Billur Kalkavan Haberleri Ve Son Dakika Billur Kalkavan Haberleri

Billur Kalkavan Haberleri Ve Son Dakika Billur Kalkavan Haberleri

Oyuncu ve sunuculukla uğraşan Billur Kalkavan, 2 Kasım 1962’de İstanbul Beylerbeyi’nde doğdu. Annesi Nuyan, babası Nazım Kalkavan olan oyuncunun Rıza adında bir kardeşi var. Ortaokul ve lise eğitimini Amerika’da tamamlayan oyuncu, bir dönem Los Angeles’taki Kaliforniya Üniversitesinde psikoloji dersleri almıştır. 1969 yılında Ayrı Dünyalar filminde canlandırdığı rol ile birlikte sinema dünyasına giriş yapmıştır. Ölüm Peşimizde ve Gece Otostopçusu gibi filmlerde rol alan Kalkavan, 1980 yıllarında tiyatro alanında ilerlemeye başlamıştır. Daha sonrasında pek çok farklı dizi projesinde yer almayı da sürdürmüştür. Sürekli yapımların yanı sıra çeşitli reklam filmlerinde de rol alan oyuncu, 2012 yılında Trophy Türk adlı yarışmada yarışmacı olarak da bulunmuştur.

Billur Kalkavan Haberleri

Mezarının bakımsız hali üzmüştü! Görüntülerden sonra... Billur Kalkavan'ın mezarı tamamlandı

Kanseri teşhisi koyulan ve tedavi gördüğü sürede hayatını kaybeden Billur Kalkavan'ın mezarının bakımsız hali sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Oyuncunun uzun yıllar boyunca hayat arkadaşı olan Buğra Bahadırlı 'Bana büyük haksızlık yapılıyor' diyerek eleştirilere isyan etmişti. O görüntülerin ardından Billur Kalkavan'ın mezarı tamamlandı.

Magazin 03-08-2023 11:22

Billur Kalkavan'ın mezarının son hali çok konuşulmuştu! O görüntülerden sonra...

Kanser tedavisi görürken hayatını kaybeden Billur Kalkavan'ın mezarının kırılmış ve bakımsız hali sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Oyuncunun uzun yıllar boyunca hayat arkadaşı olan Buğra Bahadırlı 'Bana büyük haksızlık yapılıyor' diyerek eleştirilere isyan etmişti. Billur Kalkavan'ın mezarının yapımına başlandığı ortaya çıktı.

Magazin 25-07-2023 17:42

Billur Kalkavan'ın mezarının hali şoke etmişti! Sevgilisi tepkiler sonrası isyan etti

Kanser tedavisi görürken hayatını kaybeden Billur Kalkavan'ın mezarının kırılmış ve bakımsız hali gündem olmuştu. Oyuncunun uzun yıllar boyunca hayat arkadaşı olan Buğra Bahadırlı isyan etti.

Magazin 23-07-2023 10:23

Billur Kalkavan'ın mezarının hali gündem oldu! Kırılmış mezar taşı, kurumuş çiçekler...

Geçtiğimiz yıl ekim ayında akciğer kanseriyle mücadele ederken 59 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Billur Kalkavan'ın mezarlığının görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. Mezarlığın görüntüsü sonrası oyuncunun sevenleri harekete geçti.

Magazin 21-07-2023 15:32

Billur Kalkavan

Billur Kalkavan Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Billur Kalkavan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Akciğer kanseri olan Billur Kalkavan'nın hayat arkadaşı Buğra Bahadırlı'yı konuk alan Armağan Çağlayan gözyaşlarını tutamadı! Acı çekmek istemiyorum

Geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı, Armağan Çağlayan'a konuk oldu. Geçtiğimiz günlerde akciğer kanseri olduğunu açıklayan Çağlayan, "Billur Hanım'ın vefat ettiği gün benim ciğerimde bir kitle bulundu." diyerek Buğra Bahadırlı ile dertleşti. Bahadırlı'nın moral verdiği Çağlayan, "Acı çekmek istemiyorum" dedi.

Magazin 27-11-2022 00:02

Billur Kalkavan'nın hayat arkadaşı Buğra Bahadırlı: Son bir yılda bağlantı koptu

Geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı, ünlü oyuncunun vefatından bu yana dalgalı bir ruh halinde olduğunu aktararak "Sarıldığın kişiden enerji alırsın, hissedersin ya… Akar böyle içinden, yüreğinden… Son bir senedir o bağlantı koptu. Enerji kesikti yani. Annesini kaybetti, hastalık süreciyle uğraştı. Ona yoruyordum. Ama bence kendi yaşamıyla bağlantısını koparıyordu ufak ufak..." diye konuştu.

