Arda Turan Ve Berkay Haberleri

Rüzgarlı havalara dikkat! Ani bir şekilde başlıyor, hızlı ilerliyor... Uzmanı uyardı

Yüz felcinin herhangi bir yaş aralığı, cinsiyet ve kritere bağlı olmadan herkeste görülebileceği uyarısında bulunan Fizyoterapist Berkay Eren, “Soğuk hava, rüzgarlı olan günler ve mevsim geçişleri, yüz bölgesindeki sinirleri olumsuz etkileyerek yüz felcine neden olabilir” dedi.

Kadin 2024-04-18 15:33:05

Piyasada sahte altın alarmı! Kuyumcular peş peşe uyardı: Gerçeğinden ayırt edilemiyor; sahtecilik en çok çeyrek ve gramda

Rengi, ağırlığı, ışıltısı aynı ama dikkat! Altının son aylarda art arda rekor kırması sahtekarların iştahını kabartınca uyarılar peş peşe geldi. Piyasada halihazırda çok sayıda sahte altın var. Üstelik vatandaşın sahtesiyle gerçeğini ayırt etmesi mümkün olmayabiliyor. Peki sahte altın nasıl anlaşılır, gerçek altından nasıl ayırt edilir?

Finans 2024-04-17 08:54:35

Arda Turan eşi Aslıhan Doğan'ın 2.1 milyon Euro'luk lüks aracına bir bakan bir daha baktı

Son dönemde Seçil Erzan tarafından dolandırılmasıyla gündeme gelen Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan bu sefer de lüks aracıyla gündemde. Aslıhan Doğan 2.1 milyon Euro'luk Rolls-Royce'u ile arkadaşlarını gezdirdi.

Magazin 2024-04-15 10:11:59

Eyüpspor'dan tarihi transfer hamlesi! Arda Turan tüm çevresini kullanıp bitirmeye çalışacak

Ligin başından bu yana zirvede yer alan Eyüpspor, Trendyol 1.Lig'in bitimine 5 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantilemiş ve adeta tarih yazmıştı. Yeni sezon transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Eyüpspor, Arda Turan'ın çevresini kullanarak büyük hamleler yapacak.

Spor 2024-04-10 14:42:17

'Miras' davası nedeniyle eniştesi ve ablasını av tüfeğiyle vurdu!

Tokat'ta miras tartışması kanlı bitti. 56 yaşındaki Turan Ç., miras davası nedeniyle aralarında husumet bulunan eniştesi Dursun Karaca (64) ile ablası Nazik Karaca'yı (60) av tüfeği ile vurdu. Dursun Karaca yaşamını yitirirken, eşi Nazik Karaca hastaneye kaldırıldı, Turan Ç. gözaltına alındı.

Haber 09-04-24 23:05

SON DAKİKA: Arda Turan tarih yazdı! Eyüpspor, Altay'ı 4-1 mağlup ederek Süper Lig'e yükselen ilk takım oldu

Son dakika... Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor Trendyol 1. Lig'de bitime 5 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantiledi. Sahasında ağırladığı İzmir ekibi Altay'ı 4-1 mağlup eden Eyüpspor'un bu galibiyeti sonrası Altay'ın da küme düşmesi kesinleşti. Yaşanan bu tarihi galibiyet sonrası Arda Turan ve ekibi maç sonunda büyük sevinç yaşarken, Turan gözyaşlarına hakim olamadı. İşte detaylar...

Spor 07-04-24 17:48

Belediyede kriz! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafı indirilmek istendi: 'Hiç kimse racon kesemez'

Iğdır Belediyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının indirilmeye çalışıldığı ortaya çıktı. Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ercan Turan, talimat veren Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İl Başkanı Mehmet Sekman hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı. Turan, "Iğdır ilinde hiç kimsenin racon kesmesine, memurları, kamu görevlilerini ve insanları tehdit etmesine, devlet büyüklerine hakaret etmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

Haber 06-04-24 18:28

Yağmur Sarnıç Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'i 'kaset şantajıyla' suçlamıştı! Şimdi de Arda Turan ve Necati Ateş'i hedef aldı! 'Çarşaf çarşaf bildiklerim...'

