Bahar Şahin Haberleri Ve Son Dakika Bahar Şahin Haberleri

Bahar Şahin Haberleri Ve Son Dakika Bahar Şahin Haberleri

Bahar Şahin 4 Mayıs 1997 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Aslen Artvinli olan güzel sanatçı 12 yaşındayken ailesiyle birlikte İstanbul’a taşındı. Okul hayatına İstanbul’da devam eden Şahin, oyunculuk eğitimi aldı. Özellikle okul yıllarında aktif olarak tiyatro gruplarında çalışmalara katılan Şahin, ilk oyunculuk deneyimini 2015 yılında O Hayat Benim dizisiyle yaşadı. 2017 yılında rol aldığı Yol Arkadaşım filmi ile çıkış yakalayan oyuncu iyice tanınmaya başladı. 2017 yılında Lise Devriyesi dizisinde Işıl Yılmaz ve Kayıt Dışı dizisinde İnci rolü ile ekranlarda olan Şahin, 2018’de ise Yol Arkadaşım 2’de Cemre karakterine hayat verdi. 2019-2020 yıllarında ekrana gelen Zalim İstanbul dizisinde oynadığı Ceren Akçay rolüyle tanınırlığını arttırdı.

Bahar Şahin Haberleri

Bahar Şahin'den 'evlilik' iddialarına yanıt! Joan Garrido'ya gönlünü kaptırmıştı, cevabı olay oldu

'Derdim Olsun', 'Leila' ve 'Ela' şarkılarıyla bilinen ünlü şarkıcı Reynmen ve Doruhan Toköz'le bir dönem aşk yaşayan başarılı oyuncu Bahar Şahin, yeni ilişkisiyle gündemden düşmüyor. Gönlünü şarkıcı Joan Garrido'ya kaptıran ünlü oyuncu İspanyol basınında yer alan 'evlilik hazırlığı' haberlerine açıklık getirdi.

Magazin 19-08-2023 12:20

Belçim Bilgin Kürt kadını rolüyle beyaz perdeye dönüyor

Daha önce Aşk Tesadüfleri Sever, Kelebeğin Rüyası ve Güz Sancısı gibi projelerde rol alan ünlü oyuncu Belçim Bilgin, beyaz perdeye geri dönüyor. Müjdeyi sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaşan Belçim Bilgin, filmde cefakar bir köy kadınına hayat verecek.

Magazin 11-01-2023 17:09

Bahar Şahin'in fenomen annelere tepkisi gündem oldu! Çocuklarınızı 25-30 yaşındaki kadınlar gibi...

Ünlü oyuncu Bahar Şahin, yayınladığı bir video ile çocuklarını yaşına uygun giydirmeyip sosyal medya hesaplarında paylaşan annelere seslendi. Bahar Şahin’in açıklaması Instagram’da hızla yayılarak gündem oldu.

Magazin 16-07-2022 12:39

Gülümse Kaderine'nin Eda'sı Bahar Şahin derin göğüs dekoltesiyle Instagram'ı salladı! Anlatıyorum yine bir şeyler

Geçtiğimiz aylarda FOX TV'de yayınlanan Gülümse Kaderine dizisinde Eda karakterine hayat veren Bahar Şahin, son dönemde sıkça konuşulan isimler arasında yer alıyor. Ünlü isim, oyunculuk performansı haricinde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla da çokça konuşuluyor. Genç oyuncu, bu kez derin göğüs dekolteli paylaşımıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 23-06-2022 13:46

Ünlü futbolcudan ayrılan Bahar Şahin yeni aşka yelken açtı! Bahar Şahin ve Oktay Çubuk yakalandı

Trabzonspor'da forma giyen futbolcu Dorukhan Toköz ile ayrılan Bahar Şahin aşkı kendi gibi oyuncu olan Oktay Çubuk'ta buldu. Bahar Şahin ve Oktay Çubuk geçtiğimiz akşam el ele yakalandı.

Magazin 02-06-2022 15:56

Bahar Şahin ile Oktay Çubuk aşk mı yaşıyor? Gülümse Kaderine'nin Eda'sı Bahar Şahin'in yeni sevgilisi Oktay Çubuk kimdir?

Gülümse Kaderine dizisinde Eda karakterini canlandıran Bahar Şahin ile Oktay Çubuk'un aşk yaşayıp yaşamadığı merak ediliyor. Bebek'te objektiflere yansıyan çiftten Şahin, gazetecilerin, "Hayırlı olsun yeni ilişkiniz" sözlerine karşılık şaşırtan bir yanıt verdi. Peki Bahar Şahin ile Oktay Çubuk aşk mı yaşıyor? İşte merak edilenler...

