Buse Varol Ve Alisan Haberleri

Başrollerini Furkan Andıç ve Buse Meral'in üstlendiği Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın romanından uyarlanan Cadı filminin vizyon tarihi belli oldu

Başrollerinde Furkan Andıç ve Buse Meral’in yer aldığı, Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın romanından esinlenerek, Erman Bostan’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği Cadı filmi 26 Nisan’da sinemaseverlerle buluşacak.

Trend 2024-04-18 15:47:19

Herkes evlenmesini beklerken ayrılmıştı! Aras Bulut İynemli Buse Meral ile aşk yaşıyor

Bige Önal ile uzun süren birlikteliği sona eren Aras Bulut İynemli iddialara göre yeni aşka yelken açtı. Gaddar'ın yıldızı Buse Meral ve Aras Bulut'un yeni aşka yelken açtığı gündem oldu.

Magazin 2024-04-17 07:03:43

Fatih Terim'in kızı Buse Terim boşanmanın ardından soluğu orada aldı

Fatih Terim'in kızı Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı çifti 26 Mart 2024 tarihinde, 10 yıllık evliliklerini tek celsede bitirmişlerdi. Buse Terim boşanmanın ardından pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 2024-04-04 08:26:02

Psikolog Buse Aydın'ın 'uzak durulacak kadın tanımı' viral oldu! Sosyal medya ikiye bölündü: Tepkiler gecikmedi

Psikolog Buse Aydın'ın sosyal medyadan yaptığı 'uzak durulacak kadın' tanımı tepkilere neden oldu. Aydın'ın, "Sosyal medyada göğüs ölçüsü ve kalça büyüklüğü anlaşılan kadından uzak durun" sözleri sosyal medya kullanıcılarını adeta ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları Aydın'a tepki gösterirken bazıları ise sözlerini desteklemeyi tercih etti.

Trend 2024-03-26 13:32:23

Alanya'da feci kaza! Takla atan otomobil karşı şeritteki araçlara çarptı: 2 ölü, 3 yaralı

Antalya'nın Alanya ilçesinde takla atan otomobil karşı şeride geçerek iki araca çarptı. Kazada otomobilde bulunan Oğuzhan Y. (22) ve Buse K. (19) hayatını kaybetti, diğer araçlarda bulunan 3 kişi ise yaralandı.

Haber 03-03-24 22:34

Buse Varol Estetikte son nokta dedi ameliyatı eşi Alişan yaptı! Paylaşımına yorum yağdı

Ünlü türkücü Alişan ile Buse Varol 2018 yılında evlendi. Çift sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla ara ara gündem olmayı başarıyor. İkilinin son paylaşımı da gündem oldu. Varol, eşiyle beraber çektiği son videoda estetik operasyonları ti'ye alan bir paylaşım yaptı. Çiftin eğlenceli paylaşımı kısa sürede çok konuşuldu.

Magazin 02-02-24 18:19

Konser yolunda rahatsızlanan Alişan apandist ameliyatı oldu! Eşi Buse Varol şarkıcının ameliyattan sonraki görüntüsünü paylaştı

Şarkıcı Alişan, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesindeki konserine giderken yolda rahatsızlanınca Bursa'da özel bir hastanede tedavi altına alındı. Apandist ameliyatı olan Alişan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Buse Varol, Alişan'ın hastaneden görüntüsünü paylaştı.

Magazin 29-01-24 10:33

Ne paylaşsa beğeni yağıyor! Yalı Çapkını'nın esmer güzeli Buçe Buse Kahraman pencere detaylı tarzı

Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Pelin' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Buçe Buse Kahraman siyah tarzıyla sosyal medyada gündem oldu. Uzun siyah ve dekolteli bir elbise giyen oyuncu çektiği pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşıma beğeni ve yorum geldi.

Magazin 24-01-24 15:38

Fatih Terim'in kızı Buse Terim'in ayakkabıları sosyal medyanın diline düştü! 'Moda diye toynak...'

