Berker Basmanav Haberleri

MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? 7 Ağustos 2023 MasterChef All Star mavi ve kırmızı takım kaptanları

MasterChef All Star'da kaptanlık oyunu oynandı. Geçtiğimiz gün kırmızı ve mavi takım yarışmacıları belirlendi. Yarışmaya Berker veda etmiş ve yedeklerden Barbaros ana kadroya dahil olmuştu. 7 Ağustos Pazartesi akşamı haftanın kaptanlık oyunu heyecanı yaşandı. Peki, MasterChef All Star kaptanlık oyununu kim kazandı? 7 Ağustos MasterChef'te mavi ve kırmızı takım kaptanı kim oldu? İşte ayrıntılar...

Magazin 2023-08-08 07:53:01

Nasıl bir nazar bu! MasterChef'te şaşırtan kaza! Danilo Şef'in ayağına yağ döküldü

Berker’in vedasının ardından MasterChef All Star kadrosuna dahil olan Barbaros Yoloğlu, oyun sırasında Danilo Şef'in ayağına yağ döktü. Bu anlar hem ekran başındakileri hem de yarışmacıları şaşırttı. Danilo Zanna, "Nasıl bir nazar bu!" derken Mehmet Şef''in sözlerini anımsatan Berker ise, "Olmayacak şey oldu, adamın ayağına yağ döktük" ifadelerini kullandı.

Magazin 2023-08-08 06:56:26

MasterChef'te efsane isim geldi, ortalık karıştı! Mehmet Şef'ten olay sözler! “Senin cinlik burada biter”

MasterChef’in dün akşam yayınlanan bölümünde yarışmaya veda eden isim Berker oldu. Berker’in vedasının ardından MasterChef’e bomba bir isim dahil oldu. Yarıştığı sezonun en iddialı isimlerinden biri olan Barbaros, All Star kadrosuna katıldı. Barbaros’un gelmesinin ardından Mehmet Şef, Sergen ve Tahsin’e yönelik olay açıklamalarda bulundu.

Magazin 2023-08-07 15:34:40

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? MasterChef'e veda eden 4. yarışmacı kim oldu? Şefler açıkladı!

MasterChef All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Bu haftanın eleme adayları Eda, Tanya, Eray, Mert, Çağatay, Berker ve son olarak Esra seçilmişti. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti? MasterChef'e veda eden 4. yarışmacı kim oldu? İşte detaylar...

Magazin 2023-08-07 07:43:41

MasterChef All Star yarışmacısı Büşra Zambak evlilik teklifi aldı! Sevgilisi bakın kimmiş

Masterchef All Star'la adını geniş kitlelere duyuran Büşra Zambak, sosyal medya hesabından evlilik teklifi aldığı anları paylaştı. MasterChef yarışmacılarından Kıvanç, Çağatay, Tolga ve Berker de Büşra'yı bu mutlu gününde yalnız bırakmayan isimler oldu.

Magazin 18-07-23 17:29

Kimse beklemiyordu! MasterChef All Star'da şoke eden eleme! İlk veda eden o oldu

MasterChef All Star'da sezonun ilk eleme heyecanı yaşandı. Ana kadroya seçilen yarışmacılar Sergen ve Eray'ın kaptanlığında yarıştılar. İlk haftadan potaya giren Rıfat, Eray, Batuhan, Gamze, Mert, Berker ve Güzide arasından elenen yarışmacı belli oldu.

Magazin 17-07-23 00:22
ele

MasterChef'te kim kazandı, hangi yarışmacı? MasterChef All Star ana kadroya giren 20. yarışmacı!

MasterChef All Star ile ilgili internette yapılan araştırmalar hız kazandı. Şimdiye kadarki tüm sezonlarda başarılı olan yarışmacılar, All Star'a girebilmek için ter döküyor. MasterChef All Star 14 Haziran'da başladı. Ana kadroya girmeye hak kazanan yarışmacılar sırasıyla Güzide, Suna, Eda,Batuhan, Rıfat, Sefa, Tanya, Esra, Eray,Berker, Sergen, Burcu, Tahsin, Dilara, Mert, Çağatay, Ayaz ve Gamze olmuştu. Peki, MasterChef'te kim kazandı, hangi yarışmacı? MasterChef All Star ana kadroya kim girdi?

