Arto Haberleri

Arto'dan Yunus Emre ve Aleyna konusunda olay çıkış! Sinan Akçıl'la karısının evine giriyorsun...

Survivor All Star'da Yunus Emre ve Aleyna'nın arkadaşlığı sık sık gündeme geliyor. Beria Özden'in kocasına "Aleyna'dan uzak dur" demesi sonrası bu mesele Söylemezsem Olmaz masasında da konuşuldu ve Arto'dan olay sözler gecikmedi.

Magazin 21-03-2024 07:09

Hande Erçel'in dekoltesini gören Arto'dan şoke eden ifadeler! Seksenliği bile...

Son dönemde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Hande Erçel son olarak Paris Moda Haftası'na katılmış ve iddialı tarzıyla dikkat çekmişti. Erçel, süper mini ve göğüs dekolteli tulumuyla adından söz ettirdi. Söylemezsem Olmaz sunucularından Arto Hande Erçel'in dekoltesini görünce olay ifadeler kullandı.

Magazin 01-03-2024 12:34

Ebru Gündeş evlendi, Rıza Sarraf bomba bir paylaşım paylaştı! Arto'dan olay sözler

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ile iş insanı Murat Özdemir Dubai'de dünyaevine girdi. Ünlü ismin evliliği sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Gündeş hakkındaki 'yasak aşk' iddiaları ise çok konuşuldu. Gündeş'in evliliğinin ardından eski eşi Rıza Sarraf'tan bomba bir paylaşım geldi.

Magazin 29-02-2024 08:56

Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'ya büyük şok! Hadise'nin açtığı dava sonuçlandı

Şarkıları ve klipleriyle gündemden düşmeyen Hadise, Reza Zarrab’la ilişki yaşadığını öne sürerek kendisine ağır hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'ya dava açmıştı. Hadise'nin açtığı davada ünlü isimler hakkında "Hakaret" suçundan 3 aydan 4 yıl 8 aya kadar değişen hapis istemiyle ayrı ayrı iddianame düzenlendi. Hadise’nin 3 program sunucusuna açtığı tazminat davasında karar çıktı.

Magazin 04-10-2023 13:04

Arto'ya kendisine haciz gönderen Çağla Şıkel'e sert çıktı: Göğüslerin açıldı...

Çağla Şikel, Arto'nun kişilik haklarını zedelediği gerekçesiyle açtığı 1 milyonluk tazminat davasında karar çıkmıştı. Arto'nun mal varlığına haciz koydurduğu söylenen Çağla Şıkel'e Arto'dan sert ifadeler geldi. Arto kararını üst mahkemede olduğunu söyleyip konuyu yine Şıkel'in göğüslerine getirdi.

Magazin 19-09-2023 15:34

''Göğüslerini göstermemeyi öğret'' demişti! Çağla Şıkel Arto'nun mal varlığına haciz koydurdu, tazminatı aldı

Geçtiğimiz yıllarda YouTube kanalı üzerinden "Mini etekle oturma ve kalkma" başlıklı bir video yayınlayan Çağla Şikel, Arto'nun "Sen önce göğüslerini göstermemeyi öğret" yorumu sonrası harekete geçmişti. 1 milyon liralık tazminat davası açan ünlü mankenin davasında karar çıktı.

Magazin 08-08-2023 08:50

Hadise şikayetçi olmuştu! Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto hakkında karar çıktı! Ünlü sunucu mahkeme kararını yayınladı

Sosyal medya paylaşımları ve iddialı tarzıyla gündemden düşmeyen Hadise, Reza Zarrab’la ilişki yaşadığını öne sürerek kendisine ağır hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'ya dava açmıştı. Söylemezsem Olmaz'ın sivri dilli sunucusu Bircan Bali mahkeme kararını sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 04-07-2023 12:12

Seren Serengil ve Arto krizinden sonra Söylemezsem Olmaz'ın yeni kadrosu belli oldu

Beyaz Tv'nin ilgiyle takip edilen magazin programı Söylemezsem Olmaz'ın yeni kadrosu belli oldu. Seren Serengil'in olaylı bir şekilde ayrıldığı programda Arto'da bir süredir görünmüyordu. Programın yeni üçlüsü ilk kez ortaya çıktı.

