Bikinili Dans Haberleri

Toplu taşıma aracında bir anda ayağa kalkıp dans etmeye başladı! Çevresindekilere aldırış etmedi...O anlar sosyal medyada gündem oldu

TikTok'tan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde genç bir kadın toplu taşıma aracıyla seyahat ettiği sırada TikTok videosu çekmeye karar verdi. Bir anda ayağa kalkarak dans eden kadını diğer yolcular şaşkın bakışlarla takip etti.

Trend 2024-04-25 07:53:04

Fiziğine kötü yorumlar gelmişti! Nesrin Cavadzade bikinili pozlarını paylaşıp noktayı koydu

Nesrin Cavadzade, bikinili ve fit haliyle verdiği pozlarla dikkat çekti ve oyuncunun zayıf olmasına dair yapılan yorumlar gözlerden kaçmadı. "Siz kıvrımsız deyince basamaktan destek aldım" diyen oyuncudan yeni pozlar geldi.

Magazin 2024-04-23 10:13:13

Hadise'nin cesur dans performansı sosyal medyayı salladı! Yine Hadise çıkarmış

Son dönemlerde frikik tartışmasıyla gündemde olan Hadise'den yeni bir dans paylaşımı geldi. Cesur tarzıyla adından söz ettiren Hadise'nin dansı sosyal medyayı salladı.

Magazin 2024-04-21 11:51:09

Kim Kardashian kardeşi Kourtney Kardashian'la pozunu paylaştı! İyi ki doğdun

Paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Kim Kardashian bu kez paylaştığı bikinili pozlarla gündeme geldi. Kardeşinin doğum gününü kutlayan ünlü ismin paylaşımına hayranları tarafından yorum yağdı.

Magazin 2024-04-21 10:36:38

Sosyal medya bu TikToker teyzenin dansını konuşuyor! 50 yaşındayım ama eteğin altındaki 20 yaşında

TikTok'ta paylaşılan bir dans görüntüsü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde yaşlı bir teyzenin eteklerini yanlara doğru hareket ettirerek dans ettiği görüldü. O anlara ise "50 yaşındayım ama eteğin altındaki 20 yaşında" notunun eklenmesi sosyal medya kullanıcılarının yorum yağmuruna tutmasına neden oldu.

Trend 19-04-24 09:24

Sosyal medya fenomeni Francia James bir anda mağazanın ortasında dans etmeye başlayınca kovuldu! Duruma sosyal medyadan isyan etti

33 yaşındaki sosyal medya fenomeni Francia James, TikTok üzerinden çekilen dans videolarıyla dalga geçmek için mağazanın ortasında adeta şov yaptı. Fenomen ismin dans ettiği sırada bir mağaza personeli James'in yanına gelerek mağazadan çıkmasını istedi. James mağazadan kovulma anlarını sosyal medyadan paylaşarak duruma isyan etti.

Trend 18-04-24 11:31

Gelin ve damadın ilk dansı korkunç bir şekilde bitti! Kendisini dansa kaptıran gelinin dizi çıkınca hastanelik oldu

Her gelin ve damat düğün günlerinin unutulmaz olmasını ister ve bir gelin de talihsiz bir tıbbi kazanın ardından kesinlikle unutulmaz bir gün geçirdi. Julie Benn ve Paul Richter çifti Pensilvaya'da yaptıkları düğün töreninde ilk dansları sırasında korkunç bir kaza yaşadı. Gelin Julie'nin ilk dans sırasında dizi çıkınca ikili soluğu hastanede aldı.

Trend 17-04-24 13:42

Dansı 'müstehcen' bulunan Tuğba Ekinci'nin siniri geçmiyor! Bu sefer arabeskle dalga geçti

Geçtiğimiz günlerde Tuğba Ekinci sahnede kendinden geçerek ilginç dans hareketleri yapınca eleştirilmişti. Hareketleri 'müstehcen' bulunan Ekinci sert tepki göstermişti. Şarkıcı bu sefer ise arabesk türüyle dalga geçti.

