Bir Hulya Avsar Sohbeti Haberleri

Hülya Avşar'ın 'evlilikte 5 yıl şartı' önerisi şaşırttı! Prof. Dr. Arif Verimli donup kaldı

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Hülya Avşar YouTube'da yayınladığı 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programına Prof. Dr. Arif Verimli'yi konuk etti. Programda evliliğe dair samimi açıklamalar yapan Hülya Avşar evliliklerde '5 yıl şartı' olması önerisiyle herkesi şaşırttı. Prof. Dr. Arif Verimli duydukları karşısında donup kaldı...

Magazin 2024-04-06 15:10:33

Popstar Mehtap kuzeni Hülya Avşar'ın programında! Pavyon sorusuna Bir sevişmedikleri kalıyordu yanıtı

Popstar yarışmasıyla tanınan Mehtap Yılmaz, Hülya Avşar'ın akrabası olduğunu açıklamıştı. “Bir Hülya Avşar Sohbeti”ne konuk olan Popstar Mehtap pavyon sorusuna "Bir sevişmedikleri kalıyor" yanıtını verdi.

Magazin 2024-02-16 10:20:21

Gelen telefonda Seni sosyal medyada rezil edeceğim sözlerini duydu, yüz binlerce lirasından oldu! Kadın rumuzuyla büyük tuzak: Dolandırıcıların son taktiği akıllara durgunluk verdi

Sosyal medyadan tanıştığı kişilerle sohbeti ilerletip fotoğraflaşmaya götüren onlarca vatandaş bir anda neye uğradığını şaşırdı. Kendini tanıştığı kişinin yakını olarak tanıtan vatandaşlar "Seni rezil edeceğim. Sosyal medyadan her şeyini paylaşacağım" diyerek paniğe sürükleyen telefonlar aldı. Durumu kurtarmak için daha sonra avukat olduğunu düşündüğü kişiden gelen telefonla uzlaşma yoluna giden vatandaşlar yüz binlerce lira ödedi. Ancak hiçbir şey göründüğü gibi değildi...

Haber 2024-01-03 15:21:41

Cübbeli Ahmet'in anlattıkları sosyal medyada gündem oldu! Evindeki tablonun ve Sakal-ı Şerif'in hareket ettiğini söyledi

'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, bir sohbeti sırasında, şahit olduğu olağanüstü olayları anlattı. Evindeki tablonun ve Sakal-ı Şerif'in hareket ettiğini söyleyen Cübbeli Ahmet'in anlattıkları sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Haber 2023-12-03 10:30:22

Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu görüşmesinin yayınlanmayan görüntüleri! Genel Başkanım yaptı, ben de onun için yaptım derim

14 ve 28 Mayıs seçimlerinde alınan sonuçların ardından sık sık değişim çağrısı yapan ve genel başkanlığa aday olacağı konuşulan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara'da bir görüşme yaptı. Kritik görüşmede Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nun bahçe sohbeti görüntüleri de ortaya çıktı. Tesisin yan bahçesinde golf oynayanlar sohbet eden ikilinin samimi diyalogları dikkat çekti. Kendilerini golfe davet eden vatandaşa ise İmamoğlu'nun verdiği yanıt ise herkesi gülümsetti.

Haber 14-06-23 20:13

Sarıgül ilk kez canlı yayında anlattı! Kılıçdaroğlu ile TikTok sohbeti dikkat çekti: Her an tercihini değiştirebilir

Cumhurbaşkanı adaylarının seçim sath-ı mailinde attıkları adımlar dikkatle takip edilirken bu süreçte CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun TikTok hesabı açıp video paylaşması gündeme gelmişti. Seçimde Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklayan, ayrıca CHP listesinden milletvekili adayı olan TDP lideri Mustafa Sarıgül, Kılıçdaroğlu'na sosyal medya platformlarının analizini yaptığını söylerken TikTok'la ilgili dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu. Sarıgül Muharrem İnce'nin adaylığına da tepki gösterdi.