Magazin 07-07-23 08:22

Üç Kız Kardeş sezon finali ne zaman? Bu akşam yeni bölüm var mı? İşte Üç Kız Kardeş sezon finali ve Kanal D yayın akışı

Üç Kız Kardeş dizisi Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Her hafta salı akşamları ekrana gelen dizi, büyük bir izleyici kitlesine sahip. Kadrosunda İclal Aydın, Özgü Kaya, Berker Güven, Almila Ada, Veda Yurtsever ve Ayçin İnci gibi isimleri bulunduran Üç Kız Kardeş bu akşam yeni bölümü ile Kanal D'de olacak. Peki, Üç Kız Kardeş sezon finali ne zaman? Bu akşam yeni bölüm var mı? İşte Üç Kız Kardeş sezon finali ve Kanal D yayın akışı...

Magazin 13-06-23 19:40

Üç Kız Kardeş bu akşam yok mu, neden yok? Üç Kız Kardeş dizisi yeni bölüm ne zaman? 16 Mayıs 2023 Kanal D yayın akışı

Üç Kız Kardeş dizi neden yok sorusu merak edildi. Başrollerini Özgü Kaya, Berker Güven, İclal Aydın, Veda Yurtsever gibi isimlerin paylaştığı Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümü Kanal D'nin 16 Mayıs 2023 tarihli yayın akışı listesinde yer almadı. Diziyi seyretmek isteyenler Üç Kız Kardeş'in yeni bölümüne ilişkin sorgulamalarına hız kazandırdı. Peki, Üç Kız Kardeş bugün var mı, yok mu, neden yok? Üç Kız Kardeş dizisi yeni bölüm ne zaman?

Magazin 16-05-23 18:41

Üç Kız Kardeş'e bomba transfer! Bakın Türkan'ın yeni aşkı kim olacak

Oyuncuları arasında Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya gibi isimlerin yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisi her hafta salı akşamları ekrana geliyor. Özgü Kaya’nın Türkan’a, Berker Güven’in Somer’e hayat verdiği sevilen diziye ünlü bir isim dahil oldu.

Magazin 03-05-23 15:58

'Yogi' için sürekli eve gelip, fotoğraf çektirdiler! Çocuktan farkı yok”

Gümüşhane’de yaşayan Okan Berker dağlık alanda gezinti yaptığı sırada yavru ayı buldu. Yetkililer, Berker'in ayıyı bulunduğu yere bırakmasını istedi ancak bitkin durumda olduğu için onun bırakmaya gönlü el vermedi. Okan Berker, bebek bezi bağlayarak ‘Yogi’ ismini verdiği yavru ayıyı evinde beslemeye başladı. Komşularının sürekli eve gelerek ayıyla oyun oynayıp fotoğraf çektiklerini söyleyen Berker, "Çocuktan bir farkı yok aynı çocuk gibi." dedi.

Haber 02-04-23 12:19

Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven'in sevgilisini duyunca çok şaşıracaksınız! Kendisinden 13 yaş büyük ünlü isimle...

Başrollerini Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Reha Özcan ve İclal Aydın'ın paylaştığı Üç Kız Kardeş dizisinde Somer karakterine hayat veren Berker Güven oyunculuğu ve yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ünlü ismin özel hayatı da merak ediliyor. Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven'in sevgilisinin kim olduğunu duyan inanmıyor...

Magazin 28-02-23 16:57

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya estetiksiz haliyle sosyal medyada gündem oldu! ''Kafa nakli yapmış''

Başrollerini Almila Ada, Berker Güven ve Melisa Berberoğlu ile paylaştığı Üç Kız Kardeş dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu Özgü Kaya'nın estetiksiz hali, sosyal medyanın diline düştü. Çene estetiği yaptırdığı görülen Özgü Kaya'ya çok sayıda yorum yapıldı.

