Bay Yanlis 4 Bolum Haberleri

Taksim’de gasp kamerada! 4 kişi saldırdılar, neyi varsa aldılar

Beyoğlu'nda turistlerin uğrak noktası olan Taksim'de dehşete düşüren bir gasp olayı yaşandı. Taksim Alt Geçidi’nde kimliği belirsiz 4 kişi, Ali Bay isimli vatandaşa saldırdı. Saldırganlar, tekme tokat dövdükleri Bay'ın üzerindeki parasını ve telefonunu da gasp etti. O anlar ise saniye saniye kameraya yansıdı. İşte detaylar...

Haber 2023-06-20 09:50:14

Son dakika: Fenerbahçe kazandı, puan durumu alev aldı! Lider Galatasaray'ın BAY geçtiği haftada tablo nasıl şekillendi? İşte cevabı...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, VavaCars Fatih Karagümrük deplasmanına çıktı. Sarı - lacivertliler, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve oynadığı 5 maçta 4. kez kazanmış oldu. Sarı - lacivertliler, lider Galatasaray'ın BAY geçtiği haftada kazanarak puan farkını düşürme fırsatını değerlendirdi. İşte 28. hafta sonunda oluşan puan durumu...

Spor 2023-04-10 23:15:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'da toplu açılış töreninde konuştu: (2)

"Çeşitli bakanlıklarımız, kurumlarımız, belediyelerimiz tarafından şehrimize kazandırılan toplam yatırım bedeli yaklaşık 4 milyar lirayı bulan 203 projenin toplu açılışını gerçekleştireceğiz" - "Ulaştırmada, görünce hayran olacaksınız, 60 kilometrelik Kaynarca-Karasu yolunun inşası biten 49 kilometrelik kısmını bugün açıyoruz. Kalan kısmı da en kısa sürede tamamlıyoruz" - "Çevre ve şehircilikte TOKİ vasıtasıyla bugüne kadar 7 bin 362 konutu tamamladık, 1139 konutun inşası devam ediyor. Depreme hazırlık çalışmaları kapsamında Sakarya'da 900 bin metrekare büyüklüğe sahip 7 farklı alanda kentsel dönüşüm çalışması yürütüyoruz" - "Bay Kemal, sen bu tür açılışlardan anlar mısın? Söyleyeyim size anlar. Ne anlar? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'yla beraber musluk açıp kapamaktan anlar. Başka bir şey yok"

Yurthaber 2022-09-24 19:13:21

Neler oldu neler! İşte Süper Lig'in güncel şampiyonluk oranları

Son dakika... Süper Lig'de ilk 6 haftanın sonuna gelinirken, 4 büyüklerden Beşiktaş ve Trabzonspor haftayı puansız kapatırken, Galatasaray 3 puanın sahibi oldu. Fenerbahçe ise 6. haftayı BAY geçen takım olmuştu. 6. haftanın perdesinin kapanmasıyla İddaa Risk Yönetimi şampiyonluk oranlarını güncelledi. İşte detaylar...

Spor 2022-09-13 16:08:07

Kütahya’ya yüzme havuzu

Kütahya’da Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun da katıldığı törenle hizmete sunulan yüzme havuzunun 13 milyon TL’ye mal olduğu bildirildi.Akkent Mahallesi’nde 4 yılda tamamlanan tesiste, 25x16 ve 16x16 ebatında 2 ayrı yüzme havuzunun bulunduğu belirtildi.Tesiste ayrıca, bay-bayan soyunma odaları, oturma alanları, fitnes s salonu, çok amaçlı toplantı salonu ve kafeterya gibi sosyal tesislerin bulunduğu belirtildi.Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca inşa edilen ve 13 milyon TL’ye mal olan yüzme havuzu, İHA tarafından havadan da görüntülendi.

Yurthaber 13-03-21 20:40

Gaziantep FK için kritik aralık

Süper Lig'in 11. haftasını bay geçen kırmızı-siyahlılar, aralık ayında 4-5 günde bir ligin üst sıralarını yakından ilgilendiren zorlu maçlara çıkacak - Ligde Medipol Başakşehir, Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan kırmızı-siyahlılar, kupada da Kocaelispor'u konuk edecek - Kulüp başkanı Mehmet Büyükekşi: "Önümüzdeki maçlarla ilgili bir çekincemiz yok. Bugüne kadar olduğu gibi her rakibe saygı duyarak kazanmaya yönelik oyunumuzu sürdüreceğiz"

Yurthaber 07-12-20 11:08

Kahta’da Trafik Eğitim Parkı tamamlandı

İpek Yolu Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve Adıyaman’ın Kahta ilçe Belediyesi ile ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak çalışmasıyla yapılan Trafik Eğitim Parkı yapım çalışmaları tamamlandı.Kahta ilçe Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çocuklarda trafik kültürü ve bilincini oluşturmak amacıyla yaklaşık 5 bin metrekare alan üzerinde Trafik Eğitim Parkı kurdu.Küçük Sanayi Sitesi civarı Kahta girişinde yapımı tamamlanan trafik eğitim parkı hakkında bilgi veren Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, “İpek Yolu Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Belediyemizce yapımı tamamlanan Trafik Eğitim Parkı’nda alt zemin, kaldırım ve yürüyüş yolları, idari bina, bay ve bayan lavabolar, malzeme depo alanı, ara yolların beton asfaltı, bordür taşları, yol çizgileri, minyatür üst geçit, 2 adet durak, trafik levhaları, eğitim için 10 akülü araba, 30 bisiklet ve 4 lü kavşak sinyalizasyon kuruldu.