Emre Aşık ile sancılı bir boşanma süreci geçiren Yağmur Sarnıç son olarak Yunus Emre ve eşi Beria hakkındaki iddialarıyla gündeme geldi. 'Kaset şantajı' iddiasıyla sosyal medyayı sallayan Yağmur Sarnıç bu defa Arda Turan ve Necati Ateş'i hedef aldı. Sarnıç'ın iddiaları ağızları açık bıraktı.

Magazin 05-04-24 15:30

Ünlü isimleri dolandırmıştı! Seçil Erzan ile ilgili yeni karar

Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan ile ilgili yeni bir karar verildi. Dosya üzerinden yapılan incelemede sanıklar Seçil Erzan ile Ali Yörük’ün ayrı ayrı tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.

Haber 04-04-24 18:08

Arda Turan, Eyüpspor ile tarihe geçme şansını bir sonraki haftaya bıraktı!

Trendyol 1. Lig'de lider Eyüpspor kazanması halinde Süper Lig'e çıkmayı garantileyeceği maçta Adanaspor'a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Eyüpspor'un Süper Lig'e çıkma planları bir sonraki haftaya kaldı.

Spor 03-04-24 17:46

Arda Güler'in paylaşımı olay oldu! Son halini görenler inanamıyor: 'Ne yediriyorsunuz buna'

Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler sezon içerisinde fazla forma şansı bulamadı. Güler'in forma şansı bulamaması hem Türk hem de İspanyol basınınında Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti'ye tepkilerin oluşmasına yol açmıştı. Arda'nın forma şansı bulmak için çabaları da devam ediyor. Başarılı oyuncu çareyi fiziğini geliştirmede buldu ve sosyal medyadan yaptığı paylaşım gündem oldu. İşte Arda Güler'in son fotoğraflar!

Spor 03-04-24 14:45

Hatay, Kırklareli, Üsküdar ve Fatih... Sabaha kadar süren seçim yarışı nefesleri kesti!

Sandıkların açılmasının ardından bazı il ve ilçelerde seçim yarışı son ana kadar nefes kesti. Hatay, Kırklareli, Üsküdar ve Fatih’te haritanın rengi sürekli değişti. Hatay’da CHP’li Savaş ve AK Partili Öntürk arasında kıyasıya bir yarış yaşandı. Kırklareli’nde de MHP’li Bulut ile CHP’li Kesimoğlu’nun mücadelesi son ana kadar sürdü. İstanbul Üsküdar’da da yarış nefes kesti. İpi CHP’li Dedetaş göğüsledi. Fatih’te de son ana kadar süren mücadeleyi AK Partili Turan kazandı. İşte detaylar...

Haber 01-04-24 09:55

Fatih seçim sonuçları canlı! İstanbul Fatih'te yerel seçimi Mahir Polat mı Mehmet Ergün Turan mı kazanıyor?

İstanbul'un kadim ilçesi Fatih'te seçim sonuçları büyük bir merak ve heyecanla bekleniyor. CHP'nin adayı Mahir Polat ile AK Parti'nin adayı Mehmet Ergün Turan arasında nefes kesen bir seçim yarışı yaşanıyor. Her iki adayın da projeleriyle öne çıktığı 31 Mart yerel seçimlerinde Fatih'te de seçim sonuçları büyük heyecanla takip ediliyor. Fatih'te yaşayan vatandaşlar Fatih seçim sonuçlarını yakından takip ederken AK Parti adayı Mehmet Ergün Turan mı CHP adayı Mahir Polat mı kazanıyor?

Haber 30-03-24 23:35

Arda Turan, birlikte oynadığı en iyi 11'i açıkladı! Türkiye'den hiçbir futbolcuya yer vermedi...

