Berrak Tuzunatac Mayo Haberleri

Şarkıcı Zara'nın sahne tarzı çok konuşuldu! Mayo yanıtı olay oldu

Son dönemde özel hayatı ve zayıflamasıyla adından sıkça söz ettiren Zara şimdi de sahne tarzı ve açıklamasıyla gündeme geldi.

Magazin 2024-04-22 12:11:26

Khloe Kardashian plajda boy gösterdi! Bir bakan bir daha baktı

Khloe Kardashian, Turks ve Caicos'taki aile tatilinde görüntülendi. Khloe, yüzerken ve kumda uzanırken boncuklu bir elbiseyle eşleştirilmiş metalik tek parça bir mayo giydi.

Magazin 2024-04-10 08:21:36

Rakip tanımayan İBB adayı sandık başında gözaltına alındı! 30 bin TL maaş ve mayo-bikinide devrim vaatleri ses getirmedi

31 Mart yerel seçimlerinde en büyük adrenalinini bağımsız İBB adaylarından, 58 yaşındaki Yaşar Polat yaşadı. İstanbullulara 30 bin TL maaş vadeden ve mayo-bikinide devrim niteliğinde olduğunu düşündüğü bir proje geliştiren Polat sandık başına gittiğinde diğer seçmenlerin ağzı açık kaldı. Polat oracıkta gözaltına alındı; ne kendisi ne de eşi ona oy verebildi.

Haber 2024-04-03 08:47:41

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll mayo ve çizme kombiniyle büyüledi! Yaz mı kış anlayamadık

Eski Hırvatistan güzellik kraliçesi Ivana Knöll sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla hayranlarını büyüledi. Mayo ve çizme kombiniyle poz veren Knöll'ün gönderisi beğeni topladı.

Trend 2024-02-29 15:04:38

Dans videosuyla çok konuşulmuştu! Berrak Tüzünataç'tan açıklama geldi! Ne açmışsınız ya

Oyuncu Berrak Tüzünataç sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Tüzünataç, önceki haftalarda sosyal medya sayfasından paylaştığı dans videosuyla çok konuşulmuştu. Bebek'te görüntülenen oyuncu paylaşımının çok abartıldığını belirtti.

Magazin 17-02-24 14:02

Sosyal medya fenomeni Francia James nehirde keyif yaptı! Yüzmeye çalıştığı anlar ti'ye alındı... 'Boğulma dikkat et'

Sosyal medya fenomeni Francia James hayranlarını şaşırtan birbirinden ilginç paylaşımlarına devam ediyor. Fenomen isim son olarak takipçilerinin karşısına bir nehirde yüzdüğü anlarla çıktı. James'in gönderisi kullanıcıların ilgisini çekerken fenomen ismin cesur mayo seçiminden ziyade nehirde yüzme şekli daha çok konuşuldu.

Trend 16-02-24 14:20

Yıllara meydan okuyor... Ece Sükan yatağa uzanarak poz verdi!

Son olarak Netflix'in sevilen dizisi Terzi'de 'Suzi' karakterine hayat veren ünlü isim Ece Sükan son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Siyah bir mayo giyen oyuncu yatak üzerinde poz verdi.

Magazin 16-02-24 09:15

Paylaşımları müstehcen bulunuyordu! Tuğba Ekinci'den olay paylaşım

Yaptığı her açıklama, paylaştığı her poz ve sivri dilliğiyle sık sık gündem olan ünlü isimlerden biri olan Tuğba Ekinci son günlerde yaptığı paylaşımlarla tepki çekiyor. Şarkıcı son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı pozla gündeme geldi. Siyah bir mayo giyen şarkıcı oturarak poz verdi. Pozuna emojili sansür uyguladı.

Magazin 27-01-24 15:40

Kadın bikini tasarımı için erkek model seçtiler! Mayo şirketine tepkiler çığ gibi büyüdü... Kadınlara hakaret

Bir mayo şirketi kadın mayo ve bikini takımlarının takımı için erkek model tercih edince eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü erkek model kullanılmasını "kadınlara hakaret" olarak yorumladı.

Trend 23-01-24 11:15

Miss Turkey güzeli Şevval Şahin mayolu pozlarıyla gündem oldu! Fiziği sosyal medyanın diline düştü! 'Galeta gibi'

2018 Türkiye güzeli ünlü model Şevval Şahin özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Şahin bu defa bir marka için kamera karşısına geçti. Mayo ve bikini tanıtımı yapan Şahin'in pozları çok konuşuldu.