Magazin 12-10-22 12:46

Üç Kız Kardeş'in Sadık'ı Reha Özcan'ın kardeşini görenler inanamadı! Cennet Mahallesi'nin yıldızı çıktı

İclal Aydın'ın aynı adlı eserinden uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, İclal Aydın ve Berker Güven gibi isimlerin paylaştığı Üç Kız Kardeş dizisi, salı akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer almaya devam ediyor. Üç Kız Kardeş dizisinde 'Sadık' karakterine hayat veren Reha Özcan'ın kardeşi de çok ünlü çıktı.

Magazin 05-10-22 12:35

Kourtney Kardashian'dan kocasına seks yasağı! Çıplak pozla duyurdu

Bir süredir kocası Travis Berker ile çocuk isteyen Kourtney Kardashian bebek yapmak için mücadeleye vermeyi durdurduğunu açıkladı. Kardashian ayrıca daha önce cinsel ilişki orucuna girip zorlandığı kocasına seks yasağı koyacağını da açıkladı. Bu açıklamalar için çıplak poz veren Kourtney Kardashian olay oldu.

Magazin 13-09-22 13:33

Berker Güven kendisinden 14 yaş büyük sevgilisi Nihal Yalçın'ı öpücüklere boğdu

Üç Kız Karderş'in Somer'i Berker Güven' kendisinden 14 yaş büyük Nihal Yalçın ile bir süredir aşk yaşıyor. Birlikte görüntülenen ikili samimi pozlar verdi. Berker Güven, sevgilisi Nihal Yalçın'ı öpücüklere boğdu.

Magazin 12-09-22 09:21

Çiçeği burnunda gelin Kourtney Kardashian seksi geceliği denize atladı

Kourtney Kardashian, sevgilisi Travis Berker ile evlendikten sonra çocuğu Reign ile İtalya'da yat keyfi yapmaya başladı. Sabah eşi ile yatın güvertesine çıkan Kourtney siyah tül geceliği ile bir anda kendini denize attı.

Magazin 25-05-22 11:58

Üç Kız Kardeş sezon finali mi yapıyor? Üç Kız kardeş dizisi sezon finali ne zaman? Kaçıncı bölümde sezon finali yapacak?

Üç Kız Kardeş sezon finali tarihi televizyon izleyicileri tarafından merak konusu oldu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan dizi 22 Şubat'ta Kanal D izleyicisiyle buluşmuştu. Reha Özcan, Berker Güven, Almila Ada ve İclal Aydın'ın başrollerini paylaştığı dizinin sıkı takipçileri, Üç Kız Kardeş sezon finali mi yapıyor? Üç Kız kardeş dizisi sezon finali ne zaman? Kaçıncı bölümde sezon finali yapacak? soru ve konu başlıklarını internette araştırıyor. İşte konuya ilişkin detaylar...

Magazin 11-05-22 14:05

Üç Kız Kardeş 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Türkan ve Somer'in sürpriz yakınlaşması

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş 7. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Üç Kız Kardeş'in 8. yeni bölümünden de ilk fragman yayınlandı. Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven ve Özgü Kaya'nın başrollerde oynadığı Üç Kız Kardeş'in yeni bölümünde Türkan ve Somer arasında buzlar eriyor. Somer'in "Sen bana aşık mısın?" sözleri dikkat çekiyor.

Magazin 06-04-22 02:20

Üç Kız Kardeş 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Türkan ve Somer büyük şok yaşıyor!

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'in 7. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven ve Özgü Kaya'nın başrollerde oynadığı Üç Kız Kardeş'te Somer büyük bir şok yaşıyor. Somer gittikçe Türkan'a ısınmaya başlamıştır. Mine'ye de kızgın olduğundan dolayı ondan ayrılmak istediğini ve Türkan'a bulaşmaması gerektiğini söyler. Mine'nin ise bambaşka bir planı vardır.

