Ayhan Tas Evli Mi Haberleri

Boşanma davası nasıl açılır? E-Devlet üzerinden boşanma davası açılabilir mi?

Evli çiftlerin nikah ile kurdukları evlilik birliklerinin, mahkemelerin aldığı boşanma kararı ile son erdirmeleri için açtıkları dava türü boşanma davası olarak adlandırılır. Boşanma davaları kendi aralarında anlaşmalı boşanma davası ve çekişmeli boşanma davası olmak üzere ikiye ayrılır. Her bir türün kendine göre kuralları ve şartları bulunur.

Haber 2024-02-05 16:46:57

Damla Ersubaşı kimdir, kaç yaşında ve nereli? Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı evli mi?

Damla Ersubaşı kimdir ve nereli gibi soruların yanıtları merak ediliyor. Bir dönemin efsane dizilerinden Sihirli Annem'de Tuğçe rolüne hayat veren Damla Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser'den olaylı bir şekilde boşanmıştı. Bir dönem uyuşturucu batağına düştüğünü ve eski eşinin ailesinden para alıp kumarda ve uyuşturucuda harcadığını itiraf eden Ersubaşı magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki, Damla Ersubaşı kimdir, kaç yaşında ve nereli? Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın hayatı...

Magazin 2023-12-22 16:23:35

Arak dizisinin Kara'sı İlker Kaleli kimdir? İlker Kaleli evli mi, kaç yaşında, nereli? Poyraz Karayel'den sonra ilk kez televizyonda!

İlker Kaleli yeni dizi Arak ile birlikte merak edilen isimler arasında yerini aldı. Öykü Karayel, Tülin Özen, Mehmet Özgür ve Yıldıray Şahinler gibi isimlerle çalışacak olan İlker Kaleli'nin nereli ve kaç yaşında olduğu ile evli olup olmadığı merak edildi. Peki, Arak dizisinin Kara'sı İlker Kaleli kimdir? İlker Kaleli evli mi, kaç yaşında, nereli? Poyraz Karayel'den sonra ilk kez televizyonda!

Magazin 2023-12-21 20:03:12

Survivor Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, evli mi? Survivor Poyraz ve Aleyna Kalaycıoğlu arasında ne oldu? Kadrolar belli oluyor!

Survivor Yiğit Poyraz ile ilgili aramalar hız kazandı. Survivor 2024 All Star kadrosunun belli olduğu gecede Poyraz Yiğit en dikkat çeken isimler arasında yer aldı. İlk olarak 2021 yılında yarışan Yiğit, Mehmet ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ile birlikteydi. 'Survivor Poyraz Aleyna' ekranı da yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Peki, Survivor Poyraz Yiğit kimdir, kaç yaşında, evli mi? Survivor Poyraz ve Aleyna Kalaycıoğlu arasında ne oldu? Kadrolar belli oluyor!

Magazin 2023-12-10 20:41:16

Diğer Haber Etiketleri

boşanma davası boşanma davası nasıl açılır anne turu Damla Ersubaşı ele ünlü oyuncu yaşında İlker Kaleli arak poyraz karayel ali erbil Mehmet Ali Erbil Yiğit Poyraz Acun Ilıcalı aktan Oyuncu Nihat Altınkaya survivor Murat Boz karakteri kelebe Özge Özpirinçci özge özpirinççi kimdir Fatih Altaylı Ayhan Akman Esra Erol Esra Erol'da esra erol canlı esra erol canlı yayın nihal candan kimdir sosyal medya Nihal Candan nihal candan kaç yaşında birce kelebeğin Mert Fırat mert fırat kimdir bir derdim var İdil Fırat Birce Akalay dilek taşı Perihan Savaş İbrahim Tatlıses Salih Bademci Hazal Subaşı da, kulübün maçı maçın sırbistan voleybol final maçı vakıfbank i Gizem Örge Filenin Sultanları kate Model Lottie Moss selçuk bayraktaroğlu yaş kararları gecesi güzide mertcan kimdir TV8 Lerzan Mutlu Bülent Serttaş Nilsu Berfin Aktaş mustafa mert koç söyledi Masterchef tanya masterchef tanya onur buldu eşi Güldür Güldür Aslı Tandoğan aslı tandoğan kimdir Üvey anne yılmaz öztürk restaurant atatürk stadı Hakan Çalhanoğlu ligi verildi hakan çalhanoğlu kaç yaşında hakan çalhanoğlu inter hakan çalhanoğlu babası alparslan bayraktar enerji ve tabii kaynaklar bakanı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Cevdet Yılmaz yeni kabine Yaşar Güler Milli Savunma Bakanı Hakan Fidan hakan fidan nereli Ali İhsan Yavuz ak parti Lütfi Elvan Hamza Dağ Bülent Turan Fatih Şahin Uğur İbrahim Altay İbrahim Kalın ibrahim kalın kitapları cumhurbaşkanlığı sözcüsü ibrahim kalın film festivali Merve Dizdar Gürhan Altundaşar Neslihan Atagül sevgilisi Selin Ciğerci Kadir Doğulu Tuğçe Kandemir tuğçe kandemir şarkıları Şarkılar Bizi Söyler rüya Müge Anlı Müge Anlı ile Tatlı Sert tiktok atv ünlü şarkıcı Kahtalı Mıçe Latif Doğan yudum Sibel Can Hakan Altun Hüsnü Şenlendirici Kanal D Şanlıurfa Valiliği seçim Mehmet Ali Kulat Ayhan Bilgen Altan Tan okullar tatil mi Şanlıurfa pelin çift deprem

