Ayten Cabadak Haberleri

Kim Milyoner Olmak İster şampiyonu Arda Ayten bakın şimdi ne yapıyor! Son haliyle gündem oldu

Atv'nin büyük bir ilgiyle izlenen ve Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekrana gelen sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'in şampiyonu Arda Ayten şimdi son haliyle gündem oldu. 2019 yılında katıldığı yarışmada son soruya doğru cevap vererek 1 milyon TL kazanan Ayten bakın şimdi ne yapıyor...

Magazin 2024-02-02 16:02:10

Yeni yılın ilk gününde park ve sahiller doldu taştı: 'Bugün hava çok güzel'

2024'ün ilk gününde İstanbullular park ve sahillere akın etti. Güneşli havayı değerlendiren vatandaşlardan bazıları sahilde yürüyüş yaparken, bazıları da çocuklarıyla oyun oynayarak keyifli vakit geçirdi. Kader Çal, "Hava güzel ve izinli olunca yeni yılı dışarıda kutlamak istedik" derken, Ayten Baş ise "Bugün hava çok güzel, geçen günlere göre baya iyi" diye konuştu.

Haber 2024-01-01 17:31:58

Fulya Öztürk şüpheli ölümü günlerce ele almıştı! Kan donduran olayda flaş gelişme! Eski dünürüne otobüs durağında kurşun yağdırdı

Fulya Öztürk, 2021 yılında kayıp ihbarı yapıldıktan kısa süre sonra kuyuda cansız bedenine ulaşılan Aykut Avşar’ın şüpheli ölümünü günlerce ele almıştı. Dini nikahlı eş ve babanın birbirlerini suçladığı olay Türkiye gündemine oturmuştu. Aykut Avşar’ın babası eski gelininin annesi Ayten Gülerce’ye otobüs durağında kurşun yağdırdı. Yaşlı kadının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Magazin 2023-12-01 14:30:40

Oyunculuğu bırakıp ortadan kaybolmuştu! Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Ayten'i Dila Akbaş'ın yeni mesleği herkesi şaşırttı

Bir dönemin reyting rekortmeni dizisi Öyle Bir Geçer Zaman ki de hayat verdiği Ayten karakteriyle hafızalarımıza kazınan Dila Akbaş uzun zamandır ekranlardan uzak bir hayat sürüyor. Şimdilerde evli ve bir çocuk annesi olan ünlü ismin yeni mesleğini duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 2023-10-02 08:20:53

Yeşil Sol Parti milletvekili adayı Ayten Dönmez'in tahliyesine karar verildi

Terör örgütü PKK/KCK'nın kırsal alan yapılanmasında eğitim aldığı iddiasıyla tutuklanan Yeşil Sol Parti Kocaeli milletvekili adayı Ayten Dönmez'in, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verildi.

Yurthaber 19-07-23 14:01

En Büyük Şaban filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? En Büyük Şaban filmi nerede çekildi? Kemal Sunal hayranları ekran başına!

En Büyük Şaban filmi konusu ve oyuncuları ile Show TV yayın akışında yer almasıyla merak edildi. Bir Kemal Sunal klasiği olan film, yayınlandığı her dönemde büyük ilgi görmeye devam ediyor. Kadrosunda Kemal Sunal, Nilgün Bubikoğlu, Kamran Usluer, Ayten Erman ve Reha Yurdakul gibi usta isimleri bulunduran filmin konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Peki, En Büyük Şaban filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? En Büyük Şaban filmi nerede çekildi? Kemal Sunal hayranları ekran başına!

Magazin 09-07-23 20:01

Bu çiftin inadı duyanları şaşkına çevirdi! 64 yıl evli kaldılar, son 20 yıl küs yaşadılar, aynı gün öldüler ama... İbretlik bir durum

Aydın'da eski muhtar Abdullah Yalçınkaya ile eşi Kübra Yalçınkaya'nın hikayesi genç kuşaklara ibret oluyor. Bir inat uğruna 64 yıllık evliliklerinin son 20 yılını aynı çatı altında küs yaşayarak sürdüren çift, aynı gün hayatlarını kaybetti. Yalçınkaya çifti, aynı gün yaklaşık 2 saat arayla öldü, aynı teneşirde yıkanıp kefenlendi ancak yan yana gömülmedi. Mahalle sakinlerinden 70 yaşındaki Ayten Gülpınar ise "Aynı mezarlık içerisindeler ama karı-koca olarak mezarları ayrı alanlarda" diye konuştu.

