Burcu Biricik Haberleri Ve Son Dakika Burcu Biricik Haberleri

Burcu Biricik Haberleri Ve Son Dakika Burcu Biricik Haberleri

1989 yılında Antalya'da dünyaya gelen Burcu Biricik, 2006 yılında Miss Mediterranean yarışmasında kendini kanıtlayarak derece elde etti. Akdeniz Kraliçesi olan Biricik, lisede yaptığı tiyatro çalışmaları ile oyunculuk kariyeri üzerine yoğunlaşması gerektiğine karar verdi. Önce Ege Üniversitesi Arkeoloji bölümünü bitirdi ve bu sırada oyunculuk eğitimi almaya devam etti. İzmir'de yaşadığı süre boyunca birçok tiyatroda yer aldı. Ardından 2007 yılında ilk kez Show Tv'de Maçolar dizisinde ekranda görüldü. 2011 yılında Kanal D'de bir oyunculuk yarışması olan Artiz Mektebi'ne katıldı ve burada birinciliği paylaştı. Düşman Kardeşler, Beni Böyle Sev gibi dizilerin ardından 2014 yapımı Şeref Meselesi adlı dizide rol aldı. Onu ülke çapında tanınmasını sağlayan Hayat Şarkısı'nda Hülya karakteri ile seyircilerin karşısına çıktı. Biricik, 2016 yılında Emre Yetkin ile evlendi.

Burcu Biricik Haberleri

Anne olmak için gün sayıyor! Ünlü oyuncu Burcu Biricik deniz sezonunu açtı

Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği 'Nalan' karakteri ile hafızalara kazınan Burcu Biricik deniz sezonunu açtı. 5 aylık aylık hamile olan Biricik kırmızı bikinisiyle verdiği pozlarını paylaştı.

Magazin 03-04-2024 19:53

4 aylık hamile... Camdakı Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik davet tarzıyla olay oldu!

Çağla Şıkel'in sunuculuğunu üstlendiği 'Geleceğin Güçlü Kadınları' etkinliğine ünlü isimler akın etti. Bu isimlerden biride Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği 'Nalan' karakteri ile hafızalara kazınan Burcu Biricik oldu. 4 aylık hamile olan Biricik davet tarzıyla çok beğenildi.

Magazin 09-03-2024 08:27

'Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'ten hamilelik pozları geldi... Eşi ve arkadaşlarıyla göbeğini yarıştırdığı esprili poz gündem oldu

'Camdaki Kız' dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan Burcu Biricik, sosyal medya hesabından hamilelik pozlarını paylaştı. Oyuncunun paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 27-02-2024 12:34

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik müjdeyi verdi! Anne oluyor

'Camdaki Kız' dizisinde hayat verdiği 'Nalan' karakteri ile adından sıkça söz ettiren Burcu Biricik'ten müjdeli haber geldi. Emre Yetkin ile evli olan Burcu Biricik hamile olduğunu açıkladı. İlk kez anne olacak olan Biricik'in bebeğinin cinsiyeti de belli oldu

Magazin 18-01-2024 12:57

Camdaki Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik davet tarzıyla çok beğenildi! Güzelliğiyle büyüledi

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği Nalan karakteriyle büyük beğeni toplayan Burcu Biricik son olarak katıldığı bir davetten pozlarını takipçileriyle paylaştı. Ünlü isim güzelliğiyle adeta mest etti.

Magazin 17-11-2023 13:19

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'in yeni mesleği şaşırttı! Bakın ne yapıyor

En son Camdaki Kız dizisinde Feyyaz Şerifoğlu, Cihangir Ceyhan gibi isimlerle başrolü paylaşan Burcu Biricik bir süredir ekranlardan uzak. Güzelliği ve oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Biricik’in yeni mesleğini duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 18-10-2023 10:53

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'in estetiksiz hali ortaya çıktı! Görenler 'Bu kadar da olmaz' dedi

Son olarak Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği Nalan karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Burcu Biricik'in estetiksiz hali ortaya çıktı. Güzel oyuncunun yıllar önceki hallerini görenler 'Bu kadar da olmaz' dedi. Bir dönem "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde rol alan oyuncunun setten bir karesi, sosyal medyayı salladı.

