Bülent Serttaş Haberleri Ve Son Dakika Bülent Serttaş Haberleri

Bülent Serttaş Haberleri Ve Son Dakika Bülent Serttaş Haberleri

Türk halk müziği sanatçısı, söz yazarı, ve oyuncu Bülent Serttaş 18 Kasım 1965'te Elazığ'da dünyaya geldi. Eğitimini Elazığ'da tamamlayan Serttaş, çeşitli yerel mekanlarda sahne almış ve daha sonrasında İstanbul'a gelmiştir. İlk albümü Delikanlı'yı 1993'te çıkartmış ve asıl çıkışı üçüncü albümü olan Aşığım Yanmışım ile olmuştur. Şarkıcılığının yanında 2010 yılında Çakallarla Dans adlı filmde rol almıştır. 2012 yılında Patlak Sokaklar – Gerzomat ve 2014 yılında Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı filmlerinde yer aldı. Evli ve üç çocuk babası olan Serttaş, sempatik tavırlarıyla sosyal medyada konuşulmayı başarmıştır. Birçok albüm ve single çalışması bulunan sanatçının albümlerinden bazıları Sana Yaşıyorum, Her Şeyine Hastayım, Adamın Dibi'dir. En son ise Yıldızlar da Kayar: Das Borak adlı sinema filminde konuk oyuncu olarak boy göstermiştir.

Bülent Serttaş Haberleri

Yüzündeki değişim dikkat çekti! Bülent Serttaş kazancını nereye yatırdığını açıkladı

Şarkılarıyla bir dönem herkesin dilinde dolaşan ve eğlencenin aranan yüzü olan Bülent Serttaş değişimiyle dikkat çekti. Verdiği kiloları geri alan Serttaş estetik itirafı geldi. Ünlü isim ayrıca kazancını nereye yatırdığını açıkladı.

Magazin 20-04-2024 13:17

İşte Gelin İşte Kaynana Jürisi Bülent Serttaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? Bülent Serttaş evli mi? Şarkıları ve biyografisi!

İşte Gelin İşte Kaynana yarışmasının jüri üyesi Bülent Serttaş vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü şarkıcıya programda Lerzan Mutlu ve Gülşah Saraçoğlu eşlik edecek. İşte Gelin İşte Kaynana yarışması Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de bugün izleyicisiyle buluşacak. Bülent Serttaş; moda, rekabet ve eğlencenin bol olduğu yarışma öncesi internette araştırılıyor. Peki, Bülent Serttaş kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...

Magazin 10-07-2023 15:15

Bülent Serttaş kimdir, nereli? Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı özel konuğu Bülent Serttaş'ın hayatı!

Bülent Serttaş, Şarkılar Bizi Söyler programının yılbaşı özel bölümüne konuk oldu. Ünlü sanatçı, Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla ekrana gelen Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı özel bölümünün fragmanı dolayısı ile izleyicilerde merak uyandırdı. Peki eğlenceli kişiliği ile bilinen Bülent Serttaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Bülent Serttaş ile ilgili merak edilenler...

Magazin 01-01-2023 04:39

Doğu Demirkol ile Alelade Show’un konuğu Bülent Serttaş kimdir? Bülent Serttaş nereli ve kaç yaşında?

Doğu Demirkol ile Alelade Show’un konuğu Bülent Serttaş, program tanıtımının Star TV'de yayınlanmasının ardından merak konusu oldu. Ünlü şarkıcı, Doğu Demirkol ile Alelade Show'da 'Bodrum Akşamları', 'Haber Gelmiyor Yardan', 'Güldalım', 'İkimiz de Bilemedik' gibi sevilen şarkılarını seslendirecek. Peki, Bülent Serttaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Doğu Demirkol ile Alelade Show’un konuğu Bülent Serttaş'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 08-10-2022 14:58

Bülent Serttaş

Bülent Serttaş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bülent Serttaş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İzzet Yıldızhan'dan sonra Bülent Serttaş'tan Gülşen yorumu! Edep denilen bir şey var...

"Sahne adabı denilen bir şey var. Donla, mayoyla da sahneye çıkılmaz" diyen İzzet Yıldızhan'dan sonra Bülent Serttaş'tan Gülşen yorumu geldi. Geçtiğimiz ay seksi pozlarıyla dikkat çeken Ukraynalı modelle klip çekimi yapan Bülent Serttaş'ın yorumu tepki çekti.

