Avrupa Yakası Haberleri

Avrupa Yakası dizisinin yeniden yayınlanacağı iddia edilmişti! Gülse Birsel'den açıklama geldi

Türk televizyon tarihine damga vuran projeler arasında yer alan Avrupa Yakası dizisinin uzun bir aranın ardından yeniden ekranlara döneceği iddia edilmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan Gülse Birsel iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Magazin 08-04-2024 16:26

İnci Taneleri dizisindeki Dilber'in dansı, Avrupa Yakası'nda Burhan Altıntop'a uyarlandı! Sosyal medyada olay oldu... Dilber'e taş çıkarttı

İnci Taneleri dizisi fragmanının yayınlanmasıyla birlikte Türkiye'nin gündemine yerleşip sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline geldi. Sosyal medya kullanıcıları Avrupa Yakası'nın efsane karakteri Burhan Altıntop'a Dilber dansını uyarlayınca ortaya kahkaha dolu görüntüler çıktı.

Trend 03-02-2024 11:30

Oyunculuğu bırakıp ortadan kaybolmuştu! Avrupa Yakası'nın Yaprak'ı Hale Caneroğlu bakın şimdi ne yapıyor

2004-2009 yılları arasında ATV ekranlarında yayınlanan Avrupa Yakası, yayınlandığı dönemde reyting rekorları kırdı. Gülse Birsel'in kaleme aldığı dizide Yaprak karakterine hayat veren Hale Caneroğlu bu rolü ile hafızalarımıza kazındı. Uzun zamandır ekranlardan uzak sakin bir yaşam süren ünlü isim oyunculuğu bırakıp ortalardan kayboldu. Güzelliğiyle dikkat çeken ünlü isim bakın şimdi ne yapıyor...

Magazin 01-12-2023 16:24

Avrupa Yakası nasıl yazılır, Avrupa Yakası yazımı nasıl olmalıdır? Avrupa Yakası ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçemiz sözcük yönünden çok geniştir. Geçmiş medeniyetlerden dilimize çevrilerek aktarılmış çok sayıda kelime bulunmaktadır. Bu kelimeleri dilbilgisi kurallarına uygun bir şekilde telaffuz etmek ve yazmak oldukça önemlidir. Sözcüklerin yazımında yapılan en ufak bir hata cümlenin manasının bozulmasına da neden olabilir. Dilimizde sıklıkla yazım yanlışına rastlanılan sözcüklerden biri Avrupa Yakası kelimesidir. Peki, Avrupa Yakası ayrı mı yoksa bitişik mi yazılır?

Egitim 16-08-2023 10:24

Değişimin böylesi! Avrupa Yakası'nın Şehsuvar'ı Bülent Polat son hali ile şaşırttı

Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı Avrupa Yakası'nda canlandırdığı Şehsuvar karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Bülent Polat, son hali ile gündem oldu. Başarılı oyuncunun yıllar içindeki değişimi görenleri şaşırttı.

Magazin 23-07-2023 08:28

Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı yıllar sonra ortaya çıktı! Vural Çelik'in son hali şaşırttı

Gülse Birsel'in yazdığı, bir döneme damga vuran komedi dizisi Avrupa Yakası'nda canlandırdığı Kubilay karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Vural Çelik son hali ile görenleri şaşırttı. Ünlü oyuncunun yıllar içindeki değişimi gündem oldu.

Magazin 19-07-2023 14:35

Alemin Kıralı'nın Nihale'si son haliyle ağızları açık bıraktı! Dekolteli paylaşımlarına yorum yağdı

Kadrosunda Şafak Sezer, Oya Başar, Elvin Levinler, Evrim Akın gibi isimlerin yer aldığı Alemin Kralı dizisiyle akıllarda yer edinen ünlü oyuncu Ececan Gümeci, son haliyle dikkat çekti.

Magazin 10-01-2023 10:52

Yılbaşı Gecesi ile ekrana dönüyor! Gülse Birsel'den Avrupa Yakası ve Burhan Altıntop itirafı

Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete dizilerinin senaristi ve başrol oyuncusu Gülse Birsel, yeni filmi 'Yılbaşı Gecesi' ile seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Gazeteci Candaş Tolga Işık'ın konuğu olan Birsel, hem yeni filmini hem de efsane dizisi Avrupa Yakası ve Burhan Altıntop karakteriyle ilgili açıklamalar yaptı. Burhan karakterinin ayrı bir proje olması için çok teklif geldiğini söyleyen Birsel, "Defalarca konuştuk da bunu Engin Günaydın'la. Ama artık bizi heyecanlandırmıyordu" dedi.

Magazin 20-12-2022 23:50

Avrupa Yakası'nın Selin'i Bez Bebek'in Nana'sıydı! Evrim Akın'ın son hali şaşırttı

Avrupa Yakası'nda Selin karakterine hayat veren, Bez Bebek dizisinde ise Nana karakteri ile adından söz ettiren Evrim Akın'ın son hali merak konusu oldu. Evrim Akın'ın değişimini görenler "Bambaşka olmuş", "Nilgün Belgün'e benzemiş" yorumlarında bulundu.

