Brandon Demirel Haberleri

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'in ilginç kombini sosyal medyayı salladı!

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, son paylaşımıyla gündeme geldi. Ayna selfiesi yapan Demirel, ilginç kombiniyle dikkat çekti. Sosyal medyada yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 2024-04-19 11:23:34

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel'den 3-0'lık İstanbulspor maçı sonrası istifa sinyali!

Süper Lig'in 32. haftasında İstanbulspor ile karşılaşan Hatayspor mücadeleden 3-0'lık mağlubiyetle ayrılırken, teknik direktör Volkan Demirel karşılaşmanın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Spor 2024-04-14 19:28:01

Volkan Demirel'den maç sonu hakem isyanı! Galiptir bu yolda mağlup

Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Galatasaray'a konuk olan Hatayspor'da teknik direktör Volkan Demirel maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 2024-04-02 23:31:58

Hande Ataizi'ye tokat atmıştı... Sevda Demirel'i bir de şimdi görün, kaslarını sergiledi

Yüzündeki ve vücudundaki dolguları çıkaran Sevda Demirel o dönem çok gündem olmuştu. Silikonlarını canlı yayında gösteren bir dönemin ünlü ismi son haliyle dikkat çekti. Sevda Demirel kas şov yaptı.

Magazin 2024-03-31 08:54:44

SDÜ'lü bilim insanları boyamada kullanılan 7'nci böcek türünü literatüre kazandırdı

Süleyman Demirel Üniversitesince yapılan çalışmayla boyamada kullanılan bir böcek olan koşnilin kırmızı renk veren türü, literatüre kazandırıldı.

Yurthaber 13-03-24 13:42

Listede adını görenler şaşırdı! Profesör muhtar azası adayı oldu 'Muhtar olmayı düşünmüyorum'

Elazığ’da doğup büyüdüğü mahallesine hizmet etmek isteyen Prof. Dr. Ulvi Demirel, 4’üncü sıradan muhtar azalığı için aday oldu.

Haber 07-03-24 15:38

Fenomen Cemre Demirel'in sevgilisinden şiddet iddiası... Mesajını ifşa etti! 'Sana vurdum ve bunu kullanıyorsun?'

Genel seçim döneminde Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Olma, olma, aday olma! Sen bu ülkede sevilen bir adam değilsin.' diyen fenomen Cemre Demirel hakkında ortaya çıkan iddialar gündeme bomba gibi düştü. Demirel'in sevgilisi şiddet gördüğünü söyledi ve mesajını ifşa etti.

Magazin 14-02-24 10:43

Ersan Şen'den Hatay için şimdi de Volkan Demirel çıkışı! Lütfü Savaş, Gökhan Zan, Haluk Levent derken... 'Kesin kazanır' diyerek ilk kez açıkladı

Hatay'da yerel seçim için kartlar her geçen gün yeniden dağıtılırken, Lütfü Savaş, Gökhan Zan, Haluk Levent derken şimdi de Volkan Demirel çıkışı geldi. Hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen, gönlündeki adayın Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel olduğunu belirtirken "Volkan Demirel aday olsaydı, seçimi de kazanırdı" iddiasında bulundu. Şen, Gökhan Zan'ın adaylığıyla ilgili de dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haber 13-02-24 07:29

Volkan Demirel'den çıplak elle harika kurtarış! Spiker bile şaştı kaldı Eldivene ihtiyacı yok

Deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşan Hatayspor'da karşılaşmanın 36. dakikasında Teknik Direktör Volkan Demirel kendisine gelen topu çıplak elle harika bir şekilde tutarken, mücadelenin spikerinden kendisine övgüler geldi. İşte detaylar...

Spor 12-02-24 18:11

Volkan Demirel: Beni sevmeyebilirsiniz ama Hatay’ı sevin

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor’un Teknik Direktörü Volkan Demirel, 6 Şubat depreminin yıl dönümünde Hatay’da kulüp tesislerinde açıklamalarda bulundu. Demirel, "Beni sevmeyebilirsiniz, yönetimi sevmeyebilirsiniz. Ama Hatay’ı, Hatayspor’u sevin. Biz imkansızlıklarla bu ligde mücadele ediyoruz" diye konuştu.

Spor 06-02-24 19:41

Hatay halkı herkese tepki gösterirken onu alkışladı! Bir şehrin kahramanı oldu: Volkan Demirel...

