Aytug Ergen Haberleri

Çocuğunuzda bu belirtiler varsa hemen harekete geçin! Bebeklik döneminde görülmeye başlıyor

Çocuk-Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğretim üyesi Canan İnce Börekci, ‘Otizm Farkındalık Ayı’ dolayısıyla yaptığı açıklamada otizmin sosyal-iletişimsel alanlarda yetersizlikler, sınırlı ilgi alanları ve tekrarlayan davranışlar ile seyreden bir bozukluk olduğunu belirtti.

Kadin 2024-04-01 14:52:59

Ankaralı Ayşe olarak bilinen Ayşe Dinçer iki katlı villasının kapılarını açtı!

Evrim Akın bu kez Ankara havalarının sevilen sesi Ankaralı Ayşe olarak bilinen Ayşe Dinçer ile Emre Ergen çiftinin iki katlı villasına konuk oldu. Şarkıcının evinde ağırlıklı olarak kullanılan bej, gri ve beyaz tonları oldukça dikkat çekti.

Magazin 2024-02-20 10:09:56

Aman dikkat işitme kaybına neden oluyor! Sık yapılan o hatadan kaçının

Teknoloji kullanımının yoğunlaşmasıyla eğlence amaçlı kulaklık kullanımındaki artış, kalıcı işitme kayıplarına kadar pek çok kulak problemlerini de beraberinde getiriyor. Akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla dünya genelinde 1.5 milyara yakın çocuk ve ergen işitme kaybı riski taşıyor.

Haber 2024-02-02 11:25:32

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen'in son paylaşımı çok konuşuldu! Bacak bacak üstüne atarak poz verdi

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken şarkıcı Gülben Ergen son paylaşımıyla adından söz ettirmeyi başardı. Bornozunu giyen şarkıcı bahçede yuvarlak salıncakta oturarak poz verdi. Paylaşımı kısa sürede gündem olmayı başardı.

Magazin 2024-01-27 18:19:01

Yangın faciasında kahreden detay! Torununu kurtarmak isterken can verdi

Kayseri'de Döne Ergen (71), evde çıkan yangında hayatını kaybetti. Ergen'in olay sırasında 4'üncü kattaki komşusunda olduğu, 1'inci kattaki torunu Mine Atmaca'yı kurtarmak için aşağı indiği ancak dumandan etkilendiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 26-01-24 14:59

Gülben Ergen 'Yıllarca trafik kazası diye geçiştirdim' diyerek gözyaşları içinde anlattı! 'Bizim bir cinayetimiz var'

Gökhan Çınar’ın YouTube'da yayınladığı ve büyük bir ilgiyle izlenen programı Katarsis'in yeni konuğu ünlü şarkıcı Gülben Ergen oldu. Hayatı boyunca karşılaştığı zorlukları anlatan Ergen çocukluğu hakkında bilinmeyenleriyle herkesi şaşırttı. 'Yıllarca trafik kazası diye geçiştirdim' diyen Ergen'den 'Bizim bir cinayetimiz var' itirafı geldi.

Magazin 18-01-24 17:40

Gülben Ergen Ne iş yapıyor? sorusuna fena patladı! Tek tek açıkladı

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen çıkardığı şarkılar ve sahne performansları ile adından söz ettiren isimlerden biri. Sevilen isim bir Twitter kullanıcısının Gülben Ergen "Ne iş yapıyor?" sorusuna dayanamadı. Ergen tek tek yaptıklarını açıkladı.

Magazin 15-11-23 09:42

Gülben Ergen'in paylaşımı tepki çekti! Akla Dilan Polat geldi

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Twitter (X) hesabından yaptığı paylaşımda 'Neden birinin kötü durumda olması bir başka kişiye sevinç olur?' ifadelerini kullanınca tepki çekti. Şarkıcının sözleri günlerdir gözaltında olan Dilan Polat-Engin Polat üzerinden değerlendirildi.

