Berker Güven Haberleri Ve Son Dakika Berker Güven Haberleri

Berker Güven Haberleri Ve Son Dakika Berker Güven Haberleri

Birçok yapımda yer alan ancak adını Zalim İstanbul dizisi ile duyuran Berker Güven, 1994 yılında İzmir'de dünyaya geldi.

İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim bölümü okuyan Güven, Yen adlı tiyatro oyununda gösterdiği performans ile 22. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyuncu Ödülleri ile Üstün Akmen Genç Oyuncu Ödülü'ne layık görüldü.

Berker Güven, 1.80 metre boyunda ve kilosu ise 77’dir.

Oyunculuk deneyimini ilk olarak Babam filmi ile 2017 yılında yaşayan Berker Güven, yine aynı yıllarda Vatanım Sensin dizisi ve Babam filminde rol aldı.

Babam filminde zihinsel engelli Arif rolünü canlandırdı. Genç oyuncu Berker Güven, bu rolü için uzun bir süre Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı'na giderek hazırlandı.

Berker Güven Haberleri

Üç Kız Kardeş bu akşam yok mu, neden yok? Üç Kız Kardeş dizisi yeni bölüm ne zaman? 16 Mayıs 2023 Kanal D yayın akışı

Üç Kız Kardeş dizi neden yok sorusu merak edildi. Başrollerini Özgü Kaya, Berker Güven, İclal Aydın, Veda Yurtsever gibi isimlerin paylaştığı Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümü Kanal D'nin 16 Mayıs 2023 tarihli yayın akışı listesinde yer almadı. Diziyi seyretmek isteyenler Üç Kız Kardeş'in yeni bölümüne ilişkin sorgulamalarına hız kazandırdı. Peki, Üç Kız Kardeş bugün var mı, yok mu, neden yok? Üç Kız Kardeş dizisi yeni bölüm ne zaman?

Magazin 16-05-2023 18:41

Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven'in sevgilisini duyunca çok şaşıracaksınız! Kendisinden 13 yaş büyük ünlü isimle...

Başrollerini Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Reha Özcan ve İclal Aydın'ın paylaştığı Üç Kız Kardeş dizisinde Somer karakterine hayat veren Berker Güven oyunculuğu ve yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ünlü ismin özel hayatı da merak ediliyor. Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven'in sevgilisinin kim olduğunu duyan inanmıyor...

Magazin 28-02-2023 16:57

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya estetiksiz haliyle sosyal medyada gündem oldu! ''Kafa nakli yapmış''

Başrollerini Almila Ada, Berker Güven ve Melisa Berberoğlu ile paylaştığı Üç Kız Kardeş dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu Özgü Kaya'nın estetiksiz hali, sosyal medyanın diline düştü. Çene estetiği yaptırdığı görülen Özgü Kaya'ya çok sayıda yorum yapıldı.

Magazin 12-10-2022 12:46

Üç Kız Kardeş sezon finali mi yapıyor? Üç Kız kardeş dizisi sezon finali ne zaman? Kaçıncı bölümde sezon finali yapacak?

Üç Kız Kardeş sezon finali tarihi televizyon izleyicileri tarafından merak konusu oldu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan dizi 22 Şubat'ta Kanal D izleyicisiyle buluşmuştu. Reha Özcan, Berker Güven, Almila Ada ve İclal Aydın'ın başrollerini paylaştığı dizinin sıkı takipçileri, Üç Kız Kardeş sezon finali mi yapıyor? Üç Kız kardeş dizisi sezon finali ne zaman? Kaçıncı bölümde sezon finali yapacak? soru ve konu başlıklarını internette araştırıyor. İşte konuya ilişkin detaylar...

Magazin 11-05-2022 14:05

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya bikinili pozlarıyla nefes kesti! 'Cennetten mi düştün?'

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, ilk bölümünden itibaren izleyiciden tam puan aldı. Üç Kız Kardeş'te evin en büyük kızı Türkan'a hayat veren güzel oyuncu Özgü Kaya, bikinili pozlarıyla takipçilerini mest etti.

Magazin 23-03-2022 17:50

Üç Kız Kardeş'in Mine'si Nazlı Senem Ünal bakın kim çıktı! Meğer Yılmaz Erdoğan'ın...

Başrollerini Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, İclal Aydın ve Reha Özcan'ın paylaştığı Üç Kız kardeş dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve heyecan verici hikayesiyle kısa sürede büyük bir hayran kitlesi kazandı. Üç Kız Kardeş dizisinde hayat verdiği 'Mine' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Nazlı Senem Ünal bakın kim çıktı.

Magazin 09-03-2022 16:11

Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven kimdir? Berker Güven nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı?

Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven dizinin ilk bölüm fragmanını izleyen kişiler tarafından merak konusu oldu. Ünlü oyuncu ve yazar İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'te Somer karakterine hayat veren Berker Güven'in hayatı ve biyografisi dizinin ilk bölümü yayınlanmadan internette araştırılmaya başlandı. Peki Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven kimdir? Berker Güven nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı? İşte Berker Güven'in biyografisi ve oynadığı yapımlar...

Magazin 22-02-2022 19:29

Berker Güven, Üç Kız Kardeş dizisiyle ekranlara dönüyor!

İclal Aydın'ın satış rekorları kıran kitabı Üç Kız Kardeş, televizyon dizisi oluyor. Üç kardeşin hayatını anlatacak olan dizinin kadrosuna, son olarak Zalim İstanbul'da rol alan Berker Güven de katıldı.

