Bella Hadid Ile Gigi Hadid Haberleri

Dünyanın en güzel kadını ilan edilmişti! Bella Hadid at üzerindeki pozlarıyla tepki çekti

Son olarak uzun yıllardır mücadele ettiği Lyme hastalığı ve Filistin yorumlarıyla gündeme gelen Bella Hadid'in dünyaca ünlü bir dergi için verdiği pozlar sosyal medyayı salladı. At binme tutkusuyla tanınan Bella Hadid'in at üzerindeki pozları tepki çekti.

Magazin 2024-03-22 12:55:15

Avuç avuç hap içmişti! Bella Hadid 14 vitamin alıyor, deniz yosunu içiyor ve...

Bella Hadid'in sabah rutininin içinde yok yok... Dünyanın en güzel kadını olarak anılan model yalnızca sabah 14 vitamin alıyor, deniz yosunu içiyor ve adaçayı ile arınıyor.

Magazin 2024-03-19 14:31:37

Bella ve Gigi Hadid'in kardeşi Anwar Hadid umre pozlarını paylaştı

Model Gigi ve Bella Hadid'in erkek kardeşi Anwar Hadid son pozlarıyla gündemde. Bir dönem Dua Lipa ile aşk yaşayan Anwar Hadid umre pozlarını paylaştı.

Magazin 2024-03-17 15:12:34

Kristen Stewart adeta altına bir şey giymedi! Frikik vermeyi bile umursamadı

Alacakaranlık film serisinde canlandırdığı Bella karakteri ile büyük bir üne kavuşan Kristen Stewart, rol aldığı yeni filmin galasında tarzıyla dikkat çekti. Kristen Stewart adeta altına bir şey giymeden galaya geldi. Frikik vermeyi bile umursamadı...

Magazin 2024-03-06 14:32:54

Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster’de Filistin sorusunu sorup isyan etti! Bella Hadid'in ailesini örnek verdi

Kim Milyoner Olmak İster’in sunucusu Kenan İmirzalıoğlu, X'in gündemine hızlı bir giriş yaptı. Yarışmada Filistin sorusunu sorduktan sonra İsrail'e tepki gösteren Kenan İmirzalıoğlu'na sosyal medyada mesaj yağdı. Oyuncunun Bella Hadid ailesine dair örneği de dikkat çekti.

Magazin 12-02-24 11:23

Bella Hadid sosyal medyayı salladı! Beyaz elbisesinin altına hiçbir şey giymedi

Dünyanın en gözde ve en çok kazanan modellerinden Bella Hadid yakalandığı hastalığın ardından bir süre işlerine ara vermişti. Bella Hadid 1 yıl sonra işlerine döndü ve beyaz elbisesiyle pozlar verdi.

Magazin 11-02-24 13:30

Modelliğe ara verdi ama... Bella Hadid fotoğraf çekiminde göğsünü posterle kapadı

Bir süre sağlık sorunları yaşayan Bella Hadid, modelliğe ara verdikten sonra sanat yönetmenliğini kendisinin yaptığı bir fotoğraf çekimi için sadece iç çamaşırı giyip göğsünü de bir posterle kapadı. Hayranları ise pozlara "Podyumlar seni özledi" yorumları yağdırdı.

Magazin 10-01-24 15:23

Bir döndü pir döndü! Bella Hadid'in fiziğini sergilediği pozları ortalığı yaktı geçti

Moda haftalarının en çok defileye çıkan modellerinin başında gelen Bella Hadid bir süredir sosyal medyadan uzaktı. Sosyal medyaya dönen modelin dönüşü muhteşem oldu. Minicik bikinisiyle sosyal medyayı salladı.

Magazin 09-01-24 15:03

Gigi Hadid İsrail paylaşımıyla tepki çekti! Paylaşımı silip açıklama yaptı

Baba tarafından Filistinli olan 28 yaşındaki süper model Gigi Hadid, İsrail ile Filistin arasındaki çatışma hakkında görüşlerini paylaşmaktan çekinmiyor. Pişmanım İsrail ile ilgili silmek zorunda kaldığı paylaşımıyla tepki çeken Gigi Hadid açıklama yaptı.

Magazin 30-11-23 10:03

Filistin asıllı Bella Hadid gündem oldu! 'Telefon numaram sızdırıldı, ölüm tehditleri alıyorum'

Dünyaca ünlü süper model Bella Hadid, İsrail ile Hamas arasında yaşanan savaş hakkında sessizliğini bozdu. Uzun süredir sessiz kaldığı için özür dileyen Hadid, telefon numarasının sızdırılıdğını söyleyerek, her gün ölüm tehditleri aldığını açıkladı.

