Barış Akarsu Haberleri Ve Son Dakika Barış Akarsu Haberleri

Barış Akarsu Haberleri Ve Son Dakika Barış Akarsu Haberleri

2004 yılında Akademi Türkiye Yarışması ile tanınan Barış Akarsu, 1979 yılında Zonguldak'ta dünyaya geldi. Küçük yaşlardan itibaren mızıka, gitar, klavye ve flüt gibi enstrümanları çalmaya başlayan sanatçı, müziğin yanı sıra basketbol, karete ve yelkenle de ilgilendi. Liseden sonra Antalya'da müzisyenlik ve animatörlük yapan Akarsu, daha sonra Karadeniz Ereğli'sine taşındı.

2004 yılında Akademi Türkiye yarışmasında birinci olduktan sonra aynı zamanda "Yalancı Yarim" adlı TV dizisinde de rol alan Akarsu, kendi girişimi ile Ocak 2005'te Islak Islak adlı albümü çıkardı.

Birçok şehirde konser veren Akarsu, 2006'da "Düşmeden Bulutlara Koşmak Gerek" adlı albümünde yer alan "Vurdum En Dibe Kadar" isimli parçası ile parladı. Rock dalında En İyi Şarkıcı Ödülü sahibi olan Akarsu, maalesef 2007 yılında geçirdiği bir trafik kazası sonrası hayatını kaybetti.

Barış Akarsu Haberleri

Uzun zamandır ortalarda yoktu! Yalancı Yarim'in güzeli Merve Sevi son haliyle gündem oldu

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Yalancı Yarim dizisinde Barış Akarsu ile partner olan ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan güzel oyuncu Merve Sevi uzun zamandır ortalarda yoktu. Bir süredir ekranlardan uzakta olan ünlü isim şimdi son haliyle gündem oldu.

Magazin 24-02-2024 15:46

Barış Akarsu: Merhaba filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Barış Akarsu: Merhaba nerede ve ne zaman çekildi? TV'de ilk!

Barış Akarsu Merhaba filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Film, Akademi Türkiye yarışmasında sergilediği performans ile birinci olan ve ardından rol aldığı 'Yalancı Yarim' dizisiyle hafızlara kazınan merhum sanatçı Barış Akarsu'nun hayatını konu alıyor. Peki, Barış Akarsu: Merhaba filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Barış Akarsu: Merhaba nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 28-08-2023 18:55

İsmail Ege Şaşmaz gündem olmuştu! 'Barış Akarsu Merhaba' televizyon izleyicisi ile buluşuyor

'Barış Akarsu Merhaba' filmi ilk kez televizyonda yayınlanacak. Akademi Türkiye yarışmasında sergilediği performans ile birinci olan ve ardından rol aldığı 'Yalancı Yarim' dizisiyle hafızlara kazınan merhum sanatçı Barış Akarsu'nun hayatını konu alan film 28 Ağustos Pazartesi günü ekrana gelecek.

Magazin 25-08-2023 14:19

Barış Akarsu'nun partneriydi! Yalancı Yarim'in Naz'ı Merve Sevi son haliyle şaşırttı

2000'li yılların başında ekrana gelen Yalancı Yarim dizisinde Barış Akarsu ile başrolde yer alan güzel oyuncu Merve Sevi, yıllar sonra ortaya çıktı.

Magazin 24-11-2022 21:02

Barış Akarsu

Barış Akarsu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Barış Akarsu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

‘Barış Akarsu Merhaba’ filmi, Akarsu'nun memleketi Bartın’da seyirciyle buluştu

Bodrum'da 29 Haziran 2007’de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden sanatçı Barış Akarsu’nun hayatını konu alan ‘Barış Akarsu Merhaba’ filmi memleketi Bartın’da gösterime girdi. Barış Akarsu’yu canlandıran İsmail Ege Şaşmaz sinema önünde hayranları ile fotoğraf çektirdi.