Magazin 17-04-24 07:28

Sahnedeki hareketleri ağızları açık bıraktı! Tuğba Ekinci'den eleştirilere tepki: Sadece yobaz değil...

Gerek paylaşımları gerekse açıklamalarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Tuğba Ekinci sahnede kendinden geçerek ilginç dans hareketlerinde bulundu. Hareketleri 'müstehcen' bulunan Ekinci'ye eleştiri yağınca şarkıcı sert ifadeler kullandı.

Magazin 15-04-24 07:42

Hadise'nin dansı sosyal medyayı salladı! Bu ne saçma hareketler

Bayramda Kıbrıs'ta sahne alan ve cesur tarzıyla adından söz ettiren Hadise'nin dansı sosyal medyayı salladı. Hadise'nin ilginç dans figürlerine "Bu ne saçma hareketler" yorumları yağdı.

Magazin 15-04-24 07:26

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever bikinili pozlarını paylaşınca yorum yağdı! Abla Volkan abi nasıl izin verdi

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever sosyal medyada bikinili pozlarını paylaştı. 2009 yılında Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilen Zeynep Sever'in pozlarına "Volkan abi nasıl izin verdi?" yorumları yağdı.

Magazin 14-04-24 15:23

Hadise deniz sezonunu açtı! Havluya sarınıp makyajsız halini paylaştı

Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve iddialı sahne tarzı ile adından sıkça söz ettiren Hadise deniz sezonunu açtı. Bikinili pozlarını peş peşe takipçilerinin beğenisine sunan ünlü popçu havluya sarınıp makyajsız halini de paylaştı. Hadise'nın son pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 13-04-24 08:58

Melek Mosso'nun sahne tarzı ve dans Hadise'ye benzetildi! Dansı dikkat çekti

Popüler şarkıcılardan biri olan Melek Mosso bayramı sahnede geçiren isimler arasında yer aldı. Sahnede kendinden geçen Melek Mosso'nun sahne tarzı ve dans Hadise'ye benzetildi.

Magazin 12-04-24 14:55

Amanda Holden'ın 18 yaşındaki kızının pozları gündemdeydi! Her zaman vücut pozitifliğini teşvik ettik

Amanda Holden 18 yaşındaki kızının internette bikinili fotoğraflarını paylaşmasını savundu ve kocasıyla birlikte onu en iyi olduğunu düşündüğü şeyi yapmaya teşvik ettiklerini açıkladı.

Magazin 11-04-24 09:23

Şeyma Subaşı leopar trendine uydu! Bikinili pozlarına yorum yağdı

Ülke ülke gezen Şeyma Subaşı leopar trendine hemen uydu. Leopar desenli bikinisiyle poz veren Subaşı'nın fit görünümüne beğeni yağdı.

Magazin 10-04-24 13:11

Kadirov talimat verdi, Çeçenistan'da dans müzikleri yasaklanıyor! 1 Haziran'a kadar sanatçılara süre: Yeniden yazın! Artık suç sayılacak!

Rusya'nın en yakın müttefiklerinden olan Çeçenistan'da lider Ramazan Kadirov'un talimatıyla dans müzikleri için 'yasak' kararı verildi. Batı etkisini azaltmak amacıyla çok hızlı ya da yavaş dans müziklerini yasaklayan kararın ardından, ülkedeki sanatçılara şarkıları yeni kurallara göre yazmaları için 1 Haziran'a kadar süre verildi. Kültür Bakanı Musa Dadayev, "Tüm müzik, vokal ve koreografi çalışmalarının dakikada 80-116 vuruşluk bir tempoya karşılık gelmesi gerektiğini" söyledi.

