Bergüzar Korel Haberleri Ve Son Dakika Bergüzar Korel Haberleri

Bergüzar Korel Haberleri Ve Son Dakika Bergüzar Korel Haberleri

Bergüzar Korel, Türk Sineması'nın emektar oyuncularından Tanju Korel ve Hülya Darcan'ın ikinci kız çocukları olan Bergüzar Gökçe Korel, 2 Eylül 1982'de İstanbul'da dünyaya geldi.

Bergüzar Korel, çocukluğunu Ulus'ta geçirdi, orta öğrenimini Yıldız Koleji'nde yaptı.

Bergüzar Korel, Kolej'den mezun olmasının ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet konsevatuarı tiyatro bölümünü tamamladı. Okul hayatı boyunca birçok oyun ve kısa filmde yer aldı. Aynı zamanda Devlet Tiyatrosu Kuva-yi Milliye oyununda yardımcı oyuncu olarak yer aldı. Bir süre Nicole Kidman ve Tom Hanks’in oyuncu koçluğunu yapan Susan Baston ile çalıştı ve Özay Fecht’in workshop çalışmalarına katıldı.

Bergüzar Korel, İlk dizi rolünü 1998 yapımı olan "Kırık Hayatlar"da aldı. Ardından 2005 yapımı Kurtlar Vadisi:Irak filminde Leyla karakteriyle izleyicilerin karşısına çıktı. Kurtlar Vadisi filmi için rol teklifi geldiğinde hasta olan babası Tanju Korel'in doktorları hastayı kaybetmek üzere olduklarını söylüyorlardı. Bu koşuşturmanın içinde önce rol'ü geri çevirdi. Ancak annesinin "Baban bu görüşmeye gitmeni isterdi"yle ikna oldu ve teklifi kabul etti.

Kurtlar Vadisi Irak'ta yakaladığı başarının ardından gene aynı yıl çekilen Zeytin Dalı dizisinde İklim karakterini canlandırdı.Bu arada reklam filmlerinde rol aldı. Asıl büyük çıkışını ise Kanal D'nin "2006'nın en fazla reyting alan dizisi" ünvanını alan Binbir Gece'deki Şehrazat Evliyaoğlu rolüyle yaptı. Bu rol de kendisine oyuncu koçluğu ünlü sanatçı Ayla Algan yaptı. Bu dizi de ki başarılı performansı ile 2006 Altın Kelebek En Başarılı Kadın Oyuncu ödülünü aldı.

Bergüzar Korel sosyal sorumluluk projelerinde de faaliyet göstermektedir. Yapı Kredi ve TEGV işbirliğiyle hayata geçirilen “Okuyorum Oynuyorum” projesin de çocuklarla Sokak Tiyatroları düzenledi onlara oyuncu koçluğu yaptı.

Türk sinema televizyonlarında ve özellikle tiyatro da kalıcı olmak istediğini ve bunun için de çok çalıştığını her fırsatta söyleyen yıldız, voleybol, buz pateni,rüzgar sörfü gibi sporların yanı sıra dans ve piyano eğitimi de almıştır.

Bergüzar Korel, tiyatro ve sinema oyuncusu Halit Ergenç ile evlidir. Çift, Ali isminde bir erkek çocuğa sahiptir.

Oyuncu, Binbir Gece dizisinden sonra gelen film ve program tekliflerini değerlendirerek Tolgahan Şayışman ile romantik komedi Aşk Geliyorum Demez filmini çekti ,star tv içinde Çocuktan Al Haberi isimli yarışma programını yapmıştır.

Totally Spies Casus Kızlar Her şey Nasıl Başladı? filminde Sam karakterini seslendirdirmiştir.

2010 - 2011 senesinde Bergüzar Korel, başrolünü Bülent İnal ile paylaştığı atv de yayınlanan Bitmeyen Şarkı dizisinde rol almıştır. Aynı sene Muhteşem Yüzyıl dizisinde konuk oyuncu olarak katılmış Monica Teresse karakterini canlandırmıştır. En son olarak Karadayı 2012 de başlayan adlı dizide Kenan İmirzalıoğlu ile başrol oynamakta ve halen devam eden dizide Hakime Hanım Feride Şadoğlu karakterini canlandırmaktadır.

