Bekir Aksoy Haberleri Ve Son Dakika Bekir Aksoy Haberleri

Bekir Aksoy Haberleri Ve Son Dakika Bekir Aksoy Haberleri

18 Mart 1969 senesinde Ankara’da dünyaya gelen Bekir Aksoy, Türk oyuncudur. Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarında tamamlamıştır. Henüz öğrenciyken Devlet Tiyatrosu'nda Cüneyt Gökçer ile beraber "Damdaki Kemancı" oyununda rol ve Haluk Kurtoğlu ile "Tohum ve Toprak" oyununda rol almıştır. Dormen Tiyatrosu’nda iki sene boyunca Gülriz Sururi ile Kenterler'de Müşfik Kenter'le beraber "Helen Helen" adlı iki kişilik oyunda rol alarak usta isimlerle çalışma fırsatı yakalamıştır. 2000 senesinde Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ gibi usta isimlerin rol aldığı ‘’Bir Demet Tiyatro’’ dizisinde oynamıştır. Geniş bir kitleye ulaşmasına sebep olan rolü ise 2006-2009 seneleri arasında Dr. Suat rolünü canlandırdığı ‘’Doktorlar’’ dizisidir. Bekir Aksoy’un 13. Afife Tiyatro Ödülleri "Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Müzikal ya da Komedi Erkek Oyuncusu" ödülü bulunmaktadır.

Bekir Aksoy Haberleri

Doktorlar'ın Suat'ı Bekir Aksoy'a eski eşi sert çıktı! 'Oğlumun üzerinden reklam yapılmasına dayanamıyorum'

Doktorlar dizisinde hayat verdiği Suat karakteri ile tanıdığımız ve son olarak da Yasak Elma dizisinde karşımıza çıkan Bekir Aksoy sosyal medya hesabı üzerinden oğlunun doğum gününü kutladı. Aksoy'un bu paylaşımına eski eşi sert çıktı. Derya Çavuşoğlu 'Oğlumun üzerinden reklam yapılmasına dayanamıyorum' diyerek tepki gösterdi.

Magazin 23-03-2023 15:06

Bekir Aksoy'dan şaşırtan Yasak Elma çıkışı! Çok saçmaydı

Oyuncuları arasında Eda Ece, Şevval Sam, Barış Aytaç gibi ünlü isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisinde Bekir Aksoy Engin karakterine hayat veriyordu. Diziden ayrılan ünlü oyuncu sosyal medyada gündem olan akrep sokma sahnesi ile ilgili açıklama yaptı.

Magazin 16-03-2023 13:42

Yasak Elma’da şoke eden ayrılık! İki ünlü isim diziye veda ediyor

Fox TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Yasak Elma dizisi pazartesi akşamları ekrana geliyor. Kadrosunda Eda Ece, Şevval Sam, Sevda Erginci, Biran Damla Yılmaz gibi ünlü isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisinden iki ismin ayrılacağı ortaya çıktı.

Magazin 01-03-2023 08:42

Sahnede rol arkadaşı tarafından tacize uğramıştı! Bekir Aksoy'un eşi Nazife Aksoy'un taciz davası sonuçlandı: Kapı kapı gezip hakkımı aradım, susmadım

Ünlü oyuncu Bekir Aksoy'un tiyatrocu eşi Nazife Aksoy, 3,5 yıl önce Şehir Tiyatroları'nda provadayken, rol arkadaşı tarafından tacize uğradı. Aksoy, kurum içinde şikayetçi oldu ancak oyuncu tiyatroda çalışmaya devam etti. "Kapı kapı gezip hakkımı aradım, susmadım" diyen Nazife Aksoy, 2 yıllık hukuk mücadelesinde istediği sonucu aldı. Aynı tarihte tiyatroda oyuncu olan Uğur Arda Aydın'ın cinsel taciz suçundan aldığı 2,5 yıllık hapis cezası onandı. Aksoy karar sonrasında mutluluğunu dile getirdi.