Magazin 24-03-2023 17:05

Söylemezsem Olmaz'da bomba iddia! Seren Serengil'den sonra...

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından uzun zamandır yayınlanmayan Söylemezsem Olmaz yeniden ekrana gelmeye başladı. Ancak programın sunucularından biri olan Arto Dalga günlerdir programda yok. Seren Serengil'in ayrılığının ardından Arto'nun da ayrıldığı iddiaları gündeme gelirken, ünlü isim yaptığı paylaşımla akıllarda soru işaretleri bıraktı...

Magazin 25-02-2023 09:08

Bircan Bali ve Arto'ya uzaklaştırma kararı çıkartmış! Seren Serengil'den şok paylaşım!

Seren Serengil sosyal medya hesabı Instagram üzerinden bir paylaşımda bulundu. Söylemezsem Olmaz sunucularını da için alan paylaşım sonrasında kullanıcılar ünlü sanatçı ile ilgili araştırmalarını hızlandırdı. Seren Serengil daha önce de yine Instagram hesabı üzerinden bir dönem berbaber sunuculuğunu yaptığı Söylemezsm Olmaz programı için paylaşımlarda bulunmuştu. Peki Seren Serengil Instagram paylaşımında ne diyor, Deniz Akkaya ile neden kavgalı? İşte cevaplar...

Magazin 16-01-2023 22:40

Seren Serengil'den 'mobbing' paylaşımı! Arto ve Bircan Bali'ye büyük şok! Söylemezsem Olmaz'da ipler gerildi

Seren Serengil, Söylemezsem Olmaz programının moderatörü Bircan Bali ve magazin yorumcusu Arto ile yaşadığı anlaşmazlıklarla dikkat çekiyor. Arto ve Bircan Bali ile Söylemezsem Olmaz canlı yayınında sık sık tartışma yaşayan Seren Serengil geçtiğimiz gün 'mobbing' paylaşımında bulundu. Mobbing yapanları mahkemeye vermesi gerektiğini belirten takipçisinin mesajını paylaşan ünlü şarkıcı Seren Serengil'in bir sonraki hamlesi şimdiden merak konusu oldu.

Magazin 24-12-2022 11:42

Survivor için bomba iddia! Seren Serengil'den bomba yorum 'Herkesle kavga eder' Merve Boluğur ve Mert Aydın...

Çok konuşulan bir düğünle evlenen ve kısa sürede de boşanan Merve Boluğur ve Mert Aydın magazin gündeminden düşmüyor. Bu kez iki isimle ilgili bomba bir Survivor iddiası ortaya atıldı. Survivor 2023 kadrosunda yer alacak ünlü isimler Acun Ilıcalı tarafından açıklanmaya devam ederken Merve Boluğur ve Mert Aydın'ın da yarışmaya katılacağı iddia edildi. Boluğur'un Survivor'a katılması ihtimaliyle ilgili olarak Seren Serengil'den de çarpıcı bir yorum geldi. Serengil "Merve herkesle kavga eder" dedi.

Magazin 21-12-2022 14:16

Arto'dan şoke eden sözler! Rıza Sarraf, Mehmet Dinçerler'e para verip...

Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan Arto şoke eden sözlerle sosyal medyada gündeme geldi. Arto "Rıza Sarraf Mehmet Dinçerler'e para verip Hadise ile evlenmesini istedi" diyerek şoke etti. Arto'nun sözleri diğer yorumcuları da bir hayli şaşırttı.