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan İspanya'nın en önde gelen gazetesi Marca'ya konuştu. Futbolculuk döneminde oynadığı en iyi 11'i açıklayan Arda Turan, Türkiye'den hiçbir isme yer vermedi.

Spor 30-03-24 15:33

Arda Turan'dan İspanyol basınına özel açıklamalar! ''Hayalim Türkiye'nin kaderini değiştirmek''

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan İspanya'nın en önde gelen gazetesi Marca'ya konuştu. Eyüpspor'un son durumunu değerlendiren Arda Turan'ın açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Spor 29-03-24 21:57

Arda Güler için Real Madrid antrenör kadrosunun verdiği rapor, herkesi şoke etti! Genç yıldız için: 'Disiplinsiz ve suçlu!' ifadelerini kullandılar

Real Madrid'e transferiyle ses getiren genç yıldız Arda Güler, İspanyol devinde istediği süreyi bir türlü bulamazken Real Madrid antrenör kadrosunun genç yıldız için verdiği rapor herkesi şaşkına çevirmiş durumda. İşte detaylar...

Spor 26-03-24 21:01

Eylem Tok ve oğlu yurt dışına kaçmıştı! Peş peşe çarpıcı iddialar: 'Kazadan birkaç ay önce...'

Eylem Tok'un oğlu T.C.'nin yaptığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci'yi hayattan kopardığı olayda yeni gelişmeler yaşandı. Acılı baba Özer Aci, kazadan birkaç ay önce T.C.'nin art arda hız kamerasına takıldığını ve ceza yediğini söyledi. Ayrıca, T.C.'nin okul arkadaşının annesi de attığı mesajda T.C.'nin okula da lüks araçla geldiğini ifade etti.

Haber 24-03-24 22:13

Galatasaray'da Arda Güler açıklaması geldi! ''Bildiğim tek şey şu ki...''

Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Ismael Garcia, Arda Güler hakkında açıklamalarda bulundu. Milli oyuncunun adaptasyonu ve fiziksel durumu hakkında konuşan Garcia, Arda Güler'in kalitesinden bahsetti.

Spor 23-03-24 18:39

Kıskandığı erkek arkadaşını öldürdü, kendini bakın nasıl savundu! Dikkat çeken aldatma detayı: 'Öğrenince çılgına döndüm'

Bursa’da Kazakistan uyruklu Irına Franzen’in (31), garson olarak çalıştığı restoranın sahibi olan ve kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği sevgilisi Turan Döner’i (39), kıskançlık nedeniyle öldürdü. Franzen savunmasında, "Beni kıskanıyordu. Her sabah güne kavgayla başlıyorduk. Bir gece Turan'dan şüphelenip, telefonunu karıştırdım. Turan'ın en yakın arkadaşım ile beni aldattığını gördüm. Çılgına döndüm. Çok pişmanım. Onu seviyordum, öldürme kastım yoktu" dedi. İşte detaylar...

Haber 21-03-24 10:59

Arda Turan'a bir yıllık hapis ve 633 bin euroluk para cezası!

Arda Turan'a, 2015 ve 2016 yıllarında İspanya'da vergi kaçırma suçuyla dava açıldı. Turan, bir yıl hapis ve 633.000 euro para cezası aldı. Suçunu kabul eden Arda Turan, hapis cezasının iki yıldan az olması sebebiyle sadece para cezası ödeyecek.

Spor 19-03-24 19:49

İspanya'da manşetleri süsleyen Arda Güler için olay yaratan iddia! ''Krize hazır olalım''

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (LaLiga) 29. haftasında Real Madrid, deplasmanda Osasuna'yı 4-2 mağlup etmiş ve Arda Güler’in orta sahadan şutu direkten dönmüştü. İspanya'da manşetleri süsleyen Arda Güler ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Spor 17-03-24 15:54

Arda Güler İspanya'yı sallamaya devam ediyor! Olağanüstü şuta övgü yağmuru: Bir sanat eseri, bir mucize ve bir dahi... Ancelotti'ye çağrı yapıldı!