Yurthaber 13-08-20 14:46

Bay Yanlış 4. bölüm izle! Bay Yanlış son bölümde neler oldu? Bay Yanlış 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Bay Yanlış 4. bölümüyle 17 Temmuz Cuma akşamı Fox TV'de ekrana geldi. Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerini paylaştığı Fox TV'nin romantik komedi dizisi Bay Yanlış'ın 4. bölümde Ezgi ve Özgür'ün başı Göcek'te büyük derde girdi. Başlarına gelen talihsizlikler nedeniyle ıssız adaya düşen Ezgi ve Özgür'ü zor anlar yaşadı. Bay Yanlış dizisinin 5. yeni bölüm fragmanı da Fox TV tarafından yayınlandı. Bay Yanlış yeni bölümde Özgür ve Ezgi'nin aşk oyununda bu defa kıskançlık krizleri yaşanıyor.

Magazin 18-07-20 01:55

Bay Yanlış 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Özgür ve Ezgi Göcek'te ıssız adaya düşüyor! Bay Yanlış yeni bölümde neler olacak?

Kadrosunda Can Yaman, Özge Gürel, Gürgen Öz, Fatma Toptaş, Serkay Tütüncü'nün yer aldığı Bay Yanlış 4. bölümüyle 17 Temmuz Cuma akşamı Fox TV'de ekrana gelecek. Bay Yanlış 4. yeni bölümde, Ezgi ve Özgür'ün başı Göcek'te büyük derde giriyor. Başlarına gelen talihsizlikler nedeniyle ıssız adaya düşen Ezgi ve Özgür'ü zor anlar bekliyor. İşte Bay Yanlış 4. bölümden 2. fragman ve yeni bölümde yaşanacaklar.

Magazin 17-07-20 01:00

Bay Yanlış 3. bölüm izle! Özgür ve Ezgi arasında Göcek'te romantik sahneler! Bay Yanlış 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Bay Yanlış 3. bölümüyle 10 Temmuz Cuma akşamı Fox TV'de ekrana geldi. Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerini paylaştığı Fox TV'nin romantik komedi dizisi Bay Yanlış'ın 3. bölümüne Özgür ve Ezgi'nin Göcek'teki romantik tekne tatili damga vurdu. Göcek'te tekne turuna çıkan Özgür ve Ezgi arasında aşk dolu anlar yaşandı. Bay Yanlış dizisinin 4. yeni bölüm fragmanı da Fox TV tarafından yayınlandı.

Magazin 11-07-20 02:40

Simav’a kültür evi

Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, yapımı devam eden kültür evinde incelemelerde bulundu.Azerbaycan Caddesi üzerindeki Simav Belediyesi’ne ait bir alan üzerinde 4 katlı olarak yapılan kültür evinin birinci katında bir kütüphane bulunacağı belirtildi.Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, yapımında sona gelinen kültür evinde cep sineması, sergi salonu, el sanatları bölümü, halk oyunları salonu, çok amaçlı bir salon ile bay ve bayanlar için fitness salonunun yer alacağını ifade etti.

Yurthaber 02-06-20 10:31

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Projesi İlk Ray Kaynağı Töreni

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (4) - "Yarın Almanya'dayım. Bay Kemal, herhalde bunu da görmezsin. Görsen de görmesen de oradayız" - "Türkiye güney sınırlarını ve oralarda yaşayan kardeşlerinin huzurunu tamamen sağlayana kadar Suriye'de olmaya hatta daha da ilerlemeye devam edecektir" - "Türkiye, Akdeniz'deki hakları teslim edilene, 500 yıllık kardeşlerinin bağlarının olduğu Libya halkının meşru yönetimi güvene kavuşana kadar Libya'da olmayı sürdürecektir. Bu konuda yalan yanlış lakırdı edenleri Turgut Reis başta olmak üzere, o topraklarda yatan binlerce şehidimize saygılı olmaya davet ediyoruz" - "Ülkemizin güney sınırları boyunca bir terör koridoruyla kuşatılma gayreti, ilkokul çocuklarının bile anlayabileceği açıklıkta yürütülen bir projedir. Buna rağmen hala 'Ne işimiz var bizim Suriye'de' diye sorabilen bir kafa, Türkiye ve Türk milletiyle tüm gönül bağlarını koparmış demektir"

Haber 18-01-20 17:21

Kuaförler Adana’da buluştu

Uluslararası Yarışma Konfederasyonuna bağlı Eurocup Turkey tarafından 4-5 Nisan tarihinde İtalya’nın başkenti Roma’da yapılacak olan yarışma için bilgilendirme toplantısı Adana’da gerçekleştirildi.Uluslararası Yarışma Konfederasyonuna bağlı Eurocup Turkey tarafından bir otelde gerçekleştirilen toplantıya Türkiye’nin 45 ilinden bay ve bayan kuaförler katıldılar.

Yurthaber 16-12-19 15:14

CHP TBMM Grup Toplantısı

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu: (4) - "Bay Kemal olmak için egemen güçlerin karşısında onurlu bir insan gibi duracaksın, elin harama uzanmayacak, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemeyeceksin, rüşvet alan adamı büyükelçi tayin etmeyeceksin, mal varlığının hesabını bütün dünyanın önünde vereceksin. Bay Kemal olmak kolay değildir. Her CHP'li bir Bay Kemal'dir" - "Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak '2,5 milyon istihdam yaratacağım.' diyor 8 milyonu aşkın işsiz doğuyor. Normal demokrasilerde olsa bu siyasetçinin istifa etmesi lazım. Bizde istifa etmez çünkü ar damarı yok" - "(Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emeklilikte yaşa takılanlara ilişkin açıklamaları) Norveç'te kişi başına gelir 78 bin dolar, batan ülkeye bakın. Kişi başına gelir, İzlanda'da da 67 bin dolar, İsveç'te 51 bin dolar, Finlandiya'da 48 bin dolar, Türkiye'de sadece 9 bin dolar"