Magazin 18-10-2022 23:39

Yasak Elma'ya bomba transfer! Bekir Aksoy, Ender için geliyor

Eda Ece ve Şevval Sam'ın başrolünde olduğu Yasak Elma dizisi bu sezon final yapacak. Final öncesi çekimleri başlayan Yasak Elma'ya bomba bir oyuncu dahil oldu. Bekir Aksoy, Yasak Elma dizisinde Engin rolüyle yer alacak ve Ender ile yakınlaşacak.

Magazin 05-09-2022 08:59

Doktorlar dizisinin Suat'ı Çiçek Taksi'de de oynamış! İşte yıllar içindeki değişimi...

Doktorlar dizisindeki Suat rolüyle popülerliğini kazanan Bekir Aksoy'un yıllar önce çokça reyting alan bir başka dizide daha oynadığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun gençlik halini görenlerin ise ağzı açık kalıyor. İşte Doktorlar'ın kalp damar cerrahı Bekir Aksoy'un değişimi ve son hali...

Magazin 17-10-2021 15:50

Bekir Aksoy, canlı yayında eşi Nazife Aksoy’un uğradığı tacizi ve yargı sürecini anlattı

Oyuncu Bekir Aksoy'un eşi Nazife Aksoy'u 2019 yılında tiyatro oyunu esnasında taciz eden oyuncu Uğur Arda Aydın, 2,5 sene hapis cezasına çarptırıldı. 2. Sayfa programında konuyla ilgili konuşan Bekir Aksoy, "Benim de olduğum sahnede taciz edildi. Hatta eşim taciz olayından sonra Adli Tıp'ta 50 kişilik bir heyetten rapor aldı. Bunu yaşayan varsa susmasın" dedi.

Magazin 13-10-2021 12:16

Tiyatrodaki taciz skandalında Uğur Arda Aydın'a hapis cezası! Mahkeme çıkışı gazeteciye tekme attı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nda meslektaşları Nazife Aksoy ile Mana Alkoy’u taciz ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan oyuncu Uğur Arda Aydın, “cinsel saldırı” suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası aldı. Kararın açıklanmasının ardından sinirli bir şekilde duruşma salonundan çıkan sanık Aydın, kendisini görüntülemek isteyen kadın muhabire, “Çekil şuradan” diyerek tekme attı.

Magazin 21-09-2021 16:59

Bekir Aksoy'dan duyarlı davranış! Ülkemizin kıymetini bilelim

Türkiye'yi saran ateş çemberlerini önlemek adına Göltürkbükü'nde ünlü-ünsüz herkes bir araya gelerek çöp topladı. Cennet Koyu ile Hattat Koyu arasındaki cam kırıkları ve plastikler el birliğiyle temizlendi. Aralarında Bekir Aksoy da vardı.

Magazin 10-08-2021 13:50

Doktorlar dizisinin Doktor Arslan'ı ve Doktor Suat'ı yeniden bir arada

Bir döneme damga vuran Doktorlar dizisinin Doktor Arslan'ı Devrim Nas ve Doktor Suat'ı Bekir Aksoy, tekrar bir araya geldi. Dizinin bitmesinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen arkadaşlıkları sürdüren ikilinin değişimi de gözlerden kaçmadı.

Magazin 18-07-2021 21:38

Akrep ne zaman final yapıyor? Akrep dizisi ne zaman bitecek?| Akrep dizisinden final kararı!

Star TV’nin sürükleyici yapımlarından biri olan Akrep dizisi, final kararı aldı. Her hafta yayınlandığı bölümleri ile birçok izleyici tarafından severek takip edilen dizi, edinilen bilgilere göre 26. Bölümü ile ekranlara veda ediyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve ilgi çeken konusu ile gündemde kendine yer bulan Akrep dizisinin final kararı ise sevenlerini üzdü.

Magazin 09-06-2021 19:32

Akrep yeni bölüm fragmanı yayınlandı | Ahmet’ten Duru’ya ahlaksız teklif!