Magazin 20-01-24 12:13

Berrak Tüzünataç fiziğine dair yorumlara isyan etti! Memnunum kendimin bu halinden...

Berrak Tüzünataç giydiği tulumla ve verdiği pozlarla sosyal medyada gündem oldu. Güzel oyuncuya çirkin yorumlar da geldi. Fiziğine dair yapılan eleştirilerden rahatsız olan Tüzünataç "Ben yaklaşık 7-8 senedir aynı kilodayım çok da memnunum kendimin bu halinden gözüm gibi bakıyorum" dedi.

Magazin 18-01-24 12:09

Cenk Eren Berrak Tüzünataç'ın paylaşımı sonrası yazıp sildi! Türkiye zor günlerden geçiyor

Berrak Tüzünataç'ın kalça dansı ve iddialı tarzı gündemdeyken Cenk Eren'den bir paylaşım geldi. Sert ifadeler kullanan Cenk Eren paylaşımını kısa sürede silince gündem oldu.

Magazin 18-01-24 10:48

Berrak Tüzünataç kalça dansı ve tulumunun özel bölgelerindeki detayla dikkat çekti! Popon küçük yazılınca...

Bir dönem özel hayatıyla sık sık gündem olan Berrak Tüzünataç son dönemde paylaşımlarıyla ve tarzıyla dikkat çekiyordu. Güzel model ve oyuncu şimdi de ilginç tulumu ve kalça dansıyla dikkat çekti. Tüzünataç kalça yanıtıyla da olay oldu.

Magazin 17-01-24 14:43

Billie Eilish cinsel yönelim itirafı sonrası galada! Seksi modeli görünce dayanamadı: Ateşlisin...

ABD’li şarkıcı Billie Eilish, kadınlara da ilgisi olduğunu ilk kez açıklamasının ardından Altın Küre'de boy gösterdi. Başarılı şarkıcı Sports Illustrated mayo modelini görünce kendini tutamadı ve iltifatıyla gündem oldu.

Magazin 09-01-24 10:29

Mia Khalifa yine bildiğiniz gibi! Önce mayosuyla poz verdi sonra askılarını indirip üstsüz poz verdi... Sosyal medyayı yine sallamayı başardı

Eski yetişkin film yıldızı Mia Kahlifa sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak kısa sürede fenomene dönüştü ve dünya geneline yayılan milyonlarca takipçiye ulaştı. Sosyal medyadan sık sık cesur paylaşımlar yapan Khalifa limitleri zorlayan bir paylaşıma daha imza attı. Fenomen isim X'e (eski adıyla Twitter) bir dizi müstehcen fotoğraf gönderdi. Fenomen isim mayo askılarını indirerek üstsüz pozunu paylaşınca olay oldu.

Trend 05-12-23 10:00

Berrak Tüzünataç yine çok cesur! İddialı pozlarını peş peşe paylaştı

Bir süredir televizyon ekranlarından uzak olan ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç son olarak Terzi dizisinde hayat verdiği Cemre karakteriyle adından söz ettirdi. Çağatay Ulusoy ile sevişme sahneleri uzun süre konuşulan Tüzünataç yine iddialı pozlarıyla gündem oldu. Ünlü ismin cesur pozları kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 17-11-23 10:35

Gözün beyaz kısmı neden kanlanır? Göz kızarıklığına ne iyi gelir?

Göz kızarıklığı göz sağlığıyla ilgili sıkça karşılaşılan bir sorundur ve birçok farklı nedeni olabilir. Gözün beyaz kısmı yani gözlerin sklerası tipik olarak beyaz ve berrak bir görünüme sahiptir. Ancak bu beyazlık zaman zaman kanlanabilir ve göz yüzeyinde kızarıklıklar oluşabilir. Göz kızarıklığının birçok sebebi vardır ve çoğu durumda geçici bir durum olmasına rağmen bazen ciddi sağlık sorunlarının belirtisi de olabilir.

Haber 26-10-23 23:04

Vücut pozitifliğini doruklara çıkarttı! Kendi bedenimi o kadar çok seviyorum ki her yerde mayo giyiyorum

Sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çeken Riona O'Connor, TikTok'tan yaptığı itirafla bir kez daha gündeme gelmeyi başardı. Genç anne tüm kadınları çocuk sahibi olduktan sonra vücutlarının değişimi konusunda benimsemeye teşvik etti. Vücut şeklini benimseme güvenini kazandıktan sonra en beklemedik durumlarda bir mayo giyme isteği duyduğunu ifade eden O'Connor kendisini daha rahat ve özgür hissettiğini söyledi.