Fatih Terim'in kızı Buse Terim son yıllarda sosyal medya paylaşımları ve takipçilerine verdiği yanıtlarla gündem oluyor. Her paylaşımı binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim ilginç kombinleriyle de adından söz ettiriyor. Buse Terim bu defa farklı ayakkabıları ile sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 17-01-24 14:55

Boks heyecanı Darıca’da yaşanacak

Darıca’da olimpiyat şampiyonu milli sporcular Busenaz Sürmeli ve Buse Naz Çakıroğlu’nun da katılımıyla düzenlenecek olan Türkiye Büyük Kadınlar Boks Şampiyonası sporseverlere unutulmaz bir turnuva yaşatacak.

Yurthaber 05-01-24 09:50

Asansör kullanan herkesi ilgilendiriyor! Uzmanı böyle uyardı

Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Süleyman Varol, asansörlerde aylık ve yıllık periyodik bakımlara çok dikkat edilmesi gerektiğini söyleyerek, “Asansörlerin periyodik bakımları merdiven altı firmalarca değil, yetkili firmalarca yapılmalı” dedi.

Haber 29-12-23 15:50

Yalı Çapkını'nın Pelin'i gizemli sevgilisinin yüzünü ilk kez paylaştı! Enişte çok şanslı

Oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Beril Pozam gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterine Buçe Buse Kahraman hayat veriyor. Diziye yeniden dahil olan Kahraman sevgilisiyle pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin paylaşımına adeta yorum yağdı.

Magazin 17-11-23 10:14

Yalı Çapkını’nın Pelo’su Buçe Buse Kahraman aşka geldi! Sevgilisi ile pozu gündem oldu

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Pelin karakteriyle dikkat çeken Buçe Buse Kahraman güzelliği ve başarılı performansı ile adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz aylarda aşkını ilan eden ünlü oyuncu sevgilisinin yüzünü göstermemiş ve gizemli tutmuştu. Buçe Buse Kahraman şimdi de gizemli sevgilisiyle asansörde poz verdi.

Magazin 03-11-23 14:24

Ünlü Şarkıcı Alişan'ın eşi Buse Varol'dan duygulandıran paylaşım! Bazen sadece keşke diyorsun

Ünlü şarkıcı Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ı 21 Temmuz 2021'de koronavirüse yakalanması sonucu genç yaşta kaybetmişti. Selçuk Tektaş'ın ölümünün ardından Alişan ve ailesinin acısı dinmedi. Alişan'ın eşi Buse Varol, merhum Selçuk Tektaş ile olan karesini duygulandıran sözler ile paylaştı.

Magazin 01-11-23 23:24

Kim Milyoner Olmak İster'de yarışan Buse Tosun Çavuşoğlu kimdir? Altın madalyalı güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu'nun biyografisi

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında şampiyonlar yarışacak. Cumhuriyetin 100. yılına özel yayınlanacak olan programa konuk olan Buse Tosun Çavuşoğlu'nun kazanacağı tutar merak konusu oldu. Buse Tosun Çavuşoğlu, Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasından elde edeceği ödülü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne bağışlayacak. Peki, Kim Milyoner Olmak İster'de yarışan ünlü güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Magazin 29-10-23 19:19

Kim Milyoner Olmak İster’de şampiyonlar geçidi! Kenan İmirzalıoğlu Cumhuriyet Bayramı'nda bakın kimleri ağırlayacak

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu ekranların sevilen yarışma programı 'Kim Milyoner Olmak İster?', Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılına özel olarak Zehra Güneş, Şahika Ercümen, Buse Tosun Çavuşoğlu ve Taha Akgül'ü konuk edecek. Şampiyonlar geçidine sahne olacak yarışmada kazanılan ödüller çeşitli kurumlara bağışlanacak.

Magazin 29-10-23 13:56

Yalı Çapkını'nda Pelin bir döndü pir döndü! Hamile olduğunu açıklayınca sosyal medya yıkıldı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını her bölümüyle çok konuşuluyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı dizide yeni sezonda kadrodan ayrılan ve kısa süre sonra yeniden kadroya dahil olan Buçe Buse Kahraman geri döndü. Güzel oyuncunun hayat verdiği 'Pelin' karakteri bir döndü ki ortalık karıştı. Pelin, Ferit'ten hamile olduğunu açıklayınca sosyal medya yıkıldı.

Magazin 27-10-23 17:21

Yalı Çapkını'nın Pelin'i iddialı pozlarıyla büyüledi! Değişimi olay oldu! “Yüzüne ne oldu?”