48.Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivalinde Ve Kadın Dünyaya Dokundu ana teması doğrultusunda kadınlardan oluşturuldu. Bergüzar Korel de jüri üyesi olarak görev yapmıştır

Bergüzar Korel, Voleybol, buz pateni gibi sporların yanı sıra dans ve piyano eğitimi de alan Korel, 7 Ağustos 2009 tarihinde Halit Ergenç ile evlenmiştir.

Bergüzar Korel, 2009 yılında vizyona girecek olan, post-prodiksiyon aşamasında "Aşk Geliyorum Demez" adlı filmde başrolü oynamıştır.

Filmografi

2009 - Aşk Geliyorum Demez / Sinema Filmi /Yön: Murat Şeker
2006 - Kurtlar Vadisi Irak / Sinema Filmi / Yön: Serdar Akar
1999 - Şen Olasın Ürgüp / TV Filmi /

TV Dizileri

2012 - Karadayı / TV Dizisi / Yön: Uluç Bayraktar / Feride Şadoğlu / ATV
2011 - Muhteşem Yüzyıl / TV Dizisi / Yön: Taylan Biraderler / Monica Teresse / Show TV
2010 - Bitmeyen Şarkı / TV Dizisi / Yön: Sadullah Celen / Feraye / ATV
2006 - 2009 Binbir Gece / TV Dizisi / Yön: Kudret Sabancı / Şehrazat Evliyaoğlu-Aksal / Kanal D
2006 - Emrah Adak / TV Dizisi / Yön: Adnan Güler / GOLD Yapım
2005 - Zeytin Dalı / TV Dizisi / Yön: Hakan Gürtop / İklim / TRT
2001 - Cemalim / TV Filmi / Yön: Aydın Sayman / Suna /Show TV
1998 - Kırık Hayatlar / TV Dizisi / Yön: Hüdaverdi Yavuz / TGRT

TV Program

2009 - Bergüzarla Çocuktan Al Haberi

Reklam Kampanyaları

2013 - Pantene
2011 - Penti
2010 - Konzum
2007 - Pantene
2003 - Ülker Golf

Ödülleri

2013 "Altın Kelebek" En İyi Kadın Oyuncu
2012 "YBTB"nin Yılın Kadın Oyuncusu
2012 "Ayaklı Gazete"En İyi Drama Kadın Oyuncusu
2012 "RTGD"nin Yılın Kadın Oyuncusu
2010 "Aslan Max" En Sevilen Çocuk Programı
2008 "Burç Okulları" En Başarılı Kadın Oyuncu
2007 "RTGD"nin TV Yıldızı ödülü
2006 "Altın Kelebek" En İyi Kadın Oyuncu

Bergüzar Korel Haberleri

Bergüzar Korel takıntılarından bahsetti: Hep aynı çamaşırı giymem gerekiyor

Son dönemde Londra ve İstanbul arasında mekik dokuyan, 3 çocuk annesi Bergüzar Korel katıldığı programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Takıntılarını anlatan Korel'in o anları güldürdü.

Magazin 08-04-2024 13:25

Bergüzar Korel eşi Halit Ergenç'in cesur sahneleri hakkında konuştu: Bizim korktuğumuz sahne

Londra- İstanbul arasında mekik dokuyan Bergüzar Korel paylaşımları ve başarılı kariyeriyle gündemden düşmüyor. Oyuncu son olarak eşi Halit Ergenç ve kendisinin yakınlaşma sahneleriyle ilgili konuştu.

Magazin 30-03-2024 09:20

20 kilo vermişti, yeni dizisinde üzerini çıkardı! Bergüzar Korel'in o anları sosyal medyayı salladı

Londra- İstanbul arasında mekik dokuyan ve paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu Bergüzar Korel bu defa yeni dizindeki sahneleri ile adından söz ettirdi. Düğüm dizisi için imaj tazeleyen ve 20 kilo veren ünlü ismin üzerini değiştirdiği anları sosyal medyayı salladı.

Magazin 02-03-2024 12:46

20 kilo vermişti! Bergüzar Korel tarzıyla galaya damga vurdu! Stil danışmanını yanından ayırmadı

‘Düğüm’ dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Bergüzar Korel yeni projesi için imaj değişikliğine gitmiş ve tam tamına 20 kilo vermişti. Saçlarını kısaltıp sarıya boyatan Korel'in son hali yakın arkadaşı Esra Erol'a benzetilmişti. Bergüzar Korel'in heyecanla beklenen dizisinin galası yapıldı. Korel, iddialı tarzıyla galaya damga vurdu.

