Brooklyn Beckham Haberleri

Eşimin düğünden kaçmasından korktum

Victoria-David Beckham çiftinin en büyük oğlu Brooklyn Beckham, oyuncu eşi Nicola Peltz'le evlendikleri gün yaşadığı gerginliği anlattı.

Magazin 02-01-2023 11:34

Brooklyn Beckham evlilik yıl dönümünü karısının çıplak fotoğrafıyla kutladı

David Beckham ve Victoria Beckham çiftinin geçtiğimiz yıl evlenen 23 yaşındaki büyük oğlu Brooklyn Beckham, evlilik yıl dönümlerinde eşi Nicola Peltz'in çıplak fotoğrafını paylaştı.

Magazin 31-10-2022 15:21

Nicola Peltz ve Brooklyn Beckham'ın yatak pozu olay oldu

David Beckham'ın oğlu Brooklyn Beckham ve eşi Nicola Peltz ne yapsa olay oluyor. Çift son olarak birlikte yatakta poz verdi. Brooklyn Beckham ile sarılarak uyuduğu anda çekilen bir karelerini yayınlayan Peltz'e "Fotoğrafı kim çekti?" yorumları yağdı.

Magazin 18-09-2022 15:33

Karısının soyadını almıştı! Brooklyn Beckham'dan bomba yeni dövme

Nicola Anne Peltz ile nikah masasına oturan David-Victoria Beckham çiftinin büyük oğlu Brooklyn Beckham yeni dövmesiyle sosyal medyanın gündemine hızlı bir giriş yaptı. Eşine bağlılığını her fırsatta dile getiren ve evlendikten sonra karısının soyadını da alan Brooklyn Beckham bu sefer "Evli" dövmesi yaptırdı.

Magazin 12-08-2022 13:16

Brooklyn Beckham

Brooklyn Beckham Hakkındaki Haberler Mynet'te. Brooklyn Beckham Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Victoria Beckham inzivaya çekildi! Bedeli haftalık 200 bin lira

Geçtiğimiz günlerde oğlu büyük oğlu Brooklyn Beckham ile oyuncu Nicola Anne Peltz'in düğünündeki stiliyle gündeme gelen Victoria Beckham detoks kampına girdi. Beckham haftada yaklaşık 200 bin lira ödediği İtalyan merkezinde inzivaya çekildi.

Magazin 28-04-2022 15:41

Brooklyn Beckham'ın düğününde Claudia Peltz'in takısı olay oldu! 2.Abdülhamit'e ait olduğu iddiası

Brooklyn Beckham ve oyuncu Nicole Peltz'in düğününün yankıları sürüyor. Düğüne, babası milyarder olan Peltz'in annesi Claudia Peltz'in taktığı gösterişli mücevherler damga vurdu. Peltz'in taktığı elmas gerdanlığın, 2. Abdülhamit'e ait olduğu iddia edildi.

Magazin 15-04-2022 11:55

Eşinin soyadını almıştı! Edis'ten Brooklyn Beckham'a destek

Eşi Nicola Peltz’in soyadını alan Brooklyn Beckham’a Edis’ten destek geldi. Ünlü şarkıcı, "Kutluyorum şahane bir hareket olmuş. Çok asil ve doğru bakış açısı ve belki de olması gereken bir zaman sonra…" yorumunda bulundu.

Magazin 12-04-2022 14:02

Brooklyn Beckham düğününe öyle bir arabayla geldi ki... Araba koleksiyonu da gündemde

23 yaşındaki Brooklyn Beckham ile 27 yaşındaki Nicola Anne Peltz hafta sonu 3.5 milyon dolarlık düğün yaparak evlendi. Brooklyn Beckham'ın gelinin ailesinin soyadını alması gündeme bomba gibi düşerken şaşalı düğünde başka detaylar da konuşuluyor. Brooklyn Beckham'ın düğüne geldiği araç ve araba koleksiyonu gündemde.

Magazin 12-04-2022 12:31

Brooklyn Beckham kimdir? David Beckham’ın oğlu Brooklyn Beckham eşi Nicola Peltz'in soyadını mı kullanacak?

