Bahar Sahin Instagram Haberleri

Bir marka için kamera karşısına geçen Hande Erçel'in iddialı pozlarına bakan bir daha baktı!

Bir süredir Hakan Sabancı ile aşk yaşayan oyuncu Hande Erçel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Oyuncu bu kez yüzü olduğu marka için kamera karşısına geçti.

Magazin 2024-04-19 18:00:02

Muğla'da durgunsu kano yarışları başladı

Durgunsu Kano Uluslararası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Bahar Kupası Yarışları Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde başladı.

Yurthaber 2024-04-19 15:16:47

Avrupa Yakası'nın Yaprak'ı Hale Caneroğlu son halini paylaştı! Yeni hali görenleri şaşırttı... Pozları sosyal medyayı salladı

Yıllar geçmesine rağmen herkesin oldukça ilgiyle izlediği Avrupa Yakası dizisinde Yaprak karakterine hayat veren Hale Caneroğlu, yıllar sonraki haliyle gündeme geldi. Oyuncu son olarak Instagram hesabından son halini paylaştı. Sosyal medyada beğeni yağdı.

Magazin 2024-04-19 09:48:51

Kilosu 70 TL! Ünü Amerika'ya yayıldı... Kanserin yeni ilacı diyorlar 'Kendiliğinden yetişiyor, koli koli gönderiyoruz'

Doğu Anadolu Bölgesi genelinde her yıl bahar aylarında dağlardan toplanan ışkın pazar tezgâhlarında yerini aldı. Anadolu’da yayla muzu olarak da bilinen ışkının faydaları ise saymakla bitmiyor. Özellikle kanser savar olarak bilinen ışkın, Atlanta Üniversitesi'nin araştırmaları sonucunda kanser hastalığının yeni bir ilacı olarak nitelendiriliyor. Ünlü Amerika'ya kadar yayılmış durumda olan ve doğada kendiliğinden yetişen ışkının kilosu 70 TL'ye satılıyor.

Kadin 2024-04-18 12:24:46

TV yayın akışı 18 Nisan 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

18 Nisan 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 18 Nisan Perşembe akşamı Bahar, İnci Taneleri, Aldatmak, Sakla Beni, Kül Masalı, Hudutsuz Sevda ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl? İşte 18 Nisan Perşembe TV yayın akışı...

Trend 18-04-24 07:31

Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer beyazlar içinde paylaştı! Bakan bir daha baktı

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Son olarak bir davete katılmak için beyazlar içinde giyinen Dizer, boy boy pozlarını Instagram hesabında takipçileriyle paylaştı. Güzelliğiyle büyüleyen Başak Dizer'in pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 18-04-24 01:31

Kobra Murat gençlik fotoğrafını paylaştı! Sosyal medyada yorum yağdı

Roman müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Kobra Murat, geçtiğimiz günlerde ikinci kez ameliyat olduğunu duyurmuştu. Kobra Murat son olarak Instagram hesabından gençlik fotoğrafını paylaştı. Paylaşımı kısa sürede içerisinde gündem olmayı başardı.

Magazin 17-04-24 17:32

Tunceli'de karın eridiği dağ eteklerinde bahar çiçekleri açtı

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde havaların ısınmasıyla karın eridiği dağ eteklerinde bahar çiçekleri açtı.

Yurthaber 17-04-24 14:37

'11 gün boyunca dışarıda yemek yedim ve hiç kilo almadım' Basit hilesini paylaştı 'Siz de yapabilirsiniz'

Instagram fitness ve beslenme ile ilgili verdiği tavsiyelerle tanınan Shannon Collins, son zamanlarda dışarıda çok fazla yemek yediğini ancak bunun kilosunu etkilemediğini açıkladı. Uyguladığı basit hileleri paylaşan Collins'in önerilerine yorum yağarken pek çok kişi bu tavsiyeler için kendisine teşekkür etti.

Kadin 17-04-24 12:50

Melisa Şenolsun'un alevli bikinisi olay oldu! Ateş ediyorsun

Atiye dizisindeki Cansu karakteri ve Masumlar Apartmanı'ndaki Rüya karakteriyle hafızalara kazınan Melisa Şenolsun son olarak Instagram bikinisiyle tenis oynadığı pozlarını paylaştı. Paylaşımı kısa süre içerisinde çok konuşulmayı başardı.

