Beren Saat Ile Kenan Dogulu Haberleri

Firari hükümlü eşini ve çocuklarını rehin aldı! Özel harekat desteğiyle operasyon yapıldı

İzmir'in Konak ilçesinde, hakkında kesinleşmiş 14 yıl 6 ay hapis cezası bulunan Yılmaz D.’nin (43) evine gelip iki çocuğuyla birlikte eşini bıçakla rehin aldığı bilgisi üzerine özel harekat polisinin desteği ile operasyon yapıldı. Teslim olmamak için yaklaşık 3 saat direnen firari hükümlü, bir anlık dalgınlığından yararlanan polisin müdahalesiyle yakalandı.

Haber 2024-04-21 23:44:46

'Başta İstanbul olmak üzere...' Prof. Dr. Orhan Şen saat verdi... 43 il için sarı alarm! Meteoroloji'den son dakika 20 - 24 Nisan hava durumu

Bugün hava nasıl olacak? Sıcaklıklar düşecek mi? Yağmur, fırtına, dolu var mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün peş peşe yaptığı uyarıların ardından yurdun büyük bir bölümünde yaşayan vatandaşlar hava durumu ile ilgili gelişmeleri merakla takip ediyor. Meteoroloji, 43 il için sarı kodlu uyarı yaparken İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve diğer tüm illerde yaşayanlar uyarıları araştırılıyor. Prof. Dr. Orhan Şen sıcaklık düşüşüne dikkat çekerken pek çok il için saat vererek uyarı yaptı.

Haber 2024-04-20 09:45:05

Sinem Kobal paylaştı! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kenan İmirzalıoğlu bir araya geldi, sosyal medya yıkıldı

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in minik oğulları Kurt Efe 2 yaşına bastı. Ünlü çift, oğullarının doğum gününe özel bir parti düzenledi. Partiye çiftin yakın arkadaşları katılırken doğum gününe ünlüler akın etti. Doğum gününde Sinem Kobal'ın yaptığı bir paylaşım sosyal medyayı salladı. Bir dönemin Ezel'i Kenan İmirzalıoğlu ve Sekiz'i Kıvanç Tatlıtuğ'un yan yana geldi...

Magazin 2024-04-16 12:50:29

Alanyaspor'dan Galatasaray galibiyeti için flaş hamle!

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Galatasaray ile Corendon Alanyaspor bugün saat 20.00’da karşı karşıya gelecek. Alanyaspor'dan bu dev maç öncesi flaş bir hamle geldi.

Spor 2024-04-15 15:54:09

Kenan Sofuoğlu'nun minik oğlu Zayn, 5. yaşını milyonluk araçla kutladı! Görenler şaşırdı

Kullandığı araçlar ile gündeme gelen Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn Sofuoğlu 5 yaşına girdi. Zayn, yeni yaşını pistte direksiyon başına geçtiği spor aracın lastiklerini yakarak kutladı.

Magazin 15-04-24 15:16

Savaş her an başlayabilir! ABD'nin 'seyahat kısıtlaması' dikkat çekti, İsrail ise İran'ı açık açık uyardı: Saldırırsanız yanıt veririz!

ABD, İran'ın saldırı düzenleyebileceği endişesi üzerine, İsrail'deki büyükelçilik çalışanlarına seyahat kısıtlaması getirdi. İsrail'deki Amerikan Büyükelçiliği'nde görevli personele, "her ihtimale karşı" Kudüs ve çevresi ile Tel Aviv ve Be'er Sheva bölgeleri dışına çıkmamaları söylendi. İsrail'den ise tansiyonu yükseltecek yeni bir açıklama geldi. Öte yandan ABD basınında yer alan haberlere göre, İran'ın önümüzdeki 24 ila 48 saat içerisinde İsrail'e saldırması bekleniyor.

Haber 12-04-24 09:25

Deli Yürek'in Zeynep'i her şeyi bırakıp kendini yogaya verdi! Zeynep Tokuş sınırları zorluyor

Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünde oynadığı Deli Yürek ile yıldızı parlayan oyuncu Zeynep Tokuş ekranlardan uzak bir hayat yaşıyor. Her şeyi bırakıp yogaya yönelen Tokuş sınırları zorlayan pozlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 11-04-24 10:49

Juventus'tan Kenan Yıldız planı! Tüm ülkeyi gururlandıracak...