Survivor Nihat Altınkaya kimdir, nereli ve kaç yaşında? Nihat Altınkaya dizileri neler, evli mi? Survivor 2024 takım kadroları belli oluyor!

Nihat Altınkaya, 10 Aralık 2023 Pazar gününün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Survivor 2024 takım kadroları belli oluyor. Nihat Altınkaya, Acun Ilıcalı'nın paylaşımı ve Survivor 2024 takım kadrolarına ilişkin yayımlanan fragman sonrası merak konusu oldu. Peki, Survivor Nihat Altınkaya kimdir, nereli ve kaç yaşında? Nihat Altınkaya evli mi?

Magazin 10-12-23 20:02

Şef Murat Bozok kimdir? MasterChef konuğu Murat Bozok evli mi, nerede çalışıyor? All Star'a konuk oldu!

Şef Murat Bozok evli mi değil mi merak edildi. MasterChef All Star'a konuk olan şef, yarışmacılara kendi yaptığı tabağı yaptırdı. Deniz tarağı ile tabak yaptıran şefin hayatı da merak edildi. Michelin yıldızlı restoranlarında çalışan Şef Murat Bozok'un gastronomi üzerine basılmış kitapları bulunmaktadır. Peki, Şef Murat Bozok kimdir? MasterChef konuğu Murat Bozok evli mi, nerede çalışıyor? All Star'a konuk oldu!

Magazin 09-12-23 20:39

Sandık Kokusu'nun Karsu'su Özge Özpirinçci kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özge Özpirinçci evli mi, eşi kim? Hayatı ve biyografisi

Özge Özpirinçci, Sandık Kokusu dizisinde Karsu karakterine hayat veriyor. Başarılı oyuncu; Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili ile başrolleri paylaşıyor. Show Tv'nin yeni dizisi Sandık Kokusu'nu Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme aldı. Dizinin yönetmenliğini ise Nezaket Coşkun üstlendi. Peki, Özge Özpirinçci kimdir, kaç yaşında ve veli mi? İşte, Sandık Kokusu'nun Karsu'su Özge Özpirinçci'nin hayatı ve biyografisi...

Magazin 06-12-23 19:49

Ayhan Akman fondan kar etti mi? Yaşadığı süreci tek tek anlattı: Tek salak kendim zannediyordum

Çok sayıda futbolcunun mağdur olarak isminin geçtiği fon vurgununda bir sıcak gelişme daha yaşandı. Para yatıran ancak kar elde etmeden ana parasını kurtardığını belirten eski futbolcu Ayhan Akman, Fatih Altaylı'ya yaşadığı süreci, "Geri zekalıyım diyorum ama o kadar da değil" diyerek anlattı. Akman ayrıca, "Tek salak kendim zannediyordum. Bilsem onları uyandırmaz mıyım?" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Haber 29-11-23 17:15

Esra Erol'da büyük yüzleşme! Evden kaçmasının nedeni bakın ne çıktı! Öleceksen öl de, bir an önce evleneyim

Esra Erol, kayıplara karışan eşinin bulunmasını isteyen Sezgin Bolat'ı konuk etti. 18 Eylül tarihinde baba evinde 2 çocuğuyla birlikte sırra kadem basan Emel Hanım yapılan çalışmalar sonucu bulundu. Emel Hanım'ın Adem Bey'le imam nikahı kıydığı iddia edildi. Sezgin Bey, "Ben seninle bir saniye daha evli kalmak istemiyorum" diyerek eşine sert çıktı. Emel Hanım da "Öyle mi? 'Öleceksen öl de ben bir an önce evleneyim' diyen kimdi?" ifadeleri kullanarak tepki gösterdi.