Magazin 03-11-2022 15:37

Mezarlık polemiği! Arto'nun hedefinde şarkıcı Alişan var... Yalan söylüyor mezarı da çocuklar yaptırmış

Seren Serengil, Hilmi Topaloğlu'nun mezarının viraneye döndüğünü ve Alişan'ın mezarın bakımını yaptırdığını söylemişti. Arto ise bu hareketi şov olarak yorumlamıştı. Arto yine konu Alişan'dan açılınca kendini tutamadı. Arto Hilmi Topaloğlu'nun oğluyla konuştuğunu söyleyerek sert ifadeler kullandı.

Magazin 09-10-2022 15:12

Seren Serengil'in derin yırtmaçlı bacak dekoltesi olay oldu! Onu daha önce hiç böyle görmediniz

Seren Serengil, televizyon kariyerinin 24. yılı olması sebebiyle ekranda olacağını ifade etti. Arto ve Bircan Bali ile yaptığı 'Söylemezsem Olmaz' programındaki yorumları nedeniyle zaman zaman eleştiri oklarının hedefi olan ünlü şarkıcı Seren Serengil sosyal medya hesabında konser fotoğraflarını paylaştı. Mavi elbisesiyle dikkat çeken ünlü isim, derin yırtmaçlı bacak dekoltesiyle göz kamaştırdı. Seren Serengil fit görüntüsüyle dikkat çekti.

Magazin 24-09-2022 10:38

Somer Sivrioğlu'nun cinsel ilişki açıklaması Arto'yu kızdırdı! Karını aldattın...

MasterChef Türkiye'nin jüri üyelerinden olan Somer Sivrioğlu katıldığı bir yayında yaptığı cinsel ilişki yorumuyla dikkat çekti. Somer Şef'in cinsel ilişki açıklamasını gören Arto ünlü şefe şoke eden sözler söyledi. İşte Somer Sivrioğlu'nun açıklaması ve Arto'nun sert ifadeleri...

Magazin 23-09-2022 14:09

Seren Serengil'den Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta'nın sözleri üzerine 'sağlık sorunu' açıklaması: Altıma ediyordum!

Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali, Söylemzsem Olmaz magazin programında Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta'nın "Bağırsak gazını koklamak faydalıdır" sözleri üzerine konuştu. Zayıflama ameliyatı olduktan dumping sendromuna yakalanan ünlü şarkıcı Seren Serengil'in yaşadığı zor sürece ilişkin yaptığı itiraf ise Söylemezsem Olmaz canlı yayınına damga vurdu. Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali'nin bu durumdan haberdar olduğunu belirtip "Altıma ediyordum!" dedi.

Magazin 19-09-2022 09:35

Gülşen'e Seren Serengil ve Arto'dan canlı yayında bomba sözler! Bir daha muhafazakar kesime bu tarz söylemlerde bulunma!

Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali, 'Söylemezsem Olmaz' isimli magazin programında imam hatip liselilere yönelik yaptığı şaka sebebiyle zor günler geçiren Gülşen'e ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Seren Serengil ve Arto, yurt dışına çıkış yasağı ve en yakın karakola imza verme şartı getirilen Gülşen ile menajerini eleştirdi. Seren Serengil, Gülşen'e "Bir daha muhafazakar kesimi bundan sorumlu tutacak söylemlerde ve hareketlerde bulunma" diyerek uyarıda bulundu.

Magazin 16-09-2022 10:02

Seren Serengil'den Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'e gözdağı: Ben Hadise'ye benzemem!

Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'nun magazin yorumculuğu yaptığı 'Söylemezsem Olmaz' programında Hadise ile ablası Hülya Açıkgöz arasında yaşanan kırgınlık ele alındı. Daha önce Hadise ile Mehmet Dinçerler'in arasının bozuk olduğuna yönelik iddialar üzerine konuşan Seren Serengil, bu kez Hülya Açıkgöz'ün sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımı ve yaşananları masaya yatırdı. Seren Serengil, "Ben Hadise'ye benzemem!" diyerek Hülya Açıkgöz'e gözdağı verdi.

