Bay Yanlis 2 Bolum Fragmani Haberleri

'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na son veda! Eşi Gülşen Bubikoğlu ve çocukları gözyaşlarını tutamadı

'Bay Sinema' olarak adlandırılan ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 2 Nisan Salı günü hayata gözlerini kapadı. 88 yaşında yaşama veda eden İnanoğlu son yolculuğuna uğurlanıyor. Duayen isim için ilk tören TİM Show Center’da düzenlendi. Eşi Gülşen Bubikoğlu ve kızı Zeynep İnanoğlu gözyaşlarını tutamadı. Cenazede Ali Koç, Ekrem İmamoğlu gibi isimler dikkat çekerken Emel Sayın da Gülşen Bubikoğlu'nu bir an olsun yalnız bırakmadı!

Magazin 2024-04-04 14:43:24

Portekiz'den rekor galibiyet! Tarihe geçtiler

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri, bugün D ve J gruplarında oynanan 5 maçla devam etti. A Milli Futbol Takımı’nın BAY geçtiği haftada D grubunda Hırvatistan, konuk olduğu Ermenistan’ı 1-0 ile geçerken, Letonya sahasında Galler’e 2-0 mağlup oldu. J grubunda ise Portekiz, Lüksemburg’u 9-0’lık skorla farklı mağlup ederek elemelerde rekor kırdı.

Spor 2023-09-12 07:09:41

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sandıklar kapandıktan sonra ilk açıklama! CHP bunun hesabını 'bay bay Kemal'e soracaktır

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminde sandıklar kapandıktan sonra kesin olmayan sonuçlara göre yarışı önde tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'daki konutunun önünde halka hitap ederken "Bugün kazanan sadece Türkiye'dir" dedi. Konuşmasında Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na da yüklenen Erdoğan, "CHP bunun hesabını 'bay bay Kemal'e soracaktır" diye konuştu. Erdoğan ayrıca 2024'te gerçekleşecek yerel seçimlere dair de mesaj verdi.

Haber 2023-05-28 20:19:51

Kemal Kılıçdaroğlu dijital altyapı projesini açıkladı: Büyükşehirlerde saniyede 1 gigabit, kentlerde 100 megabit indirme hızına ulaşacağız

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Bay Kemal’in Tahtası' isimli videolarının dokuzuncusunu yayınladı. 'Dijital altyapı' projelerini açıklayan Kılıçdaroğlu, "Büyükşehirlerimizde saniye 1 gigabit, kentlerimizde saniyede en az 100 megabit indirme hızına ulaşacağız. Fiber optik ağımızın uzunluğunu 2 milyon kilometreye çıkaracağız. Ülkemizin elektronik ve haberleşme altyapısını geliştirmek amacıyla 5 yıl içinde 35 milyar dolar yatırım yapacağız." dedi.

Haber 2023-05-09 19:54:29

Son dakika: Fenerbahçe'den Galatasaray'a 'canlı yayın' ve 'belge' göndermesi! Her ne varsa açıklayın!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in bitimine 9 hafta kala şampiyonluk yarışı kızıştı. Lider Galatasaray'ın BAY geçtiği haftayı kayıpsız geçen Fenerbahçe, puan farkını 6'ya düşürmüştü. Ligde son viraja girilirken, heyecan da tüm hızıyla artıyor. 57 puanla 2. sırada yer alan sarı - lacivertli kulübün resmi Twitter hesabından Galatasaray ve sarı - kırmızılı kulübün Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'a göndermeli bir tweet atıldı. İşte detaylar...

Spor 12-04-23 17:43

Son dakika: Fenerbahçe kazandı, puan durumu alev aldı! Lider Galatasaray'ın BAY geçtiği haftada tablo nasıl şekillendi? İşte cevabı...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, VavaCars Fatih Karagümrük deplasmanına çıktı. Sarı - lacivertliler, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve oynadığı 5 maçta 4. kez kazanmış oldu. Sarı - lacivertliler, lider Galatasaray'ın BAY geçtiği haftada kazanarak puan farkını düşürme fırsatını değerlendirdi. İşte 28. hafta sonunda oluşan puan durumu...

