Bir Annenin Gunahi Ne Zaman Yayinlanacak Haberleri

Merkez Bankası faiz kararı açıklanıyor! Kredi kartı ve ihtiyaç kredileri takipte: Ek tedbir gelebilir

Geçtiğimiz ay sürpriz bir faiz artırımı yapan Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak. TCMB faiz kararı için ekonomistlerin beklentisi sabit kalacağı yönünde oluştu. Ancak PPK’dan şahin bir metin çıkacağı konuşuluyor. Ekonomistlere göre, TCMB faiz kararının da yer aldığı PPK metninde, enflasyon ve kredi genişlemesinin izleneceği ve istenilen düzeye ulaşılamaması durumunda ilave tedbirlerin geleceği mesajını net verecek. Peki Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar...

Finans 2024-04-25 07:08:55

Özel-Erdoğan görüşmesi ne zaman olacak? Tarih verdi: Randevu talep edeceğiz

Günlerdir konuşulan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel'in beklenen görüşmelerine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Randevu talep edeceğini belirten Özel, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'la önümüzdeki hafta görüşmeyi planlıyoruz." dedi.

Haber 2024-04-23 16:15:28

Erdoğan 'kapımızı açık' demişti, Özel'den randevu çıkışı geldi! Dikkat çeken sözler: Bu bir nezaket ziyareti olmayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan gelen "kapımız açık" çıkışı sonrası, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den yeni bir açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu isteyeceklerini belirten CHP lideri Özel, "Bu görüşme bir nezaket ziyareti değil, Türkiye'nin geleceğiyle ilgili" diye konuştu. Özel, görüşmenin ne zaman olacağına dair soruya da yanıt verdi.

Haber 2024-04-18 15:08:17

Tuvalette belirti gösteriyor! Bu 3 renk acilen doktora gitmenizi işaret ediyor

İdrarın değişen renklerini ve bunların gerçekte ne anlama geldiğini araştıran bir uzman, her zaman sifonu çekmeden önce idrarınızın rengine bakmanız gerektiğini tavsiye etti. Bu sayede bazı hastalıkları erken teşhis edebilir ve sağlığınızı koruyabilirsiniz.

Haber 2024-04-15 08:49:05

Diğer Haber Etiketleri

Merkez Bankası Özgür Özel Recep Tayyip Erdoğan idrar hastalık the purest solutions saç şekillendirici loreal paris dudak nemlendirici tıraş bıçağı powertec fön makinesi maybelline kapatıcı rexona clinical protection philips epilasyon doğal gaz ücretsiz Ekrem İmamoğlu Seçim 2024 İstanbul ramazan bayramı ne zaman bayram ne zaman basliyor kireç çözücü el uyuşması nasıl geçer el uyuşmasına ne iyi gelir küresel piyasalar abd büyüme verileri ne zaman açıklanacak ağız kuruluğu ağız kuruluğu neden olur ağız kuruluğu nedenleri kira vergisi kira vergisi ödeme kira beyannamesi Hırsız Bolu sosyal medya eğlence parti Amerika seçim Fed Faiz kararı emekli zammı fidye fidye ne kadar fidye ne demek fidye nedir Ramazan Sahur sahur nedir sahur ne demek sahur ne zaman atama Öğretmen Milli Eğitim Bakanı yusuf tekin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bradikardi bradikardi nedir Enflasyon para sayma makinesi para ramazan ayı oruç ne zaman başlıyor ramazan ayi ne zaman borsa kar yağacak mı kar kar yağışı hava durumu sıcaklık tdk yazım kuralları nasıl yazılır tdk yazım kılavuzu sevgilisi yaşında Didem Arslan faiz Bayram ikramiyesi yks yks başvurusu nasıl yapılır? windows 10 özellikleri Emekli bayram ikramiyesi Konut kredisi İslam Memiş naci görür deprem Gaziantep windows Microsoft windows xp Nokia nokia 3310 iphone 12 ne zaman çıktı apple iphone 12 iphone 4s Apple akıllı cep telefonu iPhone yayın akışı bugün yayın akışı tüm kanallar show Kanal D atv star TRT 1 TV8

Ne hediye alsam? diye düşünenler için kişisel bakım kategorisinin en çok hediye edilen ürünleri

Sevdiklerinizi şımartmak ve onlara özel hissettirmek için mükemmel bir hediye seçeneği mi arıyorsunuz? O zaman kişisel bakım kategorisinin en çok hediye edilen ürünlerini keşfetmeye hazır olun! Özenle seçilmiş ürünlerle dolu, sizin için hazırladığımız bu liste, sevdiklerinizin güzellik rutinlerini daha da özel hale getirecek. İşte detaylar!

