Bengü Haberleri Ve Son Dakika Bengü Haberleri

Bengü Haberleri Ve Son Dakika Bengü Haberleri

Gerçek adı Bengü Erden olan ancak sahne adıyla Bengü olarak tanınan ünlü söz yazarı ve besteci, 23 Nisan 1979 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Lise eğitimini Özel İzmir Amerikan Lisesi'nde tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde üniversite eğitimi aldı. Aynı anda Akademi İstanbul'da şan ve müzik eğitimi aldı.

İlkokul yıllarında müzikle tanışan Bengü, "Oliver Twist" adlı müzikalde başrol oynadı. 1998 yılında katıldığı Pop Show '98 adlı yarışmada ikincilik aldı. Kenan Doğulu ile bu yarışmada tanışan Bengü, 3 yıl boyunca kendisine vokallik yaptı.

"Bağlasan Durmam" adlı albümü ile çıkış yapan şarkıcı, müzik kariyeri boyunca 10 farklı albüm seslendirdi ve ülke genelinde 400'e yakın konser düzenledi.

Bengü Haberleri

Evliliğinde kriz olduğu konuşuluyordu! Bengü iddialara son noktayı koydu

Magazin dünyasının örnek çiftlerinden olan Bengü ile Selim Selimoğlu, ayrılık iddiasıyla gündeme geldi. Ünlü şarkıcıdan boşanma haberlerini yalanlayan paylaşım gecikmedi. Bengü çıkan tüm iddialara son noktayı koydu.

Magazin 23-09-2023 17:13

Selim Selimoğlu'ndan kafa karıştıran hareket! Eşi Bengü'yü takipten çıktı, sosyal medya yıkıldı

Sahne tarzı, güçlü sesi ve dillere pelesenk olan şarkılarıyla gündemden düşmeyen Bengü son olarak konser esnasında yaşadığı duygu dolu anlarla çok konuşulmuştu. Geçtiğimiz gün Ankara'da konser veren Bengü, seyircisi hep bir ağızdan şarkısını söyleyince gözyaşlarına boğulmuştu. Selim Selimoğlu ile mutlu bir evliliği olan Bengü şimdi de özel hayatıyla gündeme geldi. Eşi Bengü'yü takipten çıkınca sosyal medya çalkalandı.

Magazin 23-09-2023 11:06

Bengü sahnede gözyaşlarını tutamadı! O anlar çok sosyal medyada gündem oldu

Söylediği şarkılarla kalplere dokunan ünlü şarkıcı Bengü dün akşam Başkent Kültür Yolu Festivali kapsamında Ankara'da sahneye çıktı. Peş peşe sevilen şarkılarını söyleyen ünlü şarkıcı, Ağla Kalbim şarkısının 45 bin kişi tarafından söylenmesiyle duygu dolu anlar yaşadı. Bengü'nün gözyaşlarına boğulduğu anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 23-09-2023 10:41

Bengü kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Şarkılar Bizi Söyler konuğu Bengü ile eşi Selim Selimoğlu'nun hayatı ve biyografisi!

Bengü, Şarkılar Bizi Söyler programının 10 Aralık Cumartesi günü ekrana gelecek olan bölümüne konuk oldu. Ünlü şarkıcı Selim Selimoğlu ile evli ve 2 çocuğu var. Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici ve Sibel Can'ın sunumuyla Kanal D'de ekrana gelmeye devam eden Şarkılar Bizi Söyler programının bu haftaki diğer konuları ise Serdar Ortaç ve Sakiler oldu. Peki, Bengü kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Bengü ve eşi Selim Selimoğlu hakkında merak edilenler...

Magazin 10-12-2022 16:28

Şarkıcı Bengü'den ailesiyle yeni yıl pozu

Ünlü şarkıcı Bengü, eşi Selim Selimoğlu, çocukları Zeynep ve Selim'le çekilen aile pozunu paylaştı. Yılbaşı ağacı önünde ailesiyle poz veren Bengü paylaşımına "Biz bugün bu sofrada 4 kişiyiz, sağlıklıyız, huzurluyuz ve şükür doluyuz. Hepimizden hepinize şimdiden iyi seneler" notunu yazdı.