Magazin 17-04-24 09:08

Ağırlığının tam 3 katını kaldırdı! Herkül'e meydan okuyan 9 yaşındaki Arshia Goswami milyonlarca izlenmeye ulaştı

Dokuz yaşındaki Hintli halterci Arshia Goswami, 48 milyon izlenme sayısına sahip bir Instagram videosunda kendi vücut ağırlığının 3 katı olan 75 kiloluluk halteri kaldırdığı anları paylaştı. Sosyal medya gönderisine, "En genç ve en güçlü Hintli" notunu ekleyen küçük kızın paylaşımı kısa sürede viral oldu.

Trend 16-04-24 13:57

Salma Hayek adeta yıllara adeta meydan okuyor... Oyuncu iddialı tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı!

57 yaşındaki Salma Hayek yıllara meydan okuyan görünümüyle sık sık gündeme geliyor. Oyuncu bu kez Instagram hesabından tatil pozlarını paylaştı. Paylaşım kısa süre içerisinde gündem olmayı başardı.

Magazin 16-04-24 10:21

TV yayın akışı 16 Nisan 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

16 Nisan 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 16 Nisan Salı Bahar, Alita: Savaş Meleği, Ben Bu Cihana Sığmazam, Hedefim Sensin, Mehmed: Fetihler Sultanı, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 16 Nisan Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 16-04-24 07:23

Instagram silinen gönderi geri getirme: Instagram'da silinen gönderi nasıl geri getirilir?

Her geçen gün kullanıcı sayısı artan, dünya çapında büyük ilgi gören sosyal medya platformlarından biri de Instagram'dır. Bu platformda hesabı olan her kişi platformun tüm özelliklerini bilmeyebilir. Instagram'dan silinmiş olan bir gönderiyi geri getirmek de bu az bilinen durumlar arasında yer alır.

Haber 16-04-24 01:33

Melisa Döngel'in iddialı tatil pozları sosyal medyayı salladı! Ayak sezonu başladı

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündem olan Melisa Döngel'den iddialı tatil pozları geldi. Pozlarını Instagram hesabından paylaşan oyuncuya beğeni ve yorum geldi.

Magazin 15-04-24 17:42

Meta, Türkiye'de Threads uygulamasını geçici olarak kapatacak: Herkesin gözü Instagram ve WhatsApp'taydı: 29 Nisan öncesinde...

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, Rekabet Kurumu’nun geçici tedbir kararı kapsamında Türkiye'de sosyal medya platformu Threads uygulamasını geçici olarak kapatacağını duyurdu. Bu karardan Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın etkilenmeyeceği bildirildi.

Finans 15-04-24 14:53

Formuyla sık sık gündeme geliyor! Yasemin Özilhan'dan altın süt tarifi

Bir dönemin efsane dizilerinden Doktarlar'da 'Ela Altındağ' rolüyle hafızlara kazınan Yasemin Özilhan şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Özilhan Instagram hesabında altın süt tarifini paylaştı.

Kadin 15-04-24 11:51

Kıvrımlı model Demi Rose beyaz elbisesiyle ayna karşısında poz verdi! Bakan bir daha baktı

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla adından söz ettiren büyük beden model Demi Rose son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Beyaz elbisesiyle ayna karşısında verdiği pozları Instagram hesabından paylaşan ünlü isme beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 14-04-24 12:39

Mia Khalifa eski aşkına geri döndü! Dudak dudağa pozuyla ilanı aşk edince sosyal medyada gündem yarattı

Mia Khalifa, eski rapçi Jhayco ile yeniden bir araya geldiğini Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla açıkladı. Aralarındaki aşkın yeniden alevlendiğini Khalifa sevgilisinin doğum gününü kutlamak için yaptığı paylaşımındaki dudak dudağa çekilen pozuyla gösterdi. Ünlü ismin hayranları barışma haberiyle şaşkına döndü.

Trend 13-04-24 10:31

Kavak Yelleri'nin yıldızı Pelin Karahan “Bahar” dizisine konuk oluyor

Demet Evgar'ın başrolünde olduğu “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisine Kavak Yelleri ile hafızalara kazınan Pelin Karahan konuk oluyor.