Magazin 20-02-2024 08:45

Bergüzar Korel

Bergüzar Korel Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Bergüzar Korel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Bergüzar Korel dergi için poz verdi! Cesur tarzına beğeni yağdı

Binbir Gece, Karadayı, Vatanım Sensin gibi başarılı dizilerle hafızalara kazınan Bergüzar Korel bir süredir ekranlardan uzaktaydı. Yeni dizisi Düğüm ile ekranlara geri dönen Korel imaj değiştirmiş ve son haliyle Esra Erol'a benzetilmişti. Bergüzar Korel bu defa dergi çekimi için verdiği pozlarla adından söz ettirdi. Ünlü ismin cesur tarzına beğeni yağdı.

Magazin 17-02-2024 11:41

Bergüzar Korel'in oğlu Ali boyunu geçti! Doğum paylaşımına beğeni yağdı

Bergüzar Korel'in kendi gibi oyuncu Halit Ergenç ile mutlu evliliğinden üç çocuğu dünyaya geldi. Ünlü çift çocuklarını gözlerden uzak bir şekilde büyütüyorlar. Korel son olarak ilk göz ağrı Ali'nin doğum gününü kutladı. Anne-oğul pozuna adeta yorum yağdı.

Magazin 09-02-2024 10:02

6 Şubat felaketinin yıl dönümünde Bergüzar Korel isyan ederek içini döktü! 'Her türlü siyasetten uzak...'

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümünde sözleriyle yürekleri sızlattı. Korel, 'Depremden sonra bulunamayan insanlar bugünden itibaren vefat etmiş sayılacak..' diyerek sitem dolu paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 06-02-2024 14:47

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç Londra'daki lüks evlerinde taharet musluğu krizi

Ekranlara dönmeye hazırlanan Bergüzar Korel ile Halit Ergenç çifti son olarak Londra'da çocuklarıyla yaşadıkları evlerini değiştirmişti. Çift Londra’dan yeni aldıkları dubleks evlerine yerleşti yerleşmesine ama tuvalet konusunda problem yaşamalarıyla da gündem olmaktan kurtulamadılar.

Magazin 28-01-2024 14:13

Bergüzar Korel Londra'daki evinden paylaştı! Salgın uyarısı yaptı

Son dönemde değişimiyle sık sık adından söz ettiren ünlü oyuncu Bergüzar Korel sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Korel, eşi ve çocuklarıyla İngiltere'nin başkenti Londra'ya taşınmıştı. Londra'daki evinden paylaşım yapan Korel salgına karşı takipçilerini uyardı.

Magazin 27-01-2024 08:49

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel bornozuyla yeni evinden paylaştı! Banyoda uzun zaman geçirip...

Son dönemde değişimiyle sık sık gündem olan Bergüzar Korel sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Korel, eşi ve çocuklarıyla İngiltere'nin başkenti Londra'ya taşınmıştı. İngiltere’deki ilk evinden başka bir konuta taşınan Bergüzar Korel yeni evinden bornozuyla paylaşım yaptı.

Magazin 23-01-2024 09:52

Çöpte bulduğu elbiseyle oynayan çocuğun videosu gündem olmuştu! Bergüzar Korel harekete geçti

Sosyal medyada dolaşan bir video herkesin yüreğini yakmıştı. Çöpte bulduğu elbiseyle oynayan küçük kız ve annesinin o anları herkesi duygulandırmıştı. Gündem olan o görüntülerin ardından ünlü oyuncu Bergüzar Korel videoda yer alan aileye ulaştı.

Magazin 22-01-2024 17:41

Bergüzar Korel kocası Halit Ergenç'in bir öğününü paylaştı! Zayıflığı dikkat çekti

Son dönemde değişimiyle sık sık gündem olan Bergüzar Korel sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her paylaşımı büyük yankı uyandıran ünlü isim bu defa eşi Halit Ergenç ile gündem oldu. Kocasının bir öğününü paylaşan Bergüzar Korel 'Ailecek disiplinliyiz' notunu düştü. Ergenç'in zayıflığı ise dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 16-01-2024 16:03

Bakan bir daha baktı... Makyajsız hali ile poz veren Bergüzar Korel sade güzelliği ile göz doldurdu!

