Anne Haberleri

Sihirli Annem'in Dudu Peri'si Nevra Serezli'den yıllar sonra itiraf... Biraz acıtıcı geldi diyerek açıkladı

Sihirli Annem dizisi 7'den 77'ye neredeyse herkesin severek izlediği bir diziydi. 2003 yılında başlayan dizinin en çok sevilen karakterlerinden biri de Dudu Peri'ydi. Dizide Dudu Peri'ye hayat veren Nevra Serezli katıldığı YouTube programında yeniden çekilen Sihirli Annem dizisi hakkında konuştu.

Magazin 18-03-2024 15:49

Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliği 15 dakikada bitmişti! Ceyda Düvenci aradığı aşkı buldu

Geçtiğimiz yıl Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini 15 dakika da bitiren Ceyda Güvenci son dönemde verdiği kilolarla adından söz ettiriyor. Fit hali ile dikkat çeken Düvenci şimdi de aşk bombasıyla gündeme geldi. İki çocuk annesi ünlü oyuncu aradığı aşkı sonunda buldu.

Magazin 16-03-2024 12:13

Türkiye'yi sarsan kazada evladını kaybeden Özer Aci, Eylem Tok'a seslendi! 'İtibarınız, paranız batsın!'

Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Timur Cihantimur babası ünlü estetisyen Bülent Cihantimur 'şüpheli' sıfatıyla Savcılığa ifadeye çağrıldı. Hayatını kaybeden Murat Aci’nın babası da canlı yayında Eylem Tok'a seslendi.

Magazin 15-03-2024 13:21

Tüm Türkiye Eylem Tok ve oğlunu konuşuyor... Gözler Bülent Cihantimur'daydı! Işın Karaca'dan şoke eden sözler: 'Verdiği ilaç yüzünden annemin kalbi durdu'

Türkiye günlerdir ünlü yazar Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur'u konuşuyor. Ehliyetsiz kullandığı otomobil ile Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden olan Timur Cihantimur kaza sonrası annesiyle Mısır'a kaçtı. Yeni iddiaların bir bir ortaya çıktığı olayla ilgili yeni bir iddia da ünlü şarkıcı Işın Karaca'dan geldi. Ehliyetsiz kaza yapan Timur'un estetisyen babasına seslenen ünlü şarkıcı 'hesap vereceksiniz!' diyerek sert çıktı.

Magazin 14-03-2024 10:42

Mersin'de annenin öldüğü, kızının ağır yaralandığı kazaya ilişkin yakalanan sürücü tutuklandı

Mersin'de Yenişehir ilçesinde, 8 yaşındaki çocuğun ağır yaralandığı, annesinin hayatını kaybettiği trafik kazasına ilişkin gözaltına alınan otomobil sürücüsü tutuklandı.

Yurthaber 12-03-2024 11:39

Margot Robbie'nin Oscar partisi hayal kırıklığı yarattı! Kıvrımlı fiziğine...

2023 yılının en çok kazanan filmi Barbie'nin başrol oyuncusu ve yapımcılarından Margot Robbie 2024 Oscar'da tarzıyla dikkat çekti. Margot Robbie,'nin parti tarzı sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 11-03-2024 10:31

Aslı Enver kızı Elay'ın yüzünü ilk kez gösterdi! Maşallah güzellik anneden

Geçtiğimiz yıl ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Aslı Enver kızı Elay'ın yüzünü ilk kez gösterdi. Berkin Gökbudak ile evli olan oyuncunun kızının güzelliğine yorum yağdı.

Magazin 10-03-2024 15:10

Oruç tutmak isteyen anne adayları dikkat! Uzman isim konuya açıklık getirdi... 'Erken doğum ve düşük riski'ne dikkat çekti

Hamilelik dönemi anne ve bebek sağlığı açısından beslenmenin çok önemli bir süreç olduğunu söyleyen Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Sabri Çolak ramazanda oruç tutmak isteyen anne adaylarına konuya dair uyarılarda bulundu.