Magazin 01-04-22 02:19

Üç Kız Kardeş 7. bölüm fragmanı yayınlandı! Türkan ve Somer arasında romantik anlar

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş 6. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven ve Özgü Kaya'nın başrollerde oynadığı Üç Kız Kardeş'in 7. bölüm fragmanı da yayınlandı. Üç Kız Kardeş yeni bölümde kızlar adeta aşk sarhoşu oluyor. Üç kardeş de aşkın kokusuyla sarhoş olmuşlardır. Mutlulukları gözlerinden okunur. Türkan ve Somer de gittikçe yakınlaşmaya başlar.

Magazin 30-03-22 02:35

Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven'in sevgilisini gören inanamadı! Kendisinden 13 yaş büyük oyuncu çıktı

İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, ilk bölümünden itibaren seyirciden tam puan aldı. Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan'ın eşi Somer'e hayat veren yakışıklı oyuncu Berker Güven hakkında şaşırtan bir detay ortaya çıktı.

Magazin 09-03-22 12:57

Üç Kız Kardeş 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Türkan ve Somer boşanıyor mu?

Kanal D'nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş 1. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven ve Özgü Kaya'nın başrollerde oynadığı Üç Kız Kardeş'in 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. Çekimleri Ayvalık ve Cunda'da yapılan Üç Kız Kardeş'in yeni bölümünde Somer baba olacağını öğreniyor. Diğer yandan ise Türkan, Somer'den boşanmak istiyor.

Magazin 23-02-22 02:19

Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven kimdir? Berker Güven nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı?

Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven dizinin ilk bölüm fragmanını izleyen kişiler tarafından merak konusu oldu. Ünlü oyuncu ve yazar İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'te Somer karakterine hayat veren Berker Güven'in hayatı ve biyografisi dizinin ilk bölümü yayınlanmadan internette araştırılmaya başlandı. Peki Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven kimdir? Berker Güven nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı? İşte Berker Güven'in biyografisi ve oynadığı yapımlar...

Magazin 22-02-22 19:29

Üç Kız Kardeş 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Üç Kız Kardeş dizisi ne zaman başlıyor?

Kanal D'nin yeni sezondaki iddialı yapımı Üç Kız Kardeş dizisinin 1. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven ve Özgü Kaya'nın başrollerde oynadığı Üç Kız Kardeş dizisinde birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesi anlatılacak. İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan dizinin çekimleri ise Ayvalık'ta yapılıyor.

Magazin 04-02-22 02:33

Üç Kız Kardeş dizisi ne zaman başlıyor? Üç Kız Kardeş'ten ilk fragman yayınlandı

Kanal D'nin yeni sezondaki iddialı yapımı Üç Kız Kardeş dizisinden ilk görüntüler yayınlandı. Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven ve Özgü Kaya'nın başrollerde oynadığı Üç Kız Kardeş dizisinde birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesi anlatılacak. İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan dizinin çekimleri ise Ayvalık'ta yapılıyor.

Magazin 24-01-22 02:41

Paketli gıda 20 dakikada çürük riskini artırıyor

Medipol Mega Üniversite Hastanesi Diş Hekimi Dr. Özlem Berker: - "Düzenli diş hekimi kontrollerine gitmeliyiz. Çünkü hekim tarafından uygulanacak kontrollü flor uygulamaları şeker tahribatlarını minimalize eder"

Yurthaber 21-01-22 10:26

Berker Güven, Üç Kız Kardeş dizisiyle ekranlara dönüyor!

İclal Aydın'ın satış rekorları kıran kitabı Üç Kız Kardeş, televizyon dizisi oluyor. Üç kardeşin hayatını anlatacak olan dizinin kadrosuna, son olarak Zalim İstanbul'da rol alan Berker Güven de katıldı.