Haber 19-11-19 17:05

AK Parti TBMM Grup Toplantısı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (4) - "Dışarıdan gelen her saldırıya, yöneltilen her türlü iftiraya karşı biz ülkemizin ve milletimizin hakkını, hukukunu, menfaatlerini sonuna kadar savunuruz. Üzüntü verici olan, içimizdeki bazı kesimlerin de Türkiye düşmanlarıyla aynı kafayı taşıyor olmalarıdır" - "CHP Genel Başkanı hala Tank Palet Fabrikası'nın Katar ordusuna satıldığına kadar vardırdığı yalanlarını tekrarlamakta ısrar ediyor. Yalanın sonu yok ki ama yalancının mumu da malum yatsıya kadar yanıyor" - "Dün Merkez Yürütme Kurulu toplantımızda arkadaşlarıma şu talimatı verdim: Bu konuyu (Tank Palet Fabrikası) sayın Genel Başkana, ilkokul bile değil tıpkı anaokul öğrencisine anlatır gibi tane tane yeniden izah edecekler" - "Buradan, tıpkı bir ana sınıfı öğrencisine anlatır gibi tekrarlıyorum, Türkiye'de bin liranın altında emekli maaşı alan yoktur Bay Kemal"

Haber 19-11-19 14:09

Bay sinemadan memleketine okul

Türk sinemasında "Bay Sinema" olarak anılan yönetmen, senarist ve yapımcı Türker İnanoğlu tarafından memleketi Safranbolu’da yaptırdığı İletişim Fakültesi binasının temeli törenle atıldı.Bugüne kadar 208 film ve 4 binin üzerinde televizyon dizisi yapan Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı dolayısıyla katılamadığı törene; Safranbolu Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektör Yardımcısı Prof.

Haber 25-10-19 14:54

Çaydeğirmeni Muay Thai takımına turnuva sonunda madalya yağmuru

Zonguldak’ın Çaydeğirmeni beldesinde bulunan Muay Thai takımı Türkiye Şampiyonası’nda ödüle doyamadı.2 ve 4 Ağustos tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşen Muay Thai takımı madalya yağmuruna tutuldu.Minik, Yıldız, Ümit, Genç, Büyük ve Veteranlar (Bay-bayan) Ju Jitsu ve Combatju Jutsu Türkiye Şampiyonasında yarışan Çaydeğirmeni Muay Thai takımından Contack kategorisinde ve Combat Ju Jitsu ‘Kemer’ maçında Sude Nur Basancı, Contack kategorisinde Furkan Yılmaz, Yıldızlar kategorisinde Emirhan Erikoğlu, Newaza kategorisinde Eren Emin Kartal ve Berat Badur aldıkları madalyalar ile başarıya imza atarak beldelerinin adını duyurdu.Antrenör Cemal Kocabaş aldıkları madalyaların ardından yaptığı açıklamada, "Çaydeğirmeni belediye Muay Thai takımı olarak katıldığımız Ju Jitsu Türkiye şampiyonası sonunda 5 sporcumuz da derece alarak beni ve belediyemizi en güzel şekilde temsil etti.

Yurthaber 05-08-19 14:25

Elazığ'da hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 4 yaralı

Erkan BAY/ELAZIĞ'da, hafif ticari araç ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 4 kişi hafif yaralandı.

Haber 16-07-19 23:59

Ayvalıklı minik taekwondocular nefes kesti

Türkiye Taekwondo Federasyonu Balıkesir İl Temsilciliğinin düzenlemiş olduğu Minikler Balıkesir İl seçme müsabakalarında Ayvalık Spor Kulübü sporcuları 3 Altın 1 Gümüş ve 4 Bronz Madalya kazandı.Balıkesir merkez ve ilçelerinden bay bayan toplam 117 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada mücadele eden sporcular sıkletlerinde birinci olabilmek için büyük mücadele verdi.Balıkesir Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu’nun da izlediği şampiyonada özellikle 2009 doğumlu olup ilk defa resmi bir şampiyonaya katılarak güzel maçlar sergileyen sporcuların performansları görülmeye değer olarak nitelendirildi.Şampiyonada en fazla dikkat çeken 36 kg erkek sıklet oldu.

Yurthaber 17-06-19 12:50

Malatya kayısısı erkenci yetişecek

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Ziraat Fakültesince yapılan çalışma sonucu sofralık olarak tüketilmek üzere yetiştirilen kayısılar, normal hasat süresinden bir ay önce meyve verdi - Üniversite Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut: - "Normalde temmuz ayında hasadı yapılan, dönem dönem değişik ilçelerimizde geç yetişen kayısımız artık erken bir dönemde yetiştirilip lezzetiyle sofralara gelecek" - Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bayram Murat Asma: - "Bu çalışmayla kayısının hasadını 30-35 gün erkene aldık. Amacımız burada kayısıda hasat dönemini genişletmek, Malatya'da kayısı hasadını bir aydan 4 aya yaymak"

Yurthaber 06-06-19 11:16

Malatya kayısısı erkenci yetişecek

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Ziraat Fakültesince yapılan çalışma sonucu sofralık olarak tüketilmek üzere yetiştirilen kayısılar, normal hasat süresinden bir ay önce meyve verdi - Üniversite Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut: - "Normalde temmuz ayında hasadı yapılan, dönem dönem değişik ilçelerimizde geç yetişen kayısımız artık erken bir dönemde yetiştirilip lezzetiyle sofralara gelecek" - Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bayram Murat Asma: - "Bu çalışmayla kayısının hasadını 30-35 gün erkene aldık. Amacımız burada kayısıda hasat dönemini genişletmek, Malatya'da kayısı hasadını bir aydan 4 aya yaymak"

Haber 06-06-19 11:15

Genç butik üniversitelilerin yüzünü güldürecek

Malatya Turgut Özal Üniversitesi ve Türk Kızılay Malatya Şubesince hazırlanan "Genç Butik" mağazasından öğrenciler eğitim öğretim sezonu boyuncu ücretsiz faydalanabilecek - Bir eğitim öğretim yılında 4 parça ürün alma hakkına sahip olunan mağazadan tüm öğrenciler yararlanabilecek - Rektör Aysun Bay Karabulut: "Uygulamayla hem öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını arttırmak hem de onların yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz"