Magazin 22-11-23 11:34

Nihal Candan kimdir, nereli, mesleği ne? Nihal Candan evli mi? Kapa para aklamaktan tutuklandı!

Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler sosyal medya fenomenlerinin kara para aklama olayları sebebiyle son günlerde en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından gözler Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşlere çevrilmişti. Tutuklanan kardeşlerden Nihal Candan'ın yaşı, mesleği, evli olup olmadığı ve nereli olduğu sorgulanıyor. Peki, Nihal Candan kimdir, nereli, mesleği ne? Nihal Candan evli mi? Kapa para aklamaktan tutuklandı!

Magazin 16-11-23 19:54

Bir Derdim Var'ın Savcı Ömer'i Mert Fırat kimdir, nereli ve kaç yaşında? Mert Fırat evli mi? Rol aldığı dizi ve filmler

Mert Fırat, yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olan Bir Derdim Var dizisinde Savcı Ömer'i, Birce Akalay ise Nilüfer karakterini canlandırıyor. Burak Müjdeci'nin yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin senaryosu ise Yekta Torun'a ait. Bir Derdim Var dizisinin senaryo ekibinde Deniz Gürlek de bulunuyor. İlk bölümüyle bu akşam Kanal D izleyicisi ile buluşacak dizi için heyecan dorukta. Peki, Mert Fırat kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Bir Derdim Var'ın Savcı Ömer'i Mert Fırat'ın hayatı...

Magazin 09-11-23 19:49

Dilek Taşı'nın Macide'si Perihan Savaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? Perihan Savaş ve İbrahim Tatlıses ne zaman evlendi, şu an evli mi?

Dilek Taşı'nın Macide'si Perihan Savaş vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak Dilek Taşı 1987 yılında başlayan bir hikayeyi anlatıyor. Dizide Salih Bademci, Mustafa, Hazal Subaşı ise Figen karakterine hayat veriyor. Dilek taşı için geri sayım sürerken birçok kişi internette Perihan Savaş hakkında araştırma yapıyor. Peki, Perihan Savaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Dilek Taşı'nın Macide'si Perihan Savaş hakkında merak edilenler...

Magazin 08-09-23 00:18

Gizem Örge nereli, kaç yaşında? Gizem Örge boyu kaç, evli mi? Sahada devleşti!

Gizem Örge ile ilgili aramalar Türkiye'nin CEV 2023 Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa şampiyonu olmasıyla birlikte hız kazandı. Final maçında Cansu Özbay, Melisa Vargas, Eda Erdemve Ebrar Karakurt ile devleşen Gizem Örge'nin nereli olduğu, boyunun kaç olduğu ve evli olup olmadığı merak edildi. Peki, Gizem Örge nereli, kaç yaşında? Gizem Örge boyu kaç, evli mi? Sahada devleşti!

Spor 04-09-23 00:37

Lottie Moss arkadaşının düğününde evli isimle birlikte mi oldu? Şoke eden iddia

OnlyFans modeli Lottie Moss, Jamie Laing'in düğününde evli eski Made in Chelsea yıldızı Spencer Matthews ile cinsel ilişkiye girdiği iddialarını yalanladı.

Magazin 13-08-23 13:49

Selçuk Bayraktaroğlu kimdir, kaç yaşında? Yeni Kara Kuvvetleri Komutanı Selçuk Bayraktaroğlu aslen nereli, hangi görevlerde bulundu, evli mi?

Selçuk Bayraktaroğlu kimdir, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu gibi soruların yanıtları Yüksek Askeri Şura toplantısının sona ermesinin ardından araştırılmaya başlandı. Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları açıklandı ve TSK'nın yeni komuta kademesi belli oldu. Bu kapsamda Kara Kuvvetleri Komutanlığına Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu atandı. Peki, Selçuk Bayraktaroğlu kimdir? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Haber 03-08-23 16:34

MasterChef Güzide Mertcan kimdir, kaç yaşında, evli mi? MasterChef Güzide kaçıncı oldu, elendi mi?