Magazin 20-11-2022 23:37

''Bir şey alırken fiyatına bakmıyorum'' diyen İsmail Ege Şaşmaz sosyal medyada tepki topladı

Barış Akarsu Merhaba filminde başrolde yer alan yakışıklı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, Aslı Şafak'ın konuğu oldu. İsmail Ege Şaşmaz, Aslı Şafak'ın kendisine yönelttiği ''Para işlerine aklın erer mi?'' sorusuna verdiği yanıtla tepki çekti.

Magazin 19-11-2022 13:01

'Barış Akarsu Merhaba' filminin konusu nedir? 'Barış Akarsu Merhaba' filminin oyuncuları kimler? Bugün vizyonda!

Barış Akarsu Merhaba filmi bugün vizyonda yerini aldı. Barış Akarsu Merhaba filminde, Barış Akarsu'nun hayatı işlenecek. 2007 yılında henüz 28 yaşındayken geçirdiği bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Barış Akarsu ölümüyle hayranlarını oldukça üzmüştü. Peki 'Barış Akarsu Merhaba' filminin konusu nedir? 'Barış Akarsu Merhaba' filminin oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Magazin 18-11-2022 09:15

Barış Akarsu Merhaba filminin Barış’ı İsmail Ege Şaşmaz kimdir? İsmail Ege Şaşmaz kaç yaşında ve nereli?

Motosiklet kazası sonucu hayatını kaybeden oyuncu ve şarkıcı Barış Akarsu'nun hayatının anlatıldığı Barış Akarsu "Merhaba" filmi 18 Kasım'da vizyona girdi. Barış Akarsu "Merhaba" filminde Barış Akarsu rolünü İsmail Ege Şaşmaz canlandırıyor. Peki Barış Akarsu "Merhaba" filminin Barış’ı İsmail Ege Şaşmaz kimdir? İsmail Ege Şaşmaz kaç yaşında ve nereli? İşte biyografisi...

Magazin 18-11-2022 09:13

Barış Akarsu'nun yaşamını anlatan 'Barış Akarsu Merhaba' filminin galası yapıldı

Genç yaşta hayata veda eden Anadolu rock müzik sanatçısı Barış Akarsu'nun yaşamını anlatan "Barış Akarsu Merhaba" filminin galası yapıldı. Başrollerinde İsmail Ege Şaşmaz, Almila Ada'nın yer aldığı film 18 Kasım'da sinemaseverlerle buluşacak. Galaya katılan ünlü sanatçı Haluk Levent de Barış Akarsu ile ilgili anılarını dile getirdi.

Magazin 16-11-2022 02:10

İsmail Ege Şaşmaz filmi için Barış Akarsu’nun yarım kalan şarkısını seslendirdi! Tüyleri diken diken etti

Barış Akarsu’nun hayatını konu alan “Barış Akarsu Merhaba” filminin başrol oyuncusu İsmail Ege Şaşmaz, ünlü sanatçının ani gerçekleşen vefatından önce üzerinde çalıştığı şarkıyı seslendirdi. Barış Akarsu Merhaba filminde yer alacak olan şarkı hayranlarını duygulandırmayı başardı.

Trend 09-11-2022 18:02

Barış Akarsu’nın hayatını anlatan “Barış Akarsu Merhaba” filminin afişini sevenleri seçti! Vizyon tarihine geri sayım başladı

2007 yılında Muğla’da geçirdiği trafik kazasıyla hayatını kaybeden ünlü sanatçı Barış Akarsu’nun hayatını konu alan 'Barış Akarsu Merhaba' filmi, 18 Kasım’da vizyona girecek. Filmin afişini ise Akarsu’nun hayranları belirledi.

Trend 14-10-2022 16:01

İsmail Ege Şaşmaz paylaştı! Barış Akarsu filmi için hazır... Görenler şoke oldu

Barış Akarsu filminin başrolünde yer olan oyuncu İsmail Ege Şaşmaz son paylaşımıyla herkesi şoke etti. Yakışıklı oyuncu Barış Akarsu'nun birebir aynısı oldu. Şaşmaz'ı gören takipçileri "Tüylerim diken diken" yorumları yaptı.

