Berrak Tuzunatac Bikini Haberleri

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa kamera karşısına geçerek dans etti! Vücut hatlarını korkmadan sergiledi

Sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik olarak yaptığı paylaşımları sayesinde 730 bini aşkın takipçisi bulunan Ariella Nyssa bikini takımıyla kamera karşısına geçerek doğal vücut hatlarını gösterdi. Fenomen isim hayranlarından çekinmeden göbeğini de selülitlerini de gösterince hayranlarından tam not aldı.

Trend 2024-02-28 12:03:13

Sosyal medyada fenomeni Mia Malkova'dan ayaküstü süt banyosu! Kendisini süte buladı... Eğlenceli anlarını gösterdi

Sosyal medyada fenomeni Mia Malkova 11 milyonu aşkın takipçisiyle eğlenceli bir çekim arkası görüntülerini paylaştı. Fenomen ismin göğüs estetiğiyle yeniden şekillendirdiği vücut hatlarını ön plana çıkartan kırmızı metalik bikini takımıyla yaptığı paylaşımı beğeni topladı. Fenomen isim süt banyosu yaptığı anları hyaranlarına gösterdi.

Trend 2024-02-21 13:20:34

Seks sembolü olduğunu söylüyordu! Demi Rose bikini iplerini çözüp poz verdi! Yorum yağdı

Her fırsatta sosyal medyada bir seks sembolü olarak var olduğunu dile getiren Demi Rose iddialı pozlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Kıvrımlı model bu defa Brezilya tatilinden karelerini peş peşe paylaştı. Minik bikinisinin iplerini çözüp poz veren ünlü modele adeta yorum yağdı.

Magazin 2024-02-17 14:43:12

Dans videosuyla çok konuşulmuştu! Berrak Tüzünataç'tan açıklama geldi! Ne açmışsınız ya

Oyuncu Berrak Tüzünataç sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Tüzünataç, önceki haftalarda sosyal medya sayfasından paylaştığı dans videosuyla çok konuşulmuştu. Bebek'te görüntülenen oyuncu paylaşımının çok abartıldığını belirtti.

Magazin 2024-02-17 14:02:31

Kourtney Kardashian nerede hamile kaldığını paylaştı! Yok gibi bikini altıyla verdiği pozlara tepki yağdı! 'Bu kadar özele gerek var mıydı?'

Kardashian ailesinin en büyük çocuğu Kourtney Kardashian, bir süredir aşk yaşadığı müzisyen Travis Barker ile 2022 yılında dünyaevine girmişti. Tüp bebekten seks orucuna kadar pek çok yöntem deneyerek hamile kalmaya çalışan yıldız nerede hamile kaldığını açıkladı. Kourtney Kardashian son paylaşımıyla tepki çekti.

Magazin 14-02-24 15:12

Beyonce yeni albüm kapağıyla olay oldu! Belden aşağısına bir bakan bir daha baktı

Beyonce, Super Bowl gününde iki yeni sürpriz single'ından birinin müstehcen kapak resmini açıklayarak dudak uçuklattı. Beyonce'un bikini bölgesini metal kalple kapaması sosyal medyayı salladı.

Magazin 12-02-24 15:40

Lana Rhoades'i gören tanıyamadı! Verdiği kilolarla sosyal medyanın gündemindeydi... Yeni imajı olay oldu

Bir dönemin popüler isimlerinden olan Lana Rhoades son günlerde verdiği kilolarla gündemde. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak hayranlarının karşısına çıkan isim bir verdiği kilolarla hayranlarını endişeleniyor. Son olarak çekim için pembe bikini üstüyle kamera karşısına geçen Rhoades'in yeni imajı beğenilmedi.

Trend 08-02-24 15:40

Şeyma Subaşı kırmızı bikinisiyle poz verdi! Sosyal medyayı salladı

Son yılların en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Şeyma Subaşı, sosyal medyayı sık kullanan isimler arasında yer alıyor. Ünlü isim son paylaşımıyla da çok konuşuldu. Subaşı, kırmızı bir bikini giydiği pozlarını Instagram hesabından peş peşe paylaştı.