MasteChef Güzide, All Star eleme gecesi sebebiyle gündem oldu. ilk olarak 2019 sezonunda yarışan Güzide Mertcan evi ile de uzun süre konuşulmuştu. Eleme potasında olan yarışmacının hayatı, yaşı ve evli olup olmadığı merak edildi. Peki, MasterChef Güzide Mertcan kimdir, kaç yaşında, evli mi? MasterChef Güzide kaçıncı oldu, elendi mi?

Magazin 17-07-23 00:36

İşte Gelin İşte Kaynana Jürisi Bülent Serttaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? Bülent Serttaş evli mi? Şarkıları ve biyografisi!

İşte Gelin İşte Kaynana yarışmasının jüri üyesi Bülent Serttaş vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü şarkıcıya programda Lerzan Mutlu ve Gülşah Saraçoğlu eşlik edecek. İşte Gelin İşte Kaynana yarışması Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de bugün izleyicisiyle buluşacak. Bülent Serttaş; moda, rekabet ve eğlencenin bol olduğu yarışma öncesi internette araştırılıyor. Peki, Bülent Serttaş kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...

Magazin 10-07-23 15:15

Yaz Şarkısı'nın Gülbeyaz'ı Nilsu Berfin Aktaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? Nilsu Berfin Aktaş evli mi? İşte dizileri...

Nilsu Berfin Aktaş, Yaz Şarkısı dizisinde Gülbeyaz karakteri ile izleyici karşısına çıkacak. Doğa Can Anafarta'nın yönetmen koltuğuna oturduğu Yaz Şarkısı dizisinin senaryosunu Ramazan Demirli, Zafer Özer Çetinel ve Görkem Tüzün kaleme aldı. Yaz Şarkısı bu akşam saat 20.00'de ilk bölümü ile ekrana gelecek. Nilsu Berfin Aktaş vatandaşlar tarafından internette araştırılıyor.Peki, Nilsu Berfin Aktaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yaz Şarkısı'nın Gülbeyaz'ı Nilsu Berfin Aktaş'ın hayatı...

Magazin 09-07-23 19:19

MasterChef Gamze kimdir, kaç yaşında? MasterChef All Star 19. yarışmacısı Gamze Tosun nereli? İşte hayatı!

Gamze Tosun MasterChef Türkiye yemek yarışması programının 2023 All Star sezonunda ana kadroda yer almaya hak kazandı. MasterChef 2022 sezonundaki başarılı performansıyla hafızalara kazınan Gamze Tosun bu kez All Star şampiyonu olabilmek için mücadele edecek. Yarışmacılardan MasterChef All Star Gamze'nin hayatı, yaşı ve memleketi gibi detaylar merak edildi. Peki, MasterChef Gamze Tosun evli mi? MasterChef Gamze'nin Instagram hesabı ne? İşte detaylar...

Magazin 06-07-23 09:51

MasterChef Ayaz kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef All Star 18. yarışmacısı Ayaz Geçer'in hayatı ve biyografisi

Ayaz Geçer MasterChef Türkiye yemek yarışması programının 2023 All Star sezonunda yer almaya hak kazandı. MasterChef 2022 sezonundaki başarılı performansıyla hafızalara kazınan Ayaz Geçer bu kez All Star şampiyonu olabilmek için mücadele edecek. Yarışmacılardan MasterChef Ayaz'ın hayatı, yaşı ve memleketi gibi detaylar merak edildi. Peki, MasterChef Ayaz Geçer evli mi? MasterChef Ayaz'ın Instagram hesabı ne? İşte detaylar...

Magazin 05-07-23 08:26

MasterChef Tanya kimdir, kaç yaşında? MasterChef All Star 7. yarışmacısı Tanya Kilitkayalı nereli? Hayatı ve biyografisi!

Tanya Kilitkayalı MasterChef Türkiye yemek yarışması programının 2023 All Star sezonunda yer almaya hak kazandı. MasterChef 2020 sezonuyla hafızalara kazınan Tanya Kilitkayalı bu kez All Star şampiyonu olabilmek için mücadele edecek. Yarışmacılardan MasterChef Tanya'nın hayatı, yaşı ve memleketi gibi detaylar merak edildi. Peki, MasterChef Tanya Kilitkayalı evli mi? MasterChef Tanya'nın Instagram hesabı ne?

