Aras Bulut Iynemli Haberleri Ve Son Dakika Aras Bulut Iynemli Haberleri

Aras Bulut Iynemli Haberleri Ve Son Dakika Aras Bulut Iynemli Haberleri

Başarılı dizi ve sinema oyuncusu Aras Bulut İynemli, 25 Ağustos 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Beşiktaş Anadolu Lisesi'ni bitiren oyuncu, İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği Bölümü'ne girmeye hak kazansa da oyunculuk yapmaya başladığında okulunu dondurmuştur.

Oyunculuk kariyerine Sprite, TTNET Adsl, Patos, Nescafe, Eti Crax gibi reklamlarda rol alarak başlayan İynemli, Patos reklamındaki performansı ile dikkat çekmiş ve "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisi için davet edilmiştir. Mete karakteri ile beğeni toplayan oyuncu, 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizinde rol almış, daha sonra 2015 yılında "Maral: En Güzel Hikayem" dizisinde rol almıştır. 2016 yılında "İçerde" dizisi ile gündeme gelen oyuncu, 2017 yılında "Çukur" dizisinde başrol oynamıştır.

Aras Bulut İynemli Haberleri

Herkes evlenmesini beklerken ayrılmıştı! Aras Bulut İynemli Buse Meral ile aşk yaşıyor

Bige Önal ile uzun süren birlikteliği sona eren Aras Bulut İynemli iddialara göre yeni aşka yelken açtı. Gaddar'ın yıldızı Buse Meral ve Aras Bulut'un yeni aşka yelken açtığı gündem oldu.

Magazin 17-04-2024 07:03

Aras Bulut İynemli'nin oyuncu abisi Orçun İynemli'nin eşinden şoke eden sözler: Kulağıma tokat attı

Geçtiğimiz günlerde Aras Bulut İynemli'nin kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Orçun İynemli'nin eşi Eda İynemli eşi tarafından darp edildiğini belirterek suç duyurusunda bulunmuştu. Olayın yankıları hala devam ederken Eda İynemli yaşadıklarını anlattı.

Magazin 21-02-2024 16:53

Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'ye kötü haber! Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan böyle duyurdu: Olacak gibi değildi olmadı da zaten

İzmir Karaburun Cumhurbaşkanlığı kararıyla Özel Çevre Koruma Bölgesi ilan edilmiş ve bir süre önce de belediye meclis kararı ile tiny house'lar için yasak getirilmişti. Karar sonrası Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'ın talimatıyla bölgede sinema ve dizi oyuncuları Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'ye ait tiny house'lar kaldırıldı.

Haber 05-02-2024 19:16

Aras Bulut İynemli'ye Deha dizisi için bomba partner! O isimle görüşmeler başladı

Son dönemde Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırdığı Atatürk 1881-1919 filmi ile adından söz ettiren Aras Bulut İynemli şimdilerde Umut Aral’ın yönetmen koltuğuna oturacağı Show TV’nin “Deha” dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Aras Bulut İynemli için partneri içinse bomba bir isimle görüşmeler başladı.

Magazin 18-01-2024 15:11

Aras Bulut İynemli 'Korkaklığından sustu' tepkilerine yanıt verdi! Candaş Tolga Işık sordu

Aras Bulut İynemli geçtiğimiz aylarda başrolünde yer aldığı Disney'in Atatürk filmini son anda yayınlamaktan vazgeçmesi sonrası açıklama yapmayınca gündeme gelmişti. Candaş Tolga Işık'a konuk olan oyuncu 'Korkaklığından sustu' eleştirilerine ilk kez yanıt verdi.

Magazin 17-01-2024 08:33

Aras Bulut İynemli'nin kıyafetini görenler şaştı kaldı! Şehzade Beyazıt rolünden çıkamamış

Çukur dizisi ile hafızalara kazınan ve Atatürk filmindeki başarılı oyunculuğuyla konuşulan Aras Bulut İynemli son olarak tarzıyla sosyal medyanın dilinde. Bir dergi için poz veren yakışıklı oyuncuyu görenler şaştı kaldı.

Magazin 04-01-2024 07:48

Aras Bulut İynemli'nin paylaşımına Bahar Feyzan'dan yanıt: Aynısını Atatürk dizisi iptal edilirken de görmek isterdik

Suudi Arabistan'daki Süper Kupa finalinde Atatürk pankartı ve tişörtüne izin verilmemesinin ardından Fenerbahçe ve Galatasaray maça çıkmadı. Atatürk filmiyle gündemde olan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'nin yaptığı paylaşım da gündem oldu. İynemli'nin yazdıklarına ise gazeteci Bahar Feyzan "Aynısını Atatürk dizisi iptal edilirken de görmek isterdik" yanıtını verdi.