Magazin 25-11-2022 17:37

Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı içini döktü! Son isteğini anlatıp Yemek nasip olmadı dedi

Billur Kalkavan'ın ölüm haberi Türkiye'yi yasa boğdu. 13 yıldır Kalkavan ile aşk yaşayan Buğra Bahadırlı ise sevgilisinin ölümüyle yıkıldı. Bahadırlı sevgilisinin ölümü sonrası içini döktü. "Billur ile kendimi buldum" diyen Buğra Bahadırlı yaşadıkları zor günleri anlattı. İşte Billur Kalkavan'ın sevgilisinin o sözleri...

Magazin 21-10-2022 07:29

Oyuncu Billur Kalkavan son yolculuğuna uğurlandı

Oyuncu Billur Kalkavan son yolculuğuna uğurlandı

Yurthaber 17-10-2022 18:36

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Bakan Bilgin'den asgari ücret açıklaması, Rusya-Ukrayna savaşında yeni gelişme, TOGG'un fiyatı hakkında ipucu...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den asgari ücret açıklaması, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan yerli otomobil TOGG'un fiyatı hakkında ipucu, Rusya'nın Ukrayna'ya kamikaze dronlarıyla saldırısı, Billur Kalkavan'ın cenazesinde sevgilisinin açıkladığı bilinmeyen gerçek...

Haber 17-10-2022 17:35

Billur Kalkavan'a veda! Sevgilisi Buğra Bahadırlı o gerçeği açıkladı

Yaklaşık 6 aydır akciğer kanseri tedavisi gören Billur Kalkavan, cumartesi günü 59 yaşında hayatını kaybetmişti. Kalkavan, bugün Zincirlikuyu Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı. Oyuncunun kardeşi Rıza Kalkavan ve Billur Kalkavan'ın 13 yıllık sevgilisi Buğra Bahadırlı cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine İlber Ortaylı, Hamdi Alkan, Halil Sezai, birçok ünlü isim ve sevenleri katıldı. Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı cenaze töreninde bilinmeyen o gerçeği de açıkladı.

Magazin 17-10-2022 16:32

Fotoğraftaki küçük kızı şimdi tüm Türkiye tanıyor! Kim olduğunu duyanlar inanamadı

Fotoğraf karesindeki masum bakışlarıyla insanın içini ısıtan bu güzeller güzeli kız çocuğu, şimdilerde Türkiye'nin kalbine taht kuran bir isim...

Magazin 17-10-2022 15:42

Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? Billur Kalkavan’ın cenaze töreni ne zaman? Detaylar netleşti

Billur Kalkavan ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Ünlü isim Billur Kalkavan hayatını kaybetti. Kalkavan bir süredir akciğer kanseri ile mücadele ediyordu. Eyvah Babam, Ihlamurlar Altında gibi dizilerde rol alan ünlü ismin cenaze töreni bugün düzenlenecek. Peki, illur Kalkavan kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? Billur Kalkavan’ın cenaze töreni saat kaçta?

Magazin 17-10-2022 11:14

Billur Kalkavan son yolculuğuna uğurlanacak! Cenaze programı belli oldu

Akciğer kanseriyle mücadele eden ünlü oyuncu Billur Kalkavan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ölümüyle sevenlerini yasa boğan Kalkavan'ın cenaze detayları belli oldu. Billur Kalkavan, 17 Ekim Pazartesi günü ikindi namazından sonra toprağa verilecek.

Magazin 16-10-2022 20:11

Billur Kalkavan'ın vasiyeti var mıydı? Sevgilisinde yürek yakan açıklama

Billur Kalkavan'ın ölüm haberi herkesi derinden üzdü. Kalkavan'ın bir vasiyeti olup olmadığı merak edilirken, ünlü oyuncunun erkek arkadaşı Buğra Bahadırlı, "Maddi veya manevi hiçbir vasiyeti yoktu. Çünkü hiçbir şekilde öleceğini düşünmüyordu" açıklamasıyla dikkat çekti.

