Aziz Nesin Gercek Adi Haberleri

32. Ankara Uluslararası Film Festivali başladı

Aziz Nesin Emek Ödülü sinema ve tiyatro sanatçısı Perihan Savaş'a, Sanat Çınarı Ödülü yazar Erendiz Atasü'ye, Kitle İletişim Ödülü senarist ve yönetmen Gani Müjde'ye verildi - Ankara Film Festivali Proje Geliştirme Desteği Yarışmasında kapsamında, "Jüri Teşvik Ödülü"ne "Aforoz" filminin yönetmeni Yılmaz Özdil, "Gölgeler Çekildiğinde" filminin yönetmeni Burcu Aykar layık görüldü - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: - "Sanatı, her dalda ve her yerde Ankara'nın her tarafına yayacağız"

Yurthaber 2021-11-04 23:30:06

Doğu Perinçek’e hakaret ettiği iddia edilen Ahmet Nesin’e adli para cezası

Gazeteci yazar Ahmet Nesin, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğun Perinçek’e hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada, ‘hakaret’ suçundan bin 620 TL adli para cezasına çarptırılarak hükmün açıklanması geri bırakıldı.Gazeteci yazar Ahmet Nesin’in, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’e sosyal medya hesabından söylediği, ‘Aziz Nesin bu yüzde 60’ı aptaldır lafını Doğu Perinçek’i tanıdıktan sonra mı söyledi.

Haber 2021-03-16 18:50:33

Ahmet Aziz Nesin'e Doğu Perinçek'e hakaretten bin 620 lira para cezası

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan yazar Ahmet Aziz Nesin bin 620 lira adli para cezasına çarptırıldı.

Haber 2021-03-16 18:11:16

BEM’in öğrencileri hayallerine kavuştu

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Buca Belediyesi Aziz Nesin Bilgi Eğitim Merkeziyle (BEM) üniversiteye ilk adımı atan gençleri ağırladı.

Yurthaber 2020-09-12 10:14:15

31. Ankara Uluslararası Film Festivali başladı

Aziz Nesin Emek Ödülü sinema ve tiyatro sanatçısı Şerif Sezer'e, Sanat Çınarı Ödülü Tamer Levent'e, Kitle İletişim Ödülü "Başka Sinema"ya verildi - Sanatçı Tamer Levent: - "Onur Ödülleri diye adlandırılan ödüller, 'yaşamında belli bir noktaya geldin, yaş aldın' gibi bir duygu yaratıyor ama Çınar Ödülü daha etkili. Bu buluş için festivali kutluyorum" - Sanatçı Şerif Sezer: - "Bugün bu sahneye Aziz Nesin Emek Ödülünü almak için çıkarken bundan tam 31 yıl önce Ankara Film Festivali'nden festivalin ilk en iyi kadın oyuncusu ödülünü almak için çıkarken ki kadar heyecanlıyım"

Yurthaber 03-09-20 22:59

BEM’in öğrencileri başarılarıyla göz doldurdu

Buca Belediyesi Aziz Nesin Bilgi Eğitim Merkezi (BEM), LGS ve YKS sınavları için ücretsiz ders desteği verdiği öğrencilerin başarılarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Yurthaber 13-08-20 09:43

Aziz Nesin kimdir? Aziz Nesin kaç yılında öldü? Ünlü Aziz Nesin sözleri!

Ölümünün 25. yıl dönümünde Aziz Nesin sevenleri tarafından bir kez daha anıldı. Kısa öykü, şiir ve tiyatro dalında verdiği eserlerle büyük başarılara imza atmış olan Türk mizah yazarı Aziz Nesin, hafızalara kazınan sözleriyle bir kez daha hatırlandı. Peki, Aziz Nesin kimdir? Aziz Nesin ne zaman, nasıl öldü? İşte Aziz Nesin hayatı ile ilgili tüm detaylar…

Magazin 06-07-20 15:55

Aziz Nesin Kabare oyunu seyirciyle buluştu

Levent Üzümcü Tiyatrosu’nun "Aziz Nesin Kabare" adlı oyunu Çankaya’da tiyatroseverlerle buluştu.Çankaya Belediyesi, Levent Üzümcü Tiyatrosu’nun "Aziz Nesin Kabare" adlı oyununu tiyatroseverlerle buluştu.