Magazin 14-09-2022 10:44

Arto'nun 'ilişkide yaş farkı' açıklaması Seren Serengil ve Bircan Bali'yi şoke etti: Siz de küçük çocukları alıp alıp besliyorsunuz!

Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto, 'Söylemezsem Olmaz' canlı yayınında Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan'ın ayrılığına ilişkin konuştu. Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan'ın kafa yapılarının farklı olması sebebiyle yollarını ayırdığı konuşulurken Söylemezsem Olmaz programında bu ilişki üzerinde Arto ve Seren Serengil'in söylediği sözler olay oldu. Arto, "Siz de küçük çocukları alıp alıp besliyorsunuz!" deyince Seren Serengil dikkat çeken bir yanıt verdi.

Magazin 13-09-2022 09:48

Seren Serengil'den Hadise'ye sert eleştiri: Hiçbir koca, karısının başkasıyla yapışık bedende dans etmesini kabul etmez

Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'nun magazin yorumculuğu yaptığı 'Söylemezsem Olmaz' programında Hadise ile Mehmet Dinçerler'in arasının bozuk olduğuna yönelik iddialar ele alındı. Seren Serengil, Hadise'nin sahnede Murda ile yakın temas dans etmesini sert bir dille eleştirdi. Ünlü isim, Hadise'yi yanlış bulduğunu ifade ederek "Dünyada arkadaş olan dansçıların teması garip karşılanmaz. Hadise, muhafazakar bir aileye gelin gitti. Bu temas fazla" dedi.

Magazin 12-09-2022 10:25

Skandal iddia Seren Serengil ve Bircan Bali'nin ağzını açık bıraktı: Ünlü ismin kocası erkek spor hocası ile yakalandı!

Arto ve Seren Serengil dün akşam saatlerinde Bebek'te bir araya geldi. Arto, Instagram'da yaptığı paylaşımda magazin gündemini bomba gibi sallayacak bir haberi olduğunu belirterek ayrıntılar için Söylemezsem Olmaz programının bugünkü yayınını işaret etti. Arto, bugün canlı olarak yayınlanan programda, ünlü bir çiftin ayrılığında kocasının, erkek spor hocasıyla olan ilişki olduğunu söyledi. Bircan Bali şaşkınlığını gizleyemezken, Seren Serengil "Rezillik diz boyu" diyerek tepki gösterdi.

Magazin 05-09-2022 11:39

Deniz Akkaya'dan Seren Serengil ve Bircan Bali'yi küplere bindirecek açıklama: Allah onları bildiği gibi yapsın!

Deniz Akkaya; Fezi Altun ve Seçkin Süngüç'ün YouTube programına konuk oldu. Ünlü model ve sunucu Deniz Akkaya, bir dönem Seren Serengil ve Bircan Bali ile magazin gündemini yorumladığı "Söylemezsem Olmaz" programından neden ayrıldığının sorulması üzerine dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Söylemezsem Olmaz'da yaşadıklarını anlatan Deniz Akkaya, "Hayatımda hiç görmediğim bir olay. Allah bildiği gibi yapsın. Ben eski ekolü özlüyorum." ifadelerini kullandı.

Magazin 04-09-2022 18:16

Mahkemeden Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto için Gülşen hakkında konuşma yasağı!

4 gün tutuklu kaldığı cezaevinden adli kontrol şartıyla tahliye edilen Gülşen, Söylemezsem Olmaz isimli televizyon programında kendisini hedef göstererek hakaret eden 3 sunucu hakkında tedbir talep etti. Mahkeme sunucular Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto hakkında Gülşen’in hakkında 1 ay süreyle konuşmama kararı verdi.

Magazin 01-09-2022 20:08

Söylemezsem Olmaz ne zaman, saat kaçta? Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto ile Söylemezsem Olmaz programının yeni sezon tarihi!