Magazin 10-08-2023 10:33

Camdaki Kız'ın final bölümünde şaşırtan hata! Dikkatli izleyicinin gözünden kaçmadı

Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, yayınlanan her bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizisi Camdaki Kız 82. bölümüyle ekran macerasını noktaladı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı dizi final bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Dizide yapılan bir çekim hatası ise dikkatli izleyicinin gözünden kaçmadı.

Magazin 22-06-2023 17:29

Herkes o anı bekledi ama... Final yapan Camdaki Kız'ın o sahnesi çekilmesine rağmen yayınlanmadı! Senaristi isyan etti

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız, 82. bölümü ile son kez izleyici karşısına çıktı. Dün akşam final bölümüyle ekrana gelen dizide herkes Nalan ve Sedat'ın düğün sahnesini bekledi ancak o sahne çekilmesine rağmen yayınlanmadı. Dizinin senaristi isyan etti.

Magazin 16-06-2023 16:46

CAMDAKİ KIZ FİNAL tek parça izle! Kanal D Camdaki Kız dizisi finalinde neler olacak, nasıl bitecek? İşte 82. bölüm fragmanı!

Camdaki Kız dizisi final bölümü ile ekranlara veda edecek. Oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Selma Ergeç, Enis Arıkan, Feyyaz Şerifoğlu gibi oyuncuların yer aldığı dizi her perşembe akşamları yayınlanıyor. 82. bölümü ile final yapacak olan dizinin nasıl biteceği ise merak konusu. Peki, Kanal D Camdaki Kız dizisi finalinde neler olacak, nasıl bitecek?

Magazin 15-06-2023 18:54

Burcu Biricik reklam ücretini bağışladı! Milyonluk reklam ücreti dudak uçuklattı

Oyuncu Burcu Biricik örnek bir davranış sergiledi. Kazandığı reklam ücretini kız çocuklarının eğitimi için faaliyet gösteren bir vakıfa bağışlayan Burcu Biricik bu hareketiyle takdir topladı. Bağışladığı milyonluk reklam ücreti ise dudak uçuklattı.

Magazin 07-06-2023 20:58

Ünlü şarkıcı, Camdaki Kız'ın Muzo'su Enis Arıkan'ın diline düştü: Allah sizin bin türlü belanızı...

Camdaki Kız'da canlandırdığı Muzaffer karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Enis Arıkan, izlediği bir görüntüye kayıtsız kalamadı. Ünlü bir müzik grubunun sahne şovunu paylaşan Enis Arıkan, "Allah sizin bin türlü belanızı! Selamün kavlen" diyerek onları ti'ye aldı.

Magazin 04-06-2023 10:17

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik ve eşi aşka geldi! Öpmelere doyamadı

Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Nalan karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Burcu Biricik ile eşi Emre Yetkin, Norveç'in başkenti Oslo'dan dikkat çeken paylaşımlarda bulundu. Ünlü çift aşka geldi. Emre Yetkin, Burcu Biricik'i öpmelere doyamadı. Başarılı oyuncunun eltisi için düştüğü not ise görenleri gülümsetti.

Magazin 30-04-2023 11:13

Camdaki Kız'ın yıldızı Burcu Biricik'e büyük övgü! Hüzünlü Nalan ile karıştırmayın deyip nazar boncuğu koydu

Camdaki Kız'da Burcu Biricik'in canlandırdığı Nalan karakterinin başına gelmeyen kalmadı. Hüzünlü bir dönem geçiren Nalan, Hayri'nin eşi Türkan ile karşı karşıya geldi. Makyaj sanatçısı Hamiyet Akpınar, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda "Hüzünlü Nalan ile karıştırmayın" diyerek Burcu Biricik'e methiyeler düzdü.

Magazin 26-03-2023 14:46

Camdaki Kız’ın Nalan’ının eşini görenlerin ağızları açık kaldı! Bakın kimmiş

Oyuncuları arasında Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız’da Nalan karakterini başarılı oyuncu Burcu Biricik canlandırıyor. Biricik'in eşinin daha önce ünlü isimle beraber olduğunu duyanlar çok şaşırıyor.

Magazin 03-03-2023 08:06

Amcam enkaz altında mesajını paylaşmıştı! Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik gerçeği açıkladı

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından dün Hatay’dan üzen haber geldi. AFAD tarafından yapılan açıklamada Hatay’da 6,4 ve 5,8 büyüklüğünde deprem olduğu duyuruldu. Yeni depremin ardından Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik Oğuzhan Uğur'dan enkaz altında kalan bir kişi için yardım istemişti. Biricik yeni bir açıklama yaptı.