Haber 13-04-24 13:04

Ücretsiz doğal gaz desteği ne zaman sona erecek? Detaylar ortaya çıktı: 43 milyar lira…

Geçtiğimiz yıldan bu yana uygulanan 25 metreküp ücretsiz doğalgaz uygulaması, 1 Mayıs 2024’te sona erecek. Ücretsiz doğal gaz desteği ile birlikte vatandaş faturalarında bu kış bir düşüş yaşamıştı. Mayıs 2024’e kadar devlet tarafından verilen destek miktarının 43 milyar lirayı bulacağı öğrenildi.

Finans 11-04-24 08:58

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a çağrı! Konuşmaya hazırım diyerek göndermede bulundu: Yeter ki sandalye kırık olmasın!

31 Mart'ta en yakın rakibine yüzde 10 fark atarak seçimleri kazanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu, "Ben buradan açık ve net söylüyorum ne zaman diler ve arzu ederseniz İstanbul'un geleceğini Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan sizinle konuşmaya hazır bir Ekrem İmamoğlu var. Yeter ki sandalye kırık olmasın" ifadelerini kullandı.

Haber 04-04-24 11:49

2024 Ramazan Bayramı ne zamandı? 2024 Ramazan Bayramı ne zaman başladı, ne zaman bitti?

Bayram dönemleri tüm insanlar için oldukça önemlidir. Kimi bayramlar resmî bayram olarak ifade edilirken kimisi ise dini bayram kategorisine girmektedir. Ramazan Bayramı da dini bayram olarak bilinen ve İslam âlemi için büyük önem taşıyan bir bayramdır. Oruç tutma ayı olarak tabir edilen Ramazan ayının bitimine denk gelen bu bayram, toplamda 3 gün şeklinde kutlanmaktadır. Peki, 2024 Ramazan Bayramı ne zamandı? 2024 Ramazan Bayramı ne zaman başladı, ne zaman bitti?

Haber 03-04-24 18:56

Bir türlü geçmeyen lekelerin korkulu rüyası olacak en iyi kireç sökücü önerileri

Temizlik ve hijyen söz konusu olduğunda kullanacağınız ürünlerin önemi oldukça büyük. Özellikle mutfak ve banyo gibi alanlarda zamanla oluşan inatçı kireç ve paslanma sorunlarıyla başınız dertteyse en etkili kireç sökücü ürünlerle işiniz çok kolay! Üstelik fazla zaman ve efor harcamadan! Peki, kireç sökücü ne işe yarar? Kireç sökücü, su ile devamlı temas hâlinde olan ve kireci emen yüzeyleri temizlemek için kullanılır. Öyleyse gelin, bu mucizevi ürünleri birlikte incelemeye başlayalım.

Haber 01-04-24 17:58

El uyuşması neden olur? El uyuşmasına ne iyi gelir?

El uyuşması sıklıkla ihmal edilen ancak yaşam kalitesini önemli ölçüde etkileyebilen bir durumdur. Birçok kişi zaman zaman el uyuşması yaşar ve bu genellikle geçici bir durum olarak kabul edilir. Ancak, bazı durumlarda el uyuşması ciddi bir sağlık sorununun belirtisi olabilir. El uyuşması genellikle başka semptomlarla birlikte ortaya çıkar. Bunlar arasında karıncalanma, his kaybı, güçsüzlük veya ağrı bulunabilir.