Magazin 02-06-2022 15:47

Gülümse Kaderine'nin Eda'sı Bahar Şahin'in eski sevgilisi bakın kim çıktı! Meğer tanınan bir isimle...

FOX TV'de yayınlanan Gülümse Kaderine dizisinde Eda karakterini canlandıran Bahar Şahin, son dönemde çokça konuşulan isimler arasında yer alıyor. Ünlü oyuncunun, oyunculuk performansı dışında özel hayatı da yakından takip ediliyor. Şahin'in eski sevgilisinin ise çokça tanınan bir isim olduğu ortaya çıktı.

Magazin 26-05-2022 16:54

Bahar Şahin'den dizinin yapımına şok gönderme! Gülümse Kaderine final mi yapıyor?

Bahar Şahin, Gülümse Kaderine dizisindeki Eda rolüne hayat veriyor. Mine Tugay, Burak Sergen, Sude Zülal Güler gibi oyuncularla rol alan Şahin, dizinin final yapacağı haberini magazin gündeminden öğrendi.

Magazin 14-05-2022 01:14

Gülümse Kaderine ne zaman başlıyor? Gülümse Kaderine konusu nedir? Gülümse Kaderine oyuncuları kimlerdir?

Gülümse Kaderine dizisi yayın hayatına başladı. FOX TV ekranlarına gelen yeni dizi Gülümse Kaderine hakkında araştırmalar hız kazandı. Yeni sezona birbirinden farklı yapımlar gelmeye hazırlanıyor. Onlardan biri de Gülümse Kaderine adlı dizi. Dizi yayınlanan ilk bölümü ile merak uyandırmayı başardı. Gelin Gülümse Kaderine adlı diziyi daha yakından tanıyalım!

Haber 28-04-2022 15:43

Gülümse Kaderine dizisi uyarlama mı? Gülümse Kaderine dizisinin konusu gerçek hikayeden mi alındı?

Gülümse Kaderine dizisi yayın hayatına başlıyor. Birbirinden başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı Gülümse Kaderine adlı dizi bu akşam izleyicisi ile buluşacak. Gülümse Kaderine dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve uyarlama olup olmadığı araştırılan konular arasında yer alıyor. Dizinin kadrosunda Zalim İstanbul'dan izlediğimiz Mine Tugay ve Bahar Şahin bulunuyor. Gülümse Kaderine dizisinin uyarlama olup olmadığına gelin birlikte bakalım!

Magazin 27-04-2022 17:17

Güzel oyuncu Bahar Şahin'den Nisa Bölükbaşı yorumu! ''Arkadaş olmaya adayım''

Survivor All Star 2022 sezonuna; Mert Öcal, Makbule Şakalakoğlu ve Sude Burcu'nun aşk üçgeni damga vurdu. Mert Öcal'ın, Sude Burcu ve Makbule Şakalakoğlu ile aynı anda aşk yaşadığını dile getiren Nisa Bölükbaşı, dostu Makbule Şakalakoğlu'nun üzülmesine dayanamadığını söyleyerek sinir krizi geçirdi. Güzel oyuncu Bahar Şahin, yaşananlara sessiz kalamayarak Nisa Bölükbaşı hakkında paylaşım yaptı.

Magazin 19-02-2022 13:36

Bahar Şahin ikinci kez Covid-19'a yakalandı

Son olarak Zalim İstanbul dizisinde rol alan genç oyuncu Bahar Şahin ikinci kez Covid-19'a yakalandığını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Magazin 28-12-2021 07:22

Ünlü oyuncu Bahar Şahin göğüs dekolteli pozunu paylaştı!

Geçtiğimiz yıl ekranlara veda eden Zalim İstanbul dizisinde, partneri Ozan Dolunay ile yer aldığı bekaret sahnesiyle tepki çeken güzel oyuncu Bahar Şahin, bu defa göğüs dekolteli pozuyla dikkatleri üzerine topladı.

Magazin 18-12-2021 14:24

Bahar Şahin göğüs dekolteli pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu!

En son Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterine hayat veren ancak şimdilerde dijital bir platformda sevenleriyle buluşan ünlü oyuncu Bahar Şahin, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Şahin, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozuyla takipçilerinden tam puan aldı.

Magazin 14-12-2021 09:47

Bahar Şahin ve Dorukhan Toköz ayrıldı mı? Bu erkeklerin eskort sevdası...

Dorukhan Toköz ve Bahar Şahin önce birbirini takipten çıktı sonra ayrılık haberleriyle gündem oldu. Şahin'in imalı paylaşımı ise herkesi şoke etti.