Kadin 09-03-2024 10:29

Esra Ezmeci 'Erkeğin itiraf etmesi zordur' dedi! Beynimden vurulmuşa döndüm diyerek anlattı

Klinik psikolog Esra Ezmeci konuk aldığı Rasim Bey'in dertlerini dinledi. 'Erkeğin itiraf etmesi zordur' diyerek konuya giren Esra Ezmeci'nin konuğu yaşadıklarını anlattı. Rasim Bey kızının sevgilisinin annesiyle olanları anlatarak içini döktü.

Magazin 07-03-2024 07:44

Ünlü çiftin 16 yaşındaki oğlu 5 kişiyi ezip bir bebeği babasız bırakmıştı! Annesi Mısır'a kaçırdı... Oğuz Murat Acı'nın ölümünde kahreden 'Bir saat' detayı

Eyüpsultan'da lüks ciple emniyet şeridinde arızalanan ATV motorunu kontrol eden gruba çarpan ve Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden olan 16 yaşındaki sürücü Timur Cihantimur'un ünlü yazar Eylem Tok'un oğlu olduğu ortaya çıkmıştı. Kaza sonrası kayıplara karışan Cihantimur'un annesi Eylem Tok ile birlikte Mısır'a kaçtığı görüntüleri ortaya çıktı. Oğuz Murat Acı'nın ölümünde kahreden detayı ise Gazeteci Emrullah Erdinç açıkladı.

Magazin 06-03-2024 10:43

Cannes'a damga vurmuştu! Merve Dizdar'a bir ödül daha...

Star TV'nin sevilen dizisi Ömer'de rol alan ve Cannes Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan Merve Dizdar SİYAD tarafından düzenlenen 56. Türkiye Sineması Ödülleri'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünün sahibi oldu.

Magazin 05-03-2024 09:00

1 sene içerisinde çocuk sahibi olmak isteyenler dikkat! Yumurtalık kalitesini artıran 6 etkili yöntem

Çocuk sahibi olmak birçok çift için büyük bir hayaldir. Bu hayali gerçekleştirmek için yumurtalık kalitesini artırmak önemli bir adımdır. Yaklaşık olarak 1 sene içerisinde çocuk sahibi olmak isteyenler için dikkate alınması gereken 6 etkili yöntem bulunuyor. Bu yöntemleri uygulayarak, yumurtalık kalitesini yükseltebilir ve hamilelik şansınızı artırabilirsiniz.

Kadin 02-03-2024 16:01

20 kilo vermişti, yeni dizisinde üzerini çıkardı! Bergüzar Korel'in o anları sosyal medyayı salladı

Londra- İstanbul arasında mekik dokuyan ve paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu Bergüzar Korel bu defa yeni dizindeki sahneleri ile adından söz ettirdi. Düğüm dizisi için imaj tazeleyen ve 20 kilo veren ünlü ismin üzerini değiştirdiği anları sosyal medyayı salladı.

Magazin 02-03-2024 12:46

Nuri Bilge Ceylan'ın 'Kuru Otlar Üstüne' filmi Netflix'te yayınlandı

Nuri Bilge Ceylan'ın son filmi 'Kuru Otlar Üstüne' Netflix'te yayımlandı. 308 bin 730 seyirciyle en çok izlenen filmler arasında yer alan filmin dünya prömiyeri 76’ncı Cannes Film Festivali’nde yapılmıştı.

Magazin 01-03-2024 17:57

Survivor Yiğit Poyraz iletişim ödülünü kazanıp canlı yayın açtı! Yasmin Erbil uyuyakaldı... Bomba anlar

Survivor All Star 2024'te yarışmacılar sezonun ilk iletişim ödülü oyunu için yarıştılar. İlk iletişim ödülü oyununun kazananı mavi takım oldu. Yiğit Poyraz canlı yayında açınca şoke oldu. Annesi ve sevgilisi Yasmin Erbil'i yayında göremedi. Erbil sevgilisini beklerken uyuyakaldı. İşte bomba anlar...