Magazin 29-12-2023 22:39

İlk bölümüyle büyük ses getiren Atatürk filminin ikinci kısmının afişi yayınlandı! Afişi bile sosyal medyada gündem yaratmaya yetti

Başrolünde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı "Atatürk 1881-1919"un ikinci filminin afişi paylaşıldı. 5 Ocak'ta vizyona girecek olan film "Atatürk II" adını taşıyor ve Mustafa Kemal Atatürk'ün Çanakkale Savaşı’na ve 1919 yılında Samsun'a çıkışına kadar yaşanan sürece odaklanıyor.

Trend 15-12-2023 15:33

Atatürk filminin yıldızı Aras Bulut İynemli ile eski milli basketbolcu Mehmet Okur bir araya geldi! O karelere beğeni yağdı

Atatürk filmi ile gündemdeki yerini koruyan Aras Bulut İynemli 'Hollywood Türk Film ve Drama Günleri' etkinliğinde boy gösterdi. Birçok ünlü ismin katıldığı geceye eski milli basketbolcu Mehmet Okur da katıldı. İynemli ile fotoğrafını paylaşan Okur'a beğeni yağdı.

Magazin 05-11-2023 22:51

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 6 film birden vizyona girdi (3 Kasım 2023)

Sinema salonlarında bu hafta komediden aksiyona, korku ve gerilimden animasyona farklı türlerde 2'si yerli 6 film vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 03-11-2023 15:37

Aras Bulut İynemli'li Atatürk filmi geceye damga vurdu! Sosyal medyada gündem oldu

Aras Bulut İynemli'nin başrolde olduğu Atatürk 1881-1919 filmi 29 ekim Cumhuriyet Bayramı'nın kutlandığı bugün Fox TV'de yayınlandı. Sosyal medyada oldukça konuşulan film geceye damga vurdu.

Magazin 29-10-2023 23:49

ATATÜRK FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI! Atatürk 1881 - 1919 filmi hangi kanalda, saat kaçta? Cumhuriyetin 100. yılına özel yapım!

Atatürk filminin hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağı araştırılıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin 100. yılı olması sebebiyle gösterime girecek olan filmin başrolünde Aras Bulut İynemli bulunuyor. Film Atatürk’ün hayatını, mücadelelerini ve Türkiye Cumhuriyeti'ni kurma sürecini ele alıyor. Peki, Atatürk filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Atatürk filmi hangi kanalda, saat kaçta? Cumhuriyetin 100. yılına özel yapım!

Magazin 29-10-2023 19:12

Aras Bulut İynemli'nin Atatürk galasındaki hareketleri sosyal medyayı salladı

Vizyona girmeden konuşulmaya başlanan Atatürk filmi galası gerçekleşti. Galada röportaj veren Aras Bulut İynemli'nin tavırları sosyal medyanın diline düştü. Kimi "Neden bu kadar kasıldı?" derken kimi de oyuncuyu robota benzetti.

Magazin 24-10-2023 12:43

Atatürk rolüyle çok konuşulan Aras Bulut İynemli'nin gerçek mesleği bakın neymiş! Duyanlar inanamadı

Dijital yayın platformu Disney Plus, Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer aldığı Atatürk dizisini yayınlamama kararı almıştı. Sinemalarda vizyona girecek olan dizinin afişi yayınlandı. Büyük ses getiren afiş ile birlikte Aras Bulut İynemli hakkında araştırmalar da hız kazandı. Başarılı oyunculuğu dikkat çeken ünlü ismin asıl mesleğini duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 13-10-2023 13:50

Tarkan 'Disney Plus'la ilgili sessizliğini bozdu: 'Herkesin tepki gösterdiği günlerde...'

Reklam yüzü olduğu Disney Plus'ın Atatürk dizisini yayınlamama kararına sessiz kaldığı için tepki çeken Megastar Tarkan son paylaşımıyla dikkat çekti. Tarkan; "Herkesin tepki gösterdiği günlerde de sessiz kalmamam, kararı yanlış ve hatalı bulduğumu belirtmem gerekirdi" dedi.

Magazin 20-09-2023 17:32

Ünlü isimlerden 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları! Atatürk ve silah arkadaşları anıldı

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm ülkede coşkuyla kutlanıyor. Ünlü isimlerden de Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 101'inci yıl dönümü için paylaşımlar gelmeye devam ediyor. İşte ünlülerin 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları...

