Aysu Varol kimdir?

Aysu Varol kimdir?

Bursa’da dünyaya gelen Aysu Varol, Uludağ Üniversitesi’nden mezundur. Türk DJ Varol, 138 bin takipçiye sahip olan İnstagram hesabındaki paylaşımlarıyla oldukça ön plana çıkmıştır. Freelancer modellik yapan Varol, spor ve sağlıklı beslenmeyle ilgili çektiği videolarıyla takipçi kitlesini genişletiyor. Fitness, pilates konusunda da eğitimler veriyor. Spor tutkunu olan Varol, farklı mekanlarda sergilediği DJ’lik performansıyla dikkat çekiyor. Bununla birlikte kendi adında bir butiğe sahip olan Aysu Varol, sosyal hayatında da oldukça aktif görünüyor. Sosyal medya platformunda İzzet Yıldızhan tarafından kendisine gelen mesajları ifşa eden model, dikkatleri ünlü şarkıcının üzerine çekmiştir. Aralarında geçen mesajlaşmaları Instagram üzerinden yayınlamıştır.

Aysu Varol Haberleri

İzzet Yıldızhan’ı ifşa eden Aysu Varol kimdir?

Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan’ın kendinden yaşça küçük DJ Aysu Varol ile Instagram mesajlaşması ve Varol’u ofisine davet etmesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Cesur pozlarıyla gündem olan Aysu Varol ise İzzet Yıldızhan’ın mesajlarını ifşa etti. Peki, Aysu Varol kimdir?

Magazin 29-07-2020 12:32

Aysu Varol İzzet Yıldızhan'ı ifşa etti! Şoke eden mesajlar

57 yaşındaki 9 çocuk babası İzzet Yıldızhan, kendisinden yaşça küçük olan DJ Aysu Varol'a Instagram üzerinden mesaj atarak ofisine davet etti. Verdiği cesur pozlarla bilinen Varol ise Yıldızhan'ın kendisine attığı tüm mesajları ifşa etti. Yıldızhan'ın attığı mesajlar herkesi şoke etti.

Magazin 29-07-2020 10:01

Diğer Haber Etiketleri