Magazin 22-06-23 08:39

Benim Güzel Ailem dizisinin Ferdi'si Onur Buldu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Onur Buldu evli mi, eşi kim? Hayatı ve biyografisi!

Onur Buldu, bugün TRT 1'de ilk bölümü ile ekrana gelecek olan Benim Güzel Ailem dizisi nedeniyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü oyuncuya dizide, Erdal Özyağcılar, Seray Gözler ve Melis Babadağ gibi isimler eşlik ediyor. Sadullah Çelen'in yönetmen koltuğunda oturduğu Benim Güzel Ailem dizisinin senaryosunu Baykut Baden kaleme aldı. Peki, Benim Güzel Ailem dizisinin Ferdi'si Onur Buldu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Onur Buldu evli mi, eşi kim?

Magazin 21-06-23 21:36

Üvey Anne'nin İpek'i Aslı Tandoğan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Aslı Tandoğan evli mi, eşi kim?

Aslı Tandoğan, Üvey Anne dizisinde İpek Zengin karakterine hayat veriyor. Kutsi ve Hazal Filiz Küçükköse ile başrolü paylaşacak olan başarılı oyuncunun hayatı ve biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Gerçek bir hikayeden uyarlanan dizinin yönetmen koltuğunda Yasemin Türkmenli oturuyor. Merak edilen yapımın senaryosunu ise Yasemin Kırbaş kaleme aldı. Peki, Üvey Anne'nin İpek'i Aslı Tandoğan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Aslı Tandoğan evli mi, eşi kim?

Magazin 19-06-23 20:11

MasterChef yeni jürisi Yılmaz Öztürk kimdir, kaç yaşında? MasterChef Türkiye All Star jürisi Yılmaz Öztürk evli mi?

MasterChef yeni jürisi Yılmaz Öztürk vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Yarışmanınn yeni tanıtımında Mehmet Şef'in Yılmaz Öztürk'ü stüdyoya davet etmesiyle birlikte Somer Sivrioğlu'nun yerine ünlü şefin geleceği iddia edildi. Yarışma bugün ekrana gelecek. Peki, MasterChef yeni jürisi Yılmaz Öztürk kimdir, kaç yaşında? MasterChef Türkiye All Star jürisi Yılmaz Öztürk evli mi?

Magazin 14-06-23 21:02

HAKAN ÇALHANOĞLU kimdir, babası nereli? Inter kaptanı Hakan Çalhanoğlu kaç yaşında, evli mi? UCL FİNAL 2023'te Türk kaptan!

Hakan Çalhanoğlu, Şampiyonlar Ligi final maçıyla birlikte gündem oldu. Inter'de kaptanlık yapan milli futbolcu, İlkay Gündoğan'lı Manchester City'e karşı Avrupa'nın en büyüğü olmak için mücadele verdi. Yıldız futbolcunun hayatı da merak edilen konular arasında yer aldı. Peki, HAKAN ÇALHANOĞLU kimdir, babası nereli? Inter kaptanı Hakan Çalhanoğlu kaç yaşında, evli mi? UCL FİNAL 2023'te Türk kaptan!

Spor 11-06-23 00:33

Alparslan Bayraktar kimdir, kaç yaşında? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar evli mi, nereli? Teşekkür ederken duygulandı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar görevi Dönmez'den devraldı. Yeni Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı; ailesine çocuklarına teşekkür ederken duygulandı. Peki, Alparslan Bayraktar kimdir, kaç yaşında? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar hakkında bilgiler...

Haber 05-06-23 11:06

MEHMET FATİH KACIR kimdir, kaç yaşındadır? YENİ SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANIMehmet Fatih Kacır aslen nereli, evli mi?

Yeni Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır 'ın hayatı ve bulunduğu görevler merak edildi. 31 Temmuz 2018’de Cumhurbaşkanı Kararıyla Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcılığına atanan Mehmet Fatih Kacır, Milli Teknoloji Genel Müdürlüğü, Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü ve TÜBİTAK gibi kurumların çalışmalarını yürüttü. Peki, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI MEHMET FATİH KACIR kimdir, kaç yaşındadır? Mehmet Fatih Kacır aslen nereli, evli mi? İşte hakkında merak edilenler...