Spor 10-04-23 23:15

Son dakika: Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'a salvolar! 'Sağlıksız, gereksiz...'

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de heyecan devam ederken, Fenerbahçe bu haftayı BAY geçmişti. Sarı - lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Sevilla ile deplasmanda karşı karşıya gelmiş ve sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen; Fenerbahçe'nin tur şansını değerlendirirken, teknik direktör Jorge Jesus'un açıklamaları hakkında da çarpıcı ifadeler kullandı.

Spor 11-03-23 22:04

Son dakika: Gizli forvet operasyonu ortaya çıktı! Teklifi resmen doğrulandı... İşte Galatasaray'ın yeni golcüsü

Son dakika... Süper Lig'de 10 haftayı geride bırakan Galatasaray, 1 haftayı BAY geçerken, çıktığı 9 mücadelede 5 galibiyet 2 beraberlik 2 de mağlubiyet almış durumda. Kayserispor karşısında alınan mağlubiyet camiada moralleri bozarken, özellikle gol yollarındaki sıkıntı tepkilere neden olmuştu. Sarı-Kırmızılılar kadrosuna kattığı 13 isimden yalnızca 1 gol katkısı alırken, forvet için harekete geçti. İşte detaylar...

Spor 17-10-22 10:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytinburnu Millet Bahçesi ve Buz Adası Açılış Töreni'nde konuştu: (2)

"(CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu) Bay Kemal, sen bizim Türkiye'de, Türkiye dışında kazandırdığımız eserlerle ancak turistik seyahat yaparsın. Şöyle eline diline dursun. 12 tane belediyen var, 13 tane belediyen büyükşehir olarak var. Sen o büyükşehirlerde ne yaptın, ne yapıyorsunuz? Bunu söyleyin" - "2023'te tercihinizi dikkatli yapmanızı istiyorum. Eski Türkiye'nin kavga, kaos, kriz, istikrasızlık, güvensizlik günlerine dönersek bu tarihi fırsatı kaçırırız" - "Bir dönem ülkemizin her yerinde, İstanbul'un her ilçesinde yaşanan çarpık kentleşme ürünü sorunlar, elbette Zeytinburnu'nda da görülmüştür. Yaptığımız yatırımlarla, başlattığımız dönüşümlerle modern, aydınlık, huzurlu, müreffeh Zeytinburnu'nu adım adım yükseltiyoruz"

Yurthaber 14-10-22 16:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balıkesir'de toplu açılış töreninde konuştu: (2)

"Biz göreve geldiğimizde 30 milyar dolarlık bir ihracatımız varken, bugün artık 250 milyar dolara yaslandık. Türkiye ya. Burası kasaba devleti değil. Türkiye, Türkiye. Altılı masa bundan anlamaz. Onlar daha adaylarını tespit edemediler" - "Balıkesirli çiftçilerimize toplamda ne kadar destek verdik biliyor musunuz? 4,6 milyar lira tarımsal destek verdik. Bay Kemal diyor ki; 'Çiftçiler aç. Çiftçilere bir şey verilmedi'. İşte buyur. Ben resmi rakam veriyorum. Masada, aldatmaca değil bu" - "'İlk evim, ilk iş yerim' adını verdiğimiz projemize şu ana kadar Balıkesirli vatandaşlarımız tarafından ne kadar müracaat var biliyor musunuz? 42 bin başvuru yapıldı"

Yurthaber 08-10-22 17:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı Açılış Töreni'nde konuştu: (2)