En son Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterine hayat veren ve diziye yeniden döneceği konuşulan Buçe Buse Kahraman sosyal medya hesabını aktif kullanıyor. Güzel oyuncunun peş peşe paylaştığı pozlarında yüzündeki değişim dikkat çekti.

Magazin 26-10-23 10:16

Uzun zamandır ekranda yoktu... Alişan'ın eşi Buse Varol setlere geri dönüyor

Ünlü şarkıcı Alişan ile 2018 yılında dünya evine giren Buse Varol evlendikten sonra setlere ara vermişti. Şimdilerde 2 çocuk annesi olan Varol, uzun zamandır oyunculuğa geri dönmek istiyordu. Buse Varol'un yeni adresi belli oldu. Bakın hangi dizi ile anlaştı...

Magazin 20-10-23 15:06

Buse Varol annesiyle karesini paylaştı! Filtreyi abartınca sosyal medyanın diline düştü

Alişan ile mutlu bir evliliği olan iki çocuk annesi Buse Varol sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman gündem oluyor. Ünlü isim son olarak, annesiyle birlikte katıldığı davetten çekilmiş bir karesini takipçileri ile paylaştı. Ünlü isim filtreyi abartınca sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 09-10-23 12:48

Buse İskenderoğlu beline kadar gelen yırtmacıyla poz verdi

2016 yılında Miss Turkey Güzeli seçilen sunucu ve model Buse İskenderoğlu sosyal medya pozlarıyla dikkat çeken bir isim. Ünlü model Buse İskenderoğlu, yeni pozlarını Instagram'dan paylaştı.

Magazin 06-10-23 07:44

Yalı Çapkını'nın Pelo'suydu! Buçe Buse Kahraman'ın eski halini görenler 'Yok artık' dedi

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Pelin karakteriyle adından sıkça söz ettiren Buçe Buse Kahraman dizinin ikinci sezonunda kadrodan ayrıldı. Dizideki karakteri sebebiyle çok sevilmeyen Buçe Buse Kahraman şimdi de eski haliyle gündem oldu. Güzel oyuncunun yıllar içindeki değişimini görenler çok şaşırdı.

Magazin 03-10-23 12:56

25 kilo vermişti! Fatih Terim'in kızı Buse Terim'in zayıflama sırrı

Fatih Terim'in kızı Buse Terim son yıllarda sosyal medya paylaşımlarıyla ve takipçilerine verdiği yanıtlarla öne çıkıyor. Uzun bir süre kilo vermek için uğraşan ve sosyal medyada bu konuda zorbalığa da maruz kalan Terim, 25 kilo vermesinin sırrını paylaştı.

Magazin 24-09-23 15:05

Depremzede Nazlı, tıp fakültesini kazanarak annesinin hayalini gerçekleştirdi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde yaşayan ve Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan 21 yaşındaki Nazlı Buse Duran, annesinin hayalini gerçekleştirdi.

Yurthaber 13-09-23 11:46

Müşterileri dolandıran sigortacı kendini bakın nasıl savundu! 'Para aldıkları dönemde...'

İzmit'te Murat İnce ile eski eşi Buse A., çalıştıkları sigorta firması bünyesinde yatırım yapılacağı yalanıyla müşterileri dolandırdı. Çiftin topladıkları paralarla tatiller yaptıkları ve sosyal medya hesaplarından lüks yaşamlarını paylaştıkları belirlendi. Paraları toplayıp sırra kadem basan çift, Bolu'da yakalandı. Tutuklanan Murat İnce, "Beni uzunca bir süre şikayet etmediler, zira o dönemde yatırımları karşılığında para alıyorlardı" diyerek mahkemede kendini savundu. İşte detaylar...

Haber 07-09-23 17:59

Babadan kalma fotoğraf arşivi Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutuyor

Eskişehirli Varol Alkılıçgil, fotoğrafçı ve gazeteci babası İsmail Alkılıçgil'den kalan 2 bin kare fotoğraf koleksiyonuna 20 yıldır sahip çıkıyor.

Yurthaber 16-08-23 11:43

Yalı Çapkını'nın Pelin'inden yeni proje! Bakın hangi filmde oynayacak

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterine Buçe Buse Kahraman hayat veriyor. Güzelliği ve oyunculuğuyla dikkat çeken Kahraman çok konuşulan bir filmin kadrosuna katıldı.