Haber 16-05-19 11:29

Genç butik üniversitelilerin yüzünü güldürecek

Malatya Turgut Özal Üniversitesi ve Türk Kızılay Malatya Şubesince hazırlanan "Genç Butik" mağazasından öğrenciler eğitim öğretim sezonu boyuncu ücretsiz faydalanabilecek - Bir eğitim öğretim yılında 4 parça ürün alma hakkına sahip olunan mağazadan tüm öğrenciler yararlanabilecek - Rektör Aysun Bay Karabulut: "Uygulamayla hem öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını arttırmak hem de onların yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz"

Yurthaber 16-05-19 11:29

AK Parti'nin Pendik mitingi

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (2) - "Bay Kemal İstiklal Marşı'nı söylüyor, yanındakiler de. Ama CHP'nin Adalar Belediye Başkan adayı İstiklal Marşı'nı söylemiyor. Niye? Çünkü Kandil'in arkasında olduğu HDP'nin, İstiklal Marşı diye bir derdi yok. Bayrak diye bir derdi yok. Bunların kongrelerinde, Türk bayrağını göremezsiniz" - "Sabiha Gökçen Havalimanı çalışmıyordu. Biz geldik, çalıştırdık ve yetmedi, şimdi yeni bir pist yapıyoruz. 26 kilometrelik Kadıköy, Kartal, Pendik, Tavşantepe Metro Hattı'nı ilçemize kazandırdık. Çeşitli bölgelerimizde 15 adet yol, 18 adet köprü kavşak ve bağlantı yollarını tamamladık. Mahallelerimize 45 park yaptık. 4 parkın yapımına devam ediyoruz"

Haber 29-03-19 14:39

Amatörde haftanın maç sonuçları

Mustafa Hür Öztürk Süper Amatör Küme, Cuma Uluçay İkinci Amatör Küme, Birinci Amatör Küme U19 Ligi, İkinci Amatör Küme U19 Ligi ve U17 Ligi Play-Off maçlarında alınan sonuçlar.Kayseri’de amatöründe hafta sonu oynanan müsabakalarda alınan sonuçlar şu şekilde;SÜPER AMATÖR KÜME 23.HAFTAKocasinan Şimşekspor 3-1 DevelisporKayseri Gençlerbirliği 3-3 Hacılar ErciyessporKocasinan Ülküspor 0-2 YahyalısporKayseri Şekerspor 0-3 Kayseri YolsporÖzvatan Gençlikspor 4-1 Başakpınar BelediyesporKayseri Demirspor 3-0 Erkiletspor (Hükmen)Esen Makine Belsinspor (BAY)İKİNCİ AMATÖR KÜME 5.HAFTASümerspor 4- 4 Gazi Osman PAşasporSosun Birlikspor 1-2 MakfitsporKayseri İdman Yurdu 3-1 CırgalansporAnadolu Yıldızları 2-3 KafkassporFevzi Çakmakspor 2-4 Kılıçaslan YıldızsporK.Mithatpaşaspor 1-4 A.KızılırmaksporGöktürkspor 0-6 Kocasinan GençliksporKayseri Olimpikspor 0-3 Yeni ErciyessporSarızspor 3-2 Y.B.ŞafaksporKayseri Atletikspor 1-0 KıranardısporBünyan Belediyespor 1-1 İncesu GençliksporFelahiye Belediyespor 2-9 BüyüleyensporBİRİNCİ AMATÖR KÜME U19 LİGİArgıncık Esnafspor 0-3 Talasgücü Belediyespor (Hükmen)Kılıçaslan Yıldızspor 0-3 Kocasinan ŞimşeksporKayseri Yolspor 9-0 ErkiletsporKocasinan Gençlikspor 4-2 Kayseri İdman YurduKayseri Şekerspor 6-3 Anadolu YıldızlarıEsen Makina Belsinspor 0-5 Hacılar ErciyessporİKİNCİ AMATÖR KÜME U-19 LİGİYeni Esenspor 7-2 SindelhöyüksporDevelispor 1-2 Kayseri YavusporKayseri Demirspor 4-2 ArgıncıksporCırgalanspor 0-9 Akkışla GençliksporGültepespor 2-2 Özvatan GençliksporMevlana Yıldızspor 1-6 BuğdaylısporKayseri Meysuspor 1-6 Kayseri BArogücüEnes Gençlikspor 0-7 Kayseri AtletiksporTrabzon 3861 Spor 0-3 Talas AnayurtsporGazi Osman Paşaspor 4-2 Sanayi EsnafsporKafkasspor 3-0 Sarızspor (Hükmen)Kocasinan Ülküspor 2-6 Amarat GençliksporU17 LİGİ PLAY-OFFTalasgücü Belediyespor 1-4 Kocasinan ŞimşeksporKayseri Şekerspor 4-0 Kayseri YolsporErkiketspor 0-3 Kayseri Atletikspor

Yurthaber 25-03-19 08:50

AK Parti'nin Antalya mitingi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (4) - "Denizli'de 'Cumhurbaşkanının terörist dediği Denizlili kardeşlerim.' diyen hanımefendiyle yargıda hesaplaşacağız. Aydın'da 'Cumhurbaşkanının terörist dediği Aydınlı kardeşlerim.' diyen hanımefendiyle yargıda hesaplaşacağız. Çünkü ben hiçbir yerde böyle bir ifade kullanmadım, bunu belgeleyemezler. Bunun altında da Türkiye'nin Cumhurbaşkanı olarak kalmam, bunun bedelini ödeyecek" - "Bay Kemal ve hanımefendi çıkmış hiç utanmadan benim CHP, İYİ Parti, Saadet'e hatta HDP'ye oy veren vatandaşlarıma terörist dediğim iftirasını atıyorlar. Dürüst olun dürüst. Ben asla o siyasi partilere oy verenlere terörist demedim. Diyecek kadar da bu işi bilmeyen birisi değilim"