6 Şubat'ta Kahramanmaraş Pazarcık'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem, beraberinde gerçekleşen 7.6 büyüklüğündeki deprem ile birlikte büyük bir yıkıma sebep olmuştu. Yaşanan felaketin yıl dönümünde hayatını kaybedenler için düzenlenen anma töreninde Hatay halkı siyasilere tepki gösterirken, Volkan Demirel'i bağrına bastı. İşte detaylar...

Spor 06-02-24 11:54

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever, depremden saatler önce çekilmiş fotoğrafını paylaştı! Bir daha bu kadar mutlu olamadım

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, ‘Asrın felaketi’ olarak nitelendirilen 6 Şubat depremi olmadan saatler önce çekildiği karesini takipçileriyle paylaştı. Demirel’in paylaşımına düştüğü not ise duygulandırdı.

Magazin 06-02-24 10:07

Deprem felaketinin 1. yılında Volkan Demirel'den herkesi ağlatan paylaşım! Asla unutmayacağız

Hatayspor'u çalıştıran Volkan Demirel, deprem felaketinin 1. yılında, hayatını kaybeden eski oyuncusu Christian Atsu için bir paylaşımda bulunurken herkesi duygulandırdı.

Spor 06-02-24 07:59

Milyonda iki kişide görülüyor: Grip oldu, burnunu kaybetti! Genç adamın hayatını kaydıran olay

Florida'da yaşayan 31 yaşındaki itfaiyeci Brandon Boothby'e, vücudunu zararsız patojenlere ve bakterilere karşı savunmasız bırakan, milyonda iki kişide bir görülen bir hastalık teşhisi konuldu. Talihsiz adam, grip olduktan sonra kendisine burnunu aldırmaktan başka seçenek bırakmayan, vücudunu bir hapşırığın bile ölümcül olabileceği kadar zayıf bırakan nadir bir durumla karşı karşıya kaldı.

Kadin 05-02-24 14:18

Dubai'ye tatile giden Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel dantelli eteğiyle büyüledi! Volkan'a saygımdan bakmadım

2009 yılında Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilen, 2010'da Volkan Demirel ile dünyaevine giren Zeynep Sever Demirel Dubai'ye tatile gitti. Tatil pozlarını sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 02-02-24 15:52

Halat uzattılar, tutmak istemedi! Herkesin gözü önünde korkunç olay... Kendini boğazın serin sularına bıraktı

Sarıyer'de intihar etmek için denize atlayan kadın, akaryakıt istasyonundaki görevli ve vatandaşların da yardımı ile kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan kadına yardım eden Vedat Demirel, "Vatandaşlar benim ayaklarımdan tuttular, ben aşağı salındım. Bayanın iki ayağından yakaladım ve oradan çıkardık" dedi. O anının görüntülerinde vatandaşların kadını kurtarmak için halat uzattığı ancak kadının halatı tutmak istemediği görüldü.

Haber 01-02-24 13:12

Volkan Demirel'den acı itiraflar! ''Yeri geliyor duş almaya su bulamıyoruz''

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Adana Demirspor maçının ardından yaptığı açıklamada sezon sonuna kadar Hatayspor’da kalacağını vurgulayarak, "Önemli olan 3 puandı, aldığımız için mutluyum" dedi.

Spor 27-01-24 22:18

Defne Samyeli hakkındaki aşk iddiasını duyan Sevda Demirel: Adamsız duramıyorsun...

Defne Samyeli'nin eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın arkadaşıyla yeni bir aşka yelken açtığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bir dönemin unutulmaz ismi Sevda Demirel Defne Samyeli'nin aşk hayatına dair olay ifadeler kullandı.

Magazin 25-01-24 08:03

Volkan Demirel maç sonu kameraların karşısına geçti, tarihte bir ilke imza attı! Bırakacağı tarihi açıkladı

Sahasında Alanyaspor ile karşılaşan Hatayspor mücadelen 1-1 beraberlikle ayrılırken 3 puan hasreti sürdü. Hatay ekibinde maçın ardından kameraların karşısına geçen Volkan Demirel dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor 23-01-24 23:21

Cinsiyet değiştirip Sevda Demirel ile aşk yaşamıştı! Neslihan Doğrusöz son halini paylaştı

İşte Benim Stilim yarışmasında öne çıkan Neslihan Doğrusöz cinsiyet değiştirdikten sonra hayatına Doruk Doğrusöz adıyla devam etti. Bir dönem Sevda Demirel ile aşk yaşayan Doğrusöz son halini paylaşınca hayranlarından beğeni topladı.