Magazin 04-08-23 10:44

Yalı Çapkını'nın Pelo'su Buçe Buse Kahraman aşkını ilan etti! Gizemli sevgilisiyle pozu olay oldu

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Pelin karakteriyle sık sık gündeme gelen Buçe Buse Kahraman dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Bikinili pozlarıyla gündemden düşmeyen Buçe Buse Kahraman son paylaşımıyla olay oldu. Gizemli sevgilisi ile pozunu paylaşan güzel oyuncunun gönderisi çok konuşuldu.

Magazin 02-08-23 15:48

VERMEM SENİ ELLERE 5. BÖLÜM! Vermem Seni Ellere konusu nedir, oyuncuları kimler? 16 Temmuz ATV yayın akışı

Vermem Seni Ellere dizi konusu ve oyuncuları ile yeni bölümü izleyiciler tarafından merak edildi. Çekimleri Ordu'da gerçekleştirilen dizinin oyuncu kadrosunda Emre Bey, Buse Meral, Fatih Al, Filiz Ahmet, Cihat Tamer ve Esin Gündoğdu gibi isimler bulunuyor. Dizinin 4. bölümü de araştırılan bir diğer konu oldu. Peki, Vermem Seni Ellere konusu nedir, oyuncuları kimler? 16 Temmuz ATV yayın akışı...

Magazin 16-07-23 19:02

Fatih Terim'in fenomen kızı Buse Terim tarzıyla yine gündem oldu!

Fatih Terim'in sosyal medya fenomeni kızı Buse Terim, paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Tarzıyla sık sık eleştirilen ve zaman zaman takipçilerini terslemesiyle bilinen Terim yine iddialı bir seçim yaptı.

Magazin 13-07-23 14:52

Dilan Polat çıldırdı! Aldatılma haberlerine ateş püskürdü: Dünyayı terk etmesi gerekir

Dilan Polat, aldatılma haberleriyle magazin gündemine bomba gibi düştü. Güzellik merkezlerinin sahibi olan Dilan ve Engin Polar çifti son günlerde aralarının açılmasıyla gündem oldu. Engin Polat'ın Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan'a mesaj attığı iddiaları ortalığı karıştırdı.

Magazin 09-07-23 12:58

Kuruluş Osman'ın 'Cerkutay Alp'i ve 'Aygül Hatun'u evlendi! Çağrı Şensoy ve Buse Arslan'ın düğününden kareler

Kuruluş Osman'da rol alan Çağrı Şensoy ile oyuncu Buse Arslan arasında dizi setinde başlayan arkadaş kısa sürede aşka dönüştü. Kuruluş Osman'ın iki oyuncusu eğlenceli bir düğünle dünyaevine girdi. Dizinin başrolü Burak Özçivit de arkadaşlarını yalnız bırakmadı.

Magazin 09-07-23 08:00

Yalı Çapkını'nın Pelo'su Buçe Buse Kahraman bikinili pozlarıyla nefes kesti! Beğeni butonu çöktü

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Pelin karakteriyle çok konuşulan Buçe Buse Kahraman tatil pozlarıyla sık sık gündeme geliyor. Ünlü isim bu defa bikinili pozlarını peş peşe paylaştı. Buçe Buse Kahraman'ın son gönderisi beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 04-07-23 14:01

Yalı Çapkını’nın Pelin’i bikinili pozuyla görenleri büyüledi

Cuma akşamları ekrana gelen ve reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterine hayat veren Buçe Buse Kahraman sık sık iddialı pozlarıyla nefes kesiyor. Tatile giden ünlü isim bikinili pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 02-07-23 10:38

Saplantılı aşık dehşeti: Tetikçi her şeyi itiraf etti! Müteahhitten korkunç plan

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde Buse Bulut (26), evinden çıktıktan sonra bindiği otomobilin önü motosikletli kişi tarafından kesilip, bacağından tabancayla vuruldu. Bulut'u vuran Serhat Kösen (23), polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Kösen, sorguda Bulut'u Müteahhit Ekrem Boz'un (45) talimatıyla vurduğunu itiraf etti. Boz'un Bulut'a saplantı derecesinde aşık olduğu ve genç kız sevgili olma isteğini reddedince böyle bir plan yaptığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 22-06-23 09:56

Şevval Şahin karpuz desenli bikinisiyle sosyal medyayı salladı! Ünlü isimden yorum gecikmedi! 'Bir dilim alabilir miyim?'

