Bikinili Haberleri

Fiziğine kötü yorumlar gelmişti! Nesrin Cavadzade bikinili pozlarını paylaşıp noktayı koydu

Nesrin Cavadzade, bikinili ve fit haliyle verdiği pozlarla dikkat çekti ve oyuncunun zayıf olmasına dair yapılan yorumlar gözlerden kaçmadı. "Siz kıvrımsız deyince basamaktan destek aldım" diyen oyuncudan yeni pozlar geldi.

Magazin 2024-04-23 10:13:13

Kim Kardashian kardeşi Kourtney Kardashian'la pozunu paylaştı! İyi ki doğdun

Paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Kim Kardashian bu kez paylaştığı bikinili pozlarla gündeme geldi. Kardeşinin doğum gününü kutlayan ünlü ismin paylaşımına hayranları tarafından yorum yağdı.

Magazin 2024-04-21 10:36:38

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever bikinili pozlarını paylaşınca yorum yağdı! Abla Volkan abi nasıl izin verdi

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever sosyal medyada bikinili pozlarını paylaştı. 2009 yılında Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilen Zeynep Sever'in pozlarına "Volkan abi nasıl izin verdi?" yorumları yağdı.

Magazin 2024-04-14 15:23:46

Hadise deniz sezonunu açtı! Havluya sarınıp makyajsız halini paylaştı

Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve iddialı sahne tarzı ile adından sıkça söz ettiren Hadise deniz sezonunu açtı. Bikinili pozlarını peş peşe takipçilerinin beğenisine sunan ünlü popçu havluya sarınıp makyajsız halini de paylaştı. Hadise'nın son pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 2024-04-13 08:58:44

Amanda Holden'ın 18 yaşındaki kızının pozları gündemdeydi! Her zaman vücut pozitifliğini teşvik ettik

Amanda Holden 18 yaşındaki kızının internette bikinili fotoğraflarını paylaşmasını savundu ve kocasıyla birlikte onu en iyi olduğunu düşündüğü şeyi yapmaya teşvik ettiklerini açıkladı.

Magazin 11-04-24 09:23

Şeyma Subaşı leopar trendine uydu! Bikinili pozlarına yorum yağdı

Ülke ülke gezen Şeyma Subaşı leopar trendine hemen uydu. Leopar desenli bikinisiyle poz veren Subaşı'nın fit görünümüne beğeni yağdı.

Magazin 10-04-24 13:11

Vücut geliştirmeci anne genç oğluyla bikinili fotoğraflar paylaştığı için eleştirildi

Avustralya'nın Gold Coast kentinden 34 yaşındaki vücut geliştirmeci Sophie Guidolin, ergenlik çağındaki oğlunun önünde bikiniyle poz verdiği için kendisini utandırmaya çalışan eleştirmenlere karşılık verdi.

Kadin 19-03-24 12:16

Bikinili kadına yaklaşıp zorla dokunarak fotoğraf çektirdiler! Hong Kong'taki görüntüler tepki çekti

Çin'de kaydedildiği iddia edilen görüntüler, sosyal medyada gündem yarattı. Söz konusu görüntülerde plajda tek başına güneşlenen bikinili kadına bir grup erkeğin yaklaştığı görülüyor. Genç kadına zorla dokunarak fotoğraf çektiren adamlar, kadının tepki göstermesine ise aldırmazken; sosyal medyada paylaşılan görüntüler olay oldu.

Trend 18-03-24 13:57

OnlyFans fenomeni Gizem Bağdaçiçek 'Kocamı engeller misin?' mesajlarına olay yanıt! Bikinili cevabı sosyal medyada gündem oldu

Onlyfans'ta yaptığı paylaşımlarının müstehcen bulunmasının ardından gözaltına alınan Gizem Bağdaçiçek sosyal medyada popüler olmuştu. Serbest kaldıktan sonra paylaşımlarına kaldığı yerden devam eden fenomen isim 'Abla kocamı engeller misin?' mesajlarına bikinili pozuyla cevap verdi. Fenomen ismin Instagram hesabından yaptığı paylaşımı olay oldu.

Trend 06-03-24 11:06

Fenomen Şeyda Erdoğan'ın bikinili fotoğrafları 'ifşa' diye paylaşıldı! Fenomen ateş püskürdü: Çıkardım masaya vurdum

Sosyal medyanın popüler isimlerinden biri olan Şeyda Erdoğan kendi sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili fotoğrafları 'ifşa' adı altında paylaşan Twitter hesabıyla neye uğradığını şaşırdı. Ünlü fenomen yaptığı paylaşımla duruma isyan etti.