Magazin 29-02-2024 07:20

Anneler kep attı! 'Çocuklarımdan önce mezun oldum'

Van Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve YYÜ işbirliği ile hayata geçirilen ‘Anne Üniversitesi’ni başarıyla tamamlayan 150 anne sertifikalarını alıp kep fırlattı.

Kadin 26-02-2024 17:06

Esra Erol Fatma ortaya çıktı! Eskisi gibi değilim deyip çocuğunun nerede olduğunu açıkladı

Esra Erol'a katılmasıyla tanınan zihinsel engelli Fatma bir süredir gözlerden uzaktı. Bebeğini beslemediği iddialarıyla gündeme gelen Fatma açıklama yaparak bebeğin devlet korumasında olduğunu açıkladı.

Magazin 26-02-2024 14:05

Esra Erol'daki kadın sosyal medyada gündem oldu! Kocam 'erkeğim' diye sesleniyor deyince herkes üzüldü

ATV'nin beğeniyle takip edilen programı 'Esra Erol'da her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitledi. Esra Erol'a katılan iki çocuk annesi Sevil Albahan, yüzündeki kıllar nedeniyle eşinin kendisini beğenmediğini, eviyle ilgilenmediğini ve boşanmak istediğini söyledi. Yaşadıklarını anlatan kadının sözleri izleyenleri duygulandırdı.

Magazin 26-02-2024 11:06

Can Yaman'ın korumaları kameraları itmişti! Oyuncu gazetecilere ateş püskürdü: İyi oyunlar...

İtalya’da “Sandokan” dizisine hazırlanan Can Yaman, ailesini ziyaret etmek için İstanbul’a geldi. Oyuncu bir mekân çıkışı soruları yanıtsız bırakırken, yanındaki arkadaşları muhabirlerin fotoğraf çekmesine engel olmaya çalışmıştı. Yaman konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.

Magazin 26-02-2024 09:18

Can Yaman'ın korumaları kameraları itti! Muhabirler sert çıktı: Çok terbiyesizce...

İstanbul’a gelen Can Yaman annesi ile birlikte görüntülendi. Ünlü oyuncunun korumaları görüntü alınmasını engellemek için çirkin tavırlarda bulununca muhabirler "Çok terbiyesizce" diyerek tepki gösterdi.

Magazin 25-02-2024 09:25

Bahar dizisiyle ekrana dönen Demet Evgar sosyal medyayı salladı! Efsanesin ez geç aşkım

Bir süredir ekranlardan uzak kalan Demet Evgar bir döndü pir döndü. ahar dizisinin Bahar'ı Demet Evgar başarılı oyunculuğuyla sosyal medyayı salladı. Evgar'a dair binlerce yorum yapıldı.

Magazin 21-02-2024 14:06

Esra Ezmeci'nin itiraf köşesinde yine olay var! Annesi cinsel içerikli fotoğraflarını babama gönderiyor!

Yeni Baştan programına konuk olan konuk itiraf köşesinde özel hayatına dair anlattıklarıyla yok artık dedirtti. Feride adındaki genç kadın nişanlısının annesinin cinsel içerikli fotoğraflar çekip babasına gönderdiğini söyledi.

Magazin 21-02-2024 10:29

20 kilo vermişti! Bergüzar Korel tarzıyla galaya damga vurdu! Stil danışmanını yanından ayırmadı

‘Düğüm’ dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Bergüzar Korel yeni projesi için imaj değişikliğine gitmiş ve tam tamına 20 kilo vermişti. Saçlarını kısaltıp sarıya boyatan Korel'in son hali yakın arkadaşı Esra Erol'a benzetilmişti. Bergüzar Korel'in heyecanla beklenen dizisinin galası yapıldı. Korel, iddialı tarzıyla galaya damga vurdu.

Magazin 20-02-2024 08:45

Selin Ciğerci karşısında gazetecileri görünce şaşırdı! Çok utanıyorum

Selin Ciğerci geçtiğimiz günlerde elinde çiçekle görüntülendi. Ciğerci, çiçeğin arkadaşından geldiğini belirtti. Gazetecileri karşısında görünce şaşıran ünlü isim" Sizi görünce utandım" dedi.