Yurthaber 12-03-20 12:23

Çankaya Mart’ta sanat dolu

Çankaya Belediyesi, Ramize Erer karikatür sergisi, Aziz Nesin Kabare oyunu, 14.

Yurthaber 02-03-20 11:26

Zamazingo oyunu sahnelendi

Bilecik Belediyesi şubat ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Zamazingo adlı tiyatro oyunu sahnelendi.Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde, Aziz Nesin tarafından kaleme alınan Zamazingo adlı tiyatro oyunu seyircilerden büyük alkış aldı.

Yurthaber 25-02-20 11:41

Efeler’de ‘Memleketin Kısmeti’ adlı müzikli güldürü beğeni topladı

Ankara Ekin Tiyatrosu’nun hazırladığı “Memleketin Kısmeti” müzikli güldürü oyunu Efeler Belediye’nin katkılarıyla Yıldız Kenter-Şükran Güngör Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu’nda halkla buluştu.Haluk Işık’ın yazdığı ve Murat Atak’ın yönettiği “Memleketin Kısmeti” adlı müzikli güldürü oyununu Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay ve çok sayıda Efelerli vatandaşlar izledi.Usta Yazar, Aziz Nesin anısına hazırlanan müzikli güldürü oyunu “Memleketin Kısmeti” yazar Aziz Nesin “bugün yaşıyor olsaydı ne yazardı, ne söylerdi” sorularıyla Aziz Nesin’in gözünden, sözünden ve kaleminden bireysel ve toplumsal hallerimizi Efelerli vatandaşlara anlatmaya çalıştı.Oyunun sonunda ünlü oyuncu Koray Ergün, “30’uncu senesini yaşayan Ankara Ekin Tiyatrosu olarak bizleri sizlerle buluşturan sanatsever başkan, sanatın ve sanatçının dostu Efeler Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Atay’a teşekkür ediyoruz” dedi.Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, oyunculara çiçek takdim ederek; “Kurulduğu günden bu yana çizgisini hiç değiştirmeden bizleri sanatla buluşturan, sanatla hayatımızı renklendiren ve düşüncelerimizi zenginleştiren Ekin Tiyatrosu’nun tüm oyuncularına çok teşekkür ediyorum.” sözlerini ifade etti.

Yurthaber 02-02-20 07:43

Aziz Nesin Kabare Adana’da

Levent Üzümcü Tiyatrosunun Anadolu turnesi kapsamındaki "Aziz Nesin Kabare" oyunu, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonunda tiyatro severlerle buluştu.Aziz Nesin’in bakış açısıyla günümüz olaylarının hicvedildiği oyunda Levent Üzümcü, Cengiz Toraman, Ali Hakan Beşen ve Mehmet Küçükgünaydın oyunculuklarıyla izleyenlerin beğenisini kazandı.Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonunda sahne alan oyuna Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, eşi Nuray Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, CHP İl Başkanı Mehmet Çelebi, Adana Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve tiyatro severler katıldı.Sanatçıların dakikalarca alkışlandığı oyun sonrası Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, göstermiş oldukları yetenek ve emekten dolayı oyuncalara teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Yurthaber 30-01-20 13:44

’Zamazingo’ seyirciyle buluştu

Odunpazarı Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü’nün 2020 sezonunun yeni oyunu olan ’Zamazingo’ seyirciyle buluştu.Odunpazarı Belediye Tiyatrosu’nun yeni oyunu Zamazingo, Aziz Nesin tarafından kaleme alındı.

Yurthaber 10-01-20 14:46

Genco Erkal’ın oyunu ‘Merhaba’ Trump Sahne’de

USTA oyuncu Genco Erkal’ın Aziz Nesin, Nazım Hikmet, Bertolt Brecht ve William Shakespeare’in yapıtlarından uyarladığı, yönettiği ve tek başına oynadığı ‘Merhaba’, 25 Aralık Çarşamba günü saat 20:30’da Trump Sahne’de tiyatro severlerle buluşuyor.