Magazin 28-02-24 11:13

Şeyma Subaşı tatil pozlarını paylaştı! İddialı pozları sosyal medyayı salladı

Şeyma Subaşı, sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Subaşı, sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı. Ünlü ismin paylaşımı kısa sürede çok konuşuldu.

Magazin 27-02-24 17:57

Kanye West bu sefer de albüm kapağına karısı Bianca Censori'yi çıplak koydu

Kim Kardashian ile evli olduğu dönemde karısının bikinili poz bile paylaşmasını istemeyen Kanye West yeni eşi Bianca Censori'nin çıplak hallerini paylaşmasıyla gündeme geliyor. Bianca Censori'nin son olarak çıplak halini albüm kapağı yapan West'te tepki yağıyor.

Magazin 12-02-24 11:24

Gerçeğinden ayırt etmek neredeyse imkansız! Dolandırıcıların yeni taktiği: Yapay zeka ile kadınları soyuyorlar

Dolandırıcıların yapay zeka ve depp fake yöntemlerini kullanarak kadınları kandırdığı yeni bit yöntem ortaya çıktı. Kadınların bikinili görüntülerini tamamen çıplakmış gibi görünen pornografik bir içeriğe çeviren dolandırıcılar kadınlara şantaj yaparak para topluyor. The Sun'ın haberinde yer alan dolandırıcılık yöntemi için yetkililer kadınları uyardı.

Trend 10-02-24 13:08

Hailey Bieber sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı! Yorum yağdı

2018 yılından bu yana Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile evli olan model Hailey Bieber iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiriyor. Ünlü isim son paylaşımıyla da adından söz ettirdi. Sosyal medya hesabından beyaz bikini giydiği pozlarını paylaştı.

Magazin 03-02-24 17:27

Yemekteyiz sunucusu Zuhal Topal yerel halkla Maasai dansı yapmaya çalıştı! “Şimdi yandım”

Zanzibar’a giden Yemekteyiz sunucusu Zuhal Topal bikinili fotoğrafıyla gündem olmuştu. Yerel halka yaptığı paylaşımlar dikkat çeken Topal son olarak da yerel halkla birlikte dans etmeye çalışınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Topal o anları “Şimdi yandım” ifadeleriyle sevenleriyle paylaştı.

Magazin 29-01-24 13:42

Zuhal Topal Zanzibar'da bikinisiyle poz verdi! Yerli halkla pozu gündem oldu

Tv8 ekranlarının sevilen ve ilgiyle izlenen yarışma programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in sunucusu Zuhal Topal ailesiyle tatile çıktı. Zanzibar'a giden Topal'ın bikinili pozları sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin yerli halkla pozu ise olay oldu.

Magazin 24-01-24 14:52

Leonardo Dicaprio ile yakınlaştığı öne sürülmüştü! Genç model bikinili pozlarını peş peşe paylaştı

Eski Celebs Go Dating yıldızı ve Kate Moss'un kız kardeşi Lottie Moss yaptığı yatak odası itirafıyla sosyal medyada gündem olmuştu. Ünlü isim son olarak sosyal medya hesabından pembe bir bikini giydiği pozlarını paylaştı. Pozları gündem oldu.

Magazin 12-01-24 15:35

Bakan bir daha baktı... Şevval Şahin'in bikinili pozları sosyal medyada gündem oldu!

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. İddialı ve cesur tarzı ile dikkat çeken ünlü isim bu kez bikinisiyle poz verdi. Ünlü ismin son gönderisine beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 08-01-24 15:36

Cihan Ünal'ın kızı Irmak Ünal'dan kas şov! Mavi bikinisiyle paylaştığı fotoğraflar gündem oldu!

Cihan Ünal'ın Sabiş Kuzuoğlu'ndan olan kızı Irmak Ünal, çocukları Vadi ve Kayla ile birlikte 2021 yılında Bali'ye taşınmıştı. Oyunculuğu bırakıp kariyerine yoga eğitmeni olarak devam eden Ünal'ın bikinili pozu gündem oldu. Ünal'ın kasları dikkat çekti.

Magazin 08-01-24 10:37

Yıllara meydan okuyor! 52 yaşındaki Amanda Holden 'kusursuz' fiziğiyle büyüledi: Mavi renkli bikinili pozları gündem oldu!