Magazin 25-11-2022 13:34

Levent Üzümcü'nün son halini görenler hayrete düştü! Bir zamanların jönüydü...

Avrupa Yakası dizisiyle akıllara kazınan Levent Üzümcü, en son 2021 yılında Kimya filminde rol almıştı. Şimdilerde hayatını tiyatroya adayan ünlü oyuncu, son haliyle dikkat çekti.

Magazin 21-11-2022 10:59

Güldür Güldür'ün yıldızı Hasibe Eren'in eski aşkı rol arkadaşı çıktı! Gören şaştı

Avrupa Yakası ve Sıdıka gibi dizilerle Türk izleyicisinin gönlüne taht kuran başarılı oyuncu Hasibe Eren, özel yaşamıyla gündeme gelmekten kaçınan isimler arasında yer alıyor. Güldür Güldür'de Nazlı karakterine hayat veren Hasibe Eren'in eski sevgilisi bakın kim çıktı.

Magazin 15-11-2022 10:35

İşte gelmiş geçmiş en iyi 25 Türk dizisi! IMDb seçti! Kurtlar Vadisi ve Aşk-ı Memnu yer almadı! Listede sürpriz yerli diziler var

IMDb, Türkiye'de gelmiş geçmiş en iyi 25 yerli diziyi seçti. Seyirci puanlamalarına göre yapılan IMDb sıralamasında, en iyi Türk dizileri arasında Aşk-ı Memnu, Kurtlar Vadisi gibi yapımların olmaması şaşırttı. Listede düşük reyting aldığı için kısa sürede yayından kaldırılan bazı dizilerin de yer alması dikkat çekti. Ünlü oyuncu Ali Atay, başrolünü paylaştığı Leyla ile Mecnun'un yanı sıra 2 dizisiyle daha listede buldu. En iyiler arasında Avrupa Yakası, Behzat Ç., Ezel gibi yapımlar da yer aldı.

Magazin 27-10-2022 01:16

Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'na 2 bin 441 kişi katılacak

Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'na 2 bin 441 kişi katılacak

Yurthaber 05-08-2022 12:33

Avrupa Yakası'nın 'Şesu'su Bülent Polat 'Seversin'e konuk oluyor

Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı 'Şesu' karakteriyle unutulmaz olan Bülent Polat, Kanal D'nin yeni dizisi Seversin'e konuk oluyor. Başarılı oyuncusunun değişimi dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 02-08-2022 17:12

Meteoroloji uyardı! Bu bölgelerde yaşayanlar dikkat: Kuvvetli olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, Marmara Bölgesi'nin batısı ve Ege'nin kuzeyi için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Akşam saatlerinde etkisini artıracak yağışlarla ilgili yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Haber 16-04-2022 23:51

Avrupa Yakası'nın sosyetik Selin'i Evrim Akın son haliyle şaşırttı! Bambaşka biri oldu

Kadrosunda Gülse Birsel, Ata Demirer, Gazanfer Özcan, Hümeyra, Engin Günaydın, Şenay Gürler ve Levent Üzümcü gibi isimlerin paylaştığı Avrupa Yakası dizisi, Türk televizyonlarının unutulmaz yapımları arasında yerini koruyor. Yönetmenliğini Hakan Algül ve Jale Atabey'in üstlendiği dizide hayat verdiği 'Selin' karakteriyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Evrim Akın, yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı.

Magazin 14-02-2022 16:43

Avrupa Yakası'nın Yaprak'ı Hale Caneroğlu son haliyle şaşkına çevirdi! Yeni mesleği bakın ne

Başrollerini Gülse Birsel, Ata Demirer, Engin Günaydın, Hümeyra ve Gazanfer Özcan'ın üstlendiği Avrupa Yakası dizisi, yayınlandığı dönem izleyiciyi ekrana kilitliyordu. Dizinin yönetmenliğini Hakan Algül, senaristliğini ise Gülse Birsel üstleniyordu. Avrupa Yakası'nda hayat verdiği 'Yaprak' karakteriyle akıllara kazınan Hale Caneroğlu, son haliyle şaşırttı.

Magazin 12-02-2022 14:54

Gülse Birsel: Evde kutudan helva çatallayarak dizi yazıyorum

Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete dizilerinin senaristi ve oyuncularından olan Gülse Birsel, dijital bir platformda yayınlanacak olan yeni dizisinin hazırlıklarını sürdürüyor. Instagram hesabından şık kıyafetlerle çekilen pozlarını paylaşan Birsel, "Sanmayın ki ışıltılı bir hayatım var. Evde kutudan helva çatallayarak dizi yazıyorum" dedi.

Magazin 22-12-2021 21:04

Gülse Birsel yeni dizi projesini duyurdu!

Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete dizilerinin senaristi ve oyuncularından olan Gülse Birsel, yeni bir dizi projesi yazmaya başladığını açıkladı.

Magazin 09-09-2021 20:52

Ne yapacağını bilemedi! Gülse Birsel'in eli ayağına dolaştı: Neydi o işler?

Ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel, bir yandan yeni projelerine hazırlanırken bir yandan da sosyal medyadaki esprili paylaşımlarına devam ediyor. Bu kez de bir sosyalleşme esprisi geldi.

Magazin 05-07-2021 13:37