Magazin 27-10-23 17:19

Adını Feriha Koydum’un yıldızı Sedef Şahin değişimiyle şaşırttı! Cesur pozları dikkat çekti

Gigi Hadid ile benzerliğiyle dikkat çeken Adını Feriha Koydum’un yıldızı Sedef Şahin estetikle bambaşka bir görünüme sahip oldu. Sedef Şahin sosyal medyada cesur paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Magazin 22-10-23 15:43

Bella Hadid Teksas'ın ünlü binicisiyle dudak dudağa yakalandı

Atlara olan tutkusuyla tanınan Filistin asıllı Bella Hadid son günlerde İsrail'e dair yaptığı açıklamasıyla gündemdeydi. Ablası Gigi Hadid'in tehdit telefonları almasıyla da gündemde olan Hadid ailesinden Bella Hadid yeni aşkıyla dudak dudağa yakalandı.

Magazin 20-10-23 10:19

Gigi Hadid'in Filistin paylaşımına İsrail hükümetinden şoke eden tepki

Süper model Gigi Hadid, Instagram hikâyesinde Filistin halkını destekleyen bir paylaşımda bulunmasının ardından İsrail hükümeti tarafından eleştirildi. Gigi Hadid'in paylaşımlarına yapılan göndermeler sosyal medyada tepki çekti.

Magazin 17-10-23 09:55

Filistin asıllı Bella Hadid'in sözleri sosyal medyada yeniden gündemde! Filistin hakkında sesimi yükseltmeye devam edeceğim

Filistinli-Amerikalı model Bella Hadid son dönemin aranan modelleri arasında. Podyumların en çok kazanan ve aranan modeli olan Hadid'in geçen sene söylediği sözler sosyal medyada yeniden gündem oldu. Bella Hadid İsrail'in Gazze'ye saldırıları sonrasında "Kariyerim dursa bile Filistin'i desteklemekten asla vazgeçmeyeceğim" dedi.

Magazin 17-10-23 07:31

Filistinli model Gigi Hadid gündem oldu! Tek bir Yahudi'nin bile...

Filistin asıllı ünlü süper model Bella Hadid'in kendi gibi model ablası Gigi Hadid İsrail-Hamas arasındaki çatışmalardan günler sonra sessizliğini bozdu. Model Hadid açıklamasında "Filistinliler için umutlarım ve hayallerim var ama bunların hiçbiri, tek bir Yahudi'nin bile zarar görmesini içermiyor" dedi

Magazin 12-10-23 11:41

Sağlığı iyiye giden Bella Hadid'in keyfi yerinde! Mini elbisesiyle poz verdi

Lüks markaların kampanyalarında sık sık yer alan Bella Hadid, Lyme hastalığı ile mücadele ediyordu. Uzun süredir sosyal medyadan uzak olan Hadid, tedavi sürecini paylaşınca gündem olmuştu. Tedavisi iyi giden güzel model son olarak pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 01-10-23 11:15

Zor günler geride kaldı! Bella Hadid sosyal medyayı sallayan kampanya ile döndü

Sağlık sorunları yaşadığı için modelliğe bir süre ara vererek tedavi olan Bella Hadid işine döndü. Model Marc Jacobs'un yeni kampanyasında robotu andıran pozları sosyal medyayı salladı.

Magazin 12-09-23 13:38

Lyme hastalığı ile mücadele ediyordu! Bella Hadid işine döndü, pozlarına beğeni yağdı

Moda dünyasının vazgeçilmez isimlerinden model Bella Hadid, son zamanlarda gündemden uzakta yaşıyor ve Lyme hastalığı ile mücadele ediyordu. Sağlık sorunlarıyla boğuştuğu dönemden anları paylaşarak gündeme gelen Bella Hadid'in dönüşü muhteşem oldu.

Magazin 18-08-23 11:03

Lyme hastalığı nedir, belirtileri nelerdir? Bella Hadid'in yakalandığı Lyme hastalığının tedavisi var mı? Tedavi sürecini paylaştı

Lyme hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü ortaya çıkan Bella Hadid sürece dair dair en doğal anlarını paylaşmaya devam ediyor. Ünlü modelin açıklamaları sonrası Lyme hastalığı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Peki Bella Hadid'in yakalandığı Lyme hastalığı nedir, belirtileri nelerdir? İşte detaylar...