"Sel oluyor, kar yağıyor, yangın çıkıyor veya başka bir kriz yaşanıyor bakanlarımızla, kurumlarımızla, anında olaya bizzat yerinde vaziyet ediyoruz. İstanbul'un belediye başkanı nerede? Bodrum'da. Ama Erdoğan'ın bakanları nerede? Vakaların olduğu yerde" - "Bugün açılışını yaptığımız metro hattını da bu anlayışın yeni bir tezahürü, yeni bir ürünü olarak görüyorum. Bay Kemal, herhalde burayı da sahiplenmezsin" - "Haziranda bunların topuna gereken dersi, benim İstanbullum verecektir. Fakat görevi olmadığı halde ilgili bakanlığımız hemen bu sorunları çözüyor, milletimizi mağdur etmiyor. Her alanda İstanbul'u ve İstanbul halkını kolluyor, kendi haline terk etmiyor"

Yurthaber 02-10-22 17:46

Futbol: TFF 2. Lig'de görünüm

Beyaz Grup'ta haftayı bay geçen Çorum FK liderliğini sürdürürken, Kırmızı Grup'ta İskenderunspor zirvedeki yerini korudu

Yurthaber 01-10-22 21:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'da toplu açılış töreninde konuştu: (2)

"Çeşitli bakanlıklarımız, kurumlarımız, belediyelerimiz tarafından şehrimize kazandırılan toplam yatırım bedeli yaklaşık 4 milyar lirayı bulan 203 projenin toplu açılışını gerçekleştireceğiz" - "Ulaştırmada, görünce hayran olacaksınız, 60 kilometrelik Kaynarca-Karasu yolunun inşası biten 49 kilometrelik kısmını bugün açıyoruz. Kalan kısmı da en kısa sürede tamamlıyoruz" - "Çevre ve şehircilikte TOKİ vasıtasıyla bugüne kadar 7 bin 362 konutu tamamladık, 1139 konutun inşası devam ediyor. Depreme hazırlık çalışmaları kapsamında Sakarya'da 900 bin metrekare büyüklüğe sahip 7 farklı alanda kentsel dönüşüm çalışması yürütüyoruz" - "Bay Kemal, sen bu tür açılışlardan anlar mısın? Söyleyeyim size anlar. Ne anlar? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'yla beraber musluk açıp kapamaktan anlar. Başka bir şey yok"

Yurthaber 24-09-22 19:13

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Erzurum'da partisinin milletvekilleriyle toplantısında konuştu: (2)

"Herkesin hakkını hukukunu teslim edeceğiz. Kim üretiyorsa, kim alın teri döküyorsa, oy versin veya vermesin, Bay Kemal'in başının üstünde yeri var. Yeter ki eksin ve üretsin" - "Emeklilikte yaşa takılanlar, eğer bu sorun çözülsün istiyorsanız, bize katılacaksınız. Ataması yapılmayan öğretmenler ve sağlıkçılar, atamalarınızın hak ve hukuk içinde yapılmasını istiyorsanız, bize katılacaksınız"

Yurthaber 02-08-22 16:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordu'da toplu açılış töreninde konuştu: (2)

"2022 yılı fındık alım fiyatımızı, alan bazlı ödeme, mazot ve gübre destekleriyle birlikte kilogram başına 54 liraya yükselttik" - "Sadece geçtiğimiz yıl dünyanın 122 ayrı ülkesine 2 milyar 300 milyon dolara yakın bir bedelle 344 bin tondan fazla fındık sattık" - "Bu yıl da küresel ekonomik krize ve ülkemizin yaşadığı sıkıntılara rağmen fındık üreticilerimize emeklerinin karşılığı olacak bir alım fiyatı vermek için tüm şartları zorladık" - "(Kemal Kılıçdaroğlu) Biliyorsunuz, bu zata zaman zaman 'Bay Kemal' diyerek takılıyorum. En sonunda kendi de bunu kabul etti. 'Bay Kemal' lafını öylesine benimsemiş ki, ismi yerine bunu kullanmaya başladı"

Yurthaber 30-07-22 20:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslendi: (2)

"Hava yollarımızda rekor üstüne rekor. İstanbul Havalimanımız bayram boyunca günde ortalama 1400 uçağın iniş kalkışına ve günde ortalama 230 bin yolcuya hizmet vermiştir" - "Osmangazi Köprüsü'nden sadece 8 Temmuz günü tam 80 bin 624 araç geçti Bay Kemal. Bu öyle herkesin karı değil, bu inanmış kadroların karıdır"