Yurthaber 17-03-19 21:21

AK Parti'nin Antalya mitingi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (4) - "Denizli'de 'Cumhurbaşkanının terörist dediği Denizlili kardeşlerim.' diyen hanımefendiyle yargıda hesaplaşacağız. Aydın'da 'Cumhurbaşkanının terörist dediği Aydınlı kardeşlerim.' diyen hanımefendiyle yargıda hesaplaşacağız. Çünkü ben hiçbir yerde böyle bir ifade kullanmadım, bunu belgeleyemezler. Bunun altında da Türkiye'nin Cumhurbaşkanı olarak kalmam, bunun bedelini ödeyecek" - "Bay Kemal ve hanımefendi çıkmış hiç utanmadan benim CHP, İYİ Parti, Saadet'e hatta HDP'ye oy veren vatandaşlarıma terörist dediğim iftirasını atıyorlar. Dürüst olun dürüst. Ben asla o siyasi partilere oy verenlere terörist demedim. Diyecek kadar da bu işi bilmeyen birisi değilim"

Haber 17-03-19 21:19

AK Parti-MHP İzmir ortak mitingi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (4) - "31 Mart, CHP'ye gönül veren kardeşlerimizi de Bay Kemal'den kurtarma seçimidir" - "CHP'li kardeşlerim, gelin, siz delege sisteminde bu adamdan (Kemal Kılıçdaroğlu) kurtulamazsınız ama demokratik olarak sandıkta bundan kurtulursunuz. Verin burada Cumhur İttifakı'na oyları" - "İstanbul-İzmir arasını 8 saatten 3,5 saate indirecek İstanbul-İzmir otoyolu projemizi bu yıl bitiriyoruz"

Yurthaber 17-03-19 16:56

AK Parti-MHP İzmir ortak mitingi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (4) - "31 Mart, CHP'ye gönül veren kardeşlerimizi de Bay Kemal'den kurtarma seçimidir" - "CHP'li kardeşlerim, gelin, siz delege sisteminde bu adamdan (Kemal Kılıçdaroğlu) kurtulamazsınız ama demokratik olarak sandıkta bundan kurtulursunuz. Verin burada Cumhur İttifakı'na oyları" - "İstanbul-İzmir arasını 8 saatten 3,5 saate indirecek İstanbul-İzmir otoyolu projemizi bu yıl bitiriyoruz"

Haber 17-03-19 16:53

AK Parti'nin Ardahan mitingi

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (4) - "Terör belirsizlikleri sever. Darbeciler güçsüz hükümetleri sever. Milletin ekmeğine, aşına musallat olanlar zayıf iktidarları sever. Türkiye'ye husumet besleyenler kolayca yönlendirebilecekleri siyasetçileri sever. 7 Haziran sonrası yaşadıklarımız, en ufak bir zafiyette Türkiye'nin nelerle karşı karşıya kalabileceğini göstermiştir" - "SSK'nin genel müdürlüğünü yaptığı zaman bu Bay Kemal orayı batırmadı mı? Böyle bir zat şimdi bize sosyal devlet dersi verebilir mi?" - "Düzenli sosyal yardım alan kardeşlerimize hanedeki kişi sayısına göre aylık 150 kilovatsaat karşılığı elektrik tüketim desteği vermeye başlıyoruz" - "31 Mart'ta ya son 17 yıldır olduğu gibi 'İstikrar sürsün Türkiye büyüsün' diyeceğiz ya da ülkemizin önünde belirsizliklere kapı aralayacağız"

Haber 01-03-19 16:20

AK Parti'nin Ardahan mitingi

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (4) - "Terör belirsizlikleri sever. Darbeciler güçsüz hükümetleri sever. Milletin ekmeğine, aşına musallat olanlar zayıf iktidarları sever. Türkiye'ye husumet besleyenler kolayca yönlendirebilecekleri siyasetçileri sever. 7 Haziran sonrası yaşadıklarımız, en ufak bir zafiyette Türkiye'nin nelerle karşı karşıya kalabileceğini göstermiştir" - "SSK'nin genel müdürlüğünü yaptığı zaman bu Bay Kemal orayı batırmadı mı? Böyle bir zat şimdi bize sosyal devlet dersi verebilir mi?" - "Düzenli sosyal yardım alan kardeşlerimize hanedeki kişi sayısına göre aylık 150 kilovatsaat karşılığı elektrik tüketim desteği vermeye başlıyoruz" - "31 Mart'ta ya son 17 yıldır olduğu gibi 'İstikrar sürsün Türkiye büyüsün' diyeceğiz ya da ülkemizin önünde belirsizliklere kapı aralayacağız"

Yurthaber 01-03-19 16:20

Gümüşhane Gençlik Merkezinde Türk Müziği ses yarışması yapıldı

Gümüşhane Gençlik Merkezi Kültür Sanat Yarışmaları kapsamında ‘Sahne Sırası Sende’ sloganıyla gençler arası Türk Müziği İl Birinciliği yarışması düzenlendi.Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın geleneksel sanatın gençler arasında yayılması ile gençlerin sanata ve temel değerlere sahip çıkan bireyler olarak yetişmesi amacıyla Gümüşhane Gençlik Merkezinde düzenlediği Kültür Sanat yarışmalarının İl Birinciliği Türk Müziği Ses Yarışmasıyla devam ediyor.18-23 ve 24-29 yaş arası solo kız ve erkek kategorilerinde “Sahne Sırası Sende” sloganıyla Gençler Arası ‘Türk Müziği’ Yarışması Gençlik Merkezi’nin Has odasında gençlerin katılımıyla gerçekleştirildi.18-23 yaş bayan kategorisinde Emine Coşkun, 18-23 yaş erkek kategorisinde Utku Can Demirel, 24-29 yaş bayan kategorisinde Zeynep Durmaz, 24-29 yaş bay kategorisinde Mehmet Gönülaçar birinci oldu.Türk Halk Müziği eserlerinden belirledikleri türkülerle yarışmaya katılan gençlerden ilk üçe girenlere ve jüri üyelerine Gençlik Merkezi Müdürü Beytullah Cebel tarafından çeşitli hediyeler verildi.İl Birinciliği yarışmasında 4 kategoride yarışan gençlerden birinci olanlar ise Gümüşhane’yi 8 Nisan 2019 tarihinde Samsun’da yapılacak olan Karadeniz Bölge Finalinde temsil edecek.Etkinlikle ilgili bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay, “Türküler umuttur, hasrettir, vefadır.