Magazin 26-10-2021 10:53

Bahar Şahin iddialı dekoltesiyle gecenin yıldızı oldu

Bahar Şahin, Hamlet gala davetinde tercih ettiği zeytin yeşili iddialı elbisesiyle sosyal medyayı salladı. Derin dekolteli elbisesiyle dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu başrollerin önüne geçti.

Magazin 21-10-2021 10:25

Eğlencenin dozunu kaçıran Bahar Şahin’in gecesi hastanede bitti

Genç oyuncu Bahar Şahin, geçtiğimiz gece bir davete katıldı. 24 yaşındaki genç oyuncu derin göğüs dekolteli mini elbisesiyle tüm dikkatleri üzerinde topladı. Kenan Doğulu'nun sahne aldığı etkinlikte eğlencenin dozunu kaçıran Şahin, hastanelik oldu.

Magazin 20-10-2021 14:27

Zalim İstanbul'un Cereniydi... Bahar Şahin bir zamanlar meğer o isimle birlikteymiş!

1 Nisan 2019'da yayınlanmaya başlayan, 22 Haziran 2020'de final yapan Zalim İstanbul dizisinde "Ceren" karakterine hayat veren Bahar Şahin, oyunculuk performası kadar özel hayatıyla da gündeme geliyor. Oyunculuk kariyeri boyunca birçok projede rol alan Bahar Şahin'in bir zaman birlikte olduğu o isim ünlü bir şarkıcı. İşte detaylar...

Magazin 17-08-2021 11:10

Bahar Şahin'den 'uçak kapatma' açıklaması

Adı futbolcu Dorukhan Toköz ile anılan oyuncu Bahar Şahin, son paylaşımı ile Şeyma Subaşı'na gönderme yaparak boş uçaktan paylaşım yapmıştı. Bahar Şahin, hakkında çıkan 'uçak kapatma' haberlerine yaptığı paylaşımla sitem etti.

Magazin 01-06-2021 14:11

Oyuncu Bahar Şahin, Şeyma Subaşı'nı ti'ye aldı: Eniştemiz sağ olsun!

Son zamanlarda adı futbolcu Dorukhan Toköz ile anılan oyuncu Bahar Şahin, son paylaşımı ile Şeyma Subaşı'na gönderme yaptı. Geçtiğimiz aylarda jet bulamayınca sevgilisi Mohammed Al Saloussi'nin yolcu uçağı kiralamasıyla gündeme gelmişti. Şahin ise son gönderisine "eniştem sağ olsun" notunu düşmesi ile dikkat çekti.

Magazin 31-05-2021 16:34

Bahar Şahin'den olay yaratan Şeyma Subaşı göndermesi: Eniştemiz sağ olsun...

Ünlü oyuncu Bahar Şahin, arkadaşlarıyla çıktığı tatilde Şeyma Subaşı'nın uçak skandalına gönderme yaptı. Modaya uyduğunu söyleyen oyuncu, takipçilerini çok güldürdü.

Magazin 31-05-2021 15:38

Bahar Şahin kimdir? Beşiktaşlı futbolcuyla aşkını ilan etti

Son zamanlarda yer aldığı diziler ve özel hayatı ile magazinde kendine yer bulan Bahar Şahin, bu sefer de Beşiktaşlı futbolcuyla anılıyor. Bahar Şahin, bir dönem Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin sevilen ve beğeni toplayan oyuncusu Cenan Adıgüzel ile birliktelik yaşamıştı. Daha sonra ayrılık kararı alan çiftin barıştığı haberleri de gündeme gelmişti. Magazin ve sosyal medya gündeminde sıklıkla yer alan Bahar Şahin, sosyal medyada yeni sevgiliyle fotoğrafını paylaştı.

Magazin 05-05-2021 10:02

Fotoğrafı önce paylaştı sonra hemen sildi! Oyuncu Bahar Şahin ile Beşiktaşlı futbolcu Dorukhan Toköz aşk yaşıyor

Oyuncu Bahar Şahin, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla gizli aşkını gözler önüne serdi. Bahar Şahin, Beşiktaşlı futbolcu Dorukhan Toköz’le olan paylaşımını kısa bir süre sonra silse de fotoğraf çoktan sosyal medyada yayılarak gündem oldu.

Magazin 05-05-2021 09:44

Vurgun iddiasıyla gündemde olan Thodex için birbirinden ünlü isimleri kullanmış!

Kripto para piyasası yerli borsa Thodex skandalı iddiası ile çalkalanırken, Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in, pek çok ünlü kadını da reklamında kullandığı ortaya çıktı.