Magazin 17-11-21 02:28

Nihal Yalçın kendisinden 13 yaş küçük oyuncu sevgilisi Berker Güven’le görüntülendi

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin ödül töreninde Tamer Karadağlı ile yaşadığı gerilim sonrası uzun süre konuşulan Nihal Yalçın, haftalar sonra ilk kez ortaya çıktı. Nihal Yalçın kendisinden 13 yaş küçük sevgilisi Berker Güven'le görüntülendi.

Magazin 06-11-21 01:35

Nihal Yalçın'ın kendisinden 14 yaş küçük sevgilisi Berker Güven paylaştı

Tamer Karadağlı ile yaşadığı olayla gündemde olan Nihal Yalçın’a bir destek de kendisinden 14 yaş küçük oyuncu sevgilisi Berker Güven'den geldi.

Magazin 11-10-21 14:55

Coğrafi işaret tescilli Çağlayancerit cevizinde hasat mesaisi

Çağlayancerit Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Barak: - "İlçemizde 30 bin dekar alanda ceviz yetiştiriciliği yapılıyor" - Ceviz üreticisi Ömer Berker: - "20 yıl önce Çağlayancerit'in 4'te 3'ü Çukurova'ya pamuğa giderdi. Ama şimdilerde kendi işlerine dönerek kendi üretimini yapıyor"

Yurthaber 11-09-21 11:03

Berker Bülbüloğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Berker Bülbüloğlu ne iş yapıyor?

1988'de Ankara’da doğan Berker Bülbüloğlu, ilk, orta ve lise tahsiline ODTÜ Koleji’nde devam etmesinin ardından 2013’te Los Angeles Devry Üniversitesi’nden İşletme bölümünden mezun oldu.

Finans 02-09-21 13:51

Nihal Yalçın kimdir ve kaç yaşında? Sevgilisi kim? İşte Nihal Yalçın ödülleri...

Nihal Yalçın, kendisinden 14 yaş küçük sevgilisi Berker Güven ile tatilde dudak dudağa görüntülendi. Nihal Yalçın Kurtlar Vadisi Pusu, Ay Lav Yu, Avrupa Yakası, Yol Ayrımı gibi projelerde yer aldı. Öte yandan başarılı oyunculuğu ile birçok ödülü almaya hak kazandı.

Magazin 15-07-21 16:11

Berker Güven kimdir? Berker Güven nereli ve kaç yaşında? Sevgilisi kim?

Berker Güven kendisinden 14 yaş büyük sevgilisi Nihal Yalçın ile tatilde dudak dudağa görüntülendi. Türk oyuncu olan Berker Güven, oyunculuk kariyeri boyunca birçok projede yer aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünden mezun oldu.

Magazin 15-07-21 15:44

Nihal Yalçın genç sevgilisi Berker Güven'le dudak dudağa!

Nihal Yalçın önceki gün kendisi gibi oyuncu olan Berker Güven’le Gümüşlük’te ilk kez dudak dudağa görüntülendi.

Magazin 15-07-21 12:05

İş seyahatine çıkmaktan sıkılan çift şaşırtıcı bir çözüm üretti! Otobüsü eve çevirerek yaşamaya başladılar

İzmir’de işleri sebebiyle sıklıkla seyahate çıkmak zorunda kalan çift, konaklama sıkıntılarına şaşırtıcı bir çözüm geliştiler. Kalite danışmanlığı yapan Berker ve Meftune Tekbilek çifti, otobüs satın alarak onu eve dönüştürdüler.

Trend 06-07-21 15:14

Alev Alev dizisi bitiyor mu? Alev Alev final bölümü ne zaman?

Show TV'de yayınlanan Alev Alev dizisi final yaparak ekrana veda edecek. Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ve usta oyuncu Zuhal Olcay'ın başrollerde oynadığı Alev Alev dizisinin final tarihi de belli oldu.

Magazin 21-05-21 02:36

Kaymakam ve belediye başkanından denetim

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Kaymakamı Berker Çırak ve Belediye Başkanı Zekiye Tekin, kontrollü normalleşme sürecinde açılan iş yerlerini denetledi.Yapılan denetim sonrası bir açıklama yapan Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Türkiye’nin bir çok ilinde kontrollü normalleşme sürecinde bir çok işyerinin açıldığı belirtti.