Magazin 30-12-2021 21:37

Bengü: Kimse anneliğimi sorgulamasın!

İkinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Bengü, yılbaşında sahneye çıkacağı için kendisine "Oğlunuzla ilk yılbaşınızı beraber geçirebilirdiniz" sözleriyle tepki gösteren bir takipçilerine kayıtsız kalmadı. "Kimse kimsenin özel alanına girmesin!" diyen ünlü şarkıcı, "Nasıl anne olacağını en iyi annenin kendisi bilir. Yargılamayın ve sakın kimsenin anneliğine dokunmayın!" ifadeleriyle karşılık verdi.

Magazin 11-12-2021 14:30

Bengü'den oğlu Selim ile yeni fotoğraf

Oğlu Selim'i geçtiğimiz ay dünyaya getiren şarkıcı Bengü, Selim ile yeni fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

Magazin 03-12-2021 11:46

Bengü'nün çocuklarıyla pozuna beğeni yağdı

İkinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Bengü, oğlu Selim ve kızı Zeynep ile birlikte objektif karşısına geçti. Ünlü şarkıcı, "Bizim evde durumlar böyle... Bu fotoğraf, minik Selim’i besledikten hemen sonra çekildi… İlk günlerdeki 'Her şeye yetebilir miyim?' kaygımı geride bıraktım" diye konuştu.

Magazin 23-11-2021 17:31

İkinci defa anne olan Bengü'den bebeğiyle ilk pozlar

Ünlü şarkıcı Bengü, ikinci kez annelik heyecanı yaşadı. Bebeğini kucağına alan Bengü, doğum sonrasında ilk fotoğrafları da sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü şarkıcı yayınladığı karelere, "Oğlum… Ailemize hoşgeldin oğlum 01.11.2021" notunu düştü.

Magazin 01-11-2021 20:24

Bengü'den müjdeli haber! İkinci defa anne oldu

Bengü ve Selim Selimoğlu çifti, ikinci kez anne baba olma heyecanı yaşadılar. Selim bebek dünyaya geldi.

Magazin 01-11-2021 11:54

Hamile olan Bengü, bebeğinin ultrason görüntülerini paylaştı

İkinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanan ünlü şarkıcı Bengü, yeni hamilelik pozlarını sosyal medya hesabından sevenleri ile paylaştı.

Magazin 16-09-2021 21:31

Bengü'den yeni hamilelik pozları

İkinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanan ünlü şarkıcı Bengü, yeni hamilelik pozlarını sosyal medya hesabından sevenleri ile paylaştı.

Magazin 11-09-2021 23:44

Bengü'den Mustafa Ceceli'ye: Eskimeyen dostum

Ünlü şarkıcı Bengü, yeni single’ı "Kimse Bilmesin"in kayıtlarını tamamladı.

Magazin 11-09-2021 15:24

Bengü: Dördüncümüz bekleniyor...

İki yaşına basan kızları Zeynep için doğum günü kutlaması organize eden Bengü-Selim Selimoğlu çifti, partiden fotoğrafları Instagram'dan paylaştı. İkinci kez anne olmak için gün sayan ünlü şarkıcı, eşi ve kızı ile birlikte verdiği poza, "Dördüncümüz bekleniyor..." notunu düştü.

Magazin 11-08-2021 15:23

6 aylık hamile olan şarkıcı Bengü, ikinci doz aşısını da yaptırdı: Bilime güveniyorum

Hamileliğinde 6. ayında olan ünlü şarkıcı Bengü, ikinci doz koronavirüs aşısını da yaptırdı. Aşı yapılırken çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Bengü, "Evet 6 aylık hamileyim. Evet doktorlarıma ve bilime güveniyorum" dedi.

Magazin 28-07-2021 01:53

Bengü: Hoş geldin 25. hafta!

Hamileliğinde 6. aya giren şarkıcı Bengü, karnı burnunda pozlarını takipçileriyle paylaştı. Havuz başında objektif karşısına geçen ünlü şarkıcı, "İkinci mi?" derken, "Ne güzel sürpriz!" derken ve "Oğlumuz oluyor." derken, hoş geldin 25. hafta..." ifadelerini kullandı.