Magazin 21-02-2023 11:51

Günlerdir depremzedeler için çalışıyordu... Burcu Biricik içini döktü: Kendimi amacını tamamen yitirmiş...

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik büyük yıkımın ardından belediye binalarında hazırlanan yardım kolilerini hazırlamak için çalışmıştı. Günlerdir depremzedeler için çalışan oyuncu sosyal medyadan içini döktü.

Magazin 16-02-2023 14:54

Ünlü oyuncular tek yürek oldu! Yenikapı'da deprem kolilerini tek tek taşıdılar! Serenay Sarıkaya, Kaan Yıldırım, Burcu Biricik ve daha fazlası...

Türkiye 6 Şubat 2023 Pazartesi günü son yüzyılın en yıkıcı iki depremini yaşadı. Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17’de meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından 7,6 büyüklüğünde ikinci depremle sarsıldık. 10 ili etkileyen ve büyük yıkımlara neden olan bu depremin yaraları sarılmaya çalışılıyor. Ünlü oyuncularda tek yürek oldu ve Yenikapı'daki Deprem Yardım Merkezi'ndeki faaliyetlere katıldılar....

Magazin 11-02-2023 09:24

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik depremzedeler için harekete geçti! Hayat devam ediyormuş gibi davranmak istemiyoruz!

Camdaki Kız dizisinde canlandığı Nalan karakteriyle 7'den 70'e herkesin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burcu Biricik depremzedeler için harekete geçti. Camdaki Kız'da Selen karakterine hayat veren Selma Ergeç ile birlikte Şişli Belediyesi'ne giden Burcu Biricik, depremzedelere gönderilmek üzere gelen eşyaları kolilemek için saatlerce çalıştı.

Magazin 08-02-2023 08:50

Burcu Biricik'in 'Muhteşem Yüzyıl'daki estetiksiz hali gündem oldu! O detay tartışma yarattı

Şimdilerde Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterini canlandıran başarılı oyuncu Burcu Biricik'in, yaklaşık 10 yıl önce Muhteşem Yüzyıl'da oynadığı dönemdeki görüntüsüyle sosyal medyada gündem oldu. Biricik'in estetiksiz hali dikkat çekerken, gözlerindeki değişim dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 28-12-2022 14:14

Camdaki Kız'ın yıldızı Burcu Biricik'in eski halini gören şaşkına döndü! 11 yıl önceki hali gündem oldu

Camdaki Kız dizisinde 'Nalan' rolüne hayat veren Burcu Biricik başarılı oyunculuk performansıyla çok konuşulan isimlerden biri. Güzel oyuncunun 11 yıl önceki katıldığı “Artiz Mektebi” programındaki hali ortaya çıktı. Burcu Biricik'in eski halini görenler tanımakta zorluk çekti. Adeta yıllara meydan okuyan Biricik'in eski hali...

Magazin 22-12-2022 21:01

Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu'nun sevgilisi de çok ünlü çıktı! Güzelliğiyle şaşı etti

Başrollerini Burcu Biricik, Selma Ergeç ve Enis Arıkan gibi isimlerle paylaştığı Camdaki Kız dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan ünlü oyuncu Feyyaz Şerifoğlu'nun sevgilisi de ünlü çıktı.

Magazin 25-11-2022 10:19

Camdaki Kız 57. bölüm fragmanı yayınlandı! Camdaki Kız son bölümde neler yaşandı? Nalan Hayri'ye olan aşkını itiraf ediyor

Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı ve son bölümün özeti dizinin sıkı takipçileri tarafından merak ediliyor. 3 sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız her perşembe akşamı seyircisiyle buluşuyor. Camdaki Kız'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Camdaki Kız'ın son bölümünde neler yaşandı? Nalan Hayri'ye olan aşkını itiraf ediyor...İşte Camdaki Kız fragmanı ve merak edilenler...

Magazin 17-11-2022 11:46

Camdaki Kız Sedat'ın açıklaması şok etti! Nalan hamile mi? Bebeğin babası merak konusu

Camdaki Kız dizisinin yeni fragmanı izleyenleri şaşırttı. Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız her hafta perşembe akşamları yayınlanıyor. Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerini paylaştığı Camdaki Kız'ın yayınlanan yeni bölüm fragmanında Sedat'ın açıklaması olay yarattı.

