Bez Bebek Haberleri

Sonunda bu da oldu! Bez bebekle evlenen kadın ikinci kez hamile olduğunu söyleyip cinsiyet partisi yaptı

Brezilya'da yaşayan 37 yaşındaki Meirivone Rocha Moraes annesinin diktiği bez bebekle evlenerek dünya basınında geniş yankı uyandırmıştı. TikTok'ta sık sık bez bebek kocası ve ondan dünyaya geldiğini iddia ettiği bez bebek oğluyla hayatına dair kesitler paylaşan Moraes ikinci kez hamile olduğunu söyledi. Bez bebek kocasıyla cinsiyet partisi yapan Moares o anları sosyal medyadan paylaştı.

Trend 02-12-2023 15:29

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece bakın hangi efsane dizide oynamış! Eski halini görenler şoke oldu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece şimdilerde anne olmak için gün sayıyor. Bir süre ekranlara ara vereceğini açıklayan güzel oyuncunun yıllar önce efsane dizide de rol aldığı ortaya çıktı. Ünlü ismin eski halini görenler tanıyamadı.

Magazin 16-11-2023 17:34

Bez Bebek'in minik Yağmur'u Asena Keskinci'nin son hali büyüledi! İddialı pozları dikkat çekti

Bir dönemin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Bez Bebek'te Yağmur rolüne ünlü oyuncu Asena Keskinci hayat veriyordu. Dizide çocuk oyuncu olan Asena Keskinci şimdilerde kocaman bir genç kız oldu. Değişimiyle görenleri hayrete düşüren Keskinci'nin iddialı pozları da dikkat çekti.

Magazin 19-09-2023 20:43

Bez bebekle evlenen adam görenleri şaşkına çevirdi! “Karımla alışverişe çıktım” dedi... Bakanlar inanamadı

Cristian Montenegro isimli bir adam gerçek boyutlu bir bez bebekle evlendikten sonra dünya basınının ilgisini çekmeyi başardı. Evliliğini duyurduktan sonra da sosyal medyanın yoğun ilgisiyle karşılanan Montenegro son olarak eşiyle birlikte alışverişe gittiği anlarda çekilen gönderiyle gündem yarattı. Montenegro alışveriş sırasında aldığı tepkileri de anlatmayı ihmal etmedi.

Trend 29-08-2023 10:23

Bez Bebek

Bez Bebek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bez Bebek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bez Bebek'in Nana'sı ve Emre'si yıllar sonra buluştu! Değişimleri sosyal medyayı salladı

Bir dönemin efsane dizilerinden olan Bez Bebek'te Nana'ya hayat veren Evrim Akın ile Emre'yi canlandıran Ege Tanman yıllar sonra bir araya geldi. İkilinin yıllar içindeki değişimi olay oldu. Nana ve Emre'nin dizinin jenerik müziğini birlikte söyledikleri anlar ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 03-08-2023 17:21

Bez bebekle evlenen kadın ihaneti öğrenince öyle bir intikam aldı ki... Kocasının cinsel organını kesti! “Bunu hak etmişti”

Brezilya’da yaşayan 37 yaşındaki Meirivone Rocha Moraes isimli bir kadın geçtiğimiz yıl annesinin diktiği el yapımı bir bez bebekle evlenmişti. Mutlu bir evlilikleri olduğunu dile getiren Moraes iki de bez bebek çocuk sahibi olmuştu. İlginç evliliği sayesinde manşetlerdeki yerini alan Moraes bu kez eşinin kendisini aldattığını söyleyerek aldığı intikamı anlatarak gündeme geldi.

Trend 08-06-2023 08:46

Bez Bebek'in Yağmur'uydu! Asena Keskinci son haliyle görenleri mest etti!

2007-2010 yılları arasında yayınlanan Bez Bebek dizisindeki Yağmur rolüyle hafızalara kazınan Asena Keskinci, değişimiyle görenleri hayret ettirdi. Kızıl saçları ile akıllarda yer eden ve şimdilerde de aktif bir sosyal medya kullanıcısı olan genç oyuncu cesur pozlar vermekten de geri durmuyor.