Haber 04-06-23 12:46

YENİ CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI CEVDET YILMAZ kimdir? Cevdet Yılmaz kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte hayatı ile ilgili bilinmeyenler

Yeni Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yeni kabine açıklamaları sonrasında vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, saat 22.00'de yeni kabineyi açıklamasıyla gözler yeni bakanlara çevrildi. Bu akşam açıklanan kabine sonrasında 6 Haziran Salı günü de yeni dönemin ilk kabine toplantısı gerçekleştirilecek. Peki, Yeni Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz kimdir, nereli ve kaç yaşında? Cevdet Yılmaz hangi görevlerde bulundu?

Haber 04-06-23 12:44

VEDAT IŞIKHAN kimdir, kaç yaşında? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan evli mi? İşte hayatı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın hayatı ve kim olduğu, yaptığı görevler vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Erdoğan'ın açıkladığı yeni kabinede Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olan Işıkhan günün en çok merak edilen ve sorgulanan isimler arasında yer alıyor. Peki, EDAT IŞIKHAN kimdir, kaç yaşında? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan evli mi? İşte hayatı

Haber 04-06-23 12:28

MİLLİ SAVUNMA BAKANI YAŞAR GÜLER kimdir, kaç yaşında? Yaşar Güler nereli, evli mi? İşte hakkında tüm bilgiler

Yaşar Güler'ın hayatı ve kim olduğu, yaptığı görevler vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Milli Savunma Bakanı olarak açıklanan Güler, merak edilen ve sorgulanan isimler arasında yer alıyor. Güler, 09 Temmuz 2018 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Genelkurmay Başkanlığı görevine atandı. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) bünyesinde birçok yerde görev yaptı. Peki, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir, kaç yaşında? Yaşar Güler nereli, evli mi? İşte hakkında tüm bilgiler

Haber 04-06-23 08:43

YENİ DIŞİŞLERİ BAKANI HAKAN FİDAN kimdir, kaç yaşında? Hakan Fidan evli mi, hangi görevlerde bulundu? İşte hayatı

Hakan Fidan'ın hayatı ve kim olduğu, yaptığı görevler vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Dışişleri Bakanı olarak açıklanan Fidan, merak edilen ve sorgulanan isimler arasında yer alıyor. Fidan, akademik tahsilinin büyük kısmını TSK'daki görevi esnasında yapmış ve 2010 yılında MİT Başkanı olmuştur. Daha sonrasında 10 Şubat 2015 tarihinde bu görevinden ayrılmış, 10 Mart 2015'te geri dönmüştür. Peki, Hakan Fidan kimdir, kaç yaşında? MİT Başkanı Hakan Fidan evli mi? İşte hayatı...

Haber 04-06-23 08:43

Ali İhsan Yavuz kimdir, kaç yaşında? AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz nereli, evli mi? İşte hayatıyla ilgili merak edilenler...

Ali İhsan Yavuz, yaklaşan yeni kabine açıklamaları nedeniyle vatandaşlar tarafından merak edildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz hakkında bilgi edinmek isteyen kişiler arama motorlarında araştırma yapıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 22.00'de yeni kabineyi açıklayacak. Bu akşam açıklanacak olan kabine sonrasında 6 Haziran Salı günü ilk kabine toplantısı gerçekleştirilecek. Peki, Ali İhsan Yavuz kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte ünlü siyasetçinin biyografisi...

Haber 03-06-23 20:46

Lütfi Elvan kimdir? Lütfi Elvan kaç yalında, nereli, evli mi? İşte merak edilenler

Lütfi Elvan, yeni kabine açıklamaları öncesinde vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 22.00'de yeni kabineyi açıklayacak. Bu akşam açıklanacak olan kabine sonrasında 6 Haziran Salı günü de yeni dönemin ilk kabine toplantısı gerçekleştirilecek. Birçok kişi arama motorlarında Elvan için sorgulama yapıyor. Peki, Lütfi Elvan kimdir? Lütfi Elvan kaç yalında, nereli, evli mi? İşte merak edilenler...

Haber 03-06-23 20:43

Hamza Dağ kimdir, kaç yaşında ve nereli? Hamza Dağ evli mi? İşte tüm hayatı

Hamza Dağ'ın hayatı ve kim olduğu merak edildi.2011 seçimleri ile birlikte 24. dönem İzmir Milletvekilliğine seçilen Dağ, sırasıyla 25. 26. ve 27. dönemlerde tekrardan İzmir Milletvekili seçilerek TBMM’de görev almıştır. 2014 yılından itibaren AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyeliği yapan Dağ, 2014-2017 yılları arasında Seçim İşleri Birimi’nde Başkan Yardımcılığı görevini de yapmıştır. Peki, Hamza Dağ kimdir, kaç yaşında ve nereli? Hamza Dağ evli mi? İşte hayatıyla ilgili detaylar...