Akrep dizisi, Star TV’nin en beğenilen yapımları arasında yer alıyor. Her hafta Perşembe günü izleyici ile buluşan dizinin, geçtiğimiz 19. Bölümünde; Perihan, Ahmet’i hapisten çıkararak Ferda’yı kızdırmayı başarmıştı. Ancak Perihan’ın yaptığı plan, Duru engeline takılmıştı. Ferda, köşkü basarak Perihan’a savaş açmış ve intikamını Şahin’den almayı planlamıştı. Akrep dizisinin yeni bölüm fragmanında ise işlerin çok daha karıştığını görüyoruz.

Magazin 29-04-2021 15:30

Akrep yeni bölüm fragmanı yayınlandı | Ferda’nın intikam planı Perihan’ı mahvediyor!

Star TV’nin sevilen dizilerinden biri olan Akrep dizisinin 19. Bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim gibi isimlerin yer aldığı dizinin yeni bölümünde olanlar izleyiciler tarafından merak ediliyor. Yeni bölümde Perihan’ın Ahmet’i hapisten çıkarmak için avukat tutması Ferda’yı çılgına çeviriyor ve Perihan’dan intikam almak için planlar yapıyor.

Magazin 22-04-2021 13:12

Akrep yeni bölüm fragmanı | Ayşem, Ahmet’i ihbar ediyor! Ahmet hapse giriyor!

Star TV’nin beğenilen ve ilgiyle takip edilen yapımlarından olan Akrep dizisi, son bölümü ile oldukça konuşuldu. Başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya, Yusuf Çim ve Bekir Aksoy gibi isimlerin yer aldığı Akrep dizisinin 18. Bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde Ayşem’in hastaneye kaldırılmasıyla Ferda’nın bir anne olarak neler yaşadığına şahit olduk. Babası Ahmet ise, ne olursa olsun Ayşem’den vazgeçmez ve Ayşem’e saldıranların peşine düşer.

Magazin 15-04-2021 16:07

Bekir Aksoy'un eski eşinden olay iddia! 'Söylenmemiş tüm sevgi sözcükleri...'

Derya Çavuşoğlu, eski eşi Bekir Aksoy'un oğlunu sekiz aydır arayıp sormadığını iddia etti; ünlü oyuncunun, bir yıl önceki fotoğrafını paylaştığı Emir'in duymak istediklerini sadece Instagram'dan yazdığını belirtti.

Magazin 26-03-2021 11:21

Akrep dizisi 14. son bölümde Ahmet, Fikret'i öldürdü! Fikret'i canlandıran Bekir Aksoy, Akrep dizisinden ayrıldı!

Star TV'de ekrana gelen Akrep dizisinin 14. son bölümünde şok bir ayrılık yaşandı. Akrep'te Ferda'nın kızının babası olan Ahmet, Fikret'ten şirketin hisselerini zorla devraldı. Daha sonra ise Fikret'i öldürdü. Dizide Fikret'i canlandıran Bekir Aksoy ise son bölümde diziye veda etti.

Magazin 12-03-2021 01:15

Bekir Aksoy ve ailesinden kötü haber! 8 aylık bebeği de koronavirüse yakalandı

Doktorlar dizisinin yıldız oyuncusu Bekir Aksoy, eşi Nazife Orakçıoğlu ve 8 aylık bebekleri Asil, koronavirüse yakalandı. Tedavileri hastanede yapılan aile, taburcu olduktan sonra evinde karantinaya girdi.

Magazin 26-11-2020 16:46

Bekir Aksoy oğluna bakıcılık yapıyor!

yuncu Bekir Aksoy, 6 ay önce dünyaya gelen oğlu Asil'le Nişantaşı'ndaydı. Minik oğlunu kanguru olarak adlandırılan aparatla kucağında taşıyan Aksoy ardından soluklanmak için oturduğu bir kafede objektiflere yansıdı. Aksoy, babalık ve oyunculuk kariyeri hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

Magazin 07-10-2020 11:05

Doktorlar'ın ikilisi Devrim Nas ile Bekir Aksoy yıllar sonra bir araya geldi

Yayınlandığı döneme damga vuran 'Doktorlar' dizisinin oyuncuları Devrim Nas ile Bekir Aksoy yıllar sonra bir araya geldi. Yakışıklı oyuncu, Aksoy ile çekildiği kareyi sosyal medyadan paylaştı.