Söylemezsem Olmaz programının yeni sezon tarihi belli oldu. Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto bir süredir sosyal medya hesaplarından konuya ilişkin paylaşımlarda bulunuyor. Peki Söylemezsem Olmaz ne zaman, saat kaçta? İşte Beyaz TV'nin ilgiyle takip edilen popüler magazin programı Söylemezsem Olmaz'ın yeni sezon ilk bölüm tarihi ve saati...

Magazin 28-08-2022 19:46

Bircan Bali'den Hande Erçel ve Kaan Yıldırım çifti için olay iddia! Görüntüleri Kaan Yıldırım sızdırdı

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında bu kez Hande Erçel ve Kaan Yıldırım çiftinin görüntüleri masaya yatırıldı. Bircan Bali'den ise ünlü çiftin aşk görüntüleri hakkında şaşırtan bir iddia geldi. Bali, çiftin görüntülerinin Kaan Yıldırım tarafından sızdırıldığını iddia etti.

Magazin 25-05-2022 12:02

Arto'nun Murat Boz iddiası kızdırdı! Çift cinsiyetli mi diyorsun?

Uzun süredir hayatında kimse olmayan Şarkıcı Murat Boz hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 'Söylemezsem Olmaz' adlı programda masaya yatırılan konu sosyal medyada tepki topladı. Murat Boz'un fanları harekete geçti.

Magazin 25-05-2022 10:52

Yıldız Tilbe'den Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'ya büyük şok!

Sokak köpeklerine ilişkin paylaşımı nedeniyle tepki çeken sanatçı Yıldız Tilbe, bir televizyon programında kendisinin kişilik haklarına saldırdığı iddiasıyla sunucular Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto hakkında konuşmama kararı aldırdı. Sunucular 1 ay boyunca Tilbe halkında konuşurlarsa hapis cezasına çarptırılacaklar.

Magazin 23-04-2022 12:20

Arto ve Seren Serengil Hülya Avşar yüzünden kavga etti! Arto'yu kovdurdu iddiası

Söylemezsem Olmaz'da yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Arto ve Seren Serengil, Hülya Avşar konusunda ayrı düşünce birbirine girdi. Hülya Avşar'ın yeni aşkı Cemal Güzelci'nin bir dönem asistanı olduğu Senem Kuyucuoğlu'nun sevgilisi olduğu iddia edildi.

Magazin 24-02-2022 10:04

Arto ve Seren Serengil birbirine girdi! Hülya Avşar'ın sevgilisiyle ilgili iddia kavga çıkardı

Arto ve Seren Serengil canlı yayında birbirine girdi. Arto Hülya Avşar'ın yeni aşkı Cemal Güzelci ile ilgili bomba bir iddiayı gündeme getirince Serengil bu iddiaya karşı çıktı. Arto ise Seren Serengil'i kızdıracak bir söz söyledi.

Magazin 22-02-2022 13:30

Acun Ilıcalı'nın maç yayınına çirkin saldırı! Arto suçluyu buldu

IPTV yayıncıları Exxen'deki macı kaçak yayınlayarak sağ köşedeki yazıyı 'Şeyma' olarak değiştirince sosyal medya bu olayı konuşmaya başladı. Acun Ilıcalı'ya yapılan bu çirkin saldırı Söylemezsem Olmaz tarafından da konuşuldu. Arto "Şeyma'nın sevgilisine bak sen" diyerek bu saldırıyı onun yaptığını iddia etti.

Magazin 18-02-2022 12:45

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un görüntülendiği otomobil 18 milyon TL çıktı! Peki bu lüks araç kimin?

Söylemezsem Olmaz ekibi Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'u masaya yatırdı. Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç lüks bir araçtan inerken görüntülenmişti. Söylemezsem Olmaz ekibi otomobilin 18 milyon TL olduğunu açıkladı. Daha önce Koç için "Silik, gittiği her yeri batıran..." yorumunda bulunan Arto bu sefer de "Arap zenginlerine benzememiş mi?" dedi.