Magazin 30-08-2023 16:49

Atatürk dizisinin ilk fragmanına o sahne damga vurdu! İnsan bir role bu kadar mı yakışır

Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer aldığı Atatürk dizisi için geri sayım başladı. Disney Plus'un yayınlamayı iptal etmesinin ardından ikisi sinemada, biri TV'de olmak üzere 3 bölüme ayrılan Atatürk dizisinin fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmana Aras Bulut İynemli'nin oyunculuğu ve duygusal anlar damga vurdu.

Magazin 25-08-2023 13:44

Disney Plus iptal etmişti! Atatürk dizisinin yayın tarihleri belli oldu! Oyuncuları arasında bakın kimler var

Başrolünü Çukur dizisindeki performansıyla hafızalara kazınan Aras Bulut İynemli’nin üstlendiği Atatürk dizisi gündemden düşmüyor. Disney Plus’ın iptal ettiği dizi, ikisi sinemada, biri TV'de olmak üzere 3 filme dönüşerek izleyici karşısına çıkacak. Bölümlerin yayın tarihleri hakkında açıklama yapıldı.

Magazin 15-08-2023 14:19

Disney tarafından iptal edilen Atatürk dizisinde başroldeydi! Aras Bulut İynemli'den flaş açıklama

Aras Bulut İynemli’nin başrolde olduğu ‘Atatürk’ dizisi Disney+ tarafından iptal edilmişti. Büyük tepki ile karşılaşan platforma üye olan çoğu kişi üyeliğini de iptal etmişti. Dizinin bölüm başına 850 bin lira aldığı konuşulan İynemli iptal kararı sonrası bakın ne dedi.

Magazin 11-08-2023 07:11

'Atatürk' dizisi nerede yayınlanacak? Karar tepki çekmişti... Şirketten açıklama geldi

Disney Plus platformu daha önce yayınlayacağını duyurduğu, Aras Bulut İynemli'nin başrolünü oynadığı Atatürk dizisini iptal etmişti. Söz konusu iptal kararı Türkiye'de gündem olmuş ve birçok kişi tarafından tepki çekmişti. 29 Ekim'de yayınlanması planlanan dizinin film olarak televizyon ve sinemalarda gösterileceği duyuruldu. Söz konusu açıklama, The Walt Disney Company'den geldi. İşte haberin detayları...

Haber 02-08-2023 18:31

Atatürk dizisi iptal edildi, Disney Plus'a tepki yağdı! Ermeni haber sayfasından skandal paylaşım

Yerli içeriklerini kaldırma kararı alan Disney Plus, daha önce yayınlayacağını duyurduğu Aras Bulut İynemli'nin başrolünü oynadığı Atatürk dizisini iptal etti. Platformun, skandal kararı Ermeni lobisinin baskısıyla aldığı iddia edilirken, AK Partili Ömer Çelik'ten de tepki geldi. Bir Ermeni haber sayfası ise "Disney'in Atatürk dizisini iptal etme kararı aldığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz" paylaşımı yaptı. RTÜK Başkanı Şahin ise inceleme başlatılmasına karar verildiğini duyurdu

Magazin 01-08-2023 19:13

Atatürk dizisi bakın nerede yayınlanacak! Tarih belli oldu, kanal değişti!

Başrolünü Çukur dizisindeki performansıyla hafızalara kazının Aras Bulut İynemli’nin üstlendiği Atatürk dizisinin yayın kanalı değişti. Disney Plus'ta yayınlanacak olan dizinin tüm Türkiye'nin ücretsiz izleyebilmesi için Fox'a ekrana geleceği duyuruldu.

Magazin 01-08-2023 16:09

Aras Bulut İynemli alkolün dozunu kaçırdı! Yere düşünce 5 kişi taşıdı

Geçtiğimiz günlerde kadınlarla samimi görüntüleri ortaya çıkan oyuncu Kadir Doğulu'ya engel olmaya çalıştığı söylenen Aras Bulut İynemli iddialara göre eğlence mekanında alkolün dozunu kaçırdı. Başarılı oyuncuyu 5 kişi yerden zor kaldırdı.

