Bella Bunnie Amor kimdir?

Bella Bunnie Amor kimdir?

Bella Bunnie Amor, Playboy güzellerinden biridir. Playboy için pozlar veren ünlü isim, Playboy'un birkaç sayısında yer almıştır. Ününü dergiye verdiği pozlarla ün kazanan Amor, daha sonra çeşitli projelerde, kataloglarda ve etkinliklerde görev almaya devam etmiştir. Sosyal medyada da dikkat çeken bir isim olan Bella Bunnie Amor, verdiği pozlarla sık sık magazin gündeminin üst sıralarına taşınmaktadır. Ünlü Playboy güzeli, zaman zaman paparazzilerin objektiflerine de takılmaktadır. Dünyanın en çok merak edilen isimleri arasında olan Bella Bunnie, en çok aranan isimler arasında da bulunmaktadır. Playboy'un ünlü güzeli Bella Bunnie Amor'un güzel yüzünün arkasında ise eğlenceli ve özgür ruhlu biri olduğu pek çok kişi tarafından dile getirilmektedir.

Bella Bunnie Amor Haberleri

Playboy modeli Bella Bunnie Amor minicik bikinisiyle 'Onur Ayı' kutlamasına katıldı

Playboy güzeli Bella Bunnie Amor, Miami'de bedenine küçük gelen gökkuşağı desenli bikinisi ve kısa şortuyla Onur Ayı kutlamarında objektiflere yansıdı.

Magazin 17-06-2021 10:29

Playboy modeli Bella Bunnie Amor'un frikiksiz tek kare fotoğrafı yok

Playboy güzeli Bella Bunnie Amor, Miami'de tatilin keyfini çıkarırken kıvrımlarına hakim olamadı.

Magazin 29-03-2021 11:29

Playboy modeli Bella Bunnie Amor'un bikinisi olay oldu! Bakan bir daha baktı

Playboy güzeli Bella Bunnie Amor , Miami'de tatil yaparken yaparken objektiflere yansıdı. Ünlü ismin metalik renkli göğüslerinin alt kısmını açıkta bırakan bikinisi görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 13-02-2021 10:42

Diğer Haber Etiketleri