Magazin 21-07-2020 15:13

Oyuncu Bekir Aksoy baba oldu

Geçen yıl meslektaşı Nazife Oğlakçıoğlu’yla dünyaevine giren Aksoy, yeniden baba oldu.

Magazin 18-03-2020 16:12

Bekir Aksoy ikinci kez baba olacak

Başarılı oyuncu Bekir Aksoy ikinci kez baba olacağını katıldığı bir etkinlikte açıkladı.

Magazin 07-02-2020 15:39

Bekir Aksoy ve eski eşi Derya Çavuşoğlu pişti oldu

Geçen günlerde Nazife Oğlakçıoğlu ile evlenen ünlü oyuncu Bekir Aksoy, Temmuz 2017’de boşandığı Derya Çavuşoğlu’yla Nişantaşı’nda pişti oldu.

Magazin 29-09-2019 14:22

Bekir Aksoy ve Nazife Oğlakçıoğlu sessiz sedasız evlenmişti! İşte sebebi

Doktorlar dizisinde canlandırdığı Suat karakteriyle hafızalara kazınan Bekir Aksoy'un geçtiğimiz hafta hayatını birleştirdiği Nazife Oğlakçıoğlu ile sessiz sedasız evlenmesinin perde arkası ortaya çıktı.

Magazin 25-09-2019 10:45

Bekir Aksoy ve Nazife Oğlakçıoğlu evlendi

Bekir Aksoy dün akşam sessiz sedasız bir şekilde oyuncu Nazife Oğlakçıoğlu ile evlendi. Sade bir düğünle evlenen çift, yakın arkadaşlarıyla bir kutlama yaptı.

Magazin 11-09-2019 10:06

Bekir Aksoy'dan Doktorlar anısı: Birinin kolu kırıldı

Ünlü oyuncu Bekir Aksoy bir dönemler rol aldığı Doktorlar dizisiyle ilgili komik bir anısı anlattı. Başarılı oyuncu biten evliliği ile ilgili de samimi açıklamalar yaptı.

Trend 25-02-2019 13:39

Bekir Aksoy'dan tehlikeli hareket

Bekir Aksoy önceki gün oğlu Emir ile birlikte Bodrum Türkbükü’nde görüntülendi.

Magazin 04-08-2018 12:17

Türk Malı dizisini özleyenlere büyük müjde

Yayınlandığı dönem milyonlarca kişinin gönlüne taht kuran ve espirileri ile dillerden düşmeyen 'Türk Malı' dizisi ekranlara bomba gibi dönüş yapıyor.

Magazin 29-07-2016 14:04

Aşk Zamanı 6. Bölüm Fragmanı

Aşk Zamanı yeni bölümüyle 06 Ağustos Perşembe akşamı saat 20:00'da atv'de...

Magazin 04-08-2015 12:05

Aşk Zamanı 5. Bölüm Fragmanı

Kızları tarafından kendisine kurulan kumpastan habersiz olan Orhan, aşk mektubunun yarattığı etkiyle tıpkı gençliğindeki enerjik Orhan'a dönüşür ve Reyhan Başkan'ı yemeğe davet eder. Bu durum Emniyet Amiri Tekin'in hiç hoşuna gitmez. Öte yandan Orhan'ı takip etmesi için gönderilen Fikret'e, patronu Yahya tarafından yeni bir görev verilir. Değeri çok yüksek bir tabloyu evinde saklayacak ve zamanı gelince teslim edecektir. Fikret'in anneannesi Neriman, tabloyu Orhan'a satar. Orhan da Reyhan'a hediye eder. Tabloyu geri almaya çalışan Fikret'e Sema ve Deniz yardımcı olurlar. Üçlüyü büyük bir macera beklemektedir. Orhan'ın varlığından rahatsız olan Tekin de kaçak olabileceği düşüncesiyle, tablonun peşine düşer. Böylece olaylar iyice arapsaçına döner. Aşk Zamanı yeni bölümüyle 30 Temmuz Perşembe akşamı saat 20:00'da atv'de...

