Aydan Adan Haberleri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: 2 ay önceki yoğunluk söz konusu değil

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bayrampaşa’da vatandaşlarla bir araya geldi. Koca, Bayrampaşa Devlet Hastanesi ziyareti sonrasında basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. MHRS sistemi üzerinden randevu almasına rağmen, randevusuna gelmeyen vatandaşlarla ilgili soruya yanıt veren Koca, "Gelecek aydan itibaren özellikle randevusunu alıp gelmeme durumuna karşı birtakım çalışmalar yaptık bunu aşama aşama sorunu çözene kadar devam edeceğimizi söylemek istiyorum." dedi.

Haber 2024-03-22 18:50:19

Son haliyle yıllara meydan okuyan Aydan Şener'in evlilik itirafı olay oldu! Uygun değil...

Oynadığı Çalıkuşu filmi ile şöhrete kavuşan Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Aydan Şener, katıldığı bir programda evlilikle ilgili düşüncelerini dile getirdi. Son haliyle yıllara adeta meydan okuyan oyuncu," Evlilik insan doğasına uygun değil" ifadelerini kullandı.

Magazin 2024-03-22 09:51:26

Neden on bir ayın sultanı denir? 11 ayın sultanı ne demek? Ramazan ayının on bir ayın sultanı olmasının sebebi nedir?

Ramazan ayının İslam dininde büyük bir manevi değeri ve diğer aylar arasında seçkin bir konumu bulunur. Kur'an'da bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen "Kadir Gecesi" yine bu ay içerisinde yer alır. Ayrıca İslam'ın temel ibadetlerinden biri olan oruç da bu ayda icra edilir. Peki neden 11 ayın sultanı denir?

Haber 2024-03-21 23:13:28

Zonguldak'ta halk eğitim merkezi müdür yardımcısı hakkında aşağılama suçundan dava açıldı

Zonguldak'ta, market çalışanını aşağıladığı gerekçesiyle görevinden uzaklaştırılan Kozlu Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı O.D. hakkında 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi.

Yurthaber 2024-03-21 12:23:20

Bağcılar’da kadın muhtar adayına 4 gün içinde ikinci kez silahlı saldırı

Bağcılar Yavuz Selim Mahallesi’nde 3 adayın yarıştığı muhtarlık sürecinde, adaylardan biri olan Münevver Adan büyük panik yaşadı.

Yurthaber 19-03-24 07:33

3 aydan daha az sürede 2 kat arttı: Kakao fiyatları rekor seviyede

Kakao fiyatları arz endişeleriyle 3 aydan kısa bir sürede beri ikiye katladı. Buna göre kakao fiyatları ton başına 8 bin 394 dolar olarak rekor seviyeye yükseldi.

Finans 18-03-24 13:42

'Depremi 16 saniye öncesinden öğrenebiliyoruz' Deprem erken uyarı sistemi... Sona gelindi! '485 faydan sadece 25'i kırıldı' uyarısı: Kesip içine bakacağız

Prof. Dr. Hasan Sözbilir, 3 yıl önce İzmir için başlattıkları deprem erken uyarı sistemi projesinin sonuna geldiklerini belirtti. Sözbilir, "Hem yazılı hem tasarım hem de mekanizma açısından tamamen yerli, yeni bir deprem uyarı sistemi geliştirdik. Geliştirdiğimiz sistemi önümüzdeki aydan itibaren 6 aylık bir deneme sürecine sokacağız. İzmir'de farklı lokasyonlardaki 12 istasyona yerleştireceğimiz bu sistem oluşacak depremlerle ilgili saniye saniye bize bilgi aktaracak" dedi.

Haber 16-03-24 10:33

Boğaz ağrısı şikayetiyle hastaneye başvurdu! Boynundan 15 cm uzunluğundan sülük çıktı... 1 aydan fazla süredir orada yaşıyormuş

Vietnam'da ismi açıklanmayan 53 yaşındaki bir erkek hasta, boğaz ağrısı ve ses kısıklığı şikayetiyle doktora başvurdu. Boğazında büyük bir şişkinlik fark edilen hasta çıkıntıda nabza benzeyen bir atımın olduğunu dile getirince doktorlar acilen ameliyata aldı.