Magazin 23-07-2022 11:10

İsmail Ege Şaşmaz kimdir? Barış Akarsu'yu canlandıracak olan İsmail Ege Şaşmaz kaç yaşında ve nereli?

İsmail Ege Şaşmaz, Barış Akarsu Merhaba filminde başrol oynayarak Barış Akarsu'yu canlandıracak. Filmde oynayacak olmasıyla son günlerde gündemden düşmeyen İsmail Ege Şaşmaz'ın hayatı ve biyografisi merak konusu oldu. Yakışıklı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz kaç yaşında, nereli, evli mi? ve daha pek çok detay haberimizde...

Magazin 23-07-2022 10:19

Barış Akarsu’nun hayatını anlatan “Merhaba” filminden ilk afiş yayınlandı! Detaylar ortaya çıktı

28 yaşında Bodrum’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Türk rock müziğinin sevilen isimlerinden Barış Akarsu’nun hayatını konu alan “Merhaba” filminin ilk afişi yayınlandı. Barış Akarsu’yu İsmail Ege Şaşmaz’ın canlandıracağı filmin detayları da belli oldu.

Trend 24-06-2022 16:45

Barış Akarsu filminde Aslı Bekiroğlu'nun yerine gelen isim belli oldu

“Barış Akarsu Merhaba” filminden yaptığı gaf üzerinden ayrılan Aslı Bekiroğlu’nun yerine gelen isim belli oldu. Sinema filminde Barış Akarsu'nun sevgilisi rolünde, Almila Ada yer alacak.

Magazin 06-06-2022 16:58

Barış Akarsu'nun sevgilisi kimdi? Barış Akarsu'nun sevgilisi Zeynep Koçak öldü mü? Zeynep Koçak kaç yaşındaydı?

Barış Akarsu'nun sevgilisi Zeynep Koçak ünlü şarkıcının biyografi filminde rol alacak olan Aslı Bekiroğlu'nun açıklamaları sonrası merak konusu oldu. Aslı Bekiroğlu gelen tepkiler üzerine filmin kadrosundan ayrıldı. Vatandaşlar internette; Barış Akarsu'nun sevgilisi kimdi? Barış Akarsu'nun sevgilisi Zeynep Koçak öldü mü? Zeynep Koçak kaç yaşındaydı? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte detaylar...

Magazin 02-06-2022 10:06

Aslı Bekiroğlu, Barış Akarsu ile ilgili ne dedi? Aslı Bekiroğlu Barış Akarsu filminden ayrıldı mı, çıkarıldı mı?

Aslı Bekiroğlu, Barış Akarsu ile ilgili sözleri ve tavırları dolayısıyla sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu. Akademi Türkiye yarışmasında birinci olduktan sonra 2007 yılında geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Akarsu'nun biyografi filminde, şarkıcının sevgilisini canlandıracak olan Aslı Bekiroğlu tepkiler üzerine açıklamada bulundu. Peki Aslı Bekiroğlu, Barış Akarsu ile ilgili ne dedi? Aslı Bekiroğlu Barış Akarsu filminden ayrıldı mı, çıkarıldı mı? İşte detaylar...

Magazin 02-06-2022 09:52

Aslı Bekiroğlu, Barış Akarsu'yu anlatan film projesinden ayrıldı! Sözleriyle tepki çekmişti

2007 yılında geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu'nun hayatı film oluyor. Filmde rol alacak olan Aslı Bekiroğlu ise yeni projesiyle ilgili konuşurken büyük bir gafa imza attı. Filmde Akarsu'nun kız arkadaşı rolünü canlandıracak olan Bekiroğlu, "Barış beyin trajik bir ölümü oldu ne söylemek istersiniz?" sorusuna verdiği yanıtla eleştirilerin odak noktasına oturdu. Gelen tepkilerin ardından ise Bekiroğlu, rol alacağı film projesinden ayrıldığını duyurdu.