Magazin 24-07-2015 11:10

Aşk Zamanı 4. Bölüm 2. Fragmanı

Babasından habersiz İstanbul'a giden Sema'nın yakalanması yetmezmiş gibi, Orhan Yanar'ın evine bir de imzasız bir mektup bırakılır. Mektubun ulaşması gereken kişi yerine Orhan'ın eline geçmesi, evde zelzele yaratır. Orhan, kızlarına yollanan bu aşk mektubunu kimin gönderdiğini araştırmaya koyulur. Kızların sorgusu, İdris'in araştırması derken, Emniyet Amiri Tekin'den bile yardım ister Orhan... Kasabanın bütün delikanlıları zan altındadır. Kızlarıysa belki hayatlarında ilk kez bu kadar günahsızdır. Mektubun izini süren Orhan'ı kocaman bir sürpriz beklemektedir. Bu aşk mektubu kızlarına değil, Orhan'ın kendisine gönderilmiştir. Aşk Zamanı yeni bölümüyle 23 Temmuz Perşembe akşamı saat 20:00'da atv'de...

Magazin 22-07-2015 10:34

Aşk Zamanı 4. Bölüm Fragmanı

Babasından habersiz İstanbul'a giden Sema'nın yakalanması yetmezmiş gibi, Orhan Yanar'ın evine bir de imzasız bir mektup bırakılır. Mektubun ulaşması gereken kişi yerine Orhan'ın eline geçmesi, evde zelzele yaratır. Orhan, kızlarına yollanan bu aşk mektubunu kimin gönderdiğini araştırmaya koyulur. Kızların sorgusu, İdris'in araştırması derken, Emniyet Amiri Tekin'den bile yardım ister Orhan... Kasabanın bütün delikanlıları zan altındadır. Kızlarıysa belki hayatlarında ilk kez bu kadar günahsızdır. Mektubun izini süren Orhan'ı kocaman bir sürpriz beklemektedir. Bu aşk mektubu kızlarına değil, Orhan'ın kendisine gönderilmiştir. Aşk Zamanı yeni bölümüyle 23 Temmuz Perşembe akşamı saat 20:00'da atv'de...

Magazin 20-07-2015 15:10

Aşk Zamanı 3. Bölüm 2. Fragmanı

Babası her ne kadar İstanbul'a gitmesine, iş görüşmesi yapmasına karşıysa Sema da o kadar kararlıdır gitmeye... Kardeşleri, yokluğunu hissettirmeyeceklerdir güya ama daha baştan hengâmeli başlar bu yolculuk... Uçağını kaçırınca, Fikret'in teklifini kabul etmek zorunda kalır. Beraber, arabayla çıkarlar yola... Öte yandan Sema'nın yokluğunu Orhan'a hissettirmemeye çalışan kızların yardımına ise Reyhan yetişir. Yolculuğun sonunda ise Sema'yı büyük bir sürpriz beklemektedir. Aşk Zamanı yeni bölümüyle 16 Temmuz Perşembe akşamı saat 20:45'te atv'de...

Magazin 14-07-2015 14:45

Aşk Zamanı sosyal medyayı salladı

Dün akşam atv ekranlarında ikinci bölümüyle ekrana gelen Aşk Zamanı dizisi sosyal medyaya damga vurdu.

Magazin 10-07-2015 15:12

Aşk Zamanı 3. Bölüm Fragmanı

Babası her ne kadar İstanbul'a gitmesine, iş görüşmesi yapmasına karşıysa Sema da o kadar kararlıdır gitmeye... Kardeşleri, yokluğunu hissettirmeyeceklerdir güya ama daha baştan hengâmeli başlar bu yolculuk... Uçağını kaçırınca, Fikret'in teklifini kabul etmek zorunda kalır. Beraber, arabayla çıkarlar yola... Öte yandan Sema'nın yokluğunu Orhan'a hissettirmemeye çalışan kızların yardımına ise Reyhan yetişir. Yolculuğun sonunda ise Sema'yı büyük bir sürpriz beklemektedir. Aşk Zamanı yeni bölümüyle 16 Temmuz Perşembe akşamı saat 21:15'te atv'de...