Trend 13-03-24 11:56

İsrail kalbinden vuruldu: Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'na drone saldırısı! Irak İslami Direnişi görüntüleri paylaştı

5 aydan uzun süredir devam eden İsrail-Hamas savaşının bölge ülkelerine sıçraması endişeleri sürerken dünyanın gözünü bölgeye çeviren son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İran destekli Irak İslami Direnişi, İsrail'in başkentindeki Ben Gurion Havaalanı'nı insansız hava aracıyla vurduğunu duyurdu. Açıklamayla birlikte saldırıya ilişkin görüntü de paylaşıldı.

Haber 12-03-24 09:27

IP TV ve kaçak yayın kullananlar dikkat! Kendinizi bir anda savcı karşısında bulabilirsiniz

Dizi, film ya da maç izleme hizmeti veren yasal platformları kaçak bir şekilde sunan bazı mecralar bulunuyor. Uzmanlar, kaçak yayınların izlendiğinin tespiti halinde, 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası ile karşı karşıya kalınabileceği konusunda uyarıyor.

Finans 09-03-24 15:19

Özgür Özel'den tartışma yaratacak çıkış! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Murat Kurum'u adaylıktan çek

Seçimlere 1 aydan az bir süre kala CHP lideri Özgür Özel'den ses getirecek bir çıkış geldi. Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum'un Filistin açıklamalarına tepki gösteren Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. 'Bugün son gün' diyen Özel, "Çağrıda bulunuyorum Murat Kurum'u çek” ifadelerini kullandı.

Haber 02-03-24 14:57

Zonguldak'ta 1 öğrencinin öldüğü kazaya ilişkin 7 kamu görevlisi hakkında dava açıldı

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde 1 öğrencinin öldüğü, 18 öğrenci ile sürücünün yaralandığı kazaya ilişkin 7 kamu görevlisi "görevi kötüye kullanma" suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak.

Yurthaber 28-02-24 12:22

Tanımadığı kadına sosyal medyadan attığı mesaj cinsel taciz sayıldı

Diyarbakır'da, sosyal medyadan fotoğrafını paylaşan tanımadığı genç kadına attığı mesaj "cinsel taciz" olarak değerlendirilen kişi hakkında, 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Yurthaber 23-02-24 13:31

Adnan Oktar suç örgütünün güncel yapılanmasında istenen cezalar belli oldu! Oktar'ın cezaevinden örgüt üyeleri için yazdığı notlar ortaya çıktı

Adnan Oktar organize suç örgütünün güncel yapılanmasına yönelik açılan soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede Adnan Oktar, Meltem Daban ve Ferhunde Eda Babuna'nın "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "Örgütün veya amacının propagandasını yapma" suçlarından ayrı ayrı 15 yıl 6 aydan 43 yıl 6 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. İddianamede örgütün ana dava sonrası iletişim stratejisini de değiştirdiği belirtilirken, Oktar'ın cezaevinden yazdığı notlar da ortaya çıktı.

Haber 15-02-24 18:16

Çocuk koğuşunda cinsel istismar! İğrenç olayda skandal detay: Muayene yapılmamış

Kocaeli'de, 2022 yılında cezaevindeki çocuk koğuşunda tutuklu bulunan S.T. (19) ile M.D. (18), aynı koğuşta kaldıkları 4 kişi tarafından cinsel istismara uğradı. Yargılama sonucunda 4 sanığa 30 yıla kadar değişen oranlarda hapis cezaları verildi. Olayla ilgili 5 infaz koruma memuru hakkında başlatılan soruşturma da tamamlandı. 5 gardiyan hakkında 'Görevi kötüye kullanmak' suçundan ayrı ayrı 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istendi. Hazırlanan iddianamede yeni detaylar da ortaya çıktı.

