Beren Güney Haberleri Ve Son Dakika Beren Güney Haberleri

Beren Güney

Beren Güney Haberleri

Cinsiyet değiştirip 30'a yakın ameliyat geçirmişti! Beren Güney dolgularını eritti! Görenler tanıyamadı

Cinsiyet değiştirip 30'a yakın ameliyat geçiren sosyal medya fenomeni Beren Güney, daha çok futbolcular ile olan konuşmalarını ifşalamasıyla biliniyor. Cinsiyet değiştirdikten sonra yaptırdığı estetik operasyonlarla bambaşka birine dönüşen ünlü fenomenin bir bir estetiklerini erittiği ortaya çıktı.

Magazin 12-10-2023 20:11

500 bin TL harcayıp cinsiyet değiştirmişti! Fenomen Beren Güney'in son haline yorum yağdı

Cinsiyet değiştirip 30'a yakın ameliyat olan fenomen Beren Güney bu işlemler için 500 bin TL harcamıştı. Sosyal medyada pozlarıyla dikkat çeken Beren Güney dolgularından kurtulmuştu. Saç rengini değiştiren ve son haliyle dikkat çeken Güney'e "Prenses gibisin" yorumları geldi.

Magazin 21-09-2023 14:43

Cinsiyet değiştirip 500 bin TL harcadı! Fenomen Beren Güney'in son hali olay

Geçtiğimiz yıllarda çeşitli sporcuların mesajlarını ifşa eden fenomen Beren Günay cinsiyet değişimi sonrası 30'a yakın ameliyat geçirmiş ve bambaşka birine dönüşmüştü. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Beren Güney son haliyle beğeni topladı.

Magazin 03-07-2023 15:12

Cinsiyet değiştirmek için 30'a yakın ameliyat olmuştu! Fenomen Beren Güney'in son hali

Cinsiyet değiştirip 30'a yakın ameliyat olan fenomen Beren Güney sosyal medyada pozlarıyla dikkat çekiyor. Kerem Tunçeri ve futbolcu Mohamed Elneny gibi isimlerin mesajlarını ifşa etmesiyle tanınan fenomen 500 bin TL harcayıp defalarca bıçak altına yatmıştı. işte cinsiyet değiştiren fenomenin son hali...

Magazin 14-04-2023 07:02

Beren Güney

Beren Güney Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Beren Güney Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Cinsiyet değiştirmişti! Sıfır beden olup üstsüz poz veren fenomen Beren Güney eleştirilere yanıt verdi

Basketbolcu Kerem Tunçeri ve futbolcu Mohamed Elneny'den aldığı mesajları ifşa eden sosyal medya fenomeni Beren Güney cinsiyet değiştirdi, 30'a yakın ameliyat oldu ve kendini yeniden yarattı. Kıvrımlarıyla dikkat çeken Güney şimdilerde neredeyse sıfır beden... Üstsüz poz veren fenomen değişimine dair eleştirilere bakın ne yanıt verdi.

Magazin 10-01-2023 16:09

Cinsiyet değiştirip 500 bin TL harcadı! Fenomen Beren Güney yaptırdığı operasyonları geri alıyor

Cinsiyet değiştirip 30'a yakın ameliyat olan fenomen Beren Güney sosyal medyada değişimiyle dikkat çekiyor. Kerem Tunçeri ve futbolcu Mohamed Elneny gibi isimlerin mesajlarını ifşa etmesiyle tanınan fenomen son aldığı kararla dikkat çekti. Değişimi sonrası açıklama yapan Beren Güney yaptırdığı bazı operasyonlardan pişman olunca harekete geçti. Fenomenin aldığı karar ise herkesi şaşırttı.

Magazin 25-10-2022 14:44

Cinsiyet değiştiren Beren Güney pantolonunun önünü açıp poz verdi! ''Ne yaptın kendine!''

Cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrası bambaşka bir görünüme kavuşan fenomen Tolga İmanoğlu, son haliyle görenleri şaşkına çevirmişti. Adını 'Beren Güney' olarak değiştiren fenomen, pantolonunun önünü açıp poz verdi.

Magazin 10-10-2022 10:35

Cinsiyet değiştirmişti! 30'a yakın ameliyat olan Beren Güney'den iç çamaşırlı poz

Beren Güney cinsiyet değişimi sonrası estetiklere bir hayli para harcadı ve bambaşka biri oldu. Sosyal medya fenomeni bir dönem Kerem Tunçeri ve futbolcu Mohamed Elneny'den aldığı mesajları ifşa etmesiyle adından söz ettirmişti. İç çamaşırlı pozlarını paylaşan ve imaj değiştiren fenomen Beren Güney son haliyle olay oldu.

Magazin 14-09-2022 05:02

Beren Güney bir ameliyat daha oldu! Cinsiyet geçiş operasyonu sonrası belden aşağısını paylaştı

Instagram'da 533 bin takipçisi olan bsosyal medya fenomeni Beren Güney daha önce cinsiyet geçiş operasyonu geçirmişti. 30'a yakın ameliyat geçiren ve estetiklerle bambaşka biri olan Beren Güney yeniden ameliyat olarak belden aşağısını paylaştı.

Magazin 31-05-2022 15:55