Haber 12-04-23 08:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile genç kızın 'paraşüt' sohbeti sosyal medyada hızla yayıldı! Atatürk'ün sözlerini hatırlatarak ısrar edince...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile genç bir kızın 'paraşüt' sohbeti sosyal medyada gündem oldu. Konya'da toplu açılış sonrası gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yamaç paraşütü sporuyla ilgilenen genç arasında geçen o sohbette Erdoğan, bir kalkış ve iniş pisti isteyen gence "Çok tehlikeli bir spor o ya" dedi. Genç ise Erdoğan ile arasında geçen diyalogda Atatürk'ün sözlerini hatırlatarak ısrar etti.

Haber 28-11-22 15:59

O anları İletişim Başkanı Altun paylaştı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın minik kondüktörlerle sohbeti gülümsetti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep ziyaretinde minik kondüktörler tarafından karşılandı. Erdoğan, miniklere, "Allah sizi nazardan saklasın" dedi, bunun üzerine bir çocuk, Erdoğan'a "Sizi de nazardan saklasın" diyerek cevap verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan minik kondüktörün duasına "Amin" diyerek karşılık verirken gülümseten bir diyalog oluştu.

Haber 08-11-22 00:49

Şamil Tayyar, Kilis Valisi ile arasında geçen sohbeti anlattı, herkes şaşırdı!

AK Parti MKYK üyesi ve eski milletvekili Şamil Tayyar, Gaziantep’te katıldığı bir düğünde yaşadığı Kili Valisi ile aralarında geçen ilginç diyaloğu anlattı. Tayyar, kendisine ‘Abi muhabirken ben şofördüm, sizi çok göreve götürdüm’ diyen kişinin şimdiki Kilis Valisi Recep Soytürk olduğunu söyledi.

Haber 04-07-22 09:29

Mika Raun'un taksiciyle yaptığı sohbet tepki çekti! Ne yapayım aşko kendimi mi...

TikTok fenomeni Mika Raun gündemden olmaya devam ediyor. Yaptırdığı estetiklerin ardından adeta bambaşka bir insana dönüşen TikTok fenomeni Mika Raun'un yayınladığı itiraf videosunda taksici ile yaptığı sohbeti paylaştı. Taksici Mika Can'a 'Normal hayatta sıkıcısın' deyince olanlar oldu...

Magazin 30-05-22 14:06

Can sohbeti ne demek? Can sohbeti birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe yalnızca ülkemizde değil, farklı coğrafyalarda da milyonlarca kişi tarafından kullanılır. Geniş bir coğrafyaya yayılan dilimizle ilgili yapılan araştırmalar da azımsanmayacak kadar fazladır. Bu araştırmaların içine birleşik kelimeler de girer. Can sohbeti birleşik kelimesinin anlamını merak eden kişilerin Türk Dil Kurumu'nun incelemeleriyle ortaya çıkan anlama ulaşmaları mümkündür. Peki, Can sohbeti birleşik kelimesi ne demektir?

Egitim 17-05-22 20:20

Sözü sohbeti yerinde ne demek? Sözü sohbeti yerinde TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri ve deyimler, belirli durumları çarpıcı bir şekilde ifade eden kalıplaşmış sözlerdir. Birleşik fiiller de yeni bir anlam kazanarak kalıplaşmış bir ifade sunarlar. Ancak bu sözler geçmiş zamanlarda ortaya çıktığı için günümüzde bazılarını anlamak zordur. Bazıları ise ilk duyulduğu andan itibaren anlamını ortaya serer. Kalıplaşmış ifadelerden biri olan Sözü sohbeti yerinde ne demektir? Sözü sohbeti yerinde, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 19:23

Cübbeli Ahmet Hoca'nın Siri ile imtihanı: Tövbe yarabbi, ulan dedim sus

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü bir videosu sosyal medyada gündem oldu. Sesli asistan Siri'nin cemaatle konuşması sırasında araya girip sohbeti bölmesinden dert yanan Ünlü, ''Kendine kendine konuşmaya başladı. Cemaat de duyacak. Tövbe yarabbi. Ulan dedim sus'' sözlerini sarf etti.