Magazin 17-02-2022 12:02

Vasiyetini açıklayan Serdar Ortaç zehirlendi! İlaç ve alkolü...

Vasiyetini açıklayan Serdar Ortaç'ın zehirlendiğini aynı yerde sahne olan Seren Serengil açıkladı. "Çok üzüldüm" diyen Serengil'in sözünü bölen Arto ise Serdar Ortaç'a seslenerek "İlaçla birlikte alkol kullanmazsa iyi olur" dedi. Ortaç zehirlendiği gün sahneye çıkmadan önce "40 milyon TL değerinde bir evim var. Ben vefat ettikten sonra kardeşlerim, bütün çalışanlarım ve orkestrama evin satışından hisse dağıtılmasını istiyorum" demişti.

Magazin 14-02-2022 14:56

Bircan Bali Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi! Arto dayanamadı

Söylemezsem Olmaz programında İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı masaya yatırıldı. Bircan Bali Ekrem İmamoğlu'nu eleştirip "Kaynaklar nerede? Şafak Sezer'i de var ekrana" dedi. Arto ise dayanamadı ve "Şafak Sezer'in orası Karayolları'na bağlı" dedi. Bircan Bali ve Arto'nun açıklamaları sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 25-01-2022 14:08

Arto Hadise'yi kıskanıyorsun deyince Seren Serengil çileden çıktı

Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler'den evlilik teklifi alması ve pahalı yüzüğü magazin gündemine bomba gibi düştü. Seren Serengil Hadise'nin yüzüğüne dair yaptığı yorumlarla dikkat çekti. Seren Serengil'in sözlerine 'Kıskanıyorsun' diyerek cevap veren Arto ortamı gerdi.

Magazin 21-01-2022 12:54

Arto Gülşah Saraçoğlu ve Deha Bilimlier'in mesajlaşmalarını okudu

Gülşah Saraçoğlu ve Deha Bilimlier konusu Söylemezsem Olmaz'da konuşulmaya devam ediyor. Arto Gülşah Saraçoğlu ve Deha Bilimlier arasındaki mesajları okudu. Seren Serengil ise Deha Bilimlier'in yalan söylediğini iddia etti.

Magazin 07-01-2022 15:50

Arto kendini tutamadı, Berkay'ı hatırlattı! Kadınla basılınca...

Deha Bilimlier ve Gülşah Saraçoğlu arasında yaşandığı iddia edilen aşk iddiasına dair yorumlar sürüyor. Söylemezsem Olmaz yorumcusu Arto bu aşkla ilgili konuşurken Berkay'ı hedef aldı. Arto açıklamasıyla Berkay'ı kızdıracak gibi duruyor.

Magazin 04-01-2022 16:31

Arto Bircan Bali'yi canlı yayında ifşa etti: Eski eşiyle...

Söylemezsem Olmaz'a yeniden dönen Arto yorumcu arkadaşı Bircan Bali'yi canlı yayında ifşa etti. Bircan Bali'nin eski eşiyle barıştığını söyleyen Arto programa damga vurdu.

Magazin 04-01-2022 12:15

Demet Özdemir ile ayrılan Oğuzhan Koç hakkında olay sözler: Silik, gittiği her yeri batıran...

Oyuncu Demet Özdemir ile ayrılan Oğuzhan Koç hakkında Söylemezsem Olmaz sunucuları olay sözler söyledi. Arto sert sözlerle eleştirdiği O Ses Türkiye jüri üyesi Koç ile ilgili konuşurken "Demet kurtulmuş olur" dedi.

Magazin 28-12-2021 15:18

Arto'dan Sevda Demirel-Hande Ataizi kavgasına dair olay sözler! Hande Ataizi sen salak mısın?

Armağan Çağlayan'ın programına Arto konuk oldu. Arto'dan Sevda Demirel-Hande Ataizi kavgasına dair sarf ettiği sözlerle olay oldu.

