Beren Gökyıldız Haberleri Ve Son Dakika Beren Gökyıldız Haberleri

Beren Gökyıldız Haberleri Ve Son Dakika Beren Gökyıldız Haberleri

Beren Gökyıldız, 2009 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu olan Beren Gökyıldız Kocamın Ailesi adlı dizi ile adından söz ettirmeye başlamıştır. Sevimli oyuncunun başarısı sevenlerini ekrana kilitlemeyi başarmıştır. Güldüy Güldüy Show ile Türk televizyon ekranlarında hem güldüren hem de eğlendiren başarısı günden güne artmaktadır.

Anne dizisinde Melek Akçay karakterini oynayan sevimli oyuncu Vahide Perçin ve Cansu Dere gibi isimlerle ekran karşısına geçmektedir. Bizim Hikaye, Kızım ve Mucize Doktor dizilerinde de oynayan küçük oyuncu herkesin sevdiği ve beğenerek izlediği birçok karaktere can vermiştir.

Oyunculukta daha önünde büyük bir yol bulunan Beren Gökyıldız daha şimdiden ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu kanıtlar nitelikte işler başarmaktadır. Altın Kelebek Ödüllerine layık görülen sevilen minik oyuncu yılın en iyi çocuk oyuncu ödüllerini almaya hak kazanmıştır.

Beren Gökyıldız Haberleri

Değişimi çok konuşulmuştu! Bir dönemin çocuk yıldızı Beren Gökyıldız heyecanla beklenen o diziye dahil oldu

Henüz 5 yaşındayken ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Beren Gökyıldız, büyüdü ve kocaman bir genç kız oldu. Son haliyle çok konuşulan Gökyıldız, son olarak “Yeşil Vadi'nin Kızı” dizisiyle izleyicisinin karşısına çıktı. Genç oyuncu şimdi de merakla beklenen o dizinin kadrosuna dahil oldu.

Magazin 21-11-2023 14:08

İbrahim Tatlıses Beren Gökyıldız açıklamasıyla tepki çekti! En sonunda isyan etti

Çocuk oyuncu Beren Gökyıldız şimdilerde 13 yaşında ve "Yeşil Vadi'nin Kızı" ile seyirci karşısına çıkıyor. Oyuncu son olarak İbrahim Tatlıses'in sözleriyle gündeme gelmişti. Tatlıses gelen tepkiler üzerine isyan etti.

Magazin 14-07-2023 07:04

Son haliyle şaşırttmıştı! İbrahim Tatlıses’ten Beren Gökyıldız’a olay sözler! Kebaba düşkünlüğün sürmez inşallah”

Son hali uzun süre gündemden düşmeyen Beren Gökyıldız yeni dizisi Yeşil Vadi’nin Kızı ile izleyici karşısına çıkıyor. Hafta içi her gün ekrana gelen dizinin başrolünde bulunan Gökyıldız’a İbrahim Tatlıses’ten eleştiri geldi. "5-6 kilo vermen gerek" diyen Tatlıses’in sözleri sosyal medyada olay oldu.

Magazin 12-07-2023 11:19

Son hali çok şaşırtmıştı! 4 yaşında ünlü olan Beren Gökyıldız'ın yeni dizisi sosyal medyayı ikiye böldü

Anne, Kızım, Kocamın Ailesi gibi birçok başarılı diziyle hafızalara kazınan çocuk oyuncu Beren Gökyıldız’ın son hali olay olmuştu. Şimdilerde 14 yaşında olan Gökyıldız yeni dizisiyle ekranlara geri döndü. Ünlü ismin yeni dizisi Yeşil Vadi’nin Kızı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-07-2023 10:43

Beren Gökyıldız

Beren Gökyıldız Hakkındaki Haberler Mynet'te. Beren Gökyıldız Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Beren Gökyıldız kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yeşil Vadi'nin Kızı dizisinin Melissa'sı Beren Gökyıldız'ın biyografisi!

Beren Gökyıldız, 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü başlayacak olan Yeşil Vadi'nin Kızı dizisi nedeniyle merak konusu oldu. Kocamın Ailesi, Anne, Bizim Hikaye, Kızım ve Çocukluk gibi dizilerde oynayan Beren Gökyıldız; Yeşil Vadi'nin Kızı dizisi ile ekrana dönüyor. Peki, Yeşil Vadi'nin Kızı dizisinin Melissa'sı Beren Gökyıldız kimdir?

Magazin 03-07-2023 10:16

Beren Gökyıldız kimdir, kaç yaşında, nereli? 2. Sayfa konuğu Beren Gökyıldız son hali

Beren Gökyıldız, 9 Haziran 2023 Cuma günü 2. Sayfa magazin programının sezon finaline konuk oldu. Bir dönemin çocuk yıldızı Kocamın Ailesi, Anne, Bizim Hikaye, Kızım ve Çocukluk gibi dizilerde sergilediği performansla adından söz ettirmişti. Peki, Beren Gökyıldız kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, 2. Sayfa konuğu bir dönemin çocuk yıldızı Beren Gökyıldız son hali...