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus, milli futbolcu Kenan Yıldız ile 2029 yılına kadar yeni bir sözleşme imzalamak istiyor. İtalyan ekibi yeni kontratla 10 numaralı formayı da gelecek sezon Kenan'a teslim etmeyi planlıyor.

Spor 10-04-24 15:26

Amoled ekranı, şık tasarımı ve uzun pil ömrü ile öne çıkan Xiaomi Redmi Watch 3 bugüne özel indirimde

Geçen ayın en çok satan teknolojik ürünlerinden biri olan Xiaomi Redmi Watch 3 Akıllı Saat, Günün Fırsatları kapsamında avantajlı fiyatıyla siz teknoloji severleri bekliyor. Bugüne özel indirimden yararlanmak için acele edin.

Haber 09-04-24 16:08

186 bin TL'lik borcu 50 bin TL ile kapattı! 'Hesaplamak 5-6 saat sürdü' Yüzlerce kişi borçtan kurtuldu

Bolu’da fırının yaklaşık 186 bin lira değerindeki veresiye defteri, 5 hayırseverin desteği ve iş yeri sahibinin iyiliğiyle 50 bin TL’ye satın alındı. 6-7 yıllık veresiye defterinin kapatılmasıyla yaklaşık 600 vatandaş borçtan kurtuldu.

Finans 08-04-24 12:50

BAYRAM NAMAZI SAATİ 2024: İstanbul, Ankara, İzmir bayram namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet il il Ramazan Bayramı namazı saatleri

Bayram namazı saati, İstanbul, Ankara, İzmir'de yaşayan vatandaşlar başta olmak üzere birçok kişi tarafından merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan takvime göre Ramazan Bayramı’nın birinci günü 10 Nisan Çarşamba olacak. Ramazan Bayramı namazı kılmak isteyen vatandaşlar yaşadıkları ile göre saat bilgisine ulaşmak istiyor. Peki, Bayram namazı ne zaman, saat kaçta? İşte Diyanet ile İstanbul, Ankara, İzmir ve il il Ramazan Bayramı namaz vakitleri...

Haber 08-04-24 10:23

CHP'den Hatay açıklaması! Saat verip alınan kararı duyurdular

Hatay'da Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen AK Parti'li Mehmet Öntürk'ün yarın mazbatasını alacağı öğrenilirken, Hatay'da bulunan CHP genel başkan yardımcıları Gökçe Gökçen ile Murat Bakan'ın Ankara'ya giderek Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) itirazda bulunacağı öğrenildi. CHP sosyal medya hesabından saat verip alınan kararı açıkladı. Yapılan açıklamada, "İtirazlar devam ederken işi oldu bittiye getirerek AK Parti adayına mazbata verme girişimi hukuksuzdur ve bizim nezdimizde hükümsüzdür." dedi.

Haber 06-04-24 00:05

Ankara'daki yangın ile ilgili yeni gelişme! 1 kişi tutuklandı

Ankara'da Hurdacılar Sitesi'nde çıkan ve 16 saat sonra söndürülen yangında 9 iş yeri kül oldu. Yangının, yabancı uyruklu 5 kişinin bakır kabloları plastiğinden ayrıştırmak için ateş yakmaları nedeniyle çıktığı ileri sürüldü. Gözaltına alınanlardan bir kişi tutuklanırken, 4 kişinin işlemleri devam ediyor.

Haber 04-04-24 17:04

Acil ameliyata alınmıştı! Aydilge hastane odasından paylaşım yaptı

Ünlü şarkıcı Aydilge, kalçasındaki labrum yırtığı sebebi ile acil ameliyata alınacağını açıklamış ve sevenlerinden dua istemişti. 4,5 saat süren bir ameliyat geçiren Aydilge hastane odasından paylaşım yaptı ve son durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 04-04-24 13:58

Gram altın için Türkiye’de bir ilk! Bugün itibarıyla başladı

Türk lirası cinsinden gram altın GRAMXAUT (Tehter Gold) alım-satıma açıldı. Türkiye’de ilk kez uygulanacak yeni adım ile altın alım satımında gün ve saat farketmeksizin işlem yapılabileceği belirtiliyor.

Finans 04-04-24 13:57

Diyarbakır’da çifte infaz! Mahkemeden çıkıp takip etti, ikisini de öldürdü…

Diyarbakır’da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Anlaşmalı boşandıktan 1 saat sonra eski eşini ve yanındaki erkeği mahkeme çıkışı takip ederek öldürdü. Sevda Meşe’yi ve yanındaki Mehmet Sadıç’ı (50) tabanca ile ateş ederek öldüren Adem Meşe saklandığı adreste yakalanarak gözaltına alındı.