Magazin 05-11-23 07:08

Gülben Ergen Eyüp Sultan'a gitti! Başı örtülü poza gelen yoruma anlam veremedi

Gülben Ergen annesiyle birlikte "Bugün de en istediği yerdeyiz" diyerek Eyüp Sultan'a gitti. Başı örtülü pozunu duygusal sözlerle paylaşan Ergen kendisine gelen Dilan Polat yorumuna ise anlam veremedi.

Magazin 12-10-23 10:24

Gülben Ergen'den silikon yanıtı! Taksi plakalarım da silikonlarım da...

Sosyal medyada oldukça aktif olan Gülben Ergen sık sık takipçileriyle soru-cevap etkinliği yapıyor. Şarkıcı Gülben Ergen son olarak silikon sorularına verdiği yanıtla dikkat çekti.

Magazin 25-09-23 11:14

Gülben Ergen'le ilgili olay iddia! Bankanın camını yumrukladı! ‘Bankanın sahiplerini tanıyorum’ diyerek tehdit etti

Açıklamaları ve sahnesiyle daima gündemde olan Gülben Ergen'le ilgili bir iddia olay oldu. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Ergen bir takipçisinin "Bankanın camını yumrukladı! ‘Bankanın sahiplerini tanıyorum’ diyerek tehdit etti" iddialarına bakın ne yanıt verdi.

Magazin 16-08-23 12:10

Gülben Ergen mayosuyla poz verdi! Gelen mesajları paylaştı

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken şarkıcı Gülben Ergen, hikayesinde paylaştığı mayolu fotoğrafa gelen övgü dolu mesajları paylaştı. Gülben Ergen'in bu mesajları yayınlaması sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 23-07-23 12:23

Arazi anlaşmazlığı yüzünden katliam yaptı, ifadesi ortaya çıktı! Kendini bakın nasıl savundu

Samsun'un Terme ilçesinde Cavit Aşkın (66), arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı kız kardeşleri Ayşe Ergen (60) ve Nuran Topal (47) ile kadastro görevlisi Mert Işık'ı (30) öldürdü, yeğeni Murat Ergen'i (40) de ağır yaraladı. Av tüfeğiyle katliam yapan Cavit Aşkın'ın ifadesi ortaya çıktı. Kendisine önce kız kardeşlerinin saldırdığını iddia eden Aşkın, "Pişmanım. Görevliyi de yeğenime benzettim. Kadastro görevlisi olduğunu bilseydim; ateş etmezdim" dedi. İşte olayın detayları...

Haber 21-07-23 13:16

Samsun'da korkunç olay! İki kız kardeşini ve kadastro görevlisi öldürdü

Samsun'un Terme ilçesinde miras kalan arazi nedeniyle çıkan kavgada Cavit A. (66), kardeşleri Ayşe Ergen (60) ile Nuran Topal (47) kadastro görevlisi Mert Işık'ı (30) av tüfeğiyle öldürdü, yeğenini ise ağır yaraladı. Olayın ardından kaçan saldırgan jandarma tarafından yakalandı.

Haber 14-07-23 16:40

Gülben Ergen, Özkan Uğur'un ölümü sonrası flaş bir karar aldı! Güçsüzüm...

Yoğun bakım ünitesinde uzun süredir tedavi gören Özkan Uğur'un ölümü sonrası şarkıcı Gülben Ergen aldığı kararla gündem oldu. Özkan Uğur’un acı vefatı sebebiyle konserini iptal eden Ergen, “Güçsüzüm” diyerek seyircisinden özür diledi.

Magazin 09-07-23 14:58

Gülben Ergen: Doların yükselişi, zamlar ve dahasına...

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Gülben Ergen son paylaşımıyla dikkat çekti. Yasemin Sakallıoğlu'nun bir videosunu paylaşan Ergen "...ekonomik kabus, zamlar ve dahasına Yasemin'in bu muhteşem performansı ile gülümsemeyi seçiyorum" dedi.