Haber 24-05-23 18:16

Kemal Kılıçdaroğlu'nun memleketinde dikkat çeken sonuç! Tunceli’nin tek milletvekili Yeşil Sol Parti’den

14 Mayıs genel seçimlerinde CHP Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun memleketi Tunceli’de dikkat çeken bir tablo ortaya çıktı. 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde Tunceli'de tek milletvekilliğini Yeşil Yol Partisi adayı olan Ayten Kordu (52) kazandı. İşte detaylar...

Haber 15-05-23 15:31

Ayten Dönmez’in PKK kamplarında çekilen yeni fotoğrafları yayınlandı

14 Mayıs genel seçimleri için Yeşil Sol Parti’den milletvekili adayı olarak gösterilen Ayten Dönmez’in terör örgütü PKK kamplarındaki yeni fotoğrafları ortaya çıktı. Dönmez, polisteki ifadee işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilmiş ve tutuklanmıştı.

Haber 27-04-23 08:21

PKK kamplarında fotoğrafı ortaya çıkmıştı! Yeşil Sol Parti Milletvekili Adayı Ayten Dönmez tutuklandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, PKK/KCK ve PYD terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yürüttüğü çalışma kapsamında gözaltına alınan Yeşil Sol Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ayten Dönmez, emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 26-04-23 21:34

Dün geceki operasyona dikkat çekti! Bakan Soylu'dan milletvekili adayı Dönmez'in gözaltına alınmasına ilişkin açıklama... Terör kıyafetini giymiş

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yeşil Sol Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ayten Dönmez'in PKK/KCK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınmasına ilişkin konuştu. HDP'ye "Kıyafet değiştirdiler. Yeşil demekle zannediyorlar ki terör örgütünden ayrılacaklar" sözleriyle tepki gösteren Soylu, "Kandil'de terör kıyafetini giymiş birisini daha milletvekili adayı yapmışlar. Bizim polislerimiz de bunu tespit etti, kıskıvrak aldılar bu gece" açıklamasını yaptı.

Haber 26-04-23 16:28

SON DAKİKA | Yeşil Sol Parti milletvekili adayı Ayten Dönmez gözaltına alındı! Fotoğrafı ortaya çıktı: PKK/KCK...

Son dakika haberi: Yeşil Sol Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ayten Dönmez, terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alındı. İstanbul'da gözaltına alınan Dönmez'in bir dönem örgütün kırsal alan yapılanmasına katıldığı ve PKK saflarında yer aldığının tespit edildiği belirtildi.

Haber 26-04-23 10:51

Yedi Numara'nın flörtöz Ayten'ini bir de şimdi görün! Son halini görenlerin ağzı açık kaldı

2000-2003 yılları arasında TRT'de yayınlanan efsane dizi Yedi Numara'da hayat verdiği Ayten karakteri ile hafızalarımıza kazınan Ayça Mutlugil son hali ile adeta yıllara meydan okuyor. Ünlü oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

Magazin 13-03-23 17:53

Milyoner'i kazanmıştı! Depremde odası yerle bir olan Arda Ayten paylaştı! 'Bazen krizler geçiriyorum'

Milyoner programında 2019'da yarışan ve 1 milyon TL'yi kazanan Arda Ayten, depreme uykusunda yakandı. Depremin ardından odasının son halini sosyal medya hesabından paylaştı. Milyoner programdan kazandıklarıyla kurduğu odası depremde yerle bir olan Arda Ayten son paylaşımında, 'Krizler geçiriyorum' diye yazdı.