Magazin 01-06-2022 19:53

“Barış Akarsu Merhaba” filminin çekimleri başlıyor! Oyuncu kadrosundaki isimler bir araya geldi

Rock müziğin sevilen seslerinden biri olan Barış Akarsu, 2007 yılında geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetmişti. Geçtiğimiz aylarda Barış Akarsu’nun hayatını anlatan bir biyografi filminin çekileceği açıklanmıştı. “Barış Akarsu Merhaba” adı verilen filmin çekimleri için geri sayım başladı. Okuma provası için bir araya gelen oyuncularla bir araya gelen yapım şirketi haziran ayının ilk haftasında çekimlerin başlayacağını açıkladı.

Trend 31-05-2022 17:52

Barış Akarsu’nun filminde sevgilisini oynayacak isim belli oldu! Ünlü oyuncunun filmi için hazırlıklara başlandı

Akademi Türkiye yarışması ve Yalancı Yarim dizisiyle tanınan rock müziğinin sevilen isimlerinden Barış Akarsu, 4 Temmuz 2007’de hayatını kaybetmişti. Henüz 28 yaşındayken hayatını kaybeden ünlü ismin hayatı film oluyor. Filmin hazırlıkları son hızıyla sürerken, gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre biyografi filminde rol alarak Akarsu'nun sevgilisini canlandıracak olan isim de belli oldu.

Magazin 23-04-2022 13:38

İsmail Ege Şaşmaz kimdir? Barış Akarsu'yu canlandıracak olan İsmail Ege Şaşmaz aslen nereli, kaç yaşında? İsmail Ege Şaşmaz evli mi?

4 Temmuz 2007 tarihinde geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden rock müziğinin sevilen sanatçısı Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor. Çekilecek biyografi filminde Akarsu’yu İsmail Ege Şaşmaz oynayacak. Peki İsmail Ege Şaşmaz kimdir, aslen nereli? İsmail Ege Şaşmaz kaç yaşında ve eşi kimdir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 10-04-2022 10:39

Barış Akarsu'yu canlandıracak oyuncu belli oldu

4 Temmuz 2007'de hayatını kaybeden Barış Akarsu'nun hayat hikâyesi sinema filmi oluyor. Akarsu'yu canlandıracak isim belli oldu.

Magazin 08-04-2022 16:24

Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu için cenaze töreni düzenlendi

2007 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden ünlü müzisyen Barış Akarsu’nun annesi Hatice Akarsu vefatının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Barış Akarsu hayranları da anne Akarsu’yu son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Magazin 05-11-2021 17:45

Haluk Levent'ten Barış Akarsu'nun vefat eden annesi için duygusal paylaşım

Ünlü sanatçı ve AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent, şarkıcı Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu'nun hayatını kaybettiğini Star TV'deki yeni programının canlı yayınında öğrendiğini ifade etti. Ünlü sanatçı yaptığı paylaşımda ise "İçim kan ağladı. Oğlunu çok özlüyordun ondan oldu biliyorum" notunu yazdı.

Magazin 05-11-2021 02:58

Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu vefat etti!

Son dakika haberlere göre, 2007 yılında Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu, 15 gündür yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Magazin 04-11-2021 17:49

Barış Akarsu kimdir? Barış Akarsu neden ve ne zaman öldü? Ölümünün 14. yılında anılıyor!

Bir döneme damgasını vuran ve genç yaşında hayata veda Barış Akarsu, memleketi Amasra’da unutulmadı. Geçirdiği bir trafik kazası sonucu 28 yaşında hayatını kaybeden başarılı isim, doğum gününde memleketi olan Amasra’da ‘Görkemli Hatıralar’ tarafından anıldı. Ölümünün üzerinden 14 sene geçmesine rağmen halen büyük bir üzüntüyle hatırlanan Barış Akarsu, şarkıları ve sesiyle unutulmayanlar arasına girdi.

