Başak Karahan Haberleri Ve Son Dakika Başak Karahan Haberleri

Başak Karahan Haberleri Ve Son Dakika Başak Karahan Haberleri

Başak Karahan, 3 Ağustos 1998 yılında Antalya’da dünyaya gelmiştir. Sosyal medya fenomeni olan Karahan, özellikle makyaj videoları ile gündeme gelmiş ve Youtube'de 2 milyondan fazla kişi takipçi edinmiştir. Instagram'da ise 1.7 milyon civarı takipçisi olan ünlü fenomen, üniversite sınavına girerek Akdeniz Üniversitesi, Sinema ve Televizyon Bölümünü kazanmıştır. Başak Karahan, ‘Enes Batur Gerçek mi Hayal mi?’ adlı filmde oynayarak oyunculuk kariyerine adım atmış ve ardından sosyal medya üzerinden oldukça fazla takipçi kazanmıştır. Başak Karahan, 1.64 boyunda ve 59 kilo olup aslan burcudur. Ünlü fenomen Başak Karahan, çeşitli videolar üreterek birçok kişinin ilgisini çekmeyi başarmış ve bu doğrultu da ilerlemeye devam etmiştir.

Başak Karahan Haberleri

Enes Batur'un eski aşkı Başak Karahan kırmızı gecelikli pozlarını paylaştı! Dekolte vermekten çekinmedi

Bir dönem Enes Batur ile yaşadığı milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Başak Karahan, Halloween stilini takipçilerinin beğenisine sundu. Başak Karahan kırmızı gecelikli pozlarında dekolte vermekten çekinmedi.

Magazin 27-10-2022 10:33

Enes Batur'un sevgilisi Ecenaz Üçer Dubai'de bikinili poz verdi! Göğüs silikonu taktırmıştı

Türkiye'nin en çok kazanan fenomenleri arasında yer alan Enes Batur ile aşk yaşayan Ecenaz Üçer, Enes Batur ve birkaç arkadaşıyla birlikte Dubai tatiline çıktı. Sosyal medyada paylaşım yapmaktan geri durmayan Ecenaz Üçer, siyah bikinili pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 23-10-2022 13:53

Enes Batur'un eski sevgilisi Başak Karahan gömleğinin düğmelerini açıp poz verdi! Müjdeyi duyurdu

Başak Karahan, ünlü YouTuber Enes Batur ile bir dönem aşk yaşadı. Bir dönem YouTube'da aktif olan Karahan şimdilerde pek aktif olmasa da Instagram hesabını sık sık kullanıyor. Instagram'dan yayınladığı son pozuyla dikkat çeken Karahan, sevenlerine müjde verdi.

Magazin 01-09-2022 10:07

Enes Batur'un eski sevgilisi Başak Karahan'dan mini elbiseli poz!

Ünlü YouTuber Enes Batur ile bir zamanlar aşk yaşayan Başak Karahan, Instagram hesabının hikaye kısmından attığı mini elbiseli pozuyla adından söz ettirdi.

Magazin 11-05-2022 22:11

Başak Karahan

Başak Karahan Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Başak Karahan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Enes Batur'un eski aşkı Ecenaz Üçer sütyensiz pozlarını paylaştı! Beğeni butonu çöktü

Bir dönem Türkiye'nin en çok kazanan fenomenleri arasında yer alan Enes Batur ile aşk yaşayan Ecenaz Üçer, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Instagram'da 1 milyon takipçisi bulunan Ecenaz Üçer, duru güzelliğiyle beğeni topluyor. Ecenaz Üçer, bu defa yeşil ceketli sütyensiz pozlarıyla takipçilerini mest etti.

Magazin 17-02-2022 09:49

Enes Batur'un eski aşkı fenomen Başak Karahan derin göğüs dekolteli pozuyla beğeni topladı!

Bir dönem Enes Batur ile fırtınalı bir aşk yaşayan fenomen Başak Karahan, göğüs dekolteli ayna pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 02-02-2022 13:50

Başak Karahan kimdir? Sosyal medya fenomeni Menajerimi Ara’ya konuk oldu! Başak Karahan kaç yaşında, nereli?

Her yeni bölümüyle merak uyandıran Menajerimi Ara dizisinin bu haftaki konuk isimleri arasında sosyal medya fenomeni Başak Karahan da yer alıyor. Dizinin fragmanında ünlü fenomeni gören izleyiciler araştırma yapmaya başladı. Peki, Başak Karahan kimdir? Başak Karahan kaç yaşında, nereli?

Magazin 06-02-2021 18:46

Sosyal medya fenomeni Başak Karahan karantinaya girdi!

Youtube’de çektiği videolarla ünlenen sosyal medya fenomeni Başak Karahan koronavirüs şoku yaşadı. Sevgilisi Dimag Özgüm’le tatile gitmek için uçağa binen fenomen isim yolculardan birinin koronavirüs testinin pozitif çıkmasıyla büyük tedirginlik hissettiği iddia edildi. Başak Karahan ve sevgilisi Dimag Özgüm temaslı olarak görüldükleri için evlerinde karantina yapmaya başladı.

Magazin 23-10-2020 15:40

Ünlü youtuber Başak Karahan, Çocuklar Duymasın’a konuk olacak!

Başrollerini Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ Atacan’ın paylaştığı Çocuklar Duymasın’a bu hafta ünlü youtuber konuk olacak

Magazin 01-04-2018 14:12