Trend 12-10-23 10:46

Emily Ratajkowski küçük bikinisiyle poz vermeye doyamadı! Bikini altının iplerini çözdü

Modellik kariyerinin yanında Hollywood’ta oyunculuğa da göz kırpan Emily Ratajkowski sosyal medya paylaşımları ve cesur tarzıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak modellik kariyerine ağırlık veren süpermodel Inamorata Woman mayo serisinden "siren" adını verdiği bikinisiyle kamera karşısına geçti.

Trend 02-09-23 13:38

Nişanlısını sokak ortasında göğsünden bıçaklayarak öldürdü! “Seni seviyorum” sesi sokakta yankılandı ama...

İngiltere’nin Londra şehrinin Richmond bölgesindeki bir sokak korkunç bir cinayete tanıklık etti. 28 yaşındaki Blaze Lily Wallace, 34 yaşındaki nişanlısı Samuel Mayo ile evlerinde kavga etmeye başladı. Nişanlı çiftin kavgası bir anda sokağa sıçradı. Wallace, nişanlısını göğsünden bıçaklayarak öldürdü.

Trend 08-08-23 10:34

Yumurta beyazı faydaları: Yumurta beyazı ne işe yarar?

Yumurta beyazı yumurta içindeki berrak ve jelatinimsi sıvıdır. Yüksek kalitede protein ve B vitaminleri içeren besleyici bir kaynaktır. Cilt sıkılaştırıcı etkisi, yağ kontrolü ve akne tedavisine yardımcı olabilir. Aynı zamanda ciltteki kırışıklıkları hafifletme ve cilt tonunu düzenleme gibi faydaları vardır. Cilt bakımında doğal bir seçenek olarak tercih edilir. Ancak cilt alerjisi olanlar öncesinde test yapmalı ve cilt bakımında diğer doğal ürünlerle birlikte kullanmalıdır.

Haber 31-07-23 16:15

Güneş yanığına iyi gelen kremler: Güneş yanıklarına ne iyi gelir, kaç günde geçer?

Güneşin sıcak kucaklayışı ve berrak mavi gökyüzü altında geçirilen keyifli saatler yaşamımıza neşe ve enerji katarken aşırı güneşe maruz kalmak da cilt sağlığımız için bazı riskler barındırır. Maalesef güneş yanıkları yaz mevsiminde sık karşılaşılan yaygın bir sorundur ve cilt üzerinde ciddi rahatsızlıklara yol açabilir. Neyse ki güneş yanıklarının hızlı ve sağlıklı bir şekilde iyileşmesine yardımcı olan çeşitli kremler ve tedavi yöntemleri bulunur.

Haber 29-07-23 20:29

Terzi'ye Çağatay Ulusoy ile Berrak Tüzünataç'ın sevişme sahnesi damga vurdu! O anlar çok konuşuldu

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Şifanur Gül ve Salih Bademci'nin paylaştığı Netflix dizisi Terzi'nin ikinci sezonu yayınlandı. Dizinin ikinci sezonuna Çağatay Ulusoy ve Berrak Tüzünataç'ın sevişme sahnesi damga vurdu. Eski sevgililerin ateşli sahnesi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 29-07-23 17:14

Deniz kenarındayken üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz hem şık hem rahat parçalar

Deniz, kum ve güneşin keyfini çıkarırken şık görünmek isteyenlere güzel bir haberimiz var! Bikini ve mayo üzerine giyilebilecek birbirinden şık ve rahat parçaları sizin için derledik. Nefes alan kumaşlardan üretilen ve farklı beden ölçülerine uygun gömlek, şort, plaj elbisesi ve pareoları inceleyebilirsiniz.

Kadin 25-07-23 16:46

Etraftaki tüm bakışları üstünüze çevirecek mayo ve bikini modelleri

Plaj stiliyle tüm dikkatleri üzerine çekmek isteyenlere harika bir haberimiz var. Sizin için birbirinden şık bikini ve mayoları bir araya getirerek bir liste hazırladık. Farklı beden tiplerine uygun mayolar ve bikinileri yüzerken ya da kumsalda zaman geçirirken giyebilirsiniz. Nefes alan kumaşlardan üretilen kıyafetler sayesinde rahatlıkla güneşlenebilir ve plaj oyunlarına dahil olabilirsiniz.

