Belcim Bilgin Haberleri Ve Son Dakika Belcim Bilgin Haberleri

Belcim Bilgin Haberleri Ve Son Dakika Belcim Bilgin Haberleri

Oyuncu Belçim Bilgin 1983 yılında Ankara’da doğmuştur. Baba tarafı Diyarbakır anne tarafı Mardinli olan güzel oyuncu Bilgin’in ailesi çok eski yıllarda Ankara’ya yerleşmiştir. Küçük yaşlardan beri oyunculuğa olan ilgisini ortaya koyan Belçim Bilgin anaokulunda tiyatro ile yeteneklerini göstermeyi başarmıştır.

Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi okuyan güzel oyuncu yüksek eğitimini başarı ile bitirmiştir. Hatırla Sevgili dizisinde ekranların en sevilen karakterlerinden biri olan Belçim Bilgin 2006 yılında Yılmaz Erdoğan ile evlenerek bir erkek çocuk dünyaya getirmiştir.

Belli bir dönem Paris’te yaşayan güzel oyuncu Paris’te yaşadığı dönemlerde Dol adlı bir film ’de oynamıştır. Aşk Tesadüfleri Sever, Güz Sancısı, Cebimdeki Yabancı, Annemin Yarası, Acı Kiraz ve Hekimoğlu dizilerinde profesyonel başarısını en mükemmel şekilde ortaya koymuştur.

Belçim Bilgin Haberleri

İsmini 'Be' yapmak istemişti! Katarsis'e katılan Belçim Bilgin'den bomba itiraf! 'Yılmaz Erdoğan'ın karısı olduğum için...'

Şimdilerde 'Hatıran Yeter' filmi ile adından söz ettiren Belçim Bilgin son olarak ismini "Be" olarak değiştirmeyi düşündüğünü açıklamış ve bu açıklamasıyla uzun süre konuşulmuştu. Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis'e konuk olan Belçim Bilgin şimdi de eski eşi Yılmaz Erdoğan ile ilgili itirafıyla gündem oldu.

Magazin 29-02-2024 13:00

Yılmaz Erdoğan'ın eski eşi Belçim Bilgin 40 yaşından sonra değiştireceğini açıkladı! Bakın ismini ne koyacak

Yılmaz Erdoğan'ın eski eşi Belçim Bilgin, konuk olduğu bir programda ismini 'Be' olarak değiştirmeyi düşündüğünü açıkladı. Açıklaması kısa sürede gündem olmayı başardı. Oyuncu ayrıca belini kırdığı kazadan da bahsetti.

Magazin 25-01-2024 08:20

Belçim Bilgin aşka geldi! Sevgilisinin omzuna çıkıp poz verdi

Yılmaz Erdoğan'ın eski eşi Belçim Bilgin, bir süredir ilişki yaşadığı İtalyan asıllı Kanadalı yapımcı Alfredo Di Blasio ile katıldığı festivalden pozlarını paylaştı. Bilgin'in sevgilisi ile romantik karelerine yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 12-08-2023 16:53

Belçim Bilgin Kürt kadını rolüyle beyaz perdeye dönüyor

Daha önce Aşk Tesadüfleri Sever, Kelebeğin Rüyası ve Güz Sancısı gibi projelerde rol alan ünlü oyuncu Belçim Bilgin, beyaz perdeye geri dönüyor. Müjdeyi sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaşan Belçim Bilgin, filmde cefakar bir köy kadınına hayat verecek.

Magazin 11-01-2023 17:09

Belçim Bilgin

Belcim Bilgin Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Belcim Bilgin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin'in oğlu Rodin büyüdü! Son halini gören şaştı kaldı

2006 yılında nikah masasına oturan Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin çiftinin oğlu Rodin Nazım Erdoğan şimdilerde 12 yaşında... Son halini görenler ''Zaman ne çabuk geçti'' demeden edemiyor.