Haber 03-04-24 14:59

Kan donduran cinayet! Polis memuru silahını çekip kurşun yağdırdı

Gaziantep'te kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Polis memuru Yusuf Kenan Saygılı (51), tartıştığı eniştesi Doğan Saygılı'yı (50) beylik tabancası ile 6 el ateş ederek öldürdü. Yusuf Kenan Saygılı gözaltına alınırken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. İşte detaylar...

Haber 02-04-24 11:59

Canlı Avcılar seçim sonuçları! Sonuçların açıklanmasına dakikalar kala heyecan dorukta: Avcılar'da seçimi kim kazandı?

Avcılar seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Avcılar'da AK Parti Abdullah Küçükoğlu'nu, CHP'nin adayı olan Utku Caner Çaykara karşısında aday olarak göstermişti. 2019 yılında AK Parti ile CHP'nin baş başa yarıştığı Avcılar'da sonuçlar belli oldu. Avcılar seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:25

Canlı Ataşehir seçim sonuçları! Sonuçların açıklanmasına dakikalar kala heyecan dorukta: Ataşehir'de seçimi kim kazandı?

Ataşehir seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Ataşehir'de AK Parti Mustafa Naim Yağcı'yı CHP'nin adayı olan Onursal Adıgüzel karşısında aday olarak göstermişti. 2019 yılında AK Parti ile CHP'nin baş başa yarıştığı Ataşehir'de sonuçlar belli oldu. İYİ Parti ise Ataşehir'de Ali Coşkun'u belediye başkan adayı olarak gösterdi. Ataşehir seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:16

Beren Saat ve Kenan Doğulu oyunu kullandı! Hep umutluyuz

Yerel seçimlerde oy kullandıktan sonra görüntülenen Beren Saat ve Kenan Doğulu keyifli halleriyle dikkat çekti. Beren Saat "Hep umutluyuz" dedi.

Magazin 31-03-24 12:24

700 bin TL'lik yüz gerdirme ameliyatı ile gündemdeydi! Selen Görgüzel şarkı söylerken kendinden geçti

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel son dönemde açıklamaları ve estetikleriyle gündemden düşmüyor. Son olarak 'Erkek spermi, canlı ve tazeyken yüze sürüldüğünde ciltte lifting etkisi yaratıyor' diyen Görgüzel 9 saat süren estetik operasyonla yüz gerdirme işlemi yaptırmıştı. Selen Görgüzel bu defa şarkı söylerken kendinden geçti. Sesini ve yüzünü sürekli değiştiren ünlü ismin o anlarına yorum yağdı.

Magazin 27-03-24 16:59

Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmak istemiyor iddiası!

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finalinin tarihiyle ilgili resmi sitesinden açıklamada bulundu. Yapılan duyuruda, Süper Kupa finalinin daha önce belirlendiği gibi 7 Nisan Pazar günü saat 21.30'da Şanlıurfa'da oynanacağı ifade edildi. Bu açıklamanın ardından Fenerbahçe için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Spor 24-03-24 14:54

Futbolda tarihi gece! Almanya ve Avusturya maçlarının 7. saniyesinde aynı şekilde gol atıldı...

Bu gece oynanan dostluk maçlarında daha önce eşi benzeri görülmemiş bir rastlantı yaşandı. Slovakya-Avusturya maçının 7. saniyesinde Christoph Baumgartner topu ağlarla buluşturmuştu. Bu mücadeleden 3 saat sonra Fransa ile Almanya karşı karşıya geldi. Oynanan bu maçın 7. saniyesinde de Almanya golü Wirtz ile buldu ve inanılması güç bir rastlantıya imza attı.

Spor 23-03-24 23:25

Kadın futbolunda şampiyonluk yolunda derbi heyecanı

Türkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde Fenerbahçe Petrol Ofisi ile Galatasaray Petrol Ofisi arasında oynanacak derbi heyecanı, Pazar günü saat 14.00’te Derağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde yaşanacak.

Yurthaber 22-03-24 10:38

Aşk-ı Memnu'nun Bihter ve Matmazel'i yıllar sonra buluştu! Son hallerine yorum yağdı

Halit Ziya Uşak Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden televizyona uyarlanan Aşk- ı Memnu yayınlandığı dönemde damga vurmuştu. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Hazal Kaya'nın başrollerini paylaştığı dizi hâlâ popülerliğini koruyor. Aşk-ı Memnu'nun unutulmaz karakterleri Bihter ve Matmazel'i canlandıran Beren Saat ve Zerrin Tekindor yıllar sonra yeniden buluştu.