Magazin 10-07-2015 10:56

Yeni bir set aşkı daha

Dizi setleri yeni aşklara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Magazin 09-07-2015 08:22

Aşk Zamanı 2. Bölüm 2. Fragmanı

Orhan, her ne kadar kızlarını bu ufak kasabada daha kolay zapt edebileceğini düşünse de hayat kızlarının önüne yeni aşklar çıkarmaktadır. Sema, babasının düşmanı Yahya'nın adamı olduğunu bilmeden Fikret'le görüşmektedir. Eda, babasına bir kere daha yakalanma pahasına Doktor Levent ile görüşmekten vazgeçmez. Ok yaydan çıkmıştır bir kere... Üstelik Orhan'ın kötü şöhreti, burada da peşini bırakmamaktadır. Karıştığı bir olay yüzünden, ezeli düşmanı Emniyet Amiri Tekin tarafından hapse atılır. Bu durum başta büyük kızı Sema olmak üzere kızlarında hayal kırıklığı yaratır. Aşk Zamanı yeni bölümüyle 09 Temmuz Perşembe akşamı saat 21:15'te atv'de...

Magazin 08-07-2015 14:19

Aşk Zamanı 2. Bölüm Fragmanı

Orhan, her ne kadar kızlarını bu ufak kasabada daha kolay zapt edebileceğini düşünse de hayat kızlarının önüne yeni aşklar çıkarmaktadır. Sema, babasının düşmanı Yahya'nın adamı olduğunu bilmeden Fikret'le görüşmektedir. Eda, babasına bir kere daha yakalanma pahasına Doktor Levent ile görüşmekten vazgeçmez. Ok yaydan çıkmıştır bir kere... Üstelik Orhan'ın kötü şöhreti, burada da peşini bırakmamaktadır. Karıştığı bir olay yüzünden, ezeli düşmanı Emniyet Amiri Tekin tarafından hapse atılır. Bu durum başta büyük kızı Sema olmak üzere kızlarında hayal kırıklığı yaratır. Aşk Zamanı yeni bölümüyle 09 Temmuz Perşembe akşamı saat 21:15'te atv'de...

Magazin 05-07-2015 12:39

Ünlü çift yaza bomba gibi girdi

Yeni bir dizi için kamera karşısına geçen Bekir Aksoy, çekimlere verilen arada soluğu Bodrum'daki evinde aldı.

Magazin 30-06-2015 06:09

Aşk Zamanı 1. Bölüm 2. Fragmanı

Orhan, Türkiye'nin sayılı kabadayılarından biridir. Karısı Güliz, amansız bir hastalığın pençesine düşer ve ölüm döşeğindeyken Orhan'ı kanundışı işler yapmamaya tövbe ettirir. Orhan, karısının bu son isteğini kabul eder. Babalar meclisini toplar ve kabadayılıktan ayrıldığını açıklar. Orhan'a şart koşarlar: İstanbul'u terk edecek, bir daha ne bu şehre ne de eski işine geri dönemeyecektir. Orhan, bu şartları kabul eder. Orhan'la vedalaşmayan tek bir kişi vardır: O da ezeli rakibi olan Yahya... Orhan, Ege'de huzurlu bir kasaba bulur... Kızlarını da yanına alarak, bu güzelim Ege kasabasında, karısına söz verdiği gibi yeni bir hayata yelken açar. Acaba bu huzurlu kasaba, onun gibi eski bir kabadayıyı bağrına basacak mıdır? Belediye Başkanı Reyhan, Orhan kasabaya geldiğinde çok rahatsız olur. Medyalab imzalı, oyuncu kadrosunda Yavuz Bingöl, Deniz Uğur, Ali Ersan Duru, Burcu Binici, Bekir Aksoy, Nihan Balyalı, Müge Bayramoğlu, Büşra Ayaydın ve Sarven Çankar'ın yer aldığı Aşk Zamanı ilk bölümüyle 02 Temmuz Perşembe akşamı saat 21:15'te atv'de...