Magazin 05-12-2022 10:58

Yılmaz Erdoğan'ın biricik aşkıydı! Belçim Bilgin son haliyle ağızları açık bıraktı

Yılmaz Erdoğan ile yaşadığı evlilikle akıllara kazınan başarılı oyuncu Belçim Bilgin, son haliyle dikkat çekti. Yıllara meydan okuyan Belçim Bilgin'i görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 18-11-2022 11:29

AlaborAşk filmi gala gösteriminde sinemaseverlerle buluştu

"AlaborAşk" filmi gala gösteriminde sinemaseverlerle buluştu

Yurthaber 27-09-2022 13:03

Belçim Bilgin ve Cemal Hünal, Alabora Aşk filminde buluştu

Ünlü oyuncu Belçim Bilgin ve Cemal Hünal, "Alabora Aşk" filminde bir araya geldi. İkilinin, Karadeniz'de yaşayan ve birbirine aşık iki genci canlandırdıkları film, 30 Eylül'de sinemaseverlerle buluşacak.

Magazin 19-09-2022 23:35

Belçim Bilgin ve Cemal Hünal'ın rol aldığı Alabora Aşk, 30 Eylül'de sinemalarda

Belçim Bilgin ve Cemal Hünal'ın rol aldığı "Alabora Aşk", 30 Eylül'de sinemalarda

Yurthaber 19-09-2022 21:04

Belçim Bilgin kazada sakatlandı! Uzaktan izliyorum bir süredir hayatı

Yılmaz Erdoğan’ın eski eşi oyuncu Belçim Bilgin Kapadokya tatilinden İstanbul'a dönerken trafik kazası geçirdi. Bir süredir tedavi sürecinde olan Bilgin paylaşımıyla dikkat çekti. Belçim Bilgin "Uzaktan izliyorum bir süredir hayatı" dedi.

Magazin 16-05-2022 16:21

Belçim Bilgin: Kalbimin sahibinin anahtarı!

İki yıldır İtalyan asıllı Kanadalı yapımcı Alfredo Di Blasio ile birliktelik yaşayan Belçim Bilgin, anahtar şeklindeki kolyesi hakkında konuştu. Oyuncu, "Kalbimin sahibinin anahtarı var, bu anahtarın da sahibi var. İlişkimiz de gayet güzel gidiyor" dedi.

Magazin 02-04-2022 14:38

Engin Altan ve Belçim Bilgin’in başrollerini üstlendiği ‘Babamın Kemanı’ filminden fragman geldi! Duygusal detaylar dikkat çekti

2022 yılının iddialı yapımları arasında kabul edilen ‘Babamın Kemanı’ filminden yeni fragman paylaşıldı. Fragmandaki duygusal detaylar izleyicisinin merakını arttırdı. Yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu’nun yaptığı film 21 Ocak 2022 tarihinde Netflix’te vizyona girecek.

Trend 24-12-2021 15:42

Belçim Bilgin evleniyor mu?

Güzel oyuncu Belçim Bilgin, yapımcı sevgilisi Alfredo Di Blasio ile Zorlu AVM'de görüntülendi. Bilgin, sevgilisiyle evleniyor mu?

Magazin 03-11-2021 17:30

Umut Evirgen’in ikinci uzun metrajlı filmi Kimya’nın ilk fragmanı yayınlandı

Umut Evirgen’in yazıp yönettiği ikinci uzun metrajlı filmi Kimya’dan ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Filmde Evirgen’in eski sevgilisi Melisa Şenolsun’un rol alması dikkatlerden kaçmadı.

Trend 29-09-2021 17:40

Engin Altan Düzyatan'ın partneri Belçim Bilgin oldu

Barbaros dizisine hazırlanan Engin Altan Düzyatan film için de kolları sıvadı. Engin Altan Düzyatan Belçim Bilgin ile birlikte Babamın Kemanı filminde rol alacak.

Magazin 23-02-2021 10:11

Melisa Şenolsun bomba bir hikâyeyle dönüyor! Star dizisinde başrol

Atiye'deki cesur sahnelerle tanınan Melisa Şenolsun yeni bir dizi anlaşması yaptı. Melisa Şenolsun ekranlara Star dizisiyle dönüyor.

Magazin 22-02-2021 13:46

Beren Saat'ten duygusal mesaj! 'Yıllar önce bugün Kenan ile tanıştık'

Oyuncu Beren Saat, 38 yaşına basan yakın arkadaşı Belçim Bilgin'in doğum gününü ve eşi Kenan Doğulu ile 9. tanışma yıl dönümünü yaptığı paylaşımlarla kutladı. "Yeni yaşın en unutulmazlarından olsun canım Belçim" diyen Saat, "Yıllar önce bu gece Kenan ile tanıştık" ifadelerini de kullandı.