Magazin 16-10-2022 14:35

Billur Kalkavan'ın ölüm haberi yasa boğdu! Selin Ciğerci, Kalkavan'ın kendisine attığı mesajı yayınladı

Yaklaşık 6 aydır akciğer kanseri tedavisi gören Billur Kalkavan'dan acı haber geldi. Ölüm haberiyle herkesi yasa boğan Kalkavan hakkında bir paylaşım da Selin Ciğerci yaptı. Ciğerci ünlü oyuncunun kendisine attığı bir mesajı yayınladı. Mesajda Billur Kalkavan'ın "Her zaman arkandayım" sözleri dikkat çekti.

Magazin 16-10-2022 14:29

Billur Kalkavan fenomen dizide de rol almış! Bir döneme damga vurmuştu

Billur Kalkavan gündemde yer alan isimler arasında bulunuyor. Bir süredir akciğer kanseriyle mücadele eden Kalkavan hayatını kaybetti. Ünlü ismin hayatını kaybettiği haberini yakın arkadaşı Hamdi Alkan’da sosyal medya hesabından doğruladı. Gündem olan ve biyofrasi merak edilen Billur Kalkavan’ın yıllarca önce yayınlanan ve bir döneme damga vuran dizide Tuba Büyüküstün ile rol aldığı ortaya çıktı.

Magazin 15-10-2022 16:18

Billur Kalkavan'dan acı haber! Kanserle mücadele ediyordu: Ölüm sebebi belli oldu

Son Dakika: Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Billur Kalkavan (59) tedavi gördüğü hastane hayatını kaybetti. Acı haberi Hamdi Alkan duyurdu. Pek çok dizi ve filmde rol alan Billur Kalkavan'a COVID-19 tedavisi sonrası akciğer kanseri teşhisi konulmuştu. Tedavi gören Kalkan'ın kalp durmasına bağlı hayatını kaybettiği öğrenildi.

Magazin 15-10-2022 16:02

Hülya Koçyiğit'ten duygu dolu Billur Kalkavan paylaşımı

Yaklaşık 6 aydır kanser tedavisi gören Billur Kalkavan'ın ölümü birlikte büyüdüğü Hülya Koçyiğit'i yıktı. Sosyal medya hesabından Kalkavan ile çocukluk fotoğrafını yayınlayan Koçyiğit, "Güzeller güzelim, zamansız gidişine çok üzüldüm" paylaşımında bulundu.

Magazin 15-10-2022 15:02

Hayatını kaybeden Billur Kalkavan çocukluğunu anlatmıştı! Zengin çocuğu olmak zor bir şey

Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Billur Kalkavan, hastalığının tanısından önce Armağan Çağlayan'a konuk olmuş ve hakkında bilinmeyenleri anlatmıştı. "Zengin çocuğu olmak zor bir şey, hırs olmuyor insanda" diyen Kalkavan, uzun süre gündem olmuştu.

Magazin 15-10-2022 13:35

Billur Kalkavan'ın ölüm nedeni olan akciğer kanseri belirtileri nelerdir? Akciğer kanseri yaşam süresi ne ve tedavisi nasıl yapılır? Billur Kalkavan'dan acı haber!

Billur Kalkavan akciğer kanseri sebebiyle yaşamanı yitirdi. 59 yaşında hayata gözlerini yuman ünlü oyuncunun ölümü sonrası birçok kişi hastalığın evrelerine ve tedavisine ilişkin arama motorlarında araştırma yapıyor. Sürekli olan ve giderek daha kötü hale gelen öksürük, bu hastalığın en büyük belirtilerinden biridir. Peki, Billur Kalkavan'ın ölüm nedeni olan akciğer kanseri nedir, belirtileri nelerdir? İşte ünlü oyuncu Billur Kalkavan'ın ölüm sebebi olan akciğer kanserinin belirtileri...

Haber 15-10-2022 13:33

Buğra Bahadırlı kimdir, kaç yaşında? Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı hakkında bilgiler

Billur Kalkavan ile ilgili son dakika açıklaması gündemde yer alıyor. Bir süredir kanserle mücadele eden Billur Kalkavan'ın hayatını kaybettiği açıklandı. Bu haberin ardından sevgilisi Buğra Bahadırlı da gündem oldu. Peki, Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı kimdir, kaç yaşında?

Magazin 15-10-2022 13:15

Oyuncu Billur Kalkavan hayatını kaybetti

Oyuncu Billur Kalkavan hayatını kaybetti

Yurthaber 15-10-2022 13:05

Billur Kalkavan son dakika ölüm nedeni ne? Billur Kalkavan öldü mü, ne kanseriydi? İşte oynadığı diziler ve filmler

Billur Kalkavan'ın ne kanseri olduğu merak edilen konular arasında. Ünlü isim Billur Kalkavan'ın hastalığı sosyal medyada Hamdi Alkan'ın paylaşımının ardından gündem olmuştu. Kalkavan daha sonra son sağlık durumu hakkında bilgi vermeye devam etti. Peki, Billur Kalkavan öldü mü, ne kanseriydi? Billur Kalkavan ölüm nedeni ne?

