Cameron Diaz Haberleri Ve Son Dakika Cameron Diaz Haberleri

Cameron Diaz Haberleri Ve Son Dakika Cameron Diaz Haberleri

30 Ağustos 1972 San Diego doğumlu Cameron Diaz ya da tam adıyla Cameron Michelle Díaz ABD’li oyuncu ve seslendirme sanatçısıdır. Keşfedilmesi 16 yaşında bir Hollywood partisinde tanıştığı bir fotoğrafçı ile olmuştur. Elite Model Ajansı ile anlaşan Diaz ve çeşitli markaların kampanyalarında ve moda dergilerinde boy gösterdi. Oyunculuk kariyerine 1994 yılında büyük başarı elde eden Maske filmiyle adım atmıştır. Ardından Charlie’nin Melekleri, Vanilla SKy, Kazanma Hırsı gibi çok sayıda popüler filmde rol almıştır. Ayrıca Shrek çizgi filminde seslendirdiği Prenses Fiona karakteri ile de ünlüdür. 50 Ocak 2015’te müzisyen Benji Madden ile evlenmiştir.

Cameron Diaz Haberleri

Rahatlık da şıklık kadar önemli! Rihanna'dan Emrata'ya ünlülerin seyahat kombinlerini sizler için derledik

Tatile çıkmadan önce dolabını karıştırıp "Yolculukta ne giysem acaba?" diyenler buraya! Ünlüler, birbirinden renkli ve iddialı kombin seçimleriyle her yerde şıklığını sürdürüyor. Biz de Dua Lipa, Rihanna, Madonna gibi pek çok ünlünün tarzından ilham alarak seyahatlerde şıklık ve rahatlık sunacak ürünleri bir araya getirdik. Gelin, tatil yolculuğu sırasında dikkatleri üzerinize çekecek kombin önerilerine birlikte göz atalım.

Magazin 23-08-2023 14:38

TikTok'ta trend olan yapay bronzlaşma çizgileri görenleri şaşırtıyor! Beni seksi hissettiriyor

Yaz aylarında bronz görüntüyü sevenler ama tatile gitmeye fırsat bulamayanlar bronzlaştırıcı ürünlere yöneliyor. Bronzlaştırıcı ürünlerin bikini izi yapmaması bugüne kadar avantaj olarak görülse de son zamanlarda trend olan bikini izi için yapılanlar görenleri şaşırtıyor.

Kadin 07-06-2023 11:56

Cameron Diaz'ın zarif bir şekilde yaşlanmasını sağlayan doğal güzellik sırları! Yüzümü asla yıkamam

Başarılı oyuncu ve model Cameron Diaz, 50 yaşında olmasına rağmen çok daha genç ve dinç gözüküyor. Hayranları güzel oyuncunun cilt bakımında uyguladığı uygulamaları merak ediyor. Kadınlara dayatılan genç kalma baskısı ve zarif bir şekilde yaşlanmasını sağlayan yöntemleri hakkında konuşan Diaz'ın yüz yıkamama itirafı birçok kişiyi şaşırttı.

Kadin 23-05-2023 09:11

51 yaşındaki Cameron Diaz'ın şaşırtan güzellik sırrı! Bu yaşlılık karşıtı yöntem tartışma yaratıyor

Ünlülerin cilt bakımların uyguladıkları yöntemler oldukça merak ediliyor. Birçok ünlü cildini daha gergin ve genç tutmak için botoks ve profesyonel cilt bakımı yaptırıyor. 51 yaşındaki güzel oyuncu Cameron Diaz'ın ise cilt bakımında uyguladığı yöntem bildiklerinizi unutturuyor. İşte sosyal medyada oldukça konuşulan o bakım sırrı...

Kadin 21-02-2023 13:43

Gece Gündüz filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Yılbaşı gecesi yayınlanacak Gece Gündüz filmi nerede çekildi?

Gece Gündüz filmi yılbaşı gecesi ATV ekranlarında yayınlanacak. Film izleyerek yeni yıla girmek isteyen sinema severler Gece Gündüz filminin konusu ve oyuncularını araştırmaya başladılar. Peki, Gece Gündüz filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Yılbaşı gecesi yayınlanacak Gece Gündüz filmi nerede çekildi?

Trend 01-01-2023 00:46

Kuaförlerde en çok gösterilen modellerdi! Ünlülerin unutulmayan saç kesimleri

Saç kesimi tüm görünüşümüzü değiştirebiliyor. Yüzün şeklini biçimlendiren saç kesiminin kişiye özel bir şekilde yapılması gerekiyor. Hatalı kesimler çok daha olgun ve kilolu görünmenize neden olabiliyor. Birçok kadın kuaföre gitmeden önce ünlülerin saç kesimlerine bakıyor. İşte ünlülerin döneme damgasını vuran unutulmayan saç kesimleri...

Kadin 27-10-2022 10:01

Cameron Diaz model olmak için gittiği Paris'te uyuşturucu kaçakçılığı yaptı

Oyunculuk kariyerine uzun bir ara verdikten sonra yeni bir film projesiyle beyazperdeye döneceğini açıklayan ABD’li oyuncu Cameron Diaz, oyuncu olmadan önce uyuşturucu madde kaçakçılığı yaptığını paylaştı.

Magazin 12-07-2022 10:27

İşte Cameron Diaz ve Benji Madden'in Los Angeles'tan 12 milyon dolara satın aldığı yeni evleri

Ünlü oyuncu Cameron Diaz ve müzisyen eşi Benji Madden, Los Angeles’ın Montecito bölgesinden 12,6 milyon dolara malikane satın aldı.

Magazin 18-05-2022 11:40

Cameron Diaz kendini ailesine adadı! Yüzümü bile yıkamıyorum

Dört yıl önce oyunculuğu bıraktığını açıklayan Cameron Diaz, müzisyen Benji Madden ile evlenip anne olduktan sonra kendini ailesine adadı. Değişen hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan Diaz, "Artık yüzümü bile yıkamıyorum" dedi.

Magazin 11-03-2022 16:44

Eyvah! Demi Moore Cameron Diaz'ı öldürecek

Cameron Diaz, New York'ta çekimleri devam eden "What Happens in Vegas" filminin setinde Demi Moore'un kocası Ashton Kutcher'in poposunu çimdikledi.

Haber 30-11-1999 00:00