Müzik yarışmasında jüri olan 52 yaşındaki Amanda Holden, cesur kıyafetleriyle sık sık gündem oluyor. Ünlü isim son paylaşımıyla olay oldu. Tonlu karın kaslarını sergileyen iki çocuk annesi, büyük boy gölgelikler ve plaj şapkasıyla eşleştirdiği desenli mavi bikiniyle büyüledi.

Magazin 05-01-24 15:35

Kendall Jenner minik tanga bikinisiyle poz verdi: Paylaşımı sosyal medyayı salladı!

Sütyen sevmeyen ünlüler arasında yer alan Kendall Jenner bikinili pozuyla yine adından söz ettirdi. Yılbaşı tatili için Barbados'a tatile giden ünlü model bikinili pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşım sosyal medyayı salladı.

Magazin 05-01-24 12:41

Eski formuna kavuşan Aslı Enver'den yeni yılın ilk gününde bikinili poz!

Yer aldığı başarılı projelerin yanı sıra kızı Elay'la yaptığı paylaşımlarla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Aslı Enver son paylaşımıyla da gündeme geldi. Geçtiğimiz haftalarda kızı ve eşiyle birlikte Amerika tatiline giden ünlü oyuncu Amerika'nın ardından rotayı Meksika'ya çevirdi. Geçen temmuz anne olan Aslı Enver eski formuna kavuştu. Amerika tatilinde eşine bikinili poz verdi.

Magazin 03-01-24 07:04

Millie Bobby Brown tatilden paylaştı! Bikini altı küçük bulundu

Stranger Things'in yıldızı Millie Bobby Brown, tatilini tropik bir yerde geçiriyor. Oyuncu güneşin tadını çıkarırken bikinili bir fotoğraf paylaşmaktan kendini alamadı.

Magazin 29-12-23 07:51

Rita Ora minik bikinisiyle kendine hayran bıraktı! Arkasını dönünce olay oldu

Cesur tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Rita Ora iddialı pozlarına bir yenisini daha ekledi. Bikinili pozlarını peş peşe paylaşan ünlü ismin son gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 18-12-23 15:44

Sevgilisine bikinili pozunu sildirmişti! Burak Dakak'tan Leyla Tanlar'a aşk dolu mesaj

Bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Leyla Tanlar ile birlikte olan Burak Dakak sevgilisi bikinili poz verince "Silsene" demişti. O yorumla hafızalara kazınan başarılı oyuncu Leyla Tanlar'ın doğum gününü kutladı.

Magazin 15-12-23 09:58

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa için yaz bir türlü bitmedi! Bikinili pozuyla meydan okudu... Bu kalçalar yalan söylemez

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan Ariella Nyssa için yaz bir türlü bitmedi. Sosyal medya profilinden hâlâ bikinili pozlarını paylaşan Nyssa gönderisine "Bu kalçalar yalan söylemez" notunu ekleyerek meydan okudu.

Trend 22-11-23 15:26

Aleyna Tilki bikinili pozlarını peş peşe paylaştı! Zayıflığı dikkat çekti

‘Sen Olsan Bari’, ‘Yalnız Çiçek’, ‘Cevapsız Çınlama’ gibi şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Aleyna Tilki, hem kariyeriyle hem de özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Kasım ayında deniz keyfi yapan Tilki, şimdi de bikinili pozlarıyla adından söz ettirdi. Ünlü ismin son pozları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 18-11-23 17:23

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn bikisine kavuştu! Bikini altının iplerini gevşeterek güneş yanığı gösterdi

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan Apollonia Llewellyn geleneğini bozmadı. Fenomen isim Los Angeles'a gidip bikinili pozuyla sevenlerinin karşısına çıktı. Fenomen ismin bikini altının iplerini oynatarak yaptığı paylaşımı gündem yarattı.

Trend 18-11-23 11:27

Derya Uluğ'un bikinili pozlarıyla olay oldu! Beğeni butonu çöktü

Pop müziğin güçlü seslerinden Derya Uluğ sahne tarzı, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Ünlü şarkıcı 'Be tourist' notuyla Dubai gezisinden pozlar paylaştı. Uluğ'un bikinili pozları kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 15-11-23 17:20

Oyunculuğu bırakıp Bali'ye taşınmıştı! Irmak Ünal'ın bikinili pozları olay oldu

Cihan Ünal'ın Sabiş Kuzuoğlu'ndan olan kızı Irmak Ünal, çocukları Vadi ve Kayla ile birlikte 2021 yılında Bali'ye taşınmıştı. Oyunculuğu bırakıp kariyerine yoga eğitmeni olarak devam etme kararı alan Ünal şimdi de bikinili pozlarıyla gündem oldu. Ünal'ın fit haline beğeni yağdı.