Haber 11-02-24 11:59

Profesör açıkladı Toplardamar pıhtılarında kritik süre ilk 15 gün

Toplardamar pıhtılarının tedavi edilerek hastaların sağlığına kavuşması için ilk 15 günün çok kritik olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Levent Oğuzkurt, "İlk 15 gün içerisinde anjiyo ile damardan müdahale edilirse o pıhtıyı tamamen yok etme şansınız var. Hasta bize 25 gün sonra geldiği zaman bu pıhtıyı temizleyemiyoruz. Şansımız azalıyor, 1 aydan sonra artık imkânsız hale geliyor. İlk birkaç gün kahve telvesi gibidir, içerisini girip çekebiliriz. 15 gün diyoruz ama ne kadar erken o kadar iyi" dedi.

Kadin 07-02-24 17:48

Yeni bir eve taşındığından beri hastaydı! Doktorlar sebebini bulamadı, tesadüfen fark ettiğinde hayatının şokunu yaşadı

ABD'de yaşayan bir kadın, altı aydan beri noktaların sebebini bulamadığı bir hastalıkla mücadele ediyordu. Bu süre, yeni bir eve taşındığı tarihe denk geliyordu. Kadın, bir gün evde tesadüfen fark ettiği korkunç manzarayla hayatının şokunu yaşadı ve doktorları bile şaşkına çevirdi. Kadının evinden paylaşılan 'zehirli kabus' görüntüleri sosyal medyayı dehşete düşürdü.

Kadin 06-02-24 15:57

Manken Melisa Aydınalp'in yarı çıplak protestosu tepkilere neden olmuştu! Cezası belli oldu: 1 yıla kadar hapis istemi

İstanbul'un Bağdat Caddesi'nde yarı çıplak vaziyette protesto yaparak Türkiye'nin gündemine yerleşen manken Melisa Aydınalp hakkında, “Hayasızca hareketlerde bulunma” suçundan 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Trend 06-02-24 11:59

Hikmet Karaman'a 'kel' diyen şahısın 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası isteniyor

Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'a, Kayserispor'da görev yaptığı dönemde sosyal medya hesabından 'kel' diyerek küfür ettiği iddiasıyla Serhat Ö.'nün 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.

Spor 01-02-24 15:12

'Hiçbir şey yapmadım sadece taşındım ve 22 kilo verdim' 6 aydan kısa sürede hayatı değişti! 'Hiç fark etmemiştim'

Kilo verip daha sağlıklı hem de daha fit bir vücuda sahip olmak pek çok kişinin kişisel hedefleri arasında. Bunun için sağlıklı beslenme ve düzenlik egzersiz de ilk kural. Bu büyük çaba gerektiren yolculukta kilo verme hikayeleri dinlemek de yararlı olabiliyor. Ancak ABD'li bir kadın hiçbir çaba sarf etmeden nasıl 22 kilo verdiğini anlatmasıyla sosyal medyada herkesi şoke etti. Kadının bunun için yaptığı tek şey ise taşınmak oldu. İşte 6 aydan kısa sürede hayatını değiştiren o dönüşüm öyküsü...

Kadin 31-01-24 16:29

Fatih Camisi'ndeki bıçaklı saldırıyı gerçekleştiren sanığa 34,5 yıla kadar hapis istemi

Fatih Camisi imamı Kurra Hafız Galip Usta ile cami cemaatinden Bilal Erdem'i bıçakla yaralayan, bir kişiyi de darbeden sanık Ömer Salgın hakkında "kasten öldürmeye teşebbüs" ve "kasten yaralama" suçlarından 19 yıl 6 aydan 34 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Yurthaber 25-01-24 13:58

Bodrum’da yol kenarında gömülü ceset bulunmasıyla ilgili 4 sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet istendi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Ümit Erol'un öldürülerek yol kenarına gömülmesiyle ilgili yargılanan tutuklu 4 sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis, tutuksuz yargılanan diğer 4 sanığa da 6 aydan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Yurthaber 23-01-24 15:09