Magazin 01-03-23 09:45

Milyoner'i kazanan Arda Ayten depreme Hatay’da yakalanmıştı! Odasının son halini paylaştı! “Milyoner'den kazandıklarımla…”

Kim Milyoner Olmak İster'e 2019'da katılan ve 1 milyonu kazanan Arda Ayten, depreme uykusunda yakalandı. Programda, Kahramanmaraş'ta Tıp eğitimi aldığını, İskenderun'da yaşadığını söyleyen Ayten, depremin ardından darma dağın olan odasının son halini sosyal medya hesabından paylaştı. İşte o anlar...

Magazin 22-02-23 09:44

Milyoner'de 1 milyonu kazanan Arda Ayten depremi anlattı! Dolabın altına sıkıştım, Bilincimi kaybettim, zehirlendim

2019'da katıldığı Kim Milyoner Olmak İster programında 'İstiklal Marşı' ile ilgili soruyu doğru bilerek 1 milyon TL'nin sahibi olan Arda Ayten de depreme yakalananlar arasındaydı. Programda, Kahramanmaraş'ta Tıp eğitimi aldığını, İskenderun'da yaşadığını söyleyen Ayten, depremde yaşadığı korku dolu anları sosyal medya hesabından anlattı. İşte detaylar...

Haber 09-02-23 10:39

Çukur'un Meke'si Aytaç Uşun, Dünyayı Değiştiren Ayten dizisiyle anlaştı

Ezgi Mola'nın başrolünde olduğu Dünyayı Değiştiren Ayten dizisine Çukur’dan transfer geldi. Çukur dizisinde Meke rolüyle yıldızı parlayan Aytaç Uşun Disney ile el sıkıştı.

Magazin 08-01-23 10:10

Müge Anlı kimdir, kaç yaşında? İşte Müge Anlı ile annesi Ayten Sevinç...

Müge Anlı bugün (19 Aralık 2022 Pazartesi) hem programının 3 bininci canlı yayınını hem de doğum gününü kutladı. Ünlü gazetecinin yaşadığı mutluluk gözlerinden okundu. Seyirciler balonlarla stüdyoda yerini aldı. 3 bininci programın ardından birçok kişi internette araştırma yapmaya başladı. Peki, Müge Anlı kimdir? İşte Müge Anlı ve annesi Ayten Sevinç hakkında bilgiler...

Magazin 19-12-22 13:25

Ayten Soykök aracıyla yayaların arasına daldı! Olay anı kamerada

Taksim'de oyuncu Ayten Soykök, aracının direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yayaların arasında daldı. Dehşet anları kameralara yansırken, yolda yürüyen çiftten biri ve son anda aracın üstüne zıplayan bir adam yaralandı.

Magazin 07-12-22 14:25

Ayten Soykök kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Aziz’in yıldızı Ayten Soykök’ten şok eden kaza!

Ayten Soykök ile ilgili son dakika haberi gündemde yer alıyor. İstanbul Taksim’de yaşanan olayda Ayten Soykök, aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yayaların arasına daldı. Kazada bir kişi vücudunun çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı. Peki, Ayten Soykök kimdir, hangi dizilerde oynadı?

Magazin 07-12-22 11:24

Ezgi Mola'nın başrol oynayacağı diziye dev transfer

Son olarak Erşan Kuneri dizisinde başarılı bir performans gösteren Ezgi Mola, Ayten isimli dizide başrol oynayacak. Mola'nın dizisine dev bir isim transfer edildi.

Magazin 23-11-22 16:04

Meriç Nehri'nde görüldü, hemen incelemeye alındı! 'Nehir çığlık atıyor'

Edirne'de Meriç Nehri'nin bir kısmında meydana gelen köpüklenme üzerine, köpük ve sudan alınan numuneler Trakya Üniversitesi Teknoloji Araştırma, Geliştirme Merkezi'nde incelenmeye alındı. Edirne Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Ayten Eren, "Çevre gönüllüleri arkadaşlarımızla birlikte buradan numune aldık. Numuneyi bilim insanları ile paylaşacağız. Nehir çığlık atıyor; 'Ben kirlendim, ben öldüm, benimle ilgilenin' diyor. Nehrimiz ölmeden kurtarılmasını istiyoruz" dedi.