Magazin 09-06-2023 10:24

4 yaşında oyuncu olan Beren Gökyıldız'ın son hali olay oldu! Görenler şaştı kaldı

Ödüllü çocuk oyuncu Beren Gökyıldız son halini paylaştı. 4 yaşındayken kameralar karşısına geçen Gökyıldız, şimdilerde şimdilerde 14 yaşında bir genç kız. Mezuniyet balosuna katılan Gökyıldız'ın son hali beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 07-06-2023 22:48

Çocukluk 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Mahir'i gözyaşlarına boğan olay! Çocukluk dizisi 2. son bölümde neler oldu?

Fox TV'nin yeni dizisi Çocukluk 2. bölümüyle 16 Ekim Cuma akşamı ekrana geldi. Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk ve Beren Gökyıldız'ın başrollerde oynadığı Çocukluk dizisinin 3. bölümünden ilk fragman da yayınlandı. Fragmanda, Ali Kaan Umut Evi'ni kuran Mahir'in yurtta kalan bir çocuğa anne ve babasının öldüğünü anlattığı anlar seyirciyi etkiliyor. Gözyaşlarını tutamayan Mahir'i Ayşegül "Siz çok iyi bir babasının" sözleriyle teselli ediyor. İşte Çocukluk 3. bölüm fragmanı.

Magazin 17-10-2020 02:51

Çocukluk dizisi Mavi kimdir? Beren Gökyıldız kimdir? Beren Gökyıldız kaç yaşında, nereli?

Ekranların heyecanla beklenen ve başrolünde usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun rol aldığı Çocukluk dizisi ilk bölümüyle Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluştu. Oldukça ilgi çekici bir hikayeye sahip olan Çocukluk dizisi Mavi karakteriyle dikkat çekti. Peki, Çocukluk dizisi Mavi kimdir? Beren Gökyıldız kimdir? Beren Gökyıldız kaç yaşında, nereli?

Magazin 09-10-2020 23:18

Kimsesizler başlamadan olay oldu! RTÜK müdahalesiyle adı 'Çocukluk' oldu

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Beren Gökyıldız ve Burcu Özberk'in yer aldıkları Kimsesizler dizisi başlamadan gündem oldu. RTÜK'e yapılan şikayet sonrası Kimsesizler dizisinin adı değişti.

Magazin 01-10-2020 14:37

Kimsesizler dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Kimsesizler konusu nedir, oyuncuları kimler?

Fox TV'nin yeni sezon dizisi Kimsesizler'in 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk ve Beren Gökyıldız'ın başrollerde oynadığı Kimsesizler'in konusu da belli oldu. Peki Kimsesizler dizisi ne zaman başlayacak? İşte oyuncu kadrosu.

Magazin 24-09-2020 02:30

Kimsesizler dizisinden ilk fragman yayınlandı! Erdal Beşikçioğlu'nun dizisi Kimsesizler ne zaman başlıyor?

Fox TV'nin yeni dizisi Kimsesizler'den ilk fragman yayınlandı. Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk ve Beren Gökyıldız'ın başrollerde oynadığı Kimsesizler ne zaman başlayacak?

Magazin 17-09-2020 23:25

Beren Gökyıldız'ın yeni dizisi Kimsesizler oldu!

Başarılı dizilere imza atan MedYapım'ın yeni sezon için hazırladığı dizisinin adı belli oldu. Daha önce Anne ve Kızım gibi dizilerde rol alan çocuk oyuncu Beren Gökyıldız, bu defa Kimsesizler dizisinde başrolde oynayacak.

Magazin 28-05-2020 23:35

Beren Gökyıldız yetimhane dizisinde rol alacak!

Son olarak Kızım dizisindeki oyunculuğuyla kendisine hayran bırakan ödüllü çocuk yıldız Beren Gökyıldız'ın yeni dizisi belli oldu.

Magazin 23-02-2020 20:35

Mucize Doktor'da Beren Gökyıldız sürprizi! Ali Vefa'nın yeni hastası Betüş oldu! İşte Mucize Doktor 18. yeni bölüm fragmanı!

Yapımını MF Yapım, yapımcılığını Asena Bülbüloğlu’nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp’in uyarladığı, izleyicinin kalbinde taht kuran FOX’un dizisi “Mucize Doktor”a sürpriz bir isim dahil oldu. Mucize Doktor'un 18. yeni bölümünde, Doktor Ali Vefa'nın yeni hastası, Betüş karakteriyle Beren Gökyıldız olacak.

Magazin 13-01-2020 02:39

Mucize Doktor 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Beren Gökyıldız, Mucize Doktor'da hangi rolde oynayacak?

Fox'un reyting rekorları kıran dizisi Mucize Doktor'un 18. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Taner Ölmez'in otizm sendromlu Doktor Ali Vefa rolünü canlandırdığı Mucize Doktor'un yeni bölümünde çocuk oyuncu Beren Gökyıldız konuk oluyor. Kızım ve Anne dizilerindeki oyunculuğuyla dikkat çeken Beren Gökyıldız, Mucize Doktor'da ise hastaneye yatırılan Betüş isimli bir çocuğu canlandırıyor. İşte Mucize Doktor 18. yeni bölüm fragmanı.