Magazin 15-01-24 10:07

Depremde hayatını kaybetmişti! Volkan Demirel'den Christian Atsu paylaşımı

Kahramanmaraş merkezli depremler 11 ilde büyük yıkıma neden olmuş ve depremlerde birçok vatandaş hayatını kaybetmişti. Hatay'da enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Hataysporlu futbolcu Christian Atsu 10 Ocak 1992 tarihinde dünyaya gelmişti. Volkan Demirel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Christian Atsu’nun doğum gününü kutladı.

Magazin 10-01-24 16:28

TFF, PFDK sevklerini açıkladı! Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ile Hatayspor'un hocası Volkan Demirel de disiplin kuruluna sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği; 6 Süper Lig kulübünün yanı sıra Mondihome Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ve MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nu Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

Spor 09-01-24 16:30

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever açıkladı! Kafasını karıştıran teklifler almasına rağmen...

2009 yılında Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilen, 2010'da Volkan Demirel ile evlenen Zeynep Sever Ceyda Düvenci'ye konuk oldu. Sever "Volkan’ın Hatayspor’u bırakmaması ona yeniden aşık olma sebebim" sözleriyle dikkat çekti.

Magazin 03-01-24 11:56

Babasını öldürüp, kayıp ihbarında bulunmuştu... İfadesi ortaya çıktı! 'Kız arkadaşıma küfür ettiği için oldu'

Bursa’da Hakan Demirel (33), kız arkadaşı ile evlenmesine müsaade etmediği için, babası Mustafa Demirel’i (60) öldürüp kayıp ihbarında bulundu. Sorguda suçunu itiraf eden katil zanlısı Demirel, ilk kez hakim karşısına çıktı. Demirel mahkemede, "Babam kız arkadaşıma küfür ettiği için oldu. Abim yanımda olduğu için babamı öldürdüğümü söyleyemedim" dedi. İşte detaylar...

Haber 29-12-23 09:31

Hatayspor'dan Volkan Demirel paylaşımı! Görevi bırakıyor mu?

Hatayspor, teknik direktör Volkan Demirel’in istifa ettiği söylentilerine sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile noktayı koydu.

Spor 27-12-23 08:08

Hatayspor'da Volkan Demirel'den istifa sinyali!

Hatayspor Tektik Direktörü Volkan Demirel, bu akşam bir konsantrasyon eksikliği yaşadıklarını belirterek, "Ben Beşiktaş’ı tebrik ediyorum. Bizim ise düşünecek, konuşacak, yorumlayacak önümüzde bir yol olduğunu düşünüyorum" dedi.

Spor 25-12-23 23:31

Volkan Demirel için varsa yoksa Galatasaray! Beşiktaş'a da mağlup olan Hatayspor'da ilginç istatistik

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Beşiktaş, Mersin Stadyumu’nda konuk olduğu Hatayspor’u 2-1 mağlup etti. Hatayspor, Süper Lig’de oynadığı son 9 maçta 1 galibiyet aldı. Bu maçların arasındaki Galatasaray mücadelesi ilginç bir detay olarak göze çarptı.

Spor 25-12-23 22:14

Görenler gözlerine inanamadı! 12 metrelik köpek balığını oltayla yakaladı... Denize geri böyle bıraktı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde 23 yaşındaki Brandon Griffin olta balıkçılığı yaptığı sırada yanlışlıkla 12 metrelik bir köpek balığı yakaladı. Köpek balığını gördükten sonra onu okyanusa geri salmak için harekete geçen Griffin'in mücadelesi kameralara yansıdı. O anlar kısa sürede sosyal medyanın ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 24-12-23 10:19

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel ilk defa açıkladı 'Adamın karısını arayıp...' Yıllar önce yaşanmıştı! Şişe kırma olayının aslını anlattı

Fenerbahçe'nin efsane kalecisi ve şimdilerde Hatayspor'un Teknik Direktörü olan Volkan Demirel, yıllar önce bir gece kulübünde bir kişinin kafasında, eşine yan baktığı için şişe kırması olayıyla haber olmuştu. Yıllar sonra Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, o olayın aslını anlattı. Bunun yalan olduğunu ve şişe kırma olmadığını söyleyen Zeynep Sever Demirel, "Volkan adamın karısını arayıp durumu anlattı. 'Kocanla kavga ettik ama Zeynep'le alakası yok, aranız bozulmasın' dedi" şeklinde konuştu.

Magazin 22-12-23 16:22

Volkan Demirel'den Halil Umut Meler olayına tepki: Keşke bu olay yaşanmasaydı!