Magazin 10-11-2022 14:56

Camdaki Kız Nalan'ın babası Metin kimdir, hikayesi nasıl? Camdaki Kız Nalan'ın gerçek babası ortaya çıktı!

Camdaki Kız dizisi her hafta ilgi ile izleniyor. Gülseren Buğdayıcıoğlu'nun Camdaki Kız kitabından uyarlanan bu dizinin gerçek hayat hikayesini yansıttığı biliniyor. İzleyiciler bu hafta Kanal D ekranlarında yayınlanacak bölümünün fragmanında Camdaki Kız Nalan'ın gerçek babası Metin'in ortaya çıktığını görüyor. Peki Camdaki Kız Nalan'ın babası Metin kimdir, hikayesi nedir? Camdaki Kız Nalan'ın babası Metin'i kim canlandıracak?

Magazin 03-11-2022 17:41

Camdaki Kız'ın Emir'i Cemal Hünal'ın eşi güzelliğiyle görenleri büyüledi! O da oyuncu çıktı

En son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan ünlü oyuncu Cemal Hünal, Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız'a dahil oldu. Cemal Hünal; Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan gibi isimlerin yer aldığı dizide 'Emir' karakterine hayat veriyor. Ünlü oyuncu, kameralar ardındaki yaşamıyla merak konusu oldu. Cemal Hünal'ın eşi Lale Cangal, güzelliğiyle beğeni topladı.

Magazin 13-10-2022 17:55

Camdaki Kız'ın Billur'u Merve Polat'ı bir de Instagram'da görün! İddialı pozlarıyla yaktı geçti

Kadrosunda Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan, Cihangir Ceyhan gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisi, Kanal D ekranlarında fırtınalar estirmeye devam ediyor. Camdaki Kız'da Nalan'ın arkadaşı Billur'a hayat veren ünlü oyuncu Merve Polat, iddialı paylaşımlarıyla Instagram'ı yaktı geçti.

Magazin 03-10-2022 14:45

Camdaki Kız dizisindeki Nalan karakterinin kombinindeki parçalar ve uygun fiyatlı alternatifleri

Sizi hem rahat ettirecek hem de şık gösterecek kıyafetleri giymeyi seviyorsanız, Camdaki Kız dizisinin son bölümünde Nalan karakterini canlandıran Burcu Biricik'in giydiği siyah tulumlu kombini çok beğeneceğinizden eminiz. Sade ve şık stiliyle göz kamaştıran genç oyuncunun hem üzerindeki ürünleri bulduk hem de uygun fiyatlı alternatiflerini seçtik.

Magazin 24-09-2022 00:54

Camdaki Kız yeni sezon tanıtımı yayınlandı! Camdaki Kız yeni sezon ne zaman, sezon finalinde neler yaşanmıştı?

Camdaki Kız yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisi Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Sezon finali ile ekranlara veda eden Camdaki Kız'ın 3. sezon tanıtımı ile beraber yayın günü de belli oldu. Peki, Camdaki Kız yeni sezon ne zaman? Camdaki Kız son bölümde neler yaşanmıştı?

Magazin 08-09-2022 16:35

Camdaki Kız yeni sezon tarihi belli oldu! Yeni bölümden çarpıcı fragman

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız merakla beklenen yeni sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer ve Cihangir Ceyhan'ın başrollerde oynadığı Camdaki Kız'ın 2. sezonundan çarpıcı bir fragman yayınlandı. Dizinin yeni sezon yayın tarihi de belli oldu.

Magazin 06-09-2022 22:46

Burcu Biricik flaşları görünce şaşkına döndü

Önceki gün Cihangir'de objektiflere yansıyan Burcu Biricik'e yardımcısı, "Sizi çekiyorlar!" diyerek, uyarıda bulundu.

Magazin 02-09-2022 12:58

Camdaki Kız'ın yıldızı Burcu Biricik ilk kez Ahmet Mümtaz Taylan'a anlattı! Babamla tanışmıyorum

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik, son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri. Türkiye'nin en başarılı oyuncularından biri olup, özel hayatını başarılı bir şekilde gözlerden uzak tutmayı başaran güzel oyuncu, özel hayatıyla ilgili yaptığı itirafla herkesi duygulandırdı.