Magazin 16-02-2024 17:40

Esra Erol'daki 'mehdi' gündeme bomba gibi düştü! Nihat Hatipoğlu patladı

Sözde Mehdi Mustafa Çabuk olayı Esra Erol'da patladı ve tüm Türkiye'nin konuştuğu bir olay haline geldi. Esra Erol'un programına katılan bir anne, kızının 'mehdi' olduğunu öne sürülen bir kişi tarafından kandırıldığını söyledi. İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu bu konuya dair daha fazla sessizliğini koruyamadı.

Magazin 16-02-2024 10:35

Aradığı aşkı onda buldu! Merve Dizdar Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti

Fransa'da düzenlenen 76'ncı Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülen Merve Dizdar başarılı oyunculuğu ve özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. İki yıl önce Gürhan Altundaşar ile boşanan Dizdar aradığın aşkı sonunda buldu. Merve Dizdar Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti.

Magazin 14-02-2024 15:49

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel tarzıyla hayranlarını mest etti

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, sık sık sosyal medya hesabından yayınladığı iddialı gönderilerle gündeme geliyor. Ünlü şarkıcının annesi bu sefer de tarzıyla dikkat çekti. Öztel'in mini siyah elbisesine beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 13-02-2024 10:08

Yeni doğmuş bebek çöplerin arasından çıktı! Yakalanan cani kadının yaptıkları kan dondurdu

Sarıyer'de 25 Ocak'ta bir vatandaş çöp atacağı sırada korkunç bir görüntüyle karşılaştı: Yerdeki çöp poşetlerinin arasında yeni doğmuş bir bebek vardı. Polis ekipleri harekete geçti, K.Y. adlı kadın yakalandı.

Haber 10-02-2024 13:25

Herkes ondan şüphelendi ama... 36 gündür kayıp olan karısına ait öyle bir şeyle canlı yayına çıktı ki... Müge Anlı 'Allah akıl fikir versin' dedi

Atv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yine gündeme bomba gibi düşen anlar yaşandı. 41 yaşındaki 3 çocuk annesi kızını aramaya gelen Gülseren Hanım damadından şüphelendiğini söyleyerek Müge Anlı'dan yardım istedi. Ramazan Bey ise canlı yayına katıldı ve eşini aradığını söyledi. 36 gündür kayıp olan karısına ait öyle bir şeyle yayına geldi ki Müge Anlı çok şaşırdı.

Magazin 09-02-2024 07:44

Sihirli Annem'in Toprak'ı ve Yavuz'u yıllar sonra bir araya geldi! Değişimleri gündem oldu

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle ve reyting rekorları kıran Sihirli Annem dizisinde hayat verdikleri Toprak ve Yavuz karakteriyle hafızalara kazınan Jennifer Boyner ile Jess Molho yıllar sonra bir araya geldi. Boyner'in 'Baba kız buluşması' notunu düştüğü o kareye adeta yorum yağdı.

Magazin 08-02-2024 16:22

Depremin 1. yılında Hatay'a giden şarkıcı Karsu Dönmez büyük şok yaşadı!

Kahramanmaraş merkezli depremde 17 akrabasını kaybeden şarkıcı Karsu Dönmez, 6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümünde Hatay'a gitti. Şarkıcı, kaybettiği büyükannesinin evinin olduğu sokağa gittiğinde büyük şok yaşadı.

Magazin 07-02-2024 13:20

Yeşilçam'ın en güzeli anketi gündemde! Necla Nazır'ın kızı paylaştı... İşte Necla Nazır'ın son hali

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, "Yeşilçam'ın en güzeli anketi" gündeme gelince hemen annesinin gençlik fotoğraflarını paylaştı. Gözlerden uzak yaşayan Necla Nazır'ın son hali merak edildi.