Yurthaber 18-07-22 18:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Van'da gençlerle bir araya geldi: (2)

"Sadece bir telefon mesajıyla tüm gençlerimize seslendim, tüm milletime seslendim ve o gece bütün gençler Atatürk Havalimanı'nı doldurdular. Bay Kemal de FETÖ'nün adamlarının korumasında tankların arasından Bakırköy Belediyesi'ne gitti. O kahvesini yudumlarken biz milletimizle beraberdik, aramızdaki fark bu" - "Son 20 yıldır olduğu gibi bugün de Türk siyasetinde gençlerin en çok tercih ettiği parti biziz. Cumhurbaşkanlığı tercihinde de aynı tablo geçerlidir"

Yurthaber 12-06-22 21:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'un Fethinin 569. Yılı Kutlamaları ve Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni'nde konuştu: (2)

"Gelin hayırda yarışalım. Gelin eser ve hizmette yarışalım. Sorunların, sıkıntıların çözümünde yarışalım, vizyonda yarışalım. Cumhur İttifakı olarak biz hepsine varız. Tavizsiz varız ama bu yarışı asla kör düşmanlığa, yıkıcı siyasete, iftira ve yalan rüzgarına çevirmeyin" - "Akşam yalan, sabah yalan, bununla bir yere varamazsınız. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Yatsı geldi geçiyor Bay Kemal. Kendine gel kendine. Ve aynen senin geçmişinde olanlar gibi hani diyorlardı ya rahmetli Menderes ve arkadaşları için 'uçaklar dolusu altın kaçırdılar, uçaklar dolusu elmas kaçırdılar'. Aynen şimdi ifadeler değişiyor mu? Yok" - "Aynısını kim kullanıyor? Bay Kemal kullanıyor. Bay Kemal bu yalanlar tutmayacak. İşte 150 bin lira bir yargıdan aldık. 100 bin lira bir yargıdan aldık. Ne yaptı? Toplam 250 bin lira. Şimdi bunları Bay Kemal'in o iftira attığı vakıflara gönderdik. Hiç olmazsa bir hayrı olsun"

Yurthaber 29-05-22 19:57

Russel Crowe kim tarafından kötü şakalara maruz kaldığını söylemiştir?

Yıllardır ilgi ile izlenen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında yarışmaya yöneltilen 100 bin TL'lik sorunun yanıtı merak konusu oldu. İşte, "Russel Crowe, 2-3 sene boyunca kim tarafından sürekli aranıp 'Bay Duvar orada mı? Bayan Duvar orada mı? Orada hiç duvar yok mu? Öyleyse çatıyı ne tutuyor?' gibi kötü şakalara maruz kaldığını söylemiştir?" sorusunun yanıtı...

Trend 12-12-21 22:15

Arka Sokaklar dizisinde sezon finali öncesi 2 ayrılık haberi

Arka Sokaklar dizisinden gelen ayrılık haberleri dizinin hayranlarını üzdü. Uzun yıllardır cuma akşamlarının en çok izlenen yapımlarından olan dizinin Tekin’i Onur Bay ve Zeliş karakterini canlandıran Yüsra Geyik sezon finali öncesinde diziden ayrılıyor.

Magazin 04-06-21 20:06

Futbol: Süper Lig

Aytemiz Alanyaspor: 2 - Büyükşehir Belediye Erzurumspor: 3 - Ligde son haftayı bay geçecek Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un küme düşmesi kesinleşti

Yurthaber 11-05-21 22:59

Hakkari’de ‘Valilik Kupası Kayak Yarışması’ düzenlendi

Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 2 bin 800 rakımlı Merabütan Kayak Merkezinde “Valilik Kupası Kayak Yarışması” düzenlendi.Kent merkezinden 12 kilometre mesafede bulunan Mergabütan Kayak Merkezinde düzenlenen yarışmaya; U-10 teşfik - bay bayan, U-12 bay bayan, U-14 bay bayan U-16 bay bayan, U-18 büyükler bay bayan, 35 yaş ve üstü sporcular katıldı.

