Atiye Dizisi Haberleri Ve Son Dakika Atiye Dizisi Haberleri

Atiye Dizisi Haberleri Ve Son Dakika Atiye Dizisi Haberleri

Oyuncu kadrosunda Beren Saat, Mehmet Günsür, Melisa Şenolsun,Civan Canova ve Metin Akdülger gibi isimlerin yer aldığı Atiye dizisinin, toplam 16 bölümden oluşan iki sezonu bulunur.

27 Aralık 2019’da ilk sezonu yayınlanan dizi, bir ressam olan Atiye karakterinin, mistik sırları, kendi geçmişini ve arkeolojik keşif maceralarını konu alır.

Senaristliğini Jason George, Nuran Evren Şit ve Fatih Ünal'ın üstlendiği dizi, Netflix’in ikinci Türk dizisi olma ünvanını taşır.

Dizinin yönetmenliği Ozan Açıktan, Ali Taner Baltacı ve Gönenç Uyanık tarafından yapılmıştır.

Fantastik ve aksiyon türünde bir yapım olan ve Şengül Boybaş'ın Dünyanın Uyanışı isimli kitabından uyarlanan dizinin çekimleri, Şanlıurfa'da bulunan Göbekli Tepe’de gerçekleşmiştir.

Atiye Dizisi Haberleri

Beren Saat'in yeni hali tartışma yarattı! Doğallığı bozuldu

En son Netflix'te yayınlanan Atiye dizisiyle seyirciyle buluşan Beren Saat, dişlerini yaptırdı. Ünlü oyuncunun hayranları Saat'in doğallığının bozulduğu yönünde eleştirilerde bulundu.

Magazin 28-10-2021 09:19

Melisa Şenolsun'dan çok konuşulan mayo pozu! Suda uyku fotoğrafına beğeni yağdı...

Son olarak Atiye dizisinde rol alan ve daha önce Tatlı Küçük Yalancılar, Kiralık Aşk, Umuda Kelepçe Vurulmaz gibi pek çok dizide rol almış olan güzel oyuncu Melisa Şenolsun, başarılı oyunculuk performansı haricinde özel yaşamı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça gündemde. Şenolsun son olarak denizde çekildiği mayolu pozlarıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Sevilen ismin suda sırtüstü uyurken çekildiği fotoğrafına adeta yorum ve beğeni yağdı. İşte o fotoğraf ve detaylar...

Magazin 22-08-2021 18:02

Beren Saat'i görenler tanıyamadı! Rolü için bambaşka biri oldu

Beren Saat, Netflix'te yayınlanan ve fenomen olan 'Atiye' dizisinin üçüncü sezonunda bazı karelerini Instagram'dan paylaştı. Ünlü oyuncuyu hiç böyle görmediniz.

Magazin 21-06-2021 11:43

Atiye'ye damga vuran öpücük!

Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün başrolleri paylaştığı “Atiye” dizisinin final sezonu seyirciyle buluştu.

Magazin 19-06-2021 07:54

Atiye Dizisi

Atiye Dizisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Atiye Dizisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Atiye 3. sezon nasıl izlenir? İşte Atiye 3. sezon bölümleri...

27 Aralık 2019'da 8 bölüm ile Netflix'te yayınlanmaya başlayan "Atiye" dizisinin 3. sezonu yayınlandı! Dizinin 3. sezonu tüm dünyada aynı anda 17 Haziran 2021'de izleyicilerin beğenisine sunuldu. Dizide küçüklükten beri bir sembol çizen ve çizdiği sembolü dünyanın en eski tapınağı olan Göbeklitepe'de gören Atiye'nin gizem dolu macerası işleniyor. Peki Atiye 3. sezon nasıl izlenir? İşte Atiye 3. sezon bölümleri...

Magazin 18-06-2021 19:32

Atiye 3. yeni sezon ne zaman yayınlanacak? İşte Atiye'nin yeni sezon fragmanı...

27 Aralık 2019 tarihinde yayınlanan Atiye dizisinin 3. sezonunun ne zaman çıkacağı merak ediliyor. Gizem konulu dizi Atiye, Netflix'in Türk yapımı orijinal dizisidir. Yayınlandığı günden beri ilgi gören Atiye dizisi ne zaman başlıyor? Atiye 3. sezon ne zaman çıkacak? İşte Atiye 3. sezon fragmanı...

Magazin 13-06-2021 23:10

Ozan Açıktan imzalı ‘Geçen Yaz’ filminin ilk fragmanı yayınlandı

Silsile filmiyle dikkatleri üzerine çeken ünlü yönetmen Ozan Açıktan, yeni filmini tamamladı. Çekimleri sona eren ‘Geçen Yaz’ filminin ilk fragmanı yayınlandı. Film, 9 Temmuz’da izleyicisiyle buluşacak.

Trend 10-06-2021 17:19

Atiye 3. sezon ne zaman başlıyor? Netflix, Atiye'nin 3. sezon tarihini duyurdu! İşte Atiye yeni sezondan ilk fragman

Netflix Türkiye yapımı Atiye'nin üçüncü sezonundan ilk fragman ve tarih yayınlandı. Dizinin üçüncü ve final sezonu, 17 Haziran’da Netflix'te yayınlanacak. Atiye’nin Göbeklitepe’de başlayan gizemli yolculuğu Kapadokya ve Mardin gibi tarihe rehberlik eden bölgelerin ardından yine Göbeklitepe’de son bulacak. Beren Saat ve Mehmet Günsür'ün başrollerde oynadığı Atiye'nin 3. sezonuna yani oyuncular da katıldı.

Magazin 01-06-2021 22:34

Atiye'nin 3. sezonu ne zaman başlayacak? Yeni sezon fragmanı bekleniyor!