Magazin 13-11-23 14:50

Seray Sever bikinili pozuyla sosyal medyayı salladı! Fit hali dikkat çekti

Son olarak İşte Benim Stilim yarışmasında jüri üyeliği yapan Seray Sever, geçtiğimiz yıl ikizleri Sofia ve Alya'yı kucağına aldı. Şimdilerde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren ünlü isim son paylaşımıyla gündem oldu. Kasım ayında denize giren Sever bikinisiyle poz verdi.

Magazin 10-11-23 16:43

Miss Turkey güzeli Şevval Şahin bikinili pozlarını peş peşe paylaştı! Zayıflığı dikkat çekti

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. İddialı ve cesur tarzı ile dikkat çeken ünlü isim bu defa bikinili pozlarıyla çok konuşuldu. Şahin'in 'Count your blessings' notu ile paylaştığı gönderisi kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 10-11-23 14:01

Yapay zeka fenomeni Milla Sofia beğenilere doymuyor! Dubai semalarından hayranlarına bikinisiyle seslendi... Dubai bağımlısıyım

Yapay zek aracılığıyla oluşturulan Milla Sofia karakteri her geçen gün sosyal medyadaki takipçi sayısını katlandırmaya devam ediyor. 100 bini aşkın takipçisi bulunan isim fenomene dönüşürken beraberinde cesur pozları da gelmeye başladı. Son olarak bikinili pozuyla sevenlerinin karşısına çıkan Sofia, "Gerçek değil" eleştirisine de meydan okudu.

Trend 09-11-23 11:03

Yapay zeka fenomeni Milla Sofia yeni pozuyla sosyal medyanın beğenisini topladı! Gerçek olamamasına rağmen binlerce beğeni topladı

Yapay zeka aracılığıyla oluşturulan Milla Sofia isimli karakter sosyal medyanın ilgisini çekmeyi başararak geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Dünya geneline yayılan 110 bini aşkın takipçisi bulunan Milla Sofia bu kez bikinili pozuyla takipçilerinin karşısına çıktı.

Trend 01-11-23 11:21

Büyük beden sosyal medya fenomeni Isabel Nicholls Nall, fazla kilolarını eleştirenlere bikisiniyle cevap verdi

Sosyal medyada beden pozitifliğine yönelik yaptığı paylaşımları sayesinde kısa sürede Instagram’da binlerce takipçiye ulaşan Isabel Nicholls Nall fazla kilolarını eleştirenlere bikinili pozuyla cevap verdi.

Trend 24-10-23 11:55

Hülya Avşar bikinili pozunu paylaştı! Tuğba Ekinci müstehcen bulunan paylaşımlarını o pozla bir tuttu

Yaptığı her hareketle, söylediği her sözle gündeme bomba gibi düşen Tuğba Ekinci, bikinisini giyip kamera karşısında yaptığı danslarla ve müstehcen hareketleriyle tepki çekiyordu. Ekinci sık sık eleştirdiği Hülya Avşar'ın bikinili paylaşım yaptığını görünce bakın ne dedi.

Magazin 06-10-23 12:15

Bülent Şakrak ile boşanmasıyla gündemde olan Ceyda Düvenci'den 'bikini' çıkışı

Ceyda Düvenci sunucusu olduğu Bambaşka Sohbetler’de özel hayatına dair de konuşuyor. Bülent Şakrak ile boşanması hakkında da ilk kez bu programda konuşan sunucu, boşanma ardından verdiği bikinili pozlara dair de çıkışıyla dikkat çekti.

Magazin 01-10-23 15:11

Melis Sezen yazı bitiremedi! Bikinili pozlar geldi

Sadakatsiz dizisiyle yıldızı parlayan Melis Sezen, sosyal medya hesabından paylaştığı iddialı kareler ile beğeni toplamaya devam ediyor. Venedik Film Festivali pozlarıyla dikkat çeken güzel oyuncu yazı bitirmediğinin mesajını bikinili pozlarıyla verdi.

Magazin 19-09-23 08:18

Bikinili paylaşımı işinden etmişti! Leyla Tanlar oyuncu sevgilisi Burak Dakak ile nişanlandı 'İşte saf sevgi'

Show TV'de yayınlanan Güzel Günler dizisinde birlikte rol alan ve sonrasında aşk yaşamaya başlayan Burak Dakak ve Leyla Tanlar nişanlandı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Tanlar'a adeta beğeni yağdı.