Magazin 23-12-19 11:05

‘Aziz Nesin Kabare’ ayakta alkışlandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sahnelenen-‘Aziz Nesin Kabare’, büyük beğeni topladı.Levent Üzümcü Tiyatrosu ve İzmir Halk Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu Aziz Nesin Kabare onun adını yaşatmak, yeni kuşaklara tanıtmak için yola çıktı.

Yurthaber 18-12-19 08:23

Gazetede örgüt propagandası davasında karar

Kapatılan Özgür Gündem gazetesinin genel yayın yönetmenliğini üstlendikleri tarihteki yayınlarla terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptıkları iddiasıyla yargılanan TİHV Başkanı Şebnem Korur, yazar Ahmet Aziz Nesin ve gazeteci Erol Önderoğlu'nun beraatine karar verildi

Haber 17-07-19 12:04
pkk
Yurthaber 10-07-19 11:18

Aziz Nesin Alaçatı’da anıldı

Yazar Aziz Nesin, ölümünden önce 1995 yılında kitaplarını son kez imzaladığı Alaçatı’daki meydanda yapılan bir törenle anıldı.Yazar Aziz Nesin’in 24.

Yurthaber 06-07-19 14:45

Gölge Hayatlar Barı oyunu seyircisiyle buluştu

KEMAL Tahir, Aziz Nesin ve Sabahattin Ali'nin hayatlarının anlatıldığı "Gölge Hayatlar Barı" tiyatro oyunu Şişli'de bulunan Profilo Kültür Merkezi'nde izleyicisiyle buluştu.

Haber 07-04-19 22:55

Gölge Hayatlar Barı oyunu seyircisiyle buluştu

KEMAL Tahir, Aziz Nesin ve Sabahattin Ali'nin hayatlarının anlatıldığı "Gölge Hayatlar Barı" tiyatro oyunu Şişli'de bulunan Profilo Kültür Merkezi'nde izleyicisiyle buluştu.

Haber 07-04-19 22:21

GÖLGE HAYATLAR BARI SEYİRCİSİYLE BULUŞTU

Kemal Tahir, Aziz Nesin ve Sabahattin Ali'nin hayatlarının anlatıldığı "Gölge Hayatlar Barı" tiyatro oyunu Şişli'de bulunan Profilo Kültür Merkezi'nde izleyicisiyle buluştu.

Haber 07-04-19 22:14

Gazetede örgüt propagandası davası

Kapatılan Özgür Gündem gazetesinin genel yayın yönetmenliğini üstlendikleri tarihteki yayınlarla terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptıkları iddiasıyla yargılanan TİHV Başkanı Şebnem Korur, yazar Ahmet Aziz Nesin ve gazeteci Erol Önderoğlu hakkında mütalaa hazırlandı - Mütalaada sanıkların, "basın ve yayım yoluyla silahlı terör örgütü propagandası yapmak" suçundan 1,5 yıldan 7,5 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi

Haber 27-02-19 16:05

 İSTANBUL - AHMET AZİZ NESİN HAKKINDAKİ YAKALAMA KARARI KALDIRILDI

Haber: Özden ATİK / İstanbul DHA Özgür Gündem Gazetesi ile dayanışmak için başlatılan "Nöbetçi Genel Yayın Yönetmenliği" kampanyasına katılarak gazetenin bir günlük yayın yönetmenliği görevini üstlendikleri gerekçesiyle Türkiye İnsan Hakları Vakfı Başkanı (TİHV) Prof.

Haber 28-01-19 23:38

 Ahmet Aziz Nesin hakkındaki yakalama kararı kaldırıldı

Özden ATİK / İstanbul DHA - ÖZGÜR Gündem Gazetesi ile dayanışmak için başlatılan "Nöbetçi Genel Yayın Yönetmenliği" kampanyasına katılarak gazetenin bir günlük yayın yönetmenliği görevini üstlendikleri gerekçesiyle Türkiye İnsan Hakları Vakfı Başkanı (TİHV) Prof.