Magazin 21-03-24 09:36

Burcu Esmersoy'un lüks saatlerinin fiyatı ağızları açık bıraktı! Saat koleksiyonunun toplam değeri...

İş insanı Nazım Akmandil ile İtalya'da evlenen Burcu Esmersoy'un pahalı saatleri gündemde. Lüks saat tutkunu olan Esmersoy'un saat koleksiyonunda olan saatlerin fiyatları duyanları şaşkına çevirdi.

Magazin 19-03-24 09:25

Böylesi görülmedi! Telefonuna sızan dolandırıcılar hesabından 509 bin lira çekti, 50 lira da Kızılay'a bağış yaptılar

Erzurum'da yaşayan mobilya pazarlamacısı Adem Kızıltaş (43), dolandırıcıların hedefi oldu. Kızıltaş'ın satın aldığı yeni cep telefonuna sızan dolandırıcılar, hesabındaki 173 bin lira ile kredi kartlarından 336 bin lira para çekerek kendi hesaplarına aktardı. Yaklaşık yarım saat içerisinde 509 bin lirayı alan dolandırıcıların, Türk Kızılayı Kahramanmaraş Şubesi'ne de 50 lira bağış yapmaları dikkat çekti. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 14-03-24 09:59

En uzun orucun tutulduğu kentlerden Sinop'ta, vatandaşlar iftar saatini sahillerde bekliyor

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu tarafından yapılan hesaplamalara göre 13 saat 23 dakika ile en uzun orucun tutulduğu 6 kentten biri olan Sinop'ta, vatandaşlar iftarı sahillerde zaman geçirerek bekliyor.

Yurthaber 11-03-24 14:52

Ramazanın ilk ve son günü Türkiye'deki en uzun ve en kısa oruç arasındaki fark açıklandı!

Bu yıl ramazan ayının ilk orucu için 10 Mart'ı 11 Mart'a bağlayan gece sahura kalkılacak ve ertesi gün ilk iftar yapılacak. Ramazanın ilk günü 6 ilde 13 saat 23 dakika ile en uzun, 12 ilde ise 13 saat 20 dakika ile en kısa oruç tutulacak.

Kadin 08-03-24 10:29

Silahlı eylemleri ile 3 kez şehri birbirine katan şahıs tutuklandı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde dün bir binanın çatısına çıkıp rastgele ateş ederek ekiplere zorluk çıkaran ve yaklaşık 4 saat süren ikna çabaları neticesinde gözaltına alınan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yurthaber 06-03-24 14:57

Ünlü çiftin 16 yaşındaki oğlu 5 kişiyi ezip bir bebeği babasız bırakmıştı! Annesi Mısır'a kaçırdı... Oğuz Murat Acı'nın ölümünde kahreden 'Bir saat' detayı

Eyüpsultan'da lüks ciple emniyet şeridinde arızalanan ATV motorunu kontrol eden gruba çarpan ve Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden olan 16 yaşındaki sürücü Timur Cihantimur'un ünlü yazar Eylem Tok'un oğlu olduğu ortaya çıkmıştı. Kaza sonrası kayıplara karışan Cihantimur'un annesi Eylem Tok ile birlikte Mısır'a kaçtığı görüntüleri ortaya çıktı. Oğuz Murat Acı'nın ölümünde kahreden detayı ise Gazeteci Emrullah Erdinç açıkladı.

Magazin 06-03-24 10:43

Ebru Şallı’nın oğlu Beren Tan büyüdü, koca delikanlı oldu! Son hali görenleri şaşırttı: Ana oğul değil, abla kardeş gibiler

Ünlü manken Ebru Şallı, Harun Tan ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Beren Tan'ın doğum gününü Instagram hesabından paylaştığı karelerle kutladı. Beren ile pozunu paylaşan Şallı'nın bu gönderisi kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 06-03-24 10:06

ENFLASYON RAKAMLARI SON DAKİKA: Açıklanıyor! 15 ayın zirvesi… Şubat ayı enflasyonu ile memur ve emekli maaşında kritik ipucu

Son dakika haberi… Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Şubat ayı enflasyon verisini açıklayacak. 7’den 77’ye herkesin merak ettiği veri için yapılacak açıklama sonrasında yeni enflasyon rakamları da ortaya çıkacak. Ancak öncesinde ekonomistlerin Şubat ayı enflasyon beklentisi de ortaya çıktı. Peki Şubat ayı enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte memur zammı ve emekli zammı için kritik öneme sahip Şubat ayı TÜFE verisi ile ilgili haberin detayları…

Finans 04-03-24 07:31

Arazi kavgası kanlı bitti! Baba öldürüldü, oğlu yaralı

Şanlıurfa'da, iki grup arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada tabanca ile vurulan Kenan Oktay (47) hayatını kaybetti, oğlu Mahmut Oktay (19) yaralandı.

