgen Kulyk’in de cansız bedenlerinin esir takası kapsamında alındığını aktardı.

Trend 04-02-23 15:49

Pamela Anderson'dan şoke eden iddia! Jack Nicholson'ı üçlü seks yaparken gördüm

Özel hayatıyla her dönem gündem olmayı başaran Pamela Anderson, Variety ile yaptığı samimi bir röportajda Jack Nicholson'ın Playboy malikanesinde iki güzel kadın ile üçlü seks yaptığına tanık olduğunu iddia etti.

Magazin 27-01-23 15:05

Manchester United, Jack Butland’ı kiraladı

Manchester United, Crystal Palace’ta forma giyen 29 yaşındaki kaleci Jack Butland’ı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.

Spor 06-01-23 15:11