Magazin 06-02-2024 14:16

Gökhan Çınar'ın deprem yayını! Ben babamı teşhis etmek zorunda kaldım diyerek yaşadıklarını anlattı, sözün bittiği yer...

Uzman Klinik Psikolog Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis X-TRA programında depremde yakınları kaybedenler yaşadıklarını, acılarını anlattı. Gökhan Çınar'ın dinlerken zor anlar yaşadığı yayında Nehir Karakuş anlattıklarıyla tüyleri diken diken etti.

Magazin 06-02-2024 09:25

Sihirli Annem'in Toprak'ı Jennifer Boyner kocaman oldu! Defne Joy Foster paylaşımı dikkat çekti

'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı Eda karakteri ile hafızalara kazınan ve çok genç yaşta hayatını kaybeden Defne Joy Foster ölüm yıl dönümünde anıldı. Sihirli Annem dizisinde kızı Toprak'ı oynayan Jennifer Boyner de yaptığı paylaşımla ve değişimiyle gündeme geldi.

Magazin 04-02-2024 13:26

Megan Barton Hanson müstehcen pozları savundu! Sarah Jayne Dunn'a destek oldu

Love Island'ın yıldızı Megan Barton Hanson, yetişkinlere yönelik sitede seksi fotoğraflar paylaştığı için Channel 4'teki görevinden alınan Sarah Jayne Dunn'a destek verdi.

Magazin 04-02-2024 11:42

Hakan Sabancı ve Hande Erçel'in son durağı Budapeşte oldu! Çiftin kaldıkları otelin fiyatı dudak uçuklattı

Yaptığı paylaşımlar ve başarılı oyunculuğuyla sık sık gündeme gelen Hande Erçel daha önce çekimler gerçekleştirdiği Budapeşte'de bu defa Hakan Sabancı ile tatil yaptı. Çiftin konakladığı otelin gecelik fiyatı ise dudak uçuklattı.

Magazin 03-02-2024 16:46

3 yaşındayken bahçeye bırakılmıştı! Yıllar sonra Esra Erol'un programında ailesine kavuştu

Esra Erol'un programında duygu dolu anlar yaşandı. Programa katılan 24 yaşındaki Fatma Çay, 2003 yılında kız kardeşinin annesi tarafından köyde bir evin bahçesine bırakıldığını anlatarak yardım istedi. Program ekibinin çalışmalarının ardından ise genç kız yıllar sonra hem annesine hem de babasına kavuştu.

Magazin 02-02-2024 21:36

Taraftarın 'Göğüslerini aç' demesiyle akıllara kazındı! Diletta Leotta ünlü kaleciyle özel anlarını paylaştı

İtalyan spor spikeri Diletta Leotta, Can Yaman ile ilişkisiyle birlikte Türkiye'de de tanınır bir isim haline geldi. Sosyal medyada dünyanın en seksi spikeri olarak ifade edilen İtalyan yıldız uzun zamandır Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius ile birliktelik yaşıyor. Bir bebekleri olan ünlü çift özel anlarını paylaştı.

Magazin 31-01-2024 15:40

Madonna kızının kapak pozunu paylaştı! 'Bebeğim mükemmel'

Madonna’nın en büyük çocuğu Lourdes Leon Perfect dergisinin son sayısında kapak yıldızları arasında yer aldı. Her daim annesi gibi iddialı olan Leon'un pozları sosyal medyayı salladı.

Magazin 29-01-2024 09:32

Engin Öztürk üstsüz pozuyla sosyal medyayı salladı! Herkes aynı şeyi sordu! 'Kim çekti?'

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve yakışıklılığıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Engin Öztürk son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Üstsüz karesini paylaşan Öztürk'ün o karesine yorum yağdı.

Magazin 27-01-2024 15:53

Songül Öden anne oldu! Bakın çocuğunun ismini ne koydu

Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer aldığı 6 bölümlük "Atatürk" dizisinde Mustafa Kemal'in annesi Zübeyde Hanım'ı canlandıran Songül Öden, Sone Larin adını verdiği kızına kavuştu.