Magazin 06-05-2022 14:43

Bülent Serttaş ve Oryantal Didem yeniden İbo Show'da! Şaşırtan anlar

İbo Show'un konukları arasında yine Bülent Serttaş ve Oryantal Didem vardı. Daha önce dans esnasında oryantal Didem'i izlemeyen Serttaş bu sefer pür dikkatti. Bülent Serttaş bununla da kalmadı ve ünlü oryantale övgü yağdırdı.

Magazin 14-03-2022 17:28

Bülent Serttaş Ukraynalı model Litvin Marina'ya şans getirmiş! Elimi öptüm sırtına sürdüm

Miss World ödüllü Ukraynalı model Litvin Marina ile klip çeken Bülent Serttaş ilginç açıklamalar yaptı. Bülent Serttaş Ukraynalı model Litvin Marina'ya şans getirdiğini "Elimi öptüm sırtına sürdüm, Ukrayna güzeli seçildi. Allah yolunu bahtını açık etsin" diyerek açıkladı.

Magazin 28-02-2022 17:01

Bülent Serttaş klibinde Litvin Marina'yı oynattı! Ukraynalı modelden seksi pozlar

Oryantal Didem dans ederken kafasını çeviren Bülent Serttaş 'Aklıma Sen Gelince' klibi için Ukraynalı modelle kamera karşısına geçti. Serttaş'ın klibinde yer alan Litvin Marina'nın Instagram pozları ise gündem oldu.

Magazin 17-02-2022 10:50

Bülent Serttaş gayrimenkul zengini çıktı! Yatırımlarını ilk kez açıkladı...

Şarkıcı Bülent Serttaş, gayrimenkul zengini çıktı. Şarkıcı, yatırımlarını ilk kez açıkladı. Çok şanslı biri olduğunu söyleyen Bülent Serttaş, 'sahnelerden çok para kazanıyor ve kazandırıyorum' dedi.

Magazin 23-01-2022 15:41

Sahneye külotla çıkmasınlar tartışmasına Bülent Serttaş da dahil oldu! Edep illa olacak

Geçtiğimiz aylarda katıldığı İbo Show'da oryantal Didem dans ederken başını çevirmesiyle gündem olan 57 yaşındaki Türk halk müziği sanatçısı Bülent Serttaş, meslektaşı İzzet Yıldızhan'ın kadın sanatçılar için yaptığı "Sahneye külotla çıkmasınlar" şeklindeki açıklamasıyla ilgili açıklama yaptı. Serttaş, "Sanat evrenseldir ama edep illa ki olacak" sözleriyle yine dikkat çekti!

Magazin 14-01-2022 09:09

Linet ile Bülent Serttaş arasında şok gerilim: Onun olduğu yerde yokum!

Sevilen şarkıcılar Linet ve Bülent Serttaş’ın arasında bir gerilim olduğu iddia edilmişti. Linet, geçtiğimiz haftalarda 'Şarkılar Bizi Söyler' programına davet edilmişti. Aynı programa Bülent Serttaş'ın da çıkacağını son anda öğrenen Linet, programda yer almamıştı.

Magazin 27-10-2021 14:42

Bülent Serttaş'ın kızı Miray Serttaş babasına olan benzerliğiyle şaşırttı!

Ünlü türkücü Bülent Serttaş'ın 3 çocuğundan biri olan Miray Serttaş'ı koca kız oldu. Baba-kızın benzerliği, görenleri şaşkına çeviriyor.

Magazin 09-10-2021 09:12

Bülent Serttaş bıçaklanan Japon turisti ziyaret etip özür diledi

Elazığ'da, 5 gün önce Sivrice ilçesinde bıçaklanan Japon turist Shogan Kameda'yı (45), şarkıcı Bülent Serttaş, kaldığı evde ziyaret etti. Serttaş, Elazığlılar adına Kameda'dan özür diledi.

Magazin 18-09-2021 15:21

Bülent Serttaş, dişini fırçalarken bıçaklanan turisti ziyaret etti

Ünlü sanatçı Bülent Serttaş, Japonya'dan bisikletiyle dünya turuna çıkan ve kamp yaptığı Elazığ'ın Sivrice ilçesinde dişini fırçalarken bıçaklandıktan sonra tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilen Shogan Kameda'yı, misafir olduğu evde ziyaret ederek moral verdi.

Magazin 16-09-2021 16:56

Bülent Serttaş’a sansür şoku! 'Erotik şikayetler' nedeniyle kaldırıldı

Bülent Serttaş’ın ‘Akdeniz’ parçası ‘erotik şikayetler’ nedeniyle yayından kaldırıldı. Şarkıcı, eseri yeniden yükletti.