Magazin 26-08-2022 13:39

Burcu Biricik oyunculuk öncesi tecrübelerini anlattı: Garsonluk, kuaförlük, palyaçoluk yapmışlığım var

Ahmet Mümtaz Taylan'ın NTV ekranlarında yayınlanan 'Empati' programının yeni bölüm konuğu oyuncu Burcu Biricik oldu. Özel hayatı ve ailesine dair bilinmeyenleri ilk kez anlatan ünlü isim, oyunculuk kariyeri öncesi yer aldığı mesleklere de değindi.

Magazin 26-08-2022 08:47

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik bikinili pozlarıyla olay yarattı

Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Nalan karakteriyle herkesin beğenisini kazanan başarılı oyuncu Burcu Biricik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Son olarak bikinili tatil pozlarıyla Instagram'ı kasıp kavuran güzel oyuncunun paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 03-08-2022 09:21

Tatil sezonunu açan Burcu Biricik kırmızı mayosuyla poz verdi

Başrol olduğu Camdaki Kız dizisi sezon finali yapan Burcu Biricik, eşi Emre Yetkin ile tatil sezonunu açtı. Sosyal medyada geniş bir hayran kitlesi bulunan güzel oyuncu, kırmızı mayosuyla verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 02-07-2022 14:21

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik kırmızı mayolu plaj pozuyla olay yarattı! Feride görmesin...

Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerini büyülemeye devam ediyor. Son olarak mayosuyla plaj pozu veren güzel oyuncu, fiziği ve güzelliğiyle takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 02-07-2022 10:54

Camdaki Kız Nalan'ın babası kim? Camdaki Kız Nalan'ın gerçek babası açıklandı mı?

Camdaki Kız ekranların sevilen dizilerinden biridir. Camdaki Kız dizisinin karakteri Nalan son zamanlarda öğrendiği şok gerçeklerle bir hayli kırıldı. Nalan'ın gerçek annesini öğrenmesi onda büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Annesinin gerçek annesi olmadığını öğrenen Nalan, gerçeklerin peşine düşmeye hazırlanıyor. Feride'ye gerçek babasının kim olduğunu soran ama net bir cevap alamayan Nalan, gerçek babasının peşine düşmeye hazırlanıyor. İşte Camdaki Kız Nalan'ın gerçek babasına dair detaylar!

Haber 20-05-2022 10:49

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'in eski hali olay oldu! 11 sene önce bambaşka biriymiş

Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterini canlandıran Burcu Biricik'in eski hali şaşırttı. 2011 yılında katılmış olduğu Artiz Mektebi yarışmasındaki görüntüsü olay olan ismin eski halini görenler tanımakta zorlandı.

Magazin 18-05-2022 00:45

MHP eski milletvekili Ahmet Çakar'ın sözlerine Burcu Biricik'ten tepki! Biz size altınızda donunuz var mı diye soruyor muyuz?

MHP eski milletvekili Ahmet Çakar Melis Sezen'in dekoltesine takınca sosyal medya ayağa kalktı. Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik de Çakar'a sert tepki gösterdi. Burcu Biricik açıklamasında "Biz size altınızda donunuz var mı diye soruyor muyuz?" dedi.

Magazin 13-05-2022 10:06

Camdaki Kız neden yok? 5 Mayıs Camdaki Kız yeni bölümü ne zaman?

Başrolünde Burcu Biricik'in yer aldığı Camdaki Kız dizisi ilgi çekici senaryosuyla ekranlarda yerini alıyor. Perşembe günleri yayınlanan Camdaki Kız dizisinin 5 Mayıs 2022 Perşembe akşamında Kanal D yayın akışında yer almaması dikkat çekti. Peki Camdaki Kız neden yok? 5 Mayıs Camdaki Kız yeni bölümü ne zaman? İşte detaylar...

Magazin 05-05-2022 18:18

Burcu Biricik aşka geldi! Eşi Emre Yetkin ile dudak dudağa pozunu paylaştı

Kırmızı Oda, Camdaki Kız gibi dizilerle oyunculuk kariyerini taçlandıran ünlü isim Burcu Biricik, sosyal medya hesabından eşiyle öpüştüğü anları paylaştı. O poza kısa sürede çok sayıda yorum geldi.

Magazin 18-04-2022 19:15

Camdaki Kız 38. yeni bölüm 2. fragmanı! Feride, Nalan ile yakaladığı Hayri'yi tehdit ediyor

Camdaki Kız'ın 38. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer ve Cihangir Ceyhan'ın başrollerde oynadığı Camdaki Kız'ın yeni bölümünde Feride, Hayri'yi tehdit ediyor. Nalan'a oda cezası veren Feride, Hayri'yi de sıkıştırıyor. Ancak bu durum Nalan'ın Hayri'ye daha fazla yakınlaşmasına sebebiyet veriyor.