Magazin 15-10-2022 12:34

Billur Kalkavan neden öldü? Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında öldü, hastalığı neydi? Ünlü oyuncudan acı haber!

Billur Kalkavan ile ilgili 2. Sayfa magazin programının Twitter hesabı üzerinden son dakika açıklamasında bulunuldu. Ünlü oyuncu bir süredir akciğer kanseri ile mücadele ediyordu. Billur Kalkavan'ın hayatını kaybettiği aktarıldı. Peki, akciğer kanseri ile mücadele eden Billur Kalkavan neden öldü? İşte ünlü oyuncu Billur Kalkavan'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 15-10-2022 12:22

Billur Kalkavan’ın genç sevgilisi ünlü ismin son sağlık durumunu açıkladı! Pozitif taraflarına odaklanıyoruz

Koronavirüs tedavisi sonrası akciğer kanseri teşhisi konulan oyuncu Billur Kalkavan’ın tedavisi bütün hızıyla devam ediyor. Son olarak ünlü ismin genç sevgilisi Buğra Bahadırlı yaptığı açıklamada, ‘Billur’un inşallah tedavisi iyi gidecek. Tablonun pozitif taraflarına odaklanıyoruz.’ yorumunda bulundu. İşte ünlü ismin son sağlık durumu...

Magazin 08-09-2022 14:59

Akciğer kanseriyle savaşan Billur Kalkavan'dan yeni haber: Yolladığınız her güzel enerji, hücrelerimi iyileştiriyor

Akciğer kanseri ile mücadele eden Billur Kalkavan son sağlık durumunu sosyal medya hesabından paylaştı. İyileşme sürecinde olduğunu söyleyen Kalkavan, kendisine destek olanlara da teşekkür ederek, "Kafamdan saç bile çıkıyor da ben kendim kazıtıyorum daha güzel olmadığı için henüz. Yolladığınız her güzel enerji, hücrelerimi iyileştiriyor" dedi.

Magazin 31-08-2022 20:59

Akciğer kanseri ile mücadele eden Billur Kalkavan'dan yeni haber! Nefes almakta biraz zorlanıyorum...

Akciğer kanseri ile mücadele eden Billur Kalkavan son sağlık durumunu sosyal medya hesabından paylaştı. "Kemoterapi iyi gidiyor ama bir de zatürre oldum, hastanede tatsız anlar yaşadım. Ciğerimden sular filan alındı... Lütfen bana sitem etmeyin size dönüş yapmadım diye olur mu?" diyen Billur Kalkavan, son görüntüsünü de paylaştı.

Magazin 01-08-2022 10:50

Kanser tedavisi gören Billur Kalkavan'dan güzel haber! Beynim tertemiz, lezyonlar çürüyor

Akciğer kanseriyle mücadele eden oyuncu Billur Kalkavan sağlık durumuyla ilgili son dakika gelişmelerini sosyal medyadan paylaştı. Kalkavan takipçilerine güzel haberi vererek "Beynim tertemiz, lezyonlar çürüyor" dedi.

Magazin 23-06-2022 13:54

Billur Kalkavan taburcu oldu

Akciğer kanseriyle mücadele eden Billur Kalkavan, tedavisinin ardından hastaneden taburcu oldu. Sağlık durumuyla alakalı açıklama yapan ünlü oyuncu, "Kendimi çok iyi hissediyorum. İnşallah en yakın zamanda atlatacağım" şeklinde konuştu.

Magazin 08-06-2022 16:09

Kemoterapi sonrası paylaşım yapan Billur Kalkavan'dan sevindiren haber

Bir süredir kanserle mücadele eden Billur Kalkavan, 3. kemoterapiden sonra yaşadıklarını anlattı. Sosyal medya hesabından hasta yatağından bir fotoğrafını paylaşan oyuncu, "Sıkıntı yaşamadım, bulantım da yok. Hafif halsizlik var o kadar" derken sağlık durumunun her gün daha iyiye gittiğinin müjdesini verdi.

Magazin 04-06-2022 12:23

Billur Kalkavan hastane odasından paylaştı! Nasıl başaracağım bilmiyorum

Billur Kalkavan hastane odasından paylaşım yaptı. Akciğer kanserine yakalanan Kalkavan sağlık durumuna dair bilgi vererek kilo alması gerektiğini söyledi.