Magazin 17-09-23 00:02

Tatil pozları olay olmuştu! Salma Hayek ince kalmasının sırrını verdi

57 yaşındaki güzel oyuncu Salma Hayek yaza bikinili pozlarıyla damga vurdu. Sık sık kıvrımlarını sergileyen Hayek son olarak "Benim için egzersiz yapmak zor" dedi ve sırrını paylaştı.

Magazin 15-09-23 09:33

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn bir türlü yaz tatilini bitiremedi! Bikinili pozuyla Instagram'ı salladı

Sosyal medyada 'Barbi' lakabıyla anılan ve yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan Apollonia Llewellyn yaz tatilini bir türlü bitiremedi. Fenomen isim Yunanistan'da yaptığı tatilden bir pozunu Instagram hesabından paylaşarak hayranlarının beğenisini kazanmayı başardı.

Trend 14-09-23 15:48

Yaza pozlarıyla damgasını vuran Hadise'den bikinili pozlar! Mutluyum

Özel hayatıyla da sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Hadise, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabında bir erkekle sarmaş dolaş pozunu yayınlamıştı. O pozlarla gündem olan Hadise şimdi de bikinili pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 11-09-23 15:12

Yaşlanmamak için yaptıkları gündem olmuştu! Jennifer Aniston'dan yaz pozları

"Friends" dizisiyle şöhreti yakalayan oyuncu Jennifer Aniston yıllara meydan okuyan ve yaşlanmamak için denediği en tuhaf tedavileri açıklayarak gündem olan güzel oyuncu bikinili pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 11-09-23 09:25

Salma Hayek yıllara meydan okuyor! Cesur pozlarına yenisini ekledi

Hollywood'un geçip giden zamana en iyi direnen yıldızlarından biri olan Latin Amerikalı oyuncu ve film yapımcısı Salma Hayek, bikinili pozlarına yenisini ekledi. Son dönemde adından sıkça söz ettiren Hayek pozlarıyla hayranlarını mest etti.

Magazin 10-09-23 16:35

Tuğba Ekinci, Esra Erol'u Emine Erdoğan'a şikayet etti! Para için...

Son dönemde bikinili videoları ve erotik paylaşımlarıyla eleştiren şarkıcı Tuğba Ekinci, Esra Erol ve Seda Sayan'a kafayı taktı. Şarkıcı Emine Erdoğan'a seslenerek "Neden bu programlar?" diye sordu.

Magazin 10-09-23 14:54

Mine Tugay'ın havuzda köpeğiyle verdiği poz sosyal medyayı salladı! Yorumlar dikkat çekti

Her paylaşımıyla dikkat çekmeyi başaran oyuncu Mine Tugay, havuzunda, köpeği kucağında bikinili pozlarını paylaşınca sosyal medya kullanıcıları kendilerini tutamadı. Güzel oyuncuya gelen yorumlar dikkat çekti.

Magazin 08-09-23 11:45

Emine Ün zor günleri geride bıraktı! Beyaz bikinili pozuyla yıllara meydan okudu

İbrahim Erkal ile oynadığı Canısı filmi ile hafızalara kazınan oyuncu Emine Ün zor günleri geride bıraktı. Boşandığı eşi kardeşiyle aşk yaşayan Ün, birlikte olduğu Ayk Karakulakyan ile de ani bir kararla ayrılmıştı. Emine Ün zor günlerin ardından mayolu ve bikinili pozuyla dikkat çekti.

Magazin 07-09-23 15:32

Leyla Tanlar bikinili pozu yüzünden kadro dışı bırakılmıştı! Yerine bakın kim geldi

Son olarak Güzel Günler dizisinde rol alan genç oyuncu Leyla Tanlar, TRT1 için çekilecek Selahaddin Eyyubi dizisiyle anlaşmıştı. Güzel oyuncu dizi hazırlıklarına başlamışken geçtiğimiz günlerde paylaştığı bikinili pozu yüzünden kadro dışı kaldığı iddia edilmişti. Yine iddiaya göre Leyla Tanlar'ın yerine gelen isim belli oldu.

Magazin 06-09-23 08:39

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa cimri bikinisiyle seslendi! Gündem yaratmayı başardı...“Çünkü bu zor”

Sosyal medyadan yaptığı beden pozitifliğine yönelik paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Ariella Nyssa, Instagram’dan yaptığı son paylaşımla yine dikkatleri üzerine çekti. Fenomen isim denizden yaptığı bikinili paylaşımla tüm kızlara seslendi.

Trend 05-09-23 11:48