Londra- İstanbul arasında mekik dokuyan ve paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Bergüzar Korel bu kez makyajsız bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncunun makyajsız doğal güzelliği dikkat çekti.

Magazin 09-01-2024 17:00

Bergüzar Korel yeni imajıyla poz verip içini döktü! Acaba Allah’ın gücüne gider mi?

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel yeni projesi için saçlarını sarıya boyatmış geçtiğimiz günlerde de saçlarını kısacık kestirdi. Londra İstanbul arasında mekik dokuyan Korel yeni imajıyla poz verip içini sosyal medya takipçilerine döktü.

Magazin 29-12-2023 11:08

Bergüzar Korel'in yeni imajı olay oldu! Kısacık kestirip...

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel daha önce boyunu kısaltıp sarıya boyattığı saçlarıyla gündem olmuştu. Korel'den yeni bir imaj daha geldi. İmajını tazeleyip saçlarını biraz daha kısaltan ünlü isim o pozlarını sosyal medyadan paylaştı.

Magazin 22-12-2023 10:32

Bergüzar Korel'in Kur'an'ın Türkçesi ders olsun dediği iddia edildi! Oyuncu hemen paylaşım yaptı

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel'in geçtiğimiz gün sosyal medyada Kur'an'ın Türkçesinin ders olması gerektiğini söylediği paylaşımlar gündem oldu. Korel bu paylaşımları görünce hemen sosyal medyadan açıklama yaptı.

Magazin 14-12-2023 10:51

Göğüslerini küçültüp 20 kilo vermişti! Bergüzar Korel makyajsız halini paylaştı

Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Bergüzar Korel 8 ayda 20 kilo vermiş ve meme küçültme operasyonu geçirmişti. Geçtiğimiz günlerde ise yeni rolü için imaj tazeleyen Bergüzar Korel sarışın olunca yakın arkadaşı Esra Erol'a benzetilmişti. Güzel oyuncu şimdi de makyajsız haliyle sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 28-11-2023 17:03

Bergüzar Korel ile Sinem Kobal birlikte poz verdi, sosyal medya yıkıldı! 'İkiz gibisiniz'

Bergüzar Korel son dönemde verdiği kilolar ve yaptırdığı estetiklerle gündemden düşmüyor. Yeni dizisi için imaj tazeleyen Korel, sarışın olunca yakın arkadaşı Esra Erol'a benzetilmişti. Bazı hayranları ise güzel oyuncuyu Sinem Kobal'a benzetmişti. Bergüzar Korel ile Sinem Kobal katıldıkları bir gecede yan yana poz verdi. Ünlü isimlerin pozu sosyal medyayı salladı.

Magazin 17-11-2023 15:28

Meme ameliyatı olup 20 kilo vermişti! Bergüzar Korel'in fit görünümü dikkat çekti... İşte sırrı

‘Düğüm’ dizisiyle setlere dönmeye hazırlanan oyuncu Bergüzar Korel son günlerde yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Yoğun olduğunu söylediği seti bitirip Londra'ya dönen Korel verdiği kilolarla dikkat çekti. Oyuncunun zayıflama sırrı merak edildi.

Magazin 07-11-2023 14:11

İngiltere’de yaşayan Bergüzar Korel ev değiştirdi! Yeni mahallesini paylaştı

Son dönemde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Bergüzar Korel bir süredir ailesi ile beraber Londra’da yaşamını sürdürüyor. Yeni dizisinin çekimlerine ara verilmesinin ardından ailesinin yanına giden Korel ev değiştirdiğini duyurdu. Ünlü isim yeni mahallesinden paylaşım yaptı.

Magazin 02-11-2023 12:14

Bergüzar Korel pozlarıyla büyüledi! Görenler Sinem Kobal sandı

Uzun zaman sonra setlere dönen Bergüzar Korel değişen imajıyla adından söz ettiriyor. Korel bir dergiye özel poz verdi. Daha önce Esra Erol'e benzetilen ünlü ismi görenler Sinem Kobal'a olan benzerliği karşısında çok şaşırdı.

Magazin 01-11-2023 07:46

Bergüzar Korel isyan etti! Yıllardır ibadet eden insanların...