Magazin 12-04-24 09:42

Düğün sezonu yaklaşıyor! Bu haberi okumadan alışverişe çıkmayın: 15 binden başlıyor 150 bine kadar çıkıyor

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber düğün sektöründe çalışmalar hızlandı. Her düğünün olmazsa olmazı gelinlikler de yeni fiyatlarıyla sezona merhaba dedi. Dikimi, modeli ve tasarımına göre değişen gelinlik modelleri 15 bin liradan başlıyor 150 bin liraya kadar çıkıyor. Gelinlik Tasarımcısı Bahar Demir pandemi ve ramazan olmayan yeni sezon için, "Çok kusursuz bir sezona giriş yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 11-04-24 09:51

2023 model sıfır araçlar tükendi, 2024’ün yanına yaklaşılmıyor: 3-5 derken her ay zam geliyordu… İkinci el araba almak isteyenler dikkat!

Otomobil satışlarında her bahar olduğu gibi bu sene de hareketlilik başladı. Krediye ulaşamayan ve elinde nakit parası olmayan sıfır araba hayalinden vazgeçerek ikinci el araçlara yöneldi. Ancak orada da 3 ayda yüzde 15’lik zam söz konusu. Peki bayram sonrası araç fiyatları artar mı? Sektör temsilcileri ikinci el araç almak isteyenleri uyardı, “Bu fiyat artışı devam edecek” dedi. İşte detaylar…

Finans 10-04-24 09:05

TV yayın akışı 9 Nisan 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

9 Nisan 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 9 Nisan Salı Bahar, Eltilerin Savaşı, Aquaman, Dedemin Fişi, Mehmed: Fetihler Sultanı, Çakallarla Dans 6 ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 9 Nisan Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 09-04-24 07:23

Kim Kardashian yoğun tempoya ara verip tatile çıktı! Kıvrımlarını sergiledi

Paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Kim Kardashian bu kez son paylaşımıyla gündeme geldi. Ünlü isim Instagram hesabından tatil pozlarını paylaştı. Kovboy şapkası ve desenli bikinisi dikkat çekti.

Magazin 08-04-24 10:53

Demet Evgar ve Taner Ölmez aynı sahnede! Önce düet yaptılar, sonra halay çektiler... O anlar gündem oldu

Bahar dizisindeki rolüyle sıkça adından söz ettiren Demet Evgar, Taner Ölmez'in solistlik yaptığı Barabar grubunun sahnesine konuk oldu. Evgar ve Ölmez sahnede düet yapıp halay çekti. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 06-04-24 11:10

Demet Akalın eskiye götürdü! Bazen kaçıncı olduğunun bir önemi yoktur

1990 yılında Miss Globe'a katılan şarkıcı Demet Akalın, yarışmanın birincisi Gülay Pınarbaşı ile fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Akalın, fotoğrafa "Bazen kaçıncı olduğunun bir önemi yoktur" notunu düştü.

Magazin 05-04-24 10:43

Demet Evgar'lı Bahar dizisindeki çekim hatası sosyal medyayı salladı! Seyirciden kaçmadı

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiriyor. Her bölümü sosyal medyanın gündemine oturan dizi bu defa çekim hatasıyla dikkat çekti. Demet Evgar'ın o sahnesi seyircinin gözünden kaçmadı.

Magazin 05-04-24 08:38

Şikayetler 2 kat arttı! Uzman isim uyardı 'O saatler arasında dışarı çıkmayın'

Uzman Dr. Döne Gülçin Unutmaz Erkaya, bahar alerjileri ve polenlerle ilgili hasta şikayetlerinin arttığını söyledi. Polen alerjisi için alerjenden kaçınmak gerektiğini belirten Dr. Erkaya, "Polenin yoğun olduğu saatlerde ve dönemlerde mümkünse dışarıya çıkılmamalıdır. Özellikle sabah saatlerinde rüzgar olur. Güneş doğarken 05.00 ile 09.00 saatleri arası polenlerin uçuşması daha yoğundur. Eğer çıkılması gerekiyorsa, bağ bahçeye gidilecekse koruyucu ekipman kullanılmalıdır" dedi.

Haber 04-04-24 12:21

Çağla Şıkel’den duygulandıran Türker İnanoğlu paylaşımı! Buraya yazsam sayfalar yetmez

Yeşilçam'ın efsane ismi Türker İnanoğlu 88 yaşında hayatını kaybetti. Türker İnanoğlu'na veda paylaşımı yapan ünlü isimlerden biri de Çağla Şıkel oldu. Şıkel, yıllar önce yan yana poz verdiği 'Bay Sinema' olarak anılan Türker İnanoğlu ile karesini Instagram hesabında paylaştı.