Haber 09-04-24 12:49

TV yayın akışı 9 Nisan 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

9 Nisan 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 9 Nisan Salı Bahar, Eltilerin Savaşı, Aquaman, Dedemin Fişi, Mehmed: Fetihler Sultanı, Çakallarla Dans 6 ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 9 Nisan Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 09-04-24 07:23

55 yaşındaki Rafet El Roman'ın ilginç dans performansı olay oldu! O nasıl hareketler

Açıklamaları ve yüzündeki değişimle gündemden düşmeyen Rafet El Roman'ın ilginç dans performansı gündem oldu. Hayranları şarkıcının paylaşımına beğeni ve yorum yağdırdı.

Magazin 06-04-24 11:50

Bir anda kendini sahneye atıp dans etti! Neslihan Atagül'ün performansı sosyal medyayı salladı

Geçtiğimiz yıl eşi Kadir Doğulu hakkındaki ihanet iddiaları nedeniyle magazin gündeminden düşmeyen Neslihan Atagül şimdi de dansı ile gündem oldu. Kendini bir anda sahneye atan ünlü ismin ilginç performansına yorum yağdı.

Magazin 06-04-24 07:32

Su basan dairesinde dans gösterisi yaptı! TikTok'tan paylaşınca sosyal medya kullanıcıları 'kanalizasyon suyu' endişesi yaşadı

TikTok'ta su basan dairesinde dans eden bir kadının yaptığı paylaşım kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Kullanıcılar daireyi basan suyun kanalizasyon suyu olduğuna dair endişelerini dile getirdikten sonra gönderiye yorum yağdı.

Trend 05-04-24 09:56

28 Mayıs'ta dans ederek 'kaçma' diyordu, 31 Mart sonrası yine gündemde! Ahsen TV muhabiri Mervenur Yapraklıoğlu'ndan İmamoğlu'na çirkin sözler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazandığı 28 Mayıs'taki seçimlerin ardından dans ederek "Hazırladın mı bavulları Kemal? Kaçma kaçma" anonsu yapan Ahsen TV muhabiri Mervenur Yapraklıoğlu, 31 Mart seçimlerinin ardından yine gündem oldu. Yeniden seçilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için "'Yüzyılın Yalancıları' ödülüne layık görüldü" ifadelerini kullanan Yapraklıoğlu'nun İmamoğlu'na oy veren seçmenlere yönelik sözleri de tepki çekti.

Haber 03-04-24 12:07

Kalben'den yeni çılgın dans! Enerjisiyle hayran bıraktı

Sadece, Haydi Söyle, Yara gibi şarkılarla büyük beğeni toplayan Kalben sahnede adeta devleşiyor. Enerjisiyle ve renkli kostümleriyle dikkat çeken Kalben'in sahne dansı yine sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 26-03-24 11:56

Britney Spears dans ederken askısı koptu yine de pes etmedi

Hayatındaki çalkantılarla gündemden düşmeyen ünlü pop yıldızı Britney Spears danslarıyla sık sık gündeme geliyor. Şarkıcı son olarak dans ederken askısı koptu ama bu durumu pek de umursamadı.

Magazin 24-03-24 14:41

İstanbul’da yunusların hayran bırakan anları havadan böyle görüntülendi

İnsanlara yakınlıkları ile bilinen yunusların İstanbul’da tarihi yarımada açıklarında dans edercesine yüzdüğü anlar havadan görüntülendi. Onlarca yunusun bir arada yüzmesi izleyenleri hayran bıraktı.

Haber 23-03-24 10:58

Lüks spor arabanın üzerine çıkıp dans etti! Ne ön camı kaldı ne de tavanı... Sosyal medyadan yorum yağdı

TikTok'tan paylaşılan bir dans performansına ait video kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde genç bir kadın lüks spor arabanın üzerine çıkarak dans etmeye başladı. O anlarda arabanın ön camının kırıldığı ve tavanının çöktüğü görüldü.

Trend 21-03-24 11:33

Yüzünü göstermiyor! Yürürken çekilen videoları sayesinde 100 bini aşkın takipçiye ulaştı

Instagram'da 'afra_biblo' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın hiç yüzünü göstermeden yaklaşık 100 bin takipçiye ulaştı. İstanbul ve Bakü'de yaşadığını sosyal medyadaki açıklama kısmına yazan kadın sosyal medyasında sadece yürüdüğü ya da dans ettiği sırada arkası dönük bir şekilde çekimler yapıyor.