Magazin 07-04-2022 01:51

Camdaki Kız 37. son bölüm final sahnesi! Feride, kızı Nalan ile Hayri'yi böyle yakaladı

Camdaki Kız'ın 37. son bölümüyle ekranlara geldi. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer ve Cihangir Ceyhan'ın başrollerde oynadığı Camdaki Kız'a Nalan ve Hayri'nin yakınlaşması damga vurdu. Nalan'ın Hayri ile olan ilişkisinden hoşlanmayan Feride, kızının peşine düştü. Final sahnesinde ise Feride, kızı Nalan'ı Hayri ile yakaladı. Nalan ve Hayri ise karşılarında Feride'yi göründe donup kaldı.

Magazin 01-04-2022 01:38

Camdaki Kız 37. yeni bölüm 2. fragmanı! Feride, Nalan ve Hayri'yi yakalıyor!

Camdaki Kız'ın 37. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer ve Cihangir Ceyhan'ın başrollerde oynadığı Camdaki Kız'ın yeni bölümünde Nalan'ın Hayri ile olan ilişkisinden hiç hoşlanmayan Feride, kızının peşine düşüyor. Feride, kızı Nalan'ı Hayri ile yakalıyor. Feride, kızını yine bir kıskacın içine sokuyor.

Magazin 31-03-2022 01:35

Camdaki Kız 37. yeni bölüm fragmanı! Nalan'ın Hayri'ye aşkı ortaya mı çıkıyor?

Camdaki Kız'ın 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer ve Cihangir Ceyhan'ın başrollerde oynadığı Camdaki Kız'ın yeni bölümünde Nalan'ın, Hayri'ye aşık olup olmadığı ortaya mı çıkıyor? Nalan, Sedat'tan uzaklaştıkça Hayri'yi kendisine daha yakın bulmaya başlıyor. Gönlüne anlam veremeyen Nalan, dertleştiği Muzo'nun sorduğu soru karşısında bocalıyor.

Magazin 29-03-2022 21:52

Camdaki Kız'ın Pervin'i Laçin Ceylan kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Laçin Ceylan filmleri nelerdir?

Camdaki Kız'ın pervin'i Laçin Ceylan, dizinin dün ekrana gelen 34. bölümünün ardından merak konusu oldu. Vatandaşlar dizide Pervin karakterine hayat veren ünlü oyuncuyu merak etti. Peki Camdaki Kız'ın Pervin'i Laçin Ceylan kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Laçin Ceylan filmleri nelerdir? İşte ünlü oyuncunun hayatı ve biyografisi...

Magazin 11-03-2022 14:01

Camdaki Kız'ın kadersiz Nalan'ı Burcu Biricik'in eski mesleğini duyanlar inanamadı! Meğer neler çekmiş

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi, perşembe akşamlarının vazgeçilmez yapımları arasında yer alıyor. Camdaki Kız'ın kadrosunda Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Selma Ergeç, Enis Arıkan gibi isimlerin yer alıyor. Dizide 'Nalan' karakterine hayat veren Burcu Biricik'in eski mesleğini duyanlar şaşıp kaldı.

Magazin 10-03-2022 14:54

Camdaki Kız 34. yeni bölüm 2. fragmanı! Nalan ve Hayri yakınlaşıyor

Camdaki Kız'ın 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer ve Cihangir Ceyhan'ın başrollerde oynadığı Camdaki Kız'ın yeni bölümünde acı Nalan ve Hayri'yi yakınlaştırıyor. Nalan yaşananlardan dolayı çok üzgündür. Hayri, Nalan'a destek olurken yavaş yavaş birbirlerine ısınmaya başlarlar. Rafet ve Feride'nin ise Sedat ile Cana'ya verilecek dersleri vardır.

Magazin 10-03-2022 02:17

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'in kocası bakın kim çıktı! Meğer Arka Sokaklar'ın...

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan Camdaki Kız dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla Kanal D ekranlarının iddialı yapımları arasında yer alıyor. Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterini canlandıran güzel oyuncu Burcu Biricik'in eşi bakın kim çıktı...

Magazin 02-03-2022 11:18