Magazin 17-11-2021 02:28

Nihal Yalçın kendisinden 13 yaş küçük oyuncu sevgilisi Berker Güven’le görüntülendi

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin ödül töreninde Tamer Karadağlı ile yaşadığı gerilim sonrası uzun süre konuşulan Nihal Yalçın, haftalar sonra ilk kez ortaya çıktı. Nihal Yalçın kendisinden 13 yaş küçük sevgilisi Berker Güven'le görüntülendi.

Magazin 06-11-2021 01:35

Nihal Yalçın'ın kendisinden 14 yaş küçük sevgilisi Berker Güven paylaştı

Tamer Karadağlı ile yaşadığı olayla gündemde olan Nihal Yalçın’a bir destek de kendisinden 14 yaş küçük oyuncu sevgilisi Berker Güven'den geldi.

Magazin 11-10-2021 14:55

Melisa Şenolsun ve Ebru Şahin arasındaki ilişkiyi duyan şaşıp kalıyor!

Masumlar Apartmanı'nda hayat verdiği 'Rüya' karakteriyle adından söz ettiren Melisa Şenolsun'un, kariyerinin henüz başlarındayken ünlü oyuncu Ebru Şahin ile rol arkadaşı olduğunu biliyor muydunuz?

Magazin 28-09-2021 10:59

Nihal Yalçın kimdir ve kaç yaşında? Sevgilisi kim? İşte Nihal Yalçın ödülleri...

Nihal Yalçın, kendisinden 14 yaş küçük sevgilisi Berker Güven ile tatilde dudak dudağa görüntülendi. Nihal Yalçın Kurtlar Vadisi Pusu, Ay Lav Yu, Avrupa Yakası, Yol Ayrımı gibi projelerde yer aldı. Öte yandan başarılı oyunculuğu ile birçok ödülü almaya hak kazandı.

Magazin 15-07-2021 16:11

Berker Güven kimdir? Berker Güven nereli ve kaç yaşında? Sevgilisi kim?

Berker Güven kendisinden 14 yaş büyük sevgilisi Nihal Yalçın ile tatilde dudak dudağa görüntülendi. Türk oyuncu olan Berker Güven, oyunculuk kariyeri boyunca birçok projede yer aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünden mezun oldu.

Magazin 15-07-2021 15:44

Nihal Yalçın genç sevgilisi Berker Güven'le dudak dudağa!

Nihal Yalçın önceki gün kendisi gibi oyuncu olan Berker Güven’le Gümüşlük’te ilk kez dudak dudağa görüntülendi.

Magazin 15-07-2021 12:05

Alev Alev yeni bölüm fragmanı! Cemre büyük bir risk alıyor

Show TV'nin sevilen dizisi Alev Alev 20. yeni bölümü ile bu akşam seyircilerin karşısına çıkıyor. Yeni bölüm fragmanında Cemre', mücadelesinden vazgeçtiğini söyleyerek şaşırtıyor ve Çelebi'den isteği kafalarda soru işareti bırakıyor. Ömer ile Rüya ilişkilerinde ciddi bir sorun yaşarken, Arzu'nun "İskender sana aşık oldu!" sözleri karşısında Çiçek'in ne diyeceği merakla bekleniyor.

Magazin 25-03-2021 10:59

Zalim İstanbul'un Nedim'i Berker Güven yeni imajıyla şaşırttı

Zalim İstanbul dizisinin Nedim'i Berker Güven imajını yeniledi. Koronavirüs nedeniyle çekimleri iptal edilen Zalim İstanbul'un yıldızı Berker Güven, yeni imajını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Magazin 02-04-2020 23:10

Genç oyuncu Berker Güven 'Ölümü kabul ediyorum' paylaşımıyla korkuttu

Zalim İstanbul dizisinin sevilen oyuncularından Berker Güven'in sosyal medya hesabından yaptığı "Ölümü kabul ediyorum" paylaşımı herkesi korkuttu.

Magazin 04-01-2020 10:12

Zalim İstanbul'a Nedim rolündeki Berker Güven damga vurdu! Zalim İstanbul 2. yeni bölüm fragmanı izle!

Kanal D'de geçen hafta ilk bölümüyle ekrana gelen Zalim İstanbul dizisinde Berker Güven’in canlandırdığı Nedim karakteri çok konuşuldu. Agah Beyin felç geçirmiş ve tekerlekli sandalyeye mahkum yeğeni "Nedim" karakterine hayat veren Berker Güven, rolüne hazırlanmak için bu durumda olan hastalar ile bir araya gelerek onlarla vakit geçirdi. Peki Zalim İstanbul 2. yeni bölümde neler olacak? İşte Zalim İstanbul 2. yeni bölüm fragmanı.

Magazin 06-04-2019 02:44

Vatanım Sensin'in genç yıldızı Artvinli dizisinin kadrosuna katıldı!

Avşar Film'in Kanal D için çekeceği 'Artvinli' kod adlı dizinin hazırlıkları sürüyor. İddialı dizinin oyuncu kadrosuna, Vatanım Sensin'deki rolüyle dikkat çeken genç bir oyuncu da katıldı.

Magazin 24-01-2019 21:51

Vatanım Sensin'de finale kısa süre kala o isim veda etti

Kanal D'de Haziran ayında final yapacak olan Vatanım Sensin'in 24 Mayıs Perşembe ekrana gelen 57. bölümünde bir ayrılık yaşandı. Vatanım Sensin'de Leon'un kuzeni Aleksi öldürüldü. Aleksi'yi canlandıran genç oyuncu Berker Güven de diziye 57. bölümde veda etti.

Magazin 25-05-2018 02:02