Trend 20-03-24 13:18

Kızılcık Şerbeti'nin Dilruba'sı Farah Zeynep Abdullah dansıyla sosyal medyayı salladı! Oryantal kıyafeti olay oldu

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah bu defa dansı ile gündem oldu. Oryantale benzer kıyafeti ile dans eden ünlü ismin bu şovu çok beğenildi. Farah Zeynep Abdullah'a sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 20-03-24 07:21

Vücut geliştirmeci anne genç oğluyla bikinili fotoğraflar paylaştığı için eleştirildi

Avustralya'nın Gold Coast kentinden 34 yaşındaki vücut geliştirmeci Sophie Guidolin, ergenlik çağındaki oğlunun önünde bikiniyle poz verdiği için kendisini utandırmaya çalışan eleştirmenlere karşılık verdi.

Kadin 19-03-24 12:16

Bikinili kadına yaklaşıp zorla dokunarak fotoğraf çektirdiler! Hong Kong'taki görüntüler tepki çekti

Çin'de kaydedildiği iddia edilen görüntüler, sosyal medyada gündem yarattı. Söz konusu görüntülerde plajda tek başına güneşlenen bikinili kadına bir grup erkeğin yaklaştığı görülüyor. Genç kadına zorla dokunarak fotoğraf çektiren adamlar, kadının tepki göstermesine ise aldırmazken; sosyal medyada paylaşılan görüntüler olay oldu.

Trend 18-03-24 13:57

Melis Sezen asansörde yerinde duramadı! Dansıyla dikkat çekti

Saç rengini değiştirerek gündeme gelen Melis Sezen haftaya enerji dolu başladı. Asansörde müziği açıp yerinde duramayan ve dans eden oyuncu bu hallerini takipçileriyle de paylaştı.

Magazin 18-03-24 11:14

Tebliğciler yine sahnede! Teravihten sonra gittiler, Ankara havası oynayan adama para taktılar

Pavyon, tekel derken tebliğcilerin son durağı eğlence mekanı oldu. Teravihten sonra Ankara havasının oynandığı bir eğlence merkezine gelen tebliğciler sosyal medyada yine gündem oldu. Dans eden bir adama para takmaları çok konuşuldu.

Trend 17-03-24 14:00

İşe kabul edildiğini öğrenince otoparkta dans ederek kutladı! O dans performansı sosyal medyada milyonlarca izlenmeye ulaştı

Yeni bir işe girdiğini öğrenen bir kadının tepkisi otoparktaki güvenlik kamerasında yansıdı. Yeni patronu kadının coşku dolu kutlamasını fark edip sosyal medyada paylaşınca görüntüler viral oldu.

Trend 16-03-24 15:16

Müziğin ritmine kendisini fena kaptırdı! Sokak ortasında dans etmeye başladı... Dans performansına bir gören bir daha baktı

Geçtiğimiz yıl bir markette Mabel Matiz'in şarkısıyla dans eden emekli bir öğretmen sosyal medyanın gündemine yerleşmişti. Bu yıl aynı öğretmen bir kez daha sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden biri haline geldi. Sokak müzisyeninin yanına giderek bir anda dans etmeye başlayan kadının performansı çok konuşuldu.

Trend 16-03-24 07:48

Düğünde damada dansöz engeli! Göbek atmak için yerinden kalkıp koştu... Hevesi böyle kursağında kaldı

Sosyal medyadan paylaşılan bir düğüne ait görüntüler kısa sürede kullanıcılar arasında popüler oldu. Görüntülerde gelin ve damadın karşısında dans eden bir dansöz yer aldı. Dansözün kendisine 'Gel' işareti yapması üzerine hareketlenen damadı gelinin müdahalesi durdurdu. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 14-03-24 10:28

İnci Taneleri'nde şaşırtan Ramazan kararı... Ne dans ne pavyon var!