'Sen Mutlu Ol Ne Olur' şarkısıyla Popstar'a damga vurmuştu! Popstar’ın yıldızı Aydan Kaya son haliyle gündem oldu

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Popstar yarışmasındaki favori yarışmacıların son halleri zaman zaman sosyal medyada gündem oluyor. Bu isimlerden biri de 'Sen Mutlu Ol Ne Olur' şarkısındaki performansıyla hafızalara kazınan Aydan Kaya oldu. Kaya'nın son hali herkesi şaşırttı.

Magazin 19-01-24 08:46

Yeşilçam'ın tescilli güzeli Aydan Şener'den bomba ihanet itirafı! 'Aldatılmayan kadın yok' sözleri olay oldu

1981 Türkiye güzeli seçildikten sonra Çalıkuşu, Mühürlü Güller ve Yüzleşme gibi sayısız dizi ve filmde rol alan ünlü oyuncu Aydan Şener yıllar sonraki ihanet itirafıyla gündem oldu. Yıllara meydan okuyan güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren Şener ' Aldatılmayan kadın yok' sözleriyle dikkat çekti.

Magazin 11-01-24 16:26

Erdoğan hepsinin elini havaya kaldırdı, seçim yarışını böyle başlattı! AK Parti'nin 26 ildeki merakla beklenen belediye başkan adayları belli oldu

31 Mart'ta 3 aydan az süre kala AK Parti'nin 26 ilde merakla beklenen belediye başkan adayları resmen açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün düzenlenen törende adayların ismini bir bir duyurup sahneye davet ederek ellerini kaldırdı. Adayları illerin alfabetik sıralamasına göre açıklayan Erdoğan'ın İstanbul adayı Murat Kurum'u en son duyurması dikkatlerden kaçmadı. Peki AK Parti'nin 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yarışacak belediye başkan adayları kimler? İşte 26 ismin yer aldığı liste...

Haber 07-01-24 16:18

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan asgari ücret açıklaması: 'Sorumlu kıldık' dedi: Otomobilde bulunurluk 6 aydan 6 saate düştü

Milyonlar asgari ücret zammı için beklerken Ticaret Bakanı Ömer Bolat’tan da bir açıklama geldi. Bakan Bolat, “Çalışanlar ve işveren kesimi müsterih olsun. Hükümetimiz dengeli ve makul bir asgari ücretin belirlenmesini başaracaktır” dedi. Otomobil piyasası içinse kaotik ve piyasa bozucu hareketlere müsama etmeyeceklerinin altını çizerek, “6 ay araç bulunamazken 6 saatte araç teslim alınır hale geldi. Gayrimenkulde sahte ilanları cezalandırıyoruz. İlan sitelerini sorumlu kıldık” diye konuştu.

Finans 27-12-23 14:04

BM, Gazze'deki mevcut duruma dikkat çekti: Nüfusun dörtte biri açlıktan ölüyor

Birleşmiş Milletler (BM) Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) İletişim Direktörü Juliette Touma, iki buçuk aydan fazla bir süredir İsrail saldırılarına maruz kalan Gazze'deki mevcut durumun "ürpertici" olduğunu belirtti.

Haber 22-12-23 19:28

Eski ABD askeri YouTuber Adam Knowles video çektiği sırada yaralandı! Omzunda roketatar patladı... Alevlerin içinde kalıp bayıldı

Eski ABD askeri olan şimdilerin YouTuber'ı Adam Knowles video çektiği sırada korkunç bir kaza yaşadı. Balistik bir test yaptığı sırada Knowles'in omzunda bir roketatar patladı. Alevlerin ortasında kalarak baygın halde yerde yatan Knowles hemen hastaneye kaldırıldı. Bir aydan uzun bir süre sonra Knowles, kendisini "çok daha iyi" hissettiğini ancak tamamen iyileşmek için hâlâ uzun bir yolu olduğunu söyledi.