Magazin 29-06-2015 11:46

Aşk Zamanı 1. Bölüm Fragmanı

Orhan, Türkiye'nin sayılı kabadayılarından biridir. Karısı Güliz, amansız bir hastalığın pençesine düşer ve ölüm döşeğindeyken Orhan'ı kanundışı işler yapmamaya tövbe ettirir. Orhan, karısının bu son isteğini kabul eder. Babalar meclisini toplar ve kabadayılıktan ayrıldığını açıklar. Orhan'a şart koşarlar: İstanbul'u terk edecek, bir daha ne bu şehre ne de eski işine geri dönemeyecektir. Orhan, bu şartları kabul eder. Orhan'la vedalaşmayan tek bir kişi vardır: O da ezeli rakibi olan Yahya... Orhan, Ege'de huzurlu bir kasaba bulur... Kızlarını da yanına alarak, bu güzelim Ege kasabasında, karısına söz verdiği gibi yeni bir hayata yelken açar. Acaba bu huzurlu kasaba, onun gibi eski bir kabadayıyı bağrına basacak mıdır? Belediye Başkanı Reyhan, Orhan kasabaya geldiğinde çok rahatsız olur. Medyalab imzalı, oyuncu kadrosunda Yavuz Bingöl, Deniz Uğur, Ali Ersan Duru, Burcu Binici, Bekir Aksoy, Nihan Balyalı, Müge Bayramoğlu, Büşra Ayaydın ve Sarven Çankar'ın yer aldığı Aşk Zamanı ilk bölümüyle 02 Temmuz Perşembe akşamı saat 21:15'te atv'de...

Magazin 25-06-2015 18:53

Aşk Zamanı Yakında atv'de...

Orhan, Türkiye'nin sayılı kabadayılarından biridir. Karısı Güliz, amansız bir hastalığın pençesine düşer ve ölüm döşeğindeyken Orhan'ı kanundışı işler yapmamaya tövbe ettirir. Orhan, karısının bu son isteğini kabul eder. Babalar meclisini toplar ve kabadayılıktan ayrıldığını açıklar. Orhan'a şart koşarlar: İstanbul'u terk edecek, bir daha ne bu şehre ne de eski işine geri dönemeyecektir. Orhan, bu şartları kabul eder. Orhan'la vedalaşmayan tek bir kişi vardır: O da ezeli rakibi olan Yahya... Orhan, Ege'de huzurlu bir kasaba bulur... Kızlarını da yanına alarak, bu güzelim Ege kasabasında, karısına söz verdiği gibi yeni bir hayata yelken açar. Acaba bu huzurlu kasaba, onun gibi eski bir kabadayıyı bağrına basacak mıdır? Belediye Başkanı Reyhan, Orhan kasabaya geldiğinde çok rahatsız olur. Medyalab imzalı, oyuncu kadrosunda Yavuz Bingöl, Deniz Uğur, Ali Ersan Duru, Burcu Binici, Bekir Aksoy, Nihan Balyalı, Müge Bayramoğlu, Büşra Ayaydın ve Sarven Çankar'ın yer aldığı Aşk Zamanı yakında atv'de...

Magazin 22-06-2015 17:01

Aşk Zamanı Yakında atv'de...

Orhan, Türkiye'nin sayılı kabadayılarından biridir. Karısı Güliz, amansız bir hastalığın pençesine düşer ve ölüm döşeğindeyken Orhan'ı kanundışı işler yapmamaya tövbe ettirir. Orhan, karısının bu son isteğini kabul eder. Babalar meclisini toplar ve kabadayılıktan ayrıldığını açıklar. Orhan'a şart koşarlar: İstanbul'u terk edecek, bir daha ne bu şehre ne de eski işine geri dönemeyecektir. Orhan, bu şartları kabul eder. Orhan'la vedalaşmayan tek bir kişi vardır: O da ezeli rakibi olan Yahya... Orhan, Ege'de huzurlu bir kasaba bulur... Kızlarını da yanına alarak, bu güzelim Ege kasabasında, karısına söz verdiği gibi yeni bir hayata yelken açar. Acaba bu huzurlu kasaba, onun gibi eski bir kabadayıyı bağrına basacak mıdır? Belediye Başkanı Reyhan, Orhan kasabaya geldiğinde çok rahatsız olur. Medyalab imzalı, oyuncu kadrosunda Yavuz Bingöl, Deniz Uğur, Ali Ersan Duru, Burcu Binici, Bekir Aksoy, Nihan Balyalı, Müge Bayramoğlu, Büşra Ayaydın ve Sarven Çankar'ın yer aldığı Aşk Zamanı yakında atv'de...