Magazin 31-05-2022 16:13

Billur Kalkavan kendisinden 21 yaş küçük sevgilisiyle ilgili konuştu! Buğra, kaçmadı

Kansere yakalandığı ortaya çıkan Billur Kalkavan kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Buğra Bahadırlı ile ilgili konuştu. Buğra Bahadırlı'nın kendisinden ayrılıp ayrılmadığı sorularını çok aldığını söyleyen Billur Kalkavan yaptığı açıklamada "Çoğu erkek böyle bir durumda kaçardı" dedi.

Magazin 29-05-2022 10:01

Billur Kalkavan'ı üzen haber! Benden birçok pisliği aldığına inanıyorum

Hamdi Alkan'ın paylaşımıyla kansere yakalandığı ortaya çıkan Billur Kalkavan kedisinin ölümüyle sarsıldı. Billur Kalkavan kedisini paylaşarak, "Benden birçok pisliği aldığına inanıyorum." notunu düştü.

Magazin 28-05-2022 07:32

Billur Kalkavan sağlık durumunu paylaştı! Bana lütfen doktor, ilaç, bitki tavsiyeleri göndermeyin

Hamdi Alkan'ın paylaşımıyla kansere yakalandığı ortaya çıkan Billur Kalkavan sağlık durumunu sosyal medya hesabından paylaştı. Billur Kalkavan son halini paylaşarak son durumunu anlattı ve "Bana lütfen doktor, ilaç, bitki tavsiyeleri göndermeyin" dedi.

Magazin 26-05-2022 13:46

Billur Kalkavan'ın hastalığı gündemde! Lütfen aramayın paylaşımı

Ünlü oyuncu Billur Kalkavan'ın hastalığı ve sağlık durumu gündeme bomba gibi düştü. Akciğer kanserine yakalanan Billur Kalkavan'ın son hali gündemdeyken ünlü oyuncudan bir paylaşım geldi. Billur Kalkavan paylaşımında "Bir ricam var lütfen aramayın" dedi, Pınar Altuğ ise "Bilmeden aradım" yanıtını verdi.

Magazin 24-05-2022 09:21

Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı kimdir? Buğra Bahadırlı ne iş yapar? Nereli, kaç yaşında?

Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı, ünlü oyuncunun akciğer kanseriyle mücadelesinde en büyük destekçilerinden biri. Billur Kalkavan ve sevgilisi, Hamdi Alkan'ın 23 Mayıs Pazartesi günü sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımın ardından merak konusu oldu. Vatandaşlar internette, Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı kimdir? Buğra Bahadırlı ne iş yapar? Nereli, kaç yaşında? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte ayrıntılar...

Magazin 24-05-2022 08:55

Billur Kalkavan'ın hastalığı ne? Billur Kalkavan ne kanseri? Son durumu ve son hali nasıl?

Billur Kalkavan'ın hastalığı, ünlü oyuncu Hamdi Alkan'ın 23 Mayıs Pazartesi günü Instagram hesabının story kısmında yaptığı paylaşım sonrası merak edildi. Hamdi Alkan, meslektaşının son halini paylaşarak her zaman destekçisi olduğunu vurgulamıştı. Peki Billur Kalkavan'ın hastalığı ne? Billur Kalkavan ne kanseri? Son durumu ve son hali nasıl? İşte ünlü oyuncunun hastalığı, sağlık durumuna ilişkin bilgiler, biyografisi ve oyunculuk kariyeri...

Magazin 24-05-2022 08:54

Billur Kalkavan'ın hastalığı ortaya çıktı! Billur Kalkavan'ın son haline Pınar Altuğ'dan destek geldi

Hamdi Alkan Billur Kalkavan'ın son halini paylaşınca sosyal medyada gündem oldu. Billur Kalkavan'ın sağlık sorunları yaşadığı ve tedavi olduğu ortaya çıktı. Billur Kalkavan'ın son halini gören Pınar Altuğ "Billur güçlü kadındır" diyerek ünlü oyuncuya destek verdi. Billur Kalkavan'ın hastalığı ve sağlık durumu merak konusu oldu.

Magazin 23-05-2022 14:21

Billur Kalkavan kanser mi? Hamdi Alkan'ın kötü haberini duyurduğu Billur Kalkavan ne kanseri? Sağlık durumu nasıl?

