Buse Iskenderoğlu Haberleri Ve Son Dakika Buse Iskenderoğlu Haberleri

Buse Iskenderoğlu Haberleri Ve Son Dakika Buse Iskenderoğlu Haberleri

Adını Miss Turkey yarışmasıyla duyuran Buse İskenderoğlu, 1997 yılında Yalova'da dünyaya geldi. 1999 yılındaki depremden sonra Buse ve ailesi, Bursa'ya taşındı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler okuyan İskenderoğlu, 2016 yılında Antalya Serik ilçesinde gerçekleştirilen Miss Turkey yarışmasıda birincilik elde etti. Bilim kurgu ve aşk romanlarını seven İskenderoğlu, oyunculuk ve modellik kariyeri yapmak istiyor. Buse İskenderoğlu, 1.81 boyunda ve kilosu ise 55'tir. İskenderoğlu bir süre Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile birliktelik yaşamıştı. Genç model, 2018 yılında Show TV Magazin programının sunuculuğunu yapmaya başladı. Buse İskenderoğlu'nun koronavirüse yakalanmasının ardından 'Cumartesi Sürprizi' ve 'Pazar Sürprizi' programlarının sunucusuz çekilmesi kararı alınmıştı.

Buse İskenderoğlu Haberleri

Buse İskenderoğlu beline kadar gelen yırtmacıyla poz verdi

2016 yılında Miss Turkey Güzeli seçilen sunucu ve model Buse İskenderoğlu sosyal medya pozlarıyla dikkat çeken bir isim. Ünlü model Buse İskenderoğlu, yeni pozlarını Instagram'dan paylaştı.

Magazin 06-10-2023 07:44

Şevval Şahin karpuz desenli bikinisiyle sosyal medyayı salladı! Ünlü isimden yorum gecikmedi! 'Bir dilim alabilir miyim?'

Her açıklaması ve her paylaşımı olay olan 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin bu defa karpuz desenli bikinisiyle verdiği pozlarla sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin son paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Şahin'in iddialı pozlarına ünlü manken Buse İskenderoğlu kayıtsız kalamadı.

Magazin 21-06-2023 15:59

Buse İskenderoğlu sezonu açtı! 'Bronzlaşma mevsimi'

Show TV'de yayınlanan magazin programının sunuculuğunu bıraktıktan sonra soluğu tatilde alan Buse İskenderoğlu'nun 'bronzlaşma mevsimi' notuyla paylaştığı bikini fotoğrafları binlerce beğeni aldı.

Magazin 01-06-2022 07:50

Tescilli güzel Buse İskenderoğlu'ndan nefes kesen kareler

Miss Turkey 2016 birincisi Buse İskenderoğlu, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla nefesleri kesti. Tescilli güzelin pozları çok sayıda beğeni aldı.

Magazin 19-08-2021 08:23

Buse İskenderoğlu

Buse Iskenderoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Buse Iskenderoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Buse İskenderoğlu sezonu Miami'de açtı

Miss Turkey 2016 yarışmasında birinci olan Buse İskenderoğlu, tatil sezonunu Miami'de açtı. Yakın arkadaşı Şevval Şahin'in yanına giden sunucu, paylaştığı bikinili kareleriyle dikkat çekti.

Magazin 24-05-2021 10:43

Buse İskenderoğlu süper minisiyle poz verdi

Geçtiğimiz aylarda koronavirüse yakalanan sunucu ve model Buse İskenderoğlu, hastalığı atlatmasının ardından kendisini spora vermişti. Güzel model fit vücudunu minisiyle sergiledi.

Magazin 28-03-2021 15:19

Buse İskenderoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Buse İskenderoğlu evli mi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve açıklamalar ile magazin dünyasına bomba gibi düşen Buse İskenderoğlu özellikle koronavirüs pandemisi döneminde sık sık yalı partilerine katılarak dikkatleri üzerine çekti. Buse İskenderoğlu, Mart 2021 itibariyle koronavirüse yakalandı. Peki Buse İskenderoğlu kimdir? Buse İskenderoğlu kaç yaşında?

Magazin 20-03-2021 09:58