Haber 28-03-24 14:49

Küresel piyasalar ABD büyüme verilerine odaklandı

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz indirimine ne zaman başlayacağına ilişkin belirsizliklerin devam etmesine karşın pozitif bir seyir izlenirken, bugün ABD'de büyüme verileri başta olmak üzere yoğun veri gündemi yatırımcıların odağına yerleşti.

Finans 28-03-24 09:12

Ağız kuruluğu neden olur, nasıl geçer? Ağız kuruluğunu gidermek için ne yapmalı?

Günlük yaşamın karmaşasında çoğu zaman ağız kuruluğu sorunu göz ardı edilir. Ancak bu rahatsızlık sadece hoş olmayan bir duygu değil, aynı zamanda genel sağlığımızı da etkileyebilir. Ağız kuruluğu, ağız içindeki tükürük salgısının azalması ya da kalitesinin bozulması sonucu ortaya çıkar. Bu durum, diş çürükleri, ağız kokusu ve sindirim problemleri gibi pek çok sorunu beraberinde getirebilir. Peki, ağız kuruluğu neden olur?

Haber 27-03-24 19:23

Kira gelir vergisi ne zaman ödenir? Hangi durumlarda kira vergisi ödenmez?

Kira gelir vergisi, vergi kanunları kapsamında ev ve ticari mülk gibi gayrimenkulleri kiraya vererek gelir kazananlar için devlet tarafından uygulanan bir vergi türüdür. Mülk sahibi kişiler için resmi kurumlara bildirim yapmak ve bununla birlikte vergi vermek oldukça önemlidir. Kira gelir vergisi ne zaman ödenir? Hangi durumlarda kira vergisi ödenmez?

Haber 21-03-24 23:48

Bir şehir rahat bir nefes aldı! İki evi olan hırsız yakayı ele verdi: Odalardan çıkanlar şoke etti

Bolu Mudurnu'da yaşayan vatandaşlar 1 yıldır evlerine dadanan hırsız yüzünden rahat bir nefes alamıyordu. Evlerine 'acaba ne zaman hırsız girecek?' diye korkarak bekleyen vatandaşlara iyi haber geldi. Hırsız çaldığı bir kısım eşyalarla yakalandı. 2 evinin odalarını dolduran hırsız görenleri şaşkına çevirdi.

Haber 21-03-24 12:29

Kademeli emeklilikte ilk kez bu kadar net tarihi dile getirdiler! SGK Uzmanı Özgür Erdursun 2000 sonrası sigortalılar için böyle anlattı: ‘Başka bir şey konuşulmayacak’

9 Eylül 1999 ile 2008 arasında ilk kez sigortalı olan çalışanlar kademeli emeklilik bekliyor. 2000 sonrası sigortalıların en çok merak ettiği soru ise ‘kademeli emeklilik ne zaman çıkacak?’ SGK Uzmanı o soruya yanıt verdi, üstelik tarihi de açıkladı. Erdursun bir sonraki Cumhurbaşkanlığı genel seçimlerini işaret etti. 2026 yılından sonra tüm Türkiye’nin gündeminin kademeli emeklilik olacağını dile getirdi.

Finans 21-03-24 12:18

Böyle parti ne görüldü ne de duyuldu! Kendilerine tokat attırıp bir de üzerine para veriyorlar... Her zaman rızaya dayalı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Güney Florida bölgesindeki bir partiden kaydedilen görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı. Görüntülerdeki 26 yaşındaki Aiyana Callas karşısındaki kişilere tokat attığı bir parti sayesinde internette yıldız haline geldi. Her tokat için 30 dolar (yaklaşık 972 TL) ücret alan Callas partisini savunmayı ihmal etmedi.

Trend 21-03-24 09:13

Merkez Bankası faiz kararı belli oluyor! Piyasa tek bir görüşte birleşti

Geçtiğimiz ayki toplantısında faiz oranını yüzde 45 düzeyinde sabit tutan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faiz kararı açıklanıyor. Merkez Bankası faiz kararı ne olacak, ne zaman, saat kaçta açıklanacak? soruları merak edilirken detaylar netleşti. İşte ekonomistlerin Mart ayı politika faizi kararı için tahminleri ve haberin detayları...