Magazin 07-05-2023 13:22

Köknar Tezay kimdir, kaç yaşındaydı ve neden öldü? Ölümü ile sanat camiasını yasa boğan Rüştü Köknar Tezay son yolculuğuna uğurlandı

Köknar Tezay, sanat camiasında sevilen bir isimdi. Asıl İsmiyle Rüştü Köknar Tezay, geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti. Haberin ardından kullanıcılar Köknar Tezay kimdir sorusunun cevabını araştırmaya başladılar. Peki Köknar Tezay kimdir, kaç yaşındaydı ve neden öldü? İşte detaylar...

Magazin 24-02-2023 21:56

Engin Akyürek ve Aras Bulut İynemli'yi kahreden ölüm haberi! Yakın arkadaşları...

Adım Farah dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Engin Akyürek ve Atatürk dizisinde rol alan Aras Bulut İynemli’yi üzen haber geldi. “Ferhat ile Şirin” dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan ünlü isimlerin yakın arkadaşı hayatını kaybetti.

Magazin 23-02-2023 16:00

7. Koğuştaki Mucize konusu ve oyuncuları: 7. Koğuştaki Mucize filmi ne zaman çekildi?

7. Koğuştaki Mucize filmi vizyona girdiği yıldan bugüne ara ara tv ekranlarında yayınlanmaktadır. Bu akşam Fox Tv ekranlarında seyir keyfi yaşatacak olan 7. Koğuştaki Mucize filminin konusu, oyuncuları ve gerçek hikayesi gibi detaylar arama motorlarında sorgulanmaya başladı. Peki, 7. Koğuştaki Mucize konusu nedir, oyuncuları kimler? 7. Koğuştaki Mucize filmi ne zaman çekildi?

Trend 22-02-2023 19:06

Atatürk rolüyle gündemdeydi! Aras Bulut İynemli'nin sarı saçları olay oldu

7 yıldır aşk yaşadığı Bige Önal ile ayrılan Aras Bulut İynemli son dönemde işlerine odaklanmış durumda. Atatürk'ü canlandıracak olan başarılı oyuncu dizi için girdiği imajı saklıyordu. Gözlerden uzak olmaya çalışan Aras Bulut İynemli'nin sarı saçlı hali TikTok'ta ortaya çıktı.

Magazin 06-01-2023 14:08

7 yıllık ilişkileri bitmişti! Bige Önal ve Aras Bulut İynemli’nin ayrılık nedeni belli oldu

7 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz günlerde noktalayan Bige Önal ve Aras Bulut İynemli’nin evlilik çıkmazına girdiği ve ayrılma kararı aldığı ortaya çıktı.

Magazin 17-12-2022 15:58

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal cephesinden flaş haber

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal çifti kısa bir ayrılık sürecinin ardından yeniden barışmıştı. Ünlü çift bir kez daha yollarını ayırdı. Çiftin yakın çevresi beraberliğin bu kez kesin olarak bittiğini dile getiriyor.

Magazin 14-12-2022 14:02

Aras Bulut İynemli yalnız bıraktı! Bige Önal'ın tarzı takipçilerini ikiye böldü

Atatürk dizisiyle gündemde olan Aras Bulut İynemli ile uzun zamandır aşk yaşayan Bige Önal da Netflix'in gecesindeydi. Geceye yalnız katılan Önal'ın tarzı hayranlarını ikiye böldü. Bige Önal'ı gören bazı takipçiler "Bari bot giyseydin" yorumları yaptı.

Magazin 04-11-2022 16:42

Atatürk dizisinde Aras Bulut İynemli kadar o isim de merak edildi! Atatürk'ün çocukluğunu kim oynadı?

Aras Bulut İynemli'nin başrolünde olduğu Atatürk dizisinin ilk tanıtımı rekor bir izlenmeye ulaştı. Dizide Atatürk rolündeki İynemli'nin çocukluğunu kimin oynadığı merak konusu oldu. Mustafa Kemal Atatürk’ün çocukluğunu 2014 doğumlu olan ve ilk oyunculuk deneyimini “Yaralı Kuşlar” dizisinde yaşayan Emre Mete Sönmez canlandırıyor.

Magazin 03-11-2022 10:33

Aras Bulut İynemli’li Atatürk dizisinden duygu dolu ilk görüntüler! Genç oyuncunun şaşırtan değişimi

Başrolünü Çukur dizisindeki performansıyla hafızalara kazının Aras Bulut İynemli’nin üstlendiği Disney+ dizisi Atatürk’ten ilk görüntüler yayınlandı. Duygu dolu teaser çok kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Genç oyuncu Aras Bulut İynemli Atatürk dizisinde, Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırıyor. Dizinin yayın tarihi açıklanmadı.