Kanal D'nin en çok izlenen dizilerinden İnci Taneleri'ne Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakteri ve pavyon sahneleri damga vurmuştu. Ramazan boyunca dizide Dilber'in dans etmeyeceği duyuruldu.

Magazin 13-03-24 22:12

Düğün dansı bir anda bambaşka bir noktaya gitti! Kontrolden çıkan gelin twerk yapmaya başladı... Davetliler şaşkınlıkla izledi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde gerçekleşen bir düğün töreni ilginç anlara sahne oldu. Törende tamamen sırtı açık bir model tercih eden gelin kontrolü kaybederek davetlileri şaşkına çeviren bir dans performansına imza attı. Bir anda damadın önüne geçerek twerk yapmaya başlayan gelinin o anları sosyal medyada viral oldu.

Trend 13-03-24 10:37

Dansı gelin ve damadı gölgede bıraktı! Sosyal medyadan gündem yaratmayı başardı... Tarkan görse kıskanır

Gebze'de bir düğün salonunda kaydedilen görüntüler kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde ismi açıklanmayan bir adam sergilediği dans performansıyla herkesi şaşkına çevirdi.

Trend 12-03-24 15:18

Twerk yaparak trafiği birbirine kattı! Korna sesleri susmadı... Uzun araç kuyruklarına aldırış bile etmedi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü çok konuşuldu. Amerika Birleşik Devletleri'nin Miami bölgesinde kaydedilen görüntülerde bikinisiyle araç trafiğinin ortasında duran bir kadının aniden twerk yapmaya başladığı görüldü. Kadın dans ederek yolu kapatırken korna sesleri bir an olsun susmadı. O anlar çevredekiler tarafından kaydedilerek sosyal medyadan paylaşıldı.

Trend 12-03-24 11:55

Kıyafetleri yüzünden şikayet alıyordu! Amanda Holden'ın kızı yaşadığı şoke eden olayı anlattı

Amanda Holden'ın kızı annesinin bir ziyaretçi geldiğinde evin içinde çıplak dans ettiği o utanç verici anları anlattı. Holden son dönemde giyim tarzı yüzünden şikayetlere maruz kalıyordu.

Magazin 10-03-24 13:52

Madonna ve Kylie Minogue aynı sahnede! Çılgınca dans ettiler

Pop ikonu Madonna, Kadınlar Günü'nde Los Angeles'ta sahne aldı. Sahnesine Kylie Minogue'u davet eden Madonna'nın ünlü isimle düeti ve dansı olay oldu. İki yıldız Can't Get You Out of My Head ile düet yaptı. Dünyaca ünlü yıldızların çılgın dansı ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 09-03-24 15:14

OnlyFans fenomeni Gizem Bağdaçiçek 'Kocamı engeller misin?' mesajlarına olay yanıt! Bikinili cevabı sosyal medyada gündem oldu

Onlyfans'ta yaptığı paylaşımlarının müstehcen bulunmasının ardından gözaltına alınan Gizem Bağdaçiçek sosyal medyada popüler olmuştu. Serbest kaldıktan sonra paylaşımlarına kaldığı yerden devam eden fenomen isim 'Abla kocamı engeller misin?' mesajlarına bikinili pozuyla cevap verdi. Fenomen ismin Instagram hesabından yaptığı paylaşımı olay oldu.

Trend 06-03-24 11:06

İstanbul'da 'Kafkas' rüzgarı! Yenikapı'daki Tanıtım Günleri'ne yoğun ilgi: Müzik, dans ve lezzet başrolde

Bölgenin zengin kültürünü ve geleneklerini tanıtmak amacıyla düzenlenen Kafkas Tanıtım Günleri, Yenikapı etkinlik alanında gerçekleştirildi. Etkinlikte 27 sivil toplum kuruluşu ilk kez bir araya gelirken; konserlerden dans gösterilerine, atölyelerden filmlere, söyleşilerden kıyafet defilesine pek çok kültürel performans İstanbulluların beğenisine sunuldu. Birleşik Kafkasya Derneği Başkan Yardımcısı Kadir Yıldırım yaptığı açıklamada 'En az 5 bin yıllık kültürümüzü anlatmak istiyoruz' dedi.