Yurthaber 26-02-19 12:00

Amatörde haftanın sonuçları

Kayseri Mustafa Hür Öztürk Süper Amatör Küme, Cuma Uluçay İkinci Amatör Küme A-B-C-D Grupları, Birinci Amatör Küme U19 Ligi, U17 Ligi Play-Off ve U15 Play-Off maçlarında hafta sonu alınan sonuçlar.Mustafa Hür Öztürk Süper Amatör KümeGültepespor 1-3 Başakpınar BelediyesporKayseri Şekerspor 0-0 Kocasinan ÜlküsporKayseri Demirspor 2-2 GençlerbirliğiKocasinan Şimşekspor 0-1 YahyalısporÖzvatan Gençlikspor 4-2 Hacılar ErciyessporAkkışla Gençlikspor 1-2 Kayseri YolsporEsen Makine Belsinspor 3-0 Erkiletspor (Hükmen)Develispor (BAY)Cuma Uluçay İkinci Amatör KümeSosun Birlikspor 6-1 GöktürksporGüneşli Gençlikspor 2-5 SümersporK.Olimpikspor 2-4 Anadolu YıldızlarıYeni Erciyesspor 4-3 CırgalansporMakfitspor 2-3 Kılıçaslan YıldızsporKıranardı Belediyespor 1-1 A.KızılırmaksporKayseri Atletikspor 5-0 Mevlana YıldızsporBünyan Belediyespor 10-3 Fevzi ÇakmaksporPalasspor 3-2 SarızsporYeşilhisar Gençlikspor 3-0 İncesu ErdemsporBüyüleyenspor 1-2 KafkassporFelahiye Belediyespor 3-11 Kayseri İdman YurduPınarbaşı Belediyespor 0-3 Kuşçu Mithatpaşasporİncesu Gençlikspor 1-3 Kocasinan GençliksporBirinci Amatör Küme U19 LigiTalasgücü Belediyespor 8-0 ErkiletsporKılıçaslan Yıldızspor 1-2 Hacılar ErciyessporGençlerbirliği 1-3 Kocasinan ŞimşeksporKayseri Yolspor 8-2 Kocasinan GençliksporArgıncık Esnafspor 2-0 Anadolu YıldızlarıEsen Makina Belsinspor 0-2 Kayseri ŞekersporU17 Ligi Play-Off GrubuK.Atletikspor 0-2 Kayseri ŞekersporKayseri Yolspor 0-1 Kocasinan ŞimşeksporErkiletspor 0-0 Talasgücü BelediyesporU15 Ligi Play-Off GrubuBarogücü 2-4 Talasgücü BelediyesporErkiletspor 1-1 Kocasinan ŞimşeksporK.Atletikspor 0-0 Kayseri Şekerspor

Yurthaber 25-02-19 09:10

AK Parti'nin Denizli mitingi

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (4) - "Bay Kemal diyor ki 'çiftçiler battı, bitti, arsaları elinden gitti, aç, sefil.' Bay Kemal bak resmi rakam veriyorum sana, biz çiftçilerimize ne kadar tarımsal destek verdik biliyor musun? 1,9 katrilyon tarımsal destek verdik ama bay Kemal bunları bilmez, haberi yok bunlardan" - "İnşallah bu hizmet ve yatırım hamlesini 31 Mart'tan sonra hızlandırarak devam ettireceğiz. Cumhurbaşkanlığında şahsım, büyükşehirde Osman Zolan kardeşim, ilçelerimizde de belediye başkanlarımız el ele vererek şehrimizi imar ve ihya etmeyi sürdüreceğiz"

Haber 21-02-19 17:21

AK Parti'nin Denizli mitingi

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (4) - "Bay Kemal diyor ki 'çiftçiler battı, bitti, arsaları elinden gitti, aç, sefil.' Bay Kemal bak resmi rakam veriyorum sana, biz çiftçilerimize ne kadar tarımsal destek verdik biliyor musun? 1,9 katrilyon tarımsal destek verdik ama bay Kemal bunları bilmez, haberi yok bunlardan" - "İnşallah bu hizmet ve yatırım hamlesini 31 Mart'tan sonra hızlandırarak devam ettireceğiz. Cumhurbaşkanlığında şahsım, büyükşehirde Osman Zolan kardeşim, ilçelerimizde de belediye başkanlarımız el ele vererek şehrimizi imar ve ihya etmeyi sürdüreceğiz"

Yurthaber 21-02-19 17:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında soruları yanıtladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (4) - "(Askerlik süresi) Belli bir noktaya tabii askerlikte gelindi. Nihai noktayı henüz koymuş değiliz. Yani nihai noktayı henüz koymuş değiliz ancak yeni askerlik sistemi çalışmalarında bir defa milletimizin askerlikten bağlarını koparmadan Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ihtiyacının karşılandığı, bunun yanında yükümlü her vatandaşın askerlik eğitimi aldığı, kamuoyunda olumlu algılanacak bir sistem oluşturmayı hedefledik" - "(Kartal'da çöken bina) Genel başkan kendi belediye başkanının oraya ne zaman gittiğinden haberi yok. Hemen diyor, 'benimki bütün gün oradaydı'. Şimdi işin bir boyutu bu. Peki Bay Kemal 21 kişinin şehit olduğu böyle bir vakada, sen neredesin? Sen de oraya bir uğrayamaz mıydın?" - "Bay Kemal'in de şunu öğrenmesi lazım. Çöp, çukur, çamur, bunları sıfırlayan AK Parti'dir" - "Her şeyden önce Sayın Kılıçdaroğlu'nun neyi bilip, neyi bilmediğini şu izlediğimiz ekrandan çok iyi gördük. Sayın Kılıçdaroğlu yalanı çok iyi biliyor. O işte çok başarılı"