Magazin 26-07-2021 13:44

18 haftalık hamile Bengü uyarıya rağmen koronavirüs aşısı oldu

Müzisyenlerin aşıda öncelik kapsamına alınmasının ardından aşı yaptıran isimlerden biri de şarkıcı Bengü oldu. 18 haftalık hamile Bengü'nün aşı yaptırması, Sağlık Bakanlığı'nın hamilelerle ilgili tavsiyesini de yeniden akıllara getirdi. Bakanlık, mRNA aşısı yaptırmak isteyen hamilere, "Gebelikte KOVİD-19 mRNA aşısının uygulanmasına ilişkin veri bulunmamaktadır" uyarısında bulunmuştu.

Magazin 10-06-2021 09:13

Ünlü şarkıcı ve oyuncuları aşı yaptırmaya başladı! Merve Özbey, Bengü, Gülşen ve Hazar Ergüçlü aşı paylaşımları!

Geçtiğimiz gün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekiplerinin aşılanmaya başlayacağını duyurmasının ardından pek çok ünlü isim soluğu hastanelerde aldı. Merve Özbey, Bengü, Gülşen ve Hazar Ergüçlü aşılarını yaptırdı

Magazin 09-06-2021 21:14

Bengü bebeğinin ismi açıkladı

2018 yılında iş insanı Selim Selimoğlu ile evlenen Bengü, ikinci çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor. Önceki gün görüntülenen 42 yaşındaki şarkıcı, bebeğinin ismini ilk kez duyurdu.

Magazin 02-06-2021 14:44

Sanat dünyası ayağa kalktı! Gülben Ergen'den Hande Yener'e onlarca ünlü pandemi tedbirlerine sitem etti!

Uzun süredir Koronavirüs'ün etkisi altında olan Türkiye'de her geçen gün yeni tedbirler alınmaya devam ediyor. Son zamanlarda gözler gelecek yeni genelgeye çevrilmişken, alınan yeni önlemler yine beklentiyi karşılamadı. Özellikle kültür-sanat sektörünün derinden etkilendiği bu dönemde, yine görmezden gelinmesi onlarca ünlü ismi ayağa kaldırdı.

Magazin 01-06-2021 12:18

Bengü ikinci kez hamile! Oğlu olacak

Kısa süre önce anne olan Bengü yeniden hamile olduğunu duyurdu. Bengü erkek çocuk bekliyor.

Magazin 15-05-2021 13:33

Tarihin tozlu sayfalarına gömülen olayları gün yüzüne çıkartıyoruz! 2 Nisan tarihte bugün neler oldu?

Tarihin sır dolu perdesini sizler için bir kez daha aralıyoruz. Nisan ayı içerisinde tarihte gizemli bir yolculuğa çıkıyoruz. Geçtiğimiz 2 Nisan’da tarihte neler yaşandı sizler için derledik. Dünya tarihine damga vuran 2 Nisan olayları...

Trend 02-04-2021 13:22

Bengü kızı Zeynep'in eğlenceli anlarını paylaştı

Selim Selimoğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren şarkıcı Bengü, sosyal medya hesabından 1 yaşındaki kızı Zeynep ile eğlenceli hallerini paylaştı.

Magazin 15-01-2021 17:23

Ayda’nın hastaneden çıkışı Bengü’yü duygulandırdı!

İzmir’de 30 Ekim günü yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından gözler bölgeye çevrilmişti. Yaşanan facianın 91. saatinde, yerle bir olan Rıza Bey Apartmanı’nın enkazından çıkartılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin, tedavi gördüğü Ege Üniversitesi hastanesinden taburcu edildi. Ayda’nın hastane çıkışındaki görüntüleri Bengü’yü duygulandırdı.

Magazin 08-11-2020 17:08

Enkazdan sağ kurtulan 3 yaşındaki Elif Perinçek, ünlü isimleri duygulandırdı! ‘Minicik bedeninle...’