Haber 05-03-24 13:42

Kocasını uyutup yatak odasında dans ettiği anları paylaştı! Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor... Bu kadarı da fazla

TikTok'ta 'shawsera' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın yatak odasından yaptığı dans performansıyla sosyal medyada gündem yarattı. Kocasını uyuttuktan sonra kamera karşısına geçerek dans eden genç kadının paylaşımı kısa sürede viral oldu.

Trend 05-03-24 13:40

Dilber için pavyon turları başladı! En ucuz turun fiyatı 'yok artık' dedirtti

Yılmaz Erdoğan'ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren İnci Taneleri dizisi özellikle pavyon sahneleriyle dikkat çekti. Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği 'Dilber' karakterinin dans sahneleri izlenme rekorları kırdı. Dilber'in elbisesi satışa sunuldu dansı içinse kurslar açıldı. Şimdi de Dilber için pavyon turları başladı...

Magazin 05-03-24 12:21

İstanbul trafiğini birbirine kattı! Arabasından bornozla inen kadın sokağın ortasında twerk yapıp dans etti... Sosyal medyada gündem yarattı

İstanbul'da trafikte kaydedilen bir görüntü sosyal medya kullanıcıları arasında popüler oldu. Aracından bornozuyla inen bir kadın diğer arabaların yanından geçerek önlerinde durdu. Bir anda twerk yapmaya başlayan kadının dans ettiği görüntüler sosyal medyadan paylaşılınca kullanıcıların ilgisini çekti.

Trend 05-03-24 08:47

'Evimin direği' dedi! Sevgilisi için mezdeke öğrendi... O anları sosyal medyadan paylaşınca gündem yarattı

Sosyal medyada 'yarenkckofficial' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın Dubaili sevgilisinin elden gittiğini söyleyerek mezdeke öğrenmeye başladığını dile getirince viral oldu. Yaren Küçük, paylaşımında sevgilisinin gittikleri bir restoranda dans edenlere deli gibi bahşiş verdiğini gördükten sonra mezdeke kurslarına başladığını ifade etti.

Trend 05-03-24 07:51

Kursuydu, elbisesiydi derken sonunda bu da oldu! 2 torun sahibi adamın karısından isteği şoke etti! 'Yılmaz Erdoğan'dan neyim eksik? dedi... 'Dilber gibi...'

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programının itiraf köşesine yine şaşırtan bir itiraf geldi. Programa katılan kadın konuk kocasının ondan Dilber gibi dans etmesini istediğini söyledi. Kocasının isteklerinden sıkıldığını söyleyen konuk Esra Ezmeci'den yardım istedi....

Magazin 02-03-24 15:44

Mısır'da bir eğlence mekanı sahibi dansöz bulamayınca çareyi kendisi sahneye çıkmakta buldu! O anlar çok konuşuldu

Mısır'da bir eğlence mekanı sahibi sahneye çıkacak dansöz bulamayınca çareyi kendisi sahneye çıkmakta buldu. O anlar sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. Mekan sahibinin dans performansı çok beğenildi.

Trend 02-03-24 07:50

Pavyon dansıyla sosyal medyayı kasıp kavuran Ukraynalı Izabel Lun hamile olduğunu açıkladı! Bebeğinin babası kim?

Geçtiğimiz aylarda TikTok'ta viral olan pavyon dansını yapan bir Ukraynalı kadın sosyal medyayı adeta kasıp kavurmuştu. Elindeki kaşıklarla dans ettiği anlar paylaşan Ukraynalı Izabel Lun hamile olduğunu açıklayınca bir kez daha gündeme geldi. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü Lun'un paylaşımına, "Bebeğinin babası kim?" yorumunu yaptı.

Trend 01-03-24 15:37