Yurthaber 04-04-21 14:47

Turgutlu Belediyespor potada farklı başladı

Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Liginde ilk haftayı bay geçen Turgutlu Belediyespor ligin 2.

Yurthaber 29-03-21 12:20

Adıyaman’da 255 atlet yarıştı

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığının 2021 yılı faaliyet programında yer alan Atletizm Geliştirme Projesi ve İl Karmaları Bölgesel Kros Projesi 1.Kademe Grup Yarışmaları sona erdi.Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirilen müsabakalara Adıyaman, Mersin, Şanlıurfa, Hatay, Malatya, Kilis, Osmaniye, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Adana illerinden gelen yaklaşık 255’i sporcu olmak üzere toplamda 268 kişi katıldı.Mahmut El Ensari Ali Dağı Mesire alanında yapılan yarışmalarda altı farklı kategoride mücadele eden sporcular zorlu parkurda dereceye girebilmek ve 2 grup yarı finallerine katılmaya hak kazanabilmek için mücadele etti.Farklı illerden gelen 255 bay ve bayan atletleri Adıyaman’da misafir etmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, “Ben dereceye giren tüm sporcularımızı ve bu organizasyona emek veren herkesi kutluyor, yarı finallerine katılmaya hak kazanan illerimize de başarılar diliyorum” diye konuştu.Dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Spor Hizmetleri Müdürü Zeynal Abidin Deneri, Spor Şube Müdürü Sezgin Yıldırım, Atletizm Bölge Koordinatörü Nurettin Özyürek ve Adıyaman Atletizm İl Temsilcisi Sait Durmuş tarafından verildi.

Yurthaber 21-03-21 11:43

Kütahya’ya yüzme havuzu

Kütahya’da Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun da katıldığı törenle hizmete sunulan yüzme havuzunun 13 milyon TL’ye mal olduğu bildirildi.Akkent Mahallesi’nde 4 yılda tamamlanan tesiste, 25x16 ve 16x16 ebatında 2 ayrı yüzme havuzunun bulunduğu belirtildi.Tesiste ayrıca, bay-bayan soyunma odaları, oturma alanları, fitnes s salonu, çok amaçlı toplantı salonu ve kafeterya gibi sosyal tesislerin bulunduğu belirtildi.Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca inşa edilen ve 13 milyon TL’ye mal olan yüzme havuzu, İHA tarafından havadan da görüntülendi.

Yurthaber 13-03-21 20:40

Bayburt Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi heyecanı

Bayburt Belediyesinin iştiraki olan Baybel-San ile Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.2 yıllık sözleşme kapsamında Bay-Bel-San Limited Şirketinde çalışan işçilerin ücretlerine 2021 yılı için yüzde 12+12 ve 2022 yılı için ise yüzde 7+7 oranında zam yapıldı.

Yurthaber 21-02-21 06:10

Galatasaray'da Belhanda'nın yerine Jesper Lindström!

Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Galatasaray son 6 haftada aldığı 5 galibiyet 1 beraberlik ile ligin 2. sırasına yerleşti. Bu haftayı bay geçen sarı-kırmızılılar bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Younes Belhanda ile sözleşme uzatmaması beklenen Cimbom'un Jesper Lindström'ü gündeme aldığı ortaya çıktı.

Spor 15-12-20 17:08

Develi Belediyespor Gezlevispor’u konuk edecek

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 2.Lig C Grubunda mücadele eden Develi Belediyespor, ligin 6.haftasında Pazar günü evinde Konya ekibi Gezlevispor’u konuk edecek.Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 2.Lig C Grubunda mücadele eden Develi Belediyespor ligin 5.haftasını BAY geçti.