Finans 20-03-24 10:36

2024 seçmen kâğıtları ne zaman çıkar? YSK seçmen kâğıdı ne zaman dağıtılır?

Türkiye'de belirli periyotlar çerçevesinde seçimler düzenlenmekte ve yapılmaktadır. Bunlardan biri 5 senede bir gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimi’dir. Seçim için oy kullanacak olan bireylere seçmen kâğıdı denilen bir bilgi kâğıdı iletilmektedir. Peki, 2024 seçmen kâğıtları ne zaman çıkar?

Haber 19-03-24 18:52

Birer gün arayla açıklanacak, önce Fed sonra TCMB! 31 Mart yerel seçimleri öncesi en kritik karar…

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz indirimlerine ne zaman başlayacağına ilişkin belirsizliklerin devam etmesiyle bu hafta karışık bir seyir izlerken, gözler faiz kararlarına çevrildi. Önce 20 Mart Çarşamba günü Fed faiz kararı ve ardından 21 Mart Perşembe günü ise Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faiz kararı açıklanacak. Merkez Bankası’nın faiz kararı yerel seçimler öncesi ekonomideki en önemli gelişme olarak da dikkat çekiyor.

Finans 16-03-24 11:40

Emekliye seyyanen zamda yeni kulis! SGK Uzmanı İsa Karakaş çok yakın olan o tarihi açıkladı: ‘Tamamen tersine dönebilir…’

Emekliye seyyanen zam var mı? 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? Kademeli emeklilikte son dakika gelişmeleri neler? SGK Başuzmanı İsa Karakaş Ankara’dan son kulis bilgilerini anlattı. Karakaş, seyyanen zam ile ilgili son haftaya dikkat çekerek, "Emeklilere benim öngörüm seçim gününe kadar bir düzenleme yapılabilir yönünde” dedi. 2000-2008 arası kademeli emeklilik bekleyenler için de SGK’yı işaret etti.

Finans 16-03-24 07:58

Oruç tutamayanların verdiği para nedir? Oruç tutamayanların verdiği paraya ne denir?

Ramazanda sağlık problemleri gibi nedenler yüzünden oruç tutamayanlar fidye tutarını araştırır. 1 günlük ramazan fidyesi, 1 kişiyi 1 gün doyuracak yiyecek miktarı veya bunun ücretini temsil eder. Oruç fidyesinin kaç TL olduğunu soran kişilere ise oruç fidyesinin ne kadar olduğuyla birlikte bu bağışın toplam miktarının nasıl bulunduğu ve ne zaman ödendiği gibi detaylar da açıklanmalıdır. Böylelikle ramazanda oruç ibadetini yerine getiremeyen kişiler bu durumu doğru bir şekilde telafi edebilir.

Finans 15-03-24 20:38

Neden sahur denir, sahur kelimesi ne anlama gelir? Sahur hangi saatler arasında yapılır?

Oruç tutacak kişiler gün içerisinde belli bir zaman dilimi süresince, iftara kadar herhangi bir şey yiyip içmez. Oruç tutmak isteyenlere dini açıdan ve sağlık açısından verilen tavsiyeler içinde ise sahura kalkmak yer alır. Böylece kişinin gün içinde sorun yaşamaması ve gün içerisindeki faaliyetlerini daha rahat gerçekleştirebilmesi amaçlanır. Peki, sahur ne anlama gelir?

Haber 15-03-24 02:17

Öğretmen atamaları ile ilgili üzen haber! Milli Eğitim Bakanı Tekin açıkladı! Atama takvimi ne zaman açıklanacak? Mülakat yapılacak mı?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in bugün gerçekleştirdiği öğretmen odası buluşması ile ilgili atama bekleyen öğretmenlerin tepkisini çekecek bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Bakan Tekin öğretmen atama takviminin ve sayısının seçimden sonraya kaldığını belirtti. Bakan Tekin’in ayrıca seçimden sonra açıklanacak atama takviminde öğretmen atamalarının da mülakat yapılarak gerçekleştirileceğini söylediği öne sürüldü.