Magazin 09-06-23 08:34

Gülben Ergen ayaklarını paylaşınca mesaj yağdı! Olgun ve dolgun...

Sosyal medya paylaşımlarıyla her zaman gündeme gelmeyi başaran Gülben Ergen ayak paylaşımı da yaptı. Ayaklarına hayran olanların mesajlarıyla şaşkına dönen şarkıcı bazı mesajları da takipçileriyle paylaştı.

Magazin 23-05-23 10:50

Gülben Ergen havalimanında mahsur kaldı! Sosyal medyadan isyan etti: 'Perişan haldeyiz'

Gaziantep hava sahasında tanımlanamayan bir cisim görülmesi üzerine gece yarısından bu yana Gaziantep Havalimanı'ndan iniş ve kalkışlı uçuşlar yapılamadı. Havalimanında mahsur kalan ünlü şarkıcı Gülben Ergen ise sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlar yaparak "Gece yarısından beri uçak bulamıyoruz, perişan haldeyiz" diyerek isyan etti.

Magazin 20-05-23 16:33

Gülben Ergen gelincik tarlasından paylaştı! Tarlanın sahibi çok kızdı

Gelincik tarlasından yardımlaşma çağrısı yapan Gülben Ergen'e beklenmedik bir tepki geldi. Ergen'in videosunu gören tarla sahibi ise "Tarlama kimsenin girmesini istemiyorum" diyerek tepki gösterdi.

Magazin 24-04-23 15:25

Gülben Ergen Derdi ağır bir ülkeyiz deyince Tuğba Ekinci ve Sinan Akçıl sessiz kalmadı

Gülben Ergen "Seçimden, depreme, ekonomiden, bağışlara, eğitimden yaşama oldukça zor ve gündem sürekli değişiyor" deyince gündem oldu. Tuğba Ekinci ve Sinan Akçıl bu açıklamaya ise sessiz kalmadı.

Magazin 21-04-23 08:50

Apar topar hastaneye kaldırıldı! Gülben Ergen açıklama yaptı

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, yaşadığı sağlık sorunu sebebi ile hastaneye kaldırıldı. Ergen hastane odasından sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 08-04-23 12:20

Yılmaz Morgül ünlü isimleri tek kalemde sildi! İbrahim Tatlıses, Gülben Ergen...

Ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül'ün uzun süredir yoğun bakımda tedavi gören annesi Fatma Morgül, yılbaşı gecesinde hayata gözlerini kapamıştı. Annesinin ölümüyle yıkılan şarkıcı Morgül, zor günlerinde yayında olmayan ünlü isimleri hayatından çıkardığını açıkladı.

Magazin 08-04-23 11:51

Adana'da Çocuk ve Ergen Afet Sonrası Destek Polikliniği depremzedelerin hizmetinde

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen çocuklar ve gençler psikolojik destek için Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde özel poliklinik kuruldu.

Yurthaber 23-03-23 15:19

Gülben Ergen paylaştı! Seçimler, mitingler...

Kahramanmaraş depremin ardından elinden geleni yapmaya çalışan Gülben Ergen sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Şarkıcı Ergen seçimleri hatırlayarak bakın ne dedi...

Magazin 20-03-23 15:52

Gülben Ergen ateş püskürdü! 'Paylaşımlarınızdan nefret ediyorum'

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin yaraları hala sarılmaya çalışılıyor. Kahramanmaraş merkezli depremler 11 ilde büyük yıkımlara ve can kayıplarına neden oldu. İlk günden beri depremzedeler için seferber olan ünlü şarkıcı Gülben Ergen insanların normalleşerek sık sık sosyal medyada paylaşım yapmasına isyan etti. Ergen, 'Paylaşımlarınızdan nefret ediyorum' sözleri ile adeta ateş püskürdü.

Magazin 11-03-23 17:08

Depremzede doktor, meslektaşlarıyla yaraları sarmaya çalışıyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'da evi hasar gören Doç. Dr. Emre Ergen, meslektaşlarıyla afetzedelerin yaralarını sarmak için çalışıyor.