Kadin 19-07-23 17:31

Turistlerin ilgi odağı oldu! 'Bozkırın nazar boncuğu' olarak biliniyor... Dünyanın en berrak sularından birine sahip

Sivas’ın Gürün ilçesinde bulunan ve bozkırın nazar boncuğu olarak bilinen Gökpınar Gölü, turistlerin ilgi odağı oldu. ‘Doğal Akvaryum’ olarak da bilinen Gökpınar Gölü, berrak suyu ile dikkat çekiyor. 17 metre derinliğe sahip olmasına rağmen içerisinde yüzen balıkların görülebildiği gölün dünyanın en berrak sularından birine sahip olduğundan söz ediliyor.

Haber 03-07-23 12:15

Kim Kardashian minik bikinisini giyip kıvrımlarını sergiledi

Kim Kardashian, 2019'da kurduğu vücut şekillendirici korse markası SKIMS'in sıra dışı bikini ve mayo koleksiyonunu tanıttığı pozlarıyla dikkat çekmişti. Ünlü isim şimdi de minik bikinisiyle kıvrımlarını sergiledi.

Magazin 02-07-23 08:35

Her satırı korkunç! Annesi ve babası evdeyken gizlice doğum yaptı... Yeni doğan bebeğinin kafatasını ayağıyla ezip boğdu

İngiltere’nin Herefordshire bölgesinde ailesiyle birlikte yaşayan Paris Mayo isimli genç bir kadın henüz 15 yaşındayken annesi ve babası evdeyken doğum yaptı. Yeni doğan bebeğini doğarak öldüren Mayo tutuklandı. Cinayetten hüküm giyen genç kadın en az 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 27-06-23 08:14

Dua Lipa beyaz sütyeniyle poz verdi! Görenler Giymesen de olurmuş dedi

Hazırladığı mayo koleksiyonunu tanıttığı pozlarla dikkat çeken şarkıcı Dua Lipa şimdi ise kahverengi etek-ceket takımı içine girdiği beyaz sütyen ile verdiği pozlarla olay oldu. Karın kasları sık sık gündeme gelen şarkıcı Dua Lipa'nın sırrı da ortaya çıktı.

Magazin 26-06-23 08:42

Yaz aylarında deniz kum güneş üçlüsünü karşılayabileceğiniz son moda, tasarım mayo ve bikini önerileri

Modayı yakından takip eden kadınlardan mısınız? Eğer öyleyseniz dolabınızı şenlendirecek parçalar burada! 2022 senesinin yaz aylarını kasıp kavuracak, plajlara damgasını vuracak bikini ve mayo modellerini sizler için derledik. Deniz, kum ve güneş üçlüsünün keyfini çıkarırken tarz görünmek ve birbirinden güzel mayo modelleri hakkında fikir sahibi olmak istiyorsanız listemizi sonuna kadar incelemeye devam edin!

Kadin 21-06-23 10:48

Yaz tatili için şimdiden hazırlık yapanlara özel en iyi mayo ve bikini çeşitleri

Yaz, deniz ve güneş keyfi tatil planlarının vazgeçilmezi. Bu keyifli zamanlarınızı tamamlayan unsurların başında ise en iyi mayo ve bikini modelleri geliyor. Tatilinizin tadını çıkarmanın yanı sıra içinde kendinizi rahat ve güzel hissetmenizi sağlayacak olan en iyi mayo ve bikini tasarımları arasında seçim yapmak bazen zor olabiliyor. Sizler için birbirinden özel bikini ve mayo modellerini inceledik. Siz de yazın keyfini çıkarırken kendinize en uygun mayo veya bikini tasarımını seçebilirsiniz.

Kadin 19-06-23 16:56

Berrak Tüzünataç derin yırtmacıyla çömelerek poz verdi! Beğeni butonu çöktü

Bir süredir ekranlardan uzak olan Berrak Tüzünataç sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla dikkat çekiyor. Kusursuz fiziği ve güzelliğiyle sık sık gündeme gelen ünlü isim son paylaşımıyla yine olay oldu. Berrak Tüzünataç derin yırtmaçlı elbisesiyle verdiği pozlara beğeni yağdı.

Magazin 17-06-23 08:47

Burun akıntısı nasıl geçer? Sürekli burun akıntısı neden olur?