Magazin 28-10-2022 22:09

Çukur ekranlara dönüyor mu? Yeni sezon iddiası sosyal medyayı salladı! Çukur'un yapımcısı o gerçeği açıkladı

Bir dönem ekranlara damga vuran fenomen dizi Çukur'un yeni bölümleriyle, bir dijital platformda ekrana döneceği iddiası hayranlarını heyecanlandırdı. Show TV'de yayınlandığı dönemde 4 sezon boyunca reyting rekorlarını alt üst eden ve Koçovalı ailesinin heyecan dolu maceralarını anlatan Çukur dizisiyle ilgili son bilgileri gazeteci Sina Koloğlu açıkladı. Çukur'un ekranlara geri dönüp dönmeyeceğini Ay Yapım'ın patronuna soran Koloğlu, dizinin meraklılarını üzen bilgiyi duyurdu.

Magazin 25-10-2022 21:10

Atatürk'ü canlandıracak olan Aras Bulut İynemli yeni imajıyla dikkat çekti

Atatürk rolü için saçlarını ve bıyıklarını sarıya boyatan Aras Bulut İynemli, yeni imajıyla gündem oldu. Pek çok sosyal medya kullanıcısı Aras Bulut'un Mustafa Kemal Atatürk'e benzemediği yönünde eleştirilerde bulundu.

Magazin 05-09-2022 12:27

La Casa de Papel'in Helsinki'si Darko Peric'i kimdir? Darko Peric nereli ve kaç yaşında?

La Casa de Papel dizisinde Helsinki karakterine hayat veren Darko Peric, 'Atatürk' dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Ünlü oyuncu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki La Casa de Papel'in Helsinki'si Darko Peric'i kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte La Casa de Papel'in Helsinki'si Darko Peric'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 23-08-2022 11:53

Aras Bulut İynemli'nin başrolde olacağı 'Atatürk' dizisine La Casa de Papel'in Helsinki'si Darko Peric de katıldı

Son olarak Çukur dizisinde Yamaç karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli'nin başrolünde oynayacağı 'Atatürk' dizisinin oyuncu kadrosuna dünyaca ünlü bir isim daha katıldı. Disney Plus platformunda yayınlanacak olan Atatürk dizisine İngiliz oyuncu Emma Watson'un ardından La Casa de Papel dizisinde Helsinki rolünü oynayan Darko Peric de dahil oldu. Aras Bulut İynemli dizide, Mustafa Kemal Atatürk'ü oynayacak.

Magazin 22-08-2022 20:35

Bige Önal'dan sevgilisi Aras Bulut İynemli'ye tam destek: 'Atatürk' rolünün altından...

Ayrılıkları kısa süren Aras Bulut İynemli ve Bige Önal uzun zaman sonra birlikte görüntülendi. Güzel oyuncu Önal sevgilisine yeni dizisi Atatürk konusunda tam destek verdi. Güzel oyuncu açıklamasında "Ben Aras'ın 'Atatürk' rolünün altından kalkacağından çok eminim" dedi.

Magazin 26-05-2022 09:07

Çukur dizisinin oyuncuları yeniden buluştu!

Show TV'de 4 sezon boyunca ekrana gelen fenomen dizi Çukur'un yıldız oyuncuları, uzun bir aradan sonra yeniden bir araya geldi. Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli, Cumali rolündeki Necip Memili ve Aliço'su Rıza Kocaoğlu'nun da olduğu grup, yemekte hasret giderdi. O kareler sosyal medyada da paylaşıldı.

Magazin 24-05-2022 00:37

Mehmet Ali Erbil, Aras Bulut İynemli’nin Atatürk dizisinden alacağı ücreti duyunca bakın ne dedi

Melike Öcalan'a "Çok güzelleşmişsin sen. Elimi değdirdiğim herkes meşhur oluyordu. Bir sana değdiremedim elimi” diyerek tepki çeken Mehmet Ali Erbil Aras Bulut İynemli’nin Atatürk dizisinden alacağı ücreti duyunca kendini tutamadı.

Magazin 16-05-2022 09:51

Aras Bulut İynemli'li Atatürk dizisine bomba bir isim daha

Aras Bulut İynemli'nin başrol oynayacağı Atatürk dizisinin kadrosu şekillenmeye başladı. İddialara göre Dizinin oyuncuları arasında Sarp Akkaya da yer alacak.