Egitim 14-03-24 16:25

En düşük emekli maaşında Nisan ayının sırrı! SGK Uzmanı Murat Bal rakam vererek anlattı: 2 bin liralık dokunuş…

Seçim öncesi emekliler arasında maaşlara seyyanen zam talepleri yükseliyor. Hükümetin ise bu konuda hangi adımları atacağı merak konusu olurken SGK Uzmanı Murat Bal, en düşük emekli maaşı dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekliye seyyanen zam gelecek mi, ne zaman? Nisan ayı detayı dikkat çekerken yeni emekli maaşı tablosu ortaya çıktı. İşte detaylar…

Finans 13-03-24 10:50

Bradikardi hangi durumlarda olur? Bradikardi ne zaman tehlikeli?

Bradikardi, kalp atış hızının normalden daha yavaş olduğu bir durumu ifade eder. Normal bir yetişkinde dakikada 60 ila 100 arasında kalp atışı normal kabul edilirken, bradikardide bu sayı 60 atımın altına düşer. Bu, genellikle kalp elektrik sisteminin normal işleyişinde bir sorun olduğunda ortaya çıkar.

Haber 12-03-24 13:01

Ramazan ayı başladı mı başlamadı mı? O ülkelerde oruç kararı farklı oldu: Hilali görmedik

Başta Arap ülkeleri olmak üzere birçok ülkede Ramazan ayının ve oruç ibadetinin ne zaman başlayacağı konusunda fark yaşandı. Dün gece gökyüzünde hilalin görülmesi sonucu Suudi Arabistan ramazan ayını pazartesiden başlattı. Ürdün ve Umman ise farklı bir günde oruca başlayacak.

Haber 11-03-24 11:09

Küresel piyasalar ABD'de açıklanacak enflasyon verisine odaklandı

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz indirimlerine ne zaman başlayacağına ilişkin belirsizliğin sürüyor olması ve teknoloji hisselerindeki düşüşlerle bu hafta karışık bir seyir izlenirken gözler bu ülkenin gelecek hafta salı günü açıklanacak enflasyon verilerine çevrildi.

Finans 09-03-24 12:22

İster evde ister iş yerinde kullanabileceğiniz güvenilir ve pratik kullanımlı para sayma makineleri

Paralar zaman zaman birbirine yapışabildiği için para saymak zorlayıcı olabiliyor. Ancak para sayma makineleri sayesinde artık bu işlem, çok daha hızlı ve güvenilir. Siz de evde veya iş yerinde para saymakla uğraşmak yerine çok daha hızlı ve doğru bir şekilde bu işlemi gerçekleştirmek istiyorsanız hazırladığımız en iyi para sayma makinesi önerilerimize göz atmaya ne dersiniz?

Haber 08-03-24 18:01

Ramazan 2024: 2024 Ramazan ne zaman, ilk oruç ne zaman başlıyor?

Arapça bir kelime olan Ramazan, 3 ayların sonuncusudur. İslam dininde önemli bir yeri olan, Müslümanlar tarafından kutsal bir ay olarak kabul edilen bu dönemde oruç tutulur ve teravih namazı kılınır. 1 ay boyunca oruç tutulan bu süreç her yıl farklı zamanları kapsar. Peki 2024 Ramazan ne zaman, ilk oruç ne zaman başlıyor?

Haber 04-03-24 19:37

Küresel piyasalar, ECB'nin faiz kararına ve ABD'nin istihdam raporuna odaklandı

Küresel piyasalarda ABD Merkez Bankasının (Fed) ne zaman faiz indirimine başlayacağı konusunda belirsizliğin devam etmesiyle bu hafta karışık bir seyir izlenirken, Avrupa Merkez Bankasının (ECB) açıklayacağı faiz kararı ve ABD'nin istihdam raporunda yer alacak tarım dışı istihdam verisi piyasanın odağında bulunuyor.

