Best Model Türkiye Haberleri

Güzide Duran kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Güzide Duran ve Adnan Aksoy boşanıyor mu? Sebebi ne?

Güzide Duran bir dönem podyumlara vuran ünlü mankenlerden biridir. 2008 yılında mesleği bıraktıktan sonra Adnan Aksoy ile evlenen ünlü model hakkında boşanacakları yönünde haberler çıktı. Peki Güzide Duran kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Güzide Duran ve Adnan Aksoy boşanıyor mu? Konuya ilişkin detaylar haberimizde...

Magazin 07-03-2022 12:43

Mehmet Akif Alakurt'dan olay Erkan Özerman açıklaması! Yoklamasını çeker, potansiyel varsa...

Bir zamanlar oynadığı Adanalı dizisiyle büyük üne kavuşan Mehmet Akif Alakurt, bir süredir Kaş yakınlarında köy hayatı sürüyor. Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan ünlü oyuncu, bu defa bir takipçisinin kendisine Erkan Özerman hakkında çıkan taciz iddialarını sorması üzerine verdiği cevapla gündem oldu.

Magazin 01-11-2021 10:24

Erkan Özerman ifşaları sürüyor! Sabahları uyandığında yanında...

34. Best Model of Turkey yarışmacılarının bazıları katıldıkları canlı yayında derece alabilmek için Erkan Özerman'ın 'ahlaksız teklif'te bulunduğuna dair iddialarda bulundu. Genç isimlerin iddiaları kan dondurdu.

Magazin 19-10-2021 16:38

Best Model yarışmacısı Barış Arslan: Erkan Özerman'a masaj yapsaydım derece alacaktım

Best Model yarışmasında ‘Best Smile’ güzeli Elmas Yılmaz'dan sonra yarışmacısı Barış Arslan da benzer iddialarda bulundu.

Magazin 18-10-2021 14:22

Best model yarışmasıyla ilgili Elmas Yılmaz'dan olay iddia: Özel otel odası tutup...

Best model "Best Smile" güzeli Elmas Yılmaz şoke eden iddialarıyla gündem oldu. Elmas Yılmaz açıklamasında "Dereceye gireceği belli olanlar Erkan Özerman'a masaj yapmaya çağırıldı" dedi.

Magazin 18-10-2021 12:19