Haber 03-03-24 13:26

Şubat ayı enflasyon rakamları açıklanıyor: Herkes için kritik gün! Kasım 2022’den bu yana ilk kez...

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Şubat ayı enflasyon verilerini duyuracak. Yılın ilk ayı için enflasyon yüzde 6,70 artış kaydetmişti. Ekonomistlerin Şubat ayı enflasyon beklentisi de ortaya çıktı. Peki Şubat ayı enflasyonu ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte TÜFE verisi tahmini ile haberin detayları…

Finans 02-03-24 10:55

Rezan Epözdemir ile Ersan Şen o davada karşı karşıya geldi! 16 saat süren duruşma sonrası karar

6 Şubat depremlerinde yıkılan Ezgi Apartmanı davasıda kamuoyunun yakından tanıdığı iki ünlü avukat karşı karşıya geldi. Rezan Epözdemir apartmanda yakınlarını kaybedenlerin avukatlığını üstlenirken firari Sami Kervancıoğlu ve Mustafa Pekel'in avukatlığını Ersan Şen yaptı. Duruşma 16 saat sürdü. Mahkeme firariler için istenen kırmızı bülten çıkarılma talebini reddetti.

Haber 02-03-24 10:32

Astrolog Dinçer Güner herkese alarm kurdurdu! Şimdi de '3 gün' diyerek paylaştı

Ünlü astrolog Dinçer Güner "28 Şubat günü TSİ 03:28'de başlar ve en yüksek noktasına 11.33 ile 12.01 arasında ulaşır" diyerek herkese saat kurdurmuştu. ünlü astrolog şimdi de "Etki süresi 3 gün" diyerek paylaştı.

Magazin 29-02-24 08:53

Kenan Doğulu eşi Beren Saat'in doğum gününü kutladı! Dudak dudağa pozu dikkat çekti

Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti paylaşımları ve özel hayatlarıyla ara ara gündeme geliyor. Şarkıcı son olarak sosyal medya hesabından eşi Beren Saat'in doğum gününü kutladı. Çiftin dudak dudağa olan pozu çok konuşuldu.

Magazin 27-02-24 09:27

40 bin saattir göklerde! Bayraktar AKINCI'dan önemli bir başarı daha

Türk havacılık tarihinde kritik bir kilometre taşı daha geride kaldı. Bayraktar AKINCI TİHA (Taarruzi İnsansız Hava Aracı), ASELFLIR-500 ile ilk atış testinde deniz üstünde seyreden hareketli hedefi başarıyla imha etti. Ayrıca Bayraktar AKINCI TİHA, 40 bin saat uçuk süresini aşarak Türk havacılık tarihinde çok önemli bir başarı elde etti.

Haber 23-02-24 09:20

Yer Ankara… 7 yaşındaki çocuğu polis kurtardı! Babası bacağından ve omzundan vuruldu…

Ankara'da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Babasının silahla rehin aldığı 7 yaşındaki çocuk 12 saat sonunda özel harekat polislerinin operasyonu ile kurtarıldı. Operasyon sırasında polise ateş açan baba omzundan ve bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Haber 22-02-24 07:54

TFF, Süper Kupa maçının tarihini açıkladı! Galatasaray ve Fenerbahçe, 7 Nisan'da Şanlıurfa Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek...

Suudi Arabistan'da yaşanan skandal sonrası ertelenen Süper Kupa maçının tarihi ve yeri belli oldu. TFF, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçının 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.00'de Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacağını açıkladı.