Magazin 18-06-2015 16:57

Aşk Zamanı Yakında atv'de...

Orhan, Türkiye'nin sayılı kabadayılarından biridir. Karısı Güliz, amansız bir hastalığın pençesine düşer ve ölüm döşeğindeyken Orhan'ı kanundışı işler yapmamaya tövbe ettirir. Orhan, karısının bu son isteğini kabul eder. Babalar meclisini toplar ve kabadayılıktan ayrıldığını açıklar. Orhan'a şart koşarlar: İstanbul'u terk edecek, bir daha ne bu şehre ne de eski işine geri dönemeyecektir. Orhan, bu şartları kabul eder. Orhan'la vedalaşmayan tek bir kişi vardır: O da ezeli rakibi olan Yahya... Orhan, Ege'de huzurlu bir kasaba bulur... Kızlarını da yanına alarak, bu güzelim Ege kasabasında, karısına söz verdiği gibi yeni bir hayata yelken açar. Acaba bu huzurlu kasaba, onun gibi eski bir kabadayıyı bağrına basacak mıdır? Belediye Başkanı Reyhan, Orhan kasabaya geldiğinde çok rahatsız olur. Medyalab imzalı, oyuncu kadrosunda Yavuz Bingöl, Deniz Uğur, Ali Ersan Duru, Burcu Binici, Bekir Aksoy, Nihan Balyalı, Müge Bayramoğlu, Büşra Ayaydın ve Sarven Çankar'ın yer aldığı Aşk Zamanı yakında atv'de...

Magazin 08-06-2015 16:57

Aşk Zamanı Yakında atv'de...

Orhan, Türkiye'nin sayılı kabadayılarından biridir. Karısı Güliz, amansız bir hastalığın pençesine düşer ve ölüm döşeğindeyken Orhan'ı kanundışı işler yapmamaya tövbe ettirir. Orhan, karısının bu son isteğini kabul eder. Babalar meclisini toplar ve kabadayılıktan ayrıldığını açıklar. Orhan'a şart koşarlar: İstanbul'u terk edecek, bir daha ne bu şehre ne de eski işine geri dönemeyecektir. Orhan, bu şartları kabul eder. Orhan'la vedalaşmayan tek bir kişi vardır: O da ezeli rakibi olan Yahya... Orhan, Ege'de huzurlu bir kasaba bulur... Kızlarını da yanına alarak, bu güzelim Ege kasabasında, karısına söz verdiği gibi yeni bir hayata yelken açar. Acaba bu huzurlu kasaba, onun gibi eski bir kabadayıyı bağrına basacak mıdır? Belediye Başkanı Reyhan, Orhan kasabaya geldiğinde çok rahatsız olur. Medyalab imzalı, oyuncu kadrosunda Yavuz Bingöl, Deniz Uğur, Ali Ersan Duru, Burcu Binici, Bekir Aksoy, Nihan Balyalı, Müge Bayramoğlu, Büşra Ayaydın ve Sarven Çankar'ın yer aldığı Aşk Zamanı yakında atv'de...

Magazin 04-06-2015 15:11

Çağla 35'e girdi yolun yarısını bitirdi

Çağla Şıkel, önceki akşam 35'nci yaşını Asmalımescit'teki Mor Meyhane'de kutladı.

Magazin 06-01-2014 03:56

Bekir Aksoy müjdeli haberi verdi

Davetliler arasında bulunan Bekir Aksoy ile eşi Derya Çavuşoğlu, habercilerle sohbetleri sırasında bebek müjdesi verdi.

Magazin 18-12-2013 05:44

Bodrum'da aşk başkadır

Bekir Aksoy ve sevgilisi Alex meraklı bakışlara aldırmadan aşklarını son sürat yaşıyorlar

Magazin 30-07-2010 10:39