Haber 07-08-23 11:48

Lyme hastalığı ile mücadele ediyordu! Model Bella Hadid tedavi sürecinden paylaştı...

Günümüzde podyumların en çok aranan modellerinden biri olan olan Bella Hadid'in Lyme hastalığı için tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Bella Hadid tedavi gördüğü süreçlere dair en doğal anlarını paylaşarak "Hazır olduğumda geri geleceğim" dedi.

Magazin 07-08-23 10:47

Bella Hadid sosyal medyayı döndü! 10 aydır alkol kullanmıyorum

En çok aranan modellerden olan Bella Hadid uzun süredir sosyal medyada yoktu. Rehabilitasyon merkezine yattığı iddia edilen model, sosyal medya hesabında paylaşım yaptı ve itirafta bulundu.

Magazin 27-07-23 11:36

Pembenin elli tonu: İşte Barbie stilini yansıtabileceğiz en güzel ürünler

Margot Robbie ile Ryan Gosling’in başrollerinde oynadığı Barbie filminin çekim süreciyle ortaya çıkan Barbiecore trendine birçok ünlü ayak uydurdu! Bu sezonun en trend kuralı olarak belirtilen pembe kombinler; Gigi Hadid'den Kim Kardashian'a, Anne Hathaway'den Megan Fox'a kadar birçok ünlü ismin de tercihi oluyor. Siz de bu modaya ayak uydurmak istiyorsanız birbirinden pembe kıyafetlerden oluşturduğumuz listemize bakmaya ne dersiniz?

Kadin 25-07-23 16:46

Tatile giderken uyuşturucuyu çantasına attı! Ünlü model Gigi Hadid tutuklandı

Bella Hadid'in kendi gibi model ablası uyuşturucu yüzünden başını belaya soktu. Dünyaca ünlü süper model seyahate çıkarken bavulunda uyuşturucu madde bulunması nedeniyle tutuklandı ve kefaletle serbest bırakıldı.

Magazin 19-07-23 10:16

Gigi Hadid bikinili pozlarıyla tartışma konusu oldu! Aklını mı kaçırdın?

Ünlü model Gigi Hadid, Instagram'da paylaştığı bikinili fotoğraflarıyla beğeni topladı. Ancak fotoğraflardaki bir detay modelin hayranlarını şoke etti. Fotoğraflarda Hadid'in ejderha dövmesi dikkat çekince pozlara yorum yağdı.

Magazin 16-07-23 09:08

Model Bella Hadid, Victoria's Secret için iç çamaşırlarıyla poz verdi! Resmen kemikleri sayılıyor

Son dönemde sosyal medyayla arasına mesafe koyan Bella Hadid, Victoria's Secret için yeni bir fotoğraf çekiminde iç çamaşırlarını giyip vücudunu sergiledi. Podyumların en çok aranan modelinin zayıflığına ise yorum yağdı.

Magazin 06-07-23 13:43

Bella Hadid'in ışıl ışıl ve gergin cildinin sırrı! Anında etki ediyor

Bella Hadid'in fiziğinin yanı sıra cildinin güzelliği de kadınların dikkatini çekiyor. Bella Hadid, güzelliği için yaptırdığı işlemler dışında gergin cildi için uyguladığı basit güzellik sırrını paylaştı. Anında gergin bir görünüm kazandıran bu bakım sırrı sosyal medyada büyük ilgi görüyor.

Kadin 12-06-23 14:52

Nilsu Berfin Aktaş mini eteğiyle poz verdi! Dekoltesiyle mest etti

En son Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde rol alan Nilsu Berfin Aktaş sosyal medya hesabından tatil pozlarını paylaştı. 'Yerli Gigi Hadid' olarak anılan Aktaş mini etekli pozlarıyla nefes kesti.

Magazin 09-06-23 21:48

Model Bella Hadid'in şeffaf tercihi! Sütyen giymeyince olay oldu

Son dönemlerde sağlık sorunları yaşayan ve bu detayları da takipçileriyle paylaşan Bella Hadid şeffaf bluzuyla poz verdi. Sütyen giymeyen ve göğüslerini sergileyen Hadid takipçilerini ikiye böldü.

Magazin 06-04-23 13:32

Her gün tedavisi olmayan acılar çekiyorum diyerek paylaştı! Bella Hadid'in zor günleri

Bir süredir Lyme hastalığına bağlı komplikasyonlar yüzünden sağlık sorunları yaşayan Bella Hadid son günlerde epey acı çekiyor. Her gün tedavisi olmayan acılar çektiğini ifade eden Hadid, yaşadıklarını takipçileriyle paylaştı ve aynı zamanda onlara tavsiyelerde bulundu.