Haber 11-04-22 16:28

Avrupa'nın önde gelen kahve zinciri Costa Coffee Türkiye'ye geldi

Boyner Büyük Mağazacılık Üst Yöneticisi (CEO) Eren Çamurdan: - "Bu yıl içinde Boyner Cadde’nin yanı sıra Akasya ve Viaport AVM ile Pangaltı’da bulunan Boyner’lerde de alışverişe kahve kokusu ve sohbeti eşlik edecek" - Costa Coffee Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika (EMENA) Genel Müdürü Gordon Mowat: - "Costa Coffee’yi Türkiye gibi kahve kültürü olan ve kahvede seçici davranan insanların yaşadığı, büyük bir potansiyele sahip bir ülkeye getirdiğimiz için çok heyecanlıyız"

Yurthaber 01-04-22 14:16

Aydın Baba yıllardır Darülaceze sakinlerinin elbiselerini onarıyor

Terzi Aydın Ayaz, 5 yıldır her çarşamba ziyaret ettiği Darülaceze sakinlerinin yırtık ve söküklerini dikmekle kalmıyor, dostluğu ve sohbetiyle onların gönüllerine de hitap ediyor - Ayaz: "Onların sohbeti varlığı beni de mutlu ediyor, dertleriyle dertlenip, sevinçleriyle seviniyorum. Beni bir abi, kardeş, arkadaş gibi seviyorlar"

Yurthaber 21-03-22 11:14

Yaprak Dökümü'nün Neyyir Hanım'ı Bedia Ener canlı yayında anlattı! Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen'in hiçbir zaman sohbeti olmadı

Bedia Ener, ‘Yaprak Dökümü’ dizisinde birlikte rol aldığı Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bedia Ener, "Araları hiçbir zaman iyi olmadı" diyerek "Zaten Fahriye daha içe kapalı daha sessiz sakin bir yapısı olan arkadaşımızdı. O herkes ile hep çok ölçülüydü. Gökçe öyle değil. Gökçe ortalıktadır, şarkı söyler bir şey yapar taklit yapar." dedi.

Magazin 21-12-21 12:36

Son dakika: Jülide Kural, Kadir İnanır'ın son durumunu paylaştı

Kadir İnanır’ın sağlık durumuyla ilgili son gelişmeyi hayat arkadaşı Jülide Kural paylaştı. Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Yoğun Bakım Servisinde tedavisi devam eden ünlü sanatçı Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı. İnanır'ın hayat arkadaşı Jülide Kural, usta oyuncunun yoğun bakımdaki tedavisinin olumlu sonuç verdiğini ve normal odaya alındığını açıkladı. Kural, usta sanatçının doktorlarıyla sohbeti esnasındaki bir sözünü de aktardı.

Magazin 25-11-21 15:10

Bahçesinde gördüğü yılanla sohbeti şaşkına çevirdi: Hahh deli hah sığamadın deliğe

Isparta'da bir vatandaşın bahçesinde gördüğü yılanla sohbeti görenleri gülümsetti. O anları kaydeden vatandaş, "Hoy namusuz hoy", "Nereye gidiyon laaa", "Hahh deli hah sığamadın deliğe”, “Yanlış yere gidiyorsun, tutayım mı kuyruğundan” gibi cümleler kurdu.

Haber 01-10-21 13:59

Yasak Elma'nın yıldızları Nesrin Cavadzade ile Eda Ece tatil sezonunu açtı!

Nesrin Cavadzade Fox TV'nin fenomen dizisi Yasak Elma'dan ani bir şekilde ayrılmasıyla gündeme gelmişti. Ortaya çıkan söylentilere göre rol arkadaşı Eda Ece'nin yönetmen ile sohbeti uzayınca Cavadzade ile kavga ettikleri öne sürülmüştü. Küstükleri düşünülen Eda Ece ve Cavadzade paylaştıkları fotoğraf ile akılları karıştırdı.