Haber 28-01-19 23:38

Gazetede örgüt propagandası davası

Kapatılan Özgür Gündem gazetesinin genel yayın yönetmenliğini üstlendikleri tarihteki yayınlarla terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptıkları iddiasıyla TİHV Başkanı Şebnem Korur, yazar Ahmet Aziz Nesin ve gazeteci Erol Önderoğlu'nun yargılanmasına devam edildi - İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, dosyanın mütalaasını hazırlaması için İstanbul cumhuriyet savcısına gönderilmesine hükmederken, savunmasını Fransa'dan gönderen sanık Ahmet Aziz Nesin hakkındaki yakalama emrinin kaldırılmasını kararlaştırdı

Haber 28-01-19 23:29

 Ahmet Aziz Nesin hakkındaki yakalama kararı kaldırıldı

Özden ATİK / İstanbul DHA - ÖZGÜR Gündem Gazetesi ile dayanışmak için başlatılan "Nöbetçi Genel Yayın Yönetmenliği" kampanyasına katılarak gazetenin bir günlük yayın yönetmenliği görevini üstlendikleri gerekçesiyle Türkiye İnsan Hakları Vakfı Başkanı (TİHV) Prof.

Haber 28-01-19 22:46

Nesin Vakfı Aziz Nesin'in 103. yaşını Şevval Sam'la kutladı

Ünlü sanatçı Şevval Sam, önceki akşam Nesin Vakfı çocukları için düzenlenen etkinlik kapsamında sahne aldı.

Magazin 12-01-19 16:03

Çiftlikbank ve Tankerbank'tan sonra şimdi de Fırınbank!

Sözcü yazarı Uğur Dündar, bugünkü 'Çiftlikbank, Tankerbank, şimdi de Fırınbank' başlıklı yazısında, Çiftlik Bank ve Tanker Bank'tan sonra şimdi de Fırın Bank adı altında yeni bir dolandırıcılık faaliyetinin ortaya çıktığını açıkladı. Uğur Dündar,yazısında "Şimdi anlatacağım dolandırıcılık türüne benzer bir olay ise bugüne kadar ne duyuldu, ne de görüldü! Efendim, Aziz Nesin öykülerini aratmayan olayımız Şanlıurfa'nın bir ilçesinde geçiyor" ifadesini kullandı.

Haber 11-01-19 07:11

Türkiye Yazarlar Sendikası Edebiyat Belgeliği açıldı

Belgelikde Nazım Hikmet, Cemal Süreya, Asım Bezirci, Arif Damar, Mehmet Seyda, Aziz Nesin, Melih Cevdet Anday, Sennur Sezer ve Ece Ayhan gibi edebiyatçıların eserlerinin yanı sıra, Susanna Tamaro, Doris Lessing, Umberto Eco gibi dünya yazarlarının, 1999 Depremi için Türkiye ile dayanışma amacıyla imzalayıp gönderdikleri kitapları da yer alıyor

Haber 14-12-18 18:18

BEM öğrencilerinden Başkan Piriştina’ya teşekkür ziyareti

Buca Belediyesi Aziz Nesin Bilgi ve Eğitim Merkezi’nin (BEM), üniversiteye hazırlık kurslarına katılarak 2018 YKS sonuçlarına göre Türkiye’nin seçkin üniversitelerine yerleşme hakkı kazanan öğrenciler Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’yı ziyaret edip, desteğinden dolayı teşekkür etti.

Yurthaber 18-09-18 13:31

BEM öğrencilerinden Başkan Piriştina’ya teşekkür ziyareti

Buca Belediyesi Aziz Nesin Bilgi ve Eğitim Merkezi’nin (BEM), üniversiteye hazırlık kurslarına katılarak 2018 YKS sonuçlarına göre Türkiye’nin seçkin üniversitelerine yerleşme hakkı kazanan öğrenciler Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’yı ziyaret edip, desteğinden dolayı teşekkür etti.

Yurthaber 18-09-18 13:30

Buca’nın Gurur Tablosu

İzmir’de, açıldığı günden bugüne 2 bin 440 öğrencinin eğitimine destek olan Aziz Nesin Bilgi Eğitim...

Yurthaber 05-09-18 11:45

Aziz Nesin Bilgi Ve Eğitim Merkezi’ne Rekor Başvuru

Eğitimde fırsat eşitliğinin sembolü olan ve sağladığı ücretsiz ders desteği programlarıyla üniversite hazırlığında yüzde 92’lik...