Magazin 24-07-2021 10:16

Oryantal Didem'in dansına kafa çeviren Bülent Serttaş'tan cesur klip!

Geçtiğimiz aylarda İbo Show'a konuk olan Bülent Serttaş, kendisi gibi konuk Didem'in oryantal performansı esnasında kafasını başka yönlere çevirmesiyle epey konuşulmuştu. Bu olayın ardından yeni şarkısına klip çeken Serttaş'ın klibinde bikinili kadınlar ile yer alması ise sosyal medyada olay yarattı. İşte Sertaş'ın klibinden o kareler...

Magazin 08-06-2021 16:55

İbo Show'da oryantal Didem'e bakmayan Bülent Serttaş'ın yeni klibinde çıplak kadınlar oynadı

Geçtiğimiz aylarda İbo Show'a konuk olan Bülent Serttaş, oryantal Didem Kınalı dans ederken başını çevirmiş ve uzun süre tartışmaların merkezinde yer almıştı. Serttaş'ın yeni şarkısının klip tanıtımında, yatta dans eden bikinili kadınların yer alması Twitter'da tartışmayı yeniden alevlendirdi.

Magazin 07-06-2021 11:03

Bülent Serttaş ve Oryantal Didem olayının iç yüzü ortaya çıktı

İbo Show'a katılan oryantal Didem'in dansı sırasında Bülent Serttaş'ın başka yöne bakması sosyal medyayı salladı. Serttaş'a ünlü isimlerden tepki yağarken ünlülerin menajeri Özgür Aras olayın iç yüzünü anlattı.

Magazin 02-02-2021 09:58

Oryantal Didem'den İbo Show ve Bülent Serttaş açıklaması! 'Olayın iç yüzü...'

İbo Show'a katılan oryantal Didem'in dansı sırasında Bülent Serttaş'ın başka yöne bakması sosyal medyayı salladı. Serttaş'a ünlü isimlerden tepki yağarken Didem Kınalı'dan da açıklama geldi.

Magazin 01-02-2021 09:02

Hadise'den Bülent Serttaş'a oryantal Didem göndermesi

'İbo Show'da oryantal Didem dans ederken Bülent Serttaş'ın kafasını çevirmemesi ve dansa bakmaması gündem olmuştu. Hadise'den Bülent Serttaş'a gönderme geldi.

Magazin 31-01-2021 14:26

İbo Show'da Bülent Serttaş'ın o hareketi olay oldu! Oryantal Didem dans ederken...

İbo Show'a katılan oryantal Didem dansıyla sevenlerini mest etti. İbrahim Tatlıses sayesinde keşfedilen Didem dans ederken Bülent Serttaş'ın başka yöne bakması sosyal medyayı salladı.

Magazin 31-01-2021 07:09

Bülent Serttaş: George Clooney'den daha yakışıklıyım

Şarkıcı Bülent Serttaş ile eşi Selvi Serttaş, önceki gün Aqua Florya AVM’de objektiflere yansıdı.

Magazin 09-09-2020 14:58

Bülent Serttaş'a hayranı sahnede 10 bin dolarlık yüzük hediye etti

İzmir'in Çeşme ilçesinde sahne alan ünlü türkücü Bülent Serttaş'a bir hayranı tarafından sahnede, 10 bin dolar (68 bin 920 TL) değerinde olduğu belirtilen elmas yüzük hediye edildi.

Magazin 12-07-2020 16:08

O Ses Türkiye'de Beyaz'dan yarışmacıya sürpriz! Ünlü ismi telefonla aradı!

O Ses Türkiye'nin 12. son bölümünde sahne alan yarışmacı Simge Bayram en büyük hayalinin Hakan Altun'la tanışmak olduğunu söyleyince Beyaz devreye girdi. Ancak Altun'a ulaşamayan Beyaz başka bir ünlü ismi arayarak sürpriz yaptı.

Magazin 11-11-2019 02:01

Bülent Serttaş şehit haberini alınca konserini iptal etti

Türk Halk Müziği sanatçısı Bülent Serttaş, şehit haberi üzerine Hatay konserini iptal etti - "Bize eğlenip türkü söylemek değil, şehidimizin acısını yaşayıp paylaşmak düşer"

Haber 24-08-2019 22:46

Bülent Serttaş şehit haberini alınca konserini iptal etti

Türk Halk Müziği sanatçısı Bülent Serttaş, şehit haberi üzerine Hatay konserini iptal etti - "Bize eğlenip türkü söylemek değil, şehidimizin acısını yaşayıp paylaşmak düşer"

Yurthaber 24-08-2019 22:46

Bülent Serttaş'ın hayat hikayesi bu kostümde saklı!

