Bir Başkadır dizisi hakkında bilgiler

Bir Başkadır dizisi hakkında bilgiler

Berkun Oya’nın yazıp yönettiği Bir Başkadır dizisi 12 Kasım 2020 tarihinde Netflix’te gösterime girdi. Dizinin kurgu yönetmenliğini Ali Aga üstlendi. 8 bölümden oluşan dizi dünyaca ünlü dijital içerik platformu Netflix’in Türk yapımları arasındaki yerini aldı. Başrollerini Öykü Karayel ve Fatih Artman’ın üstlendiği Bir Başkadır dizisinin oyuncu kadrosunda Funda Eryiğit, Defne Kayalar, Tülin Özen, Alican Yücesoy, Nesrin Cavadzade, Derya Karadaş, Bige Önal, Settar Tanrıöğen, Öner Erkan ve Gökhan Yıkılkan gibi ünlü isimler boy gösterdi. Farklı hayatların hayaller ve korkular üzerinde yeniden kesişmesini konu alan dizi, sosyal medyada uzun bir süre konuşuldu. Türkiye’nin farklı şehirlerinden, farklı kültürlere ve hikayelere sahip insanların şaşırtıcı tesadüflerle yollarının birleşmesini mercek altına alan yapım oyunculuk performanslarıyla da övgü dolu yorumlar topladı.

Bir Başkadır Dizisi Haberleri

Defne Kayalar kendini sorguladı! Benim bütün ilişkilerim date'e çıkmadan mı başladı?

Medcezir, Bir Başkadır ve Hekimoğlu gibi dizilerde oynayan ünlü oyuncu Defne Kayalar bir YouTube programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kamera arkasında çalıştığı dönemde Uğur Yücel'in "Senden oyuncu iyi olur" dediğini belirten Defne Kayalar oyunculuk serüvenine atıldığı ilk dizinin ömrünün kısa sürdüğünü anlattı. İlişkileri konusunda da kendini sorgulayan ünlü oyuncu Defne Kayalar "Benim bütün ilişkilerim date'e çıkmadan mı başladı?" diyerek kendini sorguladı.

Magazin 20-05-2022 10:57

Netflix'in en iyi uluslararası yapımları açıklandı! Listede bir Türk yapımı da var

Indiewire sitesi Netflix’te izlenmesi gerekenler diziler seçkisini okuyucularıyla paylaştı. Popüler dijital dizi ve film izleme platformu Netflix, neredeyse her gün yepyeni bir içeriği abonelerine sunuyor. Netflix’in bu yeni içeriklerinden bazılar sönüp giderken, bazıları ise muhteşem bir çıkış yakalayabiliyor. Öte yandan bazı içeriklerin de zamana meydan okuyarak halen en çok izlenen içerikler arasında yer alabiliyor.

Magazin 21-02-2022 12:29

Bir Başkadır 2. yeni sezon ne zaman başlar? Dizi izleyicileri heyecanla bekliyor

Netflix’in ilgi ile takip edilen dizisi Bir Başkadır, 12 Kasım 2020’de yayınlanmıştı. Berkun Oya’nın yazıp yönettiği ve ilk sezonu 8 bölümden oluşan Bir Başkadır dizisinin 2. sezonu için geri sayım başladı.

Magazin 08-04-2021 12:48

Bir Başkadır'ın Meryem'i Öykü Karayel'in hamilelik pozu gündem oldu!

Roman Bonomo'yu kucağına almak için gün sayan Can Bonomo'nun eşi Netflix'te yayımlanan Bir Başkadır dizisinin yıldızı Öykü Karayel'in hamilelik pozuna beğeni yağdı.

Magazin 03-02-2021 09:19

Yasak Elma'nın Şahika'sı Nesrin Cavadzade diziden ayrılıyor mu? Bir Başkadır gerilimi

Nesrin Cavadzade'nin Yasak Elma dizisinden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu olmuştu. Bir Başkadır sahneleri yüzünden yapımcıyla arası bozulan ünlü oyuncu dizide kalacak.

Magazin 31-01-2021 09:42