Yurthaber 21-08-18 10:13

Aziz Nesin Bilgi Ve Eğitim Merkezi Gençlerin Umudu Oldu

Eğitime yatırım, geleceğe yatırımdır ilkesiyle çalışmalarına yön vererek ailelerin eğitim giderlerine destek amacıyla Aziz Nesin...

Yurthaber 22-07-18 10:38

29. Ankara Uluslararası Film Festivali başladı

Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle gerçekleştirilen 29. Ankara Uluslararası Film Festivali, açılış töreniyle başladı - Törende Aziz Nesin Emek Ödülü Menderes Samancılar'a, Sanat Çınarı Ödülü Rüştü Asyalı'ya, Kitle İletişim Ödülü de "Sinecine Sinema Araştırmaları Dergisi"ne verildi - Sanatçı Asyalı: - "Mutlu oldum, mutsuz oldum ama umutsuz olmadım. Bugün de umudumu koruyarak genç arkadaşlarımı Atatürk'ün milli ülküsünü gerçekleştirmeye, güzel sanatlarımızı yükseltmeye çağırıyorum" - Sanatçı Samancılar: - "Aziz Nesin'e layık olmaya çalışacağız. Böyle gururlu bir ödülü almak son derece mutlu etti beni"

Haber 19-04-18 22:21

Aziz Nesin'in oyunu Tut Elimden Rovni Dünya Tiyatro Günü'nde Londra'da

Türk mizahının ustalarından Aziz Nesin?in "Tut Elimden Rovni - "Hayati bir cambazlık gösterisi" adlı oyunu, Londra'da Dünya Tiyatrolar Günü'nde yeniden sahnelendi.

Haber 28-03-18 11:25

Wikipedia'yı hiç tavsiye etmiyorum

Prof. Dr. İlber Ortaylı: - "Bir kitapçı vardı. Aziz Nesin kitap bakarken, 'Bırak, dokunma. Sana yaramaz o.' dedi. Aziz Bey, senden daha iyi Osmanlıca okuyor. Aziz Bey'in hayırhah bir cimriliği vardı. Para buldu mu çocuk vakfına yatırırdı" - "Türkiye'de son 3 yılda kitap tercüme sayısı ve baskı sayısı fırladı. Herhalde televizyonların sıkıcılığından, kalitesizliğinden ve gazetelerin okunmaz olmasından dolayı İran'daki olay tekerrür etti. Millet okumaya başladı" - "Wikipedia'yı hiç tavsiye etmiyorum. Türkçesine ise hiç güvenmeyin. Ben size örnekler veririm. Bir kere ansiklopedi kullanmaya alışın"

Haber 27-03-18 23:07

Fas’ta 24. Uluslararası Kazablanka Kitap Fuarı

Yazar ve şair Murat: - "Modern dönem Türk yazarlarından eserleri Arapçaya tercüme edilenlerin başında Nazım Hikmet ve Aziz Nesin geliyor. Daha sonraki dönemlerde Orhan Pamuk ve Elif Şafak'ın neredeyse tüm eserlerinin Arapçaya tercüme edildiğini görüyoruz. Türkiye'de çok büyük yazarlar ve şairler olmasına rağmen sadece belli bir kesimden tercümelerin yapıldığına şahit oluyoruz. Bu tercümelerin yapıldığı isimlerin çeşitlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum" - "Türk yazarları ve şairleri olarak en önemli vazifelerimizden biri kitaplarımızın acilen Arapçaya çevrilmesine yönelik çalışmalar yapmaktır"

Haber 11-02-18 23:17

Buca’da Bin 120 Öğrenciye Ders Desteği

Ailelerin eğitim giderlerine destek amacıyla Aziz Nesin Bilgi ve Eğitim Merkezini hayata geçiren Buca Belediyesi,...