Trend 19-12-23 09:48

Araçla takip ettiği kadına uygunsuz hareket yapan sanığa 3 yıla kadar hapis istemi

Kartal'da, aracıyla bisiklet süren müştekiyi takip ederek, uygunsuz hareketler yaptığı iddia edilen tutuklu sanık hakkında "teşhir suretiyle cinsel taciz" suçundan 4,5 aydan 3 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.

Yurthaber 29-11-23 11:55

Kırklareli'nde sahipsiz köpeği bıçakla öldüren sanığa 4 yıla kadar hapis istemi

Kırklareli'nde sahipsiz köpeği bıçaklayıp öldürdüğü iddia edilen sanığa, "Hayvanları Koruma Kanunu" kapsamında 6 aydan 4 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.

Yurthaber 22-11-23 14:08

Gönül Dağı'nda beklenmedik ayrılık! Başrol oyuncusu diziye veda ediyor

TRT 1 ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı'nda beklenmedik bir ayrılık yaşanıyor. Başrollerinde Berk Atan, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Semih Ertürk, Hazal Çağlar, Cihat Süvarioğlu, Ali Düşenkalkar gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizide başrol oyuncusunun kadroya veda edeceği ortaya çıktı.

Magazin 22-11-23 12:53

TBMM Genel Kurulu'nda gergin oturum! HEDEP milletvekillerinden kürsü işgali

TBMM Genel Kurulu'nda Meclis Başkanvekili Celal Adan ile HEDEP Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık arasında tartışma yaşandı. Sakık oturum sırasında Meclis Başkanvekili Celal Adan'a tepki gösterdi. Yanına gelen milletvekilleri Sakık'ı sakinleştirmeye çalıştı. Tartışma sonrasında HEDEP Milletvekilleri kürsünün etrafından toplanarak oturma eylemi yaptı. Bir süre kürsü işgali yapan HEDEP milletvekilleri daha sonra Başkanlık Divanı önünden ayrılarak yerlerine geçti.

Haber 21-11-23 19:22

FETÖ üyeliğinden yargılanıyordu! Eski ÖSYM Başkanı Ali Demir için istenen ceza belli oldu

FETÖ üyeliğinden yargılanan eski Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Ali Demir hakkında istenen ceza belli oldu. Ali Demir için tutuksuz yargılandığı davada savcı, 'Silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan 7 yıl 6 aydan 15 yıla kadar hapis cezası talep etti. Duruşma, 15 Şubat 2024'e ertelendi.

Haber 21-11-23 17:42

Hrant Dink'in katili Ogün Samast hakkında yeni iddianame! İşte istenen ceza

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'i öldüren Ogün Samast hakkında yeni bir iddianame hazırlandı. İddianamede, Ogün Samast hakkında FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün yönetici ve üyeleriyle irtibatının olduğuna dikkat çekildi. Ogün Samast'ın 'Suça sürüklenen çocuk' olarak yer aldığı iddianamede, Samast'ın "silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte silahlı terör örgütü adına suç işlemek" suçundan 7 yıl 6 aydan 12 yıla kadar hapsi istendi. İşte detaylar...

Haber 19-11-23 17:45

Sevgilisini taşla öldürüp cesedini parçalamıştı! Kan donduran detaylar: 45 dakika boyunca...

Bahçelievler'de Rıza Beler (61), birlikte yaşadığı Özbekistan uyruklu Umıda Tulyaganova'yı (40) taşla öldürüp cesedini parçalayarak derin dondurucuya koydu. İddianamede, Rıza Beler’in cinayeti 3 aydan beri planladığı belirtildi. Ayrıca 45 dakika boyunca maktulü öldürmeye uğraştığı anlatıldı. Katil zanlısı, 'Tasarlayarak kadına karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

Haber 02-11-23 16:30

Kimse bunu bilmiyordu! 7 yılda sadece 41 bin kişi yararlandı: Günlük asgari ücret tutarında ödeme alabilirsiniz