Magazin 04-04-23 10:13

Selena Gomez gündemden düşmüyor! Bikinili poza ilk beğeni Hailey Bieber'dan geldi

Model Gigi Hadid'in uzun süreli aşkı Zayn Malik ile adı aşk dedikodularına karışan Selena Gomez sosyal medyayı salladı. Bikinili eski bir pozunu paylaşan Gomez'e ilk beğeni eski aşkının karısı Hailey Bieber'dan geldi.

Magazin 27-03-23 10:51

Nilsu Berfin Aktaş'ın dekolteli pozu sınırları zorladı! “Analar neler doğuruyor”

Show TV’de ekrana gelen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde rol alan Nilsu Berfin Aktaş minik etekli pozuyla adeta mest etti. 'Yerli Gigi Hadid' olarak anılan Aktaş’ın fotoğrafına beğeni yağdı.

Magazin 12-03-23 12:18

Seks ticareti tartışmaları gündemdeydi... Victoria's Secret Fashion Show geri dönüyor

Adriana Lima, Bella Hadid, Irina Shayk gibi efsane isimlerin yürüdüğü gösteri dünyasının en ünlü şovu, dört yıllık aradan sonra yeniden podyumlara dönüyor. Victoria's Secret, her yıl aralık ayında yapılan yılbaşı defilesini geri getirmeyi planlıyor.

Magazin 06-03-23 13:26

Selena Gomez'in olay yaratan kaşlarında yaptığı hata neydi? Uzmanı kaş laminasyonu yaptıranları uyardı

Selena Gomez, son günlerde Bella Hadid, Hailey Bieber ve Kylie Jenner isimleriyle birlikte gündem haline geldi. Yaşanan bazı olayların ardından Selena Gomez'in kaşlarıyla dalga geçen Hailey Bieber ve Kylie Jenner sosyal medya hesaplarında milyonlarca takipçiyi kaybetti. Peki Selena Gomez'in kaşlarında yaptığı temel hata neydi? Kaş uzmanı kaş laminasyonunda yapılan hataları paylaştı.

Kadin 03-03-23 14:36

Dua Lipa Rita Ora'nın eski erkek arkadaşıyla birlikte...

Son dönemlerde hem paylaşımlarıyla hem de şarkılarıyla popüler olan Dua Lipa, rakibi Rita Ora'nın eski erkek arkadaşı Romain Gavras ile gizlice aşk yaşamaya başladı. Lipa uzun süre Bella-Gigi Hadid'in kardeşiyle sevgili olmuştu.

Magazin 26-02-23 10:23

Dünyaca ünlü model Bella Hadid'den Türkiye'ye destek! New York Türkevi'ne yardım kutuları getirdi

ABD'li ünlü model Bella Hadid, New York'taki Türkevi'ne gelerek, Türkiye'deki depremzedeler için yardım kutuları bıraktı. Hadid, Türkiye'nin New York Başkonsolosu Reyhan Özgür'e dayanışma ve "geçmiş olsun" mesajlarını da iletti.

Magazin 24-02-23 22:15

Sevgilisiyle birlikte olmuştu! Selena Gomez Bella Hadid paylaşımıyla sosyal medyayı salladı

Son dönemde kilolarıyla gündemde olan Selena Gomez Instagram ve TikTok platformu üzerinden yaptığı Bella Hadid paylaşımıyla gündem oldu.

Magazin 23-02-23 11:14

Dünyaca ünlü model Bella Hadid'ten Türkiye'ye destek! Kalbim bu insanlar için çok buruk

Dünyanın en ünlü modellerinin başında gelen Filistin asıllı Amerikan model Bella Hadid, Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş ve çevre illeri etkileyen depremle ilgili paylaşımda bulundu. 57,4 milyon takipçili Instagram hesabından Türkiye'deki ve Suriye'deki depremle ilgili açıklama yapan Bella Hadid, "Kalbim bu insanlar için çok buruk" diye yazdı.

Magazin 13-02-23 11:22

Dünyaca ünlü model Bella Hadid deprem sonrası sessiz kalmadı! AHBAP linkini paylaşarak...

Türkiye, 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsıldı. Büyük yıkımın olduğu deprem sonrası model Bella Hadid de Instagram hikâyesinde AHBAP linkini paylaşarak takipçilerinden bağış yapmalarını istedi.

Magazin 12-02-23 12:15

Bella Hadid'ten Türkiye'ye destek mesajı: Bütün bedenim üşüyor, yardım için yollar arıyorum...