Haber 19-11-22 11:38

Kim Milyoner Olmak İster'in ilk ve tek şampiyonu Arda Ayten bakın şimdi ne yapıyor! 'Öğrenci olarak öleceğim' demişti

Türk televizyonlarının efsane yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon TL'nin sahibi olan Arda Ayten'in şimdilerde ne yaptığı merak konusu oldu.

Magazin 04-11-22 13:01

Manisalı kadın çiftçi, devlet desteğiyle sürüsünü büyüttü

Manisa'nın Soma ilçesinde yaşayan Ayten Şen, 20 koyunla başladığı besicilikte devletten aldığı destekle sürüdeki koyun sayısını 110'a çıkardı - Ayten Şen: - "Kuzuyu da koyunu da tek başıma otlatırım. Kimseye emanet etmem, hayvanlarımı bırakmam. Gittim mi gözüm arkada kalır"

Yurthaber 18-10-22 12:27

Miss Turkey yarışmacısı Nurten Ayten kimdir? Miss Turkey 2022 Nurten Ayten kaç yaşında ve mesleği nedir?

Miss Turkey 2022'nin yarışmacı adayları belli oldu. Her sene düzenlenen Miss Turkey yarışmasının bu seneki 20 yarışmacı adayı dikkat çekti. 20 Eylül tarihinde yapılacak olan büyük finale katılan isimlerin arasında oyuncu Ece Aydemir de bulunuyor. Adaylar arasında yer alan bir isim de Nurten Ayten oldu. Peki Miss Turkey yarışmacısı Nurten Ayten kimdir? Nurten Ayten kaç yaşında ve mesleği nedir? İşte ayrıntılar...

Magazin 15-09-22 15:27

Diyarbakır anneleri evlatlarına kavuşmak istiyor

Anne Ayten Elhaman: - Kararlıyız, haklıyız, evlatlarımızı onlardan alacağız" - Anne Mevlüde Üçdağ: - "Oğlumu HDP'den ve PKK'dan istiyorum. Evladımı alana kadar buradan kalkmayacağım"

Yurthaber 15-09-22 13:12

Burdur'da sahipsiz köpeğin saldırdığı 20 aylık çocuğun babası yaşadıklarını anlattı

Çok korktuklarını dile getiren baba Ferhat Ayten: - "Korkuyoruz köpek gördük mü tedirgin oluyoruz. Kızım artık köpek havlaması bile duysa ağlamaya başlıyor. Her sokağa çıktığımızda bu korkuyla yaşamak zorunda değiliz"

Yurthaber 02-09-22 11:36

Diyarbakır annelerinden 4'üncü yılına girecek evlat nöbetine destek çağrısı

Annelerden Ayten Elhaman: - "Anne ve babalar olarak evlatlarımızı istiyoruz. Evlatlarımız dağdan inene ve dağda tek bir evlat kalmayana kadar mücadeleye devam edeceğiz. Devletimizin gücüyle evlatlarımızı alacağız"

Yurthaber 29-08-22 21:11

Diyarbakır annelerinden 4'üncü yılına girecek evlat nöbetlerine destek çağrısı

Annelerden Ayten Elhaman: - "3 Eylül'de 4'üncü yılımıza gireceğiz. Bütün Türkiye'yi buraya davet ediyoruz. Sesimizi duysunlar, dünya sesimizi duysun. Annelerin çığlığını duysunlar"

Yurthaber 24-08-22 21:15

CHP'nin acı günü! Faik Öztrak'ın annesi vefat etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın annesi Ayten Öztrak, hayatını kaybetti. Vefat haberinin ardından çok sayıda siyasi isim, Öztrak'a taziyelerini iletti.