Magazin 03-04-24 22:57

Turabi Kim derdi bu tip milyon dolarlar kazanacak diyerek paylaştı! Yorumlar gecikmedi

Survivor All Star'dan sağlık sorunları nedeniyle ayrılan Turabi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Turabi bu kez Instagram hesabından gençlik fotoğrafını paylaştı. Ünlü ismin gençlik hali çok konuşuldu.

Magazin 03-04-24 11:25

Kıvrımlı model Demi Rose yeni yaşını kutladı! Mavi elbisesiyle pozlarına beğeni yağdı

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren büyük beden model Demi Rose son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Instagram hesabından doğum gününü kutlayan ünlü modelin mavi elbisesiyle çektiği pozlarına hayranları tarafından beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 03-04-24 09:16

Bu üç ucuz malzeme ile sineklerden doğal ve güvenli bir şekilde kurtulun!

Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte sinekler de gün yüzüne çıkmaya başladı. Bu basit ve ucuz yöntem sayesinde yalnızca üç malzeme kullanılıyor ve evinizdeki sineklerden kurtulmanıza yardımcı oluyor.

Kadin 02-04-24 15:33

'Bilinç altı temizliği' yapan kadın gündem oldu! Seans ücreti dudak uçuklattı: Otelin günlük ücreti de sosyal medyayı salladı

Dini olarak bilinçaltı temizliği yaptığını iddia eden kadının videoları sosyal medyada gündem oldu. 'gelisim_devam_ediyor' kullanıcı adıyla Instagram üzerinden paylaşımlarda bulunan kadının, 100 bin TL'ye bilinçaltı temizliği yaptığı iddia edildi. 200 bin takipçisi bulunan kadının konuşma yaptığı otel ücretinin 150 bin TL olduğu ortaya çıktı.

Trend 02-04-24 14:27

TV yayın akışı 2 Nisan 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

2 Nisan 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 2 Nisan Salı Bahar, Uçuş Planı, Ben Bu Cihana Sığmazam, Organize İşler 2 Sazan Sarmalı, Mehmed: Fetihlerin Sultanı, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 2 Nisan Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 02-04-24 07:14

Kirli Sepeti'nden Bahar dizisine bomba transfer! Diziye Rengin'in eşi olarak dahil oluyor!

İzleyiciler tarafından oldukça merakla izlenen “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisi her hafta en çok izlenen dizi olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu.

Magazin 01-04-24 16:07

Sokak modasının en gözde spor ayakkabı modellerinde %50'ye varan indirimler

Adımlarınızla tarzınızı konuşturmaya ne dersiniz? Rahatlığıyla ve tarz görünümüyle yediden yetmişe herkesin favorisi olan spor ayakkabılar, bekledikleri yerlerden çıktı ve bahar kombinlerimizi süslemeye çoktan başladı. Siz de yeni sezonda hem tarzınızı yükseltecek hem de ayaklarınızı rahat hissettirecek kaliteli bir spor ayakkabı arayışındaysanız, indirimdeki markalar burada! İşte sizin için seçtiklerimiz...

Haber 01-04-24 14:49

O hastalıklar kapıda! Uzman isim 'Önleminizi alın' diyerek uyardı

Havaların ısınması ve doğanın yeniden canlanışıyla birlikte, bahar mevsimi pek çok kişi için neşe kaynağı olurken, aynı zamanda bazı sağlık sorunlarını da beraberinde getiriyor. İç Hastalıkları Bölümü Uzmanı Dr. Barış Doğukan Işıkoğlu, bu dönemde en sık rastlanan sağlık sorunlarının başında alerjik reaksiyonların geldiğini kaydetti.

Kadin 30-03-24 10:50

Özge Gürel'in çöl pozları sosyal medyayı salladı! Bakan bir daha baktı

Serkan Çayoğlu ile mutlu bir evlilik yürüten oyuncu Özge Gürel bu kez yaptığı son paylaşımla adından söz ettirdi. Oyuncu Instagram hesabından beyaz elbisesiyle çekildiği çöl pozlarını paylaştı. Paylaşım kısa süre içerisinde gündem olmayı başardı.