30 Ekim Cuma günü İzmir’in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremden sonra yürekler İzmir için atmaya başladı. Depreme dair gelişmeleri yakından takip eden ünlü isimler Bayraklı’da yıkılan Doğanlar Apartmanı’nın enkazından 65 saat sonra kurtulan 3 yaşındaki Elif Perinçek’in mutluluğunu sosyal medyada paylaştılar. Ünlü isimlerin paylaşımları takipçilerini duygulandırmayı başardı.

Magazin 02-11-2020 17:25

Ailesi İzmir'de olan Bengü: Öyle buz gibi izliyoruz olanı biteni

Ünlü şarkıcı Bengü, ailesinin yaşadığı İzmir - Seferihisar’daki depremle büyük bir panik yaşadığını anlattı. "Elimiz kolumuz bağlı, olanı biteni buz gibi izliyoruz" diyen şarkıcı ailesinin durumunun iyi olduğunu belirtti.

Magazin 01-11-2020 14:26

Challenge Accepted akımı nedir? Challenge Accepted akımı ne anlama gelir? Türkiye’den Challenge Accepted hareketine katılan ünlü isimler!

Tüm dünyada hızlı bir şekilde challenge accepted etiketi tamamen bir kadın harekete olarak gözükse de aslında; cinsiyet eşitsizliğine karşı yapılan bir akımdır. Kadına şiddet ve taciz olaylarının her geçen gün artması üzerine seslerini duyurmak için başlatılan meydan okumada yayınlanan siyah-beyaz fotoğraflar ile yeni bir farkındalık yaratılıyor. Challenge accepted etiketi başta meme kanserine dikkat çekmek için oluşturulsa da zaman içerisinde tüm kadınsal sorunları ifade eden bir noktaya geldi.

Magazin 27-07-2020 18:01

Bengü doğum kilolarından kurtuldu

Geçtiğimiz yıl ağustos ayında kızı Zeynep'i kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu yaşayan şarkıcı Bengü, doğum kilolarından kurtuldu.

Magazin 01-06-2020 17:24

Bengü: Ajda Pekkan’ı karantina sonrasında…

"Ajda Pekkan hep kendisi için çalışmış” açıklamasının yanlış anlaşıldığını belirten Bengü, karantina bittiği gibi Süperstar'a ziyarete gideceğini söyledi.

Magazin 11-05-2020 12:08

Bengü gözyaşlarını tutamadı

Selim Selimoğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren şarkıcı Bengü, takipçilerine moral olması adına Instagram'da canlı yayın açtı. Bengü, yayına anne ve babasının katılmasıyla duygusal anlar yaşadı.

Magazin 15-04-2020 12:31

Bengü doğum gününü kızı ve eşiyle birlikte kutladı

Ünlü şarkıcı Bengü doğum gününü kızı ve eşiyle birlikte evinde kutladı. Ev yapımı doğum günü pastasını kesen Bengü o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 03-04-2020 02:16

Bengü'den özel alaturka şov

College E.M.A tarafından, Yapı Kredi ana sponsorluğunda ve Mercedes-Benz marka iş birliğiyle kış sporlarını eğlence ve deneyimlerle buluşturan Yapı Kredi Winter Escape, 20-23 ve 21-23 Şubat tarih seçenekleriyle Erciyes’te gerçekleşecek.

Magazin 11-02-2020 13:41

Koronavirüs karantinasından duyurdu: İlaç bile vermiyorlar

Çin’de sıfır noktası Wuhan olan ve hızla yayılan yeni tip koronavirüs salgınında ölü sayısı 400'e yaklaştı, virüsten etkilenenlerin sayısı 17 bin 205’e yükseldi. Resmi ajanslar ve haber kanalları bu bilgileri dünyayla paylaşırken, şu anda ülkesinde karantinada olan 37 yaşındaki öğretmen, durumun çok daha ciddi olduğunu söylüyor.

Haber 03-02-2020 12:10

Bengü isyan etti: Az sessiz kalın be arkadaş!

Elazığ'da üç gün önce yaşanan 6.8'lik deprem sonrası, arama kurtarma çalışmaları başlarken,yardım kampanyaları da hızlıca yürütüldü. Şarkıcı Bengü de sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlarda insanları daha duyarlı davranmaları konusunda uyardı.