Magazin 12-05-2022 12:04

Kendall Jenner üstsüz pozuyla olay oldu

Model ve reality şov yıldızı Kendall Jenner yine sosyal medyayı salladı. Annesi Kris Jenner’ın kendisine doğurması için baskı yaptığını açıklamasıyla son günlerde gündeme gelen Jenner üstsüz havuz pozuyla dikkat çekti.

Magazin 17-04-2022 10:09

Aras Bulut İynemli'nin Atatürk'ü canlandıracağı dizide bomba isim!

Disney Plus'ın Atatürk dizisi dört gözle bekleniyor. Türkiye'nin en iyi oyuncularından Aras Bulut İynemli, temmuz ayında kariyerinin en anlamlı rolüne hayat verecek. Diziye Aras Bulut İynemli'nin yanı sıra Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanımı canlandıracak bomba bir transfer daha katılıyor.

Magazin 16-04-2022 15:33

Aras Bulut İynemli'nin Atatürk dizisindeki partneri dünyaca ünlü yıldız Emma Watson olacak

Son olarak Çukur dizisinde Yamaç karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli'nin yeni projesinin detayları belli oldu. Aras Bulut İynemli, Disney Plus’ın Mustafa Kemal Atatürk dizisinde Atatürk'ü canlandıracak. İynemli'ye ise dünyaca ünlü yıldız Emma Watson eşlik edecek. Dizinin müziklerini ise Oscarlı müzisyen Hans Zimmer yapacak.

Magazin 06-04-2022 22:15

Bakın kimin akrabasıymış! Duyan şaşırıyor: İşte ünlüler ve ünlü akrabaları...

Hepimizin yakından takip ettiği sanat dünyasının sevilen isimlerinin bazılarının kan bağı bulunuyor. Hangi ünlülerinin birbiriyle akraba olduğunu duyunca çok şaşıracaksınız. İşte büyük olasılıkla birbirleriyle akraba olduğunu bilmediğiniz ünlüler...

Magazin 25-03-2022 14:26

Maske Kimsin Sen'de Ördek, Tavus kuşu ve Kuzgun kim çıktı? Maske Kimsin Sen'de Ördek, Tavus kuşu ve Kuzgun belli oldu mu?

FOX TV ekranlarında yayınlanan Maske Kimsin Sen programında Ördek, Tavus kuşu ve Kuzgun gibi maskelerin altında hangi ünlülerin olduğu merak ediliyor. Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol'un jüri koltuğunda oturduğu yarışma bugün final bölümüyle ekrana geldi. Peki Maske Kimsin Sen'de Ördek, Tavus kuşu ve Kuzgun kim çıktı? İşte maskelerin altındaki ünlü isimler...

Magazin 15-02-2022 18:32

Aras Bulut İynemli korona mı oldu? Aras Bulut İynemli'nin sağlık durumu nasıl? Aras Bulut İynemli kimdir?

Çukur dizisi ile iyi bir çıkış yakalayan Aras Bulut İynemli, son zamanlarda yer aldığı başarılı projelerle hem kariyerinden hem de adından sık sık söz ettiriyor. Ancak bu sefer İynemli'den, hayranlarını üzecek türden haber geldi. Aras Bulut İynemli'nin koronavirüse yakalandığı belirtildi. Peki Aras Bulut İynemli'nin sağlık durumu nasıl?

Magazin 07-02-2022 16:20

Aras Bulut İynemli'den kötü haber!

Çukur dizisinin ardından Disney Plus'ta seyirciyle buluşacak Atatürk dizisi için hazırlık yapan Aras Bulut İynemli'den kötü haber geldi. Genç oyuncu da koronavirüse yakalandı.

Magazin 07-02-2022 16:07

Bige Önal ve Aras Bulut İynemli aşkı tam gaz! Her şey yolunda

Bige Önal ve Aras Bulut İynemli yaz aylarında ayrılık kararı almıştı. İkili ayrılığa fazla dayanamayıp kısa sürede barıştı. Oyuncu Önal sevgilisiyle ilişkisine dair soru gelince aralarının iyi olduğunu açıkladı.

Magazin 09-01-2022 15:08

Aras Bulut İynemli'nin başrolünde oynayacağı Atatürk filmi nerede yayınlanacak?

Çukur dizisinde Yamaç karakteriyle adından söz ettiren Aras Bulut İynemli, Mustafa Kemal Atatürk projesinde Atatürk'ü canlandıracak. Mehmet Ada Öztekin'in yönetmenliğini yapacağı filmin yayınlanacağı dijital platform da belli oldu.

Magazin 27-12-2021 22:53