Burun akıntısı çoğu insanın hayatının bir noktasında deneyimlediği yaygın bir durumdur. Genellikle soğuk algınlığı, grip veya alerji gibi solunum yolu enfeksiyonlarıyla ilişkilendirilir. Burun akıntısı burun boşluğunun zarlarının iltihaplanması sonucu ortaya çıkar ve burun boşluğundaki mukusun artmasıyla kendini gösterir. Burun akıntısı genellikle berrak veya sarı-yeşil renkte sümüksü bir akıntı olarak kendini gösterir.

Haber 31-05-23 13:45

Tatil planı yapanlar buraya! Yaza damgasını vuracak en güzel bikini ve mayo önerileri

Havada cıvıl cıvıl bir enerji var çünkü yaz geliyor! Tatil planları yapılmaya başlandı. Destinasyonlar belirlenirken ne giyileceğine de karar vermek gerekiyor. Karar aşamasının en önemli kısmıysa elbette plajda giyilecek mayo ve bikinileri hem vücut yapısına uygun hem şıklıktan ödün vermeden seçmekten geçiyor. Peki, birlikte bu senenin trend bikini ve mayolarını incelemeye ne dersiniz?

Kadin 19-05-23 01:42

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades sosyal medyayı alev alev yaktı! Minicik bikinisiyle kendi markasını tanıttı

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades sektörden kendi isteğiyle emekliliğe ayrıldığını açıkladıktan sonra moda dünyasına yönelmişti. Kendisine ait bir iç giyim markası bulunan fenomen isim mayo ve bikini sektörüne de el atarak sosyal medya hesabının hikaye bölümünden kendi tasarımı olan son derece cesur bir bikiniyi tanıttı.

Trend 17-05-23 09:41

Akılalmaz olay! Anne ve babası evdeyken doğum yaptı... Bebeğini boğdu, cansız bedenini çöpe attı

İngiltere’nin Herefordshire bölgesinde ailesiyle birlikte yaşayan Paris Mayo isimli genç bir kadın, 15 yaşındayken doğum yaptığı ve bebeğini boğarak öldürdükten sonra çöpe attığı iddiasıyla tutuklandı. Şimdilerde 19 yaşında olan Mayo’nun olayına ilişkin olarak dava yaklaşık 4 yıldır devam ediyor.

Trend 12-05-23 13:28

Yapışkan bikini trendi akıllara durgunluk veriyor! Havuz başında giydiği tanga bikini altı olay oldu

Bikini ve mayo trendleri her sene değişim gösteriyor. Bu sene bazı markaların çıkarttığı yapışkan bikini modelleri oldukça dikkat çekiyor. Sosyal medya modeli Chloe Saxon, havuz başında giydiği iddialı yapışkan bikinisiyle hayranlarından tam not aldı.

Kadin 10-05-23 11:10

Berrak Tüzünataç yine çok iddialı! Dekolteli tarzına beğeni yağdı

Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü isim Berrak Tüzünataç sosyal medya hesabında paylaştığı cesur pozlar ile sık sık adından söz ettiriyor. Bir markanın davetinde yer alan Tüzünataç, sütyensiz kıyafetiyle mest etti.

Magazin 06-05-23 11:38

Pamela Anderson seksi pozlarıyla genç kızlara taş çıkarttı! Sosyal medyadan beğeni yağdı

ABD'li eski model ve oyuncu Pamela Anderson sosyal medya hesabından kendi plaj giyim markasının tanıtımını yapmak için yaptığı paylaşımlarla beğeni yağmuruna tutuldu. 55 yaşındaki dünyaca ünlü isim sahilde yapılan çekimlerde birbirinden farklı mayo ve bikinileri giyerek poz verdi.

Trend 04-05-23 14:01

Berrak Tüzünataç ipli bikinisiyle poz verdi sosyal medya yıkıldı

Berrak Tüzünataç, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yaz sezonunu açtı. Her fırsatta yazın gelmesini iple çektiğini söyleyen Tüzünataç, doğal güzelliğiyle görenleri bir daha baktırdı.

Magazin 30-04-23 22:32

Berrak Tüzünataç tayt tulumuyla fiziğini sergiledi! Kendime yükseldim

Bir süredir ekranlardan uzak olan Berrak Tüzünataç fit fiziğini paylaştı. Model olan Berrak Tüzünataç tayt tulumuyla fiziğini sergileyerek "Kendime yükseldim" dedi.