Finans 02-03-24 12:01

'İyi sinyaller vermiyor' Profesörden 'kar yağışı' açıklaması 'Beklemediğimiz bir iklim' O tehlikeye dikkat çekti

Son dönemde havaların normalden daha sıcak olması ve kar yağışının azlığı vatandaşlar arasında merak uyandırıyor. Pek çok kişi "Kar yağacak mı?", "Kar ne zaman yağacak?" ve "Havalar ısınacak mı?" gibi sorulara yanıt ararken uzmanlar hava durumuyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yapıyor. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yüksel Ardalı "Kar yağışının az olması bize gelecek için iyi sinyaller vermiyor. Beklemediğimiz bir iklimle karşı karşıyayız" dedi.

Haber 01-03-24 12:02

Ayşeler nasıl yazılır? Ayşeler mi Ayşe'ler mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Bir sözcük özel isim olduğu zaman ilk harfi her zaman büyük olacak şekilde yazılır. Ancak bu, özel adlara getirilen her bir ekin kesme işaretiyle ayrılarak yazılması gerektiğini göstermez. Bu da Ayşeler TDK onaylı yazılışının çok sayıda kişi tarafından sorgulanmasına yol açar. Ayşe kelimesinin sonuna getirilen -ler ekinin kesme işareti ile ayrılıp ayrılmadığı ise bu ek türünün ne olduğunun açıklanmasıyla birlikte cevabı ortaya çıkarılabilen konulardandır.

Egitim 29-02-24 19:31

Erdoğan'ın gündem yaratan sözlerine İmamoğlu'dan Seçim yapmayalım o zaman çıkışı! Emekli etmeye hazırlanıyoruz zaten

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son seçim mitinglerinde sık sık vurgu yaptığı 'merkezi yönetim' söylemine dikkat çeken bir yanıt verdi. "Ne diyorlar? İlla hükümetle belediye, aynı partiden olmalıymış" diyen İmamoğlu, "Bak sen. Seçim yapmayalım o zaman. Neyse; biz onu yavaş yavaş emekli etmeye hazırlanıyoruz, merak etmesin" sözleriyle göndermede bulundu.

Haber 28-02-24 16:32

30 yaş küçük sevgilisiyle yüzleşirken çileden çıktı, üstünü başını yırttı! Didem Arslan ne yapacağını bilemedi! 'Uygunsuz fotoğraflar gönderdi'

Hafta içi her gün Show Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında işlenen konular zaman zaman sosyal medyada gündem oluyor. Programa bu defa 30 yaş küçük sevgilisiyle canlı yayında yüzleşen Necmettin Bey damga vurdu. 73 yaşındaki Necmettin Bey bir anda çileden çıktı ve üstünü başını yırttı.

Magazin 27-02-24 15:18

Küresel piyasalar karışık seyrediyor

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankasının (Fed) ne zaman faiz indirimine başlayacağına yönelik belirsizliğin devam etmesiyle temkinli bir seyir izleniyor.

Finans 27-02-24 09:15

Son dakika: Meclis’in tatil öncesi son mesaisi emekli bayram ikramiyesi! 29 Şubat’a kadar süre var: 3000 TL ikramiyede takvim belli oldu

Son dakika haberleri… SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı kapsamındaki tüm emekliler yüzde 49,25’lik zamlı emekli maaşını hesaplarında gördü. Aylıkların ardından bir artış da bayram ikramiyesinde oldu. Emekli bayram ikramiyesi 2024 yılında yüzde 50 zam ile 3000 TL olmak üzere toplamda 6000 TL olarak ödenecek. Emekli ikramiyesi bugün Meclis Genel Kurulu’na gelecek. Peki bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte milyonlar için kritik takvim…

Finans 27-02-24 08:33

YKS başvurusu için son gün! 2024 YKS başvuruları ne zaman bitiyor, saat kaça kadar? İşte YKS başvuru ekranı ve detaylar...

ÖSYM tarafından düzenlenecek YKS başvuru süresi için bugün son gün. 'YKS başvurusu nereden, nasıl yapılır, YKS başvuru ücreti ne kadar?' gibi sorular yanıt aramaya devam ederken YKS başvurusu gerçekleştirecek adayların dikkat etmesi gereken hususlar bir bir sıralandı. Peki YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte başvuru için son günde bilinmesi gereken detaylar...

Egitim 26-02-24 09:52

Windows 10 ne zaman çıktı? Windows 10’un özellikleri neler?