Dijital platform Netflix'te yayınlanan ve ilk iki sezonu ile büyük başarı yakalayan Atiye dizisinin 3. sezonun ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkat çeken Atiye dizisinin yeni sezonu hakkında flaş gelişme yaşandı. Peki Atiye'nin 3. sezonu ne zaman başlayacak? İşte diziye ilişkin merak edilen detaylar...

Magazin 27-05-2021 09:26

Atiye 3. sezon ne zaman yayınlanacak? Yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?

Atiye dizisinin 3. Sezonu merakla beklenirken müjdeli haber dizinin yayınlandığı Netflix’ten müjdeli haber geldi. Farklı ülkelerde The Gift adıyla yayınlanan Atiye’nin 3. sezonunun başlamasına sayılı günler kalırken, yeni sezon fragmanına ilişkin aramalar yoğunlaştı.

Magazin 21-05-2021 13:33

Atiye 3. sezon yayın tarihi belli oldu

Netflix’in yerli yapımlarından Atiye 3. sezon yayın tarihi belli oldu. Başrolünü Beren Saat’in üstlendiği Atiye dizisinin 3. sezonu 17 Haziran tarihinde izleyiciyle buluşacak.

Magazin 20-05-2021 12:15

Metin Akdülger ile Cansu Akın aşkı sosyal medyayı salladı!

Son zamanlarda rol aldığı yapımlar ile adından söz ettiren Metin Akdülger ile ünlü Youtuber Cansu Akın'ın aşk yaşadığı iddia edildi. Akın, son paylaşımları ise bu aşkı doğrular nitelikte.

Magazin 20-05-2021 09:11

Atiye Dizisi’nin intihal davasında tedbir talebi reddedildi

Yazar Yonca Eldener'in "Yedi Uyananlar" romanının dijital bir platformda yayınlanan "Atiye" dizisinde izinsiz olarak kullanıldığı iddiasıyla OG Prodüksiyon Medya Şirketi'ne açtığı 92 bin liralık tazminat davasında tedbir talebi reddedildi.

Magazin 04-05-2021 13:35

Atiye ne zaman başlayacak? Atiye'nin yeni sezonu ne zaman?

Netflix'te yayınlanan sevilen dizi Atiye'nin yeni sezonu ne zaman başlayacak sorusu izleyiciler tarafından merak edilip araştırılıyor. Netflix'in başarılı yapımları arasında yer alan ve başrollerinde Beren Saat, Mehmet Günsur, Melisa Şenolsun'un yer aldığı dizinin yeni sezonu için gelecek açıklamalar bekleniyor. Peki yayınlanan ilk 2 sezonuyla adından sıkça bahsettiren Atiye ne zaman başlayacak? Atiye'nin yeni sezonu ne zaman? İşte yanıtı...

Haber 15-04-2021 11:40

Beren Saat dizileri: Bir yarışmaya katıldı bütün hayatı değişti!

2004 yılında katıldığı Türkiye’nin Yıldızları yarışma programında ikinci olduktan sonra oyunculuk sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Aynı yıl ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Beren Saat “Aşkımızda Ölüm Var” projesinde yer aldı. İlk başrol deneyimini ise Tomris Giritlioğlu’nun hazırladığı Aşka Sürgün dizisinde yaşadı. Aşk-ı Memnu dizisindeki Bihter Ziyagil karakteriyle bir döneme damga vurdu. Televizyondan bir süredir uzak kalan ünlü oyuncunun kariyerini sizler için araştırdık.

Trend 26-02-2021 11:00

Atiye hayranlarına müjde! Atiye 3. sezon ne zaman başlayacak? Atiye 3. sezon yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Popüler dijital içerik platformu olan Netflix’te yayınlanan orijinal Türk dizisi Atiye’nin çekimleri koronavirüs salgını nedeniyle durulmuştu. İlk iki sezonuyla büyük ses getirmeyi başaran Atiye dizisinin yeni sezonu merak konusu oldu. Üçüncü sezonuyla seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanan Atiye dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Peki Atiye 3. sezon ne zaman başlayacak?

Magazin 22-02-2021 17:49

Atiye 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Atiye yeni sezon gelecek mi?

Netflix’in ilgiyle izlenen Türk yapımı dizisi Atiye için yeni sezon heyecanı giderek artmaya başladı. Yayınlanan ilk sezonun ardından Netflix izleyicileri “Atiye yeni sezon gelecek mi?” sorusunu sormaya başladı. Başrollerinde Beren Saat ve Mehmet Günsür gibi önemli isimlerin yer aldığı Atiye dizisi çok yakında Netflix’te izleyicilerle buluşacak. Peki, Atiye 2. sezon ne zaman başlıyor?

Magazin 06-07-2020 18:01

Beren Saat'in başrolde olduğu Atiye (The Gift) dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte Atiye'nin fragmanı

Netflix'in ikinci Türk orijinal dizisi Atiye'nin (The Gift) yayın tarihi belli oldu. Başrollerinde Beren Saat, Mehmet Günsür ve Metin Akdülger'in oynadığı Atiye 27 Aralık cuma günü ekrana gelecek. İşte Atiye'nin heyecanla baklanan ilk fragmanı...

Magazin 17-11-2019 09:37

Atiye dizisi çekimleri bitti; Beren Saat dans etti

Son zamanlarda Kenan Doğulu ile olan evliliğiyle ilgili sorunlarla gündeme gelen Beren Saat bir süredir Netfix'te yayınlanacak olan Atiye dizisinin setinde çalışıyordu. Dizinin ikinci sezon çekimleri de bitince ekip kutlama yaptı.

Magazin 26-10-2019 12:49