Dün akşam Real Madrid ile Osasuna arasında oynanan müsabakanın 85. dakikasında oyuna dahil olan Arda Güler'in orta sahadan çektiği şut İspanyol basınına bomba gibi düştü. Direkten dönen top sonrası AS, Arda Güler'in 'seçilmiş biri' olduğunu yazarken, Marca ise Carlo Ancelotti'ye çağrı yaptı.

Spor 17-03-24 11:52

Real Madrid'de Arda Güler'in orta sahadan çektiği şut direğe takıldı! İspanya'da o anlar gündeme oturdu...

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (LaLiga) 29. haftasında Real Madrid, deplasmanda Osasuna'yı 4-2 mağlup etti. Arda Güler’in orta sahadan şutu direkten döndü ve sosyal medya adeta yıkıldı.

Spor 16-03-24 20:43

Arda Turan'ın Eyüpspor'u inanılması güç bir olaya imza attı! 90'ıncı dakikada 2-1 geride olmalarına rağmen maçı çevirdiler...

Trendyol 1. Lig’in 27. haftasında Bandırmaspor, sahasında karşılaştığı Eyüpspor’a 3-2 mağlup oldu. Mücadelenin 90. dakikasına 2-1 mağlup giren Eyüpspor inanılmaz bir karakter örneği göstererek 90+2 ve 90+6'da attığı gollerle maçı 3-2 kazandı.

Spor 16-03-24 16:55

DEM ve YRP hesapları değiştirdi! İstanbul'da 'favori' diyerek oran verdi! Ankara'da 'Seçimi aldı' sözleriyle Yavaş'ı bekleyen tehlikeyi vurguladı

Seçim sürecinde artık sona yaklaşılıyor. Gözler önce herkesin merak ettiği İstanbul'da ardından ise Başkent Ankara'ya çevrilecek. İstanbul'da DEM ve YRP hesapları nasıl değiştirdi? İmamoğlu'nu yüzde yüz destekleyen parti hangisi? Ankara'da Yavaş'ı bekleyen tehlike ne? Araştırmacı – Sosyolog Semih Turan iki büyük kentteki son gelişmeleri değerlendirdi. İşte detaylar...

Haber 16-03-24 09:11

Celta Vigo'ya karşı attığı şık gol sonrası her şey değişti! Real Madrid'in yıldızı Arda Güler'den transfer kararı

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ancak burada hocası Carlo Ancelotti'den bir türlü istediği süreyi bulamayan Arda Güler, ligde son oynanan Celta Vigo karşısında 90'da oyuna girerken 90+4'ncü dakikada golü bulmayı başarmıştı. Genç yıldızın attığı bu gol sonrası takımda kalmayı ve en iyilerle rekabet etmek istediği kaydedildi. İşte detaylar...

Spor 12-03-24 07:51

Hafta sonu futbol gündemi yine çok yoğundu! Kadir Sağlam, Fatih Terim'in derbi zaferi, Arda Güler'in siftahı, Mert Hakan Yandaş...

Türkiye ve dünyada yaşanan spor gelişmeleri! Bu hafta sonu neler yaşandı? İşte hafta sonunun özeti...

Haber 11-03-24 12:38

Real Madrid teknik direktörü Ancelotti, Arda Güler'i öve öve bitiremedi!

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Celta Vigo'ya karşı alınan 4-0'lık galibiyette takımın son golünü atan Arda Güler'in büyük bir yetenek olduğunu ve Real Madrid'de çok büyük bir geleceğin onu beklediğini söyledi.

Spor 11-03-24 08:41

Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk golünü attı! Rakip kaleciyi çalımlayarak muazzam bir şekilde bitirdi...

Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk golünü Celta Vigo karşısında attı. Maçın 90. dakikasında oyuna giren Arda Güler, uzatmalar oynanırken muazzam bir gol atarak skoru 4-0'a getirdi. Ancelotti'nin mücadelenin son anlarında şans verdiği milli oyuncu bu şansı muazzam bir şekilde kullanarak Real Madrid taraftarlarını sevince boğdu. Arda Güler, Real Madrid formasıyla La Liga tarihinde gol atan ilk 2005 ve sonrası doğumlu oyuncu oldu.

Spor 10-03-24 22:30

Arda Güler'in resitali! Davide Ancelotti idmanı durdurup tebrik etti: İlk 11 sözü...

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ve tüm dünyanın ilgisini üzerine çeken Arda Güler bu sezon forma şansı bulmakta güçlük çekiyor. Sezon başından bu yana idmanlarda sergilediği performanslarla göz dolduran milli yıldızın takımındaki son antrenmanında sergilediği performans ise Carlo Ancelotti'nin oğlu ve yardımcı antrenör Davide Ancelotti'yi bir farklı etkiledi. Ayrıca milli yıldızın yarınki Celta Vigo maçı için ilk 11 sözü aldığı iddia edildi.

Spor 09-03-24 11:28

Seçil Erzan davasında Arda Turan da konuştu! ‘Ben biraz safım’ diyerek anlattı, kaybettiği para ise dudak uçuklattı: Paramı istiyorum…

Seçil Erzan davasında aylardır beklenen duruşma bugün gerçekleşiyor. Muslera ve Emre Belözoğlu’nun ardından Arda Turan da ifade verdi. Mahkemede yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Arda Turan “Ben biraz safım saf olmasam verir miyim bu kadar parayı? Efendim ben parayı almak istiyorum ben paramı alayım isterse ceza almasın” dedi. Turan ayrıca kaybettiği paranın da 7.5 milyon dolar olduğunu açıkladı. İşte detaylar…

Spor 08-03-24 13:55

Arda Güler galibiyete sessiz kalamadı! Fenerbahçeli oyunculara destek yorumu

Real Madrid forması giyen Arda Güler, Union Saint-Gilloise galibiyeti sonrası eski takım arkadaşlarına destek mesajı paylaştı. Güler, Fenerbahçeli Michy Batshuayi ve İsmai Yüksek'in paylaşımlarına yorum yaptı.

Spor 08-03-24 09:55

''Arda Güler'i Galatasaray'da görmekten mutluluk duyarım'' dedi ve sosyal medyayı birbirine kattı!

Galatasaraylı oyuncuların Beşiktaş maçından sonra yaptığı paylaşımları beğenen Arda Güler kafaları karıştırmıştı. Sezon sonunda takımdan kiralık olarak ayrılmaya hazırlanan Arda Güler'in bu hamlesi akıllarda soru işareti yaratmıştı. Sarı-kırmızılıların efsane ismi Ümit Karan'dan bu konu hakkında açıklama geldi.

Spor 07-03-24 18:56

Babasından öz kızına 13 yıl boyunca cinsel istismar! Sözleri kan dondurdu: 'Gözümüz aydın kızımız ölmüş'

Ümraniye'de babası tarafından cinsel istismara maruz kalan ve intihar eden Sinem Nur Ercan Taştan davasında karar açıklandı. Öz kızına 13 yıl boyunca cinsel istismarda bulunan baba Turan Ercan, 28 yıl hapis cezasıyla cezalandırıldı. Sinem Nur Ercan Taştan’ın annesi, "Beni ve kızımı tehdit etti. Darp etti. Kızım anne dayanamıyorum canıma kıyacağım demesi kulaklarımdan çıkmıyor. Bana gözümüz aydın Yasemin kızımız ölmüş dedi. Anne olarak içim acıyor" dedi. İşte detaylar...