Her açıklaması ve her paylaşımı olay olan 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin bu defa karpuz desenli bikinisiyle verdiği pozlarla sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin son paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Şahin'in iddialı pozlarına ünlü manken Buse İskenderoğlu kayıtsız kalamadı.

Magazin 21-06-23 15:59

Vermem Seni Ellere'nin yıldızı Buse Meral'den aşk ilanı! İlk paylaşım geldi 'Nazar değmesin size'

Vermem Seni Ellere dizisiyle ekranlarda yeniden izleyiciyle buluşacak olan Buse Meral'den aşkını ilan ettiği İdris Nebi Taşkan ile ilk paylaşım geldi. İkilinin fotoğraflarını gören hayranları çifti sosyal medyada yorum ve beğeni yağmuruna tuttu.

Magazin 12-06-23 00:32

Fenomen Buse Plan parayı ödedikten sonra dolandırıldığını anladı!

Ebrar Karakurt'un eski sevgilisiyle yaşadığı aşkla gündeme gelen ve daha sonra Survivor'a katılarak ünlenen fenomen Buse Plan fena dolandırıldı. 3 aylık araç kiralama bedelini ödeyen fenomen, aracı teslim alamayınca 'Dolandırıldım' diyerek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Magazin 11-06-23 07:46

Alişan'ın eşi Buse Varol eltisi Merve Tektaş ile barıştı

Selçuk Tektaş'ın vefat etmesinin ardından kardeşinin ailesiyle yakından ilgilenen Alişan ile Buse Varol çiftinin arası açılmıştı. Buse Varol'a tepki gösteren Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş da birbirlerini silmişti. Varol ile Tektaş cephesinde yeni bir gelişme yaşandı.

Magazin 30-05-23 15:33

Yalı Çapkını'nın Pelin'i Buçe Buse Kahraman bikinili pozlarını peş peşe paylaştı!

Yalı Çapkını dizisi oyuncuları arasında yer alan Buçe Buse Kahraman dizide Pelin karakterini canlandırıyor. Oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Buçe Buse Kahraman bikini üstünü giyip poz verdi. Ünlü ismin tatil pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 24-05-23 14:48

Alişan o yorumlara ateş püskürdü! ''Pisliğini çıkarmayalım...''

Alişan-Buse Varol çifti, önceki gün dört yaşındaki oğulları Burak Tektaş ile Akmerkez'de kameralara takıldı. Alışverişe geldiklerini söyleyen ünlü çift, soruları da yanıtsız bırakmadı. Buse Varol yeni proje sorusunu yanıtlarken Alişan'ın içeceğini köpürtüp gülmesi sosyal medyada gündem oldu. Ünlü türkücü yapılan o yorumlara sert çıktı.

Magazin 19-05-23 13:31

Survivor'da endişe dolu anlar! Favori yarışmacının çığlıkları adayı inletti: Sol bileğim gitti!

Survivor'da finale adım adım yaklaşırken yarışmacılar arasındaki rekabetin dozu da giderek artıyor. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayları netleşti. Ertuğ ve Buse Plan elenme stresi yaşarken Survivor'da yaşanan kaza güne damga vurdu. Cansu oyun sırasında suya atlarken ters bir hareket yaptı ve acılar içinde kıvrandı. "Sol bileğim gitti!" diyen yarışmacı Survivor'daki arkadaşlarını korkuttu.

Magazin 08-05-23 08:06

Fatih Terim, Buse Bahçekapılı, Emre Belözoğlu, Arda Turan, Fernando Muslera ve Selçuk İnan... Banka müdürünün milyon dolarlık vurgununda yeni gelişme! Topu mağdurlara attı: 'Para alışverişi...'