Magazin 10-01-2020 01:16

Beren Gökyıldız'a set arkadaşlarından destek!

Başrollerini Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız'ın paylaştığı Kızım ekibi set dışında da bir arada! Gökyıldız'a rol arkadaşlarından bakın nasıl bir destek verdi.

Magazin 16-11-2018 11:30

Kızım dizisinin yayın tarihi belli oldu! TV8'in yeni dizisi Kızım'ın konusu nedir?

TV8'in yeni sezondaki iddialı dizisi Kızım'ın yayın tarihi belli oldu. Başrollerini Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız'ın paylaştığı Kızım dizisi 1. bölümüyle 19 Eylül Çarşamba akşamı TV8 ekranlarında olacak. İşte Kızım 1. bölümden yeni fragman

Magazin 13-09-2018 22:29

TV8'in yeni dizisi Kızım'dan ilk fragman yayınlandı! Kızım ne zaman başlıyor?

Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız'ın başrollerini paylaştığı 'Kızım' çok yakında TV8'de başlıyor. Kızım'dan bir tanıtım videosu yayımlandı.

Magazin 02-09-2018 20:37

Ağlamak içimden geliyor

Çocuk oyuncu Beren Gökyıldız: - "Hafta içi kesinlikle olmaz. Özellikle de perşembeye kadar olan kısımda hiç olmaz. Çünkü derslerim var ve derslerimden de geri kalmamam gerekiyor" - "Ayşen Gruda ile çalışıyorum şu anda. Vahide Perçin, Yıldız Kültür, Ayşenil Şamlıoğlu, Cansu Dere, Tarık Ünlüoğlu ve birçok oyuncuyla çalıştım. Onları çok seviyorum ve bu işi de sevdiğimden dolayı yapıyorum" - Mine Gökyıldız: - "Kendini izlemekten ve oynamaktan çok keyif alıyordu. Onu bundan mahrum bırakmak istemedim ve bir yeteneği olduğunun farkına varınca bu doğrultuda devam ettik"

Haber 04-06-2018 12:38

Bal Kaymak oyuncuları, filmi sinemaseverlerle seyredecek

"Bal Kaymak" oyuncuları, filmi sinemaseverlerle seyredecek

Haber 26-05-2018 14:34

Anne dizisinin küçük oyuncusu Beren Gökyıldız, Bizim Hikaye'de

Bizim Hikaye dizisi, çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'ı kadrosuna dahil etti

Magazin 09-04-2018 16:26

Beren Gökyıldız'ın yeni projesi belli oldu

En son Anne dizisinde Melek/Turna karakterine hayat veren çocuk oyuncu Beren Gökyıldız yeni sezonda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alacak.

Magazin 21-08-2017 15:22

Beren Gökyıldız'dan Çağatay Ulusoy paylaşımı

Anne dizisinde Melek (Turna) karakterine hayat veren Beren Gökyıldız'la Çağatay Ulusoy'un sürpriz buluşması.

Magazin 31-01-2017 11:44

Beren Gökyıldız çöp poşetinin içinde neler yaşadığını anlattı?

Başrollerinde Gonce Vuslateri, Vahide Perçin ve Cansu Dere'nin yer aldığı, salı akşamlarının fenomen dizisi Anne bu hafta 6. bölümüyle ekrana gelecek. İlk bölümden itibaren en çok konuşulan ise Melek (Turna) karakterine hayat veren çocuk oyuncu Beren Gökyıldız. 7 yaşındaki Beren, herkesi ağlatan çöp poşeti sahnesini ve merak edilenleri anlattı.

Magazin 28-11-2016 14:07

Salı akşamlarının sahibi 'Anne' oldu

Başrollerini Cansu Dere, Vahide Perçin ve sergilediği başarılı performans ile tüm Türkiye'nin kalbine taht kuran çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'ın rol aldığı "Anne", Star TV'de üçüncü bölümüyle ekrana geldi.

Magazin 09-11-2016 11:22

'Anne' dizisinin Melek'i Beren Gökyıldız'ın gerçek annesi

Son dönemde isminden sıkça söz ettiren Beren Gökyıldız'ın gerçek annesi Mine Gökyıldız, sosyal medyayı aktif kullanan bir isimlerden biri.

Magazin 03-11-2016 15:07

Alkışlar Cansu Dere, Vahide Perçin ve Beren Gökyıldız'a

Star TV ekranlarında henüz 2 bölümdür ekrana gelmesine rağmen reytinglerde ilk sıralara oturan 'Anne' dizisi konusuyla alkışları hak ediyor.

Magazin 02-11-2016 15:31

Anne dizisinde minik yıldız Beren Gökyıldız herkesi duygulandırdı

Star TV ekranlarında büyük bir merakla beklen Anne dizisinin 1. bölümü izleyiciyle buluştu.

Magazin 26-10-2016 08:26