Magazin 02-02-2021 09:51

Beren Saat ve Belçim Bilgin kamera karşısında!

15 yıldır arkadaş olan iki ünlü oyuncu Beren Saat ile Belçim Bilgin, yılda dört kez yayınlanan Magnet Quarterly dergisi için objektif karşısına geçti. Saat, yakın arkadaşı Bilgin ile ilgili "İkimiz de Ankara'da büyüdük ama birimiz ülkenin doğusundan gelen bir aileye, diğerimiz ise suyun öte tarafından ülkeye göç etmiş bir aileye mensup" ifadelerini kullandı.

Magazin 22-12-2020 12:05

Hekimoğlu dizisinde Selin Kurt karakterine hayat veren Belçim Bilgin kimdir? Belçim Bilgin kaç yaşında, nereli?

Hekimoğlu dizisinde Selin Kurt karakterini canlandıran Belçim Bilgin, televizyon izleyicileri tarafından araştırılmaya başlandı. Yeni sezonda diziye yeni bir soluk getirecek olan oyuncu hakkında pek çok sorunun yanıtı merak ediliyor. Peki, Belçim Bilgin kimdir? Belçim Bilgin kaç yaşında? Belçim Bilgin nereli? İşte detaylar…

Magazin 08-09-2020 18:04

Belçim Bilgin de ‘çalışan anne’ akımına katıldı!

Kanal D ekranlarına gelen Hekimoğlu dizisiyle televizyona geri dönen Belçim Bilgin oğlu Rodin’i de sete götürdü. Kamera arkasında çekim için makyaj yapılırken kucağında oğlunun olduğu fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. Belçim Bilgin’in çalışan anne pozuna ünlü isimlerden övgü dolu yorumlar geldi.

Magazin 04-09-2020 16:56

Belçim Bilgin'nin acı günü! Acısını böyle paylaştı: Dade Müslime'min olmadığı...

Kısa bir süre önce Hekimoğlu adlı dizinin kadrosuna katıldığını açıklayan ve heyecanını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan oyuncu Belçim Bilgin, aynı hesabı bu defa üzücü bir haber vermek için kullandı.

Magazin 25-08-2020 11:13

Belçim Bilgin Hekimoğlu dizisi için sete çıktı

Hekimoğlu dizisinin yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. İzleyicisiyle buluşmak için gün sayan Hekimoğlu’nun yeni bölümüne dair ilk fragman yayınlandı. Seyircinin heyecanla beklediği fragman diziye olan merakı iyice arttırdı. Fragmanın yayınlanmasından sonra Hekimoğlu kadrosuna yeni dahil olan oyuncu Belçim Bilgin’in sosyal medya paylaşımı dikkatleri çekti.

Magazin 13-08-2020 10:55

Belçim Bilgin yeni sevgilisi Alfredo Di Blasio ile Çeşme tatilinde!

Yılmaz Erdoğan'ın eski eşi Belçim Bilgin, aşk orucunu bozdu. Bilgin, bir süredir birlikte olduğu İtalyan sevgilisi Alfredo Di Blasio ile Çeşme'de görüntülendi. Belçim Bilgin'in yeni sevgilisi merak konusu oldu.

Magazin 02-08-2020 09:11

Hekimoğlu dizisinde Belçim Bilgin sürprizi! Hangi rolde oynayacak?

Kanal D'nin Karga Seven Pictures imzalı sevilen dizisi Hekimoğlu geçtiğimiz hafta yeni sezon çekimleri için sete çıktı. Hekimoğlu'nun kadrosuna ünlü oyuncu Belçim Bilgin de katıldı.

Magazin 27-07-2020 20:27

Challenge Accepted akımı nedir? Challenge Accepted akımı ne anlama gelir? Türkiye’den Challenge Accepted hareketine katılan ünlü isimler!

Tüm dünyada hızlı bir şekilde challenge accepted etiketi tamamen bir kadın harekete olarak gözükse de aslında; cinsiyet eşitsizliğine karşı yapılan bir akımdır. Kadına şiddet ve taciz olaylarının her geçen gün artması üzerine seslerini duyurmak için başlatılan meydan okumada yayınlanan siyah-beyaz fotoğraflar ile yeni bir farkındalık yaratılıyor. Challenge accepted etiketi başta meme kanserine dikkat çekmek için oluşturulsa da zaman içerisinde tüm kadınsal sorunları ifade eden bir noktaya geldi.