Magazin 22-04-2021 11:40

Bahar Şahin: Instagram olmadan yaşayamam

Oyuncu Bahar Şahin, sosyal medya bağımlısı olduğunu itiraf etti. Şahin, "Instagram olmadan yaşayamam" dedi.

Magazin 10-04-2021 15:48

Bahar Şahin’den esprili paylaşım! Beğeni yağdı

Zalim İstanbul dizisiyle yıldızı parlayan Bahar Şahin son paylaşımıyla hayranlarından beğeni topladı.

Magazin 26-03-2021 11:06

Bahar Şahin'den Bir Zamanlar Çukurova kararı

Bir süredir yaprak dökümü yaşanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi için Bahar Şahin'e teklif gitti. Genç oyuncu Bahar Şahin bu teklifi geri çevirdi.

Magazin 22-03-2021 17:33

Bahar Şahin hastanelik oldu! Ameliyat olacak

Koronavirüs olduğu için başrolü bırakan Bahar Şahin hastanelik oldu. Şahin'in tedavisinin ardından ameliyat olacağı ortaya çıktı.

Magazin 08-01-2021 09:18

Koronavirüs olan Bahar Şahin İyi Aile Babası'ndan ayrıldı

Bahar Şahin koronavirüse yakalandı. Şahin bu sebeple İyi Aile Babası dizisinden ayrıldı. Şahin bir süre setlerden uzak kalmak istedi.

Magazin 27-11-2020 15:57

Oyuncu Bahar Şahin arkadaşlarının düğünü organize etti! Pozu sosyal medyayı salladı!

Kanal D ekranlarına gelen Zalim İstanbul dizisinde Ceren Karaçay karakterine hayat veren Bahar Şahin sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri çekmeye devam ediyor. Zalim İstanbul dizisinin final yapmasından sonra setlerden uzak kalan Şahin, arkadaşlarının düğününde ortaya çıktı.

Magazin 08-10-2020 12:04

Oyuncu Bahar Şahin kötü yorumlara sitem etti!

Kanal D ekranlarına gelen Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakteriyle ünlenen Bahar Şahin sosyal medya hesabından yapılan kötü yorumlara kızdı. Yaptığı her hareketin eleştirilmesinden üzüldüğü belirten güzel oyuncu sert sözler sarf etti.

Magazin 04-10-2020 17:04

Ünlü oyuncu Bahar Şahin ve Cenan Adıgüzel barıştı! Aşklarını sosyal medyadan ilan ettiler

Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterine hayat veren Bahar Şahin eski sevgilisi Cenan Adıgüzel’le barıştı. Ayrılığa dayanamayan çift mutlu haberi sosyal medya hesabından sevenlerine duyurdu.

Magazin 25-09-2020 12:13

Bahar Şahin hayranlarının sorularını yanıtladı!

Kanal D ekranlarına gelen Zalim İstanbul dizisiyle popülerliğine kavuşan Bahar Şahin sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi bir kez daha başardı. Bahar Şahin bu sefer de hayranlarının sorularını yanıtladı. Güzel oyuncunun hata yaptığını söylemesi ise şaşkınlık yarattı.

Magazin 07-09-2020 17:57

Bahar Şahin selfie çekti, 15 bin TL'den oldu!

Bir arkadaşının teknede düzenlenen doğum günü partisine katılan genç oyuncu Bahar Şahin, selfie çekmek isterken 15 bin TL değerindeki son model telefonunu denize düşürdü. Oyuncu karaya ayak basar basmaz yeni bir telefon aldı.

Magazin 07-09-2020 16:20

Miguel Herran neredeyse çıplak halini paylaştı! Bahar Şahin bakın ne dedi

La Case de Papel dizisinin yakışıklı oyuncusu Miguel Herran Instagram hesabından yarı çıplak banyo pozunu paylaştı. Oyuncuya en ilginç yorumlardan biri de Türk oyuncu Bahar Şahin'den geldi.

Magazin 26-08-2020 10:53

Bahar Şahin'den öpüşme iddialarına yanıt

Oyuncu Bahar Şahin, önceki gece Nişantaşı'nda arkadaşlarıyla objektiflere yansıdı. Şahin, geçtiğimiz hafta kendisi gibi oyuncu olan Cenan Adıgüzel'le birlikteyken, 'Zalim İstanbul' setinde yakınlaştığı iddia edilen Ozan Dolunay'la, Bostancı'da bir mekanda dudak dudağa görüntülenmişti. Çıkan bu haberlerin ardından genç oyuncu sessizliğini bozdu.