Haber 16-02-19 00:44

Esenler'de toplu açılış töreni

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (4) - "Bay Kemal, kimseyi sokağa çıkartamayacaksınız. Bak sana bir şey söyleyeyim, burası Paris değil, burası Hollanda da değil, sen eğer Gezi olaylarındaki gibi bir şeyler yapmaya tevessül edersen, o televizyon ekranında ne idüğü belirsiz, kendini bilmez, haddini bilmez birilerinin sokağa davet etmesiyle iş yapacağını zannediyorsan bilesin ki bu millet 15 Temmuz'da FETÖ'cülere ve uşaklarına nasıl bu meydanları dar ettiyse yine dar ederiz. Bunu böyle bilesin" - "Bu milletin evlatlarını, sendikaları sokağa davet etmekle bir yere gidemezsin. Eğer gücün yetiyorsa işte sandık, ne yapacaksan gel sandıkta yap. Öyle meydanlarda asla, buna fırsat vermeyiz, gereğini de yaparız. Korkunun ecele faydası yoktur Bay Kemal"

Haber 16-12-18 16:25

Erdoğan: Senin hayatın zaten bu tür meşru olmayan resmi olmayan yollarda geçti (4)

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu üzerinden eleştirerek "Bay Kemal çalışıyoruz kıskansan da patlasan da çalışacağız.

Haber 06-11-18 16:18

AK Parti 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (2) - "Bizi üzüntüye gark eden zihniyetin en büyük temsilcisi anamuhalefet partisi CHP'dir" - "(CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu) Korkaksın, ürkeksin, ne millisin ne yerlisin" - "Biz, en kritik dönemlerde düşmanlarımızın safında yer alanlardan, onların bize yönelmiş siyasi ve ekonomik silahlarına adeta cephane taşıyanlardan muzdaribiz" - "Anamuhalefet partisi her zamanki gibi safını ülkesinin ve milletinin değil, karşı tarafın yanında belirleyerek, hezeyanlarla ortalığı karıştırmaya çalışıyor. Bunun adı muhalefet değildir, bunun adı fırsatçılık bile değildir. Milletin geleceğine umutla bakmaya ihtiyaç duyduğu dönemde bühtanlarla, umut cellatlığı yapmanın adı olsa olsa alçaklıktır" - "İlk IMF anlaşmasının altında darbe yönetiminin başı Cemal Gürsel'in, onu takip eden 4 anlaşmanın altında da devrin CHP Genel Başkanı İnönü'nün imzası vardır Bay Kemal, bunu öğren"

Haber 09-10-18 00:34

Akademisyenlerin artık odalarından çıkmalarını istiyoruz

Yeni kurulan üniversitelerden Malatya Turgut Özal Üniversitesi, 2 fakülte ve 8 yüksekokulda 4 bin 500 öğrenciyle eğitime başladı - Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut: - "Akademisyenlerin artık odalarından çıkmalarını ve yeri geldiğinde tarlalarda, yeri geldiğinde hastanelerde, yeri geldiğinde sağlıklı yaşamın hitap ettiği köylerde olmalarını istiyoruz" - "Bizler ayrıca istihdama yönelik çalışmalar yapacağız. Öğrenciler ne iş yapacağını bilerek buradan çıkacak" - "Sunulan tüm imkanları eğitim ve bilim alanında fırsata dönüştürecek ve öğrencisinden profesörüne kadar üniversitenin her birimiyle ortak çalışacağız"

Yurthaber 28-09-18 11:55

Akademisyenlerin artık odalarından çıkmalarını istiyoruz

Yeni kurulan üniversitelerden Malatya Turgut Özal Üniversitesi, 2 fakülte ve 8 yüksekokulda 4 bin 500 öğrenciyle eğitime başladı - Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut: - "Akademisyenlerin artık odalarından çıkmalarını ve yeri geldiğinde tarlalarda, yeri geldiğinde hastanelerde, yeri geldiğinde sağlıklı yaşamın hitap ettiği köylerde olmalarını istiyoruz" - "Bizler ayrıca istihdama yönelik çalışmalar yapacağız. Öğrenciler ne iş yapacağını bilerek buradan çıkacak" - "Sunulan tüm imkanları eğitim ve bilim alanında fırsata dönüştürecek ve öğrencisinden profesörüne kadar üniversitenin her birimiyle ortak çalışacağız"

Haber 28-09-18 11:46

Cumhurbaşkanı Erdoğan Küçükçekmece'de konuştu (4)

*Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Çok uykusuz kaldın, Bay Muharrem erken yoruldun be.

Haber 23-06-18 17:46

AK Parti'nin Kahramanmaraş mitingi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (4) - "Bay Muharrem bizim kendisine sorduğumuz soruların hiçbirisini cevaplamaya cesaret edemedi. Şimdi ben bir kez de Kahramanmaraş'tan Bay Muharrem'e soruyorum; bugüne kadar bölücü terör örgütüne dair çıkıp doğru düzgün bir laf etmedin. Konu terör olunca ya topu taca attın ya da örgütün diliyle konuştun. Bak, biz terörün belini nasıl kırdığımızı hem örnekleriyle anlatıyor hem de Kandil'den Afrin'e, Kato'dan Cerablus'a kadar sahada bizzat gösteriyoruz" - "Bay Muharrem, sen şimdi açıkla, sandıktan eğer birinci çıkmazsan siyaseti bırakıyor musun, onu söyle? Seni zaten Bay Kemal başından defetmek için aday yaptı, bunu anlamıyor musun" - "Biz, Kandil'i vurduk. 20 uçakla 10 tane önemli noktasını vurduk. İkinci operasyonda bunların liderler toplantısını yakaladık ve o liderler toplantısında da 35 önemli ismi orada bitirdik" - "Sen terörü, beraber miting yaptığın, oy pazarlığı yaptığın bölücü örgütün siyasi uzantılarına koltuk vererek mi çözeceksin? İşte açıklama bugün de geldi, neymiş, işte Hanımefendi'yi ve Temel Efendi'yi yardımcısı olarak yanına alacakmış. Rüşvet-i kelam"