Her gün sete gittiği için hayatın ne kadar zor olduğunu paylaşan oyuncu Bergüzar Korel bu sebeple eleştirilmişti. Oyuncu son olarak kendi gündeminin dışına çıktı ve İsrail-Hamas arasında süren çatışmalara ve sivil ölümlerine dair yorumunu paylaştı.

Magazin 16-10-2023 15:27

Hayatın zorluklarından dem vuran Bergüzar Korel lüks karavanıyla görenleri şaşırttı! 'Ne zor hayat ama'

Son dönemde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Bergüzar Korel, son paylaşımıyla olay oldu. Hayatın zorluklarından dem vuran ünlü oyuncu setteki karavanından kareler paylaştı. Görenler 'Ne zor hayat ama' yorumlarında bulundu.

Magazin 14-10-2023 13:12

Sitemleri tepki çekmişti! Sergen Deveci, Bergüzar Korel'i ti'ye aldı

Uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönen Bergüzar Korel, set yoğunluğuna dair sitemkar paylaşımları yüzünden tepkilerin hedefi olmuştu. Gelen eleştirilere dayanamayan ünlü isim 'İşimi seviyorum, işimde yorulmayı seviyorum' diyerek açıklama yapmıştı. Sergen Deveci, Bergüzar Korel'in paylaşımlarını ti'ye alan bir video paylaştı. Deveci'nin gönderisi kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 07-10-2023 11:14

Bergüzar Korel set yoğunluğuna sitem edince tepki çekmişti! İşimi çok seviyorum

Bir süreliğine setlerden uzak kalan ve Amazon Prime'da yayınlanacak olan Düğüm dizisinin çekimlerine devam eden Bergüzar Korel, set yoğunluğuna dair sitemkar paylaşımları yüzünden tepki çekmişti. "Sanki asgari ücrette çalışıyor" yorumlarına maruz kalan oyuncudan açıklama gecikmedi.

Magazin 06-10-2023 15:44

Yeni imajı çok beğenilmişti! Bergüzar Korel makyajsız halini paylaştı! Doğal haline beğeni yağdı

Son dönemde verdiği kilolar ve yeni imajıyla adından sıkça söz ettiren Bergüzar Korel şimdi de makyajsız haliyle dikkat çekti. Doğal halini paylaşan ünlü ismin bu halleri takipçilerin tam not aldı.

Magazin 03-10-2023 07:16

Göğüslerini küçültüp 20 kilo verdi! Bergüzar Korel'in davet tarzı dikkat çekti

‘Düğüm’ dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Bergüzar Korel 20 kilo verdi. Kilo verdiği süreçte göğüslerini de küçülten güzel oyuncu katıldığı davette fit formunu sergiledi. Korel'in sade tarzına beğeni yağdı.

Magazin 29-09-2023 14:12

20 kilo veren Bergüzar Korel'in zayıflama sırrı ortaya çıktı! Meme ameliyatı detayı...

‘Düğüm’ dizisiyle setlere dönmeye hazırlanan oyuncu Bergüzar Korel, verdiği kilolarla dikkat çekiyordu. "Mide ameliyatı mı oldu?" soruları sosyal medyada gündeme gelen Korel'in 20 kilo vermesine sebep olan zayıflama sırrı ortaya çıktı. Korel'e dair meme ameliyatı iddiası da gündeme geldi.

Magazin 22-09-2023 08:21

Bergüzar Korel oyunculuğun zorluklarından dem vurunca tepki çekti! Maaşını da açıklasana

'Düğüm' ile uzun bir aradan sonra tekrar setlere dönüş yapan oyuncu Bergüzar Korel son paylaşımıyla gündem oldu. Oyunculuğun zorluklarından dem vururken kendisine gelen yorumları da ti'ye alan Korel'in bu paylaşımları tepki çekti.

Magazin 15-09-2023 15:43

Bergüzar Korel fazla kilolarından kurtuldu! Beyaz bikinisiyle poz verdi

Yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan oyuncu Bergüzar Korel hamilelik sonrası aldığı kiloları spor ve diyetle verdi. Yeni imajıyla çok konuşulan Bergüzar Korel beyaz bikinisiyle havuz başında fit görünümünü sergiledi.

