Aziz Kiraz Haberleri

O Ses Türkiye'ye damga vurmuştu! Hadise'nin 'Minik starım' dediği Aziz Kiraz son haliyle gündem oldu

Acun Ilıcalı'nın sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen yapımlarından biri olan O Ses Türkiye'ye sesi ve sempatik tavırları ile damga vuran Aziz Kiraz, Hadise'nin vazgeçilmez isimlerinden biriydi. Henüz 17 yaşındayken yarışmaya katılan Kiraz Hadise ile It's A Man's World şarkısında düet yaparak gönülleri feth etmişti. Aziz Kiraz şimdi de yıllar içindeki değişimiyle gündem oldu. Ünlü ismi görenler çok şaşırdı.

Magazin 28-02-2024 15:52

Hadise'nin minik starıydı! O Ses Türkiye finalisti Aziz Kiraz değişimiyle çok konuşuldu! Son haline beğeni yağdı

2015 yılında O Ses Türkiye'ye katılan ve sesiyle herkesi büyüleyen Aziz Kiraz, Hadise'nin vazgeçilmez takım üyelerinden biriydi. Yarışmaya katıldığı dönemde henüz 17 yaşında olan ve Hadise ile It's A Man's World şarkısında düet yaparak gönülleri feth eden Aziz Kiraz'ın yıllar içindeki değişimi olay oldu. Kiraz'ın son halini görenler tanımakta güçlük çekti.

Magazin 04-08-2023 16:36

O Ses Türkiye'de Hadise'nin bir numaralı yarışmacısıydı! Aziz Kiraz'ın seneler sonraki değişimi şaşırttı

Bir dönem O Ses Türkiye yarışmasında yarışan ve Hadise'nin vazgeçilmez takım üyelerinden olan Aziz Kiraz, sesi ve sempatikliğiyle gönülleri fethetmişti. Yarışmaya katıldığı dönemde 17 yaşında olan ve Hadise ile It's A Man's World şarkısında düet yaparak herkesten beğeni alan Aziz Kiraz'ın seneler içerisindeki değişimi ise görenleri şaşırttı.

Magazin 05-09-2022 16:14

Aziz Kiraz

Aziz Kiraz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Aziz Kiraz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.