Bilgisayarların kullanıcılar tarafından daha konforlu kullanılabilmesi için sistem yazılımlarına ihtiyaç duyulmaktadır. Bu sistem yazılımları işletim sistemi ismiyle de anılmakta ve cihazlarda bulunan birimlerin kontrol edilmesinde önemli bir rol oynamaktadır. Günümüzde çeşitli nitelikleriyle öne çıkan birçok farklı işletim sistemi mevcuttur. Windows 10 da bu işletim sistemleri arasında yer almaktadır. Peki, Windows 10 ne zaman çıktı ve özellikleri neler?

Haber 19-02-24 17:56

SON DAKİKA | Emekli bayram ikramiyesinde yeni kulis! 3000 lira olmuştu, ‘2 bin lira daha artış olacak’ dedi: Tarihi de açıkladı

Son dakika: Emekli bayram ikramiyesi 3000 TL’ye yükseltilmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emekli ikramiyeleri için yüzde 50 zam yapıldığını duyurmasının ardından kulislere yeni bir bilgi yansıdı. Dr. Şeref Oğuz, 2024 bayram ikramiyesi için yeni bir artış daha yapılacağını ve rakamın 5 bin liraya yükseltileceğini iddia etti. Peki kim ne kadar alacak? 2024 bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte detaylar…

Finans 19-02-24 15:52

Konut kredisi faizleri 1.20'ye düşecek! İslam Memiş tarih vererek duyurdu! Ev almak isteyenler bu haberi bekliyordu…

Konut kredisi faiz oranları ile ilgili beklentiler sürerken İslam Memiş’ten çok konuşulacak bir çıkış geldi. Konut kredisi faiz oranlarının yüzde 1.20’ye gerileyebileceğini belirten Memiş düzenleme ile ilgili beklediği tarihi de açıkladı. İlk kez ev alacakların merakla beklediği konut kredileri ilgili düzenleme ne zaman yapılacak? Kredi muslukları yeniden açılır mı? İşte cevabı…

Finans 19-02-24 14:41

Kademeli emeklilik için Fatih Altaylı o detayı açıkladı: 1999-2008 arasında çalışanlar dikkat! ‘Bu sadece bir sayı meselesi’ dedi, İstanbul’u işaret etti

Kademeli emeklilik düzenlemesi bekleyen 9 Eylül 1999 sonrası sigorta başlangıcı olanlar dün Ankara’da bir araya geldi. EYT’yi kıl payı kaçıranlar 1 gün için 17 yıl fazladan çalışmanın haksızlık olduğunu dile getirdi. Peki kademeli emeklilik ne zaman çıkacak? Gazeteci Fatih Altaylı yaklaşan İstanbul seçimini dile getirerek, “Bu sadece bir sayı meselesi. İstanbul’da bunlar kaç kişi? Eğer İstanbul seçimlerini etkileyecek sayıda ise yapabilirler. Aksi takdirde yapmazlar” dedi.

Finans 19-02-24 07:49

Hafize Gaye Erkan’ın ardından ilk! Merkez Bankası faiz kararı belli oluyor: Fatih Karahan mesajı verdi, 8 ay sonra bitiyor…

Merkez Bankası Şubat ayı faiz kararı belli oluyor. Geçtiğimiz ay politika faizi yüzde 45 seviyesine yükseltilmişti. PPK metninde de parasal sıkılığa ulaşıldığı bildirilmişti. Yılın ikinci faiz kararında ise faizlerde bir değişiklik yapılması beklenmiyor. Peki TCMB faiz kararı ne olur? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte haberin detayları…

Finans 17-02-24 13:49

Prof. Dr. Naci Görür'den Gaziantep için kritik deprem uyarısı! 'Ben belediye başkanı olsam...'

Prof. Dr. Naci Görür, Gaziantep’in bulunduğu deprem hattı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Gaziantep’e yakın olan Ölüdeniz Fayı’nın kollarının stresle yüklendiğini belirten Görür, "Ne zaman deprem olacak bilmiyoruz. Onların deprem oluşturma periyotları kimi araştırmalara göre 500 sene deniliyor. Ama üzerinde depremin en son ne zaman olduğunu bilmiyoruz” dedi. Görür ayrıca, "Ben bir belediye başkanı olsam önce Gaziantep’in mikro bölgeleme çalışmasını yaparım" ifadelerini kullandı.