Yurthaber 03-03-23 13:48

Cem Yılmaz Nişantaşı'nda görüntülendi! İyi değilim kardeşim

Deprem sonrası bağışlarıyla dikkat çeken Cem Yılmaz Nişantaşı'ndaki bir çocuk ve ergen çocuk psikoloğundan çıkarken görüntülendi. Cem Yılmaz, basın mensuplarının, "Nasılsınız?" sorusuna, "İyi değilim kardeşim" demekle yetindi.

Magazin 24-02-23 11:04

Gülben Ergen'in Suriyelilerle ilgili mesajı gündem oldu! Kucak açma süremiz dolmuş olsun lütfen

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yaraları sarılmaya çalışılıyor. Birçok ünlü isim depremzedelere bu süreçte destek oluyor. Sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan ünlü şarkıcı Gülben Ergen son gönderinde Suriyeliler ile ilgili bir açıklama yaptı.

Magazin 21-02-23 16:33

Depremi çocuklara nasıl anlatmalıyız? Deprem sonrası psikolojik ilk yardım nasıl yapılır? Uzmanı uyardı: Deprem sonrasında çocukların ruh sağlığını korumak için...

Türkiye 6 Şubat sabahında korkunç manzaralara tanıklık ederek yeni güne uyandı. Yaşanan felaketin sonrasında çocukların ruhsal sağlığını korumak için kişilerin yaklaşımı daha büyük önem taşımaya başladı. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Burak Doğangün deprem sonrasında çocuklara psikososyal yaklaşımın nasıl olması gerektiğini anlattı.

Trend 13-02-23 12:09

Gülben Ergen afet bölgesinde! Paylaştığı fotoğraf görenleri kahretti

Gülben Ergen, 10 ilimizi de vuran depremlerin ardından soluğu Kahramanmaraş ve Hatay'da aldı. Afetzedeleri ziyaret eden Ergen'in paylaştığı fotoğraflar ise görenleri kahretti. Ergen paylaşımına ise "Paylaşamadığım ne varsa içimi dağladı" dedi.

Magazin 13-02-23 10:56

Gülben Ergen acı haberi duyurdu! 'İkizi, annesi, ablası...'

Türkiye'nin yüreğini parçalayan deprem faciasında bir acı haber de ünlü şarkıcı Gülben Ergen'den geldi.

Magazin 10-02-23 11:15

Gülben Ergen deprem sonrası isyan etti! Sabah 100 liraya aldığımız battaniyeler şu an...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem; son yılların en geniş çaplı depremi oldu. Çevre illerde de ağır kayıplara sebep olan depremden sonra bölgede zor durumda kalanlara yardım etmek için herkes çaba gösteriyor. Ancak bu felaketi fırsata çeviren insanlar da mevcut. İşte Gülben Ergen'in isyanı...

Magazin 07-02-23 09:58

Gülben Ergen oğullarıyla paylaşım yaptı! Gören inanamadı

Şarkıcı Gülben Ergen, büyük oğlu Atlas'ın doğum gününü, çocuklarıyla yediği yemekte kutladı. Ergen, sosyal medya hesabından yazdığı duygusal satırlarla oğullarına olan düşkünlüğünü gözler önüne serdi.

Magazin 18-01-23 15:36

Gülben Ergen'in borsa ve yatırım anketleri sosyal medyanın dilinde... Dolar mart gibi patlar diyorlar

Gülben Ergen, Twitter'da yaptığı anketlerle sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasına girdi. Ergen son olarak "Borsa hangisini risksiz buluyorsun?" sorusu üzerinden anket yapınca binlerce yorum aldı.

Magazin 17-01-23 11:00

Gülben Ergen'den kurye Muharrem Can İncir'e büyük sürpriz

Şarkıcı Gülben Ergen, sipariş götürdüğü otelde piyano çalarak sosyal medyada gündem olan motosikletli kurye Muharrem Can İncir'e bir piyano hediye etti.