Magazin 01-09-2023 14:57

Esra Erol Bergüzar Korel'in karavanını bastı! Sürpriziyle mutlu etti

Yeni projesi için saçlarını sarıya boyatan Bergüzar Korel'e övgüler yağdı. Ünlü oyuncu, imaj değişikliği sonrası en yakın arkadaşı Esra Erol'a benzetilmişti. Sette çalışan Korel'e yeni yaşında yakın arkadaşı Erol bakın nasıl sürpriz yaptı.

Magazin 27-08-2023 11:20

O, her hâliyle güzel! İşte geçmişten bugüne en dikkat çeken Bergüzar Korel saç modelleri

Binbir Gece'nin Şehrazat'ı olarak hafızalara kazınan Bergüzar Korel; herkesi kendine hayran bırakan güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla ekranların aranan yüzlerinden biri. Her projesinde farklı tarz ve uzunluktaki saç modeliyle karşımıza çıkan Korel, yıllar geçse de her zaman sağlıklı ve bakımlı görünen saçlarıyla hayranlık dolu bakışları üzerine toplamaya devam ediyor. Son günlerde saç değişimi çok konuşulan güzel oyuncunun eski hallerini ve yeni değişimini gelin yakından inceleyelim.

Magazin 25-08-2023 17:41

Esra Erol ve Bergüzar Korel buluştu! Görenler şaşıp kaldı

3 çocuk annesi Bergüzar Korel uzun süredir ekranlardan uzaktı. Çocuklarıyla vakit geçiren ve yurt dışına yerleşen Korel bir dizi teklifini kabul etti ve imaj değiştirdi. Değişimiyle Esra Erol'a benzetilen güzel oyuncu ve Erol bir araya gelip poz verdi.

Magazin 22-08-2023 12:15

Bergüzar Korel'in yeni imajı şoke etti! Görenler Esra Erol sandı

Binbir Gece, Karadayı, Vatanım Sensin gibi başarılı dizilerle hafızalara kazınan Bergüzar Korel bir süredir ekranlardan uzaktaydı. Yeni dizisi Düğüm ile ekranlara geri dönmeye hazırlanan Korel'in son halini görenler çok şaşırdı. Ünlü isim yeni imajıyla Esra Erol'a benzetildi.

Magazin 21-08-2023 15:58

Bergüzar Korel'den yeni tatil paylaşımı: İstanbul'a bembeyaz dönüyorum

Uzun süre sonra "On Saniye" filmiyle setlere dönmeye hazırlanan Bergüzar Korel, eşi Halit Ergenç ile tatil pozunu takipçileriyle paylaştı. Ünlü isim, bronzlaşamadığını söyleyerek eşiyle pozlarını paylaştı.

Magazin 24-07-2023 14:52

Tatile çıkan Bergüzar Korel fit haliyle dikkat çekti! Doğum kilolarından kurtuldu

Tatil sezonunu geçtiğimiz günlerde açan oyuncu Bergüzar Korel'den yeni paylaşım geldi. Sosyal medya pozlarıyla adından söz ettiren güzel oyuncu 3. çocuğunu doğurduktan sonra kendini spora vermişti. Tatil pozlarını paylaşan Korel'in fit görüntüsü dikkat çekti.

Magazin 24-07-2023 07:07

Bergüzar Korel'in babası bakın kim çıktı! Yeşilçam'ın ünlü ismini görenler çok şaşırdı

Vatanım Sensin, Karadayı, Muhteşem Yüzyıl, Binbir Gece gibi unutulmaz dizilerde rol alan Bergüzar Korel güzelliği ve oyunculuğuyla büyük beğeni topluyor. Kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç'le mutlu bir yaşam süren Korel'in babasının kim olduğunu görenlerin ağızları açık kaldı.

Magazin 21-07-2023 12:47

Çarşafın bana değiyor deyip çirkin ifadeler kullanmıştı! Bergüzar Korel sert çıktı

Bursa'da toplu taşımaya binen tesettürlü genç kıza, "Çarşafın bana değiyor, tiksiniyorum sizden" diyerek hakaret eden kadına tepki yağıyordu. Oyuncu Bergüzar Korel de bu konuda sessiz kalmadı.

Magazin 19-07-2023 14:02

Bergüzar Korel kendini spora verdi! Sabahları siyaset izlemeyi...