Magazin 11-05-2023 18:40

Bez Bebek'in Emre'sini görenler gözlerine inanamadı! Ege Tanman yıllar içinde bambaşka biri oldu

Bir zamanların en çok izlenen dizilerinden biri olan Bez Bebek, zaman zaman gündeme geliyor. Dizide çocuk oyunculardan 'Emre' rolüne Ege Tanman hayat veriyordu. Evrim Akın, Aleyna Keskinci, Fatoş Kabasakal gibi oyuncularla kamera karşısına geçen Ege Tanman'ın yıllar içindeki değişimi görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 02-05-2023 21:15

Bez Bebek'in Pompirikya'sı Elif Ceren Balıkçı'nın son hali şoke etti! Bakan bir daha baktı

2007- 2010 yılları arasında FOX TV'de yayınlanan ve başrolünde Evrim Akın, Tan Sağtürk ve Oya Aydoğan'ın yer aldığı Bez Bebek dizisinin çocuk oyuncusu Elif Ceren Balıkçı Kulina'nın torunu Pompirikya'yı canlandırıyordu.

Magazin 02-03-2023 15:47

El yapımı bez bebekle evlenmişti! Kocasının kendisini aldattığını iddia etti... “Başka bir kadınla otelde bastım”

Brezilya’da yaşayan 37 yaşındaki Meirivone Rocha Moraes isimli bir kadın geçitğimiz yıl annesinin diktiği el yapımı bez bebekle evlenmişti. İkilinin bu evliliğinden bir de bez bebekleri dünyaya gelmişti. İlk görüşte kocasına aşık olduğunu dile getiren kadın evliliklerinde kara bulutların dolaştığını iddia etti. Kocasının kendisini aldattığını söyleyen kadın şimdi evliliklerine büyük sorunları olduğunu ve bir şans daha vererek bunları çözmeye çalıştıklarını dile getirdi.

Trend 16-11-2022 13:28

Bez Bebek'in kötü karakteri Şoker'in değişimi görenleri şaşırtıyor! Unutulmaz rolü canlandıran Mehmet Usta bakın şimdi ne yapıyor

İlk kez 2007 yılında yayınlanan ve karakterleriyle çokça sevilen fantastik dizi Bez Bebek, seneler sonra oyuncularıyla zaman zaman gündem oluyor. Çocukların ve gençlerin severek izlediği dizinin kötü karakteri Şoker ise yaşadığı değişimle görenleri şaşırtıyor. Bez Bebek'in Şoker'i Mehmet Usta bakın şimdi ne yapıyor...

Magazin 21-09-2022 10:09

Bez Bebek'in Emre'si Ege Tanman'ı seneler sonra görenler tanıyamıyor! Ne olmuş sana?

2007 - 2010 tarihleri arasında ekrana gelen ve FOX TV'de yayınlanan Bez Bebek dizisinde Emre karakterini canlandıran Ege Tanman'ın değişimi görenleri şaşırttı. Dizinin yayınlandığı dönem 8 yaşında olan isim, şimdilerde genç bir delikanlı oldu. Tanman'ı görenler ise "Ne ara büyüdün?" demekten kendini alamadı.

Magazin 16-09-2022 11:08

Bez Bebek'in Yağmur'u Asena Keskinci dekolteli pozlarıyla sosyal medyayı salladı

Bez Bebek dizisinde Yağmur karakterine hayat veren güzel oyuncu Asena Keskinci, iddialı pozlarıyla sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. 2007-2010 yılları arasında Bez Bebek'te oynayan ve daha çocuk olan Asena Keskinci, artık kocaman bir genç kız oldu. İşte güzel oyuncunun nefes kesen pozları.

Magazin 10-08-2022 17:03

Neydi ne oldu! Bez Bebek'in Pompi'si Elif Ceren Balıkçı'nın son haline inanamayacaksınız!

2010 yılında oynadığı Bez Bebek dizisinde canlandırdığı Pompi karakteriyle hafızalara kazınan güzel oyuncu Elif Ceren Balıkçı, son haliyle adeta herkesi şoke etti. Instagram hesabından paylaştığı pozlarla yıllar sonra gündeme gelen güzel oyuncuyu görenler tanıyamadı.

Magazin 23-07-2022 14:49

Bez Bebek'in Yağmur'u Asena Keskinci cesur pozlarıyla olay yaratıyor! Bambaşka biri oldu...