Magazin 05-02-24 16:35

Haziran Gecesi'nin Havin'i Naz Elmas'ın son hali şaşırttı... Oyuncu siyah bikinisiyle pozlarını paylaştı! Paylaşıma yorum yağdı

Paylaşımları ve yüzündeki değişimle sık sık gündeme gelen oyuncu Naz Elmas bu kez tekne tatilinden fotoğraflarını paylaştı. Oyuncunun giydiği siyah bikini altı ve sweatshirt dikkat çekti.

Magazin 05-02-24 13:08

Hailey Bieber sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı! Yorum yağdı

2018 yılından bu yana Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile evli olan model Hailey Bieber iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiriyor. Ünlü isim son paylaşımıyla da adından söz ettirdi. Sosyal medya hesabından beyaz bikini giydiği pozlarını paylaştı.

Magazin 03-02-24 17:27

Sosyal medya fenomeni Veronika Rajek Instagram'dan fena korktu! Göğüslerine böyle sansür uyguladı... Bikini izini mi kontrol ediyor?

Sosyal meydadan yaptığı birbirindne cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başaran Veronika Rajek yine ilginç bir pozla sevenlerinin karşısına çıktı. Fenomen isim hayranlarıyla ev hallerini paylaştı. Ancak Instagram'ın topluluk kurallarından çekinen Rajek kendi sansürünü kendisini uyguladı.

Trend 31-01-24 13:59

Yeni imajıyla çok konuşulmuştu... Bikini giyen ünlü oyuncu Gülcan Arslan kedisiyle oyun oynadığı anları paylaştı

Bir Çocuk Sevdim ve Doğduğun Ev Kaderindir dizileriyle tanınan güzel oyuncu Gülcan Arslan yaptığı cesur paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Oyuncu son olarak mavi bikini giydiği bir video paylaştı. Videoda kedisiyle oynadığı samimi ve eğlenceli anlar kameralara yansıdı.

Magazin 26-01-24 11:56

Kadın bikini tasarımı için erkek model seçtiler! Mayo şirketine tepkiler çığ gibi büyüdü... Kadınlara hakaret

Bir mayo şirketi kadın mayo ve bikini takımlarının takımı için erkek model tercih edince eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü erkek model kullanılmasını "kadınlara hakaret" olarak yorumladı.

Trend 23-01-24 11:15

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den Survivor Yiğit Poyraz ve bikini itirafı: Kıyafetlerime bile karıştığı oluyor

Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil babasına dair söyledikleriyle gündemdeydi. Bir süredir Survivor Yiğit Poyraz ile beraber olan Yasmin Erbil sevgilisinin zaman zaman kıyafetlerine karıştığını itiraf etti.

Magazin 23-01-24 09:22

Miss Turkey güzeli Şevval Şahin mayolu pozlarıyla gündem oldu! Fiziği sosyal medyanın diline düştü! 'Galeta gibi'

2018 Türkiye güzeli ünlü model Şevval Şahin özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Şahin bu defa bir marka için kamera karşısına geçti. Mayo ve bikini tanıtımı yapan Şahin'in pozları çok konuşuldu.

Magazin 20-01-24 12:13

Berrak Tüzünataç fiziğine dair yorumlara isyan etti! Memnunum kendimin bu halinden...

Berrak Tüzünataç giydiği tulumla ve verdiği pozlarla sosyal medyada gündem oldu. Güzel oyuncuya çirkin yorumlar da geldi. Fiziğine dair yapılan eleştirilerden rahatsız olan Tüzünataç "Ben yaklaşık 7-8 senedir aynı kilodayım çok da memnunum kendimin bu halinden gözüm gibi bakıyorum" dedi.

Magazin 18-01-24 12:09

Cenk Eren Berrak Tüzünataç'ın paylaşımı sonrası yazıp sildi! Türkiye zor günlerden geçiyor

Berrak Tüzünataç'ın kalça dansı ve iddialı tarzı gündemdeyken Cenk Eren'den bir paylaşım geldi. Sert ifadeler kullanan Cenk Eren paylaşımını kısa sürede silince gündem oldu.