Çocuklarının eğitimi için Londra'ya yerleşen ve zaman zaman İstanbul'a işleri için gelen Bergüzar Korel kendini spora verdi. Başarılı oyuncu spor yaptığı anları paylaştıktan sonra bir paylaşım daha yaparak takipçilerini güldürdü.

Magazin 25-05-2023 08:01

Zonguldak'da cinsel istismara uğrayan bebek ödü! Bergüzar Korel isyan etti

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, birlikte olduğu M.Ö. isimli kadının 2 yaşındaki N.Ö. isimli kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan F.S. (25) bebek bayılınca bebeğin kafasını duvara vura vura ayıltmaya çalıştı. Bebeğin ölüm haberi sonrası sosyal medyada bu konu gündem oldu. Oyuncu Bergüzar Korel de isyan etti.

Magazin 21-05-2023 15:28

Bergüzar Korel seçim sonrası sitem etti! Deprem bölgelerinden gelen sonuçlar...

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra pek çok yardım kampanyası yapan Bergüzar Korel sosyal medyada bu bölgelere dair seçim sonrası çirkin yorum yapanları eleştirdi.

Magazin 16-05-2023 09:37

Çocuklarının eğitimi için Türkiye'den gitmişlerdi... Bergüzar Korel ile Halit Ergenç oy kullandı!

Oyuncu Bergüzar Korel ile Halit Ergenç bir süredir hem Türkiye'de hem de Londra'da bir hayat sürüyor. Çocuklarının eğitimi için Türkiye'den giden çift oy kullandı. Korel sosyal medyadan paylaşım da yaptı.

Magazin 03-05-2023 11:19

Oyuncu Bergüzar Korel isyan etti! Laikliği rakıya indirgeyen...

Bir ayağı Londra'da bir ayağı Türkiye'de olan Bergüzar Korel sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Korel son olarak sosyal medyada çok konuşulan bir içki reklamına dair sitem dolu paylaşımda bulundu. İşte dikkat çeken o sözler...

Magazin 26-04-2023 12:13

Bergüzar Korel'in yürek dağlayan bayram mesajı! Bu insanlar muhtaç değil mağdur

Oyuncu Bergüzar Korel depremzede çocuklara bayram hediyesi almak için kampanya başlatmış ve yaptığı yardımlarla gündeme gelmişti. Kısa süreliğine Londra'ya dönen Korel bayram sabahı yaptığı mesajlar yürekleri dağladı.

Magazin 21-04-2023 09:48

'Zenginler peşinizdeyim' diyerek destek çağrısı yaptı! Bergüzar Korel ünlü restorandaki biftek fiyatını açıklayıp...

Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerin ardından deprem bölgeleri için yardım kampanyaları yapan oyuncu Bergüzar Korel bayram için de bir kampanya yürütüyor. Korel son olarak 'Zenginler peşinizdeyim' diyerek destek çağrısı yaptı ve bilinen bir restorandaki et fiyatını açıkladı.

Magazin 04-04-2023 10:31

Bergüzar Korel topladıkları parayı paylaştı! Bağışlanan milyarla yanında...

Kahramanmaraş depremleri sonrasında deprem bölgeleri için para toplayan oyuncu Bergüzar Korel sosyal medyadan bağışladıkları parayı paylaştı. Korel paylaşımında TV'de toplanan paralara da gönderme yaptı.

Magazin 27-03-2023 14:22

Bergüzar Korel yardım kolisinden çıkan şeyi görünce çıldırdı! Paylaşıp isyan etti

Kahramanmaraş’ta yaşanan iki büyük depremlerden sonra destek paylaşımlarına devam eden oyuncu Bergüzar Korel elinden geleni yapmaya çalışıyor. Güzel oyuncu son olarak yardım kolisinde gelen şeyi görünce çıldırdı!

Magazin 24-03-2023 14:07

Londra'da yaşayan oyuncu Bergüzar Korel önce helva kavurdu sonra kiliseden paylaşım yaptı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra deprem bölgesindeki vatandaşlar için büyük çaba harcayan oyuncu Bergüzar Korel bir süredir Londra'da yaşıyor. Depremin 40. gününde bir paylaşım yapan Korel helva kavurduğunu söyledi. Oyuncu ardından da kiliseden paylaşım yaptı.

Magazin 20-03-2023 13:22