Burcu Sezginoğlu kimdir?

Burcu Sezginoğlu kimdir?

1984 doğumlu Burcu Sezginoğlu, Nuri Alço’yla olan birlikteliğiyle tanınmıştır. Sezginoğlu, Kendisinden 33 yaş büyük olan Nuri Alço ile 11 yıldır birlikteydi. Bu birlikteliği Temmuz 2020’de Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nde kıyılan nikahlarıyla resmileştiren çiftin nikahına basın mensupları alınmadı. Nuri Alço Sezginoğlu’na “Hayat bir maratondur. Yolculukla başlar ve mezarda biter. Burcu'ya sormak isterim. Benimle bir hayat yolculuğuna var mısın?” diyerek evlilik teklif etmiştir. Burcu Sezginoğlu ticaret işiyle meşgul.

Burcu Sezginoğlu Haberleri

Nuri Alço’nun eşi Burcu Sezginoğlu kimdir? Burcu Sezginoğlu hayat hikayesi nedir?

Nuri Alço’nun, hastaneye kaldırılması ile birlikte bir haftadır evinde COVID-19 ile mücadele ettiği ortaya çıktı. Evinde durumunun ağırlaşması üzerine ise hastaneye kaldırılan usta oyuncu Nuri Alço’nun eşi Burcu Sezginoğlu, bu haberi sosyal medya üzerinden sevenleriyle paylaştı. 2020 yılında evlenen çift, aralarındaki yaş farkı sebebiyle bir süre magazin gündeminde yer almıştı.

Magazin 23-03-2021 14:20

Nuri Alço kimdir? Nuri Alço kaç yaşında? Nuri Alço’nun sağlık durumu nasıl?

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Nuri Alço, koronavirüse yakalanarak hastaneye kaldırıldı. Bu haberi duyan sevenleri ise Nuri Alço’nun sağlık durumunu araştırmaya başladı. Yeni tip koronavirüse yakalandığı belirtilen 69 yaşındaki Nuri Alço’nun durumunun ağırlaşması sebebiyle hastaneye kaldırıldığı bilgisi verildi. Nuri Alço’nun eşi Burcu Sezginoğlu ise sevenlerinden dualarını istedi.

Magazin 23-03-2021 14:01

33 yaş küçük sevgilisiyle evlenen Nuri Alço'ya bebek sorusu! 'Karım genç ben aslan gibiyim'

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Nuri Alço kendisinden 33 yaş küçük Burcu Sezginoğlu ile geçtiğimiz aylarda evlendi. Alço'ya bebek sorusu gelince Alço kendisinin bir yönteme ihtiyacı olmadığını söyledi.

Magazin 18-10-2020 07:21

Nuri Alço ve genç eşi Burcu Sezginoğlu balayında

Yeşilçam’ın efsane ismi Nuri Alço, geçtiğimiz ay hayatını birleştirdiği eşi Burcu Sezginoğlu’yla, Marmaris’teki balayından fotoğrafını paylaştı.

Magazin 14-08-2020 13:38

Diğer Haber Etiketleri

Nuri Alço ile evlenen Burcu Sezginoğlu kimdir? Nuri Alço kimdir?

Yeşilçam’ın önemli aktörlerinden olan Nuri Alço, magazin gündemine bomba gibi düştü. Nuri Alço, kendinden yaşça küçük sevgilisi Burcu Sezginoğlu ile evlendi. Yaklaşık 1 sene önce edilen evlenme teklifinin ardından imzalar nihayet atıldı. Şimdi herkes Nuri Alço’nun eşi Burcu Sezginoğlu’nu merak ediyor. Peki, Burcu Sezginoğlu kimdir? Nuri Alço kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...

Magazin 03-07-2020 11:48

Nuri Alço ile evlenen Burcu Sezginoğlu: İş görüşmesi diye geldik, evlendik

Nuri Alço, kendisinden 33 yaş küçük olan sevgilisi Burcu Sezginoğlu ile nikah masasına oturdu. Sezginoğlu 'Nuri bana sürpriz yaptı. İş görüşmesi diye geldik evlendik' dedi.

Magazin 03-07-2020 09:39

Nuri Alço, kendisinden 33 yaş küçük sevgilisi Burcu Sezginoğlu'yla evlendi!

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Nuri Alço geçtiğimiz mart ayında bir gece kulübünde evlenme teklifi ettiği Burcu Sezginoğlu ile sessiz sedasız evlendi.

Magazin 02-07-2020 16:14

Nuri Alço, iki kadın arasında kaldı!

Türk sinemasının usta ismi Nuri Alço, geçtiğimiz günlerde Burcu Sezginoğlu ile evleneceklerini ilan etti. Bunun üzerine ortaya çıkan Yağmur Avcı, "Nuri'nin asıl sevgilisi benim" dedi.

Trend 02-04-2019 10:52