Magazin 01-07-2020 09:21

Mehmet Ozan Dolunay'dan Bahar Şahin açıklaması

Final yapan Zalim İstanbul dizisindeki rol arkadaşı Bahar Şahin ile aşk yaşadığı iddia edilen Mehmet Ozan Dolunay, çıkan haberlere yanıt verdi.

Magazin 25-06-2020 17:35

Bahar Şahin Zalim İstanbul'a Ozan Dolunay fotoğrafı ile veda etti! Zalim İstanbul'un Ceren'i Bahar Şahin kimdir?

Bahar Şahin, final yapan Zalim İstanbul'da canlandırdığı Ceren Karaçay rolü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Güzel oyuncu Bahar Şahin, Zalim İstanbul dizisi için Instagram hesabından veda paylaşımı yaptı. Zalim İstanbul'un Ceren'i Bahar Şahin, dizide rol arkadaşı olan Cenk rolündeki Ozan Dolunay ile çekilen bir fotoğrafını paylaştığı veda mesajında, "Çok sevdik ama artık yolun sonuna geldik" dedi. Peki Bahar Şahin kimdir? İşte Bahar Şahin'in Ozan Dolunay'lı veda paylaşımı.

Magazin 25-06-2020 02:18

Bahar Şahin: Küçükken Arda Turan'a aşıktım

Bir dergiye röportaj veren genç oyuncu Bahar Şahin, koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu hatta küçükken futbolcu Arda Turan'a aşık olduğunu söyledi.

Magazin 28-05-2020 14:44

Zalim İstanbul'un Ceren'i Bahar Şahin karantinadan çok sıkıldı

Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı Ceren karakteri ile çok konuşulan güzel oyuncu Bahar Şahin'in sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğraf çok konuşuldu.

Magazin 21-05-2020 16:52

Bahar Şahin dekoltesi ve süper minisiyle beğeni topladı

Koronavirüs sebebiyle kendisini önlem amaçlı evde karantinaya alan oyuncu Bahar Şahin, 22 yaşına bastı. Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Magazin 05-05-2020 09:36

Zalim İstanbul'un Ceren'i Bahar Şahin'tan itiraf geldi

'Zalim İstanbul' dizisinde 'Ceren' karakterine hayat veren Bahar Şahin, rol arkadaşı Berker Güven'in, YouTube’daki ‘Hoş Bi Sohbet’ yayınına katıldı.

Magazin 17-04-2020 11:48

Bahar Şahin'e karantina yaramadı! Cildini morarttı

Bahar Şahin, yüz bakımı için aldığı ürünün kurbanı oldu. Genç oyuncu, cildine temizlik yaparken morarttı.

Magazin 06-04-2020 09:35

Bahar Şahin: Allah belanı versin

Zalim İstanbul dizisiyle yıldızı parlayan güzel oyuncu Bahar Şahin dünyaya kan ağlatan koronavirüse sosyal medya hesabından "Allah belanı versin korona" diyerek bela okudu.

Magazin 29-03-2020 11:38

Zalim İstanbul oyuncusu Bahar Şahin'in dekoltesi olay oldu

Zalim İstanbul dizisi ile yıldızı parlayan son dönemim genç oyuncularından Bahar Şahin cesur pozları ile adından sık sık söz ettirmeyi başarıyor. Şahin yine dekoltesiyle gündem oldu.

Magazin 13-09-2019 09:39

Bekaret sahnesi olay olmuştu! Bahar Şahin'den şok itiraf geldi

Kanal D'nin farklı senaryosu ile büyük ses getiren dizisi Zalim İstanbul yeni sezonda ile seyirciyle buluştu. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken dizinin Ceren'i Bahar Şahin'den ise çok konuşulacak Zalim İstanbul itirafı geldi.

Magazin 10-09-2019 09:39

Bahar Şahin: Ben bütün cilvemle onu yine kandırıyorum

Zalim İstanbul dizisinde rol alan Bahar Şahin, dizide ablasını canlandıran Sera Kutlubey ile fotoğraflarını paylaşıp duygularını takipçileriyle paylaştı.

Magazin 16-08-2019 15:29

Bahar Şahin'den mayolu poz! 'Mutsuzum'

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Zalim İstanbul'da Ceren Yılmaz karakterini canlandıran Bahar Şahin cesur fotoğrafıyla ve yorumuyla dikkat çekti.

Magazin 16-08-2019 09:05

Zalim İstanbul'un Ceren'i Bahar Şahin'i tatil yordu

Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterine hayat veren Bahar Şahin, Alaçatı'da sezonun yorgunluğunu atıyor. Sosyal medya paylaşımları ise herkesin dikkatini çekiyor.

Magazin 20-07-2019 14:53