Magazin 30-03-24 09:59

Müge Anlı'da akılalmaz olay! Kayıp olarak aranan kadın bulundu! Anlattıkları şaşırttı: “Kızım, beni evli bir erkeğe sattı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün yayınlanıyor. 18 yaşındaki Sevdiye Bahar adındaki kadın 4 yıl önce Adana’da kaybolan annesi Hamide Kalkan’ı, aramak için programa başvurdu. Müge Anlı tarafından bulunan kadın çocuklarıyla görüşmek istemedi. Kararından dönmeyen Kalkan'ı, Müge Anlı bile ikna edemedi.

Magazin 29-03-24 15:33

Fiyatı 2 bin 649 TL'ye düştü! Stilinize hava katacak Camper ayakkabıda indirim

Havalar ısınmaya başladı; botların, çizmelerin yerini spor ayakkabılar almaya başladı. Bahar aylarının gelişiyle özgürleşen kombinlerimizi havalı kılacak yeni bir spor ayakkabı almaya niyetlendiyseniz harika bir duyuruyla karşınızdayız: Camper K100751-002 Sneaker 1090 TL indirimle kısa süreliğine satışta! Modeli görmek ve incelemek isterseniz işte detaylar!

Haber 29-03-24 15:12

Ardahan'da baharda yağan kar, soğuk hava nedeniyle erimedi

Ardahan'da bahar mevsiminde yağan kar, havaların soğuk seyretmesi nedeniyle erimedi.

Yurthaber 29-03-24 13:41

Kars'ta bahar ve kış bir arada yaşanıyor

Çetin kış şartlarının yaşandığı Kars'ta bir tarafta karla mücadele çalışmaları sürerken, bir köyde de meyve ağaçları çiçek açtı.

Yurthaber 29-03-24 12:15

Konya’da “Kuru Fasulye ile Beyaz Bahar” projesi hayata geçiriliyor

Konya’da aralarında Beyşehir, Hüyük ve Derbent’in ilçelerinin de olduğu 10 farklı ilçede “Kuru Fasulye ile Beyaz Bahar” projesi kapsamında çiftçilere toplam 58 bin 700 kilo sertifikalı fasulye tohumu dağıtılmaya başlandı.

Yurthaber 29-03-24 10:43

Muğla’da bu bahar ağaçlar kitap açtı

Muğla Bilim ve Sanat Merkezi’nin (BİLSEM) tarafından üçüncüsü düzenlenen “Ağaçlar Kitap Açtı” etkinliği bu yıl, Muğla Valiliği himayelerinde Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Bir Kitap Bir İnsan” projesi çerçevesinde Muğla Valilik bahçesinde gerçekleştirildi.

Yurthaber 27-03-24 14:46

Büyükşehir’den daha yeşil bir kent için 81 bin metrekare alanda bahar hazırlığı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, her sene olduğu gibi bu sene de bahardaki ağaçlandırma ve çevre düzenlemesi konularında şehrin batı ve güney girişlerindeki 2 bin 470 metre uzunluğunda ve yaklaşık 81 bin metrekare büyüklüğünde bir alanda çalışmalara başladı.

Yurthaber 27-03-24 14:37

Bahar ayında Sakarya’nın yüksek kesimlerinde lapa lapa kar yağıyor

Bahar ayına girilmesine rağmen Sakarya’nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olmaya devam ediyor.

Yurthaber 27-03-24 10:23

Kuzu göbeği mantarı altın ile yarışıyor! Kilosu 900 liraya çıktı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, bahar yağışları ile birlikte Madra Dağında çıkmaya başlayan Kuzu Göbeği mantarının kilosu 900 liraya kadar çıktı. Köylere alıcıların geldiğini anlatan Hatice Karakaya, pek çok insanın kuzu göbeği topladığını söyledi.

Haber 26-03-24 11:59

Kuzu göbeği mantarı altın ile yarışıyor

Burhaniye ilçesinde, bahar yağışları ile birlikte Madra Dağında çıkmaya başlayan Kuzu Göbeği mantarının kilosu 900 liraya kadar çıktı.

Yurthaber 26-03-24 11:22

TV yayın akışı 26 Mart 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

26 Mart 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 26 Mart Salı Bahar, İnci Taneleri, Ben Bu Cihana Sığmazam, K-9, Mehmed: Fetihlerin Sultanı, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 26 Mart Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 26-03-24 07:31