Magazin 27-05-21 14:05

Kaymakam Sak, ihtiyaç sahibi vatandaşları dinliyor

Kütahya’nın Dumlupınar Kaymakamı Salih Sak, köylerde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşları bire bir ziyaret edip dertleriyle ilgileniyor.Devletin her alanda vatandaşların yanında olduğunu yaptığı çalışmalarla ortaya koyan Kaymakam Salih Sak’ın vatandaşlarla samimi ortamdaki sohbeti taktir topladı.

Yurthaber 26-03-21 10:12

Ali Koç'tan Rasim Ozan Kütahyalı'ya: Sana o programda böğürme vazifesini mi verdiler?

Futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, bir cenazede karşılaştığı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la arasında geçen sohbeti canlı yayında anlattı. Koç'un kendisine "Sana o programda sürekli böğürme vazifesi mi verdiler?" dediğini aktaran Kütahyalı, bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçelilere hoşgörü ile yaklaşmaları gerektiklerini söyledi.

Spor 15-03-21 16:33

En çok vaka görülen iller arasındaki Rize'de flaş karar: 'Çay sohbetleri' yasaklandı

Sağlık Bakanlığı’nca paylaşılan vaka sayısı haritasına göre 15-21 Şubat 2021 tarihleri arasında oransal olarak en çok vakanın görüldüğü iller sıralamasında 5’inci sırada yer alan Rize’de artan vaka sayıları üzerine uygulanan tedbirlere ilaveler getirildi. Kentte iki ya da daha fazla kişinin bir araya gelerek çay sohbeti ile sosyal mesafenin ihlal edildiği faaliyetler yasaklandı, sıkı denetimler yapılması kararlaştırıldı.

Haber 24-02-21 13:54

Bakan Selçuk’tan Adıyamanlı öğrenciye ok yay takımı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un, Adıyaman’ın Gerger ilçesindeki öğrenciye gönderdiği ok yay takımı teslim edildi.Milli Eğitim Bakanı ziya Selçuk’un geçtiğimiz günlerde zoom üzerinden gerçekleştirdiği “Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları” kapsamında bir öğrenciye ok yay sözü verdi.Bakan Ziya Selçuk, Gerger ilçesi Güzelsu Ortaokulu öğretmenlerinden İlknur Karakayalı ile sohbeti sırasında yanında bulunan kız kardeşi Mihrimah Sümeyye Karakayalı’ya ok yay takımı sözü verdi.

Yurthaber 09-02-21 16:58

İbo Show'da Mehmet Ali Erbil sürprizi! Gözyaşlarını tutamadı

Ekranlara döndüğü günden beri gündemden düşmeyen İbo Show'un son bölümünde İbrahim Tatlıses'in, Mehmet Ali Erbil ile yaptığı özel bir röportaj yayınlandı. Erbil ve İbrahim Tatlıses'in sohbeti sırasında duygusal anlar da yaşandı.

Magazin 24-01-21 07:28

Kaymakam Görmüş itfaiye müdürlüğü’nü ziyaret etti

Sungurlu Kaymakamı Fatih Görmüş, akşam saatlerinde Sungurlu Belediyesi itfaiye müdürlüğüne ziyarette bulundu.Belediye Başkan Yardımcısı Mükremin Dağaşan ve itfaiye personeli ile bir süre sohbet eden Kaymakam Görmüş, çalışmalar hakkında bilgi alarak başarıyla yürüttükleri çalışmalar için de itfaiye personeline teşekkür etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan yardımcısı Dağaşan’da, Kaymakam Görmüş’e samimi sohbeti ve nazik davranışı için teşekkürlerini sundu.