Magazin 25-07-2021 13:06

Barış Akarsu kimdir? Barış Akarsu nasıl öldü?

"Islak Islak" , "Bir Sevmek Bin Defa Ölmek Demekmiş" gibi şarkılar ile akıllara kazınan Barış Akarsu'nun ölümden 6 saat önce çekilen videosu yayınlandı. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu bu görüntülerin ardından sevenleri tarafından tekrar anıldı. Bu esnada "Barış Akarsu kimdir?" , "Barış Akarsu nasıl öldü?" sorularının yanıtları araştırılmaya başlandı. İşte ayrıntılar...

Haber 07-07-2021 20:50

Barış Akarsu'nun ölümüne sebep olan kaza yeniden gündem oldu! Saatler önce...

14 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonrası kaldırıldığı hastanede vefat eden Barış Akarsu'nun ölümüne neden olan kazadan 6 saat önce çekilen görüntüler yeniden gündem oldu.

Magazin 07-07-2021 14:42

Barış Akarsu 42'nci doğum gününde anıldı

Bodrum'da 14 yıl önce geçirdiği kazada yaşamını yitiren şarkıcı Barış Akarsu, 42'nci doğum gününde Bartın'ın Amasra ilçesindeki mezarı başında anıldı.

Magazin 29-06-2021 15:25

Barış ve Nisa'yı Instagram'dan sildi! Birleştirme partisine çağırmadı

Acun Ilıcalı Survivor birleşme partisine çağırmadığı Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı'yı Instagram hesabından sildi.

Magazin 27-03-2021 15:19

Genç yaşta hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor

Katıldığı bir müzik yarışması sayesinde herkesin sempatisini kazanan Barış Akarsu, genç yaşında geçirdiği talihsiz bir trafik kazası yüzünden aramızdan ayrılmıştı. Barış Akarsu’nun 28 yıllık yaşamı, beyaz perdeye uyarlanıyor.

Magazin 10-11-2020 09:50

Merve Sevi'den duygulandıran Barış Akarsu paylaşımı

Oyuncu Merve Sevi, 'Yalancı Yarim' adlı dizide sevgilisini canlandıran Barış Akarsu'yu ölümünün 13. yıl dönümünde unutmadı.

Magazin 05-07-2020 10:26

Berna Laçin'den duygulandıran Barış Akarsu paylaşımı

Oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ölümünün üzerinden 13 yıl geçen şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu'yu andı ve dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Magazin 04-07-2020 15:12

Barış Akarsu kimdir? Trafik kazasında hayatını kaybeden Barış Akarsu 41. doğum gününde anıldı!

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden olan Barış Akarsu, 41. doğum gününde hayranları tarafından unutulmadı. 13 yıl önce Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Barış Akarsu her yıl olduğu gibi sevenleri ve ailesi tarafından doğum gününde anıldı. Peki Barış Akarsu kimdir? İşte Barış Akarsu'nun hayat hikayesi ve şarkıları.

Magazin 30-06-2020 02:31

Barış Akarsu doğum gününde anıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 12 yıl önce geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu'nun ailesi ve hayranları, sanatçıyı doğum gününde Bartın'daki mezarı başında andı.

Magazin 29-06-2019 16:46

Sanatçı Barış Akarsu doğum gününde anıldı

Bodrum ilçesinde 12 yıl önce geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu'nun ailesi ve hayranları, sanatçıyı doğum gününde Bartın'daki mezarı başında andı

Yurthaber 29-06-2019 14:16

Sanatçı Barış Akarsu doğum gününde anıldı

Bodrum ilçesinde 12 yıl önce geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu'nun ailesi ve hayranları, sanatçıyı doğum gününde Bartın'daki mezarı başında andı

Haber 29-06-2019 14:12

Sevcan Orhan canlı yayında gözyaşlarına boğuldu!