Türkiye'nin yakın tarihte yaşadığı en büyük deprem felaketi olan Kahramanmaraş Depremi'nde binlerce vatandaş hayatını kaybetti. Tüm ülkenin büyük bir sınavdan geçtiği zorlu süreçte Bella Hadid, Gigi Hadid ve Kendall Jenner gibi isimler peş peşe destek mesajları yayınladı.

Magazin 08-02-23 11:45

Ünlü model Gigi Hadid'in sivilceleri geçiren doğal sırrı! Uyumadan önce...

Gigi Hadid güzelliği ve başarılarıyla dikkat çekiyor. 27 yaşındaki genç annenin cildinin güzelliği hayranları tarafından merak ediliyor. Gigi Hadid verdiği röportajlarda cildinde çıkan sivilceler için her evde bulunan bir malzemeyi kullandığını belirtti. İşte Gigi Hadid'in sivilce geçirme sırrı...

Kadin 31-01-23 16:59

Transparan giyen Bella Hadid dekoltesinin her detayını paylaştı

Geçtiğimiz günlerde pembe jartiyerli pozunu paylaşan dünyaca ünlü model Bella Hadid, bu defa transparan şortuyla bakana bir daha baktırdı.

Magazin 30-01-23 09:56

Bella Hadid pembe sütyenli pozuyla hayran bıraktı! Jartiyerini çekip...

Dünyaca ünlü model Bella Hadid'ten yine sınırları zorlayan bir paylaşım geldi. Pembe iç çamaşırlarıyla poz veren Bella Hadid, kusursuz fiziğiyle kendine hayran bıraktı.

Magazin 25-01-23 17:22

Bella Hadid'in Marilyn Monroe imajı

Ünlü süper model Bella Hadid, platin sarısına boyattığı saçlarını ikonik oyuncu Marilyn Monroe'ya benzetti.

Magazin 18-01-23 11:32

Yılın modeli seçilen Bella Hadid'ten tanga bikiniyle pozlar!

Güzelliğiyle ve tarzıyla son dönemde dikkat çeken ve 2022'nin sonunda yılın modeli seçilen güzel model Bella Hadid tatilde. Model Bella Hadid sosyal medya hesabından tangalı pozlarını paylaşarak hayranlarının dikkatini çekti.

Magazin 15-01-23 15:32

'Seks robotu gibi hissediyorum' diyen Bella Hadid bikinili pozlarını paylaştı!

Şöhretin ilk yıllarında kendisini seks robotu gibi hissettiğini söyleyerek hayranlarını şaşırtan ünlü model Bella Hadid, bikinili paylaşımıyla nefes kesti.

Magazin 10-01-23 11:59

'Yılın modeli' Bella Hadid'den bikinili poz! Zayıflığını görenler Göğüsleri bile erimiş dedi

Günümüzde podyumların en çok aranan modellerinden biri olan olan Bella Hadid, dünyanın en stil sahibi kadını seçilmişti. Güzelliğiyle ve tarzıyla son dönemde dikkat çeken model bikinili poz verdi. Zayıflığı yine gündem olan Hadid'i görenler şaştı kaldı.

Magazin 06-01-23 14:44

Nilsu Berfin Aktaş göğüs dekolteli pozuyla sınırları zorladı! 'Tanrı kadını yarattı'

Show TV'nin iddialı yapımı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ile adından söz ettiren güzel oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, derin göğüs dekoltesiyle bakana bir daha baktırdı. Hayranları tarafından 'Yerli Gigi Hadid' olarak tanımlanan Nilsu Berfin Aktaş'ın iddialı stiline yorum yağdı.

Magazin 05-01-23 09:47

Bella Thorne yatakta sevgilisiyle... Pozları olay oldu

Dünyaca ünlü oyuncu Bella Thorne, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar ile dikkatleri üzerine çekiyor. Son dönemin en çok dikkat çeken isimlerinden olan Thorne son olarak yatakta sevgilisiyle öpüşme anını paylaştı.

Magazin 15-12-22 14:44

Yılın modeli seçilmişti! Bella Hadid'ten iddialı pozlar

Moda dünyasının enlerinin seçildiği British Fashion Awards gecesinde geçtiğimiz günlerde dünyanın en stil sahibi kadını unvanına layık görülen Bella Hadid, 'Yılın Modeli' seçildi. Model Hadid bu ödülden sonra iddialı bir paylaşım yaptı.

Magazin 08-12-22 09:21