Haber 07-03-24 17:59

Arda Güler oynamadı, Ancelotti ve öğrencileri ıslıklandı: Büyük öfke! Tur geldi ama Real Madrid taraftarının protestosu damga vurdu

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçlarında Real Madrid ve Manchester City, Leipzig ve Kopenhang'ı eleyerek adlarını çeyrek finale yazdırdı. City, kendi evinde rahat turlarken, Santiago Bernabeu'daki mücadeleye protestolar damga vurdu. Arda Güler'in kulübede tamamladığı maçta ortaya konulan futbol Real Madrid taraftarını kızdırdı. Carlo Ancelotti ve öğrencileri kendi taraftarlarınca ıslıklandı.

Spor 07-03-24 10:32

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City ve Real Madrid çeyrek finale yükseldi

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda rakiplerini eleyen Manchester City ve Real Madrid, çeyrek finale çıktı. Real Madrid'de yedekler arasında bulunan Arda Güler ise maçta forma şansı bulamadı.

Spor 07-03-24 01:45

Arda Turan kendini efsane olarak gördüğü kulübü açıkladı! Şüphesiz ki Galatasaray'da doğdum ama...

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan UEFA TV'ye açıklamalarda bulundu. Turan "Şüphesiz ki Galatasaray'da doğdum büyüdüm, orada yetiştim ama Galatasaray'dan önce kendimi bir Atletico Madrid efsanesi olarak görüyorum" dedi.

Spor 06-03-24 21:55

Arda Turan eşi Aslıhan Doğan'ı yere göğe sığdıramadı! Çok zor günlerden geçtik ama...

Seçil Erzan tarafından dolandırılan ve telefon mesajları ortaya çıkan Arda Turan eşiyle bir ödül gecesinde ortaya çıktı. Gecede kamera karşısına geçen Arda Turan eşi Aslıhan Doğan'ı yere göğe sığdıramadı!

Magazin 06-03-24 08:14

Sosyal medya beğenileri gündem olmuştu! Arda Güler tartışmalara son noktayı koydu

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, Beşiktaş-Galatasaray maçı sonrasında Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz'ın derbi ile ilgili paylaşımlarını beğenmişti. Sosyal medyada Arda Güler'in Galatasaray'a transfer olacağı iddiaları konuşulurken, yıldız futbolcu yaptığı açıklamayla tartışmalara son noktayı koydu.

Spor 04-03-24 19:45

Bodrum'da olaylı maç! Çılgına döndüler... Arda Turan’a yabancı madde atıldı, Uğur Demirok hastaneye kaldırıldı! Başkanlar sahaya indi

Trendyol 1. Lig'de oynanan Bodrum FK - Eyüpspor maçında ilk yarının son anlarında olay çıktı. Ortalığın karıştığı maçta ev sahibi ekibin teknik direktörü İsmet Taşdemir'in kırmızı kart görmesinin ardından tribünlerden yabancı madde atıldı. Atılan yabancı maddeler Arda Turan ve Uğur Demirok'a isabet etti.

Spor 02-03-24 15:25

Yaşlı çifte kabusu yaşattılar, yüzsüzlükleri 'pes' dedirtti! 'Otobüse binmeye korkar olduk'

Mersin'de okul müdürü İsmet Turan (53) ile oğlu A.O.T. (17), otobüste tartıştıkları Hamdiye Polat (71) ve Ramazan Polat (77) çiftini darbetti. Saldırı anları otobüsün güvenlik kamerasına yansırken, saldırıya uğrayan çift yaşadıklarını anlattı. Hamdiye Polat, "Bizden şikayetçi olmuşlar. Onları darbetmişiz. Bizi suçluyorlar. Mağdurken suçlu olduk. İkisinden de şikayetçiyiz. Baba gibi oğlunun da tutuklanmasını istiyoruz. Otobüse binmeye korkar olduk" dedi. İşte detaylar...