Doğum yapan kadınlara çocuk sayısına göre 2 aydan 6 aya kadar yarım çalışma ödeneği veriliyor. Yarım çalışma ödeneği yeterince bilinmediği için 7 yıllık sürede sadece 41 bin 319 kişi yararlandı. Peki kimler yarım çalışma ödeneği alabilir, yararlanmak için ne yapmalı, nelere dikkat edilmelidir? İşte haberin detayları…

Finans 02-11-23 07:53

Son dakika | Bahçeli'nin konuşması sırasında duygusal anlar: Celal Adan gözyaşlarını tutamadı!

Son dakika haberi: MHP lideri Bahçeli, TBMM Grup Başkanvekili Celal Adan'ın mikrofon açıkken küfretmesi sonrası HEDEP'li vekillerden gelen tepkilere ilişkin çok sert sözler söyledi, "Akıllarını alırım onların" diye konuştu. Bahçeli'nin Adan'a destek mesajı verdiği sırada ise duygusal anlar yaşandı. Meclis'te dikkat çeken görüntüler kameraya yansıdı.

Haber 31-10-23 11:08

Meclis'teki küfür canlı yayına yansıdı! Sırrı Sakık'ın sözlerine sinirlendi, mikrofonu kapattı ama...

Meclis'teki küfür canlı yayına yansıdı. Meclis Başkanvekili Celal Adan başkanlığında toplanan TBMM Genel Kurulu'nda HEDEP'li Sırrı Sakık ile Celal Adan arasında polemik yaşandı. Adan'ın mikrofonu kapatıp küfrettiği anlar ise gündem oldu.

Haber 27-10-23 09:20

Sakarya'da 3 askerin şehit olduğu patlamaya ilişkin davada mütalaa açıklandı

Sanık 4 jandarma personeli hakkında 2 yıl 8 aydan 22 yıl 6'şar aya kadar hapis istendi

Yurthaber 13-10-23 11:46

Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'ya büyük şok! Hadise'nin açtığı dava sonuçlandı

Şarkıları ve klipleriyle gündemden düşmeyen Hadise, Reza Zarrab’la ilişki yaşadığını öne sürerek kendisine ağır hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'ya dava açmıştı. Hadise'nin açtığı davada ünlü isimler hakkında "Hakaret" suçundan 3 aydan 4 yıl 8 aya kadar değişen hapis istemiyle ayrı ayrı iddianame düzenlendi. Hadise’nin 3 program sunucusuna açtığı tazminat davasında karar çıktı.

Magazin 04-10-23 13:04

Sıfır otomobilde işler tersine döndü! Teslimatlar 3 aydan 3 saate indi: Aksesuar ve kasko zorunluydu, hediye oldu…

Sıfır otomobilde yüksel fiyat ve bulunurluk sorunu için Ticaret Bakanlığı tarafından peş peşe alınan önlemler meyvesini vermeye başladı. Sıfır araç almak için aylarca bekleyen vatandaşlar şimdi 3 saatte yeni arabasına kavuşur oldu. Fiyatlar ise arka arkaya yapılan kampanyalarla geri çekilmeye başlarken, bir dönem zorunlu tutulan aksesuat ve kasko şu sıralarda hediye edilir oldu. İşte detaylar…

Finans 30-09-23 08:50

Yeşilçam'ın güzel oyuncusu Aydan Şener ünlü dizinin kadrosunda! Müjgan rolüyle geri dönüyor

Yeşilçam'ın usta ismi Aydan Şener ekranlara dönüyor. Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'in yeni sezonuna dahil olan 1981Türkiye güzeli Aydan Şener dizide "Müjgan" rolüne can verecek.

Magazin 29-09-23 11:28

Gönül Dağı'nda sürpriz gelişme! O isim yeniden kadroya dahil oldu

Başrollerinde Berk Atan, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Semih Ertürk, Hazal Çağlar ve Cihat Süvarioğlu'nun yer aldığı TRT1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı'nda sürpriz bir gelişme yaşandı. Dördüncü sezonuyla ekrana gelen diziye eski oyuncusu yeniden dahil oldu.