Magazin 14-01-23 11:47

Gülben Ergen kimdir, nereli ve kaç yaşında? Gülben Ergen, yılbaşı gecesi İbo Show'da!

Gülben Ergen, şarkıları ve özel hayatıyla ilgili sık sık gündem olan isimler arasında bulunuyor. Zamanında Dadı dizisinde de yer alan Gülben Ergen'in çok sayıda hayranı bulunuyor. 2023 İbo Show Yılbaşı konuğu Gülben Ergen'in hayatı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? İşte cevapları...

Magazin 01-01-23 05:23

Gülben Ergen annesiyle umreye gitti! Hem Mekke hem de Medine'ye uçtuk ana kız

Emina Jahovic ve Aslı Şen'den sonra şarkıcı Gülben Ergen de umreye gitti. Gülben Ergen, 2022'nin son günlerinde verdiği sözü tutarak annesiyle birlikte umreye gitti. Sosyal medya hesabından çektiği fotoğraflar yayınlayan şarkıcı, "Anneme verdiğim sözü tuttum" dedi.

Magazin 27-12-22 14:30

İnternet üzerinden bir yıl boyunca taciz edildi! Bunu yapan kişi herkesi şoke etti

ABD'nin Michigan eyaletinde yaşayan Kendra Gail Licari isimli anne, bir yıl boyunca kızının maruz kaldığı siber zorbalığın ardındaki kişi olarak ortaya çıkınca herkesi şoke etti. Uzun süren arayışın ardından ortaya çıkan gerçek herkesi şaşkına çevirirken, Licari'nin mesajları kızın sınıf arkadaşları tarafından gönderilmiş gibi göstermek için ergen argosu kullanarak kendi kızına karşı bir yıl süren bir siber zorbalık kampanyası yürüttüğü anlaşıldı.

Trend 20-12-22 12:41

Buket Aydın'a katılan Gülben Ergen'den itiraf! O sözler Seren Serengil'e mi?

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Buket Aydın'ın sunduğu programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Canlı yayında Buket Aydın'a, 'Helalleşmek istediğim biri yok' diyen Ergen, "Kime değer vereceğimi biliyorum. Hak önemli bir şey." dedi. Magazinde sık sık olumsuz şekilde gündeme gelmesi üzerine de konuşan Ergen, Seren Serengil'e göndermede bulunmadan edemedi.

Magazin 30-11-22 14:20

Esra Ceyhan genç kızını paylaşıp sitem etti! Ergenlik dönemini yaşayan...

Esra Ceyhan'la A'dan Z'ye isimli programla hafızalara kazınan sunucu Esra Ceyhan kızıyla pozunu paylaştı. Esra Ceyhan gözlerden uzak büyüttüğü kızı Ayşe'yle pozuna yazdığı sitem dolu mesaj dikkat çekti. Ceyhan açıklamasında "Küçük birer kadın gibi görünen ergen kızlar… Genç kız gibi görünmeye çalışan anneler. Ve aynı karede yer aldıklarında tuhaf, doğallıktan uzak fotoğraflar" diyerek ünlü isimlere göndermede bulundu.

Magazin 28-09-22 08:28

Şarkıcı Gülben Ergen göğüs dekolteli sahne kıyafetiyle beğeni topladı

50 yaşındaki Gülben Ergen sosyal medya pozlarıyla adından söz ettirdi. Zaman zaman sahne alarak hayranlarıyla buluşan Gülben Ergen, sahnede tercih ettiği kıyafetlerle dikkat çekti.

Magazin 27-08-22 14:40

Çöp evde bulunan şarkıcı Engür Kalender Gülben beni eve kilitledi demişti! Gülben Ergen'den jet açıklama

Bir döneme damga vuran şarkıcı Engür Kalender'in çöp evde bulunduğu ve kendisini "Beni bu eve Gülben Ergen kilitledi ve dışarı çıkmama izin vermiyor" dediği ileri sürüldü. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla iddiayı yalanlayan Ergen, "Eminim doğrudur, anahtar cebimde" dedi.