Haber 29-02-24 17:25

Seçil Erzan’ın davasında bilirkişi raporundan yeni detaylar! Biraz kazandıralım geri alalım

Tüm Türkiye'nin konuştuğu Seçil Erzan davasında yeni yeni detaylar ortaya çıkıyor. Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla eski banka müdürü Seçil Erzan'ın da arasında bulunduğu 7 sanıklı dava dosyasına sanıkların telefonları ve dijital materyallerinin incelemelerine ilişkin yeni bilirkişi raporu geldi. Rapordaki detaylar ortaya çıktı.

Haber 27-02-24 18:53

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan kızdı! Terliklerinin 42 bin TL olduğu söyleniyordu...

Lüks yaşantısıyla sık sık gündeme gelen Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan son olarak tüylü terlikleriyle adından söz ettirdi. Seçil Erzan tarafından çıkan ses kayıtlarında kocasının çanta almak için para istediği mesajlarla gündeme gelen Aslıhan Turan terliklerine dair yapılan yorumlara kızdı.

Magazin 25-02-24 11:42

Arda Güler'in penaltı pozisyonuyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı! Ancelotti sezon sonunda takımdan göndermeye karar verdi...

La Liga 24. hafta maçında Real Madrid, sahasında Girona'yı 4-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Karşılaşmanın son anlarında oyuna dahil olan Arda Güler, ceza sahası içinde attığı peş peşe çalımların ardından yerde kalmış, mücadelenin hakemi penaltı kararına hükmetmişti. Milli oyuncu penaltıyı kullanmak için topu eline alsa da Joselu topu genç oyuncunun elinden alarak kendisi kullanmıştı. Bu pozisyona dair yeni görüntüler ortaya çıktı ve Joselu'nun bileti kesildi.

Spor 13-02-24 16:18

Başroller projeden teker teker ayrılmıştı! Atv o dizinin fişini çekti

Atv'nin Kapadokya’nın büyülü atmosferinde çekilen dizisi Safir hakkında final kararı verildi. Özge Yağız, İlhan Şen ve Burak Berkay Akgül’ün başrollerini paylaştığı fenomen dizide başroller teker teker projeden ayrılınca dizi hakkında karar verildi.

Magazin 13-02-24 10:33

Yürekler ağza geldi! Arda Güler'in de içinde olduğu Real Madrid takım otobüsü Almanya'da kaza yaptı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig ile karşılaşacak olan Real Madrid mücadele öncesi Almanya'ya giderken, Leipzig şehrinde bulunan havaalanında gerçekleştirilen grev nedeniyle oraya inemezken Erfurt'a indi ve oradan da 160 kilometreden fazla bir otobüs yolculuğu yaptı. Takımı taşıyan otobüs bu esnada maddi hasarlı bir kazaya karıştı.

Spor 12-02-24 19:28

SON DAKİKA | Seçil Erzan hakkında mahkemeden yeni karar

Son dakika haberi: Yüksek kar getirili "Fatih Terim Fonu" vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan’ın dosya üzerinden yapılan tutukluluk incelemesinde tutukluluk halinin devamına hükmedildi.

Haber 09-02-24 16:59

David Villa'dan Arda Turan itirafı! Atletico Madrid dönemindeki en iyi oyuncuları açıkladı

Dünya futbolunun en iyi forvetleri arasında yer alan eski futbolcu David Villa, Atletico Madrid döneminde forma giydiği en iyi oyuncuları sıraladı. David Villa'nın listesinde Arda Turan da yer aldı.

Spor 06-02-24 19:37

Yeni adresine kendisi bile inanamadı! Galatasaray eski oyuncusu Caner Erkin'i istiyor... İşte sözleşme şartları

Kariyerini Eyüpspor'da sürdüren tecrübeli oyuncu Caner Erkin eski takımı Galatasaray'a dönmeye hazırlanıyor. Angelino'nun yerine sol bek arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılıların Arda Turan ile ikinci baharını yaşayan tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 06-02-24 08:20