Magazin 27-01-2024 14:13

Annesini sırtından defalarca bıçaklayarak öldürdü, ardından 112'yi arayarak kendisini ihbar etti

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kahreden bir olay yaşandı. 29 yaşındaki zihinsel engelli Umut Buraklar, annesi Şafiye Buraklar'ı sırtından bıçaklayarak öldürdü, ardından da 112'yi arayarak kendisini ihbar etti. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, 4 çocuk annesi Şafiye Buraklar’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Umut Buraklar ise gözaltına alındı.

Haber 26-01-2024 20:06

Ünlü şarkıcı Ayşe Dinçer, 117 yaşındaki ninesinin uzun ömür sırrını açıkladı! Tereyağı, limonata...

Müzik kariyerinin yanı sıra katıldığı programlarla gündeme gelen Ankaralı Ayşe olarak tanınan Ayşe Dinçer bugün katıldığı programda babaannesinin yaşam sırrını açıkladı. Şarkıcı, "Babaannem sadece tereyağı yer. Günlük 1 çay bardağı şekerli limonata içer. Mısır unu tüketir... "dedi.

Magazin 26-01-2024 14:57

16 yaşındayken 40 yaşındaki biriyle evlendirildi! Pavyonda çalışan Seda Nur gözyaşları içinde yardım istedi! 'Orada ölmek istemiyorum'

Atv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen programı Esra Erol'da her bölümüyle büyük ilgi görüyor. Her hafta farklı konuların işlendiği programa bu defa 18 yaşındaki Seda Nur'un anlattıkları damga vurdu. Pavyonda çalıştığını söyleyen Seda Nur 8 yaşındayken kendisini terk eden annesini aramak için Esra Erol'dan yardım istedi. Seda Nur'un hikayesi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 26-01-2024 13:21

Sadakatsiz'in Nil'i Nazlı Bulum ilk cinsel deneyimini anlatınca eleştirildi! Muhabirden Ailenizden kötü tepki aldınız mı? sorusu

İlk seviştiğim haftada çok komik bir şey oldu" diyerek yaşadığı cinsel deneyimi anlatan Nazlı Bulum gündem olmuştu. “Aşk Mevsimi” filminin galasına katılan Nazlı Bulum bu konu üzerinden gündem olmasına dair bakın ne dedi.

Magazin 25-01-2024 15:36

Canlı yayında ortam gerildi! Ali Eyüpoğlu Ailesi çok zengin değil miydi? deyince Selin Ciğerci yayına bağlandı: Hayırdır böyle gülerek konuşuyorsun sen?

Müge Dağıstanlı ve Ali Eyüboğlu'nun sunduğu “Aramızda Kalmasın” programında Selin Ciğerci'nin açıklamaları konuşuldu. Ali Eyüpoğlu "Ailesi çok zengin değil miydi?" deyince zor günler geçiren Ciğerci yayına bağlanarak isyan etti.

Magazin 25-01-2024 13:40

Eski eşi Kanye West'in paylaşımları gündemdeydi! Kim Kardashian düşman çatlattı

Eski eşi Kanye West karısının çıplak pozlarını paylaşarak dikkat çekerken gözler Kim Kardashian'a çevrilmişti. Kıvrımlarıyla tanınan yıldız adeta düşman çatlattı ve markasının tanıtımını şeffaf sütyeniyle yaptı.

Magazin 22-01-2024 15:22

Gonca Vuslateri İlk tekmeyi hissettiğim an... notuyla paylaştı

Gonca Vuslateri, yaklaşık iki ay önce "Hamileyim" diyerek bebek beklediği müjdesini vermişti. Oyuncu bebeğinin tekme attığı ilk anda yaşadığı duygusal anı takipçileriyle paylaştı

Magazin 21-01-2024 14:19

Adana'da oğlunun tabancayla yaraladığı kadın hayatını kaybetti

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, oğlu tarafından 54 gün önce silahla yaralanan kadın yaşamını yitirdi.

Yurthaber 19-01-2024 15:47