Magazin 27-01-2020 13:54

Festival'de Bengü coşkusu

Yaz sezonunda Türkiye’nin farklı noktalarında gerçekleştirdiği festivallerle adından söz ettiren Yapı Kredi Summer Escape, şimdi de “Yapı Kredi Winter Escape” olarak kitleleri kış sporları, eğlence ve deneyimlerle buluşturmaya devam ediyor.

Magazin 23-01-2020 11:40

Crowne Plaza Florya misafirleri 2020'ye Bengü ile başlangıç yapacak

Crowne Plaza Florya misafirleri 2020'ye Bengü ile başlangıç yapacak

Yurthaber 10-12-2019 15:48

Ünlü şarkıcı Bengü'den yıllar sonra aynı poz!

Geçtiğimiz Ağustos ayında anne olan ünlü şarkıcı Bengü, yıllar önce babasıyla çekildiği fotoğraftaki pozunu bu defa kızı Zeynep ile verdi.

Magazin 09-12-2019 02:38

Bengü'nün yeni imajına beğeni yağdı

Ağustos ayında kızı Zeynep'i kucağına alan Bengü, saçlarını sarıya boyatarak imaj değiştirdi. Sarışın olan Bengü'ye takipçileri beğeni yağdırdı.

Magazin 07-10-2019 16:59

Bengü: Ağladım tepindim acıdan

Şarkıcı Bengü, 1-7 Ekim Emzirme Haftası'nda emziren annelere destek olmak adına sosyal medya sayfasından kızı Zeynep ile bir paylaşım yaptı.

Magazin 05-10-2019 13:34

Bengü: Bir saniye, süt sağacağım…

Geçtiğimiz ağustos ayında Zeynep adını verdiği bir kız bebek dünyaya getiren şarkıcı Bengü, işinin başına döndü.

Magazin 01-10-2019 11:07

Bengü'nün kızı Zeynep'le yaptığı paylaşıma beğeni yağdı

Ağustos ayında kızı Zeynep'i kucağına alan Bengü, kızının 40'ıncı gününde mevlit okutup sosyal medya hesabından özel bir paylaşım yaptı.

Magazin 15-09-2019 11:59

Bengü doğum anını paylaştı

Ünlü sarkıcı Bengü kızı Zeynep'i geçtiğimiz günlerde kucağına almıştı. Bengü o anları takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.

Magazin 30-08-2019 09:51

Bengü'den annelik notları

Kısa süre önce bebeğini kucağını alan Bengü sosyal medya hesabından sütünü artırmak için yaptıklarını takipçileriyle paylaştı.

Magazin 23-08-2019 14:46

Bengü'den Fahriye Evcen'e destek

Aldığı doğum kiloları yüzünden gündeme gelen Fahriye Evcen'e yeni doğum yapan Bengü'den destek geldi. Bengü açıklamasında "'Her halinle çok çok güzelsin Fahriye!' dedi.

Trend 16-08-2019 14:43

Bengü bebeğiyle ilk pozunu verdi

Bengü-Selim Selimoğlu çifti dün dünyaya gelen kızları Zeynep’le fotoğraflarını paylaştı.

Magazin 06-08-2019 19:37

Bengü'nün mutlu günü! Kızı Zeynep dünyaya geldi

Ünlü şarkıcı Bengü bu sabah anne oldu. Geçtiğimiz yıl Selim Selimoğlu ile evlenen ünlü şarkıcının ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Magazin 05-08-2019 10:11

Bengü, karnı burnunda konser verdi

Tekirdağ'da düzenlenen 55'inci Uluslararası Kiraz festivalinde ünlü sanatçı Bengü, karnı burnunda sahne aldı. 7,5 aylık hamile olan güzel şarkıcı gece geç saatlere kadar sahnede hayranlarına şarkılarını söyledi.

Magazin 09-06-2019 10:54

Bengü'nün ünü sınırı aştı!

Kızını kucağına almak için gün sayan Bengü bir mutluluk daha yaşadı.

Magazin 18-04-2019 15:14

Bengü'nün pahalılık isyanı

Şubat ayının son günlerinde hamile olduğunu açıklayan Bengü'den ekonomik tablonun halini yansıtan paylaşım.

Magazin 14-03-2019 16:48