Magazin 18-01-24 10:48

Berrak Tüzünataç kalça dansı ve tulumunun özel bölgelerindeki detayla dikkat çekti! Popon küçük yazılınca...

Bir dönem özel hayatıyla sık sık gündem olan Berrak Tüzünataç son dönemde paylaşımlarıyla ve tarzıyla dikkat çekiyordu. Güzel model ve oyuncu şimdi de ilginç tulumu ve kalça dansıyla dikkat çekti. Tüzünataç kalça yanıtıyla da olay oldu.

Magazin 17-01-24 14:43

Ünlü model Demi Rose yine şaşırtmadı... İlginç bikinisi gündem oldu! Neredeyse göğüsleri açılıyordu

Sosyal medyanın en popüler isimlerinden Demi Rose yine şaşırtmadı. Giydiği ilginç bikini dikkat çekti. Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettiren Rose, takipçileri tarafından çok beğeniliyor.

Magazin 16-01-24 17:51

Spor ve Play Station tutkusuyla bilinen ünlü Rus model Anella Miller desenli bikinisiyle sosyal medyayı salladı!

Özel hayatı ve cesur pozlarıyla sık sık gündem olan Rus model Anella Miller, son paylaşımıyla da gündem oldu. Bikini giyip kameralara poz verdi. Ünlü modelin paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 16-01-24 12:59

Leonardo Dicaprio ile yakınlaştığı öne sürülmüştü! Genç model bikinili pozlarını peş peşe paylaştı

Eski Celebs Go Dating yıldızı ve Kate Moss'un kız kardeşi Lottie Moss yaptığı yatak odası itirafıyla sosyal medyada gündem olmuştu. Ünlü isim son olarak sosyal medya hesabından pembe bir bikini giydiği pozlarını paylaştı. Pozları gündem oldu.

Magazin 12-01-24 15:35

Sosyal medya fenomeni Lele Pons canlı yayında zor anlar yaşadı! Poz vermek isterken martıların azizliğine uğradı... Bir anda bikinisinin ipi çözüldü

Venezüellalı sosyal medya fenomeni Lele Pons bir plajda poz vermeye çalıştığı anlarda hiç beklemediği bir hamleyle karşılaştı. Martı sürüsünün ortasında kalan genç kadın bir anda hayvanlardan birinin kendisine yaklaşarak bikini ipinin üstünü çözmesi üzerine şaşkınlığını gizleyemedi. Bikini üstü çıkan kadın elleriyle kapatarak son anda göğüslerinin gözükmesine engel oldu.

Trend 12-01-24 11:49

Lottie Moss doğum günü pozlarıyla olay oldu! Küçük siyah bikinisiyle dikkatleri üzerine çekti

Eski Celebs Go Dating yıldızı ve Kate Moss'un kız kardeşi Lottie Moss yaptığı yatak odası itirafıyla sosyal medyada gündem olmuştu. Ünlü isim son olarak sosyal medya hesabından saçlarını ördüğü siyah bir bikini giydiği pozlarını paylaştı.

Magazin 10-01-24 11:53

Kendall Jenner şezlongda poz vermek için şekilden şekle girdi! Bikini altı neredeyse yoktu

Yaptığı her hareketiyle gündem olan Kendall Jenner, Instagram'da paylaştığı iddialı ve cesur pozlarıyla çok konuşuluyor. Son pozlarıyla bakana bir daha baktıran Kendall Jenner minik bikinisiyle pozlar verdi. Ünlü ismin son pozlarına kısa sürede beğeni yağdı.

Magazin 09-01-24 11:46

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll, siyah bikinisiyle ayna karşısına geçti: Kıvrımlarını sergileyen fenomen adeta büyüledi!

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda tribündeki kıyafet seçimleri nedeniyle dikkatleri üzerine çekerek 'Dünyanın en seksi taraftarı' unvanına sahip olan Ivana Knöll, yeni pozlarıyla dikkat çekti. Ünlü isim siyah bir bir bikini giyip ayna karşısına geçti.