İstanbul'da bir banka müdürü, yüksek kar vaadiyle aralarında Fatih Terim, Terim'in kızı Buse Bahçekapılı, Emre Belözoğlu, Arda Turan, Fernando Muslera ve Selçuk İnan gibi isimlerinde olduğu çok sayıda kişiyi dolandırdı. Futbol dünyasını sarsan olayda bankadan açıklama geldi. Topun mağdurlara atıldığı açıklamada banka iki noktaya dikkat çekti. Bunlardan ilki para alışverişinin banka şubelerinden değil de restoran ve kafelerde yapılması. İkinci ise paranın resmi kayıtlara geçmemiş olması.

Haber 02-05-23 07:47

Futbol dünyasını sarsan olay! Fatih Terim ile birlikte kızı Buse Bahçekapılı ve damadı Volkan Bahçekapılı da dolandırılmış

İstanbul'da bir banka müdürü, yüksek kar vaadiyle aralarında Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda insanı dolandırdı. Dolandırılan isimlerin arasında Terim'in kızı Buse Bahçekapılı ve damadı Volkan Bahçekapılı'nın da olduğu ortaya çıktı. 55 milyonluk vurgunda polis, banka müdürünün topladığı paraları yurt dışına kaçırmış olabileceği ihtimali üzerinde dururken, 5 kişi daha gözaltına alındı.

Haber 29-04-23 10:34

Hakan Ural, Hatay'a giden Acun Ilıcalı'nın saatine takıldı! Konuşmuyorum

Acun Ilıcalı, sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ve Varol Yaşaroğlu Hatay'da bulunan Katar-Türkiye Konteyner Kardeşlik Kenti'ni ziyaret ederek "Kral Şakir Mikrop Avcıları Cumburlop! "filminin çocuklar için yapılan özel gösterimine katıldı. Çocukları sevindiren Acun Ilıcalı'nın kolundaki saat ise Hakan Ural'ı rahatsız etti.

Magazin 07-04-23 09:04

Melis Buse Betkayan evli sevgilisi Reşit Bozdağ ile kanlı bıçaklı oldu! Tecavüz ve Dilan Polat iddiaları şoke etti

Kısmetse Olur yarışması ile ünlenen Melis Buse Betkayan'ın, Serbest Hoca ismiyle tanınan TikToker Reşit Bozdağ ile yaşadığı ilişki gündemdeydi. Bir küs bir barışık olan ikili birbirlerini darp ederek karakolluk oldu. Olay bununla da kalmadı. Bozdağ eski sevgilisinin en özeline kadar anlatıp bir de Dilan Polat iddiasını gündeme getirdi, ortalık karıştı. İşte ikili arasında yaşanan şoke eden olaylar...

Magazin 06-04-23 10:14

Yalı Çapkını'nın Orhan'ı Emre Altuğ'dan Buçe Buse Kahraman'a destek

Yeni yaşına giren ve kutlamasından pozlarını paylaşan Yalı Çapkını oyuncusuna çirkin mesajlar geldi. Dizideki rolünü abartan sosyal medyada bazı kişiler genç oyuncuya hakaretler etti. Son günlerde benzer eleştirilere maruz kalan Buçe Buse Kahraman'a Emre Altuğ'dan destek geldi.

Magazin 04-04-23 14:33

Survivor'da eleme adayı olan Barış Telli ve Buse Plan birbirine girdi! Benim ampute olduğum sizin beyninizden çıkmıyor

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2023’da dün akşam eleme konseyi gerçekleştirildi. Yapılan oylamanın ardından Ünlüler Takımı yarışmacıları arasında bulunan Barış Telli eleme adayı oldu. Takım arkadaşları tarafından uzun süredir eleme potasına gönderilen milli sporcu Barış Telli "Benim ampute olduğum sizin beyninizden çıkmıyor" dedi ve sitem etti.

Magazin 04-04-23 11:38

Acun Ilıcalı ve sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya Hatay'a gitti! Daha güzel projelerimiz de var

Kısa süre önce hamile olduğu iddialarıyla gündeme gelen Ayça Çağla Altunkaya ve sevgilisi Acun Ilıcalı Hatay'a gitti. Acun Ilıcalı, Çağla Ayça Altunkaya ve karikatürist Varol Yaşaroğlu Katar-Türkiye Konteyner Kardeşlik Kenti'nde çocuklarla birlikte film izledi.

Magazin 04-04-23 10:39