Modacı Tanju Babacan, Bülent Serttaş için özel bir kostüm tasarladı. Hayat hikayesinden yola çıkarılarak yapılan 10 kilo ağırlığındaki kostüm Game Of Thrones'u hatırlattı.

Magazin 25-05-2019 14:19

Şarkıcı Bülent Serttaş Birecik'te sevenleriyle buluştu

Bülent Serttaş, konser sırasında sahne direğine tırmanarak burada bir süre türkü söyledi

Haber 29-03-2019 00:54

Bülent Serttaş sahne direğine tırmanıp türkü söyledi!

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde konser veren ses sanatçısı Bülent Serttaş, hızını anlamayarak sahne direğine tırmanıp türkü söyledi.

Magazin 28-03-2019 23:21

Yalçın Serttaş kardeşi Bülent Serttaş'a sitem etti!

Şarkıcı Bülent Serttaş ile abisi Yalçın Serttaş birbirine girdi. Abi Serttaş, kardeşine “İki elim ölene kadar senin yakanda olacak“ diyerek sitem etti.

Magazin 22-01-2019 15:25

Bülent Serttaş'tan şok şikayet: Biri evimi gözetliyor...

Bülent Serttaş, geçtiğimiz günlerde kendisini gizlice takip ederek evini gözetleyen bir kişiden şikayetçi oldu. Gözaltına alınan kişi, kız arkadaşının Serttaş ile aynı binada oturduğunu ve onu beklediğini öne sürdü.

Magazin 12-12-2017 09:30

Bülent Serttaş şikayetçi oldu: Biri evimi gözetliyor

Şarkıcı Bülent Serttaş, geçtiğimiz günlerde kendisini gizlice takip ederek evini gözetleyen bir kişiden şikayetçi oldu. Gözaltına alınan kişi, kız arkadaşının Serttaş ile aynı binada oturduğunu ve onu beklediğini öne sürdü.

Haber 12-12-2017 06:22

Maria Sharapova-Çağla Büyükakçay maçına Bülent Serttaş damga vurdu

TEB BNP Paribas Tenisin Yıldızları Serisi etkinliği kapsamında oynanan müsabakada dünyaca ünlü Rus tenisçi Maria Sharapova, milli sporcu Çağla Büyükakçay'ı 2-0 yendi. Çağla Büyükakçay-Maria Sharapova maçını izlemeye gidenler arasında ünlü isimler de vardı.

Magazin 27-11-2017 11:03

Bülent Serttaş'ı pişman eden Bahar Candan yorumu!

İşte Benim Stilim programına konuk jüri olan Bülent Serttaş, yarışmacı Bahar Candan'a "Saçın facia" yorumunu yapınca ortalık bir anda karıştı

Magazin 15-04-2017 12:17

Bülent Serttaş moral ziyaretlerine devam ediyor

Sosyal medyada başlatılan 'Polisimin Yanındayım' hareketine birçok ünlü isim destek vermişti. Bülent Serttaş Doğu Anadolu'ya giderekte polis ziyaretlerine devam ediyor.

Magazin 14-12-2016 21:52

Bülent Serttaş'ın oğullarının sünnet düğününde dolarlar havada uçtu

Bülent Serttaş;'ın, oğulları Emir ve Bahadır'ın sünnet düğününe iş ve sanat dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı. Görkemli düğün töreninde altın ve dolarlar havada uçtu.

Magazin 09-11-2015 10:54

Pendik'teki vahşette karar

Bülent Serttaş ile imam nikahlı eşi Meliha Çakmak'a müebbet hapis cezası

Haber 23-12-2013 11:47

Bülent Serttaş golfe merak sardı

Golf merakı ile herkesi şaşırtan Bülent Serttaş, golf sahasında hünerlerini sergilerken objektife takıldı

Magazin 22-11-2013 09:25

Canlı yayında motordan düştü

Motorun üstünde şarkı söyleyen türkücü Bülent Serttaş, kafa üstü yere çakılınca program sunucusu Seda Sayan gülme krizine girdi.

Magazin 27-10-2010 14:05