Bez Bebek dizisinde Yağmur karakterine hayat veren Asena Keskinci son haliyle görenleri mest etmeye devam ediyor. Kocaman bir kadın olan ve cesur paylaşımlarıyla takipçilerini büyüleyen Asena Keskinci, değişimiyle herkesi şaşkına çeviriyor.

Magazin 14-06-2022 17:26

Bez Bebek'in Simge'si Fatoş Kabasakal son haliyle görenleri şaşırttı!

7'den 77'ye herkesin ilgiyle izlediği dizilerden biri olan Bez Bebek, oyuncuları ve konusuyla bir zamanlara damga vurdu. Dizide kötü karakter Simge'ye hayat veren Fatoş Kabasakal'ın son hali ise görenleri şaşırttı.

Magazin 08-06-2022 20:18

Bez Bebek'in Emre'si Ege Tanman başka biri oldu: Bez Bebek Emre'ye bak sen

20 Eylül 2007 - 2 Nisan 2010 tarihleri arasında yayınlanan ve 7'den 77'ye herkesin izlediği Bez Bebek dizisinde Emre rolüne hayat ceren Ege Tanman büyüdü. Evrim Akın, Aleyna Keskinci, Fatoş Kabasakal gibi oyuncularla kamera karşısına geçen Ege Tanman'ın yıllar içindeki değişimi görenleri şaşırttı.

Magazin 27-02-2022 12:46

Bir zamanların çocuk oyuncusuydu! Elif Ceren Balıkçı'nın estetikli halini görenler tanıyamadı

Bir zamanların çocuk oyuncusu Elif Ceren Balıkçı şimdilerde sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Pozlarıyla dikkat çeken Elif Ceren Balıkçı'nın estetikli halini görenler tanıyamadı. İşte son hali...

Magazin 23-02-2022 13:53

Bez Bebek'in Yağmur'u Asena Keskinci güzelliğiyle yorum yağmuruna tutuldu! ''Bu kız gerçek olamaz!''

2007-2010 yılları arasında rol aldığı Bez Bebek dizisiyle akıllara kazınan Asena Keskinci, koca kız oldu. Güzel oyuncu, şimdilerde pozlarıyla Instagram'ı kasıp kavuruyor.

Magazin 12-01-2022 14:38

Miray Daner efsane dizide oynamış! Eski hali şoke etti

Güzel oyuncu Miray Daner'in, 2007 yılında yayınlanan Bez Bebek dizisinde yer aldığı görüntüler, Daner'in sevenlerini hayrete düşürdü.

Magazin 29-09-2021 11:43

Bez Bebek’in Simge’si Fatoş Kabasakal güzelliği ile mest etti! Resmen yıllara meydan okumuş

Bir dönem ekranlarda reyting rekorları kıran Bez Bebek dizisinde kötü karakter Simge’ye hayat veren Fatoş Kabasakal son haliyle şaşırttı. Görenler “güzelliğine güzellik katmış” demeden edemedi.

Magazin 18-09-2021 15:30

Bez Bebek'in huysuz Özge'si son haliyle şaşı etti! Bakan bir daha bakıyor

Bez Bebek dizisinde hayat verdiği Özge karakteriyle hafızalara kazınan ve ekranlara uzun bir ara veren ünlü oyuncu Sibel Kasapoğlu, son haliyle görenleri şaşkına çeviriyor. Güzeller güzeli bir genç kız olan Kasapoğlu, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla kendine hayran bırakıyor.

Magazin 15-09-2021 15:50

Teknolojiye direniyor! 7 çeşit yapılıyor, diğer illerden yoğun ilgi...

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde 2012 yılında tescillenen ve marka haline gelen bezden yapılma 'Yenihan bebekleri', yeni nesil oyuncakların hakim olduğu bugünlerde teknolojiye direniyor. Yıldızeli Halk Eğitimi Merkezi kurs öğretmeni Tuğba Kartal diğer şehirlerden de yoğun talep gelen ürünler için, "Gelin bebeği, nişanlı kız, hamarat gelin, yaşlı kadın gibi farklı 7 çeşit bebek yapıyoruz" dedi.

Finans 14-09-2021 14:16