Haber 03-06-23 20:30

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ kimdir, kaç yaşında? Hamza Dağ aslen nereli, evli mi?

Hamza Dağ günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. 2011 seçimleri ile birlikte 24. dönem İzmir Milletvekilliğine seçilen Dağ, sırasıyla 25. 26. ve 27. dönemlerde tekrardan İzmir Milletvekili seçilerek TBMM’de görev almıştır. Hamza Dağ, bu dönemlerde çeşitli görevlerde bulunmuştur. İşte, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın hayatı ve biyografisi...

Haber 03-06-23 16:09

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan kimdir, kaç yaşındadır? Bülent Turan aslen nereli, evli mi?

Bülent Turan, günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Bülent Turan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünde yüksek lisansını tamamlamıştır. İşte AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan hakkında bilgiler...

Haber 03-06-23 16:06

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin kimdir, kaç yaşında? Fatih Şahin aslen nereli, evli mi?

Fatih Şahin günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin evli ve 2 çocuk babasıdır. Şahin orta düzeyde İngilizce ve Arapça bilmektedir. İşte AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin hakkında merak edilenler...

Haber 03-06-23 16:05

Uğur İbrahim Altay kimdir, kaç yaşındadır? Uğur İbrahim Altay aslen nereli, evli mi, hangi görevlerde bulundu?

Uğur İbrahim Altay hakkında araştırmalar hız kazandı. Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından 03 Mayıs 2018’de Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Uğur İbrahim Altay, 31 Mart 2019 seçimlerinde yeniden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Peki, Uğur İbrahim Altay kimdir, kaç yaşında? Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay aslen nereli, evli mi? İşte tüm detaylar...

Haber 03-06-23 16:01

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın kimdir, kaç yaşında? İbrahim Kalın aslen nereli, evli mi?

İbrahim Kalın günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. İspir kökenli bir ailenin çocuğu olan İbrahim Kalın tarihçi, bürokrat ve diplomattır. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın hakkında merak edilenler...

Haber 03-06-23 15:53

TSK Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler kimdir, kaç yaşında? Yaşar Güler aslen nereli, evli mi?

Yaşar Güler, günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Yaşar Güler, TSK Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler; evli, 1 çocuk babası ve 2 torun sahibidir. İşte Yaşar Güler hakkında merak edilenler...

Haber 03-06-23 15:49

Merve Dizdar kimdir, kaç yaşında, nereli? Cannes Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü alan Merve Dizdar evli mi, hangi dizilerde oynadı?

Merve Dizdar ile ilgili araştırmalar Cannes'da 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü almasıyla birlikte yoğunluk kazandı. Ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın Kuru Otlar Üstüne filmindeki rolüyle ödüle layık görülen Dizdar, yaptığı konuşmayla da adından söz ettirdi. Peki, Merve Dizdar kimdir, kaç yaşında, nereli? Cannes Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü alan Merve Dizdar evli mi, hangi dizilerde oynadı? İşte ayrıntılar...

Magazin 28-05-23 07:43

Gözler Neslihan Atagül'de... Kadir Doğulu'nun yanındaki kadın Selin Ciğerci mi? Hemen açıklama yaptı

Neslihan Atagül ile evli olan Kadir Doğulu kadınlarla yakalanınca gündeme bomba gibi düştü. Kadir Doğulu'nun adının baş harfi 'S' olan birine ev açtığı gündemdeyken yanındaki kişi de Selin Ciğerci'ye benzetildi. Ciğerci'den ise açıklama gecikmedi.

Magazin 26-04-23 15:45

Tuğçe Kandemir kimdir, kaç yaşında? Tuğçe Kandemir evli mi? Türkçe öğretmenliğinden sahnelere!

Tuğçe Kandemir bu hafta Şarkılar Bizi Söyler'e konuk oldu. Programın yayınlanmasıyla birlikte kullanıcılar, 'Tuğçe Kandemir kimdir, evli mi?' gibi soruların yanıtını araştırıyor. Peki Tuğçe Kandemir kimdir, kaç yaşında? Tuğçe Kandemir evli mi?