Yurthaber 19-08-20 14:26

Kaymakam Görmüş itfaiye müdürlüğü’nü ziyaret etti

Sungurlu Kaymakamı Fatih Görmüş, akşam saatlerinde Sungurlu Belediyesi itfaiye müdürlüğüne ziyarette bulundu.Belediye Başkan Yardımcısı Mükremin Dağaşan ve itfaiye personeli ile bir süre sohbet eden Kaymakam Görmüş, çalışmalar hakkında bilgi alarak başarıyla yürüttükleri çalışmalar için de itfaiye personeline teşekkür etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan yardımcısı Dağaşan’da, Kaymakam Görmüş’e samimi sohbeti ve nazik davranışı için teşekkürlerini sundu.

Yurthaber 19-08-20 14:26

Turizmciler Jolly Tur'un turizim sohbetinde buluştu

Jolly Tur önceki gün Bodrum Türkbükü'ndeki Mavi Suite Otel'de otel sahipleri ve genel müdürler ile turizm sohbeti için akşam yemeğinde bir araya geldi.

Finans 12-07-20 12:41

Hülya Avşar'a Mehmet Aslantuğ'dan Bomba Yanıt

Star Tv'de yayınlanan Bir Hülya Avşar Sohbeti programında, Avşar'ın usta oyuncu Mehmet Aslantuğ'u konuk ettiği bölüm sosyal medyayı salladı.

Magazin 24-06-20 11:37

Survivor'da Ardahan ile Evrim arasında dikkat çeken Nisa sohbeti: Takımı yarı yolda bıraktı

Survivor'da geçtiğimiz hafta hem erzak ödülünü hem de haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında Ardahan ile Evrim'in hedefinde oyuna çıkmayan ve arkadaşlarını yalnız bıraktığı öne sürülen Nisa vardı. Oyuna çıkmayıp, herhangi bir açıklama da yapmayan Nisa'ya sitem eden ve sert sözlerle yüklenen Ardahan'ın açıklamaları ve Evrim'in yorumları dikkat çekti.

Magazin 08-05-20 22:21

Şeyma Subaşı Cüneyt Özdemir'i ti'ye aldı! 'Gizli bir hayranlık...'

Acun Ilıcalı'ın eski eşi ve sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, gazeteci Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalına konuk oldu. Subaşı ve Özdemir'in sohbeti sosyal medyaya damga vurdu.

Magazin 03-04-20 09:04

Evden çıkamayan teyzenin oğluyla sohbeti izleyenleri güldürdü

Koronavirüs salgınında alınan tedbirler sonrası evden çıkmak isteyen bir kadının oğluyla diyaloğu izleyenleri güldürdü.

Haber 28-03-20 11:56

Yazar Kurtoğlu Karaköprülülerle buluştu

Şanlıurfalı Yazar ve Şair Mehmet Kurtoğlu, Karaköprü Belediyesinin düzenlediği programla gençler ve kadınlarla bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi.Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yazarlarla kahve sohbeti kapsamında Şanlıurfalı yazar ve şair Mehmet Kurtoğlu’nu gençler ve kadınlarla buluşturdu.Yazar Kurtoğlu ilk olarak gençlerle bir araya geldi.

Yurthaber 10-03-20 17:53

Yazar Kurtoğlu Karaköprülülerle buluştu

Şanlıurfalı Yazar ve Şair Mehmet Kurtoğlu, Karaköprü Belediyesinin düzenlediği programla gençler ve kadınlarla bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi.Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yazarlarla kahve sohbeti kapsamında Şanlıurfalı yazar ve şair Mehmet Kurtoğlu’nu gençler ve kadınlarla buluşturdu.Yazar Kurtoğlu ilk olarak gençlerle bir araya geldi.

Yurthaber 10-03-20 17:51

Yazar Kurtoğlu Karaköprülülerle buluştu

Şanlıurfalı Yazar ve Şair Mehmet Kurtoğlu, Karaköprü Belediyesinin düzenlediği programla gençler ve kadınlarla bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi.Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yazarlarla kahve sohbeti kapsamında Şanlıurfalı yazar ve şair Mehmet Kurtoğlu’nu gençler ve kadınlarla buluşturdu.Yazar Kurtoğlu ilk olarak gençlerle bir araya geldi.