Magazin 27-07-2020 18:01

Hekimoğlu dizisine bomba transfer! Belçim Bilgin müjdeyi verdi!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hekimoğlu’nun kadrosuna bomba bir isim dahil oldu. Yılmaz Erdoğan ile olan evliliğini bitirdikten sonra bir süre setlerden uzak kalan Belçim Bilgin Hekimoğlu dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Belçim Bilgin çekimlere başladığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 27-07-2020 14:46

Sanat dünyasında Dallas’ı aratmayacak akrabalıklar!

Pırıltı hayatları ve kazandıkları paralarda adlarından sıklıkla söz ettiren ünlü isimlerin hiç bilmediğiniz pembe dizileri tahtından edecek akrabalık bağları! Soyadı benzerliğinden akraba olduğu düşünülen ünlü isimlerin aksine gerçekte akraba olanları sizler için derledik. Kimilerinin arasında kan bağı bulunurken kimileri yaptıkları evlilikler sonucunda akraba oldular. Bu listede yok yok! Kayınvalide-damat, elti, kayınbirader, kayınço, kardeş, kuzen, dede-torun…

Trend 10-07-2020 15:30

Belçim Bilgin'den evlilik itirafı!

Yılmaz Erdoğan’la 13 yıl süren evliliğini noktalayan ve son günlerde de yeni bir aşka yelken açan Belçim Bilgin, 'bir daha evlenmem' sözleriyle şaşırtmıştı. Bilgin, neden böyle bir karar aldığını da açıkladı.

Magazin 12-03-2020 11:12

Hekimoğlu dizisine flaş transfer! Belçim Bilgin Hekimoğlu'nda hangi rolde oynayacak?

Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu'na Güven Kıraç'ın ardından ünlü oyuncu Belçim Bilgin de katılıyor. Belçim Bilgin'in Hekimoğlu dizisinde hangi karakteri canlandıracağı belli oldu.

Magazin 01-03-2020 21:17

Yılmaz Erdoğan, eski karısı Belçim Bilgin’e yazdığı şiiri paylaştı

Oyuncu Yılmaz Erdoğan, bir süre önce çıkardığı “Bin Aşık Yılı Uzakta” adlı şiir kitabında, oğlu Rodin’in annesi Belçim Bilgin’e yazdığı şiire de yer verdi.

Magazin 16-02-2020 14:32

Belçim Bilgin'den gecelikli poz!

Bir ayağı Londra'da olan Belçim Bilgin şu sıralar İstanbul'da. Bilgin ev halini paylaşarak sosyal medyada beğeni topladı.

Magazin 02-10-2019 10:26

Belçim Bilgin'den Beren Saat tepkisi!

Beren Saat'ın Fransız DJ Maga ile aşk yaşadığı ve ikiliyi Belçim Bilgin'in tanıştırdığı konuşuluyordu. Bilgin bu iddialar sorulunca sert bir yanıt verdi.

Magazin 25-09-2019 13:34

Süper kadrolu 'The Hardest Thing' sete çıktı

Oyuncu kadrosuyla göz kamaştıran 'The Hardest Thing' adlı filmin çekimlerine Makedonya’da start verildi.

Trend 01-08-2019 11:28

Belçim Bilgin yeni imajıyla şaşırttı! O isme benzetildi

Son zamanlarda yeni mesleği yapımcılık ile gündeme gelen Belçim Bilgin, yeni bir projesi için imaj değişikliğine giderek saçlarını sarı yaptı. Bilgin'in sarı hali şarkıcı Sıla'ya benzetildi.

Magazin 23-07-2019 16:58

Ünlü oyuncu Belçim Bilgin yapımcı oldu

Yapımcılığa başlayan Belçim Bilgin yüzü olduğu markanın reklam filmini kendisi çekti.

Magazin 16-07-2019 02:15

Beren Saat, Belçim Bilgin ve Esra Dermancıoğlu'nun tatil keyfi!

Oyuncu Esra Dermancıoğlu şu sıralar Beren Saat ve Belçim Bilgin ile birlikte Alaçatı'da tatilde. Ünlü oyuncular tatilden kareleri sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Magazin 30-06-2019 22:54

Behzat Ç.'ye bomba isim! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı?

ÖzelBluTV'de ekrana dönecek olan Behzat Ç. kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu.