Spor 21-02-24 17:29

Merkez Bankası Şubat ayı faiz kararı açıklanıyor! 'Kaçınılmaz' diyerek faiz tahminlerini duyurdular

Piyasalarda gözler Merkez Bankası'nın şubat ayı faiz kararında. Yarın saat 14.00'te faiz kararı açıklanacak. Açıklama öncesi yabancı uzmanlar TCMB'nin faiz kararı ile ilgili beklentilerini paylaştılar. Societe Generale Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu, Afrika Stratejisti Marek Drimal, "TCMB'nin politika faizini yüzde 45 seviyesinde 'gerekli olduğu sürece' tutma amacının sözlü ve yazılı olarak teyidini bekliyoruz, bu 2024'ün geri kalanında faiz indirimlerinden kaçınılması anlamına gelebilir" dedi.

Finans 21-02-24 13:47

Selena ile hafızalara kazınan Sinem Kobal’dan flaş karar... Başrolde o var

Kenan İmirzalıoğlu ile evlenip çocuk sahibi olduktan sonra ekranlara bir süre ara veren Sinem Kobal hakkında flaş iddia... Sinem Kobal’ın Selena dizisiyle sahneye döneceği gündemde.

Magazin 21-02-24 07:46

Taş Kağıt Makas dizisinin afişi yayınlandı!

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yayınlanan tanıtımları ile büyük beğeni toplayan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çekimlerinin tüm hızıyla devam ettiği dizinin 28 Şubat 2024 tarihi itibariyle çarşamba akşamı saat 20.00’de yayınlanacağı açıklandı. Zengin oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle merak uyandıran dizinin afişi de yayınlandı.

Magazin 20-02-24 18:26

Sevgilisinin evinde feci şekilde can vermişti! Şoke eden mermi detayı

Zonguldak’ta Ayşe Özgecan Usta (28), sevgilisi Bartu Can Akkışla’nın (36) evinde terastan düşerek hayatını kaybetti. Genç kızın ölümüyle ilgili sevgilisinin tutuksuz yargılandığı davada dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Baba Kenan Usta, evde 1 tane mermi bulunduğunu ve sanığın kızını bu mermi ile tehdit ettiğini öne sürdü. İşte detaylar...

Haber 20-02-24 15:59

Çalışma saatleri kısalırsa maaşlar da düşecek mi? Para mı zaman mı? Haftada 4 gün veya günde 5 saat formülü deneniyor... Kısmi ve geçici süreli çalışma modeli de masada

Çalışma saatleriyle ilgili düzenleme yapıldığı haberi milyonlarca çalışanı heyecanlandırdı. Bakanlığın üzerinde çalıştığı yeni düzenleme ile haftada 45 saat olan çalışma süresinin kısaltılması gündemde. Bazı ülkelerde haftada 4 gün veya günde 5 saat formülünü denendiği belirtilirken, 21 yıl sonra yapılması planlanan değişik ile verimliliğin artırılması hedefleniyor. Söz konusu düzenleme merak edilirken, milyonlar şimdi de "Çalışma saatleri kısalırsa maaşlar da düşecek mi?" sorusuna yanıt arıyor.

Finans 20-02-24 07:20

Mesai saatleri için 21 yıl sonra ilk! Milyonlarca çalışanı ilgilendiren yeni düzenleme: Çalışma saatleri kısalıyor mu?

Türkiye’de çalışma saatleri düşecek mi? Mesai saatleri düzenlemesi için adım atılıyor. Yeni düzenleme ile 45 saat olan haftalık çalışma saatlerinin 40’a düşürülmesi için çalışmalar yapılıyor. Böylece 21 yıllık mevzuatın değiştirilerek, çalışanların güçlendirilmesi hedefleniyor. Yapılacak düzenlemelerde, çalışanların vasıflarının gelişmesine ilişkin yeni hükümler konulacak. İşte detaylar...

Finans 19-02-24 11:34

Deadpool & Wolverine daha vizyona girmeden rekor kırdı! 24 saatte 365 milyon kişi tarafından izlendi

Ryan Reynolds ile Hugh Jackman'ın başrollerini paylaştığı üçüncü Deadpool filminin fragmanı izlenme rekoru kırdı. Fragman, ilk 24 saat içinde 365 milyon kişi tarafından izlendi.

Magazin 14-02-24 13:11

Sinem Kobal Mauritius tatilinden karelerini peş peşe paylaştı! Mutlu aile pozlarına yorum yağdı

Sinem Kobal kendisi gibi oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında nikah masasına oturmuştu. Ünlüler dünyasının örnek çiftlerden biri olan Sinem Kobal ile İmirzalıoğlu mutlu evliliklerini kızları Leyla ve Lalin ile taçlandırdı. Son olarak ailecek tatile giden ünlü çift mutlu aile pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 07-02-24 14:41