Yurthaber 06-03-21 11:19

Bozcaarmut Göleti ve Küçükelmalı Tabiat Parkı’nda kamp çadırı kurmak, piknik yapmak yasağı devam edecek

Pazaryeri İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, Bozcaarmut Göleti ve Küçükelmalı Tabiat Parkı’nda kamp çadırı kurmak, piknik yapmak yasağının devamına karar verdi.Kurul, Pazaryeri Kaymakamı Berker Çırak başkanlığında toplanarak, ilçedeki kontrollü sosyal hayat süreci ile ilgili kararlar alındı.

Yurthaber 04-03-21 12:06

Kaymakam Çırak yüz yüze eğitim başlayan okulu ziyaret etti

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde Kaymakamı Berker Çırak, 15 şubatta yüz yüze eğitimin başladığı Kınık Köyü İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti.Yüz yüze eğitimin başlaması ile birlikte tam zamanlı eğitimin verildiği okulu ziyaret eden Pazaryeri Kaymakamı Çırak, okul idarecilerinden okulun genel durumu hakkında bilgiler aldı.

Yurthaber 26-02-21 11:50

Karabük’te 2020 yılında 3 bin 295 kişi işe yerleştirildi

Karabük’te İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Vali Fuat Gürel başkanlığında gerçekleştirildi.Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda istihdam ve mesleki eğitim politikalarının oluşturulması, istihdamı koruyucu, geliştirici ve işsizliği önleyici tedbirler ile uygulanacak aktif işgücü programlarının belirlenmesi, istihdam etkinliklerinin ve mesleki eğitim uygulamalarının izlenmesi ve değerlendirilmesine yönelik çalışmalar konuşuldu.Toplantıya Vali Gürel’in yanı sıra Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Çalış, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile kurul üyeleri katıldı.Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından sunulan 2020 yılı faaliyet raporunda; 3 bin 295 kişinin işe yerleştirildiği, bu kişilerden 16’sının engelli olduğu, 125 kişinin mesleki eğitim kurslarından bin 281 kişinin İşbaşı Eğitim Programından faydalandığı, 6 bin 118 kişinin kısa çalışma ödeneğinden faydalandığı, 3 bin 687 kişinin nakdi ücret desteğinden faydalandığı ifadeleri yer aldı.Toplantıda, 2021 yılında yapılması planlanan çalışmalar ve program kapsamında engelli ve eski hükümlü hibe destekleri, istihdam ve mesleki eğitim politikalarının oluşturulması, istihdamı koruyucu, geliştirici ve işsizliği önleyici tedbirler ile uygulanacak aktif iş gücü programlarının belirlenmesi, istihdam etkinliklerinin ve mesleki eğitim uygulamalarının değerlendirmesine yönelik bilgiler paylaşıldı.

Yurthaber 28-01-21 15:25

İl Göç Kurulu toplantısı Vali Gürel başkanlığında yapıldı

Karabük’teki kamu kurum ve kuruluşları, belediyeler, ticaret odası, sivil toplum kuruluşları ile üniversitelerin katılımıyla düzenlenen ve uyum faaliyetlerinin planlanıp yürütüldüğü İl Göç Kurulu toplantısı Vali Fuat Gürel başkanlığında gerçekleştirildi.Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen İl Göç Kurulu toplantısına Vali Fuat Gürel’in yanı sıra Vali Yardımcısı Ahmet Karatepe, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile STK temsilcileri katıldı.Toplantıda İl Göç İdaresi Müdürü Osman Dorkaç tarafından, Göç Tanımı, YİMER 157 (Yabancılar İletişim Merkezi), Karabük’te ikamet etmekte olan Uluslararası Koruma, Geçici Koruma ve İkamet İzni sahibi misafirlere dair istatistikler, kolluk kuvvetleri tarafından yakalanan düzensiz göçmen istatistikleri, ildeki kurumların misafirlere yönelik olarak verdikleri hizmetlere ait istatistikler ve İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nün misafirlere yönelik olarak yapmış olduğu uyum faaliyetlerini içeren detaylı bir sunum yapıldı.Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesi ve kurul üyelerinin uyum konusuna ilişkin görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