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel katıldığı bir etkinlikte Halil Umut Meler'e gerçekleştirilen saldırı hakkında konuşurken, şiddetin her türlüsüne karşı olduğunu söyleyerek, "Sadece futbolda değil, hayatımızda da şiddeti istemiyoruz" ifadelerini kullandı. İşte Volkan Demirel'in o sözleri...

Spor 12-12-23 16:32

Volkan Demirel 90+8'de büyük şok geçirdi! Son anlarda neler oldu neler...

Süper Lig’in 15’inci haftasında Başakşehir Futbol Kulübü, sahasında konuk ettiği Hatayspor’u 1-0 mağlup etti. İstanbul ekibine galibiyeti getiren golü 12’nci dakikada Abeid kaydetti.

Spor 10-12-23 18:18

Son dakika: Volkan Demirel, geceye damga vurdu! Maç bitmeden soyunma odasına gitti, son düdüğün ardından hakemin üzerine yürüdü ve kırmızı kart gördü! Nuri Şahin, Demirel'i zor sakinleştirdi

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Atakaş Hatayspor ile Bitexen Antalyaspor karşı karşıya geldi. Mersin Stadyumu'nda oynanan müsabaka 3-3'lük beraberlikle sonuçlanırken, ev sahibi ekibin teknik direktörü Volkan Demirel maça damgasını vurdu. Karşılaşma bitmeden soyunma odasına giden ve geri dönen Demirel, son düdüğün ardından kırmızı kart gördü. İşte detaylar...

Spor 01-12-23 22:20

MAÇ SONUCU: Süper Lig'de 6 gollü mükemmel maç! Volkan Demirel'in Hatayspor'u ile Nuri Şahin'in Antalyaspor'u yenişemedi!

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Volkan Demirel yönetimindeki Atakaş Hatayspor ile Nuri Şahin'in çalıştırdığı Bitexen Antalyaspor karşı karşıya geldi. Mersin Stadyumu'nda oynanan ve büyük bir heyecana sahne olan müsabakada gol yağmuru yaşandı. 6 golün atıldığı karşılaşmada taraflar sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. İşte detaylar...

Spor 01-12-23 22:10

Hatayspor kalesine Volkan Demirel geçti, o anlar sosyal medyada gündem oldu! ''Ligde çok rahat oynar''

Hatayspor, kalede Volkan Demirel'in olduğu video paylaştı. Paylaşılan o video sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Spor 22-11-23 14:25

Volkan Demirel: Bu maç bizim için dönüm maçıydı

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Galatasaray galibiyetinin ardından, "Bu maç bizim için dönüm maçıydı" dedi.

Spor 12-11-23 08:31

MAÇ SONUCU: Galatasaray'a Volkan Demirel engeli! Hatayspor, Cimbom'u devirdi...

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Atakaş Hatayspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Büyük bir mücadele ve heyecana sahne olan maçta kazanan taraf Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor oldu. Bu sonucun ardından Galatasaray'ın Süper Lig'deki 10 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Hatayspor ise 3 maç aradan sonra kazandı. İşte kritik müsabakadan detaylar...

Spor 11-11-23 20:59

Kim Milyoner Olmak İster'de Zehra Güneş'e 200 bin TL'lik Fenerbahçe sorusu! Telefonla joker hakkını kullandı, Volkan Demirel bir saniye bile düşünmeden yanıtladı

Milli voleybolcu Zehra Güneş, Cumhuriyet Bayramı'nın 100'üncü yılında Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılırken, 200 bin TL'lik 'Fenerbahçe' sorusunda takıldı. Jokerlerinde bulunan Volkan Demirel'i arayan Zehra Güneş'e yardımcı olan Demirel, sorunun doğru cevabını vererek Güneş'in bir sonraki soruya geçmesini sağladı. İşte detaylar...

Spor 30-10-23 07:43

Taziyeleri kabul edip timsah gözyaşları döktü! Baba katili evladın numaraları 'pes' dedirtti: 'Onu kim öldürdü' diye başkalarına sormuş

Babasını vahşice katletti, günler sonra haberi yokmuş gibi cesedini ilk kez görmüş numarası yaptı... Bursa'da şubat ayında işlediği korkunç cinayetin ardından Hakan Demirel'in (33) şüphe uyandırmamak için yaptıkları 'pes' dedirtti. Evin yanından ayrılmayan Demirel, bir de gözyaşları içinde taziyeleri kabul edip "Babamı kim, neden öldürdü?" diye başkalarını sorguladı.