Magazin 06-01-24 12:48

Sokaklarda yarı çıplak dolaşınca gözaltına alınmıştı! Melisa Yaren Aydınalp Armağan Çağlayan'a katıldı... Sözleri tepki çekti

Bağdat Caddesi’nde bikini giyip, protesto gösterisi yapan Melisa Yaren Aydınalp, Armağan Çağlayan'a konuk oldu ve sözleriyle sosyal medyada tepki çekti. "Vücudumu ve vücudumu görmeyi seviyorum. Bu sebeple daha dar ya da daha açık kıyafetler giymek hoşuma gidiyor" diyen genç kadına ilk tepki de Demet Akalın'dan geldi.

Magazin 04-01-24 15:10

Göğüs büyütme estetiği yapmıştı! Sami Sheen shot bardaklarını göğsüne yerleştirip...

Two and a Half Men dizisiyle ünlenen başarılı oyuncu Charlie Sheen'in, kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Denise Richards ile evliliğinden doğan kızları Sami Sheen göğüs büyütme estetiğiyle gündemde. Ünlü isim göğsünü ortaya çıkaran mavi üçgen bikini üstüyle görüldü.

Magazin 02-01-24 14:28

Heidi Klum kimseyi umursamadı! Denize üstsüz giyip plajda dolaştı

Heidi Klum St Barts'ta tatil yaparken beyaz tanga bikini altından başka bir şey giymeyerek fit vücudunu sergiledi. Model yıllara meydan okuyan görüntüsünü sergilerken üstsüz şekilde etraftaki kimseyi umursamadan plajda dolaştı.

Magazin 30-12-23 08:47

Millie Bobby Brown tatilden paylaştı! Bikini altı küçük bulundu

Stranger Things'in yıldızı Millie Bobby Brown, tatilini tropik bir yerde geçiriyor. Oyuncu güneşin tadını çıkarırken bikinili bir fotoğraf paylaşmaktan kendini alamadı.

Magazin 29-12-23 07:51

Sosyal medya fenomeni Claudia Tihan bikini izlerini göstermek istedi! Bluzunu yukarı kaldırıp şortunu aşağıya indirdi

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan fenomen isim Claudia Tihan, 1.3 milyonu aşkın takipçisiyle yine cesur bir pozunu paylaştı. Bikini izlerini göstermek isteyen fenomen isim bluzunu yukarı doğru kaldırırken şortunu da aşağıya indirdi. Fenomen ismin pozu sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 19-12-23 10:27

Sosyal medya fenomeni Pauline Tantot sahilde adeta kendisinden geçti! Bikini iplerini gevşettiği anları gündem yarattı

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımları sayesinde dünya geneline yayılan geniş bir hayran kitlesine ulaşarak fenomene dönüşen Fransız model Pauline Tantot yine beğeni topladı. Fenomen isim Mauritius tatilden çekildiği pozlarla hayranlarından tam not almayı başardı.

Trend 12-12-23 13:44

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn 'kış çekimi' dedi ama bikinisiyle poz verdi! Göğüs kalıbına küçük gelen bikinisi olay oldu

Sosyal medyada 'Barbi' lakabıyla anılan sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn yarım milyonu aşkın takipçiyle yaptığı paylaşımla hayranlarının bir kez daha beğenisini kazandı. Fenomen isim pembe bikini takımını neon yeşil bere ve bir üstle tamamlamayı tercih etti. Llewellyn'in gönderisi kısa sürede hayranlarından tam not aldı.

Trend 09-12-23 10:03

Sosyal medya fenomeni Pauline Tantot yazı geri getirdi! Bikini seçimi gündem yarattı... Sosyal medya onu konuşuyor

Sosyal medyada birbirinden cesur paylaşımlara imza atarak 5 milyonu aşkın takipçiye ulaşan Pauline Tantot yine hayranlarının kalp atışlarını hızlandıran bir paylaşımla geri döndü. Fenomen isim Mauritius'taki tatilinde deniz ve güneşin tadını çıkartırken hayranlarını unutmadı ve çiçek motifli bikinisiyle poz verdi.