Billur Kalkavan'ın kanser olup olmadığı ve sağlık durumunun nasıl olduğu ünlü oyuncu Hamdi Alkan'ın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımın ardından merak konusu oldu. Hamdi Alkan, meslektaşının son halini paylaştı. Pınar Altuğ da yorum yaparak destek verdi. Peki Billur Kalkavan kanser mi? Hamdi Alkan'ın kötü haberini duyurduğu Billur Kalkavan ne kanseri? Sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...

Magazin 23-05-2022 13:34

Billur Kalkavan'dan tartışma yaratacak açıklama! Aldatılmak kadının eksikliğinden kaynaklanıyor

Oyuncu Billur Kalkavan, ilişkiler ve aldatılma üzerine çok konuşulacak ifadeler kullandı. Aldatılmanın kadınların eksiklerinden kaynaklandığını söyleyen Kalkavan, "Madem bu kadar aldatılmak istemiyorlar ve bu konuda çok muzdaripler, o zaman estetikçiden önce kafalarının içini doldurmaya çalışsalar..." dedi.

Magazin 19-01-2022 12:28

Lezbiyenlik iddialarına yanıt veren Billur Kalkavan kadınlara seslendi: Biraz da seksinizden bahsedin

Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan Billur Kalkavan hayatına dair samimi açıklamalar yaptı. Emel Müftüoğlu'nun Deli Et Beni klibindeki erotik dansı hakkında konuşan Billur Kalkavan kadınlara da ilginç bir çağrıda bulundu.

Magazin 06-01-2022 13:27

Armağan Çağlayan'a katılan Billur Kalkavan çocukluğunu anlattı! Zengin çocuğu olmak zor bir şey!

59 yaşındaki sanatçı Billur Kalkavan, Armağan Çağlayan'ın sunduğu YouTube'da yayınlanan 'Dur bi Dinle' programına konuk oldu. "Zengin çocuğu olmak zor bir şey, hırs olmuyor insanda" diyen Kalkavan, hayatını ve aile yapısını da anlattı.

Magazin 05-01-2022 14:14

Billur Kalkavan'ın annesi Nuyan Kalkavan hayatını kaybetti

Oyuncu Billur Kalkavan'ın annesi Nuyan Kalkavan 91 yaşında hayatını kaybetti. Kalkavan acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 27-10-2021 15:43

Billur Kalkavan'ın aldatma açıklamasına sevgilisinden yanıt

"Aldatma konusunda partnerimden daha tehlikeliyim" diyen Billur Kalkavan'ın sözlerine sevgilisi Buğra Bahadırlı'dan 3 ay sonra yanıt geldi.

Magazin 30-09-2021 15:24

Seks itirafıyla gündem olan Billur Kalkavan'ın yaşı şaşkına çevirdi

Buralarda Neler Dönüyor Bi'Bilsen adlı Youtube programına konuk olan oyuncu Billur Kalkavan cinsel ilişkiye girdiği en ilginç yeri açıklayarak gündem olmuştu. Ünlü oyuncu yaptığı açıklamanın ardından merak konusu oldu.

Magazin 18-08-2021 09:22

Billur Kalkavan cinsel ilişkiye girdiği en ilginç yeri açıkladı! İtirafları olay oldu

Buralarda Neler Dönüyor Bi'Bilsen adlı Youtube programına konuk olan oyuncu Billur Kalkavan cinsel ilişkiye girdiği en ilginç yeri açıkladı.

Magazin 16-08-2021 15:55

Billur Kalkavan 22 yaş küçük sevgilisiyle 11. yılını kutladı

Billur Kalkavan ile sevgilisi Buğra Bahadırlı, dün ilişkilerinin 11. yıllarını kutladı. Billur Kalkavan, sosyal medyadan sevgilisine aşkını böyle haykırdı.

Magazin 19-12-2020 14:58

Billur Kalkavan genç sevgilisiyle plajda aşka geldi

'Eyvah Babam', 'Ihlamurlar Altında' ve 'Acayip Hikayeler' gibi dizilerle tanınan usta oyuncu Billur Kalkavan genç sevgilisi Buğra Bahadırlı ile plajda aşka geldi.

Magazin 08-09-2020 15:13

Billur Kalkavan leopar desenli bikinisiyle poz verdi

Hayat enerjisiyle her fırsatta adından söz ettiren 57 yaşındaki Billur Kalkavan, sosyal medya hesabından leopar desenli bikinisiyle verdiği pozları paylaştı. Kalkavan fiziğiyle de tüm dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 02-08-2020 22:20