Haber 17-10-23 13:19

Volkan Demirel'den Fenerbahçe'ye gözdağı!

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Fenerbahçe maçı için açıklamalarda bulunarak sarı-lacivertlilere gözdağı verdi.

Spor 13-10-23 16:23

ÇÖP ADAM FİNAL BÖLÜMÜ tek parça izle! STAR TV Çöp Adam dizisi 30. bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Çöp Adam final bölümünü izlemek isteyen izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. İkinci sezon 30. bölümü ile final yapma kararı alan Çöp Adam'ın oyuncu kadrosunda, Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan gibi oyuncuların yer alıyor. Her hafta çarşamba akşamı yayınlanan dizi bu akşam 30. yeni bölümü ile ekranlara veda edecek. Peki, Çöp Adam son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 11-10-23 19:54

Volkan Demirel, EURO 2032'yi bekliyor! 'Geceden beri gözüme uyku girmedi!'

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Elçisi Volkan Demirel, UEFA'da gerçekleştirilecek toplantı sonrasında 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası ev sahipliğini İtalya ile birlikte alacaklarına inandığını söyledi.

Spor 09-10-23 21:26

Volkan Demirel Türk heyetinin futbol elçisi oldu! UEFA'ya sunum yapacak...

EURO 2032'ye ortak ev sahipliği yapacak Türkiye ve İtalya'nın futbol elçileri Volkan Demirel ve Buffon oldu.

Spor 09-10-23 15:29

ÇÖP ADAM YENİ BÖLÜM İZLE! STAR TV Çöp Adam dizisi 29. bölümde neler yaşanacak? Son bölüm özeti

Çöp Adam yeni bölümü izlemek isteyen izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. İkinci sezonu ile kaldığı yerden devam eden Çöp Adam'ın oyuncu kadrosunda, Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan gibi oyuncuların yer alıyor. Her hafta çarşamba akşamı yayınlanan dizi bu akşam 29. yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Peki, Çöp Adam son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 04-10-23 20:22

Star Tv'den beklenmedik final kararı! O dizinin fişi çekiliyor

Star TV'de geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan diziyle ilgili flaş karar alındı. Oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan gibi isimlerin yer aldığı Çöp Adam dizisi her hafta çarşamba akşamı yayınlanıyordu. Dizinin final bölümüne ilişkin yeni bir karar alındı.

Magazin 29-09-23 11:28

Nenad Bjelica'dan Volkan Demirel'e gönderme! 'Çok zekilermiş, bu zeka için tebrikler!'

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında oynanan Hatayspor-Trabzonspor maçı sonrası her iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu. Volkan Demirel; maçın kendilerine döneceğini bildiklerini dile getirirken, Nenad Bjelica'dan bu sözlere cevap geldi.

Spor 26-09-23 07:42

Volkan Demirel'den tarihi başarı! Trabzonspor karşısında müthiş geri dönüş sonrası ilginç istatistik...

Trabzonspor, 2-0 öne geçtiği maçta Hatayspor'a 3-2 kaybetti. Bu galibiyetin ardından Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ile ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı.

Spor 25-09-23 22:23

Volkan Demirel ve Zeynep Sever Demirel birlikte şarkı söyledi! Sosyal medya yıkıldı

Şimdilerde Hatayspor'un Teknik Direktörü olan ve büyük yıkım sonrasında canla başla çalışan Volkan Demirel, eşi Zeynep Sever Demirel ile birlikte bir doğum günü partisinde dikkat çekti. İkili beraber şarkı söyleyince sosyal medya yıkıldı.

Magazin 25-09-23 09:33

ÇÖP ADAM YENİ BÖLÜM İZLE! STAR TV Çöp Adam dizisi 27. bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Çöp Adam yeni bölümü izlemek isteyen izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. İkinci sezonu ile kaldığı yerden devam eden Çöp Adam'ın oyuncu kadrosunda, Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan gibi oyuncuların yer alıyor. Her hafta çarşamba akşamı yayınlanan dizi bu akşam 27. yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Peki, Çöp Adam son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 20-09-23 19:26

Volkan Demirel açıklamasıyla salondaki herkesi şaşkına çevirdi! Galatasaray'ın kalesine geçerim

Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi Muslera ile olan iyi ilişkileriyle bilinen Fenerbahçe'nin efsane kalecisi Volkan Demirel, takımı Hatayspor'un sponsorluk anlaşması sırasında yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırttı. İşte detaylar...

Spor 15-09-23 08:25