Davide Beckham'ın oğlu Brooklyn Beckham, ünlü oyuncu Nicola Anne Peltz ile dünyaevine girdi. Düğünde Victoria Beckham'ın manken dünürü Claudia Heffner Peltz de güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekti. Basında yer alan haberlerin ardından Brooklyn Beckham kimdir? David Beckham’ın oğlu Brooklyn Beckham eşi Nicola Peltz'in soyadını mı kullanacak? soru ve konu başlıkları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

Magazin 11-04-2022 12:52

Brooklyn Beckham ile evlenen Nicola Anne Peltz kimdir? Nicola Anne Peltz kaç yaşında?

Nicola Anne Peltz, David Beckham'ın oğlu Brooklyn Beckham ile evlendi. Ünlü oyuncu, düğün haberlerinin ardından merak konusu oldu. Düğünde Victoria Beckham'ın manken dünürü Claudia Heffner Peltz de güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekti. Peki Brooklyn Beckham ile evlenen Nicola Anne Peltz kimdir? Nicola Anne Peltz kaç yaşında? Ünlü oyuncunun, hayatı, biyografisi ve kariyerine ilişkin detaylar haberimizde...

Magazin 11-04-2022 12:41

Brooklyn Beckham'ın soyadı kararı Victoria Beckham'ı rahatsız etti! Fotoğraflar sonunda paylaşıldı

Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz evlendi ama ne evlenmek! Brooklyn Beckham gelinin babasının Florida'daki 103 milyon dolarlık (79 milyon sterlin) çiftliğinde yemin ettikten sonra soyadını da değiştirdi. Bu karar haliyle anne Victoria Beckham'ı rahatsız etti!

Magazin 11-04-2022 12:02

Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz evlendi! Düğüne ünlüler akın ederken damattan şaşırtan karar

David Beckham ve Victoria Beckham çiftinin büyük oğulları Brooklyn Beckham, Nicola Anne Peltz ile evlendi. Günlerdir konuşulan düğünden bazı kareler ortaya çıktı. Ünlülerin akın ettiği düğünle ilgili en önemli detay düğün öncesi çiftin evlilik sözleşmesi yapmasıydı.

Magazin 10-04-2022 15:41

Brooklyn Beckham ile Nicola Anne Peltz evlilik sözleşmesi imzaladı!

9 Nisan'da dünyaevine girecek olan Brooklyn Beckham-Nicola Anne Peltz çiftinin evlilik sözleşmesi imzaladığı ortaya çıktı. Ayrıca ikilinin nikah törenlerinin yayın haklarını Vogue Dergisi'ne sattığı ve bu yüzden de konukların sosyal medya paylaşımı yapmaması için sıkı önlemler alınacağı öğrenildi.

Magazin 04-04-2022 16:00

Bu ne hız Yedlin! Galatasaray'dan ayrılır ayrılmaz yeni takımına imzayı atıyor

Galatasaray'a geçtiğimiz sezon Newcastle'dan büyük umutlarla transfer edilen DeAndre Yedlin ile yollar ayrıldı. Sözleşmesi feshedilen sağ bek, ülkesinin takımlarından Inter Miami'ye transfer oluyor.

Spor 25-01-2022 09:42

Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz kimseyi umursamıyor!

Victoria-David Beckham çiftinin en büyük çocukları Brooklyn Beckham ve nişanlısı Nicola Peltz yine pozlarıyla gündem oldu. İkili gelen eleştirileri umursamadı ve yine geçtiğimiz yıl gündemdeki pozlarına benzer bir poz paylaştı.

Magazin 21-09-2021 16:25

Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz yine gündem oldu!

David Beckham ve Victoria Beckham'ın büyük oğlu Brooklyn Beckham ile nişanlısı Nicola Peltz yine sosyal medyayı salladı.

Magazin 22-03-2021 15:42

Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz banyoda üstsüz! 'Benim öbür yarım'

David Beckham ve Victoria Beckham'ın büyük oğlu Brooklyn Beckham ile nişanlısı Nicola Peltz, romantik pozlarını paylaşmaya devam ediyor. İkili bu sefer banyodan paylaşım yaptı. Brooklyn Beckham paylaşımına "Öbür yarım" notunu düştü.

Magazin 07-02-2021 09:00

Brooklyn Beckham ve nişanlısı gündemden düşmüyor!

David Beckham ve Victoria Beckham'ın büyük oğlu Brooklyn Beckham ile nişanlısı Nicola Peltz, romantik pozlarını aynı anda sosyal medya hesaplarından yayınladı.

Magazin 25-01-2021 16:23