Yurthaber 10-03-20 17:49

Yazar Kurtoğlu Karaköprülülerle buluştu

Şanlıurfalı Yazar ve Şair Mehmet Kurtoğlu, Karaköprü Belediyesinin düzenlediği programla gençler ve kadınlarla bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi.Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yazarlarla kahve sohbeti kapsamında Şanlıurfalı yazar ve şair Mehmet Kurtoğlu’nu gençler ve kadınlarla buluşturdu.Yazar Kurtoğlu ilk olarak gençlerle bir araya geldi.

Yurthaber 10-03-20 17:49

Yazar Kurtoğlu Karaköprülülerle buluştu

Şanlıurfalı Yazar ve Şair Mehmet Kurtoğlu, Karaköprü Belediyesinin düzenlediği programla gençler ve kadınlarla bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi.Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yazarlarla kahve sohbeti kapsamında Şanlıurfalı yazar ve şair Mehmet Kurtoğlu’nu gençler ve kadınlarla buluşturdu.Yazar Kurtoğlu ilk olarak gençlerle bir araya geldi.

Yurthaber 10-03-20 17:49

Yazar Kurtoğlu Karaköprülülerle buluştu

Şanlıurfalı Yazar ve Şair Mehmet Kurtoğlu, Karaköprü Belediyesinin düzenlediği programla gençler ve kadınlarla bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi.Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yazarlarla kahve sohbeti kapsamında Şanlıurfalı yazar ve şair Mehmet Kurtoğlu’nu gençler ve kadınlarla buluşturdu.Yazar Kurtoğlu ilk olarak gençlerle bir araya geldi.

Yurthaber 10-03-20 17:47

Yazar Kurtoğlu Karaköprülülerle buluştu

Şanlıurfalı Yazar ve Şair Mehmet Kurtoğlu, Karaköprü Belediyesinin düzenlediği programla gençler ve kadınlarla bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi.Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yazarlarla kahve sohbeti kapsamında Şanlıurfalı yazar ve şair Mehmet Kurtoğlu’nu gençler ve kadınlarla buluşturdu.Yazar Kurtoğlu ilk olarak gençlerle bir araya geldi.

Yurthaber 10-03-20 17:47

Yazar Kurtoğlu Karaköprülülerle buluştu

Şanlıurfalı Yazar ve Şair Mehmet Kurtoğlu, Karaköprü Belediyesinin düzenlediği programla gençler ve kadınlarla bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi.Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yazarlarla kahve sohbeti kapsamında Şanlıurfalı yazar ve şair Mehmet Kurtoğlu’nu gençler ve kadınlarla buluşturdu.Yazar Kurtoğlu ilk olarak gençlerle bir araya geldi.

Yurthaber 10-03-20 17:47

Yazar Kurtoğlu Karaköprülülerle buluştu

Şanlıurfalı Yazar ve Şair Mehmet Kurtoğlu, Karaköprü Belediyesinin düzenlediği programla gençler ve kadınlarla bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi.Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yazarlarla kahve sohbeti kapsamında Şanlıurfalı yazar ve şair Mehmet Kurtoğlu’nu gençler ve kadınlarla buluşturdu.Yazar Kurtoğlu ilk olarak gençlerle bir araya geldi.

Yurthaber 10-03-20 17:47

Yazar Kurtoğlu Karaköprülülerle buluştu

Şanlıurfalı Yazar ve Şair Mehmet Kurtoğlu, Karaköprü Belediyesinin düzenlediği programla gençler ve kadınlarla bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi.Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yazarlarla kahve sohbeti kapsamında Şanlıurfalı yazar ve şair Mehmet Kurtoğlu’nu gençler ve kadınlarla buluşturdu.Yazar Kurtoğlu ilk olarak gençlerle bir araya geldi.