Trend 08-12-23 11:11

Sosyal medya fenomeni Claudia Tihan bikini izlerini göstermek isteyince açıldıkça açıldı! Uyguladığı sansür bile yeterli olmadı

Sosyal medyada 1.3 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Claudia Tihan güneşten oluşan bikini izlerini göstermek istedi. Fenomen isim son derece cesur pozu kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı.

Trend 25-11-23 13:25

Sosyal medya fenomeni Gracie Bon limitleri zorladı! Üstü sadece göğüs uçlarını örtmeye yetti... Bir gören bir daha baktı

Sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran fenomen isim Grancie Bon yine geleneğini bozmadı. Bu kez sevenlerinin karşına bir bikini üstü ve tığ işi elbisesiyle çıkarak kıvrımlarını gizlemeyi reddetti.

Trend 25-11-23 11:08

Sosyal medya fenomeni Veronika Rajek tanga bikini altına kendi kendisine sansür uyguladı! Paylaşımı gündem yaratmayı başardı

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede hayranlarının beğenisini kazanarak geniş bir hayran kitlesine ulaşan Veronika Rajek bikini takımıyla nefesleri kesti. Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımında Rajek, tanga bikini altını şeftali emojisiyle kapatmayı tercih etti.

Trend 23-11-23 15:43

Sosyal medya fenomeni Jenna Lee, ultra küçük minisiyle köprü kurmak istedi! Şekilden şekle girdiği anlar paylaştı

Sosyal medyadan yaptığı son derece cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan Jenna Lee limitleri zorlamayı seviyor. Fenomen isim son olarak hayranlarının karşısına siyah bikini takımıyla deniz kenarında köprü hareketini yapmaya çalışırken çıktı. O anlar sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 22-11-23 10:31

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn bikisine kavuştu! Bikini altının iplerini gevşeterek güneş yanığı gösterdi

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan Apollonia Llewellyn geleneğini bozmadı. Fenomen isim Los Angeles'a gidip bikinili pozuyla sevenlerinin karşısına çıktı. Fenomen ismin bikini altının iplerini oynatarak yaptığı paylaşımı gündem yarattı.

Trend 18-11-23 11:27

Berrak Tüzünataç yine çok cesur! İddialı pozlarını peş peşe paylaştı

Bir süredir televizyon ekranlarından uzak olan ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç son olarak Terzi dizisinde hayat verdiği Cemre karakteriyle adından söz ettirdi. Çağatay Ulusoy ile sevişme sahneleri uzun süre konuşulan Tüzünataç yine iddialı pozlarıyla gündem oldu. Ünlü ismin cesur pozları kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 17-11-23 10:35

Sosyal medya fenomeni Arabella Chi plaj tarzıyla nefesleri kesti! İçine hiçbir şey giyinmeyince frikik verdi... Müdahale gecikmedi

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde 1 milyon takipçiye ulaşan Arabella Chi yine hayranlarının nefeslerini kesen bir paylaşıma imza attı. Fenomen isim bikini altını gömlekle tamamlamayı tercih edince beğeni topladı. Gömleğinin içine hiçbir şey giymeyen Chi frikik verdiğini fark edince ise kendi müdahalesini kendisi yaptı.

Trend 11-11-23 11:51

Dövme modeli Amber Luke mürekkeplerini sergilemek için bikinisi giydi! Resmen vücudunda boş yer yok

Dövme modeli Amber Luke sosyal medyaya verdiği aranın ardından sessizliğini bozarak dönüş yaptı. Sosyal medyadan sıklıkla mürekkeplerini sergilediği bir paylaşım yapan fenomen isim geleneğini bozmadı ve mavi bikini takımıyla hayranlarının karşısına geçti. Luke'un paylaşımı kısa sürede sosyal medyada viral olmayı başardı.