Magazin 15-04-23 21:50

Müge Anlı'dan görülmemiş ayar! 2 çocuklu kadın askerdeyken terk ettiği sözlüsüne kaçtı! 'İnsanı çıldırtmak için mi toplandınız?''

Müge Anlı, oğulları Alim'in eski sözlüsü evli ve 2 çocuk annesi Gülseren'le kaçtığını söyleyerek yardım isteyen İsmail ve Gül Yılmaz çiftini bugün de ağırladı. Aile, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir ulaşamadıkları oğulları Alim ve eski sözlüsü Gülseren ile canlı yayında yüzleşti. Gülseren'in kaçamak cevapları ve eşinin gülmesine sinirlenen Müge Anlı'nın 'İnsanı çıldırtmak için mi toplandınız sabah sabah?'' diyerek çıkıştı.

Magazin 07-04-23 11:10

Latif Doğan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Latif Doğan evli mi?

Latif Doğan kaç yaşında ve nereli gibi sorular, Şarkılar Bizi Söyler izleyicileri tarafından merak ediliyor. Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası yayına ara veren Şarkılar Bizi Söyler programı deprem anısına türküler eşliğinde kaldığı yerden devam ediyor. Programa konuk olan Latif Doğan, Adıyaman‘ın Besni ilçesinde doğmuştur. Peki, Latif Doğan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Latif Doğan evli mi?

Magazin 01-04-23 20:15

ŞANLIURFA’DA OKULLAR TATİL Mİ? 20 Mart 2023 Şanlıurfa’da okullar var mı, kapalı mı? Valilikten 3 ilçe için tatil kararı!

Şanlıurfa'da okulların tatil olup olmadığı 20 Mart 2023 Pazartesi günü veli ve öğrenciler tarafından merak edildi. Yaşanan sel felaketinin ardından Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Şanlıurfa Valisi üç ilçede tatil kararı alındığını duyurdu. Birçok kişi intrtnette "Bugün Şanlıurfa'da okullar tatil mi? 20 Mart 2023 Şanlıurfa’da okullar var mı?" gibi soruları araştırıyor. İşte valilikten yapılan açıklama...

Haber 20-03-23 07:20

AK Parti için Altan Tan ve Ayhan Bilgen iddiası! Listelerde HÜDA-PAR, ANAP, BBP ve MHP sürprizi... Mehmet Ali Kulat Cumhur İttifakı'ndaki son kulisleri paylaştı

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere 55 gün kalırken, MAK Araştırma'nın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat; Cumhur İttifakı kulislerinde konuşulanları yazdı. İttifakta yer alacak partilere AK Parti listelerinde kaç milletvekili verilecek? HÜDA PAR, ANAP hangi illerde ilk sırada yer alacak? BBP ve MHP seçime kendi listeleriyle mi girecek? sorularına yanıt veren Kulat; Ankara koridorlarında konuşulan Ayhan Bilgen ve Altan Tan sürpriziyle ilgili de detaylara yer verdi.

Haber 19-03-23 14:02

Bugün Şanlıurfa'da okullar tatil mi? 17 Mart Cuma Şanlıurfa'da okullar var mı? Valilik açıkladı!

Şanlıurfa'da okulların tatil olup olmadığı veli ve öğrenciler tarafından merak konusu oldu. Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerden olan Şanlıurfa'da sağanak yağış sele dönüştü. Sel felaketinin ardından valilikten açıklama geldi. Peki bugün Şanlıurfa'da okullar tatil mi? 17 Mart Cuma Şanlıurfa'da okullar var mı? Vali Salih Ayhan açıkladı. İşte ayrıntılar...

Haber 17-03-23 06:36

Şanlıurfa'da okullar tatil mi? 15 Mart 2023 bugün Şanlıurfa'da okullar açık mı, kapalı mı? İşte, Valilik açıklaması...

Şanlıurfa'da okullar tatil mi? Merak edilen soru Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan tarafından yapılan açıklama ile yanıt buldu. Olumsuz hava koşullarının hayatı durma noktasına getirdiği ilde son durum belli oldu. Peki, Şanlıurfa'da okullar tatil mi? 15 Mart 2023 bugün Şanlıurfa'da okullar açık mı, kapalı mı? İşte, Valilik açıklaması...

Haber 15-03-23 07:41