Haber 21-06-18 17:28

AK Parti'nin Mardin mitingi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (4) - "Çıkıyor şimdi Bay Kemal, utanmadan 'Başörtüsü sorununu ben çözdüm' diyor. Buna inanıyor musunuz? Sen neyi çözdün? Siz başörtü düşmanısınız. Sizin biz cemaziyelevvelinizi biliriz. Sizin geçmişiniz ne ki siz ne olacaksınız" - "Anlaşılan bu seçim maratonu Bay Muharrem'e pek yaramadı, yorgun düştü. Yorgunluktan olacak, şimdiden araba hararet yaptı, motor su kaynattı. Daha iki ay olmadan, sıkıntı ortada. Sen elifi görsen mertek sanırsın. Ne diyelim, Allah aklına fikrine mukayyet olsun" - "24 Haziran günü bu milletin iradesini çantada keklik görenlere, 'bir ver 6 al' diye pazarlayan siyaset simsarlarına bekledikleri fırsatı vermeyeceğiz"

Haber 20-06-18 21:04

AK Parti'nin Adana mitingi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (4) - "Bay Muharrem Niğde'ye geliyor, sırf Pensilvanya'yı incitmemek için şehit Halisdemir'in kabrine dahi uğrayamıyor, kabri başında dua edemiyor" - "Kandil'i bölücü terör örgütünün başına yıktık, yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz"

Haber 19-06-18 21:24

AK Parti'nin Samsun mitingi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (4) - "24 Haziran'da Cumhur İttifakı'na verilen her oy, darbe ve kriz üreticisi eski Türkiye sisteminin tabutuna çakılmış son çivi olacaktır" - "Belki utanır, yüzü kızarır, kendine çekidüzen verir diye Bay Muharrem'in yalanlarını, tutarsızlıklarını ifşa etmeye, eski kirli defterlerini açmaya devam edeceğiz" - "(Muharrem İnce) Amerika'dan telefon gelmeden, Edirne'deki zatın iznini icazetini almadan meydanlarda tek bir kelime dahi konuşamıyor. Genel Başkanı Kılıçdaroğlu gibi önüne ne konursa, kulağına ne söylenirse önünü arkasını araştırmadan inanıyor. Böyle olunca de sürekli işletilmekten, telefon dolandırıcılarının maskarası haline gelmekten bir türlü kurtulamıyor" - "Ülkemizin sendelemesini bekleyenlerin bir kez daha heveslerini kursaklarında bırakacağız. Bu sebeple tüm vatandaşlarım aman ha sandığa gitmeyi ihmal etmeyin" - "Bizi döviz kuru ve kredi notu üzerinden terbiye etmeye heveslenenlere de Osmanlı tokadını sandıkta vuracağız"

Haber 18-06-18 18:37

AK Parti'nin Büyük İstanbul Mitingi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (4) - "Bay Muharrem, senin havsalan böyle bir havalimanını (3. havalimanı) alır mı? Zaten kafadan karşı çıktılar. 'Ne işimiz var havalimanıyla?', 'Ne işimiz var bizim Kanal İstanbul ile?' diyor. Hale bak hale. Anlamaz. Bugün Panama'yı Panama yapan Panama Kanalı'dır. Süveyş Kanalı, Mısır'ın en büyük maddi kaynağı. Ama bunların havsalası almaz" - "Başlıkları öyle attılar. 'Muhtar bile olamaz.' dediler. Benim milletim bu evladını, muhtar olmanın da ötesine çıkardı, Cumhurbaşkanı yaptı. Yapacağımız daha çok iş var" - "Halkalı-Kapıkule hızlı tren hattının ihalesine, 2018 sonunda çıkılacak. 2022 yılında tamamlayıp hizmete almayı planlıyoruz" - "Üç katlı büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin dünyada bir örneği yok. Boğaz'a bu projeyi yapıyoruz. Bu projeyle Avrupa-Asya gidiş gelişleri çok daha farklı ve rahat olacak"

Haber 17-06-18 19:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (4) - "Biz, bu ülkede yıllar yılı beyaz-zenci ayrımında beyaz Türk muamelesi görmedik, zenci Türk muamelesi gördük. Neyle? İnancımızla, fikrimizle, düşüncemizle. Bizim çocuklarımız imam hatiplerin kapısından çevrildi Bay Muharrem, senin çocukların çevrildi mi?" - "(İnce'ye) Utanmadan, sıkılmadan televizyona davet ediyor. Üzerimizden kalkıp reyting sağlayacak kendine. Biz seni muhatap alır mıyız?"

Haber 16-06-18 23:03

AK Parti'nin Antalya mitingi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (4) - "Yurt dışındaki kardeşlerimiz, büyük fedakarlık göstererek sandıklara gidiyor... Bu sabah Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştüm. Ona da bu konuları biraz hatırlattım, 'Bak, bizim insanımız orada biraz çile çekiyor, lütfen demokratik haklarını kullanmada siz de onlara yardımcı olun.' dedim. Bakalım, söz verdi, 'Elimizden geleni yapacağız' dedi." - "Bu CHP zihniyeti Kanal İstanbul'da da 'yaptırmayız' diyor. Kim, Bay Muharrem. Ya Bay Muharrem, sen kimsin de yaptırmıyorsun? Biz Allah'ın izniyle, benim milletim 24 Haziran'da bu evladına 'yürü' dediği zaman, Kanal İstanbul'u nasıl yaptıracağız göreceksin" - "(Muhalefet) Turizmde Türkiye'de 40 bin odadan bahsediyor. Biz ise 1,5 milyon yatak kapasitesinden bahsediyoruz. Bu yaptığımız bizim. Bunlar geriden nal topluyor nal" - "24 Haziran'da Türkiye ile beraber 60 ülkede hep birlikte bayram yapacağımıza inanıyorum. Yurt dışında rekor bir katılımla tüm dünyaya demokrasi dersi vermelerini bekliyorum."

Haber 16-06-18 19:38