Trend 11-11-23 11:24

Tepki çeken paylaşım! Fenomen Esra Rabia Ünal epilasyon anlarını paylaştı

Geçtiğimiz aylarda artık tesettürlü olmadığını açıklayan fenomen isim Esra Rabia Ünal gündemden düşmüyor. Sosyal medyada bikini bölgesine lazer epilasyon yaptırdığı anları paylaşan fenomen şoke etti.

Magazin 10-11-23 10:41

Gözün beyaz kısmı neden kanlanır? Göz kızarıklığına ne iyi gelir?

Göz kızarıklığı göz sağlığıyla ilgili sıkça karşılaşılan bir sorundur ve birçok farklı nedeni olabilir. Gözün beyaz kısmı yani gözlerin sklerası tipik olarak beyaz ve berrak bir görünüme sahiptir. Ancak bu beyazlık zaman zaman kanlanabilir ve göz yüzeyinde kızarıklıklar oluşabilir. Göz kızarıklığının birçok sebebi vardır ve çoğu durumda geçici bir durum olmasına rağmen bazen ciddi sağlık sorunlarının belirtisi de olabilir.

Haber 26-10-23 23:04

Bikini giydiği için uçuştan men edildi! İyi bir nedenim vardı dedi ama kimse kabul etmedi... Sosyal medyadan tepki çekti

Brezilyalı bir fenomenin havaalanına bikini ve parlak mavi peruktan başka bir şey giymeden gelmesinin ardından uçağa binmesi yasaklandı. Fenomen isim sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duruma isyan ederken kullanıcıların tepkileri de gecikmedi.

Trend 25-10-23 15:49

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll bikinisiyle ayna karşısına geçip dans etti! Kıvrak hareketleri olay yarattı

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda tribünde tercih ettiği cesur kıyafetleri sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan Ivana Knöll 3 milyonu aşın takipçisiyle eğlenceli anlarını paylaştı. Pembe bikini takımıyla ayna karşısına geçen Knöll dans ettiği anları hayranlarına gösterdi.

Trend 21-10-23 14:33

Demi Rose yine yaptı yapacağını... Bikini altı neredeyse yoktu

Sosyal medyada kıvrımlarıyla tanınan ve pozları sayesinde adından sıkça söz ettiren Demi Rose pozlarıyla yine olay oldu. Her zaman kıvrımlarını sergileyen Rose bu sefer yok gibi bikini altıyla herkesi şoke etti.

Magazin 17-10-23 15:13

Su sporlarında fenomene dönüşmüştü! Başına gelen talihsizlikten sonra utancından ne yapacağını şaşırdı

Su sporlarıyla ilgili internette paylaşım yaparak binlerce takipçi kazanan kadın sörfçü, su altı sörfü yaparken bikini altını kaybettikten sonra yüzü kızardı. Bikinisinin altının olmadığını fark ederek kıyıda havlusuna sarınan kadın bir kişinin kayıp bikini altını getirmesiyle şaşkına döndü.

Trend 14-10-23 13:52

Sosyal medya fenomeni Reislin yaz tatilini bitiremedi! Siyah bikinisiyle çekildiği selfiesi hayranlarının beğenisini topladı

Sosyal medyada yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Reislin yaz mevsiminin bitmesine rağmen tatilini bir türlü bitiremeyen isimler arasındaki yerini aldı. Fenomen isim sıcak havaları değerlendirmek için rotasını Yunanistan'a çevirdi. Fenomen isim Yunanistan'da siyah bikini takımıyla çekildiği bir selfiesini Instagram hesabından paylaştı.

Trend 07-10-23 14:36

Bülent Şakrak ile boşanmasıyla gündemde olan Ceyda Düvenci'den 'bikini' çıkışı

Ceyda Düvenci sunucusu olduğu Bambaşka Sohbetler’de özel hayatına dair de konuşuyor. Bülent Şakrak ile boşanması hakkında da ilk kez bu programda konuşan sunucu, boşanma ardından verdiği bikinili pozlara dair de çıkışıyla dikkat çekti.

Magazin 01-10-23 15:11