2. Sayfa programına konuk olan Sevcan Orhan, 12 yıl önce hayatını kaybeden Barış Akarsu'nun annesinin anlatıklarıyla canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

Magazin 26-04-2019 11:50

Barış Akarsu'nun kuzeni açıkladı: 'Yeni albümü çıkıyor'

Yıllar önce aramızdan ayrılan ünlü şarkıcı Barış Akarsu'nun kuzeni Serkan Kökdemir, hayatını kaybeden şarkıcının yeni bir albümünü çıkaracaklarını duyurdu.

Magazin 16-02-2019 01:38

Deha Bilimlier: Barış Akarsu kız arkadaşıyla kavga ederken kaza yaptı!

Şarkıcı Deha Bilimlier, katıldığı programda yıllar önce hayatını kaybeden yakın arkadaşı Barış Akarsu'nun sevgilisiyle kavga ederken kaza yapıp öldüğünü söyledi.

Magazin 09-01-2019 11:38

Haluk Levent, Barış Akarsu anısına konser verdi

Haluk Levent, Barış Akarsu anısına konser verdi

Haber 08-07-2018 00:47

Barış Akarsu 39. doğum gününde anıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 11 yıl önce geçirdiği trafik kazasında ölen şarkıcı Barış Akarsu'nun ailesi ve hayranları, sanatçıyı doğum gününde Bartın'daki mezarı başında andı.

Magazin 30-06-2018 01:43

Sanatçı Barış Akarsu doğum gününde anıldı

Ailesi ve hayranları, Bodrum'da 11 yıl önce geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren şarkıcı Akarsu'nun doğum gününde Bartın'daki mezarını ziyaret etti

Haber 29-06-2018 15:48

Barış Akarsu’nun çalınan eşyaları soyguncunun ailesi tarafından Amasra’ya getirildi!

Bartın'ın Amasra ilçesinde merhum şarkıcı Barış Akarsu'nun eşyalarını çalan hırsızın ailesi oğullarının çaldığı eşyaları, Akarsu'nun annesine geri verdi.

Magazin 08-09-2017 23:16

Barış Akarsu'nun eşyalarını çalan hırsız yakalandı

Bartın'ın Amasra İlçesi’nde merhum şarkıcı Barış Akarsu’nun ailesinin oturduğu, aynı zamanda müze olan evi soyan 2 kişiden 28 yaşındaki A.E. Ankara’da yakalandı, diğeri aranıyor.

Magazin 10-08-2017 18:29

Haluk Levent'ten Barış Akarsu'yu anma konseri

Sanatçı Barış Akarsu'nun ölümünün 10'uncu yıldönümü nedeniyle düzenlenen konserde Haluk Levent, Bartın'ın Amasra İlçesi'nde sahneye çıktı. 4 Temmuz 2007'de Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Barış Akarsu, ölümünün 10'uncu yıldönümünde memleketi Bartın'ın Amasra İlçesi'nde düzenlenen konserle anıldı.

Haber 09-07-2017 03:43

Barış Akarsu doğum gününde unutulmadı

Bodrum Torba Kavşağı'nda doğum günü 29 Haziran'da geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede 4 Temmuz'da yaşamını yitiren Akarsu'nun ailesi ve hayranları, doğum gününde şarkıcının posterleriyle Kültür Park'ta toplandı.

Magazin 30-06-2015 15:40

Barış Akarsu ölümünün 7. yılında anıldı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren şarkıcı Barış Akarsu, ölümünün 7'nci yıl dönümünde Bartın'ın Amasra İlçesi'ndeki mezarı başında anıldı.

Magazin 04-07-2014 17:17

Oğlumun adını ağzına alma

'Barış Akarsu Anma ve Müzik Günleri'nde sahneye çıkan İsmail YK, Barış Akarsu'nun babası tarafından ağır bir şekilde eleştirildi.

Magazin 04-07-2010 16:26