Magazin 23-08-22 11:39

49 yaşındaki Gülben Ergen'den bikinili ayna pozu: Derin bir sessizlik!

Gülben Ergen sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Bir süre önce kırmızı bikinisiyle ayna karşısına geçerek selfie çeken 49 yaşındaki ünlü şarkıcı Gülben Ergen yine benzer bir paylaşımda bulundu. Beyaz bikinisi ile poz veren ünlü ismin bronz teni ve fiziği dikkat çekti. İşte Balıkesir'de huzurlu bir gün geçirdiğini ifade eden Gülben Ergen'in beyaz bikinisiyle verdiği cesur poz...

Magazin 21-08-22 19:07

Hababam Sınıfı Merhaba oyuncuları kimler, konusu nedir? Hababam Sınıfı Merhaba filmi hangi yıl, nerede çekildi?

Hababam Sınıfı Merhaba filmi 14 Ağustos 2022 Pazar günü televizyon yayın akışında yer alması sebebiyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kartal Tibet'in yönettiği filmin senaryosunu Kenan Ergen yazdı. Peki Hababam Sınıfı Merhaba oyuncuları kimler, konusu nedir? Hababam Sınıfı Merhaba filmi hangi yıl, nerede çekildi? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Trend 14-08-22 19:48

Gülben Ergen'e şoke eden mesaj! Üstsüz poz verir misiniz?

Sosyal medyayı aktif kullanan şarkıcı Gülben Ergen zaman zaman takipçilerinden gelen sorulara da yanıt veriyor. Gülben Ergen son olarak yine soru-cevap yaptı. Ünlü şarkıcıya gelen mesajlar ise ilginçti; kimi lezbiyen misin dedi kimi ise göğüslerine iltifat etti. İşte Ergen'in sorulara verdiği yanıtlar...

Magazin 07-08-22 12:01

49 yaşındaki Gülben Ergen kırmızı bikinisiyle poz verdi! Fiziğiyle gençlere taş çıkardı...

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bikinisiyle ayna pozu veren 49 yaşındaki güzel şarkıcı yine bikinisiyle ayna karşısına geçti. Kırmızı bikinili pozlarını takipçilerine sunan güzel şarkıcı, fiziğiyle gençler adeta taş çıkardı.

Magazin 05-08-22 09:45

49 yaşındaki Gülben Ergen bikinili ayna pozlarıyla kasıp kavurdu! Genç kızlara meydan okudu...

Şarkıcı Gülben Ergen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Yaz konserlerine devam eden güzel şarkıcı, son olarak Instagram hesabından bikinisiyle ayna pozları verdi. Düzgün fiziğiyle göz kamaştıran Ergen'in pozları nefes kesti.

Magazin 02-08-22 13:38

Caretta carettalar zorluklara rağmen neslini sürdürüyor

Ekolojik Araştırmalar Derneği Başkanı Ali Fuat Canbolat: - "Türkiye'deki deniz kaplumbağa yuvalarının yüzde 60'ından fazlası Antalya kıyılarında bulunuyor. Burada da en önemli bölge Belek" - "Yumurta ve yavru döneminde ölüm riski yüksek. Bin yumurtadan ancak bir ya da ikisi erginliğe ulaşabiliyor. Yaklaşık 15-20 yılda ergen oluyor ve 60-70 yıl da ömürleri var"

Yurthaber 24-07-22 11:06

49 yaşındaki Gülben Ergen kırmızı bikinili pozunu paylaştı

Yoğun konser maratonunda fırsat bulduğu zamanlarda çocuklarıyla tatil yapan 49 yaşındaki Gülben Ergen, sosyal medya hesabından kırmızı bikinisiyle verdiği pozunu paylaştı. Ergen'in düzgün fiziği ise dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 15-07-22 15:13