Haber 29-07-22 15:40

Muşlu aileler umutla çocuklarına kavuşmayı bekliyor

Anne Naciye Sönmez Yıldız: - "Çocukları orada bırakmayacağız. Oğlum neredeysen çık gel, devlete teslim ol" - Anne Ayten Koçhan: - "Bir çocuk bile dağda kalmayıncaya kadar eylemimize devam edeceğiz. PKK'dan HDP'den çocuklarımızı istiyoruz. Yeter artık annelerin ve babaların ağladığı"

Yurthaber 28-06-22 13:27

Diyarbakır annelerinden çocuklarına teslim ol çağrısı

Anne Ayten Elhaman: - "Bayram oğlum, beni duyuyorsan kaçıp gel. Burada güçlü devletimiz var" - Anne Pınar Biçer: - "Kızım beni görüyorsan, duyuyorsan gel devletimize teslim ol"

Yurthaber 16-06-22 13:56

Trabzon'da lise öğrencileri şirket kurup girişimcilik deneyimi yaşadı

Şalpazarı Ayten Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden 7 öğrenci, kurdukları "Aasar Gençbizz" şirketinde dijital eğitim platformu tasarladı

Yurthaber 16-06-22 11:32

Manisa Büyükşehir Belediyespor, başantrenör Cabadak ile devam edecek

Manisa Büyükşehir Belediyespor, başantrenör Cabadak ile devam edecek

Yurthaber 08-06-22 16:36

Diyarbakır anneleri evlatlarına kavuşup çifte bayram yaşamak istiyor

Dağa kaçırılan çocukları için HDP Diyarbakır il binası önünde oturma eylemi yapan Diyarbakır anneleri, Ramazan Bayramı'nda da evlatlarının yolunu gözlüyor - Anne Ayten Elhaman: - "8 bayramdır oğlumdan ayrıyım. Artık ayrı yaşamak istemiyorum. Oğlum gelsin bayramı beraber kutlayalım"

Yurthaber 02-05-22 11:02

Diyarbakır anneleri evlatlarına kavuşmak istiyor

Anne Ayten Elhaman: - "Anneler olarak burayı terk etmeyeceğiz. Evlatlarımızı alacağız" - Abla Ruken Canbey: - "Kardeşim gelene kadar buradan ayrılmayacağız"

Yurthaber 24-04-22 13:53

Terör örgütü PKK'nın şehit ettiği Mehmet Eren'in acısı dinmedi

Siirt'te 4 yıl önceki terör saldırısında şehit olan güvenlik korucusunun babası Abdulhalik Eren: - "Başımı mezara koyana kadar teröristlerin bu saldırısını unutmayacağım" - Şehidin eşi Ayten Eren: - "Gerekirse bu yola 9 çocuğumun hepsini feda ederim"

Yurthaber 30-03-22 13:01

Usta sanatçı Ayten Erman son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul'da uzun süredir koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden sinema ve tiyatro oyuncusu Ayten Erman, İstanbul'da toprağa verildi.

Magazin 25-02-22 18:00

Ayten Erman kimdir? Nereli? Türk sinemasının duayen ismi Ayten Erman ölüm sebebi nedir? Hastalığı neydi? Kaç yaşında hayatını kaybetti?

Ayten Erman bir süre önce koronavirüse yakalanmıştı. Ünlü sanatçıdan acı haber geldi. Sanat camiasını yasa boğan haberin ardından Ayten Erman kimdir? Nereli? Türk sinemasının duayen ismi Ayten Erman ölüm sebebi nedir? Hastalığı neydi? Kaç yaşında hayatını kaybetti? soru ve konu başlıkları internette araştırılmaya başlandı. İşte Ayten Erman'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 25-02-22 02:15

Ünlü sanatçı Ayten Erman hayatını kaybetti

Türk sinemasının ve tiyatrosunun usta oyuncusu Ayten Erman, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Ayşen Gruda'nın da ablası olan Ayten Erman, Tosun Paşa, En Büyük Şaban gibi unutulmaz filmlerde de rol almıştı.

Magazin 25-02-22 00:23

Karar beklenen Pınar Gültekin davası ertelendi!

Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i (27) boğduktan sonra varile koyup yakan Cemal Metin Avcı (32) ile suç delilerini gizleyip, yok ettikleri öne sürülen kardeşi Mertcan Avcı (26), annesi Ayten Avcı, babası Selim Avcı, boşandığı Eşi Eda Karagün ve ortağı Şükrü Gökhan Orhan’ın yargılandığı davanın bugün 10'uncu duruşması görüldü. Karar beklenen duruşma 11 Nisan'a ertelendi.