Haber 16-02-24 16:35

Windows 8 ne zaman çıktı? Windows 8’in özellikleri nelerdi?

Pek çok kişi tarafından yaygın olarak kullanılan bilgisayarların verimli ve daha kolay çalışabilmesi için cihazda bulunan donanımlar ile uygulama yazılımlarının doğru bir şekilde yönetilmesi gerekir. Bilgisayar donanımlarıyla uygulama yazılımları arasındaki kontrolü sağlayan yazılım ise işletim sistemi olarak tabir edilmektedir. Windows 8 de bu işletim sistemlerinden biri olarak bilinmektedir. Peki, Windows 8 ne zaman çıktı ve özellikleri nelerdi?

Haber 15-02-24 18:51

Windows XP ne zaman çıktı? Windows XP’nin özellikleri nelerdi?

Günümüzde yaygın olarak kullanılan teknolojik cihazlardan biri bilgisayarlardır. Bu bilgisayarların doğru bir şekilde çalışabilmesi, kullanıcıların verim alabilmesi açısından son derece önemlidir. Bilgisayarların gerek yazılımlarını gerekse donanım araçlarını kontrol edebilmek için işletim sistemine ihtiyaç vardır. Windows XP de bu işletim sistemleri arasında yer almaktadır. Peki, Windows XP ne zaman çıktı ve özellikleri nelerdi?

Haber 15-02-24 18:47

Nokia 3310 ne zaman çıktı? Nokia 3310’un fiyatı ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Cep telefonu sektöründe geçmişten günümüze kadar birçok yenilik yaşanmış ve bu yenilikler ile birlikte de insanların hayatlarını kolaylaştıracak çok sayıda mobil cihaz geliştirilmiştir. Nokia da tarihi çok eskilere dayanan cep telefonu markalarından biridir. Nokia 3310 da Nokia markasının piyasaya sürdüğü cep telefonu modelleri içerisinde bulunan ve kendisinden önceki modelin üst versiyonu olarak bilinen bir cihazdır. Peki Nokia 3310 ne zaman çıktı, fiyatı ne kadardı ve özellikleri nelerdir?

Haber 15-02-24 18:44

iPhone 12 ne zaman çıktı? iPhone 12 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil dünyada yaşanan yenilikler ve gelişmeler sayesinde hayatımıza birçok farklı teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlardan biri de akıllı cep telefonları olmuştur. Akıllı cep telefonu denildiğinde dikkat çekici özellikleriyle öne çıkan modellerden biri iPhone serisidir. iPhone 12 de bu serinin bir parçası olmakla birlikte çıkış tarihi çok da eski olmayan bir modeldir. Peki, iPhone 12 ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 15-02-24 18:43

iPhone 4S ne zaman çıktı? iPhone 4S ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Cep telefonu dünyasında geçmişten günümüze kadar pek çok önemli yenilik ve gelişmeler olmuştur. Bu yeniliklerden biri de Apple firması tarafından imal edilen ve mobil dünyaya kazandırılan iPhone akıllı cep telefonlarıdır. iPhone 4S de bu firmanın geçmiş zamanlarda cep telefonu piyasasına sunduğu bir teknolojik cihazdır. Peki, iPhone 4S ne zaman çıktı, iPhone 4S ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 14-02-24 19:13

iPhone 3GS ne zaman çıktı? iPhone 3GS ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Akıllı cep telefonu denildiğinde ilk akla gelen markaların başında iPhone serisi gelmektedir. İlk çıktığı zamandan itibaren kısa sürede çok sayıda kullanıcıya sahip olan bu markanın üretici firması ise Apple olarak bilinen Amerikan çok uluslu bir şirkettir. Apple tarafından imal edilen birçok farklı akıllı cihaz mevcuttur. iPhone 3GS de bu akıllı cihazlardan biridir. Peki, iPhone 3GS ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 14-02-24 19:09