Yurthaber 26-01-18 15:30

Basın hayatında 60 yıl

- Türk basın hayatında 60 yıldan fazla gazetecilik, yazarlık ve çizerlik yapan Gürbüz Azak, meslek hayatını AA muhabirine anlattı - Gazeteci-yazar Azak: - "Bab-ı Ali'de polemik ve atışmalar bugünkü gibi sert değil, arifane, nükteli ve seviyeli olurdu. Aziz Nesin ile Tarık Buğra, Tekin Erer ile Çetin Altan, Necip Fazıl ile Bedii Faik arasındaki tartışmalar, gazete tirajlarını da artırdığı gibi herkes tarafından zevkle takip edilirdi" -"1960 yılında Ergun Göze'nin Nuruosmaniye'ye bakan odasından c

Haber 10-01-18 14:48

Ahmet Nesin kalp krizi geçirdi! İşte sağlık durumu

Ünlü mizah yazarı Aziz Nesin'in oğlu gazeteci yazar Ahmet Nesin kalp krizi geçirdi. Fransa'daki evinde rahatsızlanan Nesin'in hastaneye kaldırıldığı ve durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Haber 11-12-17 18:38

Eğitimde Fırsat Eşitliği Meyvelerini Verdi

Buca Belediyesi’nin hayata geçirdiği Aziz Nesin Bilgi ve Eğitim Merkezi ilk yılında büyük bir başarıya...

Yurthaber 27-08-17 10:44

Aziz Nesin Bilgi Eğitim Merkezinin Büyük Başarısı

Buca Belediyesi Aziz Nesin Bilgi ve Eğitim Merkezi (BEM), ilk yılında büyük bir başarıya imza...

Yurthaber 11-08-17 14:00

Üniversite Tercih Günleri Buca’da Başlıyor

Buca Belediyesi öğrencilerin üniversite tercihlerini belirlemede destek olmak amacıyla “Üniversite Tercih Günleri” düzenliyor. Aziz Nesin...

Yurthaber 11-07-17 10:15

Ali Nesin'den olay yaratan referandum sözleri için yeni açıklama

Aziz Nesin'in oğlu, ünlü matematikçi Profesör Ali Nesin ise Facebook hesabından YSK'nın referandum kararına ilişkin haberi paylaştıktan sonra "Ama bu haksızlık" diyenler geçmişte yaptıkları haksızlıkları gözden geçirsinler. 367 kararı mesela. Etme bulma dünyası..." diye yazmıştı. Ali Nesin tepkiler üzerine yeni bir açıklama yaptı. Nesin, "Paylaşımlarım beş dakika sonra 'Ali Nesin sosyal medyayı salladı' başlığıyla Hürriyet'teydi. Ne zaman, hangi ara sallanmış ki bu sosyal medya?" diye sordu.

Haber 21-04-17 10:05

Ali Nesin'in YSK yorumu sosyal medyayı salladı

YSK'nın ret kararına Ali Nesin'in yorumu sosyal medyada yankı buldu. Aziz Nesin'in oğlu, ünlü matematikçi Profesör Ali Nesin facebook hesabından YSK'nın kararına ilişkin haberi paylaştıktan sonra "Ama bu haksızlık" diyenler geçmişte yaptıkları haksızlıkları gözden geçirsinler. 367 kararı mesela. Etme bulma dünyası..." diye yazdı. Sosyal medya kullanıcıları Nesin'in sözlerine yorum yağdırdı.

Haber 19-04-17 20:22

Ahmet Aziz Nesin Hakkında Yakalama Kararı

Kapatılan Özgür Gündem Gazetesi’nin 1 günlük Nöbetçi Genel Yayın Yönetmenliği kampanyasına katıldığı tarihte çıkan haberler...

Yurthaber 21-03-17 12:41

Ahmet Aziz Nesin’e yakalama kararı

Kapatılan Özgür Gündem Gazetesinin nöbetçi Genel Yayın Yönetmenliği kampanyasına katıldığı tarihte çıkan haberler gerekçesiyle yargılanan Ahmet Aziz Nesin hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Haber 21-03-17 12:33

Dha İstanbul - Ahmet Aziz Nesin'e Yakalama Kararı

  * Savunması alınması amacıyla Yazar Ahmet Aziz Nesin hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Haber: Serpil KIRKESER / İSTANBUL DHA Özgür Gündem Gazetesi ile

Yurthaber 21-03-17 11:41