Magazin 27-09-23 16:22

Çinli araştırmacılara konu olmuştu! Defne Samyeli'nin son pozlarına beğeni yağdı

Haber sunuculuğunu bırakmasının ardından oyunculuk ve şarkıcılık kariyerine adım adan Defne Samyeli son olarak Çinli araştırmacılara konu olduğu haberleriyle gündeme geldi. İki çocuk annesi Samyeli, son pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin gönderisine kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 26-09-23 13:01

Fatih Altaylı hakkında istenen ceza belli oldu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca gazeteci Fatih Altaylı hakkında Din İşleri Yüksek Kurulu'nun verdiği fetva ve görüşle ilgili paylaşımındaki üslup ve ifadeler nedeniyle bir iddianame hazırlandı. Üslup ve ifadelerin, 'sövme' niteliğinde olduğu belirtilen iddianamede Altaylı hakkında 6 aydan 4 yıla kadar hapis isteniyor.

Haber 18-09-23 10:42

Sıfır otomobil bayilerinde ilk kez oluyor! ‘Bu aydan itibaren hissedilecek’ diyerek açıkladılar: Tamamen ortadan kalktı…

Sıfır ve ikinci el otomobil fiyatları için peş peşe alınan önlemler meyvesini vermeye başladı. Araba almak isteyenler için güzel haberi galericiler duyurdu. Yılın ilk 6 ayında ellerinde bir tane bile stok bulunmayan bayilerin ellerinde ilk kez araç kaldı. Satışlar frene basarken, asıl durağanlığın bu ay itibarıyla başlayacağını söylediler. İkinci el araba fiyatları içinse “Fiyatlarda düşme çok az, artışında olacağını beklemiyoruz” yorumunu yaptılar…

Finans 12-09-23 14:18

Ankara için yaptırılan AK Parti anketinde dikkat çeken detay! O isim ilk kez soruldu…

Yerel seçimlere 7 aydan az bir süre kala partilerin aday belirleme çalışmaları da hız kazandı. ‘Fiberus’ isimli bir şirketin AK Parti’nin 4 ismi için anket çalışması yaptığına ilişkin bir video ortaya çıktı. Ankara’da AK Parti için yaptırıldığı öne sürülen söz konusu ankette yer alan isimler ise dikkat çekti. İşte detaylar…

Haber 08-09-23 08:19

İstanbul barajlarında kritik seviye! Doluluk yüzde 30'un altına düştü: Tehlike sınırını geçti, su kesintileri kapıda

Marmara Bölgesi'nde bu yıl yağışların azalmasıyla birlikte İstanbul'a su sağlayan barajlardaki doluluk oranları yaklaşık 3 yıldan sonra yüzde 30'un altına düştü. Kente su sağlayan barajlardaki su seviyesi son 3 yılın en düşük seviyesine inerken doluluk oranı 2 Kasım 2020'de 29,79 olarak ölçülmüştü. İstanbul'un iki aydan az suyunun kaldığını belirten meteoroloji mühendisi Güven Özdemir "Barajlardaki su seviyesi artık tehlike sınırını geçti. Su kesintileri kapıda." dedi.

Haber 29-08-23 19:43

Ankara'daki camide çekilen o fotoğraflarla ilgili yeni gelişme! Hapis talebiyle iddianame hazırlandı

Ankara’nın en büyük camilerinden biri olarak kabul edilen Kocatepe Camii’nde çekilen görüntüler sosyal medyada tepkilerin odağına yerleşmişti. Haklarında soruşturma başlatılan Ezgi C. ve Bilal K. için her bir şüpheli için 9'ar aydan 1'er yıl 6'şar aya kadar hapis talebiyle iddianame hazırlandı.

Haber 22-08-23 14:17