Yurthaber 23-12-20 18:01

Çilek üreticileri bilgilendirildi

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde çilek üretiminin arttırılması için bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.Pazaryeri Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleşen bilgilendirme toplantısında Pazaryeri Kaymakamı Berker Çırak, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Serdar Sert, Ziraat Odası Başkanı Harun İphar, ilçedeki çilek üreticileri ile bir araya geldi.

Yurthaber 22-12-20 11:09

Vakıflar Bölge Müdürü Emek, Kara Mustafa Paşa Camii’nde incelemelerde bulundu

Bursa Vakıflar Bölge Müdürü Mustafa Emek, Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde restorasyonu gerçekleşecek Kara Mustafa Paşa Camii’nde incelemelerde bulundu.Bursa Vakıflar Bölge Müdürü Mustafa Emek, İlçe Kaymakamı Berker Çırak ve Belediye Başkanı Zekiye Tekin, eşliğinde Kara Mustafa Paşa Camii için hazırlanan projeyi yerinde değerlendirdiler.

Yurthaber 16-12-20 13:58

Vakıflar Bölge Müdürü Emek, Kara Mustafa Paşa Camii’nde incelemelerde bulundu

Bursa Vakıflar Bölge Müdürü Mustafa Emek, Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde restorasyonu gerçekleşecek Kara Mustafa Paşa Camii’nde incelemelerde bulundu.Bursa Vakıflar Bölge Müdürü Mustafa Emek, İlçe Kaymakamı Berker Çırak ve Belediye Başkanı Zekiye Tekin, eşliğinde Kara Mustafa Paşa Camii için hazırlanan projeyi yerinde değerlendirdiler.

Yurthaber 16-12-20 13:58

Milli cimnastikçilerin altın madalya gururu

Ritmik cimnastikte Türkiye'ye Avrupa şampiyonluğunu getiren milli sporculardan Duygu Doğan, Azra Akıncı, Peri Berker ve Eda Asar, Türk cimnastik tarihine bir ilki yaşatmanın gururunu yaşıyor.

Spor 04-12-20 16:21

Pazaryeri’nde kadınlara KADES hakkında bilgi verildi

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde Kadın Destek Uygulaması (KADES) hakkında Psikolog Berna Belen tarafından eğitim verildi.Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda gerçekleşen eğitim seminerine İlçe Kaymakamı Berker Çırak ve ilçe protokolü katıldı.

Yurthaber 26-11-20 11:17

Berker Başmanav 'MasterChef'te aşk var' dedi! Uğur Yılmaz Deniz ve Tanya Kilitkayalı gündem oldu

Mücbir Sebepler'e katılan Berker Başmanav'ın 'MasterChef'te aşk var' sözleri ortalığı karıştırdı! Sosyal medyada diskalifiye olan Uğur Yılmaz Deniz ve Tanya Kilitkayalı'nın sevgili olduğu iddiası yer aldı. MasterChef Tanya neden nişanlısından ayrıldı?

Magazin 23-11-20 16:36

Alev Alev dizisi 3. bölümden ön izleme sahnesi yayınlandı! Rüya ve Ömer'in mahalle turu! Alev Alev 2. son bölümde neler oldu?

Show TV'de ekrana gelen Alev Alev dizisinin 3. yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Rüya ile Ömer'in Yedikule sokaklarından geçtiği sahnede önlerine çıkan mahalleli çocuklarla Ömer'in yaşadığı konuşma Rüya'nın yüzünü güldürüyor. Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ve Zuhal Olcay'ın başrollerde oynadığı Alev Alev 3. bölümüyle 19 Kasım Perşembe akşamı ekrana gelecek.

Magazin 16-11-20 02:09