Magazin 21-04-23 15:12

Yaza hazır olmak isteyen kadınlar için 2023 en iyi kadın mayo modelleri

Hem spor aktivitelerinde hem de plajda rahatlıkla kullanabileceğiniz kadın mayo modelleri, farklı kesimleri ve aksesuarlarıyla şıklığınızı tamamlıyor. Yazın keyfini doyasıya çıkarırken, kadın mayo modelleri ile tarzınızı yansıtmak için yazımızı okumaya devam edin.

Haber 19-04-23 01:19

Kristal kuvars taşı faydaları nelerdir, ne anlama gelir? Kristal kuvars taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Tabiatın en yaygın minerallerinden biri olan kuvarsın bir türü olan kristal kuvars taşı, saf ve berrak görünümüyle dekorasyon ve mücevher yapımında sıkça kullanılan bir mineraldir. Ayrıca, alternatif tıp uygulamalarında da kullanılan kristal kuvars taşı, yüksek titreşimli bir enerjiye sahiptir ve meditasyon ve spiritüel uygulamalarda sakinleştirici ve odaklanmayı arttırıcı etkileri nedeniyle de popülerdir.

Haber 10-04-23 10:45

Kunzit taşı faydaları nelerdir, ne anlama gelir? Kunzit taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Kunzit taşı renklerindeki zarif tonları, parlaklığı ve kristal yapısıyla doğal bir güzelliği olan bir taştır. Özellikle saf ve berrak olanları oldukça nadir ve pahalıdır. Taşın kristal yapısı oldukça benzersizdir ve birçok farklı şekil ve boyutta bulunabilir. Kunzit taşının ruhsal ve fiziksel sağlık açısından fayda sağladığı düşünülür. Antik Roma’dan beri hem mücevherat alanında hem de sağlık alanında kullanılan Kunzit taşı insanların en çok fayda sağladığı doğal taşlardan biri olarak bilinir.

Haber 10-04-23 10:42

Akvaryumunuzun temizliği için mühim olan en iyi iç filtreler

Akvaryum suyunun sürekli yeterli kalitede olması için işlevsel bir iç filtreye sahip olmanız çok önemli. "İç filtre ne işe yarar?" diyorsanız akvaryum içerisindeki suyu temizleyerek suyun daha berrak olmasını sağlar. Balıklarınıza sağlıklı ve temiz bir yaşam sunmak için akvaryumunuza kaliteli ve güçlü iç filtre takmalısınız. "En iyi iç filtre markası hangisi?" diyorsanız yazımızı mutlaka inceleyin!

Haber 04-04-23 11:44

Sosyal medya fenomeni mayo seçimiyle şaşkına çevirdi! Çıplak zannettiler...

Sosyal medya fenomeni Diana Sirkoi, Instagram hesabından yaptığı cesur paylaşımlar sayesinde kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Büyük beden model kadınların kendi vücut ölçüleri içinde rahat hissetmeleri için sosyal medya hesaplarından beden pozitifliğine yönelik paylaşımlar yapıyor. Fenomen isim son olarak havuzun içinde çekilen bir pozuyla gündem yarattı.

Trend 10-03-23 15:00

Oyuncu Berrak Tüzünataç Sadece benim başıma gelebilecek tuhaflık diyerek yaşadığı olayı paylaştı!

2005 yılında bir şarkı kanalında haber sunarak başladığı kariyerine oyunculukla devam eden Berrak Tüzünataç son olarak Fox Tv'de yayınlanan Kurşun dizisiyle ekranlarda yer almıştı. Berrak Tüzünataç'ın başına gelen eski bir olayı paylaşan magazin sayfasını alıntılayan oyuncu, "Sadece benim başıma gelebilecek tuhaflık" diyerek yorumladı.

Magazin 08-03-23 20:21

Berrak Tüzünataç, Akşener'in açıklaması sonrası isyan etti: O altına imza attığınız belge ne olacak?

Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a çağrı yaptı ve "Bu masa artık potansiyel adayların tartışılabildiği ortak akıldan çıkmış" dedi. Akşener'in açıklamaları sonrası Berrak Tüzünataç isyan etti.

Magazin 03-03-23 15:58

Berrak Tüzünataç Ekrem İmamoğlu'na seslendi: Deprem bölgesindeki bütün binaların...

Berrak Tüzünataç, İstanbul'daki binaların hasar tespiti için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na seslendi. Oyuncu ve model süreçle ilgili "Bu keyfi bir şey mi ki kişilerin kabulüne bırakılıyor?" dedi.

Magazin 21-02-23 13:24