Haber 14-02-22 17:28

Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon TL kazanan Arda Ayten şimdi nerede?

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla gerçekleşen Kim Milyoner Olmak İster programında 1 milyon TL'nin sahibi olan Arda Ayten'in şimdilerde ne yaptığı merak konusu oldu.

Magazin 07-02-22 14:40

Milyoner Arda Ayten'den aşk paylaşımı!

ATV'nin sevilen yarışma programı Kim Milyoner İster'de 1 milyonun sahibi olarak Türkiye'nin tanıdığı bir isim haline gelen Arda Ayten, sosyal medya hesabından yaptığı aşk yorumuyla dikkat çekti.

Magazin 05-01-22 13:12

Son dakika: Eşini 51 yerinden bıçaklamıştı! Hakim karşısına çıktı

Son dakika haberine göre, Kırıkkale'de eşini 51 yerinden bıçaklayarak öldüren cani hakim karşısına çıktı. 4 yaşındaki çocuğunun yanında eşini öldüren zanlı olay anında uyuşturucu etkisinde olduğunu ve olayı hatırlamadığını söyledi. Ölen kadının akrabası Hacer Ayten, “51 yerinden bıçaklanan kızımız. Parmaklarına kadar kesilmiş, gözüne kadar çıkarılmış." diyerek idam istediklerini belirtti.

Haber 15-12-21 18:51

Muş'ta çocuklarını terör örgütünden kurtarmak isteyen ailelerin sayısı artıyor

Yıllardır görmedikleri evlatlarının yolunu gözleyen 23 aile, çocuklarına güvenlik güçlerine teslim olmaları çağrısında bulunuyor - Anne Ayten Koçhan: - "Burada 23 aile olduk. Kar kış demeden evlatlarımızı burada bekleyeceğiz. Gelin devletimize teslim olun. Bayrak üstüne bayrak, devlet üstüne devlet olmaz yavrum, gel teslim ol" - Kardeşi için eyleme katılan Ümit Özcan: - "Her gün aile sayısı artıyor. Biz de mutlu oluyoruz. Bilsinler ki biz azalmıyoruz, gittikçe çoğalıyoruz"

Yurthaber 09-12-21 11:09

Evlat nöbetinde 800 günü geride bırakan Diyarbakır anneleri PKK'ya tepki yürüyüşü düzenledi

Ayten Elhaman: - "Kız ve erkek çocuk fark etmeksizin 9-10 yaşındaki çocukları acımadan annelerin kucağından alıp dağlarda, taşlarda süründürüyorlar, öldürüyorlar" - Necibe Çiftçi: - "Oğlum geri dön. 33 oğlumuz dağdan gelip teslim oldu. Yeter artık dağdaki tüm evlatlara sesleniyorum. Geri dönün, artık orası sizin yeriniz değil"

Yurthaber 11-11-21 13:44

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyonu kazanmıştı! Arda Ayten şimdi ne yapıyor?

Uzun yıllardır ekran macerasına devam eden başarılı yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de, 1 milyonun sahibi olarak Türkiye'nin gündemine oturan Arda Ayten, şimdilerde gözlerden uzak bir yaşam sürüyor.

Magazin 04-11-21 12:57

Diyarbakır annelerinden çocuklarına teslim ol çağrısı

Anne Ayten Elheman: - "Doğru yoldayız. Evladımızı kaybettiğimiz yerde arıyoruz. Bayram gel, burada güçlü devletimiz var. Kaçıp gelin" - Anne Necibe Çiftçi: - "İçimiz yanıyor, içimiz parçalanıyor. Oğlum Roşhat ya öleceksin ya da döneceksin, yeter artık dön"

Yurthaber 31-10-21 14:50

Adıyaman'da korkunç olay! Eşini kovalayıp av tüfeğiyle vurdu

Adıyaman'da bir süredir ayrı yaşadığı eşi Ayten E.'yi boş arazide kovalayıp av tüfeğiyle vurarak ağır yaralayan Mesut E., adliyeye sevk edildi. Korkunç olaya ait anlar ise güvenlik kamarasına yansıdı.

Haber 12-10-21 15:41