Magazin 09-07-2021 13:35

Arto'dan olay Şeyma Subaşı paylaşımı: 'Acun'dan nafakayı alamayacaktım' mı demek istiyor?

Arto, Şeyma Subaşı’nın ayrılık sonrası paylaştığı pozuyla dalga geçti. Arto Subaşı'nın fotoğrafını paylaşıp bakın ne dedi.

Magazin 27-06-2021 15:28

Söylemezsem Olmaz’a veda eden Arto sessiz kalamadı: Seda Sayan ve Demet Akalın'ı ilk ben duyurdum!

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programında sunuculuk yapan Arto adıyla tanınan Hratyan Dalga geçtiğimiz hafta programa veda etmeşti. Seren Serengil ve Bircan Bali ile sunuculuk yapan Arto, Seda Sayan Demet Akalın gerginliği karşısında sessiz kalamayarak, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Magazin 31-05-2021 09:05

Aygün Aydın yönünü değiştirdi: Hakan Sabancı'dan sonra Şeyma Subaşı ile kafayı bozdu!

Bir dönem iş insanı Hakan Sabancı ile aralarında geçen mesajları ifşalamasıyla gündeme gelen Aygün Aydın, bu kez hedef değiştirdi. Her paylaşımıyla dikkat çeken Aydın, son paylaşımına gelen yorum ile Şeyma Subaşı hakkında ağır konuşarak tüm ilgiyi üstüne çekmeyi başardı.

Magazin 27-05-2021 16:58

Serkan Kaya ile Seren Serengil birbirine girdi! 'Kolumu sıkıp küfür etti'

Seren Serengil ve Serkan Kaya'nın, geçtiğimiz aylarda katıldıkları bir düğündeki tartışmaları yeniden alevlendi. İkili, sosyal medya hesapları üzerinden ağır sözlerle birbirini suçladı.

Magazin 23-05-2021 09:29

Nişanlısı dudak dudağa yakalanan Can Yaman'a olay sözler! 'Boynuzlu!'

Can Yaman'la yakın zamanda nikah masasına oturması beklenen Diletta Leotta Ryan Friedkin ile geçtiğimiz hafta dudak dudağa görüntülendi. Arto Can Yaman'a olay sözler söyledi.

Magazin 06-05-2021 11:01

Arto'dan Aygün Aydın'a şoke eden yanıt! Kaşar paylaştı

Hakan Sabancı'nın mesajlarını ifşa ettikten sonra gündeme gelen Aygün Aydın, Söylemezsem Olmaz sunucularına sert çıkmıştı. Arto ise kendisine söylenen söze verdiği yanıtla şoke etti.

Magazin 27-04-2021 10:28

Bircan Bali'nin sözleri Arto'yu çılgına çevirdi! 'Ruh hastası...'

Söylemezsem Olmaz programında sunucular arasında yine gerilim yaşandı. Bu sefer Bircan Bali ve Arto arasında kavga çıktı.

Magazin 08-04-2021 17:29

Ece Erken ünlü arkadaşlarından para istedi! Verilen yanıtlar olay oldu

YouTube kanalı açan Ece Erken; ünlü isimlerden tefeciye düştüğünü söyleyerek para istedi. Ece Erken verilen yanıtlarla şoke oldu.

Magazin 08-04-2021 16:24

Canlı yayında Arto Seren Serengil'in damarına bastı! Sinirlenen Seren Serengil stüdyoyu terk etti

Berrak Tüzünataç ile aşk yaşamaya başlayan Uraz Kaygılaroğlu'nun Tüzünataç'ın eski sevgilisiyle arkadaş olduğu ortaya çıktı. Söylemezsem Olmaz sunucularından Arto ve Seren Serengil bu konuyu tartışırken gerilim yaşadı. Arto'nun bu durumu normal karşılaması üzerine çılgına dönen Serengil, "Bu en büyük ahlaksızlıktır normalleştiremezsin" diyerek canlı yayını terk etti.

Magazin 19-03-2021 11:33