Magazin 21-06-2019 16:55

Belçim Bilgin yeni aşkını sosyal medya hesabından ilan etti

Yılmaz Erdoğan'ın eski eşi Belçim Bilgin, ünlü reklamcı Selim Can Çelik ile aşk yaşamaya başladı. Bilgin, sevgilisiyle olan pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 05-06-2019 11:43

Yılmaz Erdoğan'ın paylaşımına eski eşi Belçim Bilgin'den dikkat çeken yorum!

Yılmaz Erdoğan'ın Instagram'dan paylaştığı fotoğrafına, eski eşi oyuncu Belçim Bilgin, kalpli öpücük emojisiyle yorum yaptı.

Magazin 21-05-2019 01:12

Belçim Bilgin'den eski eşi Yılmaz Erdoğan'a öpücük

Belçim Bilgin ile Yılmaz Erdoğan geçtiğimiz yıl aralık ayında 12 yıl süren evliliklerini sonlandırmıştı. Bilgin'den bugün şaşırtan bir hamle geldi. Ünlü oyuncu eski eşi Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı paylaşıma öpücük ifadesi bıraktı

Trend 20-05-2019 16:23

Belçim Bilgin'den Yılmaz Erdoğan'a 4 milyonluk fatura

Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin çifti, geçen aralık ayında tek celsede boşanmışlardı.

Magazin 06-05-2019 11:36

Belçim Bilgin'den Beren Saat cevabı!

Önceki gün görüntülenen Belçim Bilgin'e Beren Saat'in boşanacağı haberleri soruldu. "Beren yakın arkadaşım" diyen Bilgin, "Yine de onların özel hayatı. Ben bir şey söyleyemem" dedi.

Magazin 23-03-2019 11:40

Belçim Bilgin, o dergiye kapak oldu!

Belçim Bilgin, Fransa’da yayın yapan moda-sanat dergisi ‘7000 Magazin’in mart sayısına kapak oldu.

Magazin 16-03-2019 12:52

IMDb’de Türk kadın oyuncular zirvede

Dünyaca ünlü sinema veri sitesi IMDb Starmetre’nin yeni sonuçlarına göre, uzun bir aradan sonra ilk defa Türk kadın oyuncular erkek oyuncuların önüne geçti. Hem de açık ara...

Trend 05-03-2019 08:38

Yılmaz Erdoğan eski eşini yalnız bırakmadı

Oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, geçtiğimiz ay boşandığı eski eşi Belçim Bilgin'in doğum günü partisine katıldı. Bilgin, 35 yaşına bastı.

Magazin 28-01-2019 11:41

Belçim Bilgin reklam yüzü oldu

Belçim Bilgin, dünyaca ünlü kozmetik markası ‘Elevatione’nin global marka yüzü oldu! Oyuncunun reklam şarkısını da kendi sesiyle okuduğu film, yılbaşından sonra dünya televizyonlarında yayınlanmaya başlayacak

Magazin 27-12-2018 17:20

Belçim Bilgin ve Yılmaz Erdoğan boşandı!

Belçim Bilgin ile Ağustos 2006'da evlenen Yılmaz Erdoğan, 10 gün önce boşandıklarını açıkladı.

Magazin 13-12-2018 09:04

Oyunculuk sahnedeki performanstan ibaret değildir

Yönetmen Ömer Faruk Sorak: - "Oyuncu arkadaşlara ve yeni adaylara söylüyorum ki oyunculuğu sadece sahnedeki performans olarak görmeyin. Yani bir oyuncu ata binmek, yüzme bilmek, bir enstrüman çalmak gibi eylemlerle oyunculuğunun arkasını doldurabilir" - "Cem Yılmaz gerçekten işine çok özen gösteren bir insan. Ben ona her yaptığı işe son işiymiş korkusu ve heyecanıyla çalışan bir insan olarak baktım. Onun gösterdiği hassasiyeti sektörün tamamı gösterse Türk sineması başka bir yerde olabilir düşünüyorum"

Haber 28-10-2018 20:52

Belçim Bilgin'den politik sevişme

Belçim Bilgin'in dünyaca ünlü İngiliz yıldızlar Ben Kingsley ve Theo James ile başrolü paylaştığı Hollywood filmi 'Komplo' vizyona girdi.

Magazin 08-09-2018 10:23