Yurthaber 10-03-20 17:47

Yazar Kurtoğlu Karaköprülülerle buluştu

Şanlıurfalı Yazar ve Şair Mehmet Kurtoğlu, Karaköprü Belediyesinin düzenlediği programla gençler ve kadınlarla bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi.Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yazarlarla kahve sohbeti kapsamında Şanlıurfalı yazar ve şair Mehmet Kurtoğlu’nu gençler ve kadınlarla buluşturdu.Yazar Kurtoğlu ilk olarak gençlerle bir araya geldi.

Yurthaber 10-03-20 17:47

Yazar Kurtoğlu Karaköprülülerle buluştu

Şanlıurfalı Yazar ve Şair Mehmet Kurtoğlu, Karaköprü Belediyesinin düzenlediği programla gençler ve kadınlarla bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi.Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yazarlarla kahve sohbeti kapsamında Şanlıurfalı yazar ve şair Mehmet Kurtoğlu’nu gençler ve kadınlarla buluşturdu.Yazar Kurtoğlu ilk olarak gençlerle bir araya geldi.

Yurthaber 10-03-20 17:46

Yazar Kurtoğlu Karaköprülülerle buluştu

Şanlıurfalı Yazar ve Şair Mehmet Kurtoğlu, Karaköprü Belediyesinin düzenlediği programla gençler ve kadınlarla bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi.Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yazarlarla kahve sohbeti kapsamında Şanlıurfalı yazar ve şair Mehmet Kurtoğlu’nu gençler ve kadınlarla buluşturdu.Yazar Kurtoğlu ilk olarak gençlerle bir araya geldi.

Yurthaber 10-03-20 17:46

Yazar Kurtoğlu Karaköprülülerle buluştu

Şanlıurfalı Yazar ve Şair Mehmet Kurtoğlu, Karaköprü Belediyesinin düzenlediği programla gençler ve kadınlarla bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi.Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yazarlarla kahve sohbeti kapsamında Şanlıurfalı yazar ve şair Mehmet Kurtoğlu’nu gençler ve kadınlarla buluşturdu.Yazar Kurtoğlu ilk olarak gençlerle bir araya geldi.

Yurthaber 10-03-20 17:46

Yazar Kurtoğlu Karaköprülülerle buluştu

Şanlıurfalı Yazar ve Şair Mehmet Kurtoğlu, Karaköprü Belediyesinin düzenlediği programla gençler ve kadınlarla bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi.Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yazarlarla kahve sohbeti kapsamında Şanlıurfalı yazar ve şair Mehmet Kurtoğlu’nu gençler ve kadınlarla buluşturdu.Yazar Kurtoğlu ilk olarak gençlerle bir araya geldi.

Yurthaber 10-03-20 17:46

Cumhurbaşkanına olan sevgisini Başkan Dağtekin’e anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini anlatmak için Samsat’tan Adıyaman’a geldiğini belirten 75 yaşındaki Ahmet Yaman ile AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin’le olan sohbeti duygusal anların yaşanmasına neden oldu.Sohbetinde hem il başkanı Mehmet Dağtekin’in hal hatırını sormak için hem de son dönemlerde Türkiye üzerinde oynanan oyunlara dikkat çekmek için Adıyaman’a geldiğini belirten Ahmet Yaman, Cumhurbaşkanına büyük bir sevgi beslediğini vurguladı.Yaman, “Bir yandan İdlip’te verdiğimiz şehitler bir yandan da TBMM’de cumhurbaşkanımıza yönelik yapılan hakaretler beni çok üzdü.

Yurthaber 08-03-20 14:16

Başakşehir’de 2 bin kişiyle gönül sohbeti

Başakşehir Belediyesi, edebiyatçı yazar Hayati İnanç’ı sevenleriyle bir kez daha buluşturdu.

Yurthaber 27-02-20 12:36

Erzurum'da çiftçinin tavuklarını avlamakta ısrarcı tilki ile sohbeti güldürdü

Erzurum'un Hınıs ilçesinde, bir çiftçinin tavuklarını ısrarla avlamak isteyen aç tilki ile dakikalarca sohbeti gülümsetti.

Haber 20-02-20 03:01