Yurthaber 04-12-20 11:41

ÖZET | Hatayspor - Çaykur Rizespor maç sonucu: 2-2

Süper Lig'de 9. hafta mücadelesinde Hatayspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Antakya Atatürk Stadyumu'ndaki mücadelenin son anlarına 2-1 yenik giren Hatayspor, 1 puanı 90+7'de bulduğu golle kurtardı. Bu sonuçla Rizespor 12 puanla 8. sırada, Hatayspor da aynı puanla 10. sırada yer aldı. Ligin bir sonraki haftasında Hatayspor bay geçecek. Rizespor ise Galatasaray'ı ağırlayacak.

Spor 22-11-20 16:20

MKE Ankaragücü'nün Süper Lig'de yüzü gülmüyor

Süper Lig'de ikinci haftayı bay geçen bir maçı da Kovid-19 vakaları nedeniyle ertelenen MKE Ankaragücü, 8. hafta itibarıyla ligde galip gelmeyen tek takım. - Tarihinin en kötü sezon başlangıçlarından birini yaşayan MKE Ankaragücü, ligde 2 puanla 21. sırada bulunuyor

Yurthaber 09-11-20 12:24

Bay Yanlış dizisi nasıl bitti? Bay Yanlış final bölümüne Özgür'ün Ezgi'ye evlenme teklifi damga vurdu! Bay Yanlış 14. bölüm final sahnesi izle

Fox TV'nin romantik komedi dizisi Bay Yanlış, 2 Ekim Cuma akşamı 14. bölümüyle final yaparak ekrana veda etti. Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerde oynadığı Bay Yanlış'ın final bölümünde Ezgi, Özgür'ün restoranına ortak oldu. Finalde ise Özgür büyük aşkı Ezgi'ye romantik bir evlilik teklifi yaptı. Özgür'ün evlilik teklifine ise Ezgi "Sen benim yarınım, dünümsün. Evet" yanıtını verdi. İşte Bay Yanlış 14. bölüm final sahnesi.

Magazin 03-10-20 03:00

ÖZET | Gençlerbirliği - Konyaspor maç sonucu: 0-0

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Gençlerbirliği, sahasında İttifak Holding Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Bu sonucun ardından, İlk haftada Antalyaspor'a 2-0 mağlup olan Gençlerbirliği, böylece ilk puanını aldı. Açılış haftasını bay geçen Konyaspor da ilk maçında puana ulaştı.

Spor 19-09-20 15:57

Bay Yanlış'a sürpriz transfer! Özgür'ün kuzeni Tolga rolünü kim oynuyor? Bay Yanlış 10. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Yapımını Gold Film, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in üstlendiği, senaryosunu Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak’ın yazdığı “Bay Yanlış” dizisine yeni bir isim dahil oldu. Tolga Gürdağ karakterine hayat verecek sevilen oyuncu Serhat Parıl, dizinin bu hafta yayınlanacak 10. bölümünden itibaren FOX ekranlarında olacak. Bay Yanlış'ın 10. yeni bölümünden 2. fragman da yayınlandı.

Magazin 02-09-20 22:21

Kahta’da Trafik Eğitim Parkı tamamlandı

İpek Yolu Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve Adıyaman’ın Kahta ilçe Belediyesi ile ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak çalışmasıyla yapılan Trafik Eğitim Parkı yapım çalışmaları tamamlandı.Kahta ilçe Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çocuklarda trafik kültürü ve bilincini oluşturmak amacıyla yaklaşık 5 bin metrekare alan üzerinde Trafik Eğitim Parkı kurdu.Küçük Sanayi Sitesi civarı Kahta girişinde yapımı tamamlanan trafik eğitim parkı hakkında bilgi veren Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, “İpek Yolu Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Belediyemizce yapımı tamamlanan Trafik Eğitim Parkı’nda alt zemin, kaldırım ve yürüyüş yolları, idari bina, bay ve bayan lavabolar, malzeme depo alanı, ara yolların beton asfaltı, bordür taşları, yol çizgileri, minyatür üst geçit, 2 adet durak, trafik levhaları, eğitim için 10 akülü araba, 30 bisiklet ve 4 lü kavşak sinyalizasyon kuruldu.

Yurthaber 13-08-20 14:46

Yedikuyular kış sezonuna hazırlanıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Yedikuyular mevkiinde inşaatı devam eden bedesten çarşısının yanı sıra bölgede muhtelif alanlara yerleştireceği barbekülerle kış sezonuna hazırlıyor.Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından inşaatına başlanan Yedikuyular Bedesten Çarşısı’nda çalışmalarını sürdürüyor.Toplam inşaat alanı 2 bin metrekare olan Bedesten Çarşısı’nda 10 adet dükkan, sosyal alan, bay-bayan mescit, tuvalet ve bebek bakım odası yer alacak.Yedikuyular mevkii sadece kış turizmi için değil, dört mevsim kullanılması için Bedesten Çarşısı’nda Kahramanmaraş’ın yöresel el sanatları ürünlerinin satışı ve tanıtımı yapılacak.

Yurthaber 11-08-20 15:42

Bay Yanlış 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Ezgi ve Özgür'ün romantik dansı! Bay Yanlış yeni bölümde neler olacak?

Bay Yanlış dizisinin 5. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerini paylaştığı Fox TV'nin romantik komedi dizisi Bay Yanlış'ın 5. bölüme Ebru'nun düğününe katılan Özgür ve Ezgi'nin romantik dansı damga vuracak. Kendilerini evlendirmek isteyen ailelerini üzmemek için birbirlerine uygun değilmiş numarası yapan Ezgi ve Özgür arasındaki yakınlaşma ise herkesin dikkatini çekecek. İşte Bay Yanlış 5. yeni bölüm fragmanı ve konusu.

Magazin 24-07-20 02:53

Bay Yanlış 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Özgür ve Ezgi Göcek'te ıssız adaya düşüyor! Bay Yanlış yeni bölümde neler olacak?

Kadrosunda Can Yaman, Özge Gürel, Gürgen Öz, Fatma Toptaş, Serkay Tütüncü'nün yer aldığı Bay Yanlış 4. bölümüyle 17 Temmuz Cuma akşamı Fox TV'de ekrana gelecek. Bay Yanlış 4. yeni bölümde, Ezgi ve Özgür'ün başı Göcek'te büyük derde giriyor. Başlarına gelen talihsizlikler nedeniyle ıssız adaya düşen Ezgi ve Özgür'ü zor anlar bekliyor. İşte Bay Yanlış 4. bölümden 2. fragman ve yeni bölümde yaşanacaklar.

Magazin 17-07-20 01:00

Bay Yanlış için ikinci mahkeme başvurusu! Yayından kalksın!

Başrollerini Can Yaman ile Özge Gürel’in paylaştığı 'Bay Yanlış' dizisinin yayınının durdurulması için 2. kez mahkemeye başvurdular.

Magazin 07-07-20 13:37

Bay Yanlış 2. son bölüm izle! Ezgi'den Özgür'ü şaşırtan düğün kararı! Bay Yanlış 3. bölüm fragmanı yayınlandı

Bay Yanlış 2. bölümüyle 3 Haziran Cuma akşamı ekrana geldi. Fox'un romantik komedi dizisi Bay Yanlış'ın 2. bölümünde Ezgi ve Özgür arasındaki anlaşma bozuldu. Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerde oynadığı Bay Yanlış'ın 3. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölümde Özgür'ün "İyi ki iptal etmişiz aramızdaki anlaşmayı. Sen ümitsiz vakasın" sözleri Ezgi'yi yıkıyor. Ancak Ezgi sürpriz karar alarak Özgür'e birlikte düğüne gidebileceklerini söylüyor. İşte Bay Yanlış 3. bölüm fragmanı.

Magazin 04-07-20 01:41

Bay Yanlış 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Özgür ve Ezgi'den sürpriz anlaşma! Bay Yanlış yeni bölümde neler olacak?

Bay Yanlış dizisi 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerde oynadığı romantik komedi türündeki yaz dizisi Bay Yanlış'ın 3 Temmuz Cuma ekrana gelecek olan yeni bölümünde, Serdar'ı etkilemek isteyen Ezgi, Özgür'den yardım istiyor. Özgür ile Ezgi arasında yeni bir pazarlık yaşanıyor. İşte Bay Yanlış dizisi 2. bölüm fragmanı ve konusu.

Magazin 02-07-20 00:16

Bay Yanlış 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölüme Ezgi ve Özgür'ün öpüşme sahnesi damga vuracak! Bay Yanlış 1. bölüm izle!

Bay Yanlış dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerde oynadığı romantik komedi türündeki yaz dizisi Bay Yanlış, 26 Haziran Cuma ilk bölümüyle Fox TV'de yayınlandı. Sevgilisi tarafından aldatıldığını öğrendikten sonra hayatını değiştirmek isteyen Ezgi ile restoran sahibi Özgür'ün kaderleri komşu olmalarından sonra değişti. Bay Yanlış 1. bölümüyle sosyal medyada da gündem oldu. Bay Yanlış 2. bölümde ise Ezgi ve Özgür arasında romantik anlar yaşanacak.

Magazin 27-06-20 00:45

Bay Yanlış 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Can Yaman'ın dizisi Bay Yanlış ne zaman başlıyor? İşte konusu ve oyuncu kadrosu

Fox TV'nin yapımcılığını Gold Film'in yaptığı ve başrollerinde Özge Gürel ve Can Yaman'ın rol aldığı yeni romantik komedi dizisi Bay Yanlış'ın yayın tarihi de belli oldu. Yeni yaz dizisi Bay Yanlış'ın 1. bölüm 2. fragmanı da yayınlandı. Peki Bay Yanlış dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Bay Yanlış dizisi 1. bölümden yeni fragman.

Magazin 15-06-20 23:37

Malkara’da kuaförler korona virüs testinden geçti

Malkara İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde faaliyet gösteren bay ve bayan kuaför ve güzellik merkezi çalışanlarına korona virüs (Covıd-19) testi yapıldı.Korona virüsün yayılmasında riskli meslek grupları arasında yer alan berberler, 2 ay aradan sonra yeniden açılmıştı.

Yurthaber 30-05-20 15:32

Hediyelik ürünler geçim kaynağı oldu

Kahramanmaraş’ta 2 çocuk annesi Zeynep Bay, el emeği göz nuru ürünlerini sosyal medyadan satışa sunarak aile ekonomisine katkı sağlıyor.33 yaşındaki ev hanımı Zeynep Bay, evde yaptığı sanatsal çalışmaları, hediyelik eşyaları ve el emeği göz nuru ürünleri sosyal medya hesaplarından paylaşarak aile bütçesine katkı sağlıyor.

Yurthaber 16-05-20 12:31

Eldeki tahrişi azaltan dezenfektan geliştirildi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut: - "Günde 2 ton üretim yapabiliyoruz" - "Dezenfektanın yüzde 71 gibi alkol oranıyla mikroorganizmaları öldürme özelliği var. Koronavirüsün yayılımını engelleme anlamında oldukça faydalı olduğunu düşünüyoruz"

Yurthaber 01-05-20 11:09

Karşıyaka'nın konuğu Erbaaspor

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta geçen haftayı bay geçiren Karşıyaka yarın evinde düşme hattında yer alan Erbaaspor'la karşı karşıya gelecek.

Spor 01-02-20 11:55

Karşıyaka'nın kârlı haftası

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta 20'nci haftayı bay geçiren Karşıyaka, Play-Off yarışındaki rakiplerinin puan kayıpları yaşadığı haftayı maç oynamadan kârlı kapattı.

Spor 27-01-20 13:36

Karşıyaka taraftarından çağrı

 TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta bu haftayı bay takım olarak geçicerecek Karşıyaka'da taraftarlar transferin önünü açmak için alacaklı olan teknik direktör ve futbolculara seslendi.

Spor 25-01-20 12:16

Karşıyaka'ya ara ilaç

 TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta ikinci yarının ilk iki maçında hanesine 1 puan yazdırınca Play-Off hattından